עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by udicol,

מה זה אומר TwinView ? והאם שווה לקנות , לא בשביל משחקים , לא בשביל המהרה ,אולי בשביל סימולטור של F-18 וזהוא . יותר עבור גראפיקה דו מימדית -סטייל Photoshop & freehand . האם עדיף לקנות מקורי מבית - ATI ? מה עם בעיית דרייברים ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. Started by maCr0T,

איזה מסכי LCD 17" איכותים יש בארץ? מבחינת מחיר אני עוצר בבערך 500 דולר, חשוב שיהיה לו DVI וממיר מזה לVGA (תגידו גם כאלו שאין להם) עדיפות לכאלו עם USB. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Lumber_Jack Jim,

איפה הם עומדים בדיוק מבחינת איכות בהשוואה לחברות אחרות?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. יש לי עכשיו אפשרות או ל CHAINTECH GEFIORCE 3 T200 128MB או מה שקניתי עכשיו ואותו אני רוצה להחליף MSI GEFORCE 3 T200 64 MB VIVO כדיי להחליף את גרסת ה 64 מגה ב 128 של CHAINTECH? http://www.chaintech.com.tw/Products/VGA/ag321.htm אני חייב מהר תשובה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by MORIDIN,

זיכרון ה-SDRAM שלו מוריד מהביצועים בהרבה? איזה כרטיס טוב ניתן לקנות ברמת המחיר שלו?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

חייב עזרה דחוף!!! עשיתי פלאש עם הביוס של גיגביט AP64D.F4 אבל הוא נתקע באמצע ולא זז, אחרי ההפעלה מחדש הוא לא מראה כלום! מישהו אולי יכול לעזור לי? בבקשה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ronen,

היי שלום אני השמח עם מישהו יכול לעזור לי אני מחפש כרטיס עריכה ווידאו אשר יש לו כניסות ויציאות גם אנלוגיות וגם כניסות דיגיטליות מסוג DV יש ברשותי מצלמה דיגיטלית מסוג DCR - PC100E של חברת SONY אני מעוניין לעשות עריכה איתה על המחשב יש כמה וכמה כאטיסים אני יודע אבל אני צריך משהו טוב וזול כמובן כסף זה עניין של "הכול ביחס ל...." יש לי צורך בזה דחוף אני השמח עם יש מישהו שיוכל לעזור לי הכתובת שלי היא: info@taz.co.il 10X RONEN

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by bah10,

יש לי את הכרטיס מסך שבחתימה ונתקעתי עם בעיה קטנה. כדי לראות משהו דרך הVIDEO IN צריך להתקין את התוכנה ASUS DIGITAL VCR. אחרי שהתקנתי את התוכנה וניסיתי להכנס קיבלתי את ההודעה: Cannot start capture driver, please check the current driver version is valid and installed correctly or reset WINDOW OS... נכנסתי למנהל ההתקנים ופתאום ראיתי שיש לי סימן קריאה צהוב על: ASUS WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL אז הבנתי שפה הבעיה. אז ניסיתי להתקין את הVIDEO CAPTURE שוב אבל עדיין הוא עם סימן קריאה צהוב נכנסתי למאפיינים של הדבר הזה ושם היה רשום לי: This device cannot start. (Code 10) You need to restart your computer before the changes you made to this device will take affect. Click Troubleshoo…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by 6kwar,

שלום רציתי לדעת אם יש לכרטיס הזה את החיישן טמפ" תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. שמעתי באתר הזה שב - radeon 8500 של gigabyte יש תוכנה שאפשר לעשות איתה את זה, זה נכון? ואיך עושים over clocking ????

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. איך אפשר לדעת איזה מארז יש לי? ואם יש לי AGP X2 או X4 ????

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by NF,

יש לי את המשחק GTA3 יש לי כרטיס Voodoo3 והמשחק לא נראה כל כך טוב... האם יש איזשהי דרך לשפר את האיכות...אולי עדכון הכרטיס ואם צריך לעדכן אותו אז איך?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shmuel,

הינה לינק לסיריאל של פוטושופ!!!!! <צונזר, ראה הוזהרת>

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. איך? ומה זה אומר לגבי ה- Ver. של ה- AGP ( זאת אומרת הגירסה שלו) ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. יש כזאת תוכנה ומה שמה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. ;D יש לי מחשב די מיושן עם P3 500 אני רוצה לקנות כרטיס מסך שהתלות שלו במעבד תיהיה הקטנה ביותר בכדי להשיג ניצול טוב שלו איזה כטיס מבחינה זו עדיף 8500LE או 440MX

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Canter-Points,

ניראה לי שהכותרת מסבירה את הכל... אני רוצה את המסך הדק הכי טוב מבחינת איכות, בגודל של 17" ולא משהוא בעשרות אלפי שקלים...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. מה זה בכלל???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by roadrunner,

האם DURON 1000 יכול לנצל את הTI4400 או שחבל על הכסף ועדיף ללכת על TI4200 ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shloosh,

מה זה היציאה הזאת ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך עם זיכרון DDR אבל הלוח אם שלי תומך בזיכרון SD-RAM. האם הכרטיס מתאים??? כלומר, בלי שינויי מהירות וכלום. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by mo_us,

היי ! חבר שלי רוצה למכור לי את המסך שלו, iiyama visionmaster pro 451, שיש לו בערך שנה... אני רוצה להיות בטוח שהוא לא דופק אותי במחיר, אז באתי לשאול כאן בכמה אתם חושבים ששווה לי לקנות ממנו את המסך הזה, כי שמעתי שהוא מסך מצויין.. תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by noam12,

אנני מצליח לכוון את המסך יותר מידי כהה פעלתי לפי ההוראות אך לשווא עפי הוראות היצרן : Scanning Frequency Horizontal 30 to 85 kHz Vertical 50 to 120 Hz Maximum horizontal 1280 pixels* Maximum vertical 1024 lines* 1 720 x 400 31.5 kHz 70 Hz 2 640 x 480 31.5 kHz 60 Hz 3 640 x 480 43.3 kHz 85 Hz 4 800 x 600 46.9 kHz 75 Hz 5 800 x 600 53.7 kHz 85 Hz 6 1024 x 768 48.4 kHz 60 Hz 7 1024 x 768 60.0 kHz 75 Hz 8 1024 x 768 68.7 kHz 85 Hz 9 1280 x 1024 64.0 kHz 60 Hz 10 1280 x 1024 80.0 kHz 75 Hz ניסיתי הכל יש למיהו רעיון? לאיזה תדר לשים במחשב מבין כל התדרים? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by ohad,

??? מה יותר טוב לקנות וכדאי- ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או Leadtek Geforce 4 MX440 64MB DDR + TVOUT RETAIL . ואיפה לקנות אותם במחיר טוב !!! .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אייזה כרטיס מסך אני טוב מאוד במחיר של עד 660 ואייפה אפשר לקנות אותו במחיר נורמאלי ואני צריך תשבוה מהר מאוד כי אני מתכנן עוד מעט לקנות אותו (קדימה הצעות)!!!!!!!!!! ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.