עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Sifo Jen,

היי, יש שתי גרסאות אצל ספיר, 256 מגה ו128, מה עדיף? יש הפרש גדול בביצועים בדברים שלו צריכים יותר מ128? בכמה ה128 עובר? וד"א יש הבדל טכני בזכרונות? 128ביט או 256? זמני גישה? פרטים אנשים... תודה רבה!!!, יאיר.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  2. Started by אוריפ,

למישה ויש מושג מהי מהירות הזכרונות של הכרטיס מסוג Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB? אין לי אפשרות לבדוק ויזואלית כי מודבקים אל הזכרונות היטסינקים, וממש לא בא לי להתחיל להוריד אותם... מישהו יודע? תודה!

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  3. אני קונה מחשב חדש !אי לי בכלל תקציב גדול ! חשבתי לי לקנות 9600 בלי ה פרו אבל חבריי אמרו לי שלא כדאי ושאני ילך רק על הפרו... אבל אין לי תקציב.. יש לי איזה 800 שקל גג לכרטיס מסך ... מה אתם הייתם עושים במצבי ? איזה כרטיס מסך הייתם קונים ??

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  4. המליצו לי על כרטיסים רבים אך את אלו המליצו לי הכי הרבה יש לי את הכסף לשלם על שניהם, אבל רציתי לדעת איזה מהם יותר בביצועים שלו... 1) ATI Radeon 9800W 128MB DDR + TVOUT Pro Model - GC-R9800-PRO-C3 Radeon 9800 128MB DDR Powered by the AGP 8X RADEON 9800 PRO Visual Processing Unit (VPU). Integrated 8 parallel rendering pipelines and 4 parallel geometry מחיר: 2,050.00 ש"ח +++ 2) Sapphire ATI Radeon 9800 Pro 128 MB 128 MB DDR memory accelerates the latest 3D games 256-bit memory interface removes hardware performance bottleneck and provides end users with faster 3D graphics Industrys only 8-pipeline graphics solution in its 2nd generation, providing twice the render…

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by SixKiller,

זהו הכרטיס שברשותי... :\ ומאז שהוא קיים הוא העלה יפה מאוד כל משחק שיש חוץ מ2 משחקים... Pro Evolutions Soccer3 and International Soccer3 ושניהם שייכים לחברה- Konami ובשתי המשחקים בכל המחשבים שיש הדרייברים 52.16 מהבהבים זתומרת שלא עובד אצל כולם זה ככה אז התקנתי דרייברים מהדיסק... וזה עובד טוב... עכשיו השאלה שלי היא אם הכרטיס מסך שלי לא מסוגל להעלות את המשחקים האלה... הבעיות שהוא עושה זה איטיות כל כמה שניות וזה עובד חלק אך ורק על רזולוציה 640x480 16Bit(בעעעע!!!!!) וזה מכוער רצח... בקיצור אני לא ממש חושב שזה בעיה של כרטיס מסך כי ... כל המשחקים עובדים חלק ממש כולם... מקווה שתעזרו תודה...

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by SuB,

שלום! במשחקים רבים ששיחקתי בהם (בעיקר משחקי פעולה, שבהם אזורים חשוכים ומוצלים) שמתי לב שהצבעים אצלי ממש כהים. זה בא לידי ביטוי בזה שאני לא מסוגל לראות כלום כשאני במקום חשוך, והאויבים מנצלים את היתרון והורגים אותי. במשחקים החדשים קיימת האפשרות להבהיר את התצוגה, אבל במשחקים מעט ישנים היא לא קיימת, וגם הייתי רוצה שההבהרה תהיה אוטומטית. לכן, רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לקבוע את הבהירות רק במשחקים ובישומים מחוץ לעבודה ב-WIN. אני יודע שקיימת אפשרות בהגדרות של Nvidia לשינוי הבהירות אבל כשאני מעלה אותה לרמה שטובה במשחקים, השולחן עבודה נהיה בהיר עד כדי כך שגוונים בהירים הופכים ללבן. ניסיתי גם לשנות בהגדרות של nvidia את הבהירות תחת הקטגוריה : "חפיפת וידאו.." וזה לא פעל. תוד…

• 11 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by CrackPot,

טוב, חישפתי גם בפורום עצמו אבל בתגובות שונות רק דיברו על הנושא ולא הציעו דרך כלשהי לבטל אותה. הכרטיס הוא GeforceMX 440, ותפריט הדרייברים באנגלית. המחשב צריך הזרקת FPS, ולכן אני אבטל את ה- Vsync ויבדקו את השינויים. תודה

• 5 תגובות
    • 953 צפיות
  8. Started by tordek,

לאחרונה, כרטיס המסך שברשותי RADEON 9100 של powermagic לדעתי מגמגם במעט, אך אני לא בטוח שהביצועים ירדו בגלל הכרטיס מסך לכן, אבקש תוכנה כלשהי אשר יכולה לבדוק את ביצועי כרטיס המסך שלי ולהגיד לי האם הביצועים שלו סבירים ביחס לכרטיס מסך חדיש ותקין מאותו סוג. בתודה בן.

9. Started by com555,

ראיתי את זה פה: http://memory.starwebz.com/product-4.html מה ה-W אומר? שרשום 9800W ?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  10. Started by DoctorBurp,

ברשותי RADEON 8500 LE מתוצרת Gigabyte במשך השנה האחרונה הכרטיס היה על OC של 25Mhz לליבה ו 80Mhz לזיכרון. במשך כל זמן זה לא היו בעיות כלשהם בתצוגה, אולם הכל השתנה כאשר הרצתי את demo scene בו נתקלתי בת'רד הנל באתר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=53670;start=0 לאחר הרצת התוכנית התצוגה השתבשה קשות, וכל תוכנת 3D שהורצה (כולל הבדיקות ב Dxdiag) תקעה את המחשב. גם לאחר הסרת הדריברים התצוגה הייתה משובשת. החלטתי להוציא את הכרטיס והתמונה למטה היא מה שראיתי. האם זו תוצאה של ה OC המושך? האם demo scene (או כל תוכנה אחרת לשם העקרון) יכול לגרום לנזק חומרתי שכזה? האם כדאי להמשיך ב OC? יש לציין שאחרי שהכרטיס הוצא, נוקה מאבק (לא....החו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by a_nuke,

יש לי רדאון 9600 פרו של אייטיאיי ועם הדרייבר המקורי הטמפ' של הכרטיס נורא גבוה (38-39) ואז יצאו הקטליסטים החדשים 7.94 ו7.95 והתקנתי והכל היה סבבה והטמפ' ירדו ל30 מעלות ככה... אבל מה? במשחקים נגיד כמו מאפיה או ג'נרלז פתאום אחרי איזה רבע שעה ככה של משחק- המחשב נתקע... חשבתי בהתחלה זה בגלל המעבד ובגלל שהמחשב בטח עבד הרבה באותו יום.. למרות שזה לא תירוץ הגיוני... והטמפ' של הכרטיס מסך גם לא התחמם יותר מדי (40 מעלות) במהלך המשחק.. ואז החזרתי את הדרייברים המקוריים שהטמפ' בהם גבוה ושום דבר לא נתקע יותר... מישהו יודע מה הבעיה? כי אני רוצה את הדרייברים החדשים וזה כל פעם נתקע

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  12. מה הכי טוב ?ב 550 שקל ?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by Danman,

*

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  14. חברי הפורום היקרים, יש לי כרטיס מסך GeForce4 MX440 בעל 128MB זיכרון מסוג DDR של חברת PalitDaytona. הכרטיס עובד ב AGP X8. קניתי את הכרטיס לפני כ3-4 חודשים. אני יודע שזה לא כרטיס מסך נחשב במיוחד ועדיף היה לקנות ATI כלשהו (ממשפחת 9000 ומעלה), אבל זה מה יש. חוץ מזה - כבר עשיתי חיפוש בפורום (גם ב"תצוגה וגרפיקה" וגם ב"אוברקלוקינג, ...") ולא מצאתי את מה שאני מחפש. חיפשתי גם באינטרנט ומצאתי ביקורות שמשבחות את הכרטיס הזה (יחסית לדגם הספציפי הזה), אבל לא מצאתי את מה שאני צריך. גם המפרט הטכני שיש באתר החברה לא עזר. לכן אני פונה אליכם. אני מעוניין לקבל הסברים לגבי הנתונים הבאים: 1. לגבי הזיכרון - על המדבקה שעל הקופסה רשום: 128MB 128-bit DDR. למה בדיוק מתייחס ה 128bit - האם לרוחב הפס…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by e-d-a,

היום התקנתי את הכרטיס הזה Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR ועכשיו אחרי פירמוט ואחרי התקנת הדריברים הכי חדשים ועם אוברקלוק של 230X9.5 אני מקבל ב-3dmark03 ן4015ן וב3dmark01 ן11000ן (אני כמעט בטוח שעם 9500 פרו קיבלתי יותר) והשוואתי באורב לאנשים עם מפרט כמו שלי והם קיבלו 5309 (הכי נמוך) 6112 (הכי גבוהה). אז בטוח שיש כאן איזה בעיה יש למישהו רעיון? עריכה: לא משנה איפה אני בודק הוא מראה לי 9800 פרו...

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. רציתי לבקש ממכם המלצה לכרטיס גרפי מהדגמים של RADEON עם תקציב גדול אני חושב..... של 1500-2000 ש"ח בבקשה תציעו לי את הכרטיסים הכי חזקים שיש במחירים האלו ואם אפשר גם להביא לינק לאתר שבו אני אוכל לרכוש את הכרטיס תודה מראש לכולם! :wink:

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by evy,

קניתי היום בתקציב שהיה לי (1100 ש"ח) את הכרטיס הזה... Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 128bit (6L PCB) Retail Video Card ואני רוצה לדעת איך הוא לדעתכם? ומאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס...?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  18. אני משתמש בכרטיס הטלויזיה שלי להקלטה בפורמט MPEG2 באיכות מצוינת דרך אגב. חשוב לי להשתמש בזה עם הMOVIE MAKER במיוחד וללא הפיכה לפורמט אחר שלוקח זמן רב ומוריד איכות. אני רוצה פשוט לפתוח קבצי MPEG2 דרך המובי מייקר 2 ללא בעיות. תעזרו בבקשה!!!! זה דחוף! תודה מראש 8)

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by CrackPot,

אני קצת מבולבל מכל הדרייברים שיוצאים, ForceWare, רשמי לא רשמי - בקיצור אני צריך את הדרייברים הכי חדשים שיצאו לכרטיס הנ''ל. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by ORrrr,

שלום, ברשותי רדאון 9500 פרו עם אוברקלוק.. בזמן האחרון אני לא יודע אם זה רק נדמה לי אבל אני חושב שאיכות התמונה כאשר פילטרים מופעלים ירדה זאת אומרת אני משתמש ב AAx4 ולמרות השיפור אני חושב שהוא יותר קטן מפעם.. האם האובר יכול לגרום או אולי זה מפני שבהתקנה הנוכחית של הווינדוס שלי החלפתי דריברים כמה פעמים גם בלי למחוק את הקודמים תודה מראש, אור. גרסת הדריברים הנוכחית היא 3.7.. --- אם רוצים דוגמא איך זה נראה עם פילטרים עכשיו אז: 1024x768 http://planet.nana.co.il/blue-f/ab1.jpg 800x600 http://planet.nana.co.il/blue-f/ab2.jpg (במקרה שלא עובד מעתיקים לחלון חדש)

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by cousinIT,

החנות הנ"ל טוענים שיש להם כרטיס 9600xt 256mb 256bit האם יתכן? של ספיר

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  22. עם G-FORCE 4 קיימת אצלי בעיה מאוד רצינית אך ורק במשחקים בהצגת טקסטורות ומודלים תלת מימדיים. מבחינת שולחן עבודה ועבודה תחת האקספלורר לא קיימת שום בעיה כלל. אך כאשר אני מפעיל משחק כל שהוא המצב מיד משתנה וניתן לראות במודלים פשוט הפרעות לדוגמה ב NFSU אני רואה משולשים בגלגלים שזזים יחד עם הגלגל. ואם אין את זה אז אני רואה משהו אחר - ריבוע ענק אטום עולה מהמכסה מנוע ואין אפשרות לראות מה יש מאחוריו. כמו כן לפעמים אני יכול לראות באמצע המסלול קיר ענק שחור או בצבע אחר שמסתיק את כל המסלול. במשחקים אחרים לדוגמא אני יכול לראות על טקסטורות של דשא או כביש פתאום ריבועים או מלבנים בצבעי סגול זוהר וירוק זוהר בלי קשר למשחק. להלן כמה דוגמאות מ NFSU: הערה: הבעיה הזאת מתרחשת גם ב HA…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by DL,

שלום, אני קונה מחשב חדש עם 9800 פרו ורציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים ומה ההבדל בינהם... פשוט יש כל מיני, יש של ATI ו Gigabyte ו Gigacube ו Sapphire ו Hercules ויש בינהם גם הפרש מחירים... מה החברה הכי טובה? אני מתכוון בביצועים, קירור ואורך חיים (עד שהוא מתחיל לעשות בעיות של מיני כשהוא ישן...)

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by ebrami,

שלום לכולם אח שלי הביא תוכנה על דיסק, תוכנה דיי ישנה, שיכולה לעבוד אך ורק אם צבעי המסך מוגדרים ל256 צבעים ולא יותר. בווינדוס אקס, שבו אני משתמש, אפשר להעביר רק בין 16 סיביות ל32 סיביות, יש איזשהי דרך שבכל זאת אני אוכל לשנות את הצבעים ל256 ולהפעיל את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  25. מהסדרה של נבידיה?

דיונים חדשים בפורומים