כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מפרט המחשב: מעבד: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם: לוח אם Msi 1GLAN X58 PRO-E7.1 http://us.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#/?div=Basic כרטיס מסך כרטיס מסך של ATI RADEON 5750 1G-5 MSI ספק כוח: ספק כוח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN לפי הנתונים של הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=20772 הוא מתאים מצויין למחשב שלי ככה לפחות אני חושב. זה הלוח אם שלי http://us.msi.com/product/mb/X58-Pro-E.html#/?div=Basic הספק שלי יכול להחזיק את הכרטיס מסך הזה דיי טוב : הכטיס צורך 500W והספק כוח שלי הוא 550W סתומרת שיש 50W לא מנוצלים שזה טוב ניכנסתי לחנות KSP ליפניי כמה ימים ואמרו לי שהכרטיס הזה R9 270X עובד רק על מחשבים חדשים. זה נכון ? למה שהוא לא י…
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, שיוכל להריץ משחקים פה ושם. מה שחשוב לי קודם כל זה שיהיה כרטיס ללא מאוורר. ראיתי שיש שלושה דגמים בולטים שנמכרים היום בחו"ל ללא מאוורר - R7 250, 7750 ו-GT 640. מה שכן, לא הצלחתי למצוא אף דגם כזה שנמכר בארץ, ואני גם לא בטוח מה מביניהם עדיף. תוכלו לעזור לי להחליט מה לקנות? ואם אפשר, להפנות אותי לחנות שמוכרת כרטיס כזה, ועדיף באזור רמת גן\תל אביב. נועם
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
נאמר אני על שולחן העבודה. מעבד המכיל INTEL_HD + כרטיס מסך 680 יש לי כבל DVI מחובר מכרטיס המסך למוניטור המחשב, יש לי כבל HDMI נוסף, שמחובר מלוח האם למסך הטלויזיה בסלון. שאלה: בזמן שאני נמצא על שולחן העבודה, האם יש איזו שהיא דרך בה אני אוכל לבחור מי אני רוצה שישדר כרגע? המעבד או הכרטיס? הערה: לא מדובר שיהיו שני תצוגות שנות באותו הזמן (גם מהמעבד וגם מהכרטיס), שתהיה תצוגה אחת, אבל תהיה לי אפשרות לבחור מהיכן היא תפלט, או מהכרטיס או מהמעבד (בזמן שהמחשב דלוק)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בדילמה ענקית בין שני כרטיסי המסך האלו: Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 VS Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש ביקורת רצינית עליו , קראתי בעיון ואני התרשמתי לטובה ממש! מה אתם אומרים עליו? רק להלביש עליו איזה backplate.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים. אני זקוק לכרטיס מסך שיודע להוציא אות ל 3 מסכים בו זמנית. יתרה מזו, הוא צריך להוציא את האות ל 2 מסכים זהים והשלישי שונה לחלוטין (קרי 2 מסכי FULL HD והשלישי מסך ישן בפורט 3:4). רצוי שידע לעשות CLONE ל 2 המסכים הזהים ושולחן עבודה נפרד לשלישיף אבל לא חייב, גם CLONE לשלותם יהיה בסדר אם הוא ידע להתמודד עם העובדה שהרזולוציה לא זהה בשלושתם. כרגע יש במחשב GEFORCE 9400GT שלא מתמודד היטב עם הצרכים הללו. אני חושב שזה יעשה את העבודה אבל לא וודאי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4255#ov מה דעתכם? - - - תגובה אוחדה: - - - אחרי חקירה ברשת נראה שרק הכרטיסים של ספייר עונים על הצרכים הללו: http://www.sapphiretech.com/Flex/FleX_Eng_apply.html תקנו אותי א…
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב יש לי כרטיס geforce 560 ti. האם אפשר להפעיל אותו במערכת עם ספק בלי החיבורים ישירות לכרטיס (כלומר שייקח את הכוח רק מהלוח)? האם זה יספיק להפעלה של המחשב בלי לדרוש הרבה מהכרטיס (בלי להפעיל משחקים לדוג')? תודה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ! אני מחפש כרטיס מסך ראוי שיחליף את זוג כרטיסי המסך 8800GTS 512 והייתי שמח להמלצותיכם העיסוק המרכזי שלי הם סרטים באיכות HD שאני מנגן מהמחשב לטלווזיה דרך כבל DVI ל HDMI ומשחקים המפרט שלי הוא: לוח אם : ASUS P6T SE http://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE/ ספק כוח : coolermaster 1000W מעבד : core i7 950 זכרון : 4GB DDR3 של Kingstone (גם מתכוון לשדרג בלפחות עוד 4 ג'גיה) התקציב שלי הוא 1500 ש"ח (אפשרי לעלות עד 2000 עבור כרטיס טוב במיוחד ) במידה והחסרתי איזה שהוא פרט צינו ואשלים אותו כמה שיותר מהר תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום חברים, בלי שבכלל תכננתי יוצא לי לבנות מערכת צנועה ונתקעתי בכ.מסך.. איך שהזמן טס וכאילו רק אתמול דיברו פה על 8800GT המפרט הולך להיות כזה: מעבד - Q9650 שקיבלתי מחבר זיכרון - עדיין לא הוחלט לוח - DFI עם צ'יפסט X48 שליקטתי כאן בלוח יד2 ספק - Antec High Current Gamer 620W מסך - 17' פשוט של סמסונג.. השאלה איזה כרטיס מסך אפשר לקחת במחיר סביר [נגיד 400-800] שיאפשר לי להנות מכמה שעות משחק ביום במקרה הטוב?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי חברים! יש לי מחשב לגיימינג כבד משנת 2008, והמפרט הינו : Intel Core2Dou E8400 3.0Ghz (מעבד) 4GB RAM 800GHz DDR2\3 (כ.זיכרון) (לא בטוח לגבי הDDR.., או 2 או 3) ASUS P5K-SE (לוח אם) Nvidia Geforce 8800GT 512MB (כ.מסך) (אותו אני מחליף במידת הצורך) SeaSonic S12II-620W (ספק כוח) (קניתי אותו לפני כחודשיים, לאחר שספק כח ג'נרי שהיה לי לפניו, נשרף) אני צריך כרטיס מסך חדש, שיריץ משחקים חדשים, משהו שיספיק לי עם המפרט הנ"ל.. מה אתם יכולים להציע\להמליץ? תודה רבה ושבת שלום!
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הכרטיס, ואני מתכוון לעשות OC ובעתיד להרכיב water block עכשיו הדיל מה היא האם כדאי לחכות עוד לכרטיס non reference? אם אני עושה OC לכרטיס רגיל אני בעצם מקבל את זה? תודה ביום ראשון הקרוב אני הולך לקנות אז אשמח לדעות בנושא, בעד, נגד, הצידה למעלה ולמטה! דײא בחרתי בו כי אני מתכוון למדל בתלת מימד וכמות הליבות קודה והניסיון שלי עם nvidia בתחום. תודה! שבת שלום!
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי. לוח- Asus M5A87 מעבד- AMD QUAD Core זכרון- 4 GB RAM כיום יש לי Geforce 9600GT שהחליט לסיים את חייו. מחפש המלצה לכרטיס שיתן את התמורה הגבוהה ביותר לעלות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול חיצוני וגם למחשב שישמש אותי להקלטות. התווך הוא עד 300 שקלים. אשמח להמלצות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום מתכנן בקרוב ב"ה להחליף את ה4870 שלי לכרטיס חדש, התכנון הוא לקנות את ה r7 260x , השאלה היא כזאת : ידוע שכרטיס 7850 הוא עוצמתי בהרבה, אך האם יש טעם לקנות 7850 ? אני שואל כי המסך שלי מסוגל לתת רזולוציה מקס' של 900*1440 (LG W1982TQ) ואת המסך אני לא מתכוון להחליף בקרוב. לדוגמא-היום אני משחק BF4 על MED בלי בעיות בכלל ברזולוציה הנ"ל עם הכרטיס העתיק שלי. כך שהאם יש טעם בכלל להוסיף עוד כסף עבור כרטיס יותר חזק מה R7 ? האם הR7 260X בכל זאת יעשה את העבודה ברזולוציה הזאת אבל עם הגדרות גבוהות ? בבקשה להיות קונקרטים למצב עם המסך ולא לתת תשובות כמו "עדיף לך לקנות כי זה כרטיס יותר חזק לעתיד"... ובואו גם נגיד שאני לא מתכוון לקנות מסך FULL HD בקרוב אז להתייחס להווה ולא ל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. לצערי, ה5770 הישן שלי נהרס, אחרי 3 שנים ששירת אותי נאמנה! ולדעתי כוחה של המערכת הישנה הזו עדיין במותנה! לכן, החלטתי לחפש כרטיס חלופי. להלן המפרט של המחשב: מעבד: amd phenom ii x4 955 לוח אם: Gigabye 770ta-ud3 זיכרון: 6G 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: WD 500G SATAT3 BLUE ספק כוח: Seasonic S12 Energy Plus 550W אני מחפש כרטיס שיוכל להתמודד בצורה סבירה עם משחקים של השנים האחרונות. כמובן להמנע מצוואר בקבוק. ואם זה יקרה (משהו שקשה לי להאמין) עד 1000 שקלים. תודה רבה מראש! גיא.
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קיבל הצעה למחשב חדש שמיועד למשחקים בתקציב של עד 4000ש"ח, להלן המפרט: [TABLE=width: 600, align: right] [TR] [TD]קטגוריה [/TD] [TD]פריט[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]INTEL 3470 : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.2Ghz - TRAY[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]GIGABYTE GA-B75M-D3H[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון[/TD] [TD]KINGSTON HYPER-X BLU 8GB DDR3 1600 1.5V CL10[/TD] [/TR] [TR] [TD]צורב DVD[/TD] [TD]LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA[/TD] [/TR] [TR] [TD]מארז[/TD] [TD]COOLERMASTER SILENCIO 450 w/o PSU [/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק כוח[/TD] [TD]SEASONIC S12II 520W - RETAIL[/TD] [/TR] [TR] [TD]קרור למעבד[/TD] [TD]ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2[/TD] [/TR] [T…
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי, כמו כל מי שיש לו כרטיס מסך של Nivida גם אני קיבלתי את העידכון עם הShadowPlay. אני בעל מחשב נייד של אסוס עם כרטיס מסך 750M 4GB. הבנתי שכרגע התכונה הזאת עובדת רק על מחשבים נייחים. האם זה באמת נכון? ככה נראה אצלי המסך: https://www.dropbox.com/s/yjlipvm17wxhwjn/2013-12-04_114439.png אם לא ניתן דרך התוכנה הזאת, האם יש לכם חלופה אחרת טובה? אני פשוט מחפש תוכנה להקליט איתה את המשחקים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת...הבנתי שהכרטיס הנ"ל צריך 575W, מה אתם חושבים ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לאחר התייעצות פה לגבי קניית כרטיס מסך . רכשתי את הכרטיס מסך GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB . ולאחר הרכבה קלה ופרמוט המחשב, ניסיתי להשתמש בו במשחק מחשב America's Army PG וGTA IV. וראיתי שהכרטיס המסך הישן readon 7850 עבד עם המשחק הרבה יותר טוב. (למשל בכניסה מחודשת של הסריבר הייתי בין הראשונים ועכשיו אני בין האחרונים, כניסה לוינדוס ויציאה באמצע המשחק קשה לו מאוד ולוקח לו זמן [כמה דוגמאות קטנות].) לי נראה שהכרטיס לא עובד כ"כ טוב. רציתי לשאול מה יכולה להיות הבעיה , אני חושב שאולי שהספק הוא הבעיה Seasonic 750Watt, Modular, Active PFC, 80PLUS Silver שרכשתי מTMS מלפני כשנה וחצי. השאלה אם זה בעיה בספק אפשר שהמחשב יעלה אבל …
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עם 6 כרטיסים של 7850 איזה ספק אני יצטרך? והאם למישהו יש המלצה על לוח אם טוב שתומך במעל ל 6 PCI (לא משנה אם זה .0PCI 2 או PCI1.0 PCI3.0) ושאלה אחרונה איך כדאי לקרר אותם האם מאוור יספיק או שכבר צריך קירור מים(בגלל הקרבה שלהם אחד לשני)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי מערכת קולנוע עם רסיבר למטרת סרטים ומוזיקה וכרגע יש לי כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 512MB Graphic Video Card PCIe x16 שאין לו יציאת hdmi רק vga ו dvi . השאלה אם כדי שתעבור האיכות המקסימלית לרסיבר ומשם לטלויזיה אני חייב לקנות כרטיס מסך עם יציאת hdmi וכבל hdmi משני הצדדים. או מספיק לקנות כבל שמצד אחד הוא dvi מצד שני hdmi ולוותר בעצם על קניית כרטיס מסך חדש . (יש לציין שהאורך של הכבל הוא 6-7 מטר) . מה גם שלאחר עיון בשרשור הבא מתעוררת השאלה אם ה dvi יעביר אודיו 5.1 .. http://hwzone.co.il/community/threads/428494-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%9F-%D7%9C%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%99%D7%A8-%D7%A7%D7%95%D7%9C-%D7%93%D7%A8%D7%9A-DVI-%D7%91%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בשעה טובה הלך לי 460 GTX אז אני מחפש שדרוג טוב . הבדל של כ200 ש"ח לטובת 760 או שבכלל כדאי להשקיע קצת יותר ולקחת GTX 770 ? יש לי ספק Crosair vx 55W האם יספיק לכרטיסים הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון עם יציאת ה 780Ti לא ראינו ירידת מחיר של הטיטאן, מאוד מעניין אותי לדעת למה הטיטאן שחלש יותר מה Ti עדיין נמכר בתג מחיר של 1000 דולר. האם זה רק בגלל נפח הזכרון של 6GB?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
- 1 follower
-
-
ברוכים הבאים לדיון הראשי על הדרייבר - AMD Catalyst כמה נקודות שחשוב לציין: *זה המקום היחיד לדיונים בנושא הדרייברים. פוסט אחר שייפתח בנושא עתידו להנעל. *אין לפרסם תוצאות או לשאול שאלות לגביי תוצאות של מבחני ביצועים כגון 3DMARK, בשביל דברים כאלה יש את הסטיקי של 3DMARK בפורום. *פה זה לא פורום אוברקלוק וקירור ולכן אין פה מקום לשאלות לגביי OC בעזרת הדרייברים. הגרסה הרשמית החתומה והעדכנית ביותר: AMD Catalyst 13.9 WHQL http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_9_whql_download.html כרטיסים נתמכים רשמית: סדרת HD 5000 ומעלה תאריך שחרור: 09/18/2013 גרסת הדרייבר האחרונה שיצאה: AMD Catalyst™ 13.11 Beta 9.4 http://support.amd.com/en-us/kb-arti…
-
- 303 תגובות
- 202.5k צפיות
- 1 follower
-