עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bigdady,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם tv -out כדי לחבר לטלווזיה. אבל אני לא יודע באיזה כרטיס היצא היא איכותית וטוב. תווך המחירים שאני מוכן לבזבז זה 300 ש"ח. אז עם משהו יודע משהו על איכות יציאות tv-out שירשום לי שמות של כרטיסים וחברות

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by gshhar,

המסך הזה גם בא עם רמקולים מובנים. אני לא מחפש איכות בשמיים רק רציתי לשאול האם שומעים משהו או שהווליום ממש נמוך ואיך המסך הזה בכלל? http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2440&category_uid=645

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by bigdady,

תמחקו את ההודעה הזו

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by RoyShefy,

מה קורה חבריםםם!? טוב תשמעו אני מאוד אוהב להתעסק עם הכרטיס שלי בעיניני OC וכדומה אני עד היום עמדתי על המקסימום שהכרטיס שלי יכול לעמוד בOC! שזה ליבה: 360 זכרונות: 324 אני קניתי אגזוסטר מפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_767&products_id=4410 ושמתי אותו במארז מתחת לריידון שלי ממש כאילו יש מרחק של 10 מ"מ ממנו למאוורר של הריידון לא חשבתי שזה יעזור במיוחד... קיצר, עלה בראשי רעיון שביגלל שהאגזוסטר בדיוק מתחת לכרטיס אולי זה ישפר את הOC קיצר לאט לאט ועם הרבה זמן של מבחנים ליראות עם הוא יציב הגעתי ואני עומד עכשיו על ליבה: 425 וזכרונות: 365 אני לא האמנתי כמה זה עזררר! קיצר כדאי לכם גם לקנות את זה.. עצה שליי משפר את הביצועים ב OC אם יהיו לי חדשות נוספות …

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  5. Started by o_O,

מה אתם אומרים על ה LCD הזה 17 אינץ ב 1900 שקל והרזולוצייה נראת טובה? זה המסך רק בלי הרמקולים אני חושב http://www.kdscanada.ca/2003/Radius/rad7c.htm הקצב רענון המירבי זה 75.. זה בסדר לעיניים? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by DeaglinG,

שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש ואני קונה גם מסך, אני מעדיף 17 כי ה-19 זה ענק :\ אני מחפש משהו טוב מצידי את הטוב ביותר כמה זה כבר יעלה אני צריך קצב רענון גבוה מאוד איכות צבעים מעולה בקיצור משהו מצויין שישאר להרבה זמןןן תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by bluemail,

הייתי רוצה תוכנה להמרת וידאו לקיבצי מחשב בתקן DVD בשביל צפיה ממחשיר ה DVD שלי האים יש כאלה ???

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by zeroone,

אולי זה לא המקום אבל בכל זאת, שלום אני מעונין להעביר מוידיאו למחשב סרטים של אירועים משפחתיים. קודם כל יש ברשותי כרטיס FLY VIDEO 2000 איך הוידאו מתחבר אלין RF או AV איזה כבלים/חיבורים צריך?

9. Started by udist,

אמרו לי להעביר לפורום מתאים יותר אז הנה הבעיה: זה קורה אצל חבר שלי, מחשב p4 1.8 gf2... זה התחיל בGTA3, קטעים קטנים מהרקע נמרחים ללמעלה... המשיך בNFS6, חלקים מהרקע שוב נמרחים ללמעלה, וגם חלקים מהכביש (כאילו הכביש עולה ב90 מעלות ללמעלה, אבל בפועל נוסעים "דרכו" ואז על דרך "שקופה" שמופיעה בקטע שהיה אמור להיות הכביש , עד שהכביש ממשיך כרגיל) משם זה ניהיה רק יותר גרוע, מיד נייט קלאב וNFS7 רואים רק מכונית נורמאלי, כל שאר הטקסטורות מרוחות ללמעלה... איך אפשר לסדר?? ד"א, כל הדרייברים מעודכנים, DX9 מותקן, אין OC. נ.ב. קניית כרטיס מסך היא לא אופציה! אז כל האנשים עם ה-9800 שאומרים לכל אחד שהכרטיס מסך שלו הוא חרא, מתבקשים לא להגיב, תודה.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by niner,

אני עומד לקנות מחשב עם כרטיס מסך רדיאון 9800 פרו. ברשותי מסך MAG XJ770 האם יהיו בעיות בין הכרטיס מסך למסך ?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  11. אני יודע שבקרוב יגיע DX 9.1 שיכלול בתוכו את Vertex + Pixel Shaders 3.0 , וה R9800SE כמובן לא תומך ב DX 9.1. זאת אומרת שמתישהו משחקים לא יעבדו עליו כשמשחקים יעברו לדור ה DX 9.1 ואולי אפילו בקרוב ל 10. ההתלבטות היא כזו - מתי יצאו כרטיסים תומכי טכנולוגיה זו? (מומלץ יותר מצד ATI) וכמה זמן לדעתכם יחזיק מעמד (לא מבחינת מהירות אלא טכנולוגית) כרטיס ה R9800SE (שתומך ב DX9.0) לעומת כרטיס חדש שיכלול בתוכו את הטכנולוגיה לממשק ה DX 9.1. תודה,

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  12. ברצוני לבדוק דרך המחשב שהכרטיס מותקן עליו כמה BIT יש לכרטיס.. והאם הדרייברים של אומגה הצליחו לפתוח 4 צינורות... בבקשה בלי תשובות של: תשווה נקודות בMARK כי אני רוצה דרך אחרת

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by desert,

כשאני מנסה לשחק את המשחק הזה על 1024X768 על EXTRA הכל ,כאילו הכי טוב המשחק מקרטע מוות , מה שמעצבן אותי זה שיש לי חבר שמשחק כמו שאמרתי עכשיו ויש לו GF 2 MX 400 ולו עובד חלק. מה יכול להיות? [ זה רק המשחק הזה מקרטע] שכחתי לציין שכשאני מחזיר את ה DETAILS ל HIGH אז זה בסדר

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by e-d-a,

יש לי את הכרטיס הזה Gigacube Radeon 9800 C3 128MB לא פרו והבנתי שאפשר להגיע איתו למהירויות של פרו בלי בעיות (ואפילו יותר) רציתי לדעת עם צריך קירור מיוחד או שהרגיל יספיק? (גם לזכרונות) גם כן צריך לפרוץ לו את הביוס בשביל לעשות לו אוברקלוק או שאפשר בלי? (כי ב-Rage3DTweak יש אפשרות שקוראים לה אוברקלוקר ואפשר להעלות את המהירות של הזיכרון והליבה משם אבל השאלה עם זה עובד או סתם?) גם עם כל דריבר שניסיתי (איזה 4) זה מראה לי 9800 פרו למה זה? ואיך אני מסדר את זה? ואיזה סוג של דריבר אני צריך להשתמש? כמו בלינק הזה שם תראו את הדריבר האחרון שכתוב שהוא לחברות צד שלישי ומעליו יש 3.9. (שאצלי בשימוש עכשיו)

• 12 תגובות
    • 837 צפיות
  15. ?? אני חיברתי הכול והתקנתי את הדריבים החדשים אבל זה לא עובד.... מישהו יכול להביא לי סקריןשוט של המקום או פשוט להסביר לי? תודה מראש וביי

16. Started by ccc,

שמתי 3DMARK הרגע, יצא 10 אלף במהירויות סטוק של המעבד והכרטיס מסך. שהיה לי את הלוח הקודם NF7-SL הייתי מקבל 13K בסטוק עם מעבד יותר חלש, ניסיתי לפרמט, להתקין 2 גרסאות שונות של דרייבירים. אבל עדיין.... אני לא מבין למה, GF4MX מקבל ככה... איפה 3 אלף.. יש איזה רעיון? למרות שנראה לי שניתי הכל.. הפילטרים מכובים..

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by kikkler,

-------------------------------------------------------------------------------- אפשר לקבל המלצות ל 19 אינטש, crt, בסביבות 1550-1650? אני יודע שקיימים מסכים מצויינים ב250 שקל יותר, אבל אני לא בטוח שהתקציב ניתן למתיחה שכזאת. מבדיקה קצרה שערכתי האפשרויות העיקריות הן Samsung 955DF Monitor LG Flatron F900B Viewsonic G90F

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. LG VH 701 - 850NIS SAMSUNG 753DFX - 950NIS הדגם החדש של הסמסונג משהו S גם באותו מחיר בערך LG F700B - 1050 NIS אני חייב תשובה עד היום בערב!!

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by tal.hwzone,

שלום אצלי במחשב מותקן gforce4, וחיברתי את המחשב לטלויזיה. רואים את תצוגת המחשב גם בטלויזיה, אבל בשחור לבן. נראה לי שזה קשור לשיטת השידור שנמצאת כרגע על ntsc. בהגדרות לשינוי שיטת השידור האפשרויות האלה מופיעות, אבל חסומות (צבועות אפור) - כלומר אין לי אפשרות לשנות ל-palb שאותו אני צריך. אולי חסר לי משהו לדרייבר או משהו אחר אם מישהו יודע? בתודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  20. יש לי כרגע SPARKLE GEFORCE4 MX ובן דוד שלי יכול להביא לי בחינם את אחד מהכרטיסים הבאים איזה כדאי לי לבחור: ?FIC RADEON 9200 TV,DVI 64MB? http://www.fic.com.tw/product/vga/1stgraphics.aspx?model_id=20 ?GF FX5200 128MB AGPx8,TV - Kit http://www.abit.com.tw/page/mi/graphiccard/graphiccard_detail.php?pMODEL_NAME=Siluro+FX5200+DT&fMTYPE=GeForce+FX דרך אגב הלוח תומך AGP X4 אז תתחשבו בזה.. נ.ב - אני לא סגור שהלינקים באמת נכונים לגבי הכרטיסים, אבל אני דיי בטוח

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  21. אז ככה ...יש לי במחשב ASUS GE FORCE 2 GTS שלא ממש מעלה לי את כל המשחקים החדישים ! (הנסיך הפרסי למשל או SH3 !) :-[ אז חשבתי לעצמי למכור את הכרטיס שלי ב 250 שקל בערך ולהוסיף עוד איזה 150 שקל ולקנות כרטיס שתומך ב DX 9 בפונקצנליות מלאה !! אין לי כסף רב ! ואני לא מתכוון להשקיע יותר במחשב שלי .... אז אני מחפש כרטיס מסך זול ותמורה הכי טובה למחיר ... התקציב שלי 350 - 400 שקל ... 1) האם כדאי בכלל להחליף את הכרטיס שלי ב בראדיון 9200 או גיפה 5200 ??? 2)ואם כן ..אז איזה כרטיס יותר טוב ??? גיפה :P5200 או רדיאון 9200 ??? ולמה ..??

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  22. אהלן חבר'ה! תאמינו או לא אבל אמא שלי שכנע אותי לקנות מסך LCD חדש חחח... לא האמנתי בעצמי. אז יאלה לעבודה... נכנסנתי לאתר המכרזים OLSALE ובאמת באמת שיש להם שם מחירים מצויינים! 10 אחוז זול יותר מ PCH לדוגמא ובנוסף הם נותנים 12 תשלומים ללא ריבית!!! הבעיה היא איזה מסך לקנות ואיזה גודל... אני לא יודע אם 17 אינץ או 18 אינץ. ראיתי מסכים מגניבים ממש של VIEWSONIC שאחד מהם היה גם באתר של TOM ולקח ציון 5\5... טוב יותר מהמסכים שפנדה מביאים, של HERCULES. אבל אני לא מתייחס למה שהוא אומר כקדוש ואני בטוח שההרקולס מצויינים גם הם, אין לי ספק בכלל. בכל מקרה אני חייב DVI (אני יקנה כרטיס מסך חדש עוד כמה חודשים והוא יהיה עם DVI) לבינתיים אבל צריך גם חיבור 15 פין רגיל. חייב שיהיה איכותי. משחקים …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ילד-hw,

שלום לכולם יש לי מסך 17 757 dfx של סמסונג עכשיו דיי ממזמן התחילו לי ריצודים מדיי פעם בצדדים של המסך ממך מעצבנים וקניתי אותו לפני שנה ואולי פחות מ- אופיס דיפו ויש לי את האחריות שלו נראה לכם שיתנו לי חדש במקומו תודה מראש ! :)

24. Started by tfo,

בלי קשר ל hl2 למי יש ביצועים יותר טובים?? זה חיים או מוות?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by Mortar,

אני על 9000PRO 64MB + MAG786FD, אני יודע שיש בעיות עם המסך והוא חשוך ורציתי לדעת אם אפשר דרך הגדרות הדרייברים להגביר את עוצמת האור במשחקים ולא רק על הDESKTOP, כמו כן רציתי לדעת אם יש תוכנות שעושות את זה (בביטחון). תודה רבה מראש.

• 12 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים