עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mic,

??

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  2. הורדתי דרייברים חדשים מNVIDIA, מספרם: 40.71 כרטיס המסך שברשותי הוא - MSI GEFORCE 4 TI4200 TD128 שהיו לי את הדרייברים הקודמים הכל עבד חלק וטוב ובTV-OUT ראו סרטים דרך המחשב. עכשיו, עם הדרייברים המעודכנים (קרה לי גם בדרייברים הקודמים 40.41) לא רואים סרטים, פשוט מסך שחור במקום שהסרט אמור להופיע. אולי לא הגדרתי משהו כראוי בNVIEW? מה הפתרון? (חוץ מלחזור לגרסאות הישנות...) ??? תודה רבה מראש! 8)

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  3. Started by kian,

האם אפשר לעלות מ MG 32 ל64 MG ב RIVA TNT 32 \64 בהגדרות של המשב יש לי 32 MG האם אני יכול להעלות את זה 128 RAM MG PENTIUM 3 733 MHZ

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  4. Started by womry,

שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיחליף את הטלויזיה שלי, ככה שמה שחשוב לי בו זה קודם כל איכות התמונה ואחרי זה איכות התמונה. Nicam Stereo יכול לנחמד, אבל זה לא חובה (דולבי פרו לוג'יק וכד' הם לא כוס התה שלי). את הכרטיסים של hapauge אפשר להשיג רק בהזמנה מיוחדת במחיר מופקע, אז הם לא מתאימים לי. למישהו יש המלצה? עוד משהו, אני רוצה לחבר את המחשב לממיר דיגיטלי של yes ואולי ל- dvd ביתי. כך, שאין לי צורך ממשי בשלט - ולא ברור לי אם יש צורך ב- tuner טוב. אם למישהו יש תובנות כלשהן, אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by BobCaT,

עכשו הורדתי את הדריבר הנ''ל מהאתר של ניבדיה ושאני לוחץ על התקנה המחשב אומר בוצעה פעולה לא חוקית או משהו בסגנון אני משתמש בוינדוס 98 SE וכן הורדתי את הדריברים ל98 אז מה יכולה ליהיות הבעיה ??? ואיך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  6. הכוונה שלי היא למידות שנקבעות ע"י הכפתורים שנמצאים על המסך עצמו וקבועות את האורך, רוחב, מרכז וכו'. הבעיה שלי, היא, שאף פעם אני לא מצליח לכוון את המידה הנכונה ותמיד ישנה פינה במסך שיוצאת החוצה. תודה :smoke:

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  7. יש לי flyvideo 2000 והתוכנה שלו לא טובה מי יכול בבקשה לתת לי לינק לתוכנה טובה יש לי XP

8. Started by womry,

שלום, קניתי היום כרטיס טלויזיה של קרונוס המגיע עם תוכנות כמו של flyvideo (tv capture card) הבעיה שהוא לא מוצא לי בסריקה את התחנה של הלויין. אני מחבר אותו לאנטנת הטלויזיה (אותו חיבור כמו שהיה לטלויזיה שלי). פעם אחת הוא מצא את התחנה, אבל הכרטיס המשיך בסריקה, ואי אפשר להזין את התדר באופן ידני. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  9. Started by ygal_h,

שלום לא מזמן החלפתי מחשב היה לי מחשב ישן עם וודו 3 וכל זה אבל תמיד שיחקתי ואהבתי (עד עכשיו) את המשחק מידטאון מדנס 2 עכשיו שהחלפתי מחשב ויש לי את הכרטיס : geforce4 440mx 64mb ddr הוא לא מראה טוב בעצם הוא מראה גרוע פסים על המסך וכל זה וגם במסך של בחירת מכונית לכל הכוניות הצמיגים שלהם בפנים רקים (אין מגנז או כל מילוי שאמור להיות פשוט ריק!) דרך אגב כל המחשקים עובדים לי מצויין אבל אני ממש ממש אוהב את המשחק הזה אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה! יגאל :asthanos:

10. Started by SOLIDUS SNAKE,

בכוונתי לקנות GF4 4200 של LEADTEK אך לא באינטרנט (מניסיון מר) משהו יכול להמליץ לי על חנות באזור ראשל"צ - רחובות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

הDXDIAG מציג לי REV 0, ומישהו רשם בפורום מעבדים שיש לו REV 0.8 לא הבנתי טוב או משהו?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  12. Started by User_Name,

אני כבר חולם זמן רב על הכרטיס הנ"ל.......... אם יש לכם את הכרטיס וניתקלתם בכל סוג של בעיה, ספרו לי על כך בבקשה. דרך אגב, איזה Radeon 9700 לקנות? יש את ATI, Gigabyte,Hercules ???

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

הורדתי את הדריברים לWIN2000 בשביל ה9700 שלי. היה רשום שם שSMARTGART CONTROL PANEL לא כלול בגרסא הזאת. האם אני צריך להוריד את הקונטרול פאנל שנמצא באותו עמוד מתחת לדריברים? פשוט, כאשר אני מפעיל את המחשב, לא מופיע לי הלוגו של ATI. כמו כן, חיפשתי באתר של LG, ולא מצאתי דריברים למסך LG FLATRON 795FT+. אודה לכם אם תוכלו למצוא לי ולתת לי לינק. תודה.

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  14. שלום, קיבלתי היום טליוזיה חדשה, וכבר חיברתי אותה למחשב וזה.. הכל עובד טוב ויפה (מבחינת התקינות של הציוד....[אני משתמש ב-NVIEW אשר מגיע עם ה-DETENATOR]) האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאוכל להשתמש בא על מנת להתאים את מסך הטלויזיה לצרכים שלי (לקרוא טקסט?!) וכו'? וגם, סדר המסכים הפוך. יעני, מסך הטלויזיה שנמצא (פיזית) בצד שמאל מראה מה שאמור להיות בצד ימין. יש לי כרטיס מסך Geforce 4 MX 440 ואני משתמש ביציאת ה-S-Video כדי לחבר את המחשב לטלויזיה. --Vega

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  15. שלום, כתבתי כאן אתמול על הכרטיס החדש שקניתי, אבל, בכרטיס יש גם כניסת ווידיאו-אין ויש לי גם ממיר שבא עם הכרטיס שמתחבר לכניסה ומאפשר כניסה לש חוט מסוג בננה. ניסתי לחבר את זה לווידאו ולראות משהו על המסך ואני לא רואה כלום. מן הסתם, צריך איזושהי תוכנה, יש לכם מושג איזו? באו לי עם הכרטיס שמונה דיסקים שאין לי מושג מה מהם מתאים כדי באמת לראות משהו דרך הכניסה. תודה, דן

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  16. אם משהו יודע שיגיב בבקשה להודעה. אינני חושב שזהו פרסום חינם כי עצם זה שאני מזכיר את שם החברה LEADTEK זה אותו הדבר להציג את שם היבואן.

17. לעוד מיזהוא חוץ ממני ומעוד מישהוא (לא זוכר איך קוראים לו, זה עם ה9330 ב3DMARK ) לא עובד הגירסא?? חוץ מיזה שיש לי בעיה עם הגירסא הספציפית, יש לי בעיה עם הSTEREO של NVIDIA בשילוב של 40 נקודה משהוא... זה פשוט מתקין ולא עושה כלום...

18. Started by AKA Psyco,

חיברתי את המחשב לטלויזיה דרך שקע הS-VID אבל אני לא יודע מה צריך להגדיר כדי שאני הראה בטלויזיה מה שבמחשב

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  19. Started by מגן,

intersoft מציעים כרטיס ati radon ve ddr+dual display addition מקורי (ati) עים ביצועים ופיצ'רים דומים לradon 7500 (כמעט אותם דפי מפרט) המחיר של intersoft הוא 351 ש"ח( ati מקורי) ו ddr לעומת 463 ש"ח radon 7500Le ושל gigabite (ולא ati מקורי) ו sdram ולא ddr . ati 7500le עולה 520 ש"ח מקורי אבל גם sdram וגם 170 ש"ח יותר תבדקו בבקשה ותגידו לי ... לא עדיפה ההצעה של intersoft מכל הבחינות??? אים מישהו מבין ורואה הבדל קריטי בין הכרטיסים שיכתוב ,או כל הצעה אחרת תתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  20. Started by alexrta,

תמליצו על כרטיס שניכנס בסלוט PCI וגם עובד טוב ושיתמוך ב-HARDWARE T&L

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  21. Started by The Ball,

מישהו יודע עוד כמה זמן יהיה אפשר לקנות את הכרטיס הזה של Nvidia? ואם הוא באמת טוב כמו שאומרים? ואם יש לכם זמן אז בבקשה תעשו השוואה ל- Radeon 9700 ותכתבו אם זה יותר טוב או שסתם לא שווה לחכות.. ותודה מראש כמבון!!!

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  22. הטופיק דיי אומר הכל..איזה גירסאת דריוורים הכי מומלצת והכי מהירה ל GeForce 2 ti??

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  23. Started by FatherBoard,

אני רוצה להמהיר את הכרטיס מסך, אבל מה ההבדל בין אוברקלוקינג לטוויקינג?

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  24. Started by Nemesis,

אני מעוניין לקנות את מסך ה LCD החדש של סמסונג, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ. אולי מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותו, או מי היבואן של סמסונג?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אני צריך לבחור בין שתי מערכות, שתיהן עתיקות. זאת שתבחר צריכה לתת פתרון סביר בתחום של ישומי אופיס וכן כפלטפורמת משחקים (לא הכי חדשים) לילדים. מערכת אחת - פנטיום 200MMX על לוח שאטל 591P רץ ב 100MHZ (המעבד רץ גם הוא ב100 ונותן ביצועים מדהימים יחסית לגילו), עם כרטיס מסך וודו 3 2000 AGP 16MB המערכת השניה - סלרון 450 על לוח של ECS (P6SET-ML) עם כרטיס מסך מובנה חלק מהציפסט - SIS620 עם 8MB זכרון משותף. שאר הרכיבים יהיו זהים - זכרון, דיסק, CD וכו' המערכת השניה בטח תהיה טובה יותר לישומי אופיס, השאלה מה יהיה עם יכולת התלת מימד? ואיכות הדו מימד? יש רעיון למישהו (לפני שאני מנסה כי אני לא יכול עדיין להשוות אותן ראש בראש.)

• 1 תגובה
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.