כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אתמול קיבלתי את המערכת שלי, ושחיברתי את המסך הופיעו ריצודים חזקים יחסית, חשבתי שאולי הבעיה היא בכ.מסך אבל ניסיתי גם אם אחד אחר, ולא לא עזר. גם שהמסך איזה מחובר ויש את ההודעה על המסך (משו עם SIGNAL) גם שם המסך מרצד, ז"א הבעייה 100% במסך. (ד"א כל דפיקה קלה על המסך גורמת לצורות מוזרות עליו) בכל אופן הריצודים לא נפסקים, למישהו יש פתרון לדבר או שהגיע הזמן לקנות מסך חדש ? o_O
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מאושר והכל בדף הדריברים מישהו ניסה? http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מעבד 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם asus p4p800 se להלן רישמת המשחקים far cry Sims 2 Doom 3 HALO Quake 4 Call of Cthulhu Call of Juarez Call of Duty 1 Call of Duty 2 F.E.A.R. Ship Simulator 2006 Collectors Edition Dreamfall: The Longest Journey
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
יש לי מין מחבר בצבע שחור שהגיע עם הכרטיס מסך ובחוברת רשום DVI TO VGA . אז זה אומר שזה חיבור DVI למחשב או ההפך כי במסך שיש לי אין כבל שמתחבר ל-DVI אלא רק ל-VGA ובכרטיס מסך יש יציאת DVI. ועוד שאלה שאני לא יודע אם קשורה לפה. יש לי גם חיבור FIREWIRE למה הוא משמש ולאן מחברים אותו?
-
- 4 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היום ניקיתי את הכרטיס מסך שלי (HD4550) וגיליתי שיש כמה רכיבים שתלושים מהלוח כולל הפדים שלהם. אלו רכיבים מאוד קטנים SMD , אני חושב שאלו קבלים בגלל הסימון C (ואז מספר כלשהו) על הלוח של הכרטיס הכרטיס עובד מצוין , אבל האם הרכיבים האלו (העדרותם , בעצם) יכולים לגרום נזק כלשהו בכך שאין אותם? ברור שיהיה נזק לתפקוד הכרטיס , אני מדבר על נזק לרכיבים אחרים כמו ללוח אם למשל. הכרטיס כמו שאמרתי עובד מצוין ולא ברור לי מה בעצם קרה בגלל הרכיבים האלו
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הכרטיס הנוכחי שלי הוא 6600GT 128MB, אפיק PCI-E. בעבר הייתי משחק המון במחשב אבל עם הגיל זה עבר לי. אתמול קיבלתי טלוייזיית FHD, ואני בספק אם הכרטיס שלי מספיק חזק כדי להריץ סרטי FHD באופן חלק. כרגע המעבד שלי (AMD 3000+) לא מספיק חזק להריץ סרטים כאלו, ואני מחפש להחליף אותו, אבל זה כבר פורום אחר השאלה שלי היא האם יש צורך גם בהחלפה של כרטיס המסך בנוסף להחלפת המעבד? אם כן, אז אציין שוב את הפרטים. עד 300 ש"ח (אם אפשר, ללא חריגות), PCI-E. אני מראשון לציון, ככה שחנויות מהעיר שלי יהיו הדבר היותר יעיל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
סטטוס הרשמה לתאריך 12.6.16: 6 נרשמים מספר הבהרות: אין שום כוונה להתחייב על רכישת כרטיס, בוודאי שאין שום כוונה גם ללחוץ עליכם לקנות את הכרטיס פה ועכשיו. זה פוסט עבור אנשים שמעוניינים לקנות את ה1070 ולא את ה1080 אז ברצינות ח'ברה, די כבר עם הציניות הזאת של "דבר איתי כשיהיה מבצע על 1080". אני לא רוצה לעשות את הטקסט אדום יותר וגדול יותר. מטרת הפוסט בראש ובראשונה היא להתארגן כקבוצה משמעותית של רוכשים, בתקווה שנחצה את ה15-20 איש, ולבוא ככוח רכישה מאורגן. זאת אומרת, אף אחד ברשימה לא מתכנן לקנות את הכרטיס בעצמו, ואנחנו נחליט כולנו יחד מתי לרכוש את הכרטיס ומאיפה. פשוט להתארגן כמסגרת יציבה ולא כבודדים, ניצור רשימת אנשי קשר ונעדכן כל אחד ממכם כאשר…
-
- 297 תגובות
- 67.5k צפיות
- 3 followers
-
-
היי!ברשותי 1.5Field Value CPU Type DualCore Intel Pentium D 950, 3400 MHz (17 x 200) זכרון 1.5 GB 800MHZ לוח INTEL DG965WG הספק הינו ספק של חברה סינית לא ידועה בעוצמה של 500W. כרגע עם כרטיס ATI X550 SHAPPHIRE.מתכוון בעיקר לצפייה תקינה של סרטי 1080P בטלויזיית SONY .רזולוציה מקסימלית 1080X1920.הטלויזיה היא LCD 42 .אני לא מתכוון לשחק . על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי?אני חושב על כרטיס כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB PCIe מה דעתכם?תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום. החלטתי לקנות כרטיס מסך 6800.(הרגיל-לא ULTRA או GT) מספר שאלות: 1)על איזו חברה אתם ממליצים? 2)יש חנות באזור ת"א שמוכרת את הכרטיס הנ"ל? תודה שי
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לאחר שהחלטתי לרכוש את הכרטיס HD6950 יש לי שתי אפשרויות הראשונה לקנות אותו מהארץ השנייה היא לקנות אותו ממיאמי (יש לי חבר שחוזר לארץ עוד 3שבועות), ומאיפה ? והבנתי שאפשר להפוך את ה 6950 ל 6970 ע"י שינוי ה BIOS, יש דגמים ספיציפים שזה עובד ? או מדובר על כל כרטיסי ה 6950 ?? תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לקנות כרטיס בתקציב די נמוך יחסית (עד 350 בלחץ), שלא ייאלץ אותי לשדרג את הספק (בואו לא ניכנס לזה). השימושים הם Couner Strike 1.6 בעיקר ואולי פיפא ודומיהם בעתיד. כשאני מריץ את המשחק על הכרטיס המובנה ה FPS מאוד נמוך ובלתי אפשרי כמעט לשחק. כאשר חיברתי Geforce 7600 GT הייתי מרוצה. האם GT220 צפוי לספק אותי ע"פ הנתונים הנ"ל? ההפרש בין ביצועיו במשחקים משמעותי מול הכרטיס המובנה על הלוח? תודה רבה המשך יום נעים. שאר המפרט: E5500 G41M-ES2L 2gb ddr2 800
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש GTX 1080. אני מחכה מאז שהכרטיס הושק שהמחירים יתייצבו, ואמשיך לחכות עד שזה יקרה. לאלו שמחכים - מהו טווח המחירים ההוגן שאתם מחכים לו ותרכשו בו את הכרטיס? כשהכרטיס יצא הדגמים הכי זולים שראיתי עלו סביבות 3,800 ש"ח. כיום אני רואה שהכי זולים עולים סביב 3,600 ש"ח. בנוסף, יש גרסת צד שלישי מומלצת?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אחרי חרישת אתרים, amazon, amazon.uk, ebay, וכיוצב זה המחיר הכי זול שמצאתי כולל משלוח ומיסים: זה יצא קצת פחות מ 3000 שקלים שזה עדיין זול ב 600 שח מהכי זול שמצאתי בארץ. אשמח לדעת אם מישהו הזמין במחיר זול יותר תודה
-
- 52 תגובות
- 11.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד בפני רכישה של כרטיס gtx 970 השאלה שלי מגיעה בעיקר גם לנוכח זה שהבלאק פרידיי מתקרב היא האם שווה לי לקנות את הכרטיס בחו"ל או בארץ ואיך הדבר עובד מבחינת מיסים ומכס האם לרוב זה דבר שנעצר במכס ואם כן מאיזה חנויות מומלץ לרכוש כי מעבר לamazon ו-newegg אני לא מכיר כמעט. הדגם לא חייב להיות משהו ספציפי אבל מן הסתם בכיוון של החברות המוכרות(evga,gigabyte,msi..)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר טס לארה"ב ויוכל להביא לי את הכרטיס הזה שנראה לי משתלם. מה דעתכם? האם זה מאוד בעייתי שזה הקירור הישן? אני לא רוצה להשקיע הרבה. אולי בסכום כזה לא כדאי 8800? http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3435454&CatId=3670 כדאי להוסיף ל http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3897642&CatId=3670 ?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום חברים. ביכולתי/ברצוני להביא RTX 2080 בשבועיים הקרובים מארה"ב. כרגיל יש מבחר רחב של מוצרים ממגוון חברות. השאלה היא האם ללכת על הכי זול שאני מוצא או לחפש דגם טיפה יותר מומהר. בנוסף לגבי חברות, הבנתי שאם אני רוכש בחו"ל עדיף לרכוש EVGE מכיוון שהם נותנים אחריות בנלאומית - נכון?
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, ברשותי מחשב פנטיום 4, 3GHz עם 2GB DDR II 533 MHz וכרטיס מסך O/B. ספק כח 365W בורד מבוסס Intel® 945G Express Chipset רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לצפיה בעיקר בסרטים דרך המחשב. יש לי PCIe X16 אבל לא מדובר על PCIe 2 על על הדור הישן יותר. חשוב שיהיה S.Video ( כי זה מה שהטלוויזיה מקבלת היום ) חשוב שיהיה גם HDMI לעתיד ( אני מניח שאני אקנה טלוויזיה חדשה עוד מספר חודשים ) אין צורך ב - DVI כי המסך מחשב היום עובד d-sub איזה כרטיס מסך ניתן לקנות בעד 500 ש"ח ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אצלי פועל כרגע FX5200 ופועל זה דבר יחסי Company of heroes וHitman blood money לא בדיוק פועלים ,ברמה של אפשרות לשחק(המשחק זז פשוט פריימ אחרי פריימ) כן , צריך כרטיס חדש המפרט הוא כזה: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz Asus P4P800SE 1024 MB על איזה כרטיס אתם ממליצים? (המחשב בערך בן שנתיים שלוש) ולפי איך שהבנתי אין אצלי אפשרות ל PCI EXPRESS כמו כן אני כבר שנים עובד עם NVIDIA איך הכרטיסים של ATI ועל איזה אתם ממליצים? תודה לעוזרים ומה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://ivory.co.il/product.asp?productid=223&CatCode=122 כי לפי חיפושים שעשיתי זה נראה לי הכי משתלם
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי המפרט שהצגתי כאן ומלץ לי בפורום על הכרטיס הנ"ל המיועד לאפשר לשחק ב - mess affect 3. להזכיר: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX , לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L, זיכרון: 1GB DDR2-667Mhz איך יהיו התועלות של הכרטיסיםsapphire HD 6670 1GB GDDR5 , או Sapphire HD 6750 1GB GDDR5 ? הם זולים בכ – 200 ש"ח מה – 6850.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
היי, אני יודע שהספק של המחשב ממש נמוך ושזה הבעיה העיקרית, אבל אני בכל מקרה רוצה כרטיס חדש עד שאקנה מערך חדש קופסה ואקנה חלקים חדשים כמו ספק וכרטיס. לביינתים אני רוצה כרטיס (עד 600 שקלים) שיכול לעבוד עם הספק ה300W ועדיין להביא ביצועים טובים. (המחשב) הוא גם צריך להיות בגודל מתאים (לפי מה שהבנתי, כי המארז קטן) המסך הוא 1680X1050 אבל אני לא מצפה לקבל משהו שיוכל להריץ דברים על איכות טובה ברזלוציה הזאת. מה הביצועים הכי טובים שאני אוכל לקבל בהתחשב בנסיבות? (לפי 3DMARK) תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבקש המלצה לכרטיס מסך אופטימלי עם תאימות למע עריכה של פרומייר cs5.5 אני עובד עם w7 64 bit נתוני מחשב:לוח אם-gbyte x58a-ud3r מעבד intel core i7 930 2.80ghz זכרון ddr3 1600g-6gb אני עורך בעיקר עם וידאו hd 720 תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
תקציב: 1,500 ש"ח הכרטיס לגיימינג למשחקים הבאים? Call of Duty Black Ops II , Medal of Honor Warfighter , NBA 2K13 , Mass Effect 3 , Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier , וכשיצא GTA V מפרט המחשב: מעבד:(Quad Core Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333 לוח אם : Asus P5Q Deluxe כרטיס מסך נוכחי :GeForce 9800 GT Palit מארז: Antec 300 ספק כוח: Zumax PRO ZP 550GW דגם המסך והרזולוציה המקסימלית שמהסך תומך בה: Samsung SyncMaster BX2335 רזולוציה מקסימלית - 1080*192 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך כרטיס טלויזיה בשביל: 1. להעביר קלטות וידאו למחשב (דרך חיבור RCA כמובן) 2. להקליט טלויזיה במחשב, כאשר אני לא משתמש בממיר דיגיטלי, ואני יכול להשיג ממיר אנלוגי (כמו שהיה לטלויזיות הישנות, שאינן היפרבנד, קווי זהב וכו') תנאי עבודה והנחות יסוד : 1. המחשב שלי 3GHZ , 1 גיגה זיכרון פנימי 400MHZ , הארדיסק 250 גיגה, צורב דיוידי, כרטיס מסך FX5200 NVIDIA (ציינתי נתון זה כדי לא לקבל המלצה על כרטיס שמעבד בעצמו ומטיל פחות נטל על המעבד) לא מדובר בכרטיס PVR, והמחשב לא מיועד להיות בסלון. הקלטה מטלויזיה תהיה לעיתים די רחוקות. 2. לשם העברת קלטות וידאו למחשב, אוכל להשיג טלויזיה עם יציאת SVIDEO, כלומר אם יש כרטיס שהכניסה שלו SVIDEO (ובלי כבלים שמורידים את האיכות מ SVIDEO ל…
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך giga-byte 7300 gt 256 mb האים הוא יכול להריץ מישחקים כגון ghost recon 1+2? ובאופן כללי האים הוא כרטיס טוב?
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-