כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מרכיב מחשב מכל מיני חלקים שזרוקים אצלי בבית... כרגע יש לי שני כרטסי מסך ואני לא יודע מי מהם כדאי לי לשים. יש לי: dfx Voodo 3 3000 64mb ו nVidia GeForce 2MX 32mb אין לי מושג מי מהם יותר טוב, יותר חזק או יותר עמיד.. תעזרו לי לבחור... בתודה ניר
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הכרטיסים והאם ההפרש של 135 שקל מוצדק וכדאי? בתודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אז בהמשך לאשכול שפתחתי לפני חודש שבו הייתה המלצה לחכות לכרטיסים החדשים של AMD שסוף סוף הוכרזו נראה שהכרטיס החדש שמשך אותי מבחינת עלות+תועלת הוא R9 280X שמהווה תחליף ל HD 7970, וכניראה יותר טוב מ- GTX760 שעליו חשבתי עד לפני חודש... האשכול http://hwzone.co.il/community/threads/530587-המלצה-לכרטיס-חדש-עד-1700-ש-ח אני רק מזכיר שאני מיתכוון לרכוש כרטיס מסך חדש מפרט המערכת באשכול הקודם אז איך הכרטיס הזה? יתאים למערכת שלי? ואני כניראה יחליף ספק
-
- 34 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
תעזרו לי לבחור מהאתר newegg איזה 9600xt לקנות. בלי vivo וכול החארטה הזה.
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שמעו אם הכרטיס מסך נשרף והוא היה בחריץ הAGP האם המחשב יעלה? כאילו יש כרטיס מסך על הלוח ואם הכרטיס שהיה בAGP נגיד FX5500 נשרף אז המחשב יעבור אוטומטי לכרטיס שעל הלוח? וגם איזה כרטיס עדיף לקנות(לא בשבילי)? GeForce 6800LE 128MB 256 BIT או GeForce 6600GT 128MB 128BIT ?
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי לכולם, המפשט שלי הוא כזה: 1. מעבד פנטיום 4 D 3GHZ עם 1MB של מטמון. 2. 2X1GB זיכרונות 667 של קרוסאיר. 3. לוח אם של חברת GIGABYTE מבוסס על ליבת NFORCE4. 4. 160GB SATA2 WD. 5. כרטיס מסך GEFORCE 7800GT 256MB PCIX של חברת GIGABYTE. 6. ספק של 500WATT אני בנתיים עובד על מערכת ההפעלה XP SP2... עד שלא יהיה SP1 לויטסה אני לא נוגע בה... טוב לאחרונה אני נתקל באיטיות קצת במשחקים חדשים... WORLD IN CONFLICT עובד על סביבות ה-20FPS בהגדרות גבוהות... המשחק Stranglehold מקרטעה לי כל הזמן הוא חושב ויש לו תקיעות במשחק... תאמת כל היתר עובדים טוב אבל כל זה הולך להשתנות אני מניח... יש לי את הכרטיס שנה וחצי אבל עכשיו יצאו משחקים חדשים כמו למשל CRYSIS ויתר המשחקים של שנת 2008, לפי מה שהבנתי המ…
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, המערכת שלי היום עדיין עובדת יפה אבל מעט מזדקנת. אחד הדברים שאני רוצה לשדרג זה את כרטיס המסך שלי. ראיתי בפורום המלצות לכל מיני כרטיסי מסך אבל איך אני יודע האם ספק הכח שיש לי יתמוך בכרטיס מסך מסוג מסוים? זה המחשב שיש לי היום. אשמח לתשובה שתאפשר לי להבין ולחשב בעצמי האם כרטיס מסך X יתאים לי או לא. ואם לא, איך לבחור ספק כח שכן יתאים. תודה!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש ביוס מעודכן לכרטיס מסך שלי המערכת שלי היא כזו WIN 7 32BIT תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
התחדשתי ב-1070 משומש. לכרטיס שתי כניסות של 8 פין. לספק שלי אין 8 פין, רק 6 פין. הספק הוא קורסייר TX750. יש אפשרות לחבר עם מתאם? או שזה מסוכן? ואם אפשר, איפה קונים? אני לא מוצא חנויות בארץ שמוכרות כאלה ואני לא יכול לחכות למשלוח מחו"ל. תודה.
-
- 15 תגובות
- 6.2k צפיות
- 1 follower
-
-
2 6600 GT בSLI (של לידטק לדוגמא) או 6800GT של לידטק? תודה יונתן
-
- 12 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מנכ"לית מפתחת השבבים אישרה כי משפחת ה-Navi עתידה להתרחב בקרוב - עם דגמים עוצמתיים יותר שיוכלו להלחיץ סוף סוף את המתחרה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, יש ברשותי כרגע כרטיס מסך RADEON 9600 256MB ואני מודע לזה שהוא די חלש יחסית לכרטיסים שיש כיום בשוק ואני מתכנן לשדרג למשו יותר טוב התקציב שלי זה משו בין 300-600 ש''ח אם יש משו ב300 והוא לא בהרבה פחות טוב אז אני מעדיף אותו כי אני קצת קצר בכסף כרגע מפרט המחשב שלי: לוח אם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-vsta RAM 1GB DDR 400 מעבד PENTIUM D 2.8 915+ ספק 500W MAX הציעו לי לקנות את הRADEON HD 3650 512MB הוא עולה רק 300 ש''ח לכן רציתי שתציעו לי אם יש משו יותר רציני שהמחשב שלי יסחב ולא יהיה צואר בקבוק ועוד שאלה בקשר לזכרון RAM יש לי כרגע 1GB DDR 400 אבל יש לי אפשרות לDDR 2 בלוח אם מה יותר טוב להוסיף ג'יגה לDDR 400 שיהיה 2GB או לקנות כבר DDR 2 1GB תודה לעו…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ATI Radeon 9200 128MB DDR + TvOut או GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי יש לי במחשב כרטיס מסך 8800 GTS 512 G92 ואני רוצה להחליפו ב4870 X2 יש מצב שהוא יכנס במקומו או שהוא יותר גדול??
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב all in one של dell ( מי שלא יודע מה זה מחשב all in one זה מחשב ללא קופסה כמו imac וכאלה... ) ואני רוצה לשחק battlefield 4 הבעיה היחידה היא שהכרטיס מסך שלי לא מספיק חזק. התקשרתי לחברה שממנה קניתי את המחשב ושאלתי אם ניתן להחליף כרטיס מסך, חלק אמרו כן וחלק אמרו לא O_O. בקיצור, אתם חושבים שאפשר להחליף כרטיס מסך במחשב כזה ? ( לא בבית, במעבדות.. ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם :givemebeer: ברשותי מעבד E6300 @ 2.07GHz (עם אוברקלוק קטן). אני עומד לרכוש EVGA 9800GTX SUPERCLOCKED+ במטרה להרצה חלקה של משחקים באיכות גבוהה, ורציתי לדעת מספר דברים: א. האם יהיה צוואר בקבוק? ב. במידה וכן, האם הוא יהיה משמעותי? אשמח לשמוע את דעתכם. בתודה, שחק
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך חזק יותר לגיימינג? MSI Geforce GTX760 2G GDDR5 או Gigabyte R9 280X WindForce3 3GB GDDR5?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב לשדרג את הכטיס מסך שלי כרגע יש לי gtx 10060 3gb של גיגהביט מסך 27 אינצ' ברזלוצה של 2K 2560*1440 מעבד i5 8400 ram 32gb ספק כוח 650w הכרטיס שלי יחסית בסדר אבל אני שם לב שקשה לו לשמור על 60 פריימים ברזלוצה של 2K בחלק מהמשחקים בהגדרות גבהות. חשבתי אולי למכור את שלי ולקנות כרטיס חדש שיכול להתמודד עם הרזלוצה, כמה לדעתכם שווה היום הכרטיס שלי(עדיין באחריות)? אולי שווה לחכות לסדרה 3XXX של אנוידיה? תקציב של תקציב של 500-600 שקל פלוס מה שאני יכול לקבל בתמורה לכרטיס
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מקבל הודעת שגיאה: "Unable render capture graph for current settings. Check videostream settings and capture coec and try again " כאשר אני מנסה להפעיל Capture מהכרטיס טלויזיה. אני מנסה לקלוט טלויזיה מכרטיס המסך בעזרת RCA, ומשם S-Video ו-RCA שמחוברים במקביל לכ. הטלויזיה. התקנתי קודק שנקרא Morgan Multi-media m-pjeg אך ללא הועיל. האם יש לכם מושג איך לתקן או מדוע התקלה הזו מופיע? תודה מראש. נ.ב. אם אתם חושבים שהתוכנה iuVCR היא לא משהו, אז תציעו ואני אחליף. תודה, ReDeOn.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
-
אני בעוד איזה חודש + קונה מחשב חדש ויש לי הטלבטויות בין כמה דברים 1)כרטיסי מסך יש את הGF 3 TI 200 של לידטק ויש את הראדון של ג'יגה בייט (LE) עכשיו אני יודע שהראדון הרבה יותר טוב אבל לפי מה ששמעתי יש איתו בעיות דריברים כמו שצריך להוריד פאצט'ים במיוחד בשביל שהוא יעבוד במשחקים שונים..... הבעיה בקטע שאני לא קונה משחקים אלא מוריד הכול אז נראה לי שזה יעשה בעיות עם הרבה משחקים ככה שלא שווה לי לקנות כרטיס מסך שלא מעלה משחקים ..... מה אתם אומרים בנושא ? 2) מסכים ראיתי כמה מסכים ואני ממש לא יודע מה לבחור.. CTX PR711F SyncMaster 757NF iiyama Vision Master Pro 413 SyncMaster 955DF LG Flatron 795FT אני לא כל כך יודע איזה שפורפורות הם יותר טובות אז זה עוד יותר מקשה על הבחירה ....
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי איזה טלווזית trinitron של סוני ישנה (15 שנה) ויש לי בעיה כי אני רוצה לחבר אותה לדי וי די, ולטלווזיה הזאת יש רק כניסת אנטנה rf ואין כניסת 21 פינים או rca... אז איך בכל זאת אני יוכל לחבר אליה די וי די יש למישהוא מושג? שמעתי שיש ממירים שממירים מrf לrca?? אם יש כאלה כמה הם עולים בערך?? וחוץ מזה, מישהוא ראה פעם די וי די עם יציאת rf ??? בבקשה תעזרו לי :'(
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/articles/857/2/page_2_benchmarks_test_system_setup_and_3dmark03/index.html אני מתקין את ה 5.13 החדש נראה משפר ביצועים רציני או שאני אחכה ל OMEGA DRIVERS גרסת 5.13
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
Abit Siloro GF 3 ti 200 או MSI GF4 mx440-T ???? א. מה אצם אומרים? מה דעתכם על ההפרש במחיר בין השניים ושווי ביחס למחיר! ti 200 במחיר של 916 ש"ח ו- mx 440 במחיר של 644 ש"ח! (האם ה ti 200 אכן שווה את ההפרש?) ב. בהנחה שהמחיר לא משנה, (אבל עדיין הגבול העליון הוא 916 ש"ח) איזה מהשניים הייתם קונים? או כל כרטיס אחר יותר טוב בגבול מחיר זה! מחכה לתשובות ??? ??? ??? דרור :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-