כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
הוא 256 רם 256 ביט ddr3 הוא עולה לי 1300 שקל משו כזה הוא במבצע האם הוא חזק מספיק להיום ?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
איזה מהשניים עדיף? האם שווה להשקיע את ההפרש של ה 200 שח בשביל ה 1800? תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש דרך טובה לחבר את ה PS2 שלי למחשב בהתחלה חיברתי אותו דרך הכרטיס טלויזיה שלי עם כבל רגיל שמקבלים עם ה PS2 ומשום מה הכל עבד לאט רואים ממש הילוך איטי ניסיתי בעוד מחשב עם אותו כרטיס טלויזיה וזה עבד לאט גם... מה לעשות ? תודה מראש,עידן.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני נתקל בזמן האחרון בבעיה די מעצבנת.. במשחקים מסויימים, אחרי כמה דקות משחק, ה-6800GT שלי פשוט עולה לטמפ' גבוהות מדי (120 מעלות.. שזה הרבה מאוד ל-6800).. הקטע המוזר זה שזה קורה רק במשחקים ספציפיים.. זה קרה לי למשל בנסיך הפרסי האחרון (לא זוכר את השם), שזה לא כזה משחק מטורף מבחינת גרפיקה.. בפריי זה קרה לי כל הזמן.. מצד שני אובליביון רץ חלק, CS:S אף פעם לא עשה בעיות.. Battlefield 2 עובד אחלה.. ככה שזה די מוזר.. בעבודה שוטפת (אינטרנט, מוסיקה וכאלה) הכרטיס על 70-75, אבל טמפ' החדר היא 27-28 בקיץ והמארז לא מאוורר מדהים (מארז קטן עם בעיית אבק מציקה). אני חושב שזה אולי קשור לדרייבר.. אני ידוע שיש דרייברים קצת דפוקים שגורמים לבעיות חימום.. אני משתמש ב-84.25 (forecware). זה די מעיק…
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4248
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אם יש לי מחשב נייד שהתקלקל לגמרי אבל המסך כנראה עובד.......האם אפשר לפרק אותו ולחבר אותו למחשב רגיל??.......כלומך לחבר את הכבלים שלו לכבל VGA??או בכלל להשמיש אותו? תודה לכל העוזרים ואם יש מדריך כזה אני ישמח לקבל........
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני חדש לכרטיסי נוידיה, עד עכשיו הייתי רק עם כרטיסי ATI , בכרטיסי ATI אפשר להוסיף AA+AF דרך הדרייבר,ואם יש אפשרות אז גם במשחק. אבל עכשיו שאני עם כרטיס נוידיה אני שם פילטרים רק כשזה מאפשר לי דרך המשחק לא אם לא מאפשר לי, איך אני מוסיף AA+AF דרך הדריבר למשחק שאין לו אפשרות כזאת (כאילו לא מופיע כזאת) או סתם? תודה. ועשיתי חיפוש
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מפרט והמליצו לי על הכרטיס LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail שעולה 1200 שקל עכשיו רציתי לדעת איך הוא בהשאווה לכרטיסים 7600 X800XL 1800\GT \ XL ועוד כרטיסים מאותו התווך של ה MID-RANGE מבחינת הכסף והתמורה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
הי מישהו מכיר תוכנה כלשהי שמאפשרת לצפות בשידור TV דיגיטלי ללא ממיר?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע יש עידכונים שיוצאים ל-OPEN GL מישהו יכול בבקשה לינק ישיר לעידכון כזה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
חוץ מזה שהם מגיעים לרזולוציות יותר גבוהות, באותה רזוציה כמו מסכי XGA, יש להם אותה איכות?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
הכנסתי את הפלאג אין של hollywood FX ל- premier שלי... אבל כשאני מבצע Export ההבעיה היא שרק באפקטים של ההוליווד' הוא מוסיף לי מין כתובית שקופה באמצע המסך של PRO PLUS אני לא יודע איך להוריד אותה.... אם למישהו יש רעיון...... בתודה מראש. קובי.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפורם כאן אבל אני בכל זארת שואל למה כדי לקנות מסך LCD מאשר מסכים רגילים?.......למרות זאת למה עדיין מייצרים אותם ולא עוברים לטכנולוגיה החדשה?.. ??? וגם רציתי לדעת האם המסכים הרגילים גם כמעט טובים כמו ה-LCD ורק בגלל שהם עבים ולא דקים כמו ה-LCD
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש עוד אופצייה לחבר עוד מסך למחשב, עם היציאה הלבנה הזאת שליד ה TVOUT, R9100, הבנתי שזאת יציאה איכותית יותר, אם אני יקנה ממיר ל RCA זה יתן לי תוצאות TVOUT גדולות יותר? איכותיות יותר או מה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת מה הרוחב פס של הראדון הבא? http://www.pch.co.il/docs/pd59224003.htm
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את הכרטיס הנ"ל היום, ככרטיס מסך הוא עובד בסדר אבל אני לא מצליח להפעיל את הטיונר. מרכז המולטימדיה פשוט לא מראה אפילו את ההגדרות של הטיונר, כאילו הוא חושב שאין טיונר. דרייברים WDM מותקנים, הגרסה הכי עדכנית הותקנה. כמו כן גם של מרכז המולטימדיה. אני אובד עצות, יש למישהו רעיון? תודה,
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
-
לא יודע מה זה... אתם יודעים?? אולי בדקתם את זה כבר?? עזרה! ולמה זה לא נימצא בדיון דרייברים??
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
כרטיס הטלוויזיה הנ"ל הותן במחשב חדש שקניתי (P4 עם לוח אם של ASUS). הכרטיס מוציא וידאו היטב אך אינו מוציא AUDIO. בחברה שקניתי החליפו לי כבר את הכרטיס (TV) פעם אחת וגם את כרטיס הקול ועדיין לא מוציא סאונד. מערכת ההפעלה היא XP. למשהוא נסיון קודם עם כרטיס זה?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
זה נראה לי מוזר שמקס פיין 2 ( ;D) פועל הרבה יותר טוב ממה שציפיתי (פועל מצויין) על הGF4 MX שלי גם על 1024X786 עם AA 4X2 ו AF ב2X, ואני רוצה לדעת בדיוק כמה טוב הוא פועל. אז אני מחפש תוכנה שמציגה את קצב הפרימים במשחקים, למישהו יש ניסיון עם תוכנה כזאת והוא ויכל להמליץ לי על אחת טובה? תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי משחק ולפתע הוא דיווח לי שהוא בדק וראה ש- AGP Texture Acceleration אצלי נמצא במצב לא פעיל וזה ממש ממש חבל, כי אחרת הייתי רואה שיפור מדהים ונפלא בביצועים. הוא לא הסתפק בכך (המשחק) ואמר לי שאין לי מה לדאוג. אם אני אגש ל- dxdiag אני אוכל לשנות את זה שם ומייד הכל יהיה נפלא. כדאי!! ובכן, מייד הפעלתי את התוכנה המדוברת וחשכו עיני.. לא רק שהאפשרות AGP Texture Acceleration לא מופעלת אלא שהיא נמצאת במצב אפור לגמרי והתוכנה דיווחה עליה כ- Not Available בכלל.. לא אמרתי נואש והפעלתי את המשחק בכל זאת והנה, הכל רץ נהדר כאילו אין בכלל בעולם דבר כזה שנקרא AGP Texture Acceleration וכאילו הוא בכלל לא משפר את הביצועים. ככה שהכל בסדר, אבל נשאלת השאלה: מה זה בעצם AGP Texture Accel…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת XP PRO וכרטיס מסך INNOVISION GEFORCE 4 MX 440 64MB הגירסה של הדרייבר לכרטיס היא 27.20 ואני רוצה לעדכן את הדרייבר. מצאתי את המקום ממנו מעדכנים אך איני יודע איזו גירסה להוריד מהרשימה של הדרייברים. אודה לכם אם תעזרו לי בעניין זה. רשימת הדרייברים:http://www.ivmm.com/download_inno3d.html
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך 17", בתקציב של 900-1000 ש"ח (רצוי בכיוון ה900 ) המסך צריך לעבוד ב85hz ברזולוציה של 1024x768 בינתיים חשבתי על ה-F700B שמוכרים ב930 ש"ח. יש הצעות אחרות? תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
אני הרבה זמן כבר מנסה למצוא ביקורת על Albatron FX5900EPV חיפשתי בגוגל ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-