עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shmonzi,

שלום, לחבר שלי יש את המפרט הבא: Q9400, 4GB של ראם וכרטיס מסך 9800GT. היום הוא נכנס למשחק Starcraft II והיה לו 6 FPS לאחר כמה דקות של משחק. הוריתי לו להוריד את התכנה ספידפאן ולעקוב אחרי הטמפרטורות של הכרטיס מסך, והן היו מאוד מוגזמות. במנוחה, הן מגיעות ל-120 מעלות בשניות, ובמאמץ אני לא יודע. תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  2. Started by Madmonator,

יש לי כרטיס מסך Geforce GTX 770 קצת פחות משנה והוא לא עשה לי בעיות אף פעם. אבל לאחרונה מאז שהתחלתי לשחק archage (רק במשחק הזה זה קרה) קורה לו שהוא מתחמם יתר על המידה והמחשב שלי נכבה. אני משחק כרגע על האיכות המקסימלית. השאלה שלי היא כזאת, האם הכרטיס מסך הוא הבעיה וצריך לתקן או להחליף? או שפשוט דרשתי ממנו יותר ממה שהוא מסוגל לתת? תודה רבה לעוזרים ! זה הפירוט מחשב שלי אם זה רלוונטי: מעבד :intel i5 4670K 3.40Ghz מאוורר למעבד: NUGEN 4 SCMG-4000 SCYTHE כרטיס מסך: GEFORCE GTX 770 SC 2GB-5 EVGA לוח אם: Z87M-G43 SATA3 USB HASWELL 1150 msi מארז: FANQUA IN WIN שחור + מאוורר 22CM ספק כוח: A PFC VS650 650 W CORSAIR כרטיס SSD: ד samsung 840 2.5'' SATA3 120GB דיסק קשיח: 2TB S2/S3 7…

3. הרצון של AMD להנגיש למשתמשים כרטיס מסך לגיימינג במחיר נמוך יותר וזיכרון גרפי של 16GB מקבל צורה - RX 9060 XT סוף כל סוף מגיע לשוק. בדקנו את ביצועיולכתבה

4. Started by lumi,

ייש לי ממיר שמחובר ל TV '14 ישנה, שאלתי האם אני יכול לקחת מסך LCD של מחשב ולחבר אותו ישירות לממיר עם איזשהו כבל? ??? כוונתי היא ללא חומרה או תוכנה כל שהיא : תודה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  5. מעבד E2180 תחת OC מ800 מגהרץ ל1066... כרטיס 8800gts 640mb 320bit צוואר בקבוק?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  6. Started by kadosh1000,

אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, אבל הנה השאלה: יש לי שני מחשבים עם יציאות VGA בלבד! עכשיו קניתי LCD חדשה שיש בה כמעט כל חיבור קיים: HDMI x 3 VGA (PC) 15Pin × 1 PC Audio in x 1 S-Video:4-pin DIN × 1 Component x 1 Video (RCA) × 1 AV L/R RCA × 2 SCART x 2 אני רוצה לחבר את שני המחשבים ל-LCD, בהתחלה חשבתי לקנות קופסת מיתוג שתתחבר לכניסת ה-VGA בטלויזיה ולשני יציאות ה-VGA במחשבים, כמו זו: http://www.erezadar.com/Products/Products.aspx?catid=209 אבל מישהו המליץ לי לקנות כבל VGA ל-RGB. ואז מחשב אחד יחובר ב-VGA והשני ב-RGB, כמו זה: http://www.amperel.co.il/products/117829 רציתי לדעת מה לפי דעתכם עדיף? מבחינת הרוזולוציות הנתמכות בכל אחד מהם, איכות התמונה שתצא וכו... אם יש לכם פתר…

7. Started by Ruya,

הההבדל בניהם כ"כ גדול שהוא שווה 500 שקל? כי שניהם 512MB ואני רואה הרבה אנשים שקונים 8800GT ונהנים ממנו אז אני רוצה לדעת.. הכרטיס של ה8800GT שאני מדבר עליו בא עם קירור של זלמן

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום רציתי לדעת האם המעבד הנ"ל המכיל את הליבה הגרפית HD4000 מספיקה בשביל לחבר 2 מסכי טלויזיה 42אינץ + מסך מחשב ? (שלושתם fullHD) להזכירכם אין לי שימוש במשחקים, אבל שימוש בסרטי HD מלאים. האם יעבוד חלק? ללא קרטועים ללא בעיות? תודה.

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  9. Started by slater,

היי יש ברשותי כ2000 שקלים לקניית מסך lcd בגודל 17 אינץ'. האם תוכלו להמליץ לי על המסך הטוב ביותר לתקציבי?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  10. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך + כרטיס לעריכת וידאו, לאחר עיון בהודעות והנעוצים השונים ראיתי שהכרטיס 7900GS עונה על הדרישות והתקציב שלי, שהוא בסביבות 1200 ש"ח. בנוסף לזאת אני רוצה לקנות גם כרטיס לעריכת וידאו מקצועי, האם יש כרטיס שמשלב בין 2 סוגי הכרטיסים והאם כרטיס כזה עדיף על 2 כרטיסים נפרדים, או שעדיף 2 כרטיסים נפרדים? ואם כדאי לקחת 2 כרטיסים נפרדים, האם הכרטיס מסך 7900GS עד תקציב 1200 ש"ח הוא הטוב ביותר?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  11. מה הדרך הכי טובה לראות אותה, שלא על גבי טלווזיה ( אלא מסך על מחשב) אני זוכר שקראתי כתבה שמיקרוסופט ( מי שמכיר ) ביחד עם Samsung הוציאו איזה מסך שיעבוד טוב עם ה XBOX חוץ מזה שה XBOX הוא HDTV, אין לי טלוויזיה בחדר ( ובטוח שלא תהיה לי HDTV) ואני גם לא מתכוון לקנות אחת אבל מעדיף להשריע על מסך שיריץ טוב את ה XBOX360 כשהו יצא, היה לי את ה XBOX הקודם וממש הייתי מרוצה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  12. Started by erez_levy,

שלום לכולם, השאלה פשוטה. מה זה DVI? את הראשי תיבות אני יודע, אבל מה זה עושה? אני יודע שיש לי את זה בכרטיס מסך: EVGA e-Geforce 7600GT PCX 256MB DVI Video Card ובמסך LCD: Samsung 740B אבל מה זה עושה? אני יכול לראות דרך זה סרטים שנמצאים במחשב בטלויזיה? אני יכול לחבר את המחשב בעצם לטלויזיה וההפך? צריך להיות לזה כבל כלשהו כדי לחבר? תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  13. Started by 114508534,

אהלן יש לידידה שלי מחשב דיי ישן אני כמעט בטוח פנטיום 4 , נשרף לה הכרטיס מסך, איזה כרטיס מסך מתאים למערכת כזאתי שעדיין נמכר בחנויות, כמה שיותר פשוט וכמה שיותר זול תודה

14. עוד לא בדקתי אותם אבל קראתי שם שהם פותרים כמה בעיות. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_97.44.html http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=119

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  15. Started by 456,

שלום כולם, הזמנתי מחשב מחברת SkyPC ואין את הכרטיס הנ"ל של ASUS במלאי. הם אומרים שאין אותו בכלל בכל הארץ. בדקתי עם מס' חברות כמו אייברוי וחברת KSP הגודלה וקיבלתי את אותה תשובה. להתפשר על אותו כרטיס מחברת SAPHIRE? תודה לעונים.

16. Started by Idani26,

אני צריך דרייבר מתאים לכרטיס HD4570 על מעבד של אינטל במחשב נייד של דל מסוג סטודיו 1555 תודה רבה!

17. לקחנו לבדיקה את כרטיס המסך החדש של NVIDIA עבור קהל השוק הבינוני-גבוה, ה-GeForce RTX 4070 אשר מבוסס על ארכיטקטורת Ada המודרנית, במהדורה מבית אסוס. האם תג המחיר הנגיש משל אחיו יסייע להפוך אותו ללהיט במכירות?לכתבה

18. RADEON X800GT Club3D Radeon X800RX 256Mb PCI-E מה עדיף יש לי חבר שקנה מחשב הוא היזמין את ה x800RX וקיבל את הGT מה יותר טוב ?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  19. Started by vasser,

i am buying a 19" monitor soon, and was wondering if anyone could recommend me of such a monitor, so far i have looked @ specs and the one on my list is the Hyundai Q995. i am looking for high res. @ high refresh rate, and so far this one provides it. if there are any other monitors capable of that, lemme know. price range is about 1500 nis. 10x all

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  20. אהלן אנשים יקרים אני מעונין שיתיעצו לי לגבי כרטיס מסך כל שהוא שתומך בדרטיקס 9 ועם כל התוספות עד מחיר 600 שקל כרגע יש לי fx5200 ואני מאוד מאוכזב

21. שלום כמו רבים אחרים יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI ו HDMI וטלוויזיה עם כניסת SVGA ו COMPOSITE הבנתי כבר שאין אפשרות עם כבלים מגוונים לחבר ישירות ושמעתי על קופסת ההמרה אבל לפני שאני קונה רציתי לדעת אם זה עובד, ספציפי הקופסא הזו : http://reltronics.shopy.co.il/products/146807 קופסת המרה ממחשב (VGA) לטלויזיה ( RCA / Svideo ) הכרטיס שלי הוא GFORCE 9 ועוד שאלה אחת, אם זה באמת עובד אז האם אני עדיין יכול לפצל את התמונה בין מסך המחשב לטלוויזיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  22. Started by shikasha,

שלום, האם שווה לקנות כרטיס מסך נוסף רק בשביל הphysx? אפשר למצוא כרטיסי יד שנייה ב 200 ש"ח שתומכים בזה, שווה את המאמץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  23. הדלפות חדשות על כרטיס המסך הקרוב של AMD כבר פה: האם מדובר במוצר לו רודפי הביצועים חיכו? כל הפרטים החדשים בפנים על שם הקוד Polaris אנחנו יודעים מזה כבר כמה חודשים. כך תקרא AMD לליבות בסדרת כרטיסי המסך הבאה שלה, שתחליף את סדרת ה-Radeon 300 הקיימת על כל שווקיה. זה פחות או יותר כל המידע הרשמי. אז, מה אנחנו יודעים על סמך הדלפות עד כה? ובכן, אנחנו יודעים ש-AMD תתחיל עם כרטיסי מסך שלא יהיו החזקים ביותר שנראה בדור הקרוב, זה לבטח. את סדרת פולאריס צפויים לפתוח שני כרטיסי מסך המיועדים לשוק הביצועים בדומה לצמדים שראינו בעבר מסדרות גבוהות כמו HD 7950 ו-HD 7970. לא יקרים במיוחד, אבל צפויים להשאר בסביבה לתקופה לא קצרה. Polaris 10 הוא שם הקוד לכרטיסי המסך הללו הפעם, והם צפ…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by amit22,

אני חושב שאני בשלב אחד לפני האחרוןאני רואה את ולד הוא מטפס על איזה מרפסת שמוחזקת בעמודים אני יורה עליהם והוא נופל למטה אבל הוא עדין חי אני צריך לירות על החומים האלו שמחזיקים איזה עמוד שאם הוא נופל עליו הוא מת אבל אני לא מצליח בגלל שה הוא זורק כול הזמן פצצות וגם אם אני משתמש בדבר שעוצר את הזמן זה לא עוזר מה לעשות בתודה עמית ולמנהל הפורם בבקשה על תעיף אותי מהפורם אני מבטיח שזו שאלה אחרונה :-X

25. שלום אנשים, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיחשב לי פיזיקה ברמה טובה\גבוהה , בנוסף לכרטיס מסך שברשותי HD5850 ... התקציב שלי הוא בסביבות ה200-400 שקל...מצאתי GEFORCE 9800 GT 512 בחנות RSM ב360 שקל חדש מה אתם אומרים יהיה מספיק טוב לחישוב פיזיקה ברמה טובה? או שצריך משהו יותר טוב? ההתלבטות שלי היא בעיקר בין כרטיסים הנ"ל: Geforce 8800 Geforce 9800 Geforce 250\240 ועוד שאלה אחרונה, איזה כרטיס יותר חזק ה GEFORCE 240 או ה- GEFORCE8800\9800 ? תודה רבה לכל העוזרים !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.