כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
מישהו התקין את הדריוורים החדשים של ATI ויכול לתת ביקורת עליהם?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בגבול ה400 ש"ח ליום הולדת של בן דוד שלי וראיתי את הכרטיס החדש הזה בנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1043&catcode=148 איך הוא בהשוואה לFX5200? Radeon 9100 בגירסת ה64MB או 9200 לא מתאימים לי כי הכרטיס צריך להספיק לשנה-שנתיים הבאות, עד שהוא יקנה מחשב חדש (כרגע יש לו פנטיום 3). אם מישהו מכיר חנות שמוכרת Radeon 9100 עם 128MB בגבול ה400 אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני רואה שעםti4200 שעושים להם אוברקלוקינג מגיעים לביצועים דיי טובים, ולמהירויות גבוהות יותר מ4600 באוברקלוק (לפחות שלי..) זה נכון? Ti4600 זו בעצם ליבה מומהרת ש"איבדה" מהאוברקלוקיות שלה? ;D
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס רדיאון 9800PRO חדש התקנתי את RefreshFix0.9.9.7 לרדיאון ובמשחק יחסית פשוט וישן (TRIBES2) אני מקבל רק 60 FPS ברזולוציה 1280X1024 יכול להיות ? מה לא בסדר? משתמש בדרייברים החדשים של ATI נאלצתי להתקין את UT2003 כדי להריץ את הבנצ'מארק שלהם והיינה התוצאות. האם זה טוב (מתאר לעצמי שלא) UT2003 Build UT2003_Build_[2002-09-19_17.26] Windows XP 5.1 (Build: 2600) AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1829 MHz with 767MB RAM RADEON 9800 PRO (6396) ctf-citadel?spectatoronly=true?numbots=12?quickstart=true -benchmark -seconds=77 -exec=..\Benchmark\Stuff\botmatchexec.txt 12.258859 / 45.479042 / 91.639023 fps rand[23102] Score = 45.532104 טוב, בנוסף גם…
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
נו. אז Diamond חוזרים לעסקי הכרטיסים ובצעד אמיץ מציעים כרטיס חדש מבוסס על ה-Radeon 7000 הישן? (והטוב?). ראיתי שהכרטיס יוצע במחירים של כ-50$ בחו"ל. ואפילו יש כבר חנות שמציעות אותו בסביבות ה-30$. מישהו כבר ראה את הכרטיס הזה בארץ? הוא יכול להיות נחמד מאוד למי שרוצה לקנות כרטיס מסך למחשב יחסית ישן ואילן לו כוח או זמן להתווכח על מחירים עם אנשים שמוכרים מוצרי יד שנייה ברחבי הנט (אני חושב). מוצר חדש, עם אחריות, מבוסס על צ'יפסט אמין של ATI צריך להיות בעל עדיפות למי שמחפש כרטיס מסך Very Low Cost. מה דעתכם? אשמח לדעת עם מישהו ראה בנצ'מרק שלו איפשהו. ביחס לכרטיסי מסך ישנים מהדגם שלו. ואולי גם מחירים בארץ?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם! שלשום קניתי מדפסת משולבת וגיליתי שיש תוכנה בשם ABBYY אשר יכולה לסרוק טקסט ולהפוך אותו לפורמט WORD ללא שגיאות... הבעיה היא שהתוכנה לא נתמכת בשפה העיברית-כלומר אי אפשר לסרוק בעיברית האם מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא שעושה את העבודה בעיברית? תודה יוסי
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום, אם תוכלו להמליץ על כרטיסי לכידה / עריכה מקצועיים מהירים ובעלי איכות מקסימום אודה לכם מחיר 5000 ש"ח +-
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני צריך עזרה בבחירת מסך בגודל 17 שיהיה רגיל, לא lcd בתקציב של עד 750 שקל... תודה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני צריך להעלות את ההרצים למסך ואני לא מוצא את זה בתוכנה החדשה של RivaTuner האם מישהוא מוכן להסביר לי איפה זה או לשלוח לי את הגירסה הישנה ????? תודה מראששש
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז ככה:אתמול קניתי כרטיס טלויזיה FLY VIDEO 3000 והתקנתי אותו כמו שצריך וגם את הדריברים שמתאימים (יש לי וינדוס XP ) התקנתי את התוכנה שבאה איתו (TVR ) והכל הלך חלק אבל כשאני בא להקליט משהו אני לוחץ על כפתור ההקלטה הוא מקליט מצויין אבל ברגע שאני לוחץ על להפסיק את ההקלטה הוא עושה ריסטרט למחשב הסרתי את התוכנה וניסיתי עוד פעם אבל אותו דבר זה ממש דיכאון מישהו יודע ויכול לעזור?? ??? ??? ???
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אפשר לקבל המלצות ל 19 אינטש, crt, בסביבות 1550-1650? אני יודע שקיימים מסכים מצויינים ב250 שקל יותר, אבל אני לא בטוח שהתקציב ניתן למתיחה שכזאת. מבדיקה קצרה שערכתי האפשרויות העיקריות הן Samsung 955DF Monitor LG Flatron F900B Viewsonic G90F
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרטיס GeForce FX 5600 שרכשתי לא מזמן. הורדתי את הדמו של NVIDIA - DUSK (http://www.nvidia.com/object/demo_dusk.html) אולם כאשר אני מפעיל אותו הוא רץ לאט ביותר - התמונה קופצת (חוץ מכאשר אני בוחר באפשרות ה-WIREFRAME או ה-DOTS). ברשותי הדרירים העדכניים וכנ"ל גם ה-DIRECTX. האם הבעיה היא בחומרה או בתוכנה? נ.ב כל המשחקים עובדים כמו שצריך... בתודה מראש, רומי
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי WinXP Pro וחיברתי אליו כרטיס טלויזיה. עם הכרטיס קיבלתי את התוכנה Studio PCTV Rave של Pinnacle. התקנתי את התוכנה והכל עובד חוץ מ2 בעיות: 1) השלט לא עובד (העין של השלט מתחברת למחשב ביציאת COM...אל תשאלו אותי למה ???). 2) כשאני מנסה למזער את החלון של הטלויזיה המחשב מייד מבצע Reset :-\ מי שיודע מה הבעיה....ואולי אפילו מה לעשות, בבקשה שירשום 10x
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לפני חודשיים , הזמנתי מהדובים ( ימח שמם $@!@ ) את ה Hercules AIW 9800SE , עם הכוונה לפתוח את הכרטיס ל Pro . אחרי חודשיים של מריחות , והרבה זיוני שכל , הם החליטו להודיע לי שאין להם את הכרטיס במלאי , וש ATI כבר לא מייצרים אותו , וזה אחרי שהם היו בטוחים שהם שלחו לי את הכרטיס ! בכל מקרה , עכשיו אני צריך להוציא יותר כסף , ולקנות כרטיס טלוויזיה בנפרד :\ איזה כרטיס לקנות מסך ב 2000 שקל , ואיזה כרטיס טלוויזיה ב 500 שקל ? בעיקרון , יש לי כמה התלבטויות - Gigacube Radeon 9800 Pro Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro Powercolor Radeon 9800SE בקר לכרטיס טלוויזיה , לא שאני מבין בזה הרבה , אבל פעם המליצו לי על Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe . הדבר שהכי חשוב לי בכרטיס , ז…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להחליף את ה GE-FORCE 4 TI4600 שלי ב כרטיס מסך RADEON 9800XT וראיתי שיש כמה חברות שמייצרים את הכרטיס ויש הבדלים דיי גדולים במחירים בניהם אני יביא לכם קישור שיהיה לכם יותר קל... http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 הבן אדם שמוכר לי את הכרטיס דווקה ממליץ לי ללכת כל ה ATI המקורי מה אתם אומרים ?? ואך הכרטיס הזה בקלליות ? ואך הוא יחסית ל FX5900 ?? תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה... עכשיו נכנסות לשוק כרטיסי המסך עוד 2 חברות s3\via ו הxgi וכמובן matrox שאף אף אחד כבר הרבה זמן לא שמע מהם כלום והחברות הותיקות כמובן ATI ו nvidia..... אני לא יודע הרבה חומר על החברות החדשות ( בעבר היה לי כרטיס של s3 שהיה ממש טוב ) מבחינת הכרטיסים שלהם... אם מישהו רוצה להוסיף עוד אור על הכרטיסים של כל אחד... אם לימישהו יש עוד פרטים... אני גם יחפש וככל שאני ימצא עוד פרטים אני ישים... מעניין לדעת האם יהיה מישהו שיפיל את אייטיאיי או נוידידי ה"ספקט" של כרטיסי ה אס 3 מאוד מרשים... DeltaChromeF1: Performance Series World's first 0.13 micron 8-pipeline GFX engine. Up to 256 MB of memory. DirectX 9.0 compatible. Native HDTV-out Chromotion Programmable V…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום. לפני בערך חודש המסך שלי התחיל להחשיך את התמונה ללא רצוני . הנורה שמראה שהוא עובד נשארת ירוקה ("לא מתחלפת לכתומה) אבל לא רואים תמונה . בהתחלה זה היה מסתדר לבד לאחר כמה שניות , אחרי כך הייתי צריך לטלטל קצת את המסך ועכשיו אני ממש צריך להרביץ לו בשביל שהתמונה תחזור. בנוסף , ככל שעובר הזמן החשכת המסך נעשית לעיתים יותר קרובות. האם עלי להחליף את המסך? אולי לשנות את קצב הרענון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, ברשותי כרטיס מסך מסוג GeForce4 MX440 128MB 128bit DDR AGP 8X של חברת Palit. הנה לינק לתיאור: http://www.palit.com.tw/product/MX4408x_128MB.htm הנה תצלום מסך שהעתקתי מתוכנת AIDA32 בגירסה האחרונה שלה (3.88): ועכשיו לבעיה - בתיאור המוצר, כמו במפרט המודפס על הקופסה שבה הגיע הכרטיס, מצויין שמהירות הזיכרון של כרטיס המסך צריכה להיות 512MHz ורוחב הפס לזיכרון צריך להיות 8.2GB/s (באתר למעשה מצויין שרוחב הפס של הזיכרון הוא 8.2GB/s (בקובץ ה PDF) והזיכרון עובד ב 128bit ומכאן - מהירות הזיכרון צריכה להיות 512.5MHz, אבל זה כן כתוב מפורשות על הקופסה). הגירסה של תוכנת AIDA32 עודכנה באחרונה, כך שמוצגת מהירות זיכרון מעשית (אפקטיבית) של 300MHz ורוחב פס לזיכרון של 4.…
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ולאחר הפרמוט והתקנת הדריבירים של כ.המסך , בתחילה של הפעלת הווינדוס המסך נכבה ונדלק לי 200 פעם. רק אחרי הפתיחות והסגירות של המסך הווינדוס רץ טוב. מה עלי לעשות. קיבלתי המלצה להחליף את הדריברים, אך לא מצאתי דריברים אחרים חוץ מהאתר. ובאתר יש דרברים שעושים לי את הבעיה הנ"ל בבקשה עזרו לי כ.מסך שלי : Hercules 9700 non-pro תודה לעוזרים : :
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך: G-Force 3 Titanium 200 128M DDR. יש לי שתי שאלות קטנות שדיי מציקות לי לאחרונה: 1. איך אני יודע שאני מפיק את המקסימום מהכרטיס? 2. במשחק מסויים (לצורך העניין: Flight Simulator 2004), ה-"פריימים לשנייה" לא עוברים את ה-25. מה בעצם קובע את זה? כרטיס המסך או המחשב? - כלומר, האם אני צריך לשפר את ביצועי המחשב (זיכרון, מעבד...) או לקנות כרטיס מסך חדש וחזק יותר? מצטער על הבורות, אבל אני לא כל כך מבין בנושא.
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי כמו פסים כאלו על המסך, ממה זה יכול לנבוע ? השפעות מגנטיות ? פלאפון ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הליבה של Ti4600 שיש לי זה רק 300 מה"ץ! כרטיס רדאון של 200 שקל יש לו מהירות כזאת MX400 עם טיפה אוברקלוק מגיע למהירות כזאת אז מה זה??? אני לא מתפלא שאילו זבל של כרטיסים בחיי, לGF 4 MX460, יש אותה מהירות שעון המקסימום שאני מגיע באובר זה 320 ... מישהו מוכן להגיד לי למה זה ואיך זה משפיע על הביצועים? שווה לזרוק את הכרטיס הזה? זה מעצבן אותי
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, יש לי 9600 וחיברתי שני מסכים באופן פנורמי, אחד יש עליו חלון אינטרנט ולצורך העיניין בשני יש חלון של וורקרפט, אני רוצה "להקפיץ את העכבר" בין המסכיך ככה שמתי שאני רוצה העכבר יעבור למסך השני בלי לבטל את מה שיש על המסך של וורקרפט. איך עושים את זה?? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
האם 1280x1024 זה מספיק למסך 17", והאם יכול להיות לי איזשהו שימוש ב1600*1200 במסך 17"..? ??? אני פשוט מתלבט בין ה-LG F700B ל-LG F700P... ;D
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-