כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
הכוונה שלי היא למידות שנקבעות ע"י הכפתורים שנמצאים על המסך עצמו וקבועות את האורך, רוחב, מרכז וכו'. הבעיה שלי, היא, שאף פעם אני לא מצליח לכוון את המידה הנכונה ותמיד ישנה פינה במסך שיוצאת החוצה. תודה :smoke:
-
היי עד כמה שאני יודע אז מסכי ה LCD של מחשבים ניידים הם פחות איכותיים ממסכי LCD רגילים (שולחניים). ז"א בין השאר זמן תגובה גבוה יחסית. השאלה שלי היא: אם אני קונה מחשב נייד אז יש כמה שמגיעים עם כרטיס מסך סביר למשחקים (RADEON 9600 או 9200) והם עולים בגלל זה קצת יותר. למרות שזה לא ייעודו של המחשב הנייד, לא הייתי מתנגד לשחק פה ושם. האם שווה להשקיע במחשב כזה או שהמסך במילא לא יוכל להציג משחקים בצורה נורמאלית ועדיף ללכת על כרטיס מסך חלש ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל גדול בין הGFX5900 לבין גרסת האולטרה, וציינו בבקשה איזה איזה סוגים יש לכרטיס, אני יודע שיש את גרסת האולטרה הגרסה הרגילה והגרסה המוחלשת Value יש עוד גרסאות?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחשב חדש עם ivy bridge 3540 עם זיכרון של 8 GB. אני הולך לעבוד עם רזולוציה של 1920x1080. ההתלבטות הכי קשה היא בבחירת כרטיס המסך, חיכיתי ליציאת ה- 600TI ולמבחני ביצועים. (ואני רואה שחיכיתי לשווא) אני ממש מבולבל,אני לא רוצה להיות מאלה שרוצים את ההכי יקר אבל אני מוכן לשלם אם זה כן ישתלם לי והכרטיס מסך כן יריץ משחקים שכרטיסים אחרים לא יריצו בעוד כשנתיים מהיום באיכות טובה. ההתלבטויות שלי היא בכרטיסים הבאים: 1. 7950 שעולה 1675 ש"ח (ב TMS) 2. 670 שעולה 1820 ש"ח (ב KSP) 3. 7850 שאולה 1250 ש"ח (ב TMS) ראיתי שרוב מערכות המומלצות בפורום "מפרטי מחשב" המליצו על 7850 אך לפי המבחנים אני רואה שהוא לא בליגה של "הגדולים". אז כנראה שאני הולך על אחד משני האחרים. אני הולך לש…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז יש לי שאלה אליכם.... למה כשאני ניכנס לcall of duty ואני פותח את הmenu של המסך והוא מראה לי משהו אחר ממה שהוא מראה במשחקים אחרים... זה מראה לי משהו 48.3kHz 59Hz NN ובמשחקים אחרים זה מראה 768x1024 85 hz אז נראה לי שבגלל זה,זה מוריד לי fps ב call of duty המסך שלי זה samsung 753 dfx והכרטיס מסך הוא radeon 9700 מה אני צריך לעשות כדי לסדר את זה? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
הלכה לי עבודה עכשיו כיוון שהפוטושופ קרס ונתן את ההודעה הבאה. מאז שהתקנתי את הדרייבר הכל נראה לא יציב ואני מקבל הבהובים מוזרים בתוכנה ואז היא פשוט קורסת או מקרטעת לגמרי. משהו הזוי! עדכון: המחשב מגיע כמעט למצב קריסה של מסך כחול ומקרטע כמו פנטיום. מה זה הדבר הזה? אני חייב לסיים עבודה :'( [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4248
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
זה משנה אם יש לי ציפ סט 790i של nvidia וכרטיס מסך hd4870 ? כילו של ראדון יהיה לי יותר טוב גם nvidia?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי GeForce FX 5600 מבית GAINWARD ויש משחקים, במיוחד הכבדים ביניהם (אנריל 2004, FAR CEY), שפתאום המשחק הופךלהיות איטי... ניסתי לשנות את פרטים ליותר נמוכים וזה עדין לא עזר... האם זו העיה מוכרת של כרטיסי ה GeForce?? והאם אפשר לתקן את זה???
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להתקין כרטיס 9600XT של ASUS במקום ה 9600SE של ASUS שיש לי עכשיו. מה שעשיתי זה הורדה של הדרייברים דרך התוכנה היעודית ב control panel כיבוי המחשב, החלפת הכרטיס והעלאה מחדש של המחשב. בשלב זה קפצה לי הודעה צפויה של זיהוי חומרה חדשה. לחצתי cancel והתקנתי את ה WHQL דרייבר מדיסק ההתקנה. קרה דבר מוזר מאוד, כשהמחשב עלה מחדש התקבלה שוב ההודעה של זיהוי חומרה חדשה. יתרה מכך כשמסתכלים ברשימת החומרה רואים את הסימן שאלה של חומרה לא מזוהה ומתחתיו שני סימני שאלה, בדיוק כמו שזה נראה לפני שמתקינים את הדרייבר של כרטיס המסך. כרטיס המסך, דרך אגב, הותקן וניתן לראות את שתי הכניסות שלו ברשימת החומרה. שיחקתי קצת במשחקים והכל עבד בכל זאת. כשרציתי לראות סרט במדיה פלייר קיבלתי מסך כחול!!!…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
מה זה pixel clock וPhase? האפשרוית האלו מופיעיות לי בהגדרות מסך...
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC שמחובר לפלזמה 42 אינץ' ברזולוצית 720p המפרט הוא: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Asus M4A785D-M PRO 2 GB 800Mhz הכרטיס מסך מובנה פשוט חלש ברמות. והייתי רוצה כרטיס מסך (רצוי קירור פאסיבי) בתקציב של עד 300 ש"ח שיריץ לי משחקים כמו pes ו-nba 2k11 על HIGH ומשחקים כמו GRID ו-NFS HP על מדיום לפחות שירוצו חלק. שוב אני מדגיש על רזולוציה נמוכה- 720P.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיחליף את ה nvidia geforce 7300 se/ 7200 gs אני חשבתי על אחד משני הכרטיסי מסך Sapphire ATI Radeon HD4670 1GB PCIe או Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 1024 ddr3 אז איזה הכי כדאי ולא רק משני אלה במחיר של בין 300 ל380?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני מחליף צג לאחד הקוריאניים ברזולוציה 2560X1440, אשר דורש הזנה DVI-D Dual linked. אני עובד עם מחשב אנטיקה אבל במצב מצוין עם לוח P5K-E , מעבד E6750 וכרטיס גרפי GT8600 עם רבע ג'יגה זיכרון. הכרטיס הזה לא יתאים כנראה למסך. אני לא גיימר, עבודה נורמאלית על המחשב, קצת עבוד של תמונות וכן צפייה מרובה בסרטים באיכות טובה. אוהב לראות תמונה טובה מול העיניים. מבקש המלצה על כרטיס גרפי סביר שיתאים לקונפיגורציה הנ"ל. תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים של amd אבל אני לא יודע איזה מסך לצרף .. אין לי מושג במסכים.. תעזרו לי בבקשה.. תודה דרך אגב.. אני יכול לקנות מסך 17 LG FLATRON דגם T710BH ב775 ש"ח שווה..?.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
בבעלותי הדגם 795FT Plus , ומבקורות רבות שקראתי ומנסיוני האישי המסך מאד רגיש לכל נגיעה!! כל מה שבא עימו במגע מתיר בו תביעה. כל שבוע המסך עובר ניקוי קל בעזרת מטלית לחה ומגבת, אבל במשך השנתיים שיש לי אותו הצטברו עליו סימנים רבים, מעין טיפות נוזל שהתייבשו וגם קווים שהם לכאורה שריטות אבל עם שיפשוף אינטנסיבי של האזור בעזרת בד טריקו זה יורד... כלומר אילו לא באמת שריטות אלא רק סימנים שדבקו השיכבה המכסה את הזכוכית. זה לא מפריע ממש בשימוש יומיומי, אבל כאשר מסתכלים מהצד באור השמש יש הרבה שסימנים וכולם ניראים לעין. בקיצור, איך אני מנקה את המסך במינימום מאמץ\הוצאות ומקסימום אפקטיביות? 10x
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אז זה הסיפור הייתה לי בעיה ב- 9800P שלחתי אותו לאחריות לפני יותר מחודש ואין עדיין נתנו לי זיכוי 1300 שקל בערך.. האם xfx 6600GT 128MB DVI,TV יותר טוב ממנו? אם לא אתם יכולים לתת כרטיס אחר בסכום הזה?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
ושלא תתנגש לי עם RIVA TUNER, או שיהיה בה שליטה על המאוורררים. מן הסתם CCC לא בא בחשבון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
הנה הדגמה מדהימה של טכנולוגיה שמאפשרת לשלב תוכן וירטואלי עם הסביבה בצורה מושלמת. הדבר הזה מפותח על ידי חברת TotalImmersion מצרפת.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס INNO3D GTX 470 מומלץ או שעדיף כרטיס שיש לו 3 שנים אחריות אבל יקר יותר ומה בקשר להרחבת האחריות של הכרטיס של חברת EVGA ? בקיצור איזה כרטיס מסך הכי כדאי/משתלם
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
למי יש עדיפות במשחקים? כרטיס מסך בעל נפח זיכרון גדול יותר אך מהיר פחות.( MB 512 - (GDDR2 או כרטיס מסך בעל נפח זיכרון קטן אבל מהיר יותר? ( 256MB GDDR3 - )
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
איך הכרטיס GeForce 7600 GT Extreme משתלב עם מסך זה אשמח לקבל חוות דעת
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
חוץ מזה שהם מגיעים לרזולוציות יותר גבוהות, באותה רזוציה כמו מסכי XGA, יש להם אותה איכות?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-