כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
האם יש תוכנה שבודקת במשחקים את ה FPS? והאם ניתן למדוד טמפ לכרטיס ללא חיישן(ר9800 פרו)?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי מחובר גם לטלויזיה. עכשיו אני צריך לדעת איך מעבירים בין התצוגות של המסך של המחשב לבין תצוגה על הטלויזיה לצורך צפייה בסרטים. אני מצליח לעשות את החילוף, אבל כאשר אני חוזר לתצוגה של המסך ה REFRESH של המחשב יורד ל 60HZ כמו בטלויזיה ואני כל הזמן צריך לשנות את זה ידנית... מישהו יודע איך מסדרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להחליף את המסך שלי באחד מהמסכים הבאים: CTX - LCD F772 17'' 12mS Samsung - LCD 730B 17'' 8mS הייתי הולך על Viewsonic אבל אין מספיק תקציב... מה אתם יכולים להמליץ לי?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מצטער שאני פותח נושא חדש, אבל נראה לי שהסטיקי כבר מת מעומס ייתר וההודעות שם לא נענות... אז... Proview CA787K - 17, 8ms, 1:700 מה דעתכם על המסך? האם סרטים ו\או משחקים רצים עליו כמו שצריך או שהם נמרחים? כנ"ל לגבי acer 17 8ms תודה מראש ;D
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא רואה הרבה המצלות עליהם, ומצד שני גם לא השמצות. מצד שלישי הם זולים יותר מ SAMSUNG ו LG מה הבעיה איתם?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מישהו יודע? ואם אתם יכולים אז קצת מידע עליו.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
ATI 9600PRO מה שם הדרייבר מהיכן אפשר להוריד? שאלה נוספת: קיבלתי עם הכרטיס דיסק התקנה ובו יש התקנת הדרייבר (שאותו התקנתי כמובן) ועוד כל מיני יוטיליטיס ואקססוריז האם כדאי וצריך להתקין את הכל או רק חלק, בקיצור מה מומלץ ומה מיותר? אגב, ראיתי שיש בדיסק תוכנת עריכת וידיאו או משהו דומה. ואם אפשר לקבל הסבר מפורט איך כדאי להגדיר את הכרטיס - יש שם כל כך הרבה (במאפיינים) ואין לי מושג איך ומה צריך להגדיר. אני רוצה לנצל את הכרטיס למקסימום האפשר. אני לא גיימר והמשחקים היחידים הם משחקים קלילים ברשת, המחשב ברוב הזמן בשימוש אופיס (לפעמים) והרבה אינטרנט. מה הן ההגדרות הטובות ביותר כדי להפיק ממנו את המקסימום? או שפשוט להשאיר הכל בברירת מחדל? אה כן, מערכת חלונות XP PRO. תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו מתי יוצא הכרטיס וואם אפשר גם מה יהיו המהירויות שלו?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הכרטיס המדובר הוא ATI9600PRO אם זה חשוב אז של אסוס. האם היציאות שיש בו מתאימות? אם כן, איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אני מחפש ממיר מ AV ל VGA הכי פשוט והכי זול . יש לי יצאת AV (נקבה) ואני רוצה להחבר אותה ל כניסה למסך VGA (נקבה) כל ממיר יתקבל בברכה המליצו לי איפה ניתן לרכוש כל לינק יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש (AGP) בסביבות ה-1000 ש"ח ולא יודע איזה כדאי. בבקשה תנו לי עצות ... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
היי ממצב אנשים, יש לי שאלה קטנה: מהו דרייבר הCATALYST הכי טוב לATI RADEON 9600XT 256 MB ? אני מכוון לדרייבר שישפר ביצועים וכו'.... או שפשוט עדיף להסתפק הגרסה הכי חדשה(הלוא היא 5.12 ) ? תודה , ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
החלפתי מכרטיס 6800GT לכרטיס ישן יותר 9600XT חיברתי את הכרטיס לטלויזיה רואים רק בשחור לבן ניסיתי PAL-G ו NTSC וכו' (גם בכרטיס וגם בטלויזיה) מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
האם יש צורך לחבר את הכרטיס הנ"ל לחיבור חשמל 6 פינים מהספק ? (הכרטיס לא מותקן בתצורת SLI , אם זה משנה) .
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין AGP Aperture Size לטורבו קאש כי לפי מה שהבנתי ה-AGP Aperture Size זה בעצם הזיכרון RAM של המחשב עצמו שיוקצה לכרטיס המסך במידת הצורך וטורבו קאש זה בעצם שימוש בזיכרון של המחשב בתור זיכרון של כרטיס המסך אז מה ההבדל? תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
-
אז מה אני צריך לעשות כדי שיראו בצבע? יש לי כרטיס geforce 6600gt 128mb כשהמרכת עולה רואים בטלוויזיה בצבע והמחשב פועל ב-safe mode גם כן, אבל שאני מעלה את המחשב רגיל רואים שחור לבן.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש צורך להתקין את התוכנה הזאת, היא עוזרת במשהו בכלל? וגם, מה זה Color Calibration ?... זה גם קשור לMagicTune ויושב בSTARTUP
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מסכי LG מסכי LCD למשל .. http://zap.co.il/model.asp?model_id=150195 וזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=129024 עכשיו המסך הראשון עולה במפרט על המסך השני , למה הוא עולה פחות?! השני למשל בעל זמן תגובה של 12 , למה עולה יותר מהראשון?! וגם זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=360464 וזה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37000 השני כאן הוא מסך ישן של החברה , וכולם למעלה עולים עליו במפרט , למה לעזאזל עדיין יקר? ועוד מתיקר? מישו מבין את ההגיון פה ויכול להסביר לי?? * השאלה העיקרית כאן בנוסף ל 2 השאלות הנ"ל , בהתעלמות מהמחיר איזה מסך הכי משתלם והכי איכותי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
לאחר קריאת המדריך למסכי LCD עלו בי מספר שאלות: 1. איזו חברה יותר טובה SAMSUNG או LG 2. האם הניגודית משחקת תפקיד חשוב מ 1/500 ומעלה 3. איזה מסך היתם ממליצים מבין Samsung 913N או LG 1980Q או Samsung 913B או Samsung 930B. אשמח לתשובות מבעלי ניסיון עם המסכים וגם מאחרים בתודה מראש רן
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
תגידו יש גירסת Control Panel לקטליסט 5.12? אם כן אפשר לקבל לינק להורדה?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום , ברצוני לחבר את הממיר הדיגיטלי שלי למחשב , יש לי כרטיס מסך עם כניסת VIVO של ASUS , אני רוצה לדגום את השידור של הממיר למחשב , עם איזה תוכנה אני יכול להשתמש בשביל לראות את מה שמשדר הממיר ולהקליט אותו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
לאיזה מסך יש את האיכות, האמינות והנוחות הטובה ביותר? מסך 17` LG L1750SQ (8ms) LCD Monitor או Samsung Syncmaster 730B ? שתיהם נעים בכיוון ה 1700 ש"ח, כך שאין לי בעיה..
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-