כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני נכנס למשחק או משהו שדורש הרבה מהכרטיס שלי אז המסך נהיה בתור פסים רוחביים כאלו ולא מפסיק עד שאני מתנתק מהמשתמש שלי הכרטיס מסך שלי זה: EVGA GEFORCE 7900GT/GTO יש לי השערה בגלל שעל המחשב שלי מותקן DIRCTX10 (אין לי שמץ מאיפה הוא הופיע...) והכרטיס מסך שלי לא תומך 10 אבל כשאני מנסה להתקין 9.c הוא אומר שהוא מסיים להתקין אבל הגירסא לא משתנה...עזרה בבקשה (למי שלא הבין אני רק צריך דרך שבאמת תחליף לי את הDIRECTX מ10 ל9.C...) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מומלץ בתקציב של 400-500 ש"ח ניתן להוסיף על הלוח הזה ? מדובר בילדים בגיל 8 המשחקים כעת בעיקר במשחקים קלים ואני מעוניין לשפר להם את המחשב מדובר במחשב שנרכש לפני 3 שנים: מעבד AMD Athlon II X3 435 2.9 Box מארז כולל ספק Antec NSK3480 380W לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H Arctic Cooling feezer 64 pro 64 Transcend 1GB DDR3 1333Mh [TABLE=width: 100%, align: right] [TR] [TD]Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 [/TD] [/TR] [/TABLE] כרגע משתמשים במסך וויסוניק 19 דגם VP930 [TABLE=width: 100%, align: right] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שמעתי המלצה על הדריוורים האלה וריציתי לשאול אם מישהו שמע עליהם\מכיר אותם או התנסה איתם ? האם הם באמת טובים יותר ? או לפחות שווים ניסיון ? http://www.driverheavendownloads.net/zeropoint.htm
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2261 יש מצב שזה בעצם 64 bit או איזה קומבינה כזאת שבכוונה משמיטים ? איך הכרטיס הזה למשחקים כבדים (doom3 ו-HL2 שצריך לצאת) במחיר הזה ? אם למשהו יש הצעה אחרת במחיר הזה (ולא שקל יותר) אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
עם יציאת הדור החדש של המשחקים הבא אלינו לטובה ,ריפרפתי ברשת על מנת לבדוק מהם הדרישות האופטימליות למשחקים החדשים במספר משחקים שבדקתי הכרטיס מסך שנדרש להגדרות המקסימליות הוא כרטיס כדוגמת ה7850,כרטיס שעלותו היום היא כ950 שקלים אני רכשתי לפני כשנתיים בערך את ה5850 שעלותו כיום היא עדיין יקרה מזו של 7850, כ1930 שקלים השאלה היא מהו ההבדל ובכנות אני לא מבין למה אני או מישהו בכלל ישקיע על כרטיס מסך הרבה יותר כסף כאשר הדרישות האופטמיליות של המשחק דורשות כרטיס שעולה משמעותית יותר זול, למה לרכוש כרטיס מהיקרים בשוק אם שנה שנתיים מהיום שווים יהיה זהה לכרטיס חדש שיוצא ברבע מהמחיר? תודה
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
באיזה חברות של כרטיסי מסך החברות האלו תומכות (אם בכלל החברות האלו תומכות במישהו)? ubisoft ? EA ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! המסך הוא לא בשבילי, אבל הוא ישומש לעיצוב, ציור ובעיקר פוטושופ. איך הוא לשימושים האלו? ומה מבחינת ביצועים? הוא גם מתאים בול מבחינת מראה גודל ומחיר. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה על כרטיס הזה למשחקים . או ללכת לכוון SAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 יזה מכרטיסים יותר חזק ומה כדי . יש לי ספק כוח י חזק תדה
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בנוגע לכרטיס המסך ATI X800XL 256MB - האם הכרטיס הנ"ל טוב? האם הוא יריץ משחקים לא עתירי גרפיקה כמו sims2, fifa ברזולוציה טובה? מדובר במחשב athlon עם 1 ג'יגה זכרון תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
הממ אני רוצה לקנות את אחד הכרטיסים אבל יש הבדל של 60 ש''ח מחיר והחברה אחרת לשנהם אז אתם יכולים להגיד לי עם יש הבדל בינהם?זאת אומרת עם הזול יותר הוא טוב לשימוש או לא.. זה הזול בינהם: 9500GT 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E של ZOTAC http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=9708 והיקר בינהם: 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 של גיג'הבית http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=8399 שמתי לב שרשום בזה של הZOTAC PCI Express 2.0 x16 (Compatible with 1.1 מזאת אומרת הCOMPATIBLE WITH 1.1? זה יעני לא 2.0?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך של אינטל וקניתי את המכשיר האלחוטי שיהיה אפשר לראות סרטים מהמחשב לטלויזיה התקנתי TV TOOLS אבל התוכנה לא תומכת בכרטיס רק בכרטיסים של ניוידה מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן תתמוך? או בהגדרות של הכרטיס כי אני ממש לא הצלחתי למצוא איפה אני יכול לתת לו פקודה לשדר החוצה מהמחשב? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
המערכת: AMD Athlon 2000+ 512RAM DDR PC2700 Windows 98 Sapphire RADEON 9100 128MB DDR עם דרייברים אחרונים DirectX 9 קיבלתי את התוצאות הללו: 3DMark01 - 7735 3DMark03 - 1141 האם זה טוב או שיש אפשרות לשפר?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש כרטיסי טלווזיה של החברה? אם כן, אפשר את כל הדגמים שלהם ?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
ברשותי DELL INSPIRON 6400 עם WINDOWS XP PROFFETIONAL ואני רוצה לחבר מסך נוסף על מנת לעבוד עם שניהם במקביל. האם אני צריך לשנות הגדרות בלבד או להתקין תוכנה מיוחדת. אם מדובר בהגדרות ה WIN יש לי מוסג די בסיסי אז אם אפשר לקבל הוראות מפורטות. המון תודה איל
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא שומרי מסך ל2 מסכים המחוברים לכרטיס גרפי אחד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב AMD 2.2 512 זיכרון 80 ג"גה והכי חשוב TI4200 אם יצאית תמונה וכנסת תמונה אז ככה אני רוצה להעביר את הסרטים ולערוך אותם אז אם איזה תוכנה לעשות את זה בשביל גם שזה לא יתפוס הרבה כול כך (אני רוצה שבערך שעה צילום הייה 500 מגה) הבעיה היא שבשבילי האיכות זה הכי חשוב לפני הכול כי זה סרטים שלי בחו"ל ואני רוצה לצרוב את זה בסוף ב VCD ולשמור את זה (כדי שאני יכול לראות את זה בכיף ב DVD) אז בנתיים מה שהצלחתי להעביר לא היה באיכות טובה מדי בשבילי אני רוצה יותר טוב האיים בכלל כדי לי לקנות עוד כרטיס מיוחד שיעביר לי לתוך המחשב (אני מוכן להשקיע כסף כי יש לי יותר מ 50 שעות צילום לערוך) המצלמה שאני משתממש אין לה יצאה USB או משהו דומה רק בננה ואם אני ישיג מצלמה כז…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
מאוורר כוון ל100 :\ האם זה אופייני לחודשי הקיץ?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD. אחד בגודל של 17" ואחד בגודל של 19". תודה!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם בגלל הבאג האחרון של NVIDIA על ההתחממות של הכרטיסים למישהו ידוע על דרייבר מתקן שיש להם באתר??אני לא מצאתי אז יכול להיות שמישהו נתקל בדרייבר חדש או עדכונים לכרטיס GTS8800?? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום הכרטיס שקניתי של sapphire מגיע עם שני חיבורי מתח ועם שני מתאמים. כל כרטיס שראיתי ברשת בביקורות וכו' הוא עם חיבור מתח אחד. יש למישהו רעיון למה זה ככה? במה מועיל החיבוור הנוסף?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מפתחת מוצרי ה-GeForce לא מבזבזת זמן ומשיקה מנהלי התקנים חדשים עם תאימות לחלונות 11, למשחקים מובילים שיושקו רשמית בקרוב מאוד ולעשרות משחקי אינדי חדשים שיהנו משירותי מנגנון שיפור הביצועים המתקדם של החברה בכרטיסי RTX מודרנייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ברגע שיוצאים הכרטיסים החדשים אם המחיר שלהם יהיה ריאלי אז אני הולך לקנות אחד או שתיים(תקראו ותבינו) בהתחלה חשבתי על לקנות 8600gt אחד אבל אז חשבתי לקנות כבר לוח תומך SLI ולקנות 2 כרטיסים של 8300GT אז פה השאלה האמיתית זה משתלם ? אני לא יודע אם זה יצא יותר יקר או לא יותר טוב או לא את זה אני שואל אותכם ואני צריך שתענו לי מה עדיף מבחינת הכל(מחיר ביצועים וכו...) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
INTEL CORE 2 DUO E6550/E7550 עוד לא הוחטל סופי לגבי המעבד לוח אם P35 1333 PCI X ראם 2ג'יגה 320 הרדיסק מארז ATX TK 1150 אני לא יודעאיזה ספק יש שם אבל הוא אמור להיות טוב אני לא יודע אם זה קשור אבל המסך המיועד הוא LG 19'' 1953 HR 2MS 1:5000 אני צריך את הכרטיס בעיקר למשחקים,אני משחק הרבה אבל אני לא גיימר כבד,לכן אני צריך כרטיס שיהיה ברמה טובה אבל לא מהטופ ואני רוצה כרטיס שיהיה לי הכי משתלם ביחס למה שהוא יתן לי
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי מחשב intel i5 2500 intel b3 4gb ram אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים שרצים כעת - BF3 , COD MW טווח עד 1000 , זה מספיק ? אשמח לייעוץ כי אני יודע שלכרטיסים אין סוף תודה !
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-