עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by joe123,

שלום, יש לי שאלה בנוגע לכרטיס המסך ATI X800XL 256MB - האם הכרטיס הנ"ל טוב? האם הוא יריץ משחקים לא עתירי גרפיקה כמו sims2, fifa ברזולוציה טובה? מדובר במחשב athlon עם 1 ג'יגה זכרון תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  2. Started by KenshinSama,

הממ אני רוצה לקנות את אחד הכרטיסים אבל יש הבדל של 60 ש''ח מחיר והחברה אחרת לשנהם אז אתם יכולים להגיד לי עם יש הבדל בינהם?זאת אומרת עם הזול יותר הוא טוב לשימוש או לא.. זה הזול בינהם: ‏9500GT 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E של ZOTAC http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=9708 והיקר בינהם: 9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 של גיג'הבית http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&uin=8399 שמתי לב שרשום בזה של הZOTAC ‎PCI Express 2.0 x16 (Compatible with 1.1 מזאת אומרת הCOMPATIBLE WITH 1.1? זה יעני לא 2.0?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  3. Started by carock,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  4. Started by yigal33,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד עים כרטיס מסך של אינטל וקניתי את המכשיר האלחוטי שיהיה אפשר לראות סרטים מהמחשב לטלויזיה התקנתי TV TOOLS אבל התוכנה לא תומכת בכרטיס רק בכרטיסים של ניוידה מישהו מכיר תוכנה אחרת שכן תתמוך? או בהגדרות של הכרטיס כי אני ממש לא הצלחתי למצוא איפה אני יכול לתת לו פקודה לשדר החוצה מהמחשב? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. Started by vladk,

המערכת: AMD Athlon 2000+ 512RAM DDR PC2700 Windows 98 Sapphire RADEON 9100 128MB DDR עם דרייברים אחרונים DirectX 9 קיבלתי את התוצאות הללו: 3DMark01 - 7735 3DMark03 - 1141 האם זה טוב או שיש אפשרות לשפר?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  6. Started by ccc,

יש כרטיסי טלווזיה של החברה? אם כן, אפשר את כל הדגמים שלהם ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  7. Started by twiggy,

ברשותי DELL INSPIRON 6400 עם WINDOWS XP PROFFETIONAL ואני רוצה לחבר מסך נוסף על מנת לעבוד עם שניהם במקביל. האם אני צריך לשנות הגדרות בלבד או להתקין תוכנה מיוחדת. אם מדובר בהגדרות ה WIN יש לי מוסג די בסיסי אז אם אפשר לקבל הוראות מפורטות. המון תודה איל

8. האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא שומרי מסך ל2 מסכים המחוברים לכרטיס גרפי אחד ? תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  9. Started by dorish,

אז ככה יש לי מחשב AMD 2.2 512 זיכרון 80 ג"גה והכי חשוב TI4200 אם יצאית תמונה וכנסת תמונה אז ככה אני רוצה להעביר את הסרטים ולערוך אותם אז אם איזה תוכנה לעשות את זה בשביל גם שזה לא יתפוס הרבה כול כך (אני רוצה שבערך שעה צילום הייה 500 מגה) הבעיה היא שבשבילי האיכות זה הכי חשוב לפני הכול כי זה סרטים שלי בחו"ל ואני רוצה לצרוב את זה בסוף ב VCD ולשמור את זה (כדי שאני יכול לראות את זה בכיף ב DVD) אז בנתיים מה שהצלחתי להעביר לא היה באיכות טובה מדי בשבילי אני רוצה יותר טוב האיים בכלל כדי לי לקנות עוד כרטיס מיוחד שיעביר לי לתוך המחשב (אני מוכן להשקיע כסף כי יש לי יותר מ 50 שעות צילום לערוך) המצלמה שאני משתממש אין לה יצאה USB או משהו דומה רק בננה ואם אני ישיג מצלמה כז…

10. Started by Rahat lokum,

מאוורר כוון ל100 :\ האם זה אופייני לחודשי הקיץ?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  11. Started by gggilad13,

אני צריך המלצה למסך LCD. אחד בגודל של 17" ואחד בגודל של 19". תודה!

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  12. שלום לכולם בגלל הבאג האחרון של NVIDIA על ההתחממות של הכרטיסים למישהו ידוע על דרייבר מתקן שיש להם באתר??אני לא מצאתי אז יכול להיות שמישהו נתקל בדרייבר חדש או עדכונים לכרטיס GTS8800?? אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  13. Started by shimon1,

שלום הכרטיס שקניתי של sapphire מגיע עם שני חיבורי מתח ועם שני מתאמים. כל כרטיס שראיתי ברשת בביקורות וכו' הוא עם חיבור מתח אחד. יש למישהו רעיון למה זה ככה? במה מועיל החיבוור הנוסף?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  14. מפתחת מוצרי ה-GeForce לא מבזבזת זמן ומשיקה מנהלי התקנים חדשים עם תאימות לחלונות 11, למשחקים מובילים שיושקו רשמית בקרוב מאוד ולעשרות משחקי אינדי חדשים שיהנו משירותי מנגנון שיפור הביצועים המתקדם של החברה בכרטיסי RTX מודרנייםלכתבה

15. אז ברגע שיוצאים הכרטיסים החדשים אם המחיר שלהם יהיה ריאלי אז אני הולך לקנות אחד או שתיים(תקראו ותבינו) בהתחלה חשבתי על לקנות 8600gt אחד אבל אז חשבתי לקנות כבר לוח תומך SLI ולקנות 2 כרטיסים של 8300GT אז פה השאלה האמיתית זה משתלם ? אני לא יודע אם זה יצא יותר יקר או לא יותר טוב או לא את זה אני שואל אותכם ואני צריך שתענו לי מה עדיף מבחינת הכל(מחיר ביצועים וכו...) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  16. Started by henwin,

INTEL CORE 2 DUO E6550/E7550 עוד לא הוחטל סופי לגבי המעבד לוח אם P35 1333 PCI X ראם 2ג'יגה 320 הרדיסק מארז ATX TK 1150 אני לא יודעאיזה ספק יש שם אבל הוא אמור להיות טוב אני לא יודע אם זה קשור אבל המסך המיועד הוא LG 19'' 1953 HR 2MS 1:5000 אני צריך את הכרטיס בעיקר למשחקים,אני משחק הרבה אבל אני לא גיימר כבד,לכן אני צריך כרטיס שיהיה ברמה טובה אבל לא מהטופ ואני רוצה כרטיס שיהיה לי הכי משתלם ביחס למה שהוא יתן לי

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. Started by dorariel,

ערב טוב ברשותי מחשב intel i5 2500 intel b3 4gb ram אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים שרצים כעת - BF3 , COD MW טווח עד 1000 , זה מספיק ? אשמח לייעוץ כי אני יודע שלכרטיסים אין סוף תודה !

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  18. Started by master,

שלום לכולם,כרגע ברשותי מחשב:AM Athlon 64x2 Dual core 52002GB MemoryMother board Gigabyte S-Series GA-M61pme-SEATI RADEON HD 3600לאחרונה ניסיתי להריץ את המשחק call of duty החדש והוא רץ לי עם קטיעות.אני יודע שהמחשב שלי די ישן ואני לא גיימר שחייב שהכול ירוץ הכי מהר ובאיכות הכי טובה, אבל כנראה שאין מנוס להחליף כרטיס מסך על מנת לשחק במשחים החדשים.אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על כרטיס שיתאים למחשב שלי ויריץ את המחשקים הנ"ל שעולה בסביבות ה-300 ש"ח?תודה ושבת שלום....

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  19. Started by DARK-SPIRIT,

נכנסתי ל nvidia settings וראיתי שרשום באינפורמציה של הכרטיס 1404Mhz memory clock למיטב ידעתי צריך להיות 1800Mhz רציתי לדעת האם זה תקין או שאני טועה? כרטיס GV-N9800GTOC-512H תודה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  20. איך אני מחבר את החמשב לפלזמה ב-HD??

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. אני מחליף מערכת, כרגע התכנון לקנות בשנה וחצי הקרובות כאשר הגורם שישפיע על מועד הקנייה הינו שוק כרטיסי המסך. אני באותה הזדמנות גם קונה מסך וכל אני אקנה מסך 4k. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם בטווח של השנה וחצי הקרובים יצאו כרטיסים מסך אשר יתמודדו יותר טוב עם 4k? ואם כן אפשר אשמח לקבל קצת פרטים מתי, עלות משוערת, וחברה ati/nvidia אני מתכוון האם חוץ מפסקל אמור לצאת משהו מעניין?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. http://www.glabs.co.il/Product.aspx?ProductID=124

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  23. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  24. או קיי אז אני אפרט... היה לי R9100 ATI עם חיבור מעביר קטן וחמוד שנותן לי (תמונה 1) RCA. שהייתי רואה איתו בצורה חלקה ביותר בטלוויזיה 21 אינטש פשוטה... עכשיו קניתי GEFORCE 6600GT של XFX וקיבלתי איתו קבל שהתברר כקומפוננט TO SVIDEO. (תמונה 2) מאחר ולא מצאתי כל כך הבדלים בין תמונה 1 ל 2 ניסיתי לחבר את הקבל עם המעביר של ATI... אבל לא צלח העסק וכאן נכנסת לה תמונה מס' 3 - הקבל שקניתי - SVIDEO TO RCA... אז בשביל לעשות סדר בדברים אני אפרט מה יש לנו עד עכשיו - קבל COMPONNENT שבקצהו SVIDEO - מחובר לקבל נקבה SVIDEO ל RCA. אז ככה... כשאני מגדיר דרך הדרייוורים של NVIDIA את החיבור כחיבור SVIDEO אני רואה עכשיו תמונה אבל יש לי עיוותים במסך מעין דיגיטלים כאלה סגולים - שממש מציקים לעין - הת…

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  25. קראתי בפורומים מחול שיש צורך לשנות את הביוס עבור עדכון של דרייבר חדש של NVIDIA , זה נכון? Default BIOS does not support latest NVIDIA drivers Cons: WARNING this card will need the BIOS to be flashed before any Nvidia driver version above 177 can be installed quite frustrating that it was not fully functional out of the box הכוונה ל9800GTX זיגבייט 9800GTX זיגה זיכרון 1

• 1 תגובה
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.