כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני מוציא תמונה מהמחשב בשימוש ב SVIDEO ועל הטלוויזיה יש שני גלים אפורים שיורדים כל הזמן. חוץ מזה התמונה בסדר גמור. כשאני מחבר כבל קצר אז אין את הקווים, העניין הוא שקניתי כבל באורך 5 מטר איכותי מאוד (200 ש"ח) ואיתו הבעיה. הטלווזיה שלי היא לווה אופטה 100 הרץ, 1024*768, PAL-B. מה עושים? איך משנים REFRESHRATE רק לטלויזיה? האם יש השפעה לזה שמסך המחשב עובד ב REFRESHRATE שונה? האם יש השפעה לכך שגם מסך המחשב עובד יחד עם הטלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
אז ככה, אחי טס לתאילנד לכמה ימים ואני יודע שמחירי חלקי מחשב שם הם זולים, השיקול הוא האם שווה את הסיכון בגלל שאחי לא מבין כל כך בחלקי מחשב ואני לא בטוח שהוא יוכל לזהות אם האריזה מקורית או לא כי שמעתי שיש שם הרבה זיופים, ??? שאלה- אם אני קונה והכרטיס מתקלקל אחרי שימוש למי אני פונה (נגיד כרטיס של ATI) שאלה- באיזור ה 200-250 $ איזה כרטיס כדי לי לרכוש ( 9800NP או 9600XT) תודה.
-
- 9 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את המחשב שלי אבל לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות קיבלתי המלצה כאן על הGeforce FX5900 XTV של albatron אבל לפי מה שאמרו לי בחנות זהו דגם מוחלש של הFX אע"פ שהוא מאפשר VIVO+TV OUT . לאחר מכן שקלתי לקנות את הGAINWARD FX5600 256MB VIVO כאשר המחיר של שני הכרטיסים הוא זהה... נראה לי חשוד ש5900 שמחירו הוא בד"כ 3000 ש"ח עולה שליש מחיר פתאום מה לעשות?@!$@$!@
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום... יש לי מסך שהפלאג חיבור שלו קרוע. קניתי פלאג VGA חדש אבל אין לי מושג איזה חוט להלחים לכל פין. יש למישהו שרטוט או דרך לעזור לי בזה? אני יודע איך למספר את הפינים אני רק צריך אפילו איזושהיא טבלה שאומרת איזה צבע לאיזה מספר או משהו...... תודה!!! ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לראות סרטים שאני מציג על המחשב גם על הטלוויזיה. חיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה והכל פועל, אבל כשאני מפעיל על המחשב סרט, בטלוויזיה אני רואה מסך שחור במקום שהיה אמור להיות מוצג הסרט. למה זה קורה והאם יש תוכנה שבאמצעותה אני אוכל לראות את הסרטים גם על הטלוויזיה? ובכלל, אם אתם יכולים, תמליצו על תוכנות שימושיות לכרטיסי VIVO... כל מיני תוכנות שאפש להקליט מהטלוויזיה למחשב וכדו'. המון תודה מראש, ניר.
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הגעתי ליישורת האחרונה ונשארתי עם שלושת המסכים שבכותרת. אני מתאר לעצמי שאת הנתונים היבשים של כל אחד מן המסכים כולכם מכירים: ViewSonic E90F+SB (or E92F+SB/E95 if available) 19inch - viewable 18inch crt type = shadow mask dot pitch = 0.25mm horizontal frequency = 30-86KHz vertical frequency = 50-180Hz max flicker free = 1600X1200@68Hz recommanded flicker free = 1280X1024@80Hz מחיר = 1400ש"ח (ללא משלוח, אין צורך כי החנות 5 דקות נסיעה מהבית שלי) ViewSonic G90F/FB 19inch - viewable 18inch crt type = shadow mask dot pitch = 0.25mm horizontal frequency = 30-97KHz vertical frequency = 50-180Hz max flicker free = 1920X1440@64Hz recommanded flicker free = 1280X1024@90Hz מחיר = 1600ש…
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
מחפש חוות דעת על מסך 17" IIYAMA מדגם LM704UT VISION MASTER PRO 1413 הנמכר במחיר 1170 ש"ח בהשוואה למסכים מקבילים של LG סמסונג ומאג.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני מנסה לבדוק איזה שיטה יותר טובה אבל בcall o duty למשל אני לא מצליח לראות הבדלים גדולים בין 2 השיטות האלה שאין לי מושג מה הן מישהו יכול לישפוך אור על הנושא תודה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בדיון הזה אני מבקש שתשימו רק את הכרטיסים הכי שווים מבחינה כספית ומבחינת הביצועים שלהם לגיימר הממוצע ובכלל. לגיימר הממוצע לדעתי הכרטיסים הבאים הכי כדאיים: NVIDIA Geforce FX5900XT ב1200 ש"ח 8) או ATI Radeon 9600XT ב1100 ש"ח או ATI Radeon 9800SE בקצת יותר מ-1100 ש"ח וכמעט משתווה בביצועים ל9600XT ואין בו תלוש ל-HL2. לגיימר שכל מה שמעניין אותו בחיים שלו זה משחקים משחקים משחקים ועוד משחקים הכרטיסים הבאים לדעתי שווים: ATI Radeon 9800PRO ב-2200 ש"ח 8) זה לא ממש משתלם אבל לגיימרים כבדים במיוחד זה כדאי הרבה יותר מהרדיאון 9800 XT כי הוא עולה 1000 ש"ח יותר והבדל הביצועים המזערי בינהם בהחלט לא שווה את זה!!!
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי readon 9600 xt של SAPPHIRE והcore שלו הוא 526 והmemory שלו הוא 324 וזה הdefult. זה אמור להיות ככה?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קראתי על הבעיה בxp ו2k שלאחר שמשחקים במשחקים הrefresh rate יורד ל60 , ואני יודע שקיימת תוכנה שמתקנת את זה או שמפקחת על הrefresh rate בנפרד . אפשר את השם שלה או לינק ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה 2003 גירסת אנטרפרייז הכל עובד חלק חוץ מהג'י פורס 2 של אנ ווידיה הורדתי את הדרייבר של כ' המסך עכשיו אני מחפש את ההופצייה של צפייה הנעשה במחשב על צג הטלווזיה שלי ואני פשוט לא מוצא את זה יש לי יציאה ל-TV הורדתי את הגירסה ל-2003 הבעיה שהגירסה של 2003 היא למעבדי 64 ביט מה ששלי 32 ביט . תעזרו לי בפתירת הבעיה המתסכלת הזאתי תודה
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
הוצאתי את הכרטיס והסוקט שעל לוח האם היה מלא באבק. ניקיתי אותו עם בקבוקון לחץ אויר והחזרתי את הכרטיס, ומאז הוא עושה ארטיפקטים בכל משחק, בצורה רצינית מאוד והמשחקים איטיים להחריד. יש מין מריחות של צבע כשאני תופס חלון ומזיז אותו, ובסרטם ותמונות יש נקודות בצבעים משונים שמרצדים ונמרחים. any idea?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מתלבט בין אם לקנות geforce fx 5200 לבין radeon 9200 , שניהם בעלי 128 מגה. שאלה נוספת היא, מה משמעות התוספת se ומה זה אומר על הכרטיס? ואם כבר לקנות אז איזו חברות עדיפות בשני המוצרים? ואצל איזו חברה יציאת ה-tv-out יותר טובה?
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
האם אפשר להפעיל את ה-(TNT2 (model 64 בחריץ AGP שפועל במהירות של לפחות x4 ? ניסיתי לחפש בגוגל, אבל לא הצלחתי למצוא תשובה רלוונטית
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הציעו לי לקנות את המסך הבא (משומש) http://www.sony-cp.com/en/products/archive/e200/ds-e200.pdf האם המסך נחשב לאחד טוב או שעדיף לחפש משהו אחר? תודה
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קניתי מצלמת וידאו עם חיבור של FIREWIRE אני חייב כרטיס וידאו בשביל לחבר אותה למחשב מישהו יודע להמליץ לי על כרטיס וידאו סביר שעושה את העבודה ??? לא משהו יקר...... איפה קונים ?? אם מישהו מוכר במקרה אז שיצור איתי קשר בפרטי
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה קורה? שמעו, יש לי את כרטיס מסך משולב עם כרטיס טלויזיה של הרקולס [ראדאון 9800מוחלש עם אומגה הוא הפך לפרו] ויש לי טלויזיה בחדר... אני שמתי מפצל פשוט בחיבור של הכבלים ופיצלתו את החיבור אחד לטלויזיה ואחד למחשב... עכשיו, כשאני מדליק את המחשב ואת הטלויזיה [בלי שהטלויזיה במחשב תיהיה פועלת] האיכות בכמה ערוצים בטלויזיה הרגילה יורדת... יש ערוצים שמרגישים ויש כאלה שלא... ניסיתי להזיז את המפל קצת וזה קצת עוזר אבל אחרי זה זה חוזר פחות או יותר... מה אפשר לעשות? לקנות מפצל איכותי אם הממהיר הזה[או איך שקוראים למפצל הזה שהוא עושה את הטלויזיה יותר איכותית ומהירה... בעקרון לכול מי שיש ממיר של מתב מחברים לו את זה זה כזה קופסא ממתכת שמפצלת את החיבורים... וזה עושה עוד משהו נראה לי ממהיר את …
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין שתי אלה, אני צריך את הכרטיס מסך למטרת משחקים בלבד ולא מעבר לזה ATI Radon 9200 128MB DDR + TvOut GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8 תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מה יותר טוב Radeon 9800 128 MB DDR(רגיל) או Sparkle Geforce FX 5900 128MB DDR DVI שנהם אותו מחיר 1600 פחות או יותר
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במסך טוב במחיר עד 2000 שח. לפי מה שקראתי בפורומים שונים חשבתי על samsung 959NF או LG F900P. מה אתם ממליצים? אני מעוניין גם שיהיה ניתן לחבר את המסך ל 2 מחשבים, האם צריך לקנות חלק בנפרד או מסך מיוחד לזה? מה ידוע לגבי זה? (מחירים, סוגים, ...) תודה somebody
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
קיבלתי שילשום מחשב חדש עם Sapphire Radeon 9800 , התקנתי ווינדוס ודריברים 3.10 ומשום מה בכל מקום שאני מסתכל זה מזהה את הכרטיס מסך כ 9800P !! (אני מתכוון בווינדוס עצמו, הדרייבר של ATI, ב AIDA32 וב 3Dmark 2003 ...) לעומת זאת ב AIDA זה מראה לי: Graphics Processor Properties Video Adapter ATI Radeon 9800 Pro (R350) 0 GPU Code Name R350 PCI Device 1002 / 4E48 Transistors 117 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP Memory Size 128 MB GPU Clock 324 MHz RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 8 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 4 (v2.0)0 Pixel Shaders 1 (v2.0)0 DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 2592 MPixel/s Texel Fillrate 2592 MTexel/s Memory Bus Propert…
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אז ככה במחשב הנייד יש לי Readon 9000 mobile וכשאני אני מחבר את זה לטלויזיה אז התמונה קופאת בטלויזיה ובמחשב לא. וגם כשאני מפעיל סרטים אז רואים את הסרט רק במחשב בטלויזיה רואים מסך שחור. אני יודע ששאלו שאלה דומה בפורום עשיתי חיפוש אבל מה שמצאתי ההסברים היו למחשב רגיל ולא נייד ולכרטיסים של NVIDIA תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
geforce fx 5950u בביקורת אצל tweak town: http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=599 ומהצד השני sapphire 9800xt אצל hothardware: http://www.hothardware.com/hh_files/S&V/sapphire_9800xt.shtml
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-