עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by euphoria,

שלום חברים, המחיר של ה-680 ירד קצת, האם כדאי לקנות ב-2700 או שעדיף לחכות? האם בתקציב הזה עדיף ללכת על משהו אחר (SLI) ? אשמח לעזרתכם, http://www.ret.co.il/category/672-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-%D7%9E%D7%A1%D7%9A.aspx?orderby=10&keyword=680

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  2. Started by heroldh2,

לפני שאני קונה כרטיס מסך אני צריך חוות דעת עליו EVGA GeForce GTX 550 Ti FPB 1024 MB GDDR5 PCI Express 2.0 2DVI/Mini-HDMI SLI Ready Graphics Card, 01G-P3-1556-KR מה אתם אומרים? 1. evga זאת חברה שאפשר לסמוך עלייה?

3. Started by papa duck,

שלום אנשים יקרים יש לי מספר שאלות בנושא עד לאחרונה היו 2 חיבורים למסך - VGA המוכר והישן וDVI שמתחבר לכמות הולכת וגדלה של מסכי LCD - (רובם עדיין בחיבור VGA) לאחרונה אני נתקל במסכים עם חיבור USB - בשביל הDATA שלהם...... לחלק מהם יש לפעמים מן USB HUB ביציאה קדמית למסך כדי שיהיה אפשר לחבר מקדימה - אל המסך התקנים כמו מקלדת עכבר - או מצלמה או USB FLASH - DISK ON KEY האם יש יתרונות או חלילה חסרונות למסך עם חיבור USB - האם מומלץ להשתמש רק בלוחות עם USB2 או שזה ממש לא משנה? ??? מה לגבי התאימות של משחקים ותוכנות - האם כאלה שדורשים גרפיקה גבוהה וביצועים כבדים לא כדאיים להשתמש בחיבור USB? או להפך? תודה רבה על כל העזרה בהבהרת הנושא :-*

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by devil2052,

שלום אז ככה אני צריך עזרה בבחירת מסך בגודל 17 שיהיה רגיל, לא lcd בתקציב של עד 750 שקל... תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. שלום.. יש לי כרטיס Radeon 9600XT ATI SAPPHIRE הורדתי את העדכון עם CCC סיים להתקין ועשיתי ריסט למחשב.. שאני פותח את המשחשב השולחן עבודה עולה ואז אני מקבל שגיאה: והמחשב מתחיל לזוז לאט ומקרטע (התצוגה, נגיד אני גורר משוו או לוחץ על התחל זה פותח לאט מה עליי לעשות? ושהשולחן עבודה עלה, המסך נכבה נפתח נכבה נפתח [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  6. Started by Tzeder,

interested in buying a lcd screen for around 2500. thanks

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  7. Started by michael1987,

שלום לכולם.... ראיתי שההבדל בין Radeon 9600 XT לבין Radeon 9800 XT הוא גדול אבל בכל זאת Radeon 9600 XT לוקח את ה - Radeon 9800 XT ב - Engine Clock שאצל ה - 9600 הוא 500MHz ואצל ה - 9800XT זה 412MHZ איך זה יכול להיות??? אני יודע שה - 9800 יותר טוב מה - 9600 בהכל אבל כנראה שחוץ מה - Engine Clock.... האם אני צודק?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  8. חברים המחשב שלי מחובר לטללויזיה ותמיד הכל עבד לי רגיל לחלוטין, ופתאום איכשהו לפני כמה ימים הטלוויזיה מציגה רק בשחור לבן ללא צבעים. הסרתי את הדריבר והתקנתי אחד עדכני יותר ועדיין לא עזר מה עוד אפשר לעשות? תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  9. Started by The_Moose,

שלום לכולם, יש ברשותי אוסף קלטות בפורמט Hi-8 שאני מעוניין לגבות לCD (אין לי צורב DVD כרגע) איזה כרטיס לכידת ווידיאו אתם ממליצים לי לרכוש? על מה יש לשים לב בכרטיס? תכונות, features וכו'...? תודה לעונים...!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  10. Started by shloosh,

מה זה היציאה הזאת ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. לא רוצים להתפשר על ליבה גראפית מובנית חלשה אבל גם לא מעוניינים במוצריה של NVIDIA ששולטים בקטגוריה? הכירו את ה-Swift 3X של אייסר, עם הופעה ראשונה לכרטיס ה-Iris Xe הדיסקרטי מתוצרת אינטללכתבה

12. Started by 1moshiko1,

שלום לכולם! יש לי מסך דק של NESO ורציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות אותו מבלי לגרום לו נזק... תודה ולילה טוב

13. שלום קיבלתיכרטיס מסך PowerColor X800 XL VIVO - 512 Mo TV-Out/Dual DVI - PCI Express ורציתי לדעת עם הוא טוב למשחקים חדשים או שהוא חלש מידי ו

14. Started by eyal00,

שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס שלי. משחקים כמו UT3 וBIOSHOCK מקרטעים לי על ההגדרות הכי גבוהות למרות שלא מזמן הם היו עובדים בקלות על MAX. גם שאני מוריד את הרזולוציה הם עדיין מקרטעים. עשיתי בדיקה ב3DMARK 06 וקיבלתי 3800. שקיבלתי את הכרטיס בפעם הראשונה ועשיתי בדיקה קיבלתי 8000+ מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  15. Started by abaofir,

ראיתי אתמול בשקם אלקטריק מסך של סוני ממש יפה דגם SDM-HS95 משהו כזה שהוא 8ms למרות שאחי קנה את הסמסונג 930B בסוני ראו הרבה יותר יפה ממש אבל ממש כמו CRT ראו את הכתב במסך ממש חלק ויפה ולא מרוח כמו ברוב המסכים שיש השאלה שלי האם יש למישהו ניסיון איתו ? האם הוא נימרח במישחקים או שיש לו בעיות מסוימות ? תודה לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  16. Started by matanh10,

כרטיס גרפיוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte היי לכולם אני מחפש קישור לדריבר עדכני לכרטיס מסך הזה אם אני לא במקום הנכון סליחה אשמח לקישור ישיר יש לי xp sp 3 ניסיתי להוריד מהאינטרנט ושהתקנתי מופיע לי שגיאה יש לי מעבד אינטל אם זה משנה אשמח לעזר נ.ב יש לי directx 9זה לא אמור להיות גירסה 10 תודה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  17. Started by snsn_1,

האם הלוח של ASUS P4PE תומך בכרטיס זה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  18. Started by dor_g,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT על איזה דרייבר אתם ממליצים? הדרייבר המקורי של NVIDIA? או OMEGA שלפי מה ששמעתי הוא מיועד לגיימרים(תקנו אותי עם אני טועה) שמעתי שהדרייבר בא עם הגדרות הכ כדאיות למשחקים (כלומר לא צריך לשחק עם ההגדרות) השאלה עם הוא פוגע בכרטיס מסך? או יכול לפגוע? אז במה כדאי לי להשתמש?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  19. Started by ozeini,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: 1. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2514&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a& http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2709&ProductName=GV-RX387512H-B 2. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2896&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487& http://www.giga-byte.com/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2774 אני חושב שהראשון (3870), רציתי לדעת מה אתם חושבים, למה? ואם יש לכם בתקציב הזה (900 ש"ח) כרטיס טוב יותר? תודה

20. Started by yuraxp,

איך זה יתכן ש ה TI 4200 עם 64 זיכרון טוב יותר מה 128?,באתר של CHAINTECH רשום ש: 512 MHz Memory Clock (64MB 444 MHz Memory Clock (128MB) 8.1 GB/sec memory bandwidth (64MB) 7.1 GB/sec memory bandwidth (128MB) אז עדיף לקנות את הגירסא של 64 ?

21. Started by i.k,

מישהו יודע מי היבואן של חברת Albatron בארץ ומה כתובת האתר שלו?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  22. Started by pponi,

שלום מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש למערכת ישנה (עם PCI E ) בעלת ספק EXTREME LIBERTY 400W איזה כרטיס אתם ממליצים? האם יש צורך בשדרוג הספק?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  23. אני לא מוצא את האיאמה 454PRO בשום מקום בארץ.. אז החלטתי לקנות את המיטובישי הזה שדיברתם עליו הרבה עם האיכות תמונה כמו של האיאמה ואפילו יותר טוב ונתונים יבשים מכובדים יותר. הבנתי שיש רק אחד כזה שעולה על האיאמה, אם כן, אז מה הוא שמו? ד"א המסך הוא מסך 19"

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  24. Started by dsbaja,

עם albatron geforce fx5900xt amd athlon xp2800 איך התוצאה? תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  25. Started by duk4u,

ידוע שכרטיסי נבידיה כוללים חומרה אשר נקראת...PureVideo . כמובן כדי לנצל חומרה זו. יש להוריד את התוכנה...PureVideo Decoder מהאתר של נבידיה. כמובן תמורת תשלום. ושאלתי האם למישהו יש נסיון, וכן במילים פשוטות יכול לתאר את היתרונות בשימוש בתוכנה ? ואני מתכוון לנסיון בפועל כי קראתי את כל הפיצרים שכלולים בטכנולוגיה זו. אולם אין כמו נסיון אישי ממתין לתגובות.......

• 1 תגובה
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.