כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מתי יהיו כבר כרטיסים במחירים סבירים (500-800 שקל) שתומכים ב-DX10?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני לא מצליח להשתמש בכניסת הוידיוא שלו הוא פשוט לט מוצא אותה האם אני צריך להתכין איזה דרבייר נוסף ? או איזה תוכנה יוכולה למצוא את זה ? בקיצור מה אני צריך לעשות ? ניסיתי אם windvr
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך עדיף לקנות? GIGABYTE 6600GT PCI E או GIGABYTE X800GT0 PCI E נגיד והמחיר לא מהווה בעיה (אבל רק משניהם) תודה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
Nvidia או מאתר של Leadtek , מה מומלץ יותר ?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי יצאו דרייברים רשמיים לויסטה?? כיום יש גרסאות בטא שלא תומכות בopengl יש כבר גרסאות עם תמיכה?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
^^^ ואני גם לא רוצה להוריד את ה CATALYST CONTROL CENTER כי זה מכביד ואני לא אוהב אותו יש משהו מקביל ב OMEGADRIVERS? 7.1?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
קבלתי היום את ה 7600GT ושמתי לב שאין צורך לחבר לו חיבור מתח מהספק (כמו שהיה לי לפני כן ב 9800PRO וב GTO2 שהיו לי) האם יש חיסרון/יתרון לכך שהכרטיס לא צריך ישירות מתח מהספק? דבר נוסף הוא לגבי הטמפ',בדקתי וראיתי שהכרטיס שלי נמצא בטמפ' של 40 מעלות במנוחה האם זאת טמפ' תקינה (שוב ב GTO2 שלי הטמפ' היתה יותר נמוכה במנוחה)
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב טלוויזית 32" LCD שקיימת בה כניסת VGA יש לי מחשב עם כרטיס מסך Radeon X1950 Pro ורציתי לדעת על איזו רזולוציה אני אמור להגדיר אותו כדי שיעבוד עם הטלוויזיה? במפרט כתוב שהטלוויזיה עובדת ברזולותיה של 1366X768, שזה לא סטנדרטי למחשבים... מישהו יודע אם כרטיס המסך שלי תומך ברזולוציה הזו, או שיש איזה טריק אחר? איך העסק יעבוד? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מי יותר חזק: SAPPHIRE RADEON X1300 512MB PCI-E או GIGABYTE 6600 256MB DDR 128 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS או MSI NX6600GT VTD128E 128MB DDR TV/DVI PCI-EXPRESS יחס המחירים כמעט אחד לאחד... אבל GT מעבר ב 300 ש"ח מי יותר חזק??
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אתם יודעים במקרה אם אני מזמין כרטיס מסך ומאוורר וחס וחלילה טפו-טפו-טפו אחד מהם לא עובד טוב \ מתחמם יותר מדי \ יש לי בעיות איתו.. תוך כמה זמן אני יכול להחזיר?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
-
קניתי היום geforce 6600 ואני לא מצליח לראות טמפ בדרייבר ..... יש לי גם rivatuner אם זה עוזר... מה עושים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
ומי עדיף מבין השניים ? ובכלל האם ישנם משחקים שעובדים טוב יותר עם NVIDIA מאשר עם ATI ?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
מה זה AA וFSAA? תנו לי פירות מה זה כל דבר(במה הוא משפיע) עשיתי חיפוס אבל לא מצתי כלום(מצתי באנגלית ואני לא יודע)
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
ok אז אני מעוניין לקנות כרטיס מסך הכי טוב של AGP . ממה שאני יודע ה-7800GS הכי חזק אבל יש אתר של מבחני ביצועים והם נותנים הערכה לכרטיסים קבלו:http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=297&model2=287&chart=92 אז ממה שרואים פה הכרטיס הוא דיי חלש בדקתי בכל המשחקים ובכל הרזולוציות אני משחק בעיקר cod1 ו cod2 ואני רוצה שיהיה לי הכי הרבה fps שאפשר.. אם למשהו יש המלצה שיגיד לי בבקשה התקציב שלי הוא -2400 שקל לכרטיס מסך. ויש את ה-6800GS 512 SLI נראה לי שזה ל pci-e אם לא אז בבקשה שלחו לי לינק. תעזרו לי בבקשה אני מתלבט המון זמן איזה כרטיס לקנות.. המפרט שלי הוא: Intel 3.0 1 ג'יגה זיכרון לוח אם של AGP תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום לכם , אני מתלבט לגבי קנית כרטיס מסך. כרגע אני מוכן להשקיע כ 500-600 ש"ח. מה הכרטיס הטוב ביותר שאפשר להשיג במחיר כזה? כרגע אני בהתלבטות של X700(ראיתי של שפיר עם 512 מגה) מול GF7300 מול רדאון 1300 של גיגהבייט עם 256 מגה ...יש עוד מתחרים בטווח מחירים הזה? אשמח להמלצותיכם , תודה.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
נא לעיין במפרט המחשב שלי בחתימה. תודה רבה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
לפני שנה בערך קנו מחשב לאחיות שלי, המפרט הכיל את כרטיס המסך הבא: Gigabyte ATI Radeon X600-XT 128MB + VIVO כאשר המחשב הגיע הכרטיס התרסק כל הזמן ועל כן שלחנו את המחשב לתיקון. נמסר לנו שהיה מדובר בדפקט בייצור וכי הכרטיס הוחלף. לאחרונה כששמתי לב שהביצועים שלו אינם משביעי רצון כמצופה, ערכתי בדיקה ובמנהל ההתקנים מופיע הכרטיס בתור: Gigabyte ATI Radeon X600-PRO 128MB + VIVO בדקתי בדקתי את המפרטים של 2 הגרסאות: נמצא כי גרסת הXT היא בעלת מהירות שעון גבוה יותר ב100Mhz במעבד הגרפי וב70Mhz בכל ערוץ זיכרון (140Mhz) בסה"כ. ההפרש בין 2 הגרסות ב3DMark05 הוא מעל 250 נק'. על הכרטיס שרכשתי כגרסת XT שילמתי לפני כמעט שנה 811 ש"ח. אינני יודע כמה עלתה אז גרסת הPRO, אך סביר שמדובר בהפרש של כ250 ש…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
-
אני מעוניינת לדעת מה ההבדל בין מסכי סמסונג 730B ו740B וכמו כן אודה לכם אם תמליצו לי על מסך מחשב בתקציב של עד 1,500 ש"ח אם אפשר לקבל הסבר לאדם הפשוט שאינו מבין במונחים מקצועיים אך מאד מעריכה את האתר הזה כאתר לאנשים שמבינים בתחום, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש למחשב הנייד שלו-הוא נקנה לפני 3 שנים ואין לו מושג במחשבים.הוא רוצה לקנות כרטיס נחמד בסביביות ה 600-650 שקל בעיקרון שיריץ משחקים כמו פיפא 2006 ו הפיפא החדשה (מונדיאל). *בקיצור עצות לכרטיסי מסך. ** האם GeForce 5700FXLE של MSI יתאים בחיבורים? תודה מראש,תום.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי 9800 XT של אסוס, ואין לי את הכבל VIVO שלו, אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הכבל הזה אני אשמח לשמוע פרטים, או אם למישהו יש את הכבל הזה והוא לא משתמש בו, אני אשמח לקנות אותו. הכבל נראה ככה: אגב, אף כבל SVIDEO רגיל לא מתאים כי אסוס התחכמו, והיציאה שיוצאת מהכרטיס שונה מSVIDEO סטנדרטי.
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר כלשהו ובמקום לראות תמונות זה מה אני רואה http://www.mytempdir.com/707223 למה זה ? מה צריך לעשות כדי שהתמונות עצמן תופענה?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב שיתאים למשחקי מחשב חדישים ומשוכללים. הבעיה היא שאין לי מושג ירוק בכל מה שקשור בכרטיסי מסך: דגמים, יכולות, חיבורים, מושגים בסיסיים, בקיצור אני לא מבין כלום. הבעיה היא שאני תקוע ען משחק מדהים שלא מתפקד בגלל כרטיס מסך ישן, ואני מעוניין לקנות כרטיס חזק ומשוכלל בסכום של עד 1500 ש"ח - לא משומש. אשמח לקבל הסברים בסיסיים על כרטיסי מסך, דגמים, יכולות, חיבורים, מושגים בסיסיים ואיזה כרטיס מומלץ ואיפה הכי כדאי לקנות.. תודה רבה-רבה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-