עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתכנן לקנות בקרוב מסך 19" חדש... לפי הביקורות פה אני אלך על ה-959nf או ה- p95f+, שעל שניהם ראיתי רק ביקורות חיוביות. השאלה היא האם באמת אני צריך להוציא כ"כ הרבה כסף על מסך, כשיש לי אפשרות במחיר שלהם (1800-1900 ש"ח) לקנות מסך 19" זול (MAG\CTX) ולשדרג את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב בעודף שיישאר? בעבודה שלי בבית אני משתמש ביתי ממוצע. אני משתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, משחקים וקצת גרפיקה. אני לא מתכוון לעבוד על רזולוציה גבוהה יותר מ-1280*1024... איזה יתרונות יש למשתמש כמוני במסכים היקרים האלה, לעומת מסכים של 1200-1300 ש"ח? האם לא עדיף לשדרג גם כרטיס מסך באותו הסכום?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by eldad7,

בין אלו... SAPPHIRE RADEON 9800SE\128 MB TV OUT DVI SAPPHIRE RADEON 9600XT /256 MB TV OUT DVI GEXCUBE RADEON 9600XT/256 MB DVI TV OUT ???? תודה

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  3. היי חבר שלי מעוניין לקנות כרטיס מסך זול... אז הוא ראה את 2 הכרטיסים האלו palit ti 4200 128mb & Msi ti 4200 64mb מה יותר כדאי הוא לא הולך לבזבז יותר מ 600 שקל. תודה ביי

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by ^DaRk-MiNd^,

מדי יום מופיעים על גבי הפורום דיונים על מסכים. חלק מהדיונים זהים לאותם אלו שנפתחו רק יום לפני כן, לחלק מהם ניתנה תשובה מפורטת פעם אך זה לא ימנע ממשתתף שרק נרשם לפתוח דיון במקום לחפש. באופן דומה גם הרבה מהדיונים כוללים המלצות באוויר של אנשים שממליצים על המסך שיש להם (וכמובן הוא הכי הכי טוב), על מסך שעברו במהירות מולו בקניון או סתם על מסך שהוא סתם בעל מחיר מפוצץ ונתונים לא מרשימים יותר מדי. לכן נפתח דיון זה כסטיקי, לא כדי למנוע לחלוטין דיונים למסכים אלא כדי לגבש עמדה אחידה ומפורטת לגבי המסכים הכי משתלמים וטובים בסוגים השונים (LCD, CRT) ובגדלים השונים (17", 19"...) שבה נוכל לדבוק ולקשר לדיון הנ"ל כמקור מידע למי שיהיה מעוניין לתרום לדיון הנ"ל יש לי רק בקשה אחת - בססו דברי…

• 52 תגובות
    • 8.4k צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני זקוק לכרטיס מסך ב 300 שח שיעבוד במישחקים כאלה פחות או יותר כבדים חייב שיהיה 128 DDR\SDRAM תודה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by LinKinG,

??? איך הוא? Asus Radeon 9600XT VIVO DVI - 1400 שקל

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by noambaum,

שלום לכולם חרשתי לאחרונה הרבה אתרי חומרה בארץ ובחו"ל וניסית למצוא מהו מסך ה-LCD "האולטימטיבי" עבור גיימר בתקציב של עד 3,000 שקלים חדשים. עד רגע זה אספתי סה"כ 5 מסכים שלפי דעתי נמנים עם "החמישיה הפותחת" למסכי LCD בתחום התקציב הנ"ל. הצגים הם: 1)Viewsonic VP171 2)sony sdm-s71b 3)IIyama E431S 4)LG FLATRON L1710B 5)HUYNDAI Q-17 תחום המחירים שלהם הוא מ-2,540 עד 2,850 ככה שהם נכנסים לקטגוריית"עד ה-...." ובגלל זה אבקש לא לדון במחיר של המסכים. אציין עוד דבר אחרון שלכל המסכים יש זמן תגובה של 16ms חוץ מה- HUYNDAI Q-17 שמסתרך מאחור עם זמן תגובה של 20ms לענינינו.....איזה לדעתכם הוא "הצג המנצח"? (כחו בחשבון שחשוב רק זמן התגובה ,DVI, והתצוגה עצמה, לא חשובים לי רמקולים וכו') בתודה …

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  8. יש ברשותי מכשיר פלשטישן 2 כמו לרובכם אני חושב.... טוב ניגש לבעיה הגרפקיה במכשיר התישנה וזה לא מה שזה היה פעם העם יש דרך לשפר את הגרפיקה אני יודע שמעתי על כל מני כבלים שמשפרים והתבלבלתי.... אז אני שואל אותכם. עכשיו הגרפקיה של ה ps2 יפה אבל הטלויזה הורסת אותה העם יש איזה כבל שמשפר ?!

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by Access Denied,

איזה מבין הכרטיסים האלו עדיף בהשוואת ביצועים למול מחיר?? שניהם GeForce FX5900 XT של שתי חברות שונות... מי עדיף מבחינת מחיר?? מי יותר חזק? ולמי יכולת OC טובה יותר במצב שבו הוא נמצא (כלומר ללא שינוי כלשהו של הכרטיס)?? [glow=red,2,300]הכרטיסים הם:[/glow] GeForce FX5900XT של אלבטרון שעולה 1227 ש"ח בפיסיהארדוויר קישורים: http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=86 http://www.pch.co.il/docs/pd-1423393822.htm GeForce FX5900XT של club-3d שעולה 1142 ש"ח בישראקומפ קישורים: http://www.club-3d.nl/en/club-3D.html http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1368 תודה לכל מי שעונה... 8)

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי כרטיס גרפי של NIVIDIA מסוג GeForce 4 MX 440, קיבלתי איתו איזה כבל אפור וקצר שבשני הצדדים שלו ראש עגול עם 4 פינים. שאלתי: האם אפשר לחבר אותו לטלויזיה ואם כן איך עושים זאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  11. Started by Boomer,

רציתי לדעת אם אתם ממליצים עליו. ועוד משהו, מה ההבדל בינו לבין ה-T910BU שגורם להפרש מחירים של כ-250 ש"ח? המסך ישמש ליישומים רגילים ומשחקים בעיקר. F900B T910BU

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by manbot,

ובכן, מישהו פה באתר אמר לי לא מזמן שאת המאיץ הגרפי (אם יש) אז אפשר לחבר למחשב ולחבר לכרטיס מסך את המסך ואז המאיץ עובד ביחד עם הכרטיס מסך. מכיוון שנשרף לי הג'יפה (אל תשאלו) אני משתמש בVGA o/b כרגע. רציתי לדעת האם אפשר לחבר נגיד שני מאיצים גרפיים לpci ולחבר את המסך לVGA o/b ואז שניהם יעבדו איתו? (שני המאיצים הם של CL, דגמים ישנים למדי) בתודה מראש, manbot.

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  13. Started by elad-k1,

שלום חיברתי את כל היציאות של tv out עכשיו אני רואה הכול טוב אבל אם אני מחשק פיפא אז במחשב אני רואה טוב אבל במקביל בטלוויזה זה יותר גדול וזה לא תופס את כל התמונה כלומר לא רואים הכול מה עושים שינתי רוזולוציה במחשב נ.ב זה באמצע שאני משחק בפיפא ..

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by i.k,

האם מישהו מכיר חנות מחשבים שמבצעת טרייד אין כולשהו אם כרטיסי מסך. אני מיתכון שאם אני יביא להם את שלי והם יכולו להוריד לי את המחיר עבור אחד חדש?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by R L,

יום אחד אני רואה חבר שלי רץ אלי ומנופף בידים היה לו תיק שחור ומשהו אלקטרוני עם מלא חוטים ביד כל מה שהוא היה צריך זה לצעוק "אללה וואכבר" וזה היה משלים את התמונה BUT NOOOOOOOOOO הוא מצא בבוידעם כרטיס מסך של DIAMOND עשינו תיארוך פחמן וגילינו שהכרטיס הוא משנת 1998 הזיכרון שלו היה 16MB SGRAM!!! והנה התמונה של הממצא הארכיאולוגי

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by War-Hammer,

החלטתי היום (אחרי שבועיים שה HTPC שלי היה מוכן) לקחת את הנושא לידיים ולהפעיל את הכל שיהיה מוכן לסרטים. מפרט ה HTPC : Pentium 3 600mhz 256k Mother board - MSI N1996 192mb of SDRAM 133mhz WD 2.4gb (soon will be replaced)5400RPM Voodoo 3 3000 16mb TV-Out Intel lan card 10/100 350W Generic PSU DVD - LG 16X win 2000 ומארז שוכב של IBM שעומד לעבור המון המון מודינג, קודם כל שהכל יעבוד לי טוב (תמונות יהיו...) עד כאן הכל נחמד... התקנתי את הדרייבר האחרון לכרטיס מסך מהאתר www.voodoofiles.com קניתי כבל של S-Video (אני לא בטוח שככה קוראים לזה אבל זה מה שיוצא מהכרטיס מסך) אל 21 פינים שמתחבר לטלוויזיה. הכבל אמור להיות איכותי, מוזהב וכל זה, ורואים שהוא איכות (גם המחיר - 180…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by uriash,

שלום, יש לי כרטיס מסך GForce 2 64mb GTS ויש לו יציאות וכניסות של וידאו. מישהו מכיר את הכרטיס הזה ויודע איזה הגדרות/דרייברים/וכו' צריך לספק כדי שהכרטיס אכן יתפקד ויוציא וידאו? ניסיתי להיעזר בתמיכה של asus אבל אין שם עם מי לדבר. אני בעיקר רוצה ללמוד על חיבור המחשב לטלוויזיה כך שאפשר יהיה לצפות בטלוויזיה בסרטים מהמחשב ולצפות דרך מסך המחשב בטלוויזיה. התוכלו להיות לי לעזר?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by Micahell bet.,

יש לי 9800 פרו+3.10 , ברירת המחדל אצלי במחשב היא על 85. בכל מקרה, כשאני מריץ משחקים כמו, הנסיך הפרסי, UT2003 ,ET וכו' האם התדר נשאר על 85 או שהוא מה? אודה לכם אם תחזירו אותי לענינים.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by Oprapc,

הכרטיס הזה מציג את הביצועים הטובים ביותר מבחינת השתלמות הכרטיס. תוצאות 3DMARK03: 5000+ הכרטיס הזה גם בא עם VIVO. לעומת זאת הכרטיס ללא הVIVO של AOPEN עולה 1500+ ש"ח ולמרות הבדיקות הספציפיות שראיתי ל-ALBATRON משהו מוזר ולא הגיוני כאן. אם הכרטיס כל כך מדהים ומשתלם למה רק ראיתי 2 חברות שמשווקות אותו והאם הוא באמת שווה.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  20. יש לי ממיר דיגיטלי של YES האם אני יכול לחבר אותו לכרטיס VIVO ולהקליט תוכניות, או שאני חייב כרטיס טלוויזיה? (אם כן, אילו חיבורים/כבלים אני צריך?) תודה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  21. Started by RoyShefy,

מסך מיוחדדד! למשחקים בעיק חדות וצבעים יפים ובעיקר למשחקייייםם!!! 8)

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by nir.nir,

LG 1710B למישהו יש המלצות/חסרונות/יתרונות..? תודה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. צריך לקנות כרטיס מסך בסביבות ה500 ש"ח (כלומר, אחד מהכרטיסים שבכותרת), ומה שחשוב לי הוא לדעת איך איכות הTVOUT של שני הכרטיסים האלה - עד כמה היא מושפעת מהפרעות מגנטיות, עד כמה כל אחד מהכרטיסים יודע להתמודד עם DUALVIEW (מבחינת עומס מעבד), האם הם מוציאים סיגנל לטלויזיה בfullscreen או שיש את השולים השחורים המעצבנים? (דרך אגב - אם הGFX נותן תצוגה עם שוליים שחורים, האם TVTOOL יודע להפוך אותו לFULLSCREEN?)

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by or_cool,

X2 והאם גם כרטיס 8 יעבוד על לוח של 2?? תודה מראש גברים

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  25. Started by chenc,

שלום! רציתי לדעת אולי מישהו כבר ניתקל בבעיה הזו: נאי מריץ סרט על המחשב, מחבר אותו לטלויזיה, ובעת הצפיה בסרט, רק על מסך המחשב ניתן לראות את הסרט - בצג הטלויזיה, בחלון התכנה לא מוצג הסרט אלא פשוט תצוגה שחורה. מזה אומר ומה עליי לעשות כדי לתקן העניין? בתודה, חן!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים