עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by stingeR-,

חבר שלי קנה לפני ימים אחדים כרטיס 6600GT של אלבטרון בממשק AGP , הכרטיס אם תסתכלו נראה טוב ויפה , וגם נראה כאילו יש עליו קירור לא רע בכלל , אבל זה ממש לא ככה , הקירור פשוט זוועתי , הוא עולה על הזיכרונות ועל הליבה , והוא פשוט גוש מתכת ענקי שיש לו כמה סנפירים , זה הכל , הוא לא מופרד ולא כלום , יענו, זה כמה גושים גדולים שאמורים לטפל בזיכרונות ובליבה , וזה ממש לא טוב , בקיצור , אצלי בבית שאצלי דיי קר(20-22מעלות בחדר) הכל עבד בסדר והכל , אבל החדר של חבר שלי חם(משהו כמו החדר שלי בקיץ , 30מעלות) , והכרטיס עושה בלי סוף ארטיפקטים , במהירות סטוק(500\900) יענו ארטיפקטים של הזיכרונות , לא של הליבה , וזה לא שתגידו שזה איזה מארז ג'נרי , זה FOXCONN DIABLOAIC , בקיצור , הכרטיס בכלל לא מו…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  2. הכותרת אמרה הכול.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by T-Flash,

אהלן כמה תמונות חדשות של X1900 (לא ידוע אם זה XT או XTX)...: והאתר: http://www.overclockers.ru/hardnews/21141.shtml (סליחה שברוסית... זה מה שיש אכשיו... אם משהו מוכן לבדוק את זה באמר של POWER COLOR )

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Dutchy,

שלום הציאו לי כרטיס Powercolor radeon 9800 pro 256bit במחיר של 1200 שקלים עכשיו חשבתי בהתחלה ללכת על הMSI RADEON 9800 PRO שהוא עולה 1380 שקלים, אבל עם שנה אחריות, לעומת זאת הציעו לי את אותו כרטיס עם 3 שנים אחריות במחיר של 1500 שקלים כרגע אין לי את הכסף להשלים ביניהם, אבל בכללי, האם שווה באמת להוסיף 300 שקל בשביל כרטיס מסך עם R360 וקירור טיפה יותר טוב?(בסיקור שכולם התלהבו מהכרטיס הראו שלקירור יש גם פדי יקור לזכרונות, זה לא נכון, לפחות לא בארצנו, נציד פנדה אמר לי שבגירסא שמיובאת לארץ אין את הפדים הללו) אני לא כזה גיימר, פשוט אני מעוניין שהכרטיס יהיה BANG FOR THE BUCK, אני מתכוון הכי שווה למחירו, כי הMSI עולה בארה"ב גרושים ואני מרגיש מנוצל. אני חוזר על שאלתי, האם 300 שקל עדי…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by I7210I,

שלום מישהו הציע לי כרטיס מסך כזה GEFORCE 560TI http://imageshack.us/photo/my-images/96/97635899.jpg/ שהשתמש בו כשבוע והוא טוען שהוא מרעשי לו מידי אז יש לי כמה שאלות 1)האם הוא באמת כרטיס מרעיש או שהוא כרטיס כרגיל?? 2)האם הכרטיס הזה זה כרטיס שיחזיק לטווח ארוך לגבי משחקים? 3)כמה שווה כזה כרטיס כיום? תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Modan2,

מתלבט בין שני הכרטיסים.רציתי כבר לקנות את ה9500P אבל אז ראיתי שיצא ה9600P וראיתי שאין הבדל במחירים כמעט.רק הבעיה שהוא פה רק בסוף מאי. שווה לחכות? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה :-*

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי מספר שאלות, חלקן מעט מורכבות. אשמח מאוד לקבל תשובה אם יש פה חברה שיודעים/מכירים. בכל מקרה, אני רוצה לבנות מחשב לגיימינג בעיקר, וכמובן לעבודה ולכל מה שאצטרך מהצד (פחות בעניין של עיצוב גרפי עריכת וידאו וכו' - המחשב שאבנה בתקווה יספיק לצרכיי), בתקציב של משהו כמו 5000 ש"ח. ראיתי באינטרנט מספר מופרטים מומלצים ואני פחות או יותר בוחר לפיהם. יש מספר חנויות שיכולות לעזור לי בתהליך הזמנת החלקים והבנייה עצמה של המחשב - זאת לא הבעיה. לאחר התעניינות והשוואה, החלטתי שאני רוצה לקנות את הכרטיס הגרפי geforce gtx 1070 שאכן חזק מאוד, יספיק לכל צרכיי, ואף במחיר שאני יכול להרשות לעצמי בתחום התקציב. פה אני מגיע לעניין. בישראל כפי שבטח רובכם יודעים יש מיסו…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום חברים . אני מעונין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי . מפרט טכני למחשב שלי . לוח אם asus z170-A מעבד I5 6600K זיכרונות 8X2 G.SKIIL כרטיס מסך 960 GTX 4G G1 ספק כוח 750 W תקציב לכרטיס מסך חדש 1000 שח . אשמח לעזרה לאיזה כרטיס מסך לשדרג . תודה

9. שלום אנשים טובים, חבר שלי בעל המפרט הבא - מעבד E8400 3.0GHZ ללא OC זכרונות 4GB 900MHZ לוח אם EP43-DS3L של GIGABYTE כרטיס מסך HD4850 1GB של POWER COLOR ספק 520W של ENERMAX מסך 19' העובד על רזולוציה של 1280X1020 מעוניין לשדרג את המחשב שלו, אך כרגע מטעמי תקציב הוא מתכוון בחודשים הקרובים לשדרג חלק חלק ... עכשיו השאלה הראשונה והחשובה ביותר, היא מה השלכות של הוספת כרטיס 6950 שייפתח ל6970 למפרט הנ"ל ? כמובן שצפוי להיות צוואר בקבוק, אך האם בכל זאת תורגש תוספת ושדרוג לביצועים ובאיזו רמה לעומת הכרטיס הקיים ? לדוגמא במשחק Battlefield 3, האם יראה שיפור בביצועים ? בהמשך כמובן ישודרג גם המסך, המעבד, לוח האם וכן הלאה, אבל כרגע, זה השדרוג המתוכנן ... אלא אם שדרוג דווקא של רכיב אחר (אח…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Culandur,

ה 9100 אמור להות יותר חזק מה 9000 נכון? אז מה קורה פה?? נלקח מהסקירה הבאה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שאר המפרט intel i5 3450 8GB RAM ספק כוח 500W של sea sonic תודה

12. Started by artyom,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1832_1833&products_id=11345 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11552 ותגידו, מה עדיף מהגיפורס? את ה256 או ה128... לדעתי 128, כי הזכרון יותר מהיר... אבל אני לא ממש מבין אז תעזרו לי לבחור... תודה

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by T-MacH,

אנשים אני צריך לינק ל-openGL כרטיס מסח:GeForce MX 440

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  14. יש הבדל משמעותי בין NVIDIA 7800 GT ל- NVIDIA 7800 GTX ? ^^ במשחקים רואים את ההבדל ? ב GTX אפשר להגיע להגדרות יותר גבוהות? למה NVIDIA 7800 GT עולה בערך 2000 שקל ו NVIDIA 7800 GTX עולה בערך 4000 שקל ?? ה GTX לא פי 2 יותר טוב מ GT, נכון??

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by gilboag,

הזמנתי אתמול כ.מ GTX 460 1GB OC - I-CHILL של INNO3D ב 1000 ש"ח מ נעה מחשבים ולפי כל הסקירות לכרטיסים דומים נראה לי שזו קניה טובה בהתחשב שהביצועים שלו עם OC ל 750 ליבה (במקום 675מקורי) ו 3800 לזיכרון (במקום 3600 במקורי). א. ההערכה שלי שהוא נותן ביצועים עדיפים מה 6850 בכמה אחוזים ולכן העדפתי אותו - האם אני צודק ? ב. במחשב כרגע יש לי ספק SPIRE JEWEL 500W (כן אני יודע שהוא לא ברמה של SEASONIC וכו'..) השאלה העיקרית היא האם הוא יחזיק את המערכת (שמבוססת I3..) ? * אני מעריך שאם הספק היה מאחת החברות המובילות ב500W לא הייתי ממש מודאג, השאלה די מדאיגה אותי אשמח לתשובה אם מישהו יודע... :s05:

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by dorshay,

ב 24 שעות האחרנונות אני שובר את הראש על הבעיה מקווה לעזרה... יש לי בכרטיס מסך חיבור MINI HDMI והגיע איתו כבל MINIHDMI ל HDMI ממש קצר... הLCD במרחק 3 מטר מהמחשב.... איך אני מחבר אותם? חרשתי את הרשת בחיפוש אחרי חנות שמוכרת כבל כזה ארוך בארץ... חנות שמוכרות מתאם מקטן לגדול... או סתם מאריך HDMI ואני לא מוצא... לא נראה לי הגיוני אשמח לעזרה בנושא

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by arkadur,

הכיוון כרגע הוא הR9 390 (ללא מע"מ, אילת - בתקווה שזה יצא לפועל כמתוכנן). האם ישנם אופציות נוספות על הפרק? תודה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Marius Starlord,

שלום. אני בעיקרון משחק במחשב, עכשיו; אני משחק במשחקים כבדים יחסית כמו NeverWinter Nights למי שמכיר ו-EverQuest וכו'. לי יש כרגע מעבד 733 ואני רציתי לדעת עד כמה המעבד משפיע על הרצת המשחקים. אני יודע שראם והכרטיס מסך בעיקרון הם הכי חשובים, אבל אני רוצה לדעת אם המעבד נחשב גם לגורם חשוב בהרצת משחקים. בתודה, גל.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by giliboy,

מה כדי לקנות Geforce 4 Ti 4600 128Mb של Leadtek ב- 1690 ש"ח או Gigabye ATi Radeon 9700 PRO ב- 2,245 מבחינת הכסף אני פשוט לא יודע אם כדי להשקיע עוד 550 ש"ח בערך .... או שעדיף שיגיע Radeon 9700 של חברות אחרות (אתם יודעים כמה אפשר לחכות...) וגם שמעתי Radeon 9700 יש כל מיני באגים זה נכון?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  20. נראה שמדובר בכרטיסים מומהרים, הורדת תדר מסייעת בבעיה. אנשים החליפו ספקים בהספקים של 1000W+, השתמשו ב2 כבלים לכרטיס לרובם זה לא עזר, רק הורדת תדר. הורדת התדר נמוכה, לכן פחות סביר שזה קשור להספק הכללי אלה לבעייה תכנונית/דרייבר. אולי משהו בקוד של הקושחה. בFE להבנתי זה לא מופיע. https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-3080-sees-increasing-reports-of-crashes-in-games https://www.igorslab.de/en/what-real-what-can-be-investigative-within-the-crashes-and-instabilities-of-the-force-rtx-3080-andrtx-3090/

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Danix60,

היי, כרגע יש לי כרטיס ראשי HD5770 ונפל לידי 8800GTS 640MB השאלה אם אפשר לחבר אותם ביחד ? :s05:

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by menyd1,

שלום כרגע אני בארה"ב רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יריץ בצורה חלקה ויפה את PES 2015 ואפילו את 2016 ו 2017(חשוב לי יותר ביצועים מאשר גרפיקה) מה הטווח מחירים(כמה שיותר זול) ואיזה דגמים עומדים לרשותי?

23. שאלתי כאן באתר לגבי תוכנה שמאפשרת OC גדול יותר מאשר ה OVERDRIVE המובנה ולא היו תשובות... בכל מקרה מצאתי את התוכנה הזאת שניראה שעושה את העבודה... תעדכנו... http://downloads.guru3d.com/AMD-GPU-Clock-Tool-v0.9.8-download-1985.html לינק לתוכנה... [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by mikelson,

שלום וברכה אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך של המחשב שלי. המחשב בן 3 שנים המפרט להלן: מעבד: AMD ATHLON 64 3200 לוח אם GIGABYTE GA-K8NMF-9 זכרון 2*512 PC3200 CL2.5 DDR (משדרג ל-2GB) כ. מסך GEFORCE6600GT ספק 500W של TT וכו בתודה מראש

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by All_eyes_on_me,

CODE NAME - G100/D9E טכנולוגיה - 55NM ~1800 - טרנזיסטורים CORE CLOCK - 650 MHZ RAM - CLOCK 1000MHZ רוחב פס זכרון - 512MHZ 32 - ROP'S 96 - TMU'S S.P. - 384 RAM BAND' - 128 MB\S שיפור של כ - 15-20% על 8800GTX תאריך השקה - Q2 2008 http://www.hardware-aktuell.com/viewnews.php?article=707

• 19 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים