עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ronen100,

אני מעוניין לבנות מפרט למחשב חדש למשחקים בתקציב מוגבל וחשבתי לקנות GTS450 אך כדי להוזיל את המפרט אני חושב להחליפו ב GT430 האם הכרטיס הנ"ל יוכל להריץ משחקים (כמו GTA IV ) ברמה סבירה ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by razcoren666,

יש לי מחשב ישן, עם כ.מסך של Asus V8170 , ומסך ישן של Proview שמתחיל להיתכהות. כאשר אני משנה את הבהירות דרך Display-Settings-Advanced-Color Correction התצוגה מסתדרת אבל כאשר המחשב מתאתחל הוא לא שומר את ההגדרות, כיצד אפשר להפוך את ההגדרות הללו לברירת מחדל???

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. המחשב שנמצא ברשותי עכשיו הוא PIII 667MHZ 256SDRAM בקיצור לא מחשב חזק. מלפני כמה ימים הכרטיס מסך נשרף. ועכשיו צריך לקנות אחד חדש. אני לא רוצה להשקיע במחשב הזה יותר מידי כי אני אחליף אותו בקרוב ולכן רציתי לשאול איזה כרטיס הכי משתלם לי לקנות הכרטיס מיועד לקצת משחקים, בקשר לתקציב שלא יעבור את ה-600 ש"ח (אני יודע שאין הרבה מבחר). חשבתי על הריידון 9000 פרו, מה אתם אומרים ? ומה המחיר שלו ? למחשב הבא שלי(בקרוב מאוד) אני מתכוון לקנות S/U/M/A Geforce 4 TI4200 128MB vivo

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אני מעדיף לא להתעסק בלקנות כרטיסים מאנשים אחרים וזה אני מעדיף לפקנות כרטיס חדש דנדש מהחנות אומנם פשוט יותר אבל לפחות יהיה לי אחריות והכל התקציב שלי זה עד (!) ש"ח 500 הכרטיסים שמתאימים לי הם AGP4X בלבד.... ולכן אין לי יותר מידי ברירות אז אני מנסה להוציא את הטוב ביותר שאני יכול מהמצב הזה ולכן יש לי 2 כרטיסים ששמתי עליהם עין הייתי רוצה לדעת מה הם אתם חושבים יותר טוב או שאולי אתם מכירים כרטיס אחר שיותר טוב משני אלו הראשון : sapphire ATI ?X1300XT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E ?PCI Express x16 / AGP 4x,8x versions available מחיר : 490 והשני : ATI ?9600XT 256MB, TV, DVI model : ?RADEON 9600 XT ? AGP slot? :?8X/4X/2X מחיר: 460 בדקתי מחירים באתר של KSP אם אתם מכירים מקום אחר שבוא יש …

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by comablack,

רציתי לשתף אותכם בממצאים שלי עד עכשו היה לי radon 9800 a gto2 החלטתי להחליף את ה gto ב 7800 gt של אנוידיה הכרטיס סוס עבודה אבל איכות התמונה הרבה פחות טובה מהכרטיסים של ati שהיו לי זאת פשוט עובדה חבל ואין לי תמונות להראות לכם

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. כן כן כמו שרשום בכותרת.. הייתי חייב לשתף אתכם בדבר המוזר הזה. לפני כמה זמן הפסיק לעבוד לי הדרייבר של העכבר שלי G700 ופתחתי פוסט במדור ציוד הקפי(אתם חייבים לקרוא): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557107.0

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by taltola,

אני ככל הנראה אקבל בקרוב כרטיס r9 390x חדש, בלי אופציה לקנות/להחליף לכרטיס אחר. אשמח לשמוע קצת על הכרטיס למי שמכיר. יתרונות/חסרונות? איך הוא יחסית למה שיש היום בשוק? ועוד... תודה.

8. שלום לכולם, לפני כמה זמן התייעצתי לגבי כ.מסך ובסוף לא יצא לי לקנות, לכן אני מתייעץ שוב. מפרט קיים: מעבד:AMD PHENOM II X4 955 BOX 3.4GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-MA770-UD3 כרגע עם כרטיס מסך זמני - Nvidia GT220 1GB מארז: COOLER MASTER CM690 ספק כוח: ANTEC 550WATT VP550P מסך LG FLATRON W2242SM - 22" , הרוזלוציה המקסימלית זה 1680x1050 אבל כדאי שהכרטיס יתמוך גם ב1920x1080 מן הסתם. כרטיס מסך שאני שוקל - Sapphire Radeon R7 260X OC 2GB GDDR5http://www.tms.co.il/product/12971. עולה 750 שקל בtms. המלצות אחרות? אני מחפש את הכרטיס מסך שייתן לי הכי הרבה תמורה לכל שקל גם לטווח הארוך - אשמח לאיזה דיל או משהו משתלם במיוחד. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Thunder Storm,

רציתי לדעת אם מסך LCD עם זמן תגובה 4 MS טוב יותר ממסך שזמן תגובתו הוא 17MS מה יותר טוב כשה- MS גבוה יותר או נמוך יותר ? אמרו לי אישית ככל שהוא נמוך יותר כך טוב יותר אבל אני רואה שהמחירים שונים בשוק וזה לא משקף את הדברים על פי המ שאמרו לי. אגב בבחירת מסך דק איזה עוד דברים צריך לדעת אם אני דיי גיימר אשמח לקבל תגובות.. תודה !

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by saar,

שלום לכולם. כבר כמה ימים, בעת עליית המחשב, מופיע לי חלון עם הודעת שגיאה לקובץ cli.exe. האם מישהו מכיר את הקובץ? יודע למה הוא משמש? אודה אם תוכלו לסייע לי להביא לסיומה של הודעת השגיאה הזו. ד"א, כרטיס המסך הוא ATI Readon 9800 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. מבקש המלצה לכרטיס מסך בינוני, תקציב של כמה מאות שקלים, לא גיימר כלל, מתכוון (אולי) להריץ משחקי Medium Level, לא משחקים עוצמתיים. המחשב הוא בעיקר מחשב פיתוח חזק (Development) מהסטיקי של פברואר נראה לי שמבחינת תקציב מתאימים : ATi Radeon X1300 או NVIDIA GeForce 7300GT Sonic 1. חשוב לי תמיכה בחיבור של 2 מסכים, האם לשני הכרטיסים הנ"ל יש 2 יציאות DVI כל אחד ? 2. על איזה כרטיס (מהשניים הנ"ל, או בכלל), אתם ממליצים לאור הצרכים שלי ? תודה רבה !

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by shimronfio,

מי עדיף מבין שניהם? ושל איזה חברה הכי מומלץ לקנות?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום, מה דעתכם על שילוב כרטיס מסך מסוג Nvidia Geforce 9300gs 512mb P.O view בלוח אם של MSI G31 m4 השימושים הם סנדרטיים דני

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Yaniv Tzach,

שלום לכולם חבר הביא לי את הכרטיס מסך שלו ואני לא יודע אם המחשב שלי מספיק טוב בשביל להעלות את הכרטיס מסך. הכרטיס מסך שלו זה radeon 6870 hd המחשב שלי מצורף בתמונה שצירפתי. כבר ניסיתי לשים את הכרטיס מסך והוא נכנס בדיוק ללום אם שלי הבעיה היא שאני צריך לחבר לכרטיס מסך 2 כבלים של 6 פינים מהספק כוח ויש לי בספק כוח רק כבל אחד של 6 פינים. מה עליי לעשות ? שמעתי שיש מתאמים ואני פשוט יכול לשים על כבל אחר שיוצא מהספק מתאם ל6 פינים? מה אתם אומרים שעליי לעשות ? האם הכרטיס ירוץ לי על המחשב ? מספיק 4gb זכרון ? תודה רבה לעוזרים. יניב

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. כמו שמובן כרגע, הכרטיס מגיע מקונפג לתדר עבודה רשמי של 1630mhz ולתדר זיכרון 945mhz DDR, בנפח כולל של 8GB ורוחב פס העומד על 484Gb/sec . הביצועים לפי מבחן בנץ בתחום הגיימינג הידוע בשמו 3DMark11 - מצביעים על סביבות 15% מהיר יותר מ- GTX1080, ו- 17% מתחת ל GTX1080Ti לעניין זה ראו צילום מסך מטה: GTX1080Ti מספק 38400 נק' Vega RX מספק 31800 נק' GTX1080 מספק 27600 נק' GTX1070 מספק 23600 נק' AMD RX Vega Leaked Benchmark Shows It Ahead Of GTX 1080 – Specs Confirmed, 1630MHz Clock Speed, 8GB HBM2 & 484GB/s Of Bandwidth http://wccftech.com/amd-rx-vega-benchmark-leaked-specs-confirmed-1630mhz-8gb-hbm2-484gbs-of-bandwi…

16. http://ksp.co.il/?list_compare=.24957..24680. המחירים הם מחירי אילת כי מישהו מביא לי שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס שיתן לי לשים הכל באולטרא גם ב GTA החדש המפרט שלי: CI7 2600 SANDY BRIDGE 8 גיגה ראם ASUS P8Z68-V ספק סיסוניק 500 טרו 128 קרושיאל SSD כרטיס מסך HD6870 מסך דל 2209WAF עם רזולוציה מקסימלית של 1680X1050 כרגע אני מרוצה מהמסך ואני לא רוצה להחליף אבל אולי בהמשך מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by giliboy,

מה כדי לקנות Geforce 4 Ti 4600 128Mb של Leadtek ב- 1690 ש"ח או Gigabye ATi Radeon 9700 PRO ב- 2,245 מבחינת הכסף אני פשוט לא יודע אם כדי להשקיע עוד 550 ש"ח בערך .... או שעדיף שיגיע Radeon 9700 של חברות אחרות (אתם יודעים כמה אפשר לחכות...) וגם שמעתי Radeon 9700 יש כל מיני באגים זה נכון?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by stingeR-,

האם Inno3d(InnoVision) GeForceFX 5200 128MB DDR (128bit Version) יתן לי 100 FPS ב-Unreal Tournament 2003 על רזולוציה של 1024x768x16bit נ.ב : הוא GEFORCE FX הזה יפעל על - ATHLON XP 2000+ 256DDRAM 333mhz

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by smoke_man,

מעוניין בכרטיס מסך בתקציב הנ''ל למטרת גיימינג המפרט שלי הוא: מעבד e6750 לוח אם intel dragontail ספק 500 וואט של סיסוניק זיכרון 3 גיגה ddr2 800mhz כרטיס מסך 9800gt 512mb מסך 22 אודה לכם על העזרה מה הכי מומלץ למערכת הזאת

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. יש לי מחשב די מעפן... עכשיו, יש לי תקציב ואני רוצה לשדרג אותו בדרך הכי טובה כדי שיריץ לי ת'משחקים הכי חדשים בצורה הכי טובה שאפשר... יש לי מחשב Amd Athlon xp 2600+ עם 512 ראם (שני סטיקים אני חושב)... התקציב שלי הוא בערך 1400 - 1600 שקל... אני חשבתי לעשות לו אוברקלוק, לקנות מערכת קירור... להוסיף ראם ולקנות כרטיס מסך... מה דעתכם ומה כדאי לי לקנות? תודה מראש, דעתכם מאוד חשובה

• 42 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by zahi74,

יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640MB היום שיחקתי עם NEED FOR SPEED CARBON הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 85 מעלות ברגיל הוא נמצא על 65 מעלות זה נורמלי?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Ramboli,

כידוע, רוב כרטיסי המסך הסטנדרטיים מסוגלים להוציא אותות שונים לעד 2 מסכים במקביל בשימוש במצב "Extended". ברשותי כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 550TI המחוברים אליו 2 מסכים במצב שולחן עבודה מורחב אשר כל אחד מציג תוכן שונה ברזולוציה שונה. אני מעוניין להוסיף עוד מסך למערך הExtended כך שיתקבל שולחן עבודה רחב המורכב משלושה מסכים במקביל. כיצד ניתן לממש את זה מבלי SLI? למיטב הבנתי ניתן להתקין כרטיס PCI או PCI-E הכולל יציאת displayport שאליה יתחבר המסך השלישי. האם זה באמת כך? יש דרישות מיוחדות לכרטיס המסך? ללוח האם? אפשר פרטים על חיבור של יותר מ2 מסכים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ary1,

יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הבא: - Hercules 3D Prophet FDX 8500LE 64 DDR. Radeon 8500 Chip by ATi. עכשיו, יש לי פנטיום 3 600 האם זה יעבוד או לו?? האם ג'י פורס mx-440 יעבוד??

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. הזינוק המהיר בעניין שיוצרת כריית ה-Ethereum בא כעת לידי ביטוי מספרי מוחשי לכתבה

25. Started by Chumlee,

כרטיס מסך שמגיע ללא חיבורי חשמל הוא נחשב LOW END ? גם אם זה GT740 ? יש לי גם כרטיס מסך GTS 450 ו GT430 ואין להם חיבורים של חשמל ועוד משהו כרטיסי מסך יקרים הם ארוכים מגושמים זה הקנה מידה לכרטיס מסך HIGH END ו LOW END ? בעיקרון כל כרטיס מסך שהוא קטן ללא חיבורי חשמל זה סתם כרטיס חלש ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.