עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מחפש מדריך להרכבת כרטיס מסך במארז עדיף מדריך שיסביר על סדרה 8 של NVIDIA

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  2. הלוהה:] נגיד שאני מחזיק ב5500FX (מי זה צוחק שם ?) אני לא מריץ משחקים חדשים כמובן ואפילו ישנים מקרטעים ..אבל סרטים תמיד ישארו סרטים .ורציתי לשאול אם אני משדרג לכרטיס חדש וטוב אני אראה את השיפור בסרטים ? במשחקים ברור שרואים אבל בסרטים לא HD וכל הדברים הללו...סרט פשוט DVD אפשרי לראות את זה בעין ?

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  3. שלום חברים מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה שמופיע בקישור? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  4. Started by Guy Movies,

תגידו יש לי שאלה קריטית!, הכרטיס מסך שלי זה ASUS GTX 770 2GB OC ויש את התכנה GeForce Experience, אז הבעיה היא שהתכנה מזהה שהכרטיס מסך חזק ועושה על הגרפיקה הכי גבוהה, אבל שאני עושה optimize ונכנס למשחק אחרי שזה העלאה לגרפיקה (הגבוהה שמותאמת בהתאם למחשב) אז יש תקיעות למשל Far Cry 3 אז.. אני מרגיש שהכרטיס מסך עושה פחות ממה שהוא אמור לעשות. למה זה? (יש לי דרייבר מעודכן)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני קונה כנראה מחשב מתי שמקבלים את התעודות במחצית, אז רציתי לדעת עם ה-LG F900B טוב גם למשחקים? או שה-F900P שאומר להגיע בקרוב יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  6. שלום רב יש לי כרטיס readon 9800 pro 256-bit 128mb ב rivatuner מופיע לי ב adapter information CORE R350 אבל ב BIOS מופיע R360 Hynix מה זה אומר ? האם אני יכול לצרוב ביוס של 9800 XT ? צירפתי תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  7. Started by musari,

ראיתי בזמן האחרון בלפחות 2 משחקים את המושג POSTPROCESSING בהגדרות גרפיקה עם האפשרויות DEFAULT VIVID MUTE INTENSE משהוא יכול לעזור לי בזה שיגיד לי מה כל אחד מהאפשרויות האילו עושה?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  8. Started by Rockstatement10,

איך הכרטיס הזה? לי יש אותו ובעקרון די מספק אותי, משחק בעיקר פיפא ולפעמים משחקי יריות חדשים.. אבל כשאני שם על הכי גבוהה יש קצת תקיעות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ברק,

http://www.firingsquad.com/hardware/gigabyte_3d1/ אחרי קריאה מעמיקה של הכתבה אני ממש מאוכזב. האמת אני לא מבין למה אנשים בכלל יקנו את הכרטיס הזה שחובה לקנות אותו אם הלוח המיוחד הספציפי של גיגבייט.... אין ביצועים מדהימים או פיצרים חדשים. חבל ציפיתי למשהוא נחמד

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by aviad_halfon,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT 555M ולאחרונה התחלתי לשים לב שהמחשב מתחמם יותר כדי כשאני מפעיל דברים כבדים שדורשים שימוש רב בכרטיס מסך. אחרי שימוש של בערך חצי שעה במשחק באטמן יצאתי מהמשחק ונכנסתי לתוכנה שמראה לי על כמה מעלות המחשב נמצא והיה כתוב שהכרטיס מסך נמצא על 63 מעלות. רציתי לדעת כמה מעלות זה מצב טוב וכמה זה כבר מעבר לקו האדום? והייתי שמח לדעת אם יש איזה תוכנה שתוכל לעזור לי.

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  11. תמונה של הכרטיס : http://www.hardocp.com/images/articles/1034549931ID8m1YYu0o_1_5_l.jpg המאוורר שיש על הכרטיס מאוד קטן, וברצוני להחליפו. על איזה מאוורר אתם ממליצים? אני גם רוצה לשים צלעות קירור על הזכרונות , אני ימצא כבר משהו. ויש לי מול הראדון מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II WITH COOLMOD שמזרים אוויר בצורה טובה 76 CFM תודה לעוזרים.

12. Started by MOFRA,

יש לי Gigabyte 7750 - 1GB, GDDR5, PCI-E רוצה לשדרג. מחפש משהוא חסכוני בחשמל ועד 800 שקל. יש המלצות? שווה בכלל לשדרג?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by mena,

אני צריך לקנות לאחותי כרטיס מסך... וחשבתי לקנות לעצמי את הGT 210 ולתת לה את ה6600GT,כדי? הGT 210 יותר טוב ממנו? איזה כרטיס של ATI יש בשוק התחתון שמתחרה בGT 210?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Lanzar,

לכולם רציתי לדעת אך ה 6800GT ב PCI-E יחסית לגירסת ה AGP ? כמובן מבחינת BENCHMARKS, ואך גירסת ה PCI-E יחסית לגרסת ה AGP ב OC ?? מתי צריך לצאת 6800U ב PCI-E ?? תודה מראש LANZAR.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  15. Started by mayfree,

קראתי בANANDTECH באחד הבנצ'מרקים הם השתמשו בהגדרות: RES 1600 x 1200 with 4X AA/8X AF enabled . אולי מישהו יכול להסביר מה זה אומר?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  16. Started by Dan1919,

טיפה חשוד הייתי אומר.. http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=373 אשמח לתגובות,ובמקרה וזה אמיתי,זה חלום שהתגשם

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  17. תקציב לכרטיס מסך 1500 ש"ח גג. אני רוצה להשקיע בכרטיס שיתן לי ביצועים מעולים אבל לא סתם לקנות משהו שנשמע מפוצץ והוא בכלל overkill למסך שאני ארצה לקנות (22", אולי T220P שזה רזולוציה של HD). אין אופציה לשדרוג מסך 22", זה מה שיהיה וישאר. משום מה נראה לי שעפתי עם התקציב של הכרטיס מסך ואני יכול להביא 512MB 4870 עם קירור טוב שיעשה ת'עבודה בצורה טובה מספיק. כמובן שיעוד הכרטיס הוא לגיימינג כבד. תודה אחים יקרים!

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  18. Started by OgANDi_BoY,

כתוב עכשיו בכרטיסים החדשים על היציאה הזאת מה היא?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by boom!,

מהו הכרטיס הכי משתלם בדרגות המחירים האלו(700-800-900 שקל), ואם יש הצעות כדאיות במיוחד אני אשמח לדעת, תודה.

• 12 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by 00Amir,

כיום ברשותי GTX460 שנרכש לפני כמה שנים טובות, אני לא משחק במחשב אבל מידי פעם יש לי חודש שיגעון ואז אני משחק בטלפילד4. חשבתי להחליף כ.מסך , לא כי חסר לי ביצועים אלה סתם.. בלי סיבה מיוחדת.. נתקלתי בכרטיס R9 285 compact וגם ב GTX 760 mini , כרטיסים קטנים עם כוח גדול. רציתי לשמוע המלצות או דיס המלצות לכרטיסים האלה, נראה לי סבבה לעבוד לכרטיס יותר קטן. תודה

21. אני בעל טלוויזיה ענק 65" פנסוניק עם כל האלמנטים החדשניים DEEP COLOER , xvYCC , דרך HDMI 1.3a ועוד הכרטיס מיועד לסרטים 1080P השאלה : משהו בדק אפשהו בעולם לגבי כרטיסי מסך 5850 או 5750 האם 1440 Stream Processing Units מול 800 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק האם 72 Texture Units מול 40 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק האם 32 Color ROP Units מול 16 בכרטיס החלש יותר משפיע על הקונטרס ,צבעים , דיוק

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by bar2319,

היי, קניתי לא מזמן מחשב , זה המפרט שלו : core i5 4590 3.3ghz radeon r9 290x זה הדגם המדיוק http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4812#ov corsair vengeance pro 2*4gb 1600hz msi h97 gaming 3 antec-tp750c cooler master k281 אני כרגע עם וינדוס 8.1 64BIT קניתי את המחשב מKSP אילת בגלל שאין שם מעבדה הרכבתי אותו לבד. טוב, עכשיו לעיניין, ברוב המשחקים שאני מוריד (החדשים בעיקר) יש תקיעות, המשחק לא רץ חלק כמו שדימיינתי וציפתי ממחשב חדש . לאחרונה זה קרה לי ב Far cry4 emergency 5 assassin's creed unity Call of Duty Advanced Warfare daying light (אני לא יודע אם מותר לדון על זה אבל כל המשחקים הנ"ל הם פרוצים) המשחקים שסימנתי בקן תחתון הם הבולטים, …

23. Started by kobi_af,

חבר שלי רוצה לקנות מסך והוא שאל אותי אם כדי תמסך הזה http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2255629 אם לא אפשר מסך lcd באותו תקציב או קצת יותר?תודה

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by acohen,

האם משהו הצליח להפעיל את Battelfield 2 עם כרטיס מסך זה ? אם כן אני אשמח לדעת כיצד תודה

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by nimrodim,

מסתבר ש SLI עוזר רק במשחקים ש - NVIDIA החליטה\הואילה בטובה לאפשר לנו לשחק בהם ב SLI ולא SINGLE GPU MODE - חובה לקרוא. http://www.hardocp.com/article.html?art=NzEx עוד מעניין - שרשימת המשחקים התומכים ב SLI שהיתה מימלא מצומצמת מאוד - נעלמה מהאתר של NVIDIA. רשימת המשחקים והאפלקציות שכן תומכים ב SLI: Aquamark3 Battlefield 1942 Desert Combat Mod battlefield Vietnam City of Heroes Code Creatures Pro Colin McRae Rally 4 Demo Command and Conquer: Generals Doom3 FarCry Ground Control 2 Half-Life 2 Halo Painkiller Sims 2 Star Wars: Knights of the Old Republic Tomb Raider: Angel of Darkness Tron 2 Unreal Engine 3 Warhammer: Dawn of War 3DMark2003 Gold 3DMark2005 Gold ומתוך הרשימה הז…

• 7 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.