כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
שילשום קניתי את הכרטיס GIGABYTE 7600GS SILENT-PIPE ב700 שקל מנעה מחשבים לPCI-E הרצתי 3dmark05 והגעתי לתוצאה של 4059 בלי אוברקלוק והטמפ' במאמץ (לאחר ההרצה) היתה 66 מעלות ובמנוכה הטמפ' היא 54 http://img177.imageshack.us/my.php?image=1067dy2.jpg
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
השתמשתי בכרטיס המובנה X1250 וביציאת ה HDMI בלוח Asus-M2A-VM-HDMI במהלך הפעלה של קבצי וידאו DIVX וMKV, היו מופיעים ריצודים אופקיים (המסך נחתך בקו ישר והתמונה מוסטט הצידה) במדיה פלייר, שמתי לב שהריצודים מופיעים כשיש תזוזות מהירות בתמונה ו/או שינויים בתאורה. הבעיה לא נפתרה גם לאחר עדכון הדרייברים של הלוח. בתוכנת VLC לא היו מופיעים הריצודים, וכן לא בהפעלת קטעי וידאו בדפדפן ובצפיה בשידור TV במדיה סנטר. המעבד היה בעומס 55-70% בקטעי 720/1080P. רכשתי כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD5450 512MB DDR2 בתקווה שישפר את המצב אך לצערי המצב החמיר, יש כעת ריצודים גם בVLC (הורדתי גרסא אחרונה) ותוכן דפדפנים נראה מרוח כשהטקסט זז, וכן כשמזיזים חלון על המסך נוצר "שובל" ארוך של המסגרת. התקנתי את…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך שינצל לי את המערכת עד הסוף, המפרט רשום בצד. תודה! [br]פורסם בתאריך: 21 יוני 2008, 09:57:05 נאלץ להקפיץ לצערי :-[האפיק הוא PCI-E
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
המסך הוא חדש, קיבלתי אותו לפני חודש בערך. מה שקורה זה, שכל פעם שמכבים אותו, או שהוא מתכבה אוטומטית (לאחר 20 דקות ללא פעולה), ואז מדליקים אותו- אז התמונה נהיית יותר קטנה בס"מ מכל צד , ואז צריך לשנות שוב את ההגדרות כל פעם מחדש או להמתין איזה חצי שעה ורק אז זה מסתדר לבד. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים. הלכתי גם לפנים משורת הדין ונכנסתי לאתר של LG והתקנתי את הדרייבר המיוחד של המסך. כמובן ללא הועיל. האם זה קורה בכל המסכים מהסוג הזה או שזו בעיה בשפופרת הספציפית הזו?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
איך המסך "17 753DFX של סמסונג?? טוב יחסית למחיר שלו? http://chayon.co.il/ProductsFiles/Samsung/Leaflet_753DFX.pdf
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מפרט - Intel c2d e6300 965P - S3 2x - DDR2 512mb + DDR2 2GB hec 400w היה לי פה גם , 7600gs אבל הוא שבק חיים... המלצה לכרטיס חדש למולטימדיה ומשחקים קלים - עד 250?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום, כמו חבר שלי יש לי בדיוק אותה בעיה שהagp spped x4 ולא 8 כמו שצריך יש לי לוח אם epox8rda עכשיו השארתי הודעות בת'רד שהוא פתח אך לא ממש עזרו לי אז החלטתי לפתוח הודעה משלי. אם אתם יכולים להביא לי קישור לדרייברים של הלוח אם הנ"ל או להסביר לי מה לעשות , תודה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך של חברת Sapphire מהדגם Radeon 9600XT. אני יודע שזה כרטיס מדור ישן אך מבדיקה שעשיתי עם אותו כרטיס רק של ASUS התברר לי שהוא מספיק טוב בשבילי. את הכרטיס אני רוכש ב 300 ש"ח יד שנייה. מה שמפריע לי הוא שאין מספיק צלעות קירור ביחס לזה של ASUS ורציתי את חוות דעתכם בקשר לאמינות של הכרטיס והיכולת שלו לעמוד ב OC. ובכלל מה אתם אומרים על הרכישה. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
האם יתקיים צ.ב.? במשחקים כמו BLUR, COD, GTA וכו'... כרגע יש במחשב GT220, האם שווה לשדרג את כרטיס המסך ב-450 שקלים או שעדיף לשמור את הכסף ולחסוך למחשב באיזור ה-1700 שיהיה עם מעבד וכרטיס HD7750? תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
נתקלתי בבעיה של זיהוי כרטיס מסך. המחשב לא שלי ואני לא מכיר אותו כזה טוב. רציתי לדעת איך אני יודע את פרטי כרטיס המסך שברשותי. אל תגיד לי להכנס למנהל התקנים כי הדריבר לא מתאים. (זו הבעיה דרך אגב...) אפילו פתחתי את המארז ועל הכרטיס לא היה כתוב כלום. אני רק יודע שזה ממשפחת וודו3. לך תדע איזה חברה סוג ושבב... בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג כרטיס מסך לGTS450 כרגע יש לי HD4350 מעבד E5800 לוח foxconn g4imxe DDR3 רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס הזה ואיך הוא שאלה נוספת אם הכרטיס הוא DDR5 זה אומר שאני צריך לוח תומך DD5 תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
-
יש לי היום כרטיס מסך מובנה של אינטל והוא כל הזמן יוצא ממצב AERO - מחפש כרטיס מסך זול ובסיסי שיתאים למשימה... מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
כמו בכותרת, יש לי 1950 PRO, התקנתי את הדרייבר שלו, וכאשר אני נכנס למשחק, הדרייבר אומר לי שיש בעיה, ויש אפשרות או לסגור אותו, או לאתר באגים... אני לא יכול לשלוט בפונקציות של הכרטיס מסך שלי ככה.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אז ככה, לאחרונה שמתי לב שלאסוס יש ארבעה סוגים של כרטיסי nvidia מסידרה 6800. 0_ס יש את ה6800 הרגיל, 6800 GT מעליו יש את הכרטיס 6800 GE (הבנתי שזה gamer edition) ולבסוף האלוטרה. הנה קישור למוצר באתר היצרן: http://www.asus.com/products/vga/v9999ge/overview.htm# עכשיו השאלה שלי, איפה ביחס לכל הסידרה הוא עומד? האם הוא שווה קניה? (בסכום של 2700 שקל) כל אינפורמציה אחרת בנושא תעזור. תודה רבה :0 -=עריכה=- מצאתי כמה סיקורים, אבל אין לי מושג איפה הוא ביחס לשאר הסידרה. עוד יותר מעניין מתי הוא הושק? ומי המקביל שלו בסידרת ה x800? עידכון אחרון, הוא חלש יותר מה GT \: התאכזבתי.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין AGP Aperture Size לטורבו קאש כי לפי מה שהבנתי ה-AGP Aperture Size זה בעצם הזיכרון RAM של המחשב עצמו שיוקצה לכרטיס המסך במידת הצורך וטורבו קאש זה בעצם שימוש בזיכרון של המחשב בתור זיכרון של כרטיס המסך אז מה ההבדל? תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
??? מה כדאי לי לקנות Leadtek Geforce 4 MX440 64MB DDR + TVOUT או ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI חייב תשובות במהרה כדאי לקנות אני כבר מחקה הרבה זמן לדעות של אנשים ואני רוצה מחר לקנות אחד משניי הכרטיסים האלה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
^^^ ואני גם לא רוצה להוריד את ה CATALYST CONTROL CENTER כי זה מכביד ואני לא אוהב אותו יש משהו מקביל ב OMEGADRIVERS? 7.1?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל מנורה שהיא על אותו קו חשמל של המסך המסך מתחיל לרעוד יש לי מסך mag 770fd
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9400 , כאשר אני נכנס ב- CONTROL PANEL באייקון NVIDIA CONTROL PANEL ---> בהגדרות של DISPLAY בחלק של DIGITAL VIBRANCE אני מעוניין שהוא יהיה על ערך 33%, והוא כל הזמן על 100%. כאשר אני משנה ל - 33% ועושה APPLY הוא שומר. אך אחרי האיתחול הוא שוב קופץ ל - 100%. איך ניתן לשמור את הנתון הזה קבוע?. . . תודה לכל העונים..
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
-
בעוד כמה שעות אקנה את הכרטיס Gainward GTX 970 Phantom מהסיבה שאני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA לגיימינג "כבד". שאר המפרט שלי ממש לא חושב כרגע כי אני שואל על הכרטיס בפרט. אם יש לכם המלצות/הערות/אזהרות לגבי הכרטיס המסך הזה כתבו על זה כאן וזה דחוף! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-