עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by albert,

נשמע מוזר נכון? גם לי... אבל נראה לי זה דיי נכון. אני כבר עוקב אחרי ה9800PRO כבר דיי הרבה זמן (מתחילת ירידות המחירים) ושני האתרים האלו פשוט "נלחמים" זה בזה. אני יודע שזה מוזר, ואולי זה לא נכון אבל זה ממש כך. דוגמא: לפני חודשיים בערך המחיר היה 1600 וההבדל בין שני האתרים במחיר היה 10 -15 ש"ח (KSP היו יותר זולים), אני מדבר כמובן על הכרטיס של ספיר. טוב, מאותו זמן (ירדו המחירים) החבריות האלו מעדכנות את הכרטיס כל שבוע, וכל שהוע הן מורידות 10 -20 ש"ח כדי להיות יותר זולים. לפני שבוע המחיר של KASP היה 1530 ושל PCH 1546. אז זמן PCH הורידו 1529.95 (הבדל זניח) , מה KSP עשו? נכון, הוריד ל1490 (המחיר כיום). מלחמה או לא? בסופו של דבר אנחנו מרוויחים אז זה ממש סבבה.... נ.ב: אנ…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Guarding angel,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3657&p=1 מסתבר כי 9600 new GSO מתחרה יפה גם ב4670 ועל לב הלקוח הGT220/210 ממש לא מצליחים להגיע. מה שאומר כי... כנראה לא מספיקה אחת

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by gaga1234,

http://ckturbo128.proboards4.com/index.cgi?board=computerhardware&action=display&thread=1138544120 עדיף ה 7800GS במיוחד אחרי OC !

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  4. עם קשר ישיר לכניסתה המתקרבת של אינטל אל התחום או שלא - עולם כרטיסי המסך המוזלים אמור לזכות לכמה השקות מעניינות בתקופה הקרובה, גם מצד NVIDIA וגם מצד AMDלכתבה

5. הכלאה בין שני דגמים קיימים הולידה דגם ביניים מעניין במחיר שינסה לשבור מוסכמות בשוק - האם AMD עושה מספיק בשביל לעצור את רכבת ההצלחה הבלתי פוסקת של NVIDIA? בדקנו את Radeon RX 7900 GRE הישן-חדשלכתבה

6. Started by vero,

שלום. מהכתוב בפורום נראה שמומלץ להתקין על כרטיס מסך מערכת קרור בנוסף ו/או במקום המקורית. מאחר וכל המערכות הנ"ל כוללות מאווררים משלהם, מה הטעם בכרטיס פסיבי? הסבר כולל יתקבל בברכה (כולל את חסרונות הפסיבי). ולמקרה הפרטי שלי: אני מתעניין ב- Asus GeForce 7600GS Silent/HTD 256MB, PCI-E Passive 1. האם להחליף את גוף הקרור המקורי (נניח בזלמן 900)? 2. האם ספק של 400W מספיק לשתי האופציות הנ"ל? בתודה וברכה.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  7. Started by jonathanshr,

שלום אני זקוק לגוף קירור + מאורר לכרטיס מסך 8400GS low profile מצאתי באינטרנט רק מאוררים אבל יש צורך גם בהחלפת הגוף תודה מראש על העזרה, יוני

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by shloosh,

יש לי g-force 2 mx 32mb וכשאני משחק בסוגי משחק למניהם ,בדר"כ יש מן קרטוע כזה , כאילו המשחק נתקע ל0.3 שנייה ואז ממשיך כרגיל. כאילו קופץ כזה! מה יכולה להיות הבעיה? האם זה בגלל שהכרטיס לא טוב מספיק למשחקים החדשים כיום? או האם זה בגלל שהוא מחובר לי ב- AGP X2 (אין לי x4) ? והאם בכרטיס ה- ATI RADEON 8500 LE 128mb שאני מזמין בשבוע הבא, הבעיה הזו תימשך? ??????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by arik100,

שלום , יש לי מעבד E6750 זכרון 2GB כרטיס מסך 4670 של ASUS אני משחק STARCTAFT II על ULTRA-HIGH וזה מקרטע , מאוד איטי , הורדתי את ההגדרות ל HIGH , ופתאום המחשב כבה , לא ניסיתי עוד פעם , כנראה בגלל זה מסך 22 רז' 1680:1050 , איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? תקציב בעקרון עד 700 , אבל יותר לכיוון 400-500 , אני מעונין שיסחוב את המשחק הזה במקסימום , לא משחק FPS וכאלה תודה מראש

10. Started by Salwaby,

קניתי כ.מ חדש למערכת השנייה שלי (מפרט למטה , מחשב 2 : רק בלי 1024 אלא 512 , השדרוג הזה יעשה בקרוב) בדקתי את הכרטים ב f.e.a.r על 1024@max בלי soft shadows , וה lightnings האלה שמורידים בביצועים (לא זוכר תשם שלהם) עשיתי test run ויצא לי טוב בערך 60fps יציב, נכנסתי למשחק שיחקתי ומההתחלה שמתי לב שיש קרטועים כאלה מציקים רצח כשאתה נגיד מסתכל מאחורי פינה לאיזור חדש , או מתחיל לירות ברובה, וזה מעצבן רצח כי ככה המשחק עובד חלק נגיד כשאתה באותו אזור וכבר התחלת לירות על מישהו (זה כאילו הוא טוען כל קטע וכל התחלת ירייה שלך ...) למישהו יש פתרון ? כי לפי מה שהבנתי 6800GT אמור להריץ אותו בסבבה ..

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Prism,

שלום לכם, לאחרונה קניתי מחשב חדש, עם כרטיס מסך Radeon HD 3650. התחלתי לשחק בכמה משחקים, כמו הנסיך הפרסי 2 וטוני הוק underground 2, ומסתבר שמשחקים מגמגמים. המשחקים נעצרים לשנייה ואז ממשיכים. למרות זאת, במחשב הישן שלי עם כרטיס מסך Geforce 7600, שנחשב פחות טוב, המשחקים עבדו טוב. למישהו יש מושג מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by stolen,

יש לי קרטיס מסך RADEON 9200 128 MEGA אני רוצה לשדרג אותו מה ההצעות שלעם לקרטיס מסך בינוני שיפעיל משחקים טוב

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by ברק,

ידוע לי איך אני בודק את טמפרטורת הליבה של הכרטיס כי יש לו מודד בדיוק עליו אבל השאלה שלי היא איך אני יודע מה הטמפרטורות של הזכרונות? האם הambient היא רק הסביבה החיצונית או ז"א הטמ"פ מסביב לליבה שם יושבים להם הזכרונות החביבים שלי. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by vince carter,

היום קיבלתי את המסך סמסונג 22 אינץ (מסך מדהים ) אבל כשנכנסתי למשחק קרייסס להתחיל לשחק בו....שינתיי את הרזלוציה ל1800X1050 (הרזלוציה הטבעית של המסך) , ולפתע כל המשחק התחיל להתקע והמשחק זרם בצורה איטית מהרגיל !!! כאשר הורדתי את כל ההגדות למדיום המשחק חזר להיתו בקצב נורמלי אך נפגמה האיכות הגרפית המצוינת . יש לציין שיש לי 88GT אסטס , Q6600 ו2GB RAM !!! אפשר בבקשה עזרה ???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by THELAD,

שלום רב, ברצוני לקבל מידע לגבי הקרינה שהמסך 786PFs MAG פולט. אני יושב בערך 5 שעות במשרד מול המסך הנ"ל וברצוני לשאול האם הוא יכול לגרום לי לנזקים ? האם יש דרכים להתגונן מפני הקרינה שהמסך פולט ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by sha8ron,

שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לקרינה במסכי CRT: 1. האם גודל המסך משפיע על עוצמת הקרינה? 2. מה השפעת הרזולוציה וה-refresh rate? 3. האם במסכים שטוחים ו trinitron יש פחות קרינה? 4. האם יש הבדלים בין החברות השונות (מבין אלה שיש להן תקן TCO)? 5. האם יש דרך להפחית את הקרינה ההיקפית הנפלטת מהמסך? תודה.

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by kobi_af,

עכשיו יש לי מסך lcd ותאמת הכלה טיפה הראייה קשה לי לראות מדוייק מרחוק ופעם ראתי פיקססס אז יש לי שאלה: אני סבור מאוד שזה הקרינה של המסך גורמת לכך אז אם אני ישים משקפי שמש טובות לא חרטא שאני משתמש במחשב אז לא יקרה לי כלום? המשקפי שמש יגנו עליי מפני הקרינה?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אחרי הרבה חיפושים, עצבים, כבר כמעט והיתי על סף ייאוש . הבעיה- כאשר אני מריץ כל סוג של משחק 3D, המערכת קורסת אחרי אורך זמן לא קבוע, זה יכול להיות אחרי 3 דקות במשחק וזה יכול להיות אחרי שעתיים . כשהמערכת קורסת המסך מפסיק לקבל אות מהמחשב, הסאונד של המשחק חוזר על עצמו "בלופ". הפיתרון היחידי: ריסט דרך הכפתור בהתחלה, היתי כמעט בטוח ב- 99% שהבעיה נובעת מטפ' גבוהות . אחרי בדיקה ראיתי שהטמפ' נורמאליות לחלוטין . אחרי חיפושים באינטרנט הבנתי שאני לא היחיד עם הבעיה הזאת, הגורם לבעיה: הכרטיס מחליף באופן קבוע את מהירות הליבה בין 500Mhz ל- 750Mhz (מהירות סטוק) . החלפות אלו גרמו לכרטיס להפסיק להגיב בשלב מסויים, וביחד איתו הלכה כל המערכת . (קרדיט לליאור טי של אי או). זה קורה לי בדרך כלל בק…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  19. Started by leeran,

כשאני משחק במשחקים, לפעמים המשחק נעצר וקופץ לי בלון של ווינדוס שאומר שהדרייבר קרס והופעל מחדש... יש לי Sapphire HD4850.. מה לעשות כדי שזה לא יקרה שוב? תודה ולילה טוב

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by segevgabay,

אני לא יודע מזה אבל זה התחיל לפני כמה ימים! פתאום אני עובד על המחשב והמסך ניהיה שחור לכמה שניות ואז זה רושם לי את ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=zljm2djzqkyf.jpg זה קורה פעם בכמה דקות.. מה זה יכול להיות? דרך אגב, ניסתי לעדכן דרייברים ואפילו עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר.. מה עושים?

21. Started by Le0n,

יש לי X800 PRO POWERCOLOR המפרט שלי מחזיק טוב את הכרטיס וגם יש לי ספק איכותי.. מה שקורה זה שלפעמים באמצע משחק כבד כלשהו לדגומא רומא מלחמה טוטלית, המשחק יוצא בלי שום התראה... לי בכרטי אני רוצה לדעת ממה זה נובע ואיך אני יכול לתקן את זה?? יכול להיות זה קורה בגלל שהתקנתי כמה פעמים דרייברים אחד על השני..

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by rony77,

היי. קניתי r9 280X של גיגבייט ואני סובל מתקיעות של המחשב. החשד המרכזי שלי הוא שהספק שלי cougar rs 550w לא מחזיק את המערכת... הוא אמור להחזיק או שללכת לקנות ספק?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום רב! ברשותי RADEON X1950 PRO, אשר קורס בערך אחרי 20 דקות משחק אינטנסיבי .... בתחילה חשבתי שהכרטיס דפוק. לקחתי אותו לחנות להחלפה, ובדיוק ברגע הגיע הספק של הכרטיסים הללו, אמר שהתופעה מוכרת לו ובדר"כ נגרמת עקב ספקי כוח לא מספיק חזקים. עשיתי את הבדיקות שלי, ועולה כי החנות שמה לי ספק כוח 350W ג'נרי. האם לדעתכם זוהי באמת הסיבה לקריסות? ספק כוח לא מספיק חזק? החנות רוצה שאני אשאיר את כל המחשב "לבדיקות" ולא רוצה עדיין להחליף לי ספק כוח. לדעתכם זהו מקרה חד-משמעי? אולי יש איפשהו קישור שבאמת מוכיח את העניין? אני עוד לא מצאתי אחד כזה. תודה (:

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  24. כן, הסמן פשוט נהייה ענקי פתאם בלי כל אזהרה מוקדמת ולא ניתן לשנות חזרה, האם מישהו נתקל בתופעה המוזרה ??

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  25. המחשב שלי די חדש (4 חודשים) ובימים האחרונים התחילו לי קריסות פתאומיות בתצוגה - המסך משחיר לשנייה או שתיים, ואז חוזר לעצמו. אח"כ מופיעה הודעה למטה מצד ימין (ווינדוס 7) משהו כמו "מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שיחזור בהצלחה" אני חושב שזה קורה לי יותר כשאני משמש בפלאש כבד, סרטים וכו' אבל לפעמים גם בלי הכבדה מיוחדת. בדקתי את הטמפרטורות והם בסדר גמור. המערכת שלי היא: I5 750 מעבד לוח של אינטל P55 כרטיס מסך LeadTek WinFast Nvidia Geforce GT 220 1024MB ddr3 4 ג'יגה ddr3 מארז antek nsk4480 תוכנה: windows 7 פיירפוקס 3.6.3 עידכנתי את הדרייברים של NVIDA מה זה יכול להיות? אני יכול לחזור לחנות ולממש את האחריות על הכרטיס מסך, או שהוא יכול להגיד לי שזה משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים