עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TimoTy,

למי שיש את ההרקולס בבקשה שיגיד לי אם הפתיחה עם האומגה עבדה וכמה סיכויים יש לי!! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  2. Started by swampfrog,

בשמיר מחשבים נותנים לי את ה9600xt 256mb ב1100 שחח הבעיה זה שאני לא יודה מי היצרו של הכרטים ואם זה מחיר טוב . איזה יצרן של הכרטיס כדי לי לקחת והאם המחיר טוב תודה לכל מי שעוזר

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Wizard,

מישהו יודע מתי הכרטיס יהיה בחנויות ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Nadav23,

קניתי מסך 17 שטוח דק של benq 767p עכשיו הזהירו אותי שאני לא אראה טוב משחקים ואני אראה גבישים וריבועים במקום חשוב לציין שהמסך שלי הוא עם זמן רענון של 16 אלפיות השנייה . אתם יכולים יותר לפרט לי על המסך שקניתי? אם הוא טוב למשחקים? בתודה, נדב.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by griper,

.........

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by sn@sh,

בעיה שלי היא שהמחשב שלי מזהה את המסך וכתוב את דגם המסך proview 17-inch 769/769N ואני לא מצליח להגדיל את ההרצים במסך שלי! כיד לשפר את ה כ fps ב - cs אני כבר ניסית להוריד את ה reforce אבל הוא כותב לי שאין לי מוניטורים פנויים על המחשב ואז הורדתי את ה RivaTuner ואבל אני לא מוצא את הגירסה אם האפשרות להגדיל את ההרצים ואני לא יודע מה לעשות אז אם משהוא יודע משהוא לגבי זה או יכול לעזור לי שיפנה עלי פה~! תודה D:"

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by White Raven,

יש לי שאלה שאולי תהפוך לבעיה :-[ אני לא מזמן רכשתי לי את ה- GeFORCE FX 5600 עם 256 MB זכרון של PALIT ולוח אם של גיגהביט (FSB 800 dual ddr דגם P4 TItan 8s655fx) השיפור מכרטיס GEFORCE 2 GTS 64 MB לא היה משמעותי :-\ ואכשיו כשיצא התוספת החדשה של splinter cell אני רואה שהמשחק לא שופר בכלל בביצועיו (הראיה התרמית עדיין מגמגמת במקסימום גרפיקה ויש נקודות מסויימות שהוא מעלים לי את התאורה - פשוט אני לא רואה אור בנקודות הללו ואני יודע שאמור להיות שם אור!) ואפילו נהייה טיפה דפוק יותר (אני לא יכול לדבר על משחקים אחרים כי לא הייתה לי סיבה להתקין אותם שוב אחרי הרכישה) אני לא יודע אם אני צריך לעשות משהוא ואם כן מה?!?!?!?!? בבקשה מכם עזרה :-\ :'( (p.s: got 1.7GH on cpu and 512 …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by EagleX2,

שלום לפני ימים אחדים הזמנתי R9800XT ואני אמור לקבל אותו ביו שני... לפני כמה שבועות שלחתי מייל לATI ושאלתי אם המבצע תקף גם בארץ (גירסת retial לא steam) אחרי שכבר קניתי הם נזכרו לענות ורשמו שמהבצע לא תקף לגבי הארץ! אני קניתי את הכרטיס הזה כי רציתי אותו אבל עכשיו שאני לא אקבל HL2 זה קצת מעצבן... יש משהו שאפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by EagleX2,

שלום לפני ימים אחדים הזמנתי R9800XT ואני אמור לקבל אותו ביו שני... לפני כמה שבועות שלחתי מייל לATI ושאלתי אם המבצע תקף גם בארץ (גירסת retial לא steam) אחרי שכבר קניתי הם נזכרו לענות ורשמו שמהבצע לא תקף לגבי הארץ! אני קניתי את הכרטיס הזה כי רציתי אותו אבל עכשיו שאני לא אקבל HL2 זה קצת מעצבן... יש משהו שאפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by gshhar,

הרי גם ככה בכל המשחקים שאני משחק בהם עם ה-9600 פרו,אני משחק ברזולוציות הכי גבוהות אז במה 9800 יהיה עכשיו טוב יותר,אבל עכשיו ולא בעוד כמה זמן שיצאו משחקים אחרים? איך אני יכול להרגיש את זה ובמה זה מתבטא?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by laredo,

הי, יש לי לוח ASUS, אין לי מושג איזה (איך מבררים?) והכרטיס מסך עליו. האם ניתן להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני? במה זה כרוך? מה ההשלכות מבחינת פינוי משאבים וכו... המחשב הוא סלרון 3 766 מה"צ

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לא רואה את הסמלים של המחשב שלי וכול אלה שבצד ניסיתי בפעם הראשונה לראות סרט בטלוויזיה רז הכנסתי את הכבל והעברתי את המצב לכפול עכשיו זה לא עבד והראה הודעת שגיאה וכשהפעלתי מחדש את המחשב כל הסמלים בצד נעלמו ואני לא יכול להחזיר את זה ממצב כפול למצב רגיל מה עושים ??? יש לי כרטיס מסך של nvidia geforce 2 וwindows 98

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  13. הכותרת אומרת הכל

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by guy25,

קניתי לפני שבוע v9950 asus ואין לי את המצב של "העתק מדויק" על שני מסכים ב nview. מה מקור הבעיה ואם אפשר לפתור אותה?? בבקשה חייב עזרה!!!!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by tphss,

בקרוב אני קונה כרטיס ATI Radeon 9800PRO All In Wonder למחשב המרכזי שלי (מחו"ל, 350 דולר). ;D עכשיו, למחשב אחר (בבית של אבא שלי), שאני צריך את האפשרויות של הAll In Wonder עליו יש לי 2 אפשרויות: -ATI Radeon 9600PRO AIW -Hercules Radeon 9800SE AIW שני אלה עולים בסביבות ה1500 ש"ח בPANDAS. איזה הייתם בוחרים? אני יכול לנסות בHERCULES לשים את הOMEGA ולהפוך את ה9800SE לPRO. אבל ככה בלי שינויים, איזה יותר טוב? כי יש רק איזה 40% שהOMEGA יפעלו וזה יהפוך לPRO. תודה

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by overload,

מה ההבדל בינו לבין הXT הרגיל?

17. Started by idodos,

הייי, האם יש כאן משהו שניסה להפוך את הרדאון 9800NP שלו ל- 9800 פרו ? אוקי עכשיו תשמעו יש לי כמה שאלות - 1) מה עדיף - לעשות לו צריבת ביוס ל-פרו או לעשות אוברקלוק למהירות של פרו ? יש משהו יותר טוב? יותר יציב ? 2) הזכרונות של ה- 9800 שלי הם Infenion 3.0ns הם יחזיקו באוברקלוק עד המהירות של פרו? תודה לעוזרים! עד שאלה - על הזכרונות שלי כתוב Infenion 3.0 זה אומר שה- NS של הזכרונות הוא 3.0 נכון ?

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by avidan28,

שלום חברים. כולם זוכרים את הכרטיס שהינו מקבלים בערכת די וי די .ואני היום עובד עם זה כי זה נותן לי גם דולבי דיגיטל וגם יציאת סרטים החוצה לטלויזיה. אבל שאלה.הכרטיס XCARD תומך בכל הפורמטים החדשים של ה-DIVX.???? אני שמעתי שלא ובגלל זה לא קניתי אותו שהוא יצא. היום אולי אפשר להשיג אותו ב-570 שקל בחנות אחת או 2.לי זה מאד חשוב ונוח.אשמח לדעת אם אפשר לעשות משהו בעניין. והאם הוא תומך גם בXVID החדש????.תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by A.N,

קניתי SAPPHIRE RADEON 9600 256DDR ניסיתי להתקינו במקום הכרטיס הישן שלי: GF4 440mx 64MB כשעשיתי זאת המחשב פשוט לא עלה, הכל פעל (מאווררים, נורות הפעלה) אך המסך לא נדלק וה HD לא עלה. דרך הגב המפרט של המחשב שלי הוא: P4 1.5 לוח אם דגם: P4VXASD. אם מישהוא יודע כיצד אני אמור להרכיב את הכרטיס אשמח מאוד לקבל את עזרתו.

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  20. למה הבדל מחירים כזה 127$*4.5*1.18 = 676 ש"ח טוב נוסיף מישלוח 20$ בהגזמה עוד 100 ש"ח נוסיף רווח למוכר של 10 אחוז הגענו לעוד 78 ש"ח אהה שחחתי עוד 10 אחוז ליבואן זה כבר 90 שח אז לכמה הגענו 676 + 100 + 78 + 90 -------- 944 ש"ח עם עיגולים כלפי מעלה אז למה לעזאזל הוא עולה כל כך יקר ????

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by fox1,

אני מחפש נואשות את הדרייבר של nvidia geforce2 mx400 tv out מי שיודע היכן ניתן למצוא את הדרייבר ל XP ?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  22. Started by arikbaron,

מה דעתכם על הכרטיס הזה והאם הוא שווה 1250 שח (באולסייל ב10 תשלומים)? ???

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by asichen,

היי אחים שלי !!! לפני כמה חודשים קניתי מחשב עם gforce v4 440mx 128mb וחשבתי שזה כרטיס טוב........(אני טיפש...) אני רוצה לקנות כרטיס חדש בקרוב בתקציב של עד 1600 ש"ח... אני רוצה שהכרטיס יתמוך לי מצויין במישחקים ליותר זמן ממה שמה שיש לי עכשיו תמך... עזרו לי בקשה.... תמליצו לי על כרטיס

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by niner,

אני רק יודע מההודעות בפורום שזה digital video input אבל לא מצאתי מה זה עושה ומאפשר?

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  25. Started by Lethal_Acid,

אני אכשיו התקנתי את הדריברים החדשים של ATI, ואני משתמש ב REDLINE על מנת להגדיר O.C ו TWEACKING. יש תוכנה יותר טובה שאני יכול להשתמש באה על מנת לקבל ביצועים יותר טובים מהכ.מסך? האם יש איזו דרך לדעת מה הטמפ' של הכרטיס?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים