עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. 1. האם כרטיס המסך הזה מותאם לדיירקט-אקס10? 2. אם הכרטיס לא מותאם, ובעתיד יצאו משחקים שידרשו דרייקט-אקס 10, האם לא יתפאשר לי להפעיל אותם בגלל שכרטיס המסך שלי לא תומך בכך? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  2. Started by CrashZone,

יש לי 6200 של לידטק, יש לו יציאת HDTV או איך שלא קוראים לזה, חיברת את הכבל המצורף הממיר לS-VIDEO וחיברתי את זה לממיר של ייס בתור וידאו(כמו שעשיתי עם כרטיסים קודמים). בקיצור אני רואה את שולחן העבודה והכל אבל כאשר אני שם סרט במדיה פלייר או בתוכנה אחרת הוא לא מראה אותו על הטלוויזיה הוא מראה שחור...:\ מישהו יודע מה צריך לעשות?בדרייבר לא שניתי כלום בחרתי רק בקלון.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  3. Started by izhark,

אני מחפש כרטיס לHTPC - יתחבר לטלוויזית LCD ,ולא בדיוק מבין את ההבדלים בין הכרטיסים השונים. הכרטיס לא נועד לגרפיקה (משחקים) אלא רק לצרכי ווידאו HD, וכדי שיהיו יציאות מתאימות הכרטיס צריך להיות עם קרור פסיבי בשביל השקט. אני לא בטוח אם הוא צריך להיות LP או לא - הוא צריך להיכנס ל ANTEC NSK2480 כרגע אני מתכנן לקחת http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3145 ומחפש אם יש משהו יותר זול שיתאים לי מה שמצאתי זה: http://zap.co.il/model.aspx?model_id=697609 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=686069 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=710119 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=686070 מישהו יכול להסביר מה בדיק ההבדלים בין הכרטיסים ואיזה הכי כדאי? ביחוד ההבדל בי היציאות השונ…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  4. שלום... אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה : GIGABYTE GV-N66T128VP Geforce 6600GT 128MB 128-bit GDDR3 VIVO AGP 4X/8X Video Card ורשום שם: System Requirements: Intel Pentium 4 Prescott class processor or higher (LGA775 processor package) or AMD Sempron/Athlon ולי יש intel P4 (LGA478) 2.53Ghz, האם אני בכל זאת יכול לשים אותו או שאני חייב להחליף מעבד?!? תודה מראש לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by TheSoupNatzi,

ChainTech Nvidia GeForce 2 Titanium 64DDR 400MHZ שווה 350 שקל?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by RealTime,

שלום לכולם. נראה לי עשיתי טעות וזכיתי במסך LG F700B. ואני לא מבין מה קורה חלק מהביקורות שנויות במחלוקות. הרבה אנשים אומרים כשמגדילים חלונות ב- WINDOWS, מקטינים וכו רואים כל מיני בעיות בתצוגה וגם הקצוות מעוגלים או משהו כזה. קיצור ללכת על זה או לבטל דחוף? תודה.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by bah10,

קודם כל מזל טוב שהפורום חזר ולבעיה, הכרטיס מסך שיש עושה לי בעיות כאשר מנסים להתקין את הWDM בשביל להשתמש באופציות של VIDEO-IN וTV-OUT. יש לי סימן שאלה על WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL ראיתי בעוד מקום שיש עוד אנשים שלא הצליחו להתקין את הWDM הזה. ניסיתי גם את הWDM שיש באתר של NVIDIA אבל עדיין יש לי סימן צהוב. למישהו יש מושג איך פותרים את זה? SE7EN גם לך יש את הכרטיס הזה, הצלחת להתקין ? ???

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. 190P5ES/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 16MS ו יציאת DVI 190S5CB/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 12MS אבל ללא יציאת DVI. חיפשתי באינטרנט ביקורות על שניי המסכים הנ"ל ולא מצאתי כלום. מה אתם אומרים על המסכים הנ"ל האם הם טובים לסרטים ומשחקים? נ.ב אני מעדיף יותר את הדגם של 16MS מכיוון שיש לו יציאת DVI. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by Dj_Rabi,

התכנאי שלי הציע לי לקחת GF4 (440ב400 שקל וברגע שהמחיר של הרדון 8500 בלי האל אי שזה יותר טוב ככה אחרי חודשים הוא יחליף לי אותו ויתן לי זיכוי מלא אליו כדאי?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Radeon X800 GTO 256MB DDR II http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Products/Products_GV-RX80256DE.htm האם מדובר בכ.מסך חזק שמסוגל להחזיק מעמד משחקים כבדים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  11. למדנו היום (ברגע זה, ;D) בשיעור תכנות על הצבעים והביטים והשטויות... 16 ביט= 16 מיליון צבעים 32 ביט= 4294967296 צבעים!!! והשאלה שלי אם כל מסך באמת מציג אותם. ואם כל מסך מציג את כולם אז למה מסכים אחרים הם בעלי צבעים יפים יותר ממסכים אחרים. ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שהוא Dual DVI אני הולך לחבר אליו שני מסכי 19 (LCD) של חברת Eizo מדגם - FlexScan 1910S אני צריך כרטיס חזק ושל חברה אמינה. האם יש כרטיס שהוא בעל יחס "תמורה -מחיר" טוב עד 2000 ש"ח או שהכרטיסים בעלי חיבור Dual DVI יקרים יותר והכרטיסים הטובים הם מעל ל- 2000 ש"ח תודה למי שיעזור לי לעשות סדר בסלט תודה ירון

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by KapiSH,

חבר שלי רוצה כרטיס מסך חדש אז הלכתי איתו לחנויות בעיר ושאלנו מחירים של ג'יפורס 4, אמרו לנו שיש ב-600 שקל, שאלתי איך זה יכול להיות ובתשובה אמרו שזה בגלל שזה בלי כל התוספות ובגלל שזה 64 מגה ולא 128, אז אמרתי בסדר בלי תוספות, פחות זיכרון, אבל עדיין נשמע זול מדי... חשבתי שג'יפורס 4 עולה כמה אלפים... איך יכול להיות שמציעים לי ב-600??

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. לפני כחודש חברת הרקולס הוציאה ביוס , שפתר הרבה בעיות שהיו, ועכשיו היא מוציאה דריברים חדשים! גרסת הדריברים : 7.72 שווה הורדה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by roey12,

הכרטיס מסך שלי היום לא מריץ פשוט כלום . אני רוצה לחדש, אבל לא להשקיע יותר מ-250. כמו כן אני לא גיימר, סך הכל אני רוצה פוטבול מנג'ר שירוץ השנה ועוד שנה שנתיים. אני לא כל כך מבין, הבנתי רק שצריך שזה יתאים ללוח אם , אין לי מושג. מחכה להמלצות.. Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name WINXPSP3 User Name Administrator Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 2600 MHz (13 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (08/28/03) Communication Port…

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by elad5252,

שלום כרטיס המסך הזה שווה? יש אחד יותר טוב במחיר שלו בערך?

17. Started by Roy-L,

הי, החלטתי להשתמש ב PC ישן (E5300, ראם 4 GB) כמחשב מדיה על הטלוויזיה. אני רוצה להיות מסוגל גם לשחק פה ושם, ולכן זקוק לכרטיס גרפי. על הכרטיס להיות עם קירור פאסיבי מטעמי רעש ואבק, וזול. האם קיים כרטיס כזה, שיאפשר לי לשחק במשחקים מודרניים, ברזולוציית HDR והגדרות נמוכות יחסית? תודה מראש

18. Started by Bose,

חבר שלי מחפש כרטיס מסך AGP בתקציב ביניים המלצתי לו על 6600 אבל הוא הראה לי X700XT במחיר של 620 שח שאם אני לא טועה יותר טוב ממנו ודיי ברמה של 6600GT. אבל הקטע שהוא משחק לרוב בסאן אנדרס (משחק שמיועד לכרטיסי נווידיה) וב-NEED FOR SPEED שיוצאים. מה דעתכם? http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6913&CatCode=123

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Guy950,

פירסמתי את השאלה הזאת בנושא הראשי של הדרייבר כי לשם זה היה הכי מתאים, אבל אף אחד לא ענה לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388754.msg3771987#msg3771987 יש לי שני מסכים כרגע, אחד 19 אינץ' והשני 17 אינץ' שמשמש כמסך שני זמנית. הם מחוברים בDVI וVGA, וכרגע הם מוגדרים כמסך 1 ומסך 2 שאני יכול לגרור חלונות ביניהם חופשים, לראות וידיאו באחד ובשני לגלוש באינטרנט וכו'. אבל איך אני מגדיר שבמשחק שניהם יעבדו? בנוסף לכך, עוד שבועיים אני קונה מסך 24 אינץ' והמסך 19 אינץ' הנוכחי שלי (רזולוציה מקסימלית 1440X900) יהפוך למסך שני והוא יחובר דרך HDMI והמסך ה24 אינץ' יחובר דרך DVI. (המסך שמחובר בVGA עף לפח) רציתי לדעת עד כמה הרזולוציה של המסך 19 ישפיע על שיתוף עם מסך יותר גדול מ…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  20. Started by ShomRon,

לחבר שלי יש Nvidia geforce 6600GT ומי שום מה לא רשום לו שם GT רשום לו 6600 רגיל =\ למה לא רושם?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by jacobra19,

יש לי geforce 8800gts כבר למעלה משנה וחצי ועד עכשיו הכל עבד בלי בעיות לאחרונה יש בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל משחק כלשהו אז המשחק נטען, כל התפריטים עובדים כמו שצריך ואז רגע לפני שזה נכנס לשלב/משחק עצמו המחשב עושה התחל מחדש לבד. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בווינדוז אז התקנתי אותו מחדש, אבל זה ממשיך לחזור במערכת החדשה, איך אני יכול לאתר את מקור הבעיה? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by reyrey_200,

היי, אני רוצה להחליף כרטיס מסך למחשב שלי ... המערכת שלי נמצאת בחתימה. קודם כול רציתי לדעת איזה כרטיס יותר טוב למשחקים וסרטים ? דבר שני האם כל אחד מהם יוכל להתאים למערכת מבחינת הספק,זאת אומרת האם הספק יעמוד בכ"א מהכרטיסים ? האם הכרטיסים שקטים ? והאם הם תואמים ללוח אם שלי...שני הכרטיסים מופיעים כ- PCI-E 2.1 והלוח מופיע לי כ- PCIE 2.0 ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  23. שלום לכולם :hi: הרצתי 03' 3DM על מחשב עם המפרט הבא: INTEL Pentium 4 Northwood 2.8Ghz socket 478 ASUS P4S800 Micron technology 768MB DDR 400Mhz ASUS Radeon 9250SE AGPX8 הרצתי עליו את '03 כי הכרטיס לא תומך DX9. אבל עדיין משהו בתוצאה לא בסדר, 600 נקודות ועוד ב2003 ??? איך יתכן ?? יש לציין כי התקנתי דריוור חדש מהאתר של ATI אחרי שפירמטתי את המחשב. עוד מדד: NFS-MW רץ על המינימום של המינימום ועדיין נתקע לפעמים. מה ניתן לעשות ?? ראיתי כבר מחשבים יותר גרועים שהוציא יותר נקודות. תוודה !! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  24. תסתכלו על המפרט שלי שאני משחק במשחק פיפא 2006 יש לי תקיעות מעצבנות אולי זה ארטיפקטים אני לא בטוח בכל מקרה הכרטיס מסך שלי חזק והוא אני מדגיש שלא נעשה עליו שום OC ויש לי גם זכרון גדול איך זה הגיוני וגם איך אני יכול לדעת אם זה ארטיפקטים ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

היי הלוח שלי הוא dfi p35 t2rs יש בו 3 חריצי PCI-E בסדר הבא : HD4870-X16 X4 X1 הרכבתי את הGSO על החריץ השני (אין מספיק מקום בשלישי כי הקירור הוא DUALSLOT והספק יושב בדיוק מתחת ללוח) הסידור לא עובד כלל. אין סיגנל מהמסך.

• 6 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.