עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס Msi Radeon 9800 Pro ואני מעוניין בתוכנה/ות ומדירכים לאוברקלוק. לפניי שאתם נועלים, אם אפשר תנו לי לינק או לפחות הפנייה לדיון בנושא

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by approx,

יש לי כול מיני ארקריפטים כאלה כמו בתמונה http://img151.imageshack.us/my.php?image=15001500148815131501su7.jpg למה זה קורה הכרטיס מסך חדש אתמול הגיע לי וגם זיכרון חדש היום קניתי 1 GB

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  3. שלום שאלה שעלתה בעקבות כתבה באתר http://hwzone.co.il/news/133113 כמה מסכים ניתן לחבר לכרטיס 5750 יש לו 4 יציאות שני DVI, HDMן, DP, לפי מה שהבנתי כרגע ניתן לחבר 3 מסכים שונים. בכתבה כתוב כי יצא כרטיס 5870 עם 6 יציאות DP שניתן יהיה לחבר לו 6 מסכים שונים כך שטכנית אפשרי לחבר לכל יציאה מסך. השאלה האם בעקבות עדכון תוכנה יהיה ניתן לחבר 4 מסכים לכרטיס 5750? תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by t d,

שלום, ברשותי כרטיס radeon 9800pro חדש, הורדתי ישר את הדרייברים הכי חדשים catalyst 4.6 (כמובן אחרי שפרמטתי את המחשב, אני לא רוצה שיהיה שום התנגשות עם הדרייברים הישנים של ה mx. ני לא יודע איך להגדיר את כל הcatalyst , יש כל כך הרבה אפשרויות ואני לא את כולם מכיר, אני רוצה להגדיר כי מסיבה מסויימת unreal 2004 קרטע טיפה (אוי ויי זמיר!) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  5. שלום אני רוצה לקנות בימים הקרובים מפרט אשר יכלול את ה9800GTX, האם כדאי לחכות כי עומדים לצאת בקרוב כרטיסים חדשים מבית NVIDIA\ATI? ואם כן יש עליהם פרטים כבר? ובכמה הם אמורים להיות יותר טובים מהדור הנוכחי...

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by menashe,

שלום לכולם, אני מעוניין לדעת יתרונות וחסרונות של הכרטסי מסך האלה, ובס"כ מי מהם יותר טוב? אני מתלבט בינהם....דרך אגב שניהם עולים לי אותו דבר, בערך 250$ מחול! ATI RADEON X1950PRO EXTREME 512MB GDDR3 / 256 bit PCI-EXPRESS DUAL DVI / VIVO / HDTV(OEM - POWERED BY ATI) מול EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB 320-bit GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card פה יש קישורים לאתרים שהם נמצאים http://www.mwave.com/mwave/skusearch.hmx?SCriteria=AA52580 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130082 תודה רבה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 576 צפיות
  7. מה הרזולוציה שיראו בה הכי טוב בעיקר סרטים

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  8. שלום. כנראה שהכרטיס מסך הישן (FX 5200) נהרס או משהו כזה o_O. אני מחפש משהו ברמה שלו או אפילו קצת יותר טוב , כמובן AGP , במחיר של עד 200 ש"ח. אשמח לשמוע תגובות. תודה.

9. Started by kuBBia,

מה יותר טוב מהבאים x1600pro 256mb 7600gt 128mb 7600gs extreme 256mb 7600gs 512mb כולם עולים פחות או יותר אותו דבר... ועוד דבר, מה עדיף קירור פסיבי[ללא מאוורר] או אקטיבי[עם מאוורר]? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by NIRAN,

היום הסתכלתי מקרוב על המסך ואז ראיתי מן קו דק שחוצה אותו ובדקתי שזה לא הרקע אלא המסך עצמו מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  11. שלום אנשים. יש לי שאלה כללית שהרבה זמן מבלבלת אותי, והיא כיצד מבטאים את שמות הכרטיסים של nvidia. אני אסביר את עצמי יותר טוב: מאז ומעולם האמנתי שמבטאים את שמותיהם של כרטיסי המסך של nvidia בצורה הזאת: נגיד 7600 אומרים שבעת אלפים שש מאות. אולם לפני שלושה ימים הופתעתי לגלות שלא כך קוראים לו אנשי מיקצוע אחרים. דוגמה לכך היא כשהלכתי לחנות המחשב הקרובה לביתי, ואז המוחר שם שאל אותי אם אני רוצה את הכרטיס מסך שבע שש מאות (7600). אז השאלה שלי היא צריך לבטא את השמות שלהם. בתודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  12. יציאת PCI-E X16: 1. GeCube Radeon X1950XT 512MB DDR3 PCIe 999 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=408 2. CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 900 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=925 3. Gecube Radeon HD2900PRO 512MB GDDR3 HDMI HDCP VIVO PCIe 1,000 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 איזה כרטיס יותר מומלץ, ואיזה כרטיס צורך יותר מהמעבד+ומהספק?

• 8 תגובות
    • 576 צפיות
  13. שלום לאחרונה אני נתקל בהפחתת ביצועים משמעותית בכרטיס שלי (המפרט בחתימה) במשחק GTA SA, התקיעות וההאטה מגיעים לאחר זמן משחק מסוים (כמה דקות) והשאלה היא האם זה נובע מהתחממות הכרטיס שבמנוחה הוא על בסביבות 50 מעלות ובמאמץ בין 65 לשבעים ומשהו. בנוסף המארז עצמו חם אבל לא יודע אם זה באמת כל כך קריטי תןדה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by Kriz,

ברצוני לקנות את אחד המסכים האלו :710TM ,710M,710N כולם דגמי 17" של סמסונג. כולם במסגרת המחיר. מה ההבדלים הייחודיים בינהם... חוץ מהעובדה שהTM בא עם רמקולים מובנים , הרמקולים לא משחקים אצלי תפקיד כיוון שגם כך לא אשתמש בהם... אשחמ לקבל את המלצתכם..

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  15. Started by Mr.Pepo,

לחבר את המחשב לטלוויזיה זה קלי קלות, אבל אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לטלווזיה בסלון כדי לראות ולשמוע דרך מערכת הקולנוע הביתית שלי. עכשיו כדי שלא יהיו חוטים ברחבי הבית אני הייתי רוצה לנצל את מערכת הכבלים של הבית בכדי לעביר את שדר הווידיאו. השאלה שלי אם אפשר בעזרת VIVO שמתפצל לחיבור S-Video להתחבר למערכת הכבלים של הבית, ואז, לחבר את החוט של הכבלים שבחדר שלי לחוט המוביל לסלון דרך קופסת המיתוג. הבעיה שלי היא אם אפשר לחבר את הS-Video למערכת הכבלים של הבית... תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  16. Started by alonpartuk,

מחפש מסך LCD 17 אינץ משהו כזה בתקציב של עד גג 1700 שקל משהו טוב

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  17. מה עושים??? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  18. לא לכעוס אני אשאל גם בפורום השכן

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  19. ככה מישו פעם הסביר שאם יש 1GB על הכרטיס מסך ויש לו 256BIT אז 1GB לא מנוצל.?!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by clintojpz,

שלום כלום, ראשית רציתי להגיד לכלום גמר חתימה טובה וצום קל (מי שצם). עכשיו הבעיה שלי התחילה לפני כחודש,קניתי את המחשב שלי לפני שנה בערך (דצמבר האחרון) עד לפני כחודש לא נתקלתי בשום בעיה שהיא.אם זה בכרטיס מסך,מעבד,זיכרון. עכשיו בזמן האחרון התחלתי לשמוע שהמאוור של הכרטיס המסך מרעיש בצורה מטורפת. בעיית הרעש נובעת מתוך כך שהכרטיס מגיע ל-100 מעלות. והכרטיס מתוך "הגנה" עצמית ממהיר את מהירות המאוורים אוטומתית ל-100%. הבעיה היא שהכרטיס מתחמם לטמפ' מטורופות רק בזמן משחק,והקטע המוזר עוד יותר(שכאן הבעיה המרכזית) הוא שיש משחקים שבהם הכרטיס נשאר אם טמפ' סיברות (70-90) וישנם משחקים שלא (100+) לדוגמא במשחקresident evil 5 הטמפ' עולות גג עד 85 כנ"ל לבאטמן החדש.מלבד שני המשחקים האלה (אולי ג…

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  21. אני לא כל כך מתמצא יותר אבל בדקתי קצת ושני אלה עלו: x800xl x1650pro תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  22. אני מתכוון לדוגמא: האם יש הבדל בין כרטיס 8600GT של חברת LEADTEK מאשר של חברת ASUS מבחינת הכרטיס עצמו ולא מה שמגיע בחבילה עצמה??? ואם כן האם הוא מצדיק הפרש של מעל 100 ש"ח לטובת ASUS??? כולל גם יכולות של OC האם יש הבדל?

• 5 תגובות
    • 576 צפיות
  23. חבר טוב שלי קנה כרטיס מסך חדש (GF9800GT). הוא ביקש ממני לשאול שאלה בשמו. אז ככה: יש לי כרטיס מסך 9800GT, בכרטיס מסך קיימות 3 יצאות, 2 של DVI והיציאה השלישית HDMI אני רוצה לעבוד על שני יציאות במקביל,זאת אומרת DVI ו-HDMI בשני מסכים שונים. הבעיה היא שרק יציאת ה-DVI משדרת. יציאת ה-HDMI לא משדרת למסך השני (טלויזיה). הבנתי שצריך להגדיר את ההגדרות של הכרטיס מסך כך שתתקבל התוצאה הרצויה. השמח לעזרה בשם החבר.

24. Started by Brono,

אני מחפש מסך LCD 17 בסביבות ה-2 אלף.... ואני לא מבין בזה כלום!!! מישהו יכול לעזור לי למצוא מסך טוב?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  25. Started by SuperStyle,

אז ככה במשחק GTA IV אי אפשר לעלות את הכול ל 100 אני לא יכול לעלות את ה TEXTURE ואת ה ראשון.בגלל זיכרון כרטיס המסך יש לי HD4850 עם קירור של AC. בפורום אחר יש קובץ שלא מגביל את זה.אם אני שם אותו ועושה הכל על 100 אזל זה עדין כותב לי שזה באדום. אז זה בסדר ? זה יכול לעשות משהוא לכרטיס?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים