עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS ¤364 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤443 מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU ¤761 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤109 זה המפרט.. תחליפו את הכרטיס מסך הנוכחי למשהו אחר בסביבות ה1700 שקלים שיתאים כמובן למערכת.... נמאס לי לחכות...וגם אמרו לי שהכרטיס הזה עושה בעיות לאנשים, ושולחים אותו לתיקונים כל הזמן.. תודה לכולם! נ.ב רק מ iqpc בבקשה..

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by athi,

אני רוצה ליקנות geforce 7900gt אבל עוד מעט יוצא DirectX®10 אז הוא לא יפעיל את DirectX®10 ? או DirectX®10 זה רק תוכנה?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Started by MagnuM_47,

הכרטיס מסך שלי הלך לעולמו ואני צריך חדש צריך המלצה עד 1300 שח PCI-E

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  4. עשיתי חיפוש, ולא מצאתי. אני מחפש השוואה בין כרטיסים ישנים (של סידרת 9XXX של ATI לדוגמא...) לחדשים... תודה.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by godis,

שלום, רכשתי מחשב לפני שנה ואיבזרתי את כל המחשב אבל עדיין לא קניתי כרטיס מסך. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך שיהיה חזק ושיתמוך במשחקים חדשים ובתוכנות עריכה\גרפיקה(photoshop,after effect,premiere וכו'..). יש לי מסך 22 רחב (226bw samsung) ויש לי את המפרט של המחשב בצד שמאל תודה!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  6. אני מחובר לHOT (לא ממש רלוונטי) יש לי מסך LCD למחשב האם קיימת אפשרות לחבר את הLCD לכבלים בלי לרכוש כרטיס טלויזיה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  7. Started by Predator,

היי אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 1500 ש"ח שיתמוך ב DX10.1 אם אפשר. אני גם בונה על זה שאני אחבר את המחשב לטלביזיה, האם אפשר לבנות על יציאת V. OUT של כ. המסך או שכדאי כבר ללכת על כרטיס טלביזיה יעודי ? (לצורך העניין אני מתכוון לראות סרטים מהמחשב על הטלביזיה ואני רוצה שהאיכות של השידור תהיה ברמה של HD) בקיצור איזה שילוב ייתן לי את הפתרון המקבימאלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת כמה מקבל הכרטיס מסך X800GT ב3DMark05 סתם מענין אותי לדעת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. החלפתי את כרטיס המסך במחשב. היה 9600XT. עכשיו 6800. האם לפרמט או פשוט למחוק DRIVERים? תודה לעוזרים.

10. בAGP זה ה4PIN הרגיל מהספק?

11. חבר של אחי דיבר איתי בקשר לכרטיס מסך ATI RADEON HD3870 הוא ביקש ממני לדעת מה יותר טוב ולא יכולתי לענות לן כיוון שאני לא מבין בזה כמוכם(אתם בשוק הזה הרבה זמן),מבין שתי החברות האלה מי יותר טוב מבחינת נתונים והכל? SAPPHIRE - http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=198&grp=3 GIGABYTE - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2709 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  12. Started by gshhar,

המסך הזה גם בא עם רמקולים מובנים. אני לא מחפש איכות בשמיים רק רציתי לשאול האם שומעים משהו או שהווליום ממש נמוך ואיך המסך הזה בכלל? http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2440&category_uid=645

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by AleXtazi_054,

יש לי פנטיום 3 800 MHZ, כרטיס המסך שיש לי כרגע זה RIVA TNT 2 32 MB AGPX2 אני רוצה לקנות GEFORCE 4 64 MB AGPX8 או GEFORCE FX 5200 128 MB AGPX8 האם הם יעבדו ?

14. היי כשאני מכוון בדרייברים של הכרטיס את הריפרשים ועושה לו OK זה תמיד מבטל את מה שעשיתי ואז אני משחק על 60 הרץ אז מישהו יכול בבקשה לתת לי תוכנה שתסד את כל הריפרשים ותתאים לכרטיס שלי? תודה רבה

15. שלום לכולם, יש לי Radeon 9800 Pro שעובד על הדרייברים האחרונים של ATI. הלוח הוא Gigabyte 7vax. קבעתי בביוס AGPX8 אך הדרייבר של ATI קובע שה-AGP הוא OFF. אני משנה בדרייבר ל-AGPX8, שומר ומאתחל ושוב הוא מופיע בדרייבר ב-OFF! מישהו יודע איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by Erez360,

מישהו יודע מתי יוצא הדרייבר הסופי לhd4850? ומה הוא אמור לשפר ולשנות?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  17. Started by maor1style,

שלום, היום נכנסתי דרך פקודה כלשהי שמראה לי את הפרטים על הכרטיס מסך.. ופתאום ראיתי שורה שרשום בה approx total memory 1016MB. מזה בדיוק אומר לי? לפי מה שהבנתי בכלל היה אמור להיות לי על הכרטיס מסך 256MB.. למישהו יש הסבר לזה?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by LeonBello,

ממ... בעיה מוזרה עם הדרייברים של סדרת ה8800, משום מה, אני לא מצליח להפעיל פילטרים דרך היישומים, אני חייב להפעיל אותם דרך הדרייברים, למרות שבהגדרות הגדרתי שזה יהיה בשליטת היישום. למישהו יש מושג איפה אני טועה\מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. איזה כרטיס מסך שיש לו חיבור גם pci express וגם AGP שעולה 500 גג ומטה יש..? עדיף כמה שיותר קרוב ל500 שיהיה הכי טוב בתקציב הזה אבל לא משהו מעל 500 אני פשוט קונה מחשב חדש ובינתיים ישים בו את הכרטיס מסך הזה ובחופש הבא יקנה כרטיס DX10 ואז יעביר את הכרטיס הזה למשחב הישן שיש בו AGP אז איזה כרטיס אתם ממליצים..?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  20. הframewrok 1.1 מוקתן וגם הsp1 שלו....אחרי שהתקנתי את הדרייברים החדשים עם הקונטרול סנטר יש משו שלא מסתדר לי בתהליכים שרצים ברקע יש לי פעמים את הקובץ CLI.exe זה צריך להיות ככה? וגם כשאני לוחץ פעמיים על האייקון החדש של ati הקונטרול סנטר לא עולה רק אם אני לוחץ לחצן ימני ואז על catalyste control center הוא עולה..וגם פעם אחת שסתם בדקתי קצת את הקונטרול סנטר זה כתב לי שקרתה איזה תקלה עם הframework 1.1..

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by Mr.Pepo,

השימוש העיקרי שלו יהיה לצפות בערוץ 2 במעונות באוניברסיטה, הדרישה היחידה שהכניסה של האנטנה תציג איכות תמונה סבירה. תקציב מינימלי. כמה שפחות - יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. כרגע מחובר אצלי מסך אחד לחיבור ה-VGA... אם אני קונה מסך נוסף שהוא DVI, אבל אני רוצה שהוא ישמש כמסך "סרטים" זאת אומרת אני לא צריך שהוא יפעל כל הזמן, בנוסף לכך שהוא כנראה יהיה TV בפני עצמו... מה אני צריך לעשות? או שפשוט להפעיל את שניהם כרגיל, ואז להפעיל את הדרייבר שנותן להעביר בין מסך למסך-זאת אומרת שני "שולחני עבודה"... כשאני מפעיל דבר כזה, זה לא מחלק את חוזק המעבד והכרטיס מסך לשניים, וכך אני מפסיד מהיכולות של המחשב כאשר אני לא משתמש במסך השני, אבל הוא עדיין מחובר? אם צריך הסבר נוסף רק תגידו.... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by nVIDIA70,

שלום. יש לי בעיה עם ה-7600GS שלי. הבעיה היא במשחק GTA SA ובשאר המשחקים שיש לי (אבל בולטת במיוחד במשחק הזה). אז הבעיה היא כזאת: כשאני בא לשחק ב- GTA SA אני מפעיל אותו, הכל סבבה למשך 15 דקות. אחרי רבע שעה פיתאום מתחילים להופיע לי ארטפקטים והמשחק מתחיל לפעול ממש מהר (הוא מתחיל להיות ככה תמיד אחרי שאני שומר). עכשיו שתבינו את הבעיה שלי, זה לא שהמשחק פועל על פריימים גבוהים זה פשוט שהוא פועל בקצב מהיר מידי שאי אפשר לשחק. הפעלתי V-SINC, לא עוזר. לא עשיתי אוברקלוק (הכרטיס על התדרים המקוריים 700 זיכרון 400 ליבה). התקנתי כמה גרסאות שונות של המשחק, לא עוזר. בעיה דומה יש לי גם עם משחקים אחרים: כשאני מפעיל למשל את NFSMS אז הוא פועל מהר מידי (כמו המשחק הראשון). כדי לפתור את הבעיה אני צ…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. Started by pazer005,

מה מקליט באיכות הטובה ביותר או יותר נכון, מציג תמונה טובה יותר? VIVO על X1950XTX או כרטיס טלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  25. עם הזהירות המתבקשת לנוכח התפשטות וריאנטים חדשים של הקורונה - נראה כי תערוכת הטכנולוגיה הגדולה בעולם בדרך לקאמבק הגדול שלה בתחילת השנה החדשהלכתבה

דיונים חדשים בפורומים