כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש,אחרי הרבה התלבטויות החלטתי שאני הולך על הכרטיס שרשמתי בכותרת (vivo זה דבר שאני חייב). אף פעם לא היה לי כרטיס ATI אבל לפי מה שראיתי (וחיפשתי הרבה) הבדל גדול בין ה 9800PRO לבין הכרטיס שאני רוצה לקנות ממש קטנים (חוץ מהמחיר של ה 5900 הוא יותר זול עם משלוח ועם 5 תשלומים יוצא לי משהו בסביבות ה 1400 ש"ח). אם אתם יכולים להציע לי כרטיס יותר טוב ממה שאני מתכנן לקנות (vivo חובה),אז תנו לי בראש. אם למישהו יש את הכרטיס הזה,הייתי רוצה לשמוע חוות דעת. http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a350_tdh_myvivo_1.html תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטונים ביוטיוב בעיקר זה לפתע נתקע לכמה שניות , וכל המסך וורוד . כעין התנגשו חומרה או משהו ... ואחרי 3 שניות זה משתחרר ורושם למטה בבועה בצד שמאל מנהל התקן הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה .... מה זה ? זה מחשב חדש כולה שבוע וכל הדרייברים מותתקנים כמו שצריך ומעודכנים . עזרה !! זה הכרטיס : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
נניח פתאום הדלקתי את המחשב אך הוא לא עלה טוב לא יודע למה.... המסך נכבה אחרי כמה שניות ושעשיתי ריסטרט הכל עבד טוב מאוד רק הייתה הוראה שהייתה תקלה בדרייבר... הכל עובד כמו שצריך בכל אופן! אני צריך לדאוג למשהו? אני אציין שיש לי כרטיס 9700 פרו, ודרייברים הכי חדשים של ATI 4.5 אם אני לא טועה!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
-
שלום למומחים אני עדיין מתלבט בין שניהם ההבדל במחיר- כ- 600 ש"ח אני רוצה שמשחקים כבדים ירוצו יפה האם ה-8800 חזק הרבה יותר או רק ב- 10% ? תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני קונה אותו ביחד עם AMD3800 DUAL CORE ולוח MSI NFORCE 550 בכרטיס אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כי אני רוצה לחכות לכרטיסים שתומכים בDX10 אז חשבתי ש 7300 גי טי יעשה עבודה טובה גם במשחקים , מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ה9600GT מגיע עם DDR3. הלוח אם שציינתי מגיע עם DDR2. לא יודע לגבי המעבד. האם העובדה שהלוח הוא DDR2 זה אומר שהDDR3 של הכרטיס מסך לא יהיה אפקטיבי ולא יהיה מנוצל ? האם זה אומר שיותר משתלם לי לקחת כרטיס מסך עם DDR2 ? כמו ה-9500 ? קישורים לחלקים: 1. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe, http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 2. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box, http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 3. לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אמינה,טובה,יעילה? ומה התמורה שהיא נותנת ביחס למחיר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אוקי, יש לי כרטיס מסך 5700LE 512 RAM אין צורב DVD. אני רוצה לשנות את זה ע"י שידרוג של שלושתם. עוד 512 RAM, כרטיס מסך 7600GT וצורב DVD. שלושתם אמורים לעלות מקסימום 1500 ש"ח. המערכת העכשווית שלי היא: AMD Athlon xp + 2400 M.B. Sumit 7NIF2 של Chaintech שתומך ב AGPX8 ובעל שלוש מקומות ל DDR (שניים תפוסים כרגע ע"י 2 RAM של 256) השאלה שלי היא: האם אני אוכל לנצל את כל הפוטנציאל של השידרוג עם החלקים שאני לא אשדרג? אם לא, האם זה רציני, ז"א ממש לא יהיה שווה לי לעשות את השידרוג הזה? אם אתם צריכים פרטים על חלקים אחרים במערכת שלי, תודיעו לי בדיון הזה, ואני אכתוב. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כותרת.. פשוט אף אחד לא רוצה לקנות ממני את המחשב בשלמותו אז אני רוצה למכור תכרטיס לבד..
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני יודע בקרוב NVIDIA הולכת להוציא את הכרטיס 295GTX , שיהיה זול יחסית מה 4870X2 , וביצועי יתר . אז אני מאמין שיהיה ירדת מחירים. אבל לדעתכם זה גם יוריד את המחיר של ה 4870 הרגיל ? או רק את ה HIGH-END ? כמו ה 4870X2.. וכו'
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מיכוון שאני לא מבין הרבה במסכים אני צריך את העזרה שלכם.. החלטתי לקנות מסך 19 שטוח אבל אין לי מושג במסכים אז בבקשה אני רוצה לדעת מה יותר טוב.. , LG FLATRON F900B או SyncMaster 900NF של סמסונג ועוד שאלה .. יש לי את הכרטיס מסך fx5200 אני יודע שזה כרטיס מסך ישן , זה משנה לביצועים של המסך עצמו כלומר אם אני יקנה מסך עם קצב ריענון גבוהה או רוזולציה גבוהה והכרטיס מסך שלי לא תומך בוא אז לא יהיה טעם לקנות אותו תודה מרותם
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
;D מחפש כרטיס מסך חזק וטוב לתקופה ארוכה שיעבוד למשחקים כבדים עד 2000 ש"ח בבקשה תגובות תודה!
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום, בשבוע באחרון נשרף לי מסך CRT ואני רוצה לקנות חדש. כיוון שאין לי בעיית מקום על שולחן המחשב, וידוע לי שבמסך CRT איכויות גבוהות יותר של תמונה. אז אני רוצה לקנות מסך CRT (רק של חברה מוכרת). איזה מסך CRT הכי מומלץ לקנות? נ.ב. בגלל שיש רק פורום למסכי LCD כאן, אז פרסמתי נושא זה פה. בתודה מראש, ניב
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ראיתי את זה פה: http://memory.starwebz.com/product-4.html מה ה-W אומר? שרשום 9800W ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
אנא עיזרו לי בשני לבטים. הראשון לגבי כרטיס המסך והשני לגבי המסך עצמן. תקציבי נמוך והמחשב מיועד בעיקר לעבודה ולא למשחקים(סליחה מהגיימרים). עדיין מבין הבחירות הבוודאי "עלובות" שאציע פה אנו ציינו את העלובה פחות: 1)כרטיס מסך - Geforce6200 256mb או Ati Radeon x300HM 128mb 2)מסך - acer1715, BenQ fp71g, Mag ms776- כולם LCD 17' 12MS
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
Leadtek Geforce 6600GT 128 mb 128-bit A6600GT AGP Bulk. כתבו לי שהוא מתחמם מהר מאד ומגיע ל- 78 מעלות. האם כך הדבר? יש לי שני מאווררים במחשב. האם נדרש עוד קירור? נא עזרתכם לפני הזמנת הכרטיס עוד היום. תודה רבה. האם מומלץ לרכוש אותו. המחשב שלי הוא P4, 3 ג'. 512MB. יציאה AGP. האם מומלץ? האם נדרש עוד קירור?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הכוונה איך מגיעים למידע הזה ע"מ לתכנן נכון רכישה של ספק, ראיתי שיש דרישה לספק כח כאשר ברוב המקרים קראתי והבנתי גם כאן שזה כסת"ח של החברות לכתוב מינימום לספק כח..אבל לא ראיתי בשום מקום את ההספק של כל כרטיס וכרטיס.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לכרטיס שני קונקטורים לספק,והוא באורך 12 ס"מ לא עונים לי בשאר הפורומים אז אתם התקווה שלי..
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לפני שעידכנתי את הדרייבר של nvidia גירסה 91.37 היה לי refresh rate 75hz, עידכנתי ל 91.47 ופתאום נהיה לי 72hz... החזרתי לקודם ועדיין נשאר 72hz.. לא ממש איכפת לי שזה ירד ב 3hz אבל מעניין אותי לדעת למה..
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מסוג X1950 PRO של Sapphire, מהכרטיס יש שתי יציאות לחיבור DVI ויציאה לחיבור S-VIDEO ככל הנראה. השאלה היא האם אני יכול לחבר את הממיר של יס לכרטיס הזה בכדי לראות טלוויזיה במחשב או שאני חייב כרטיס טלוויזיה יעודי? במידה וזה אפשרי איך בדיוק אני מבצע את החיבור הזה (ואיך אני מחבר גם את הסאונד לכל העסק)? במידה ולא, על איזה כרטיס טלוויזיה אתם ממליצים בשביל לצפות ביס דרך המחשב ואולי גם הקלטה (לא למטרות עריכת סרטים וכו'). תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
256MB NVIDIA GeForce Go 7300 TurboCache או 256MB ATI Mobility Radeon X1400 HyperMemory או ששניהם בסה"כ אותו דבר???
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-