כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
החלפתי ל 6600GT AGP ושהפעלתי את המחשב המחשב נהיה עם רזולוציה נמוכה ו4BIT צבע.. התקנתי דרייברים וזה לא עזר.. אשף הוספת חומרה מזהה VGA קונטרולר משהו כזה אבל לא מצליח להתקין אותו.. זה קרה לי פעם בכרטיסים אחרים אבל שהתקנתי את הדרייברים זה הסתדר ופה לא.. מה אפשר לעשות? <הכרטיס הקודם היה של ATI> מה אני יכול לעשות? תודה מראש עריכה: בדיוויס מנג'ר הוא רושם לי בדריוור סטטוס: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם אני לא טועה עברתי על Asus, MSI, XFX, Albatron, Gigabyte, POV, Leadtek ולא מצאתי.. אני יודע שזה טיפשי.. אבל האם קיים כזה יצור? שחרחר ואכזרי? אם אין אז בטח יש ב-6600GT...? למרות שעדיף אם כבר כרטיס חזק יותר.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://news.softpedia.com/news/AMD-Catalyst-13-1-WHQL-Driver-A-Major-Improvement-for-Radeon-HD-7000-322254.shtml
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים העיקרים בין GFORCE 2 MX 400 לבין GFORCE 4 MX והאם אם אני יחליף את ה 2 [32MB] ב-4 [64MB] אני ישים לב להבדל ?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
*כותרת* כדאי לי לקנות עכשיו את הHD5770 או לחכות לסדרה 6? שמי יודע מתי היא תצא... =\ המחשב שלי הוא: AMD Phenom 9850 2.5GHZ BLACK EDITION 4GB RAM הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא HD3870 512MB ויש לי עוד שאלה: יהיה לי צוואר בקבוק? והאם HD6770\6750 צורך יותר חשמל מסדרה 3? תודה רבה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לחפש, מדובר על דונגל פשוט USB לDVB-T הרכיב בפנים הוא ce9500 של אינטל לא מוצא דרייבר...
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבנתי שיש בעיה עם אחד הגירסאות של הדרייברים של NVIDIA 7.31 או 3.71 אני לא בטוח איזה מהם .... בכל מקרה איזה דרייבר כרגע הכי טוב להוריד ל6800GS של גיגהבייט?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? ושיהיה כולל הרכבה כי אני לא יודע להרכיב! שניתי ל500
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הזה כרגע : http://skypc.co.il/sg_product~44442~8~0.htm ב 1650, בהתחלה חשבתי על Leadtek, גם הביקורות שקראתי עליו יוצאות מן הכלל, אבל שמעתי שהיבואן בארץ בצרות, ובמידה ומשהוא יקרה לו, לא יהיה לי איך לממש אחריות אבל החלטתי שעדיף שכל המחשב שלי יהיה מחנות מסויימת, שאם תהיה לי בעייה עוד כמה זמן, ואני אשים להם את המחשב, שלא יגידו לי משהוא בסגנון "הכרטיס עושה את הבעיות, והוא לא שלנו" הבחירה נראת לכם טובה ? 100 שקל לכאן או לכאן משמעותי בכרטיסי מסך ? http://www.guru3d.com/article/gigabyte-geforce-gtx-260-oc-896-mb-review/1
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש קניתי מחשב בהתאם להמלצותיכם בפורום ומאמרים שקראתי באתרי חומרה שונים. לצערי נתקלתי לא פעם בבעיה בהרצת משחקים (כגון- pro09, crysis, GTA). מפרט המחשב הוא כדלקמן- לוח אם- Gigabyte Gama790x-UDP4 AM2+ AMD מעבד- AMD Phenom II 940 AM2+ זכרון- DBT Geil 2GB DDR2 800MHZ X2 (ארבע ג'יגה סה"כ). כ. מסך- ATI Radeon 4890 1Gb Sapphire דיסק קשיח פנימי- 500Gb Sata 2 WD צורב LG DVDX22 Retail Light Scribe כ. רשת אלחוטי TP-LINK PCI 108Mb סט אלחוטי מקלדת +עכבר EX110 Logitech ספק כח- Corsair 550w 550vx מארז - Silverstone LC17B. המסך שאליו מחובר המחשב בכבל VGA הוא Samsung 32" 32R81B. האם הכרטיס הנידון אכן מספיק חזק כדי להריץ את המשחקים הנ"ל ברזולוציה גבוהה? מסיבה כלשהיא, אני…
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני נוסע לארצות הברית בחופש הגדול.. עכשיו סיפרו לי שהכול יותר זול שם מן הסתם... : איזה כרטיס מסך לדעתכם כדי לי לקנות שם?? ושלא יהיה יקר כמו נגיד ti 4600
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נשמע מוזר נכון? גם לי... אבל נראה לי זה דיי נכון. אני כבר עוקב אחרי ה9800PRO כבר דיי הרבה זמן (מתחילת ירידות המחירים) ושני האתרים האלו פשוט "נלחמים" זה בזה. אני יודע שזה מוזר, ואולי זה לא נכון אבל זה ממש כך. דוגמא: לפני חודשיים בערך המחיר היה 1600 וההבדל בין שני האתרים במחיר היה 10 -15 ש"ח (KSP היו יותר זולים), אני מדבר כמובן על הכרטיס של ספיר. טוב, מאותו זמן (ירדו המחירים) החבריות האלו מעדכנות את הכרטיס כל שבוע, וכל שהוע הן מורידות 10 -20 ש"ח כדי להיות יותר זולים. לפני שבוע המחיר של KASP היה 1530 ושל PCH 1546. אז זמן PCH הורידו 1529.95 (הבדל זניח) , מה KSP עשו? נכון, הוריד ל1490 (המחיר כיום). מלחמה או לא? בסופו של דבר אנחנו מרוויחים אז זה ממש סבבה.... נ.ב: אנ…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם משתלם לקנות היום radeon 9600XT 128MB?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
i've been thinkinig about moving from my old mag 17inch screen , to a new 19inch monitor . my budget will be around 1600-1900 nis i want it to be a good screen , but i don't need a perfect monitor , just want that will look good on 85-90 fresh rate i already looked at some stores and 19" IIyama Vision Master Pro 455 Flatscreen High Brightness Diamondtron M2 Monitor 19" Viewsonic P90F Flat Monitor both look good and were made by good companies . sorry about the english . and also i'm sorry if i won't be able to respone quickly .
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמבון התמודד הוא 8800 640mb אנ ייודע שיש השוואות בין הpro לGts והPro לקח אותו אבל ראיתי שהגיעה ה1G לtms וגם לאור כמה נושאים שיצאו פה שצריך יותר צ320mb לcrysis ואני הולך לשחק על lcd בנוסף אני מעמדיף כמה שיותר זכרון אז מה הייתם לוקחים עד 2000 שקל לכרטיס מסך שאלה קצת בורית אבל בכל מקרה מה מציין הvivo בכרטיס מסך 2900pro?
-
- 34 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שמעו יש לי מעבד חלש יחסית ( פנטיום 4 על תדר 3 GHZ ) והורדתי עכשיו סרטון ב- HD והוא לא מקרטע ! שאני מריץ את הסירטון המעבד על 60-80% וזה רץ חלק, ורואים ממש טוב. הסרטון הוא 720P, למי שמעוניין : http://www.crysis-online.com/file_downloader.php?dir=/video/HD/(Crysis-Online)%20DX9%20vs%20DX10%20Jungle.wmv אולי כדאי לי להתחיל להוריד גם סרטי ב HD ? שווה את הגודל ? שמתי לב בסרטון שבאמת רואים מצויין אבל בכל זאת, 10 ג'יגה (במקרה הטוב) לסרט זה הרבה. ד"א זה סרטון השוואה DX9-DX10 מקרייסיס, לפי דעתי הסרטון כזה חרטא ! אבל לא משנה...
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לא מזמן התחדשתיבזוג 1080 אני מחבר אותם עם גשר קשיח יחסית ישן אבל עם 2 חיבורים בכל צד לא אחד ככה שהוא מחובר באופן מלא האם יש השפעה על הביצועים עם גשר sli איכותי וחדש יותר? כמו למשל של evga? או של נוודיה ה HB? ממה שאני קורא הם אמורים לתת תוספת ביצועים ועבודה טובה יותר. האם זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציר הפרקים הקודמים: לפני כשנה פלוס נרכש HD5830, שהשתדרג לפני כחודש וחצי ל- GTX570, ואתמול הסגה נסגרת בשדרוג נוסף ואחרון בטרילוגיה (לעת עתה) ל- HD7950 vapor-x. ה- HD5830 מאשתקד ולמשתמש כמוני שמריץ אפליקציות תלת מימד בתדירות כל כך נמוכה, היה בשעתו בהחלט מספיק ועשה עבודה מצוינת תחת 1080P. אך עם בוא שנת 2013 והכותרים הכבדים החדשים כדוגמתו של crysis3 - הוא כבר היה כבד למדי ואילצני לפשרות גדולות באיכות הגראפית - מכאן נולד למעשה הטריגר למסע השדרוג. המעבר ל- GTX570 לפני כחודש וחצי (מדגם Gigabyte Reference) הביא לקפיצה משמעותית בביצועים, תוך יכולת להריץ את כל האפליקציות החדישות והכבדות ביותר וללא פשרות משמעותיות (אם בכלל) - למעט אולי ויתור על AA בטכניקת SS. ה- GTX570 הביא לזיר…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע אני עם MAG786FD שבחודש האחרון מראה סימני התפגרות וגם ככה הרבה זמן יש לו בעיה עם CONTRAST ב OPENGL כשהוא הופך גוונים קהים לשחור מוחלט וקחו למשל את הטירה ב 3DMARK 2001SE TEST 2, אני בכלל אבל בכלל לא רואה אותה (בקטע הראשון כמובן, אחרי זה רואים) - זה סתם כדי להמחיש לכם את המצב. קיצר, LCD זה נחמד ויפה אבל אני עובד המון המון עם גרפיקה והעיסוק הזה הולך וגדל ואני חולם תמיד על איזה LCD מושלם אבל אני לא יכול לסבול את העיוותים בצבע כמשנים את זווית הראייה או כשמישהו לצידי מתבונן במסך, וגם יש לי פה מקום רגיל מסודר ל CRT ככה שכל מה שאני צריך זה מסך שיחליף לי את המסך הזה, אני עובד קרוב למחשב וגם אני לא מעוניין במסך גדול אז כל מה שאני רוצה זה מסך CRT איכותי מאוד לא פחות ולא יותר מ1…
-
- 38 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אולי תוכלו לעזזור לי הכרטיס שלי GV-RX16P256D-RH של GIGABYTE. RADEON 1600X PRO מצרף קישור למוצר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2154#sp לאיזה לוח הוא מתאים כתוב שם PCI-E אבל הלוח אם בו השתמשתי במשך שנה היה Intel® 945G chipset, Intel® Pentium® D processor with Dual Core architecture, Intel® Pentium® 4 processor with 800MHz front side bus and Hyper-Threading and up to 2MB L2 cache or Celeron D® processor with 533MHz and 256K L2 cache האם יכול להיות שהשתמשתי בכרטיס שלא מתאים ללוח ? או שהחברה טעתה ורשמה בטעות PCI-E ? במקום PCI מצטער הנושא ממש לא ברור לי !
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon HD 6790 Radeon HD 6850 מה יותר טוב בשביל גיימינג
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/news-around-the-web/396330-nvidia-cuts-out-reviewers-who-speak-the-truth.html בקצרה, אתר שפירסם כי לנווידיה אין מוצר חדש ביד וכי ה GTX250/GTX240 הם בעצם 9800GTX/9800GT בשם אחר הוחרם ע"י נווידיה ומהיום לא רק שלא יקבל מוצרים לסקירה מנווידיה אלא היתנה הנחייה גם ליצרני המשנה לא לשלוח לאתר מוצרים לסקירה. בנוסף מסתבר שנווידה הנחתה את היצרנים שלה לא לשלוח לסקירה את מוצרי המדף (המוצרים שתרכשו בסוף בחנות) אלא גירסאות "מיוחדות" לסקירות. מדהים, שפל, מלוכלך.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מתוקן: יום א' 10.05.09 היות והכרטיס חדש ולמרות הסיקורים הטובים עליו, הספקתי כבר לקרוא שיש "בינתיים" בעיית דרייבר, האם מטעמי עידכוני דרייברים או מטעמים אחרים יש העדפה לחברה מסויימת ?? בארץ ניתן להשיג בינתיים SAPHIRE או GIGABYTE (שנראים לי ממש זהים לפחות מבחינת הקירור)! מנסיונכם האישי -אפילו עם כרטיסים אחרים- איזה חברה נחשבת לטובה יותר ?? אולי כדאי לחכות לחברה אחרת בכלל (ASUS למשל)?? אשמח לעזרה מכם שלום לכולם, יש לי ASUS G31 לוח אם קטן http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=6nnVb6RBxd7PhGmt&content=specifications EZcool 450W ספק כח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1997&CatCode=409 מארז קטן MINI שמאוורר בצורה סבירה לא מעבר (איך שהגיע מאייבורי!!!) מסך FU…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לחבר שלי יש אותו הוא רוצה לדעת איך זה יעבוד אם בכלל אני משער שחרא השאלה עד כמה יש לו ATHLON 2800+ PC CHIPS לוח אם אין לי מושג איזה דגם לא שזה משנה הרבה PC CHIPS = סופר דרינק של הלוחות אם 768MB DDR 400MHZ אפשר לפתוח לכרטיס הזה צינורות ? אממ זה מעניין אותי... איך הוא גם באוברקלוק עם קירור סטוק (הגרסא של ספיר) ?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-