עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כן כן כמו שרשום בכותרת.. הייתי חייב לשתף אתכם בדבר המוזר הזה. לפני כמה זמן הפסיק לעבוד לי הדרייבר של העכבר שלי G700 ופתחתי פוסט במדור ציוד הקפי(אתם חייבים לקרוא): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557107.0

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by INON,

יש לי שאלה, מה יותר טוב מבחינת גרפיקה ביצועים FPS וכל שאר הדברים מחשב עם כרטיס מסך 8800 או קונסולת PlayStation 3 ?? זה דחוף לי אז אנא, תודה למגיבים.

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by Iv0ry,

יש לי בעיית Stuttering במשחקים tf2, generals zero hour, assasin creed, crysis , gta2 הדריבר של כרטיס המסך, כרטיס הקול, ואפילו המסך הם עדכניים הספק הוא CM 460 W EXTREME POWER אני חושב זה כמו מה שקורה כאן: http://www.youtube.com/watch?v=3ilunu1BOQQ&feature=related

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by toxigun,

שלום לכם חברי וחברותי לפורום. החל מיום שבת, 12.10.2002 RnGKay נכנס לתפקיד אחראי הפורום. אני עוזב את התפקיד לטובת לימודים אקדמיים (מדעי המחשב, תואר ראשון). החל מיום זה, את כל התלונות, הבקשות והביקורת החיובית והשלילית יש להפנות אליו. אמשיך לבקר כאן בפורומים ולהתדיין עמכם בזמני הפנוי (אם יהיה לי זמן פנוי). שיהיה לכם דיום פורה ונעים. שלכם, אלכס, אחראי פורום גרפיקה ותלת ממד לשעבר.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by AR74590,

שלום לכם, כרגע יש לי מחשב בן כ 5 אשר עבר מעט שיפורים בשנים האחרונות עם המפרט הבא: לוח אם: gigabyte p55-usb3 מעבד: i5 2.8Ghz כרטיס מסך: Saphire Radeon hd 6850 זיכרון: 12Gb כאשר חלק ממנו חדש יותר למיטב זיכרוני יש שם 2 של Transcend 4Gb DDR3 1333 DIMM CL9 ועוד 2 שאני כרגע לא מצליח לראות. ספק: Chiftec 550W יש לי במחשב 4 מאווררים (בספק על המעבד ועוד 2) בנוסף 2 כוננים קשיחים אחד של Samsung 1T הוא בגיל המחשב אחד חדש יחסית (חצי שנה) Samsung 850EVO 250 Gb SSD אין לי דרישות מטורפות מהמחשב אני משחק מעט הייתי רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקים כמו שצריך במיוחד Starcraft Legacy of th Void ו Withcer 3. נאמר לי בפורום מפרטים לשדרג את הכרטיס מסך והספק. הוצע לי הכרטיס GTX970 ב 1650 ש"ח וע…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by itayze,

i've been thinkinig about moving from my old mag 17inch screen , to a new 19inch monitor . my budget will be around 1600-1900 nis i want it to be a good screen , but i don't need a perfect monitor , just want that will look good on 85-90 fresh rate i already looked at some stores and 19" IIyama Vision Master Pro 455 Flatscreen High Brightness Diamondtron M2 Monitor 19" Viewsonic P90F Flat Monitor both look good and were made by good companies . sorry about the english . and also i'm sorry if i won't be able to respone quickly .

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Almogtim,

היה לי 6950 dual bios, שהתחבר דרך שני כבלי pice 6 פינים לספק הכוח. (והכרטיס עובד מצוין) קניתי gtx 1070, שיש לו חיבור 8 פינים אחד. ניסיתי לחבר אותו בעזרת כבל 6 פינים, לא עובד, המחשב נדלק, אבל מודיע שצריך לחבר את הpice בצורה נכונה לכרטיס. אמרו לי שאני צריך כבל 8 פינים לכרטיס המסך כדי שהוא יעבוד. חיפשתי בארץ בכל מיני חנויות, לא מצאתי. בסוף החלטתי לקנות כבר ספק כוח זול ומודולרי ועם הספק נמוך, שיש לו את הכבלים האלו, ואחרי זה אולי למכור אותו. אז יש לו שני חיבורי pcie, 6+2 פינים. ניסיתי לחבר את הראשון לספק הכוח, antec 620w Neo Eco, שאני חושב שהוא חצי מודולרי, כי יש לו כמה חיבורים פנויים שאפשר לחבר אליהם כבלים. הראשון …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by gadykay,

שלום אנשים, נקלעתי בדרכי לאפשרות לרכוש GTX 980 G1 Gaming של Gigabyte במחיר חו"ל ורציתי לשאול האם הוא יתאים למחשב עם המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3-B3 (תומך רק ב PCI 2.0 נראה לי..) מעבד: i5 2500K ספק: FSP 700W 80GHN מארז: Lancool PC-K62 (מכיל כרגע Gigabyte GTX 470 OC Windforce 3) זיכרון: Corsair Vengeance Pro 1866Mhz 32GB=8GBx4 השאלות שלי כמובן הן האם המארז יכול להכיל את הכרטיס? האם הספק מספיק (נראה לי שכן)? האם המעבד והזיכרון מהווים צוואר בקבוק? והאם בגלל שהכרטיס תומך ב - PCI 3.0 והלוח שלי רק ב - PCI 2.0 (לא סגור על זה) תהיה הפחתה רצינית בביצועים ולא שווה לרכוש את הכרטיס? בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by imac,

ואם זה נכון שהוא יהיה יותר טוב מGEFORCE 4 TI4200?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי כ. מסך של הרקולס ואני רוצה לממש אחריות? "אכלתי אותה"! כך נאמר לי על פי נציגת שרות הלקוחות של פנדס וזאת הוסיפה כי זה משום שהרקולס פשטה רגל. נאמר לי כי אם אני רוצה לממש את הביטוח עדיף שאשלח מייל לתמיכה של הרקולס ושם אולי יעזרו לי בבעיה. אני יודע, כולנו יודעים, שזה לא יעזור. מה לעזאזל אני אמור לעשות? הכרטיס הוא redeon 9800 aiw למי שמתעניין. ולמה לא אמרו לי את זה בפעם הקודמת שהתקשרתי אליהם? פעם שעברה התקשרתי לברר בקשר למימוש האחריות של הכרטיס הנ"ל ונאמר לי כי עלי לשלוח להם את הכרטיס והם יטפלו בנושא. האם אמרו לי את זה רק כדי להיפטר ממני?, כלומר, שאני אשלח להם את הכרטיס וכל פעם יומרו לי - מחר, מחר תתקשר. "אניייי לאא"[במבטא רוסי כבד]. שוב, מה אני אמור לעשות עכשיו? 1800 שקל…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by The Un4givN,

אז ככה: יש לי Windows 7 שהבנתי שאפשר לשלב בין השניים בווינדוס הזה הקרוספייר של ה5870 כבר הותקן ופועל מקודם עכשיו גם התקנתי את ה9600gt בשביל הפיזיקה והוא בעיקרון עובד אבל כשאני פותח את החלון של הפיזיקה יש לי 3 אפשרויות 1. no accelaration 2. geforce physics 3. ageia physics אז א' רק האופציה הראשונה ניתנת לבחירה והשניים של הפיזיקה אפורים אז איך אני פותח אותם? (אם אתם יכולים להפנות אותי למדריך אני אשמח) ב' במידה והצלחתי לפתוח אז מה עדיף הageia או הgeforce? תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לכולם יש ברשותי כרטיס של ATI, ושאני מנסה לעלות REFRESH RATE מ 60HZ ל 100 למשל המסך עושה כאילו הוא מישתנה אבל בעצם הוא נישאר על 60... סמתי לב שבכל הכרטיסים של ATI שיש לי התופעה קיימת... אז אך בכל זאת אפשר לקבוע REFRESH RATE גבוהה יותר ?!?

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Nirer,

אני מחפש כרטיס מסך או SLI או CROSSFIRE שמשוגל להריץ CRYSIS על HIGH על 60FPS ומעלה

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by PayneBack3251,

שלום רב הנה קישורים לכמה יצרנים של הכרטיס 7900GT רציתי לדעת מה עדיף והאם יש הבדל רציני ככה שאני אוכל לדעת אם אני יכול לקחת את הזול מביניהם,תודה מראש. שימו לב פה שהכרטיס זול יותר ב 125 ש"ח אם אני מחליט לקנות ללא הקופסא. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_408&products_id=4316 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_408&products_id=4161 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_408&products_id=4239 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_408&products_id=4500 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_408&products_id=4203 http:/…

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, AXP2400 GA7VAX 256DDR 2700 וכו'... הכרטיס שעכשיו יש לי הוא SAPPHIRE R9000 PRO. האם כדאי לי להחליף ללידטק TI4400 או לחכות ? אחרי הכל המחשב יהיה מחשב חזק ואני לא מאמין שה-4400 יוכל להציג כזה שיפור משמעותי מה-R9000. בכל אופן אני חושב שכדאי לחכות קצת על עוד ה-R9000 עושה את העבודה, מה דעתכם ?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Quickly,

חברים אני מחכה כבר הרבה זמן לרכוש כרטיס מסך חדש עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם 8800GTS בגירסא המוחלשת של ה 320 שעומדת לצאת יעבוד טוב על המחשב שלי והמעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך או לחלופין הספק חלש מדיי? המפרט שלי הוא: amd 3000+ venice @ 2200 MSI Neo 4 512x2 PQI 3200 HEC 400 X800xl קיצר האם המעבד יהווה צוואר בקבוק משמעותי לכרטיס 8800 GTS בגרסא החלשה או שמה זה לא יפריע לי כלכך ומתיי אמור לצאת הכרטיס הזה - 8800 GTS ב 320 מגה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by CraZy,

אני רוצה להחליף את הכרטיס הישן שלי על מה אתם ממליצים בתקציב של 1000+/- חשבתי על GF4 TI4200 השאלה איזה הכי כדאי..? יצרן, דגם, פיצרים.. או שיש דברים טובים יותר בתקציב הנ"ל? תודה וסליחה עם הנושא כבר נתחן..

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by MOFRA,

שלום אנא המליצו לי על כרטיס מסך בעל הספק נמוך. נכון להיום יש לי 7750 HD עם 1GB וחשבתי לשדרג. תקציב. כמה שפחות ולא יותר מ600 שקל.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by bafty,

אני רוצה לקנות אבל לא יודע איזו גרסה עדיפה של MSI או GIGABYTE יש לי היום Intel Quad Core I5 2500 מעבד Gigabyte GA-PA65 לוח אם Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 דיסק קשיח Gigabyte Aurora 570 TowerCase מארז Seasonic PSU 620W Active ספק Corsair 4GB כפול 2! ראם GTX 660TI כרטיס מסך ואם כדאי גם אז איזה מעבד לקנות או לוח אם התקציב שלי הוא 3000 כולל!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. אהלן חברים, אני רוצה לקנות כרטיס מסך יד שנייה ברמת ה7950 - 7850- r9 270/270x . מה לדעתכם המחיר המומלץ לכרטיס בן שנתיים-שלוש ללא אחריות ? הציעו לי 7950 ב400 ש"ח ו7850 ב350 ש"ח. תודה רבה למגיבים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Toolbox,

שלום לכולם, אני גר בסלובניה, ולכן המחירים והחנויות בישראל לא רלונטיים עבורי. בשנים האחרונות אין לי כמעט זמן לגיימינג, אבל מידי פעם נחמד להירגע מול המחשב. לפני כשבועיים מת לי הכרטיס מסך (במהלך משחק המחשב קרס, בהפעלה מחדש היו פיקסלים ירוקים כבר ב bios וארטיפקטים בווינדוס). ניסיתי לבדוק אם אפשר להציל את הכרטיס ולא הצלחתי. אני משתמש מאז ב on board gfx ומן הסתם לא מרוצה מאוד. המחשב בן כ 5.5 שנים (התייעצתי עם הפורומים כאן לגבי המפרט בזמנו, זה עזר לי מאוד), והמפרט שלו: Intel i5-4590 3.3GHz S1150 Gigabyte ATX 1150 B85 (GA-B85-HD3) Seasonic G-550 80Plus Gold Kingston HyperX Fury DDR3-1600, CL10 8GB הכרטיס שמת לי: Powercolor Rad…

22. Started by harur,

כיום אני משחק בסינגל פלייר של המשחק CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 ואני משחק את המשחק עם ההגדרות הכי גבוהות שיש. אבל אני שם לב שכל חצי דקה, המשחק מעט לי לכמה שניות, ואז חוזר לעבוד כמו שצריך. שאלתי היא, איזה רכיב או רכיבים מתוך מפרט המחשב שהוספתי לאשכול זה, אני צריך לקנות בשביל שהמשחקים החדשים כיום יעבדו לי בצורה הכי חלקה, תחת ההגדרות הכי גבוהות? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by DOGMA,

תיקונים עיקריים בגרסא החדשה: - Half-Life 2: Playing the game on a system containing an Athlon XP CPU no longer results in missing textures occationally being noticed - Half-Life 2: Intermittent psychedelic patterns are no longer seen when playing the game under Windows XP - CounterStrike: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON X800 series installed no longer results in display corruption being seen in the floor in de_chateau map - Doom 3: Playing the game under Windows XP with an ATI RADEON X800 XT Platinum Edition no longer results in display corruption being seen when pressing CTRL+Alt+Delete followed by clicking Cancel - Everquest: Playing the game …

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by exXxTreAm,

השאלה בכותרת ואם למישהו יש השוואה אז שייתן קישור. תודה

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by SixKiller,

אני רוצה לקנות מסך 17 איכותי... אלו הפרטים על כל מסך LG1730S: גודל נקודה: 0.264H בהירות: 250cd/m2 יחס ניגודיות: 1:550 רזולוציה מקסימאלית: 12801024 x זמן תגובה מקסימאלי: 12ms זווית צפייה: 176 Samsung 710N: רזולוציה: 1024x1280 גודל נקודה: 0.264 mm חיבוריות: אנלוגי בהירות: 300 cd/m ניגודיות 1:600 זמן תגובה: 12ms זווית ראיה: 160/160 הסמסונג יותר יקר ב90 שקל.. לא הבדל גדול.. שאלה שלי.. מה יותר איכותי..?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים