עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by KoM,

המצב כשהייתי עם nVIDIA היה ברור הרבה יותר, עכשיו אני לא כל כך בטוח בקשר לראדון 8500 שלי, איזה דרייבר הכי כדאי, בהנחה שהוא מתוצרת ג'יגהבייט... ???

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. ראיתי בZAP וn VIDIA geForce 7600GT 256MB PCIeוPalit ציאות: DVI , (PCIe/AGP) חיבור: PCI express , (Chipset )מעבדים: nVIDIA GeForce 7600 , יצרן: Palit , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit זה שווה? ואם יש דברים יותר טובים אז תשימו לי פה לינק תודה!!!

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by mekaya,

שלום, אני רוצה לקנות כנראה בעתיד הקרוב מחשב חדש עם כרטיס חזק לגיימינג. 1. האם יש באופק הקרוב/לא קרוב איזו טכנולוגיה חדשה ששווה לחכות לה ולדחות את קניית המחשב ? 2. האם שווה לחכות ל DX 10 !? (תהיה תמיכה ל WIN 7 ?) אם יש משהו רלוונטי לעניין ששכחתי אז אני אשמח לשמוע תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by harur,

כיום אני משחק בסינגל פלייר של המשחק CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 ואני משחק את המשחק עם ההגדרות הכי גבוהות שיש. אבל אני שם לב שכל חצי דקה, המשחק מעט לי לכמה שניות, ואז חוזר לעבוד כמו שצריך. שאלתי היא, איזה רכיב או רכיבים מתוך מפרט המחשב שהוספתי לאשכול זה, אני צריך לקנות בשביל שהמשחקים החדשים כיום יעבדו לי בצורה הכי חלקה, תחת ההגדרות הכי גבוהות? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום, אני רוצה לדעת מה המצב של הכרטיס מסך שלי יש לי R9 280X אני רוצה לדעת מה המצב שלו אם הוא מתחמם וכו? איך אפשר לוודא את זה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. אני מתלבט אם בכלל לשחק במשחק מחשש שהוא יפעל לי על 10 FPS ואני לא אהבנה ממנו כלל ! איך אתה חושבים שהוא יפעל לי עם המפרט שלי ? (נניח על 1024*768) דיטיילס אני ישים על מדיום או משהו כזה...

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. יש לי יומולדת ב23/8 ( ;D) ואני רוצה לקנות מסך אני יכול להוציא עד 2500 שקל. הכשיו אני רוצה לדעת מה יותר כדי לי (אני משחק הרבה אם זה משנה) LCD או 19" שטוח. בבקשה לנמק. ואם אפשר המלצות למסך. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
    • 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. עדכון אני מקבל בדרייבר Pci-express x2 זה אמור להיות כפול 16!!!!!!!!!!! מה עושים, איך מסדריםן את זה, יש לי לוח Dfi-Lanparty Ultra-d, יש לי שני סלוטים של PCI-e אולי חיברתי לאיטי מבניהם!! (הקטע שהשני הוא מעל המאורר של הצ'פסט) ההודעה המקורית:

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by shimi 1,

שלום לכולם, קניתי שלשום כרטיס מסך חדש : 560 GTX Super overclocked וההתלבטות שלי היא כזו: כדי לי לעשות לו אוברקלוק? , לפי מה שהבנתי GIGABYTE כבר סחטו לו את המיץ השאלה היא האם אני יכול לסחוט ממנו עוד קצת.? עוד שאלה: איך הכרטיס שלי (הגרסא שלי) אל מול 570 GTX ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. הליבה העוצמתית ביותר של החברה מסנטה קלרה תשמש כבסיס ליצירת המערכת העוצמתית ביותר בעולם עבור פיתוח בינה מלאכותית לכתבה

11. שלום לכולם ברצוני לקנות מסך לחדר חדש שעברתי.. הייתי רוצה לקנות מסך דק שיתאים גם להיות מסך מחשב וגם כטלוויזיה השאלה הראשונה היא האם קיימים מסכים שיש להם 2 כניסות (למשל אחת DVI למחשב והשנייה RGB לממיר) ושניתן לעבור בין המצבים בעזרת שלט. כי הייתי רוצה שאת הטלוויזיה אני לא אראה דרך המחשב (VideoIn) אלא דרך המסך ישירות, ושניתן לעבור בין הכניסות כמו בטלוויזיה רגילה דבר שני זה המרחקים כשאני אשב מול המחשב, המרחק ביני לבין המסך יהיה כמטר, אולי טיפה יותר. כאשר אני אראה טלוויזיה אני יושב במרחק של כשלושה מטרים וחצי אז אני צריך למצוא גודל מסך שלא יהיה גדול מדי כאשר אני יושב קרוב, אבל לא קטן מדי כאשר אני רואה טלוויזיה אני מקווה שאני לא מבקש דבר שלא קיים, ואשמח לקבל עזרה בכל הקשור לנושא…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by dekken,

טוב אז יושב לי בארון כבר אולי איזה חודשיים כרטיס 8800GTX. מאחורה נפל לו איזה צ'יפ ממש קטן ובגללו הוא לא עובד ומספק לי אינספור של מסכים כחולים. עכשיו שאלתי היא, איפה אני יכול לתקן אותו? או שיותר נכון לשאול, מתקנים אותם? האם זה יקר? תודה. http://img96.imageshack.us/i/img0016uk.jpg/ אם תשימו לב אין שמה שבב אחד..והזה לידו מצד שמאל גם רופף ועומד ליפול.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by mikelson,

שלום וברכה אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך של המחשב שלי. המחשב בן 3 שנים המפרט להלן: מעבד: AMD ATHLON 64 3200 לוח אם GIGABYTE GA-K8NMF-9 זכרון 2*512 PC3200 CL2.5 DDR (משדרג ל-2GB) כ. מסך GEFORCE6600GT ספק 500W של TT וכו בתודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. היי אני חושב לשדרג את כרטיס המסך במחשב שלי למשהו קצת יותר חזק. כרגע יש לי כרטיס Geforce 6600 של GIGABYTE. הכרטיס החדש מיועד גם למשחקים וגם לסרטים אני לא ממש מצפה להריץ קרייסיס.. אבל כרטיס שיהיה סבבה ויוכל להריץ משחקים (עם המגבלה של המעבד כמובן) המפרט שלי כרגע: P4 3.0GHZ Prescott לוח אם : ASUS P5LD2 לינק ללוח האם באתר אסוס : http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=185&model=515&modelmenu=1 512MBX2 DDR2 Dual Channel (אולי גם הזכרון ישודרג בקרוב, אבל כרגע אני מדבר רק על כרטיס מסך) Geforce 6600 (שצפוי להיות מוחלף) מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול למצוא בלי שיהיה צוואר בקבוק רציני מידי ? התקציב הוא 400¤ בערך... קחו בחשבון שכנראה גם הזכרון ישודר…

15. Started by darking,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ולפי מה שהמליצו לי כאן אני צריך 1950pro, אבל חבר שלי מצא כרטיס אחר שאולי יותר משתלם לי אז אני רוצה לשאול לדעתכם. נתוני ה-1950 pro: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& נתוני ה-1950GT: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6134 אבל יש מקום שמוכר את זה ב-777 שקל... אז מה עדיף לי? ואני כבר בחריגה אז אל תציעו כרטיסים יותר יקרים מאלה.... נ.ב: מצאתי כרטיס נוסף : 1950GT 256MB . והנה קישור: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5843 ואחרי הכל אני התחלתי עוד בתקציב של 8600GT שעומד על 650 שקל ואני …

16. שלום לכולם , הכרטיס מסך שלי סובל מהתחממות יתר, IDLE הוא מגיע ל80+ וכשאני מעביר ל100% מאוורר הוא מתקשה לרדת בטמפרטורה. החלפתי משחה טרמית על המעבדים אבל זה לא עזר ונראה שימיו ספורים. אם יש לכם עוד רעיונות לאיך לסדר את זה (אולי דרייבר בעייתי כי התקנתי את האחרון ומאז שמתי לב שהוא מתחמם מאוד מאוד מהר) . אם לא אז אשמח להמלצות על כרטיס מסך חדש עד 1000 שקל בהתאם למפרט שמצורף אצלי פה בצד. תודה

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by AR74590,

שלום לכם, כרגע יש לי מחשב בן כ 5 אשר עבר מעט שיפורים בשנים האחרונות עם המפרט הבא: לוח אם: gigabyte p55-usb3 מעבד: i5 2.8Ghz כרטיס מסך: Saphire Radeon hd 6850 זיכרון: 12Gb כאשר חלק ממנו חדש יותר למיטב זיכרוני יש שם 2 של Transcend 4Gb DDR3 1333 DIMM CL9 ועוד 2 שאני כרגע לא מצליח לראות. ספק: Chiftec 550W יש לי במחשב 4 מאווררים (בספק על המעבד ועוד 2) בנוסף 2 כוננים קשיחים אחד של Samsung 1T הוא בגיל המחשב אחד חדש יחסית (חצי שנה) Samsung 850EVO 250 Gb SSD אין לי דרישות מטורפות מהמחשב אני משחק מעט הייתי רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקים כמו שצריך במיוחד Starcraft Legacy of th Void ו Withcer 3. נאמר לי בפורום מפרטים לשדרג את הכרטיס מסך והספק. הוצע לי הכרטיס GTX970 ב 1650 ש"ח וע…

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by itayze,

i've been thinkinig about moving from my old mag 17inch screen , to a new 19inch monitor . my budget will be around 1600-1900 nis i want it to be a good screen , but i don't need a perfect monitor , just want that will look good on 85-90 fresh rate i already looked at some stores and 19" IIyama Vision Master Pro 455 Flatscreen High Brightness Diamondtron M2 Monitor 19" Viewsonic P90F Flat Monitor both look good and were made by good companies . sorry about the english . and also i'm sorry if i won't be able to respone quickly .

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכולם אחי רוצה לשדרג כרטיס מסך היום יש לו כרטיס GF 8600 מעבד I5 750 מהראשונים שיצאו זיכרון DDR 3 1333 3GB לוח אם P55 כוננים קשיחים 3 דיסקים איזה כרטיס הכי חזק אני יכול לשדרג לספק כח 450W אני חושב HD 5830 EXTREM החדש , יש משהו יותר חזק

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by liran315,

אני בקרוב הולך לקנות מפרט כבד מאוד לשנים הקרבות כולל מסך 22' (226BW) במפרט כללתי זוג 8800GT של טוויטנק מקורירים על ידי שני מאווררי 92' סמ שאר המפרט שחשוב: ASUS P5N-D E8400 W.D320GB AAKS 4GB RAM 1066MHZ REPAER X של OCZ מארז HUSH ספק VX550 Tuniq Tower 120mm והמפרט יעבור OC כבד כמה אני אמור לקבל בקרייסיס על הגדרות HIGH כולל AAX4

21. אז כן באמת השגתי ובואו אני יגיד לכם איך גם אתם יכולים...... בגלל שאבא שלי עצמאי אז הוא משלם על הכרטיס ורושם את זה על השם החברה שלו ואז ע" כך מוחזר לו המע"מ.... משמע הנחה של 17 אחוז מסך הכרטיס .... משמע.... הנחה של 565 שקל.... ואז ההבדל בין ה GT ל ULTRA מסתכם ב 150 שקל לערך... תלוי איזה חברה ואיזה כרטיס אתם לוקחים..... אז עצתי לכם זה שתבררו עם מי שאתם מכירים עם הוא עצמאי או משהו כזה ושיקנה את זה על שמו וככה יוחזר לכם 17 אחוז מהכרטיס .... במקרה שלי 565..... !!!! גם נשמע טוב... זה גם לא עבירה על החוק..... וגם........ חוסך לכם כסף? איך אני איתכם ?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום רב, מפרט המחשב שלי כיום כדלהלן ונראה לי שבשלב זה אשדרג רק את הכרטיס מסך. במידה ושדרוג נרחב עשוי להשפיע על ההמלצה, אז אשקול שדרוג נרחב כבר כעת. אני מכוון למשחקי פעולה עתירי גרפיקה כגון "Call of Duty Modern Warfare" (2019) וכדו' מבחינת תקציב, אם עוד איזו השקעה קטנה, תהיה משמעותית גם עתידית, אני יכול לחרוג. כמו כן, אם יש איזה כרטיס שאמור לצאת ושווה המתנה, אוכל לחיות עם זה. לוח אם GA-H81M--S2H מעבד Intel Core i5 4690 זיכרון 2X4 DDR3 כרטיס מסך Sapphire Nitro+ Radeon RX580 4G GDDR5 ספק כוח ( Antec HCG -620 (80 Plus bronze

23. Started by djee140,

אהלן אני רוצה לקנות כרטיס יד שניה מבחור שהשתמש בו כ4-5 חודשים לכרייה יש עוד שנתיים ו8 לאחריות זה סבבה? כמה נזק יכול להיגרם בתקופה כזו?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Almogtim,

היה לי 6950 dual bios, שהתחבר דרך שני כבלי pice 6 פינים לספק הכוח. (והכרטיס עובד מצוין) קניתי gtx 1070, שיש לו חיבור 8 פינים אחד. ניסיתי לחבר אותו בעזרת כבל 6 פינים, לא עובד, המחשב נדלק, אבל מודיע שצריך לחבר את הpice בצורה נכונה לכרטיס. אמרו לי שאני צריך כבל 8 פינים לכרטיס המסך כדי שהוא יעבוד. חיפשתי בארץ בכל מיני חנויות, לא מצאתי. בסוף החלטתי לקנות כבר ספק כוח זול ומודולרי ועם הספק נמוך, שיש לו את הכבלים האלו, ואחרי זה אולי למכור אותו. אז יש לו שני חיבורי pcie, 6+2 פינים. ניסיתי לחבר את הראשון לספק הכוח, antec 620w Neo Eco, שאני חושב שהוא חצי מודולרי, כי יש לו כמה חיבורים פנויים שאפשר לחבר אליהם כבלים. הראשון …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים