עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MINIME,

אני קניתי את הRADEON 8500 DELUXE 128 MBDDR של GIGABYTE זה יותר טוב מTI 4200 128 MB DDR של ASUS ושאר הTI השונים. ??? ???

2. Started by toxigun,

שלום לכם חברי וחברותי לפורום. החל מיום שבת, 12.10.2002 RnGKay נכנס לתפקיד אחראי הפורום. אני עוזב את התפקיד לטובת לימודים אקדמיים (מדעי המחשב, תואר ראשון). החל מיום זה, את כל התלונות, הבקשות והביקורת החיובית והשלילית יש להפנות אליו. אמשיך לבקר כאן בפורומים ולהתדיין עמכם בזמני הפנוי (אם יהיה לי זמן פנוי). שיהיה לכם דיום פורה ונעים. שלכם, אלכס, אחראי פורום גרפיקה ותלת ממד לשעבר.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by L25,

היי, קונה מחשב חדש עם תקציב מוגבל ובגלל כל החוסר בארץ נאלצת להתפשר בחצי שנה-שנה הקרובה על הכרטיס מסך הזה.. https://www.asus.com/il/Graphics-Cards/TUF-GTX1660S-O6G-GAMING/ * קראתי פה ושם אנשים שהתלוננו על בעיות חימום של דגמי tuf 1660, אבל מה ששמתי לב מבדיל את הדגם הזה (חוץ מהאוברקולינג) זה שיש heatpipes(?) שם כתוב - “DirectCUII”, מה הסיכוי שזה יכול לפתור את בעיית החימום? * במידה ולא, איך אני אוכל למזער התחממות? * האם הכרטיס מסך יהיה בסדר עם ryzen 5 5600x ? אני לא הכי מבינה בחומרה אז קצת אוכלת סרט עליו כי אני מרגישה שרכשתי אותו בסוג של ״לחץ״ בגלל כל החוסרים והמחירים ההזויים. ממש אשמח לעזרתכם, תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל-Gainward HD 4870 1024MB GS http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4535 , ורציתי לדעת (ממי שמבין בזה) אם המחשב שלי יוכל לעמוד בחידוש. צירפתי את המפרט המלא של המחשב (נפתח עם אקספלורר). ממה ששמעתי עד עכשיו זה הכרטיס הכי משתלם וטוב לגיימרים בתקציב של 900-1000 ש"ח... דרך אגב, אם זה משנה, אני קונה גם מסך Samsung T220. תודה..! [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by status,

האם משתלם לקנות היום radeon 9600XT 128MB?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by bad-sector,

השתמשתי באופציית ה TV OUT שלי, בפעם הראשונה סוף סוף רק בעיונת קטנה - אני רואה על הטלוויזיה והכל עכור ולא ברור כזה, הכל מאוד מאוד לא חד, לדוגמא את האתר בזה הרגע אי אפשר לקרוא מהמסף אלא אם מתקרבים למרחק מילימטר... יש דרך לשפר את האיכות? או שאולי עשיתי משהו לא תקין.... אשמח אם תעזרו... כמו כן אני לא שומע סאונד - מי שיש לו מושג - אשמח... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני רוצה כרטיס מסך מינימלי שיתאים למסך 20 אינצ' (סמסונג t200 רזולוציה 1680x1050) עם חצי ג'יגה שיוכל להעלות לי את ה-gta iv+crysis+far cry על VH כולל כל הפילטרים במהירות נורמלית לא צריך משהו ממש תותח המפרט שלי עדיין לא בנוי אך יהיה לי מעבד q6700 ספק hec ויותר או שווה ל-500W... לוח אם p43 של gigabyte מארז cm 690, וזיכרון 2/4 ג'יגה 800MHz, פשוט אני חשבתי על ה-9800GT בגרסת ה-oc של ג'יגה בייט אך אבי אומר שמספיק ה-9400GT... דרך אגב אני גם רוצה שכל המשחקים שיצאו השנה אני יוכל להריץ מינימום ה-H... תודה.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by CraZy,

אני רוצה להחליף את הכרטיס הישן שלי על מה אתם ממליצים בתקציב של 1000+/- חשבתי על GF4 TI4200 השאלה איזה הכי כדאי..? יצרן, דגם, פיצרים.. או שיש דברים טובים יותר בתקציב הנ"ל? תודה וסליחה עם הנושא כבר נתחן..

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by ary1,

יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הבא: - Hercules 3D Prophet FDX 8500LE 64 DDR. Radeon 8500 Chip by ATi. עכשיו, יש לי פנטיום 3 600 האם זה יעבוד או לו?? האם ג'י פורס mx-440 יעבוד??

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  10. היי, זה המפרט שלי : מעבד intel 4790 לוח אם gigabyte z97x-gaming gt זכרון kingston hyperx beast 16G כרטיס מסך Gigabyte aorus 1080 TI ספק כח seasonic 650w כונן SSD Intel 128G אני משחק על 1080P בTV SONY W905, מוגבל ל1080P. בכול מקרה כמו שאפשר לראות בתמונה הביצועים אצלי ממש נמוכים, הסתכלתי באינטרנט על הגדרות מומלצות ולפי אותו מפרט ועדיין משהו לא זז אצלי, קריעות ותמונה, לאג פה ושם, מאוד מתסכל, שמתי לב שלא הCPU ולא הGPU עובדים על אזור ה100%, מה לא בסדר/מוגדר נכון ?. אני מקווה שזה הפורום הנכון. תודה,

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. כן כן כמו שרשום בכותרת.. הייתי חייב לשתף אתכם בדבר המוזר הזה. לפני כמה זמן הפסיק לעבוד לי הדרייבר של העכבר שלי G700 ופתחתי פוסט במדור ציוד הקפי(אתם חייבים לקרוא): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557107.0

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  12. https://www.massdrop.com/buy/msi-gtx-1070-founders-edition-pre-order (450 + 27) * 1.18 U.S. dollars = 2180 Israeli shekels

13. Started by itamsh,

שלום אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שנמצא במחשבי, כשהייתי בחנות אמרו לי שאין הרבה כרטיסים שאני יכול לשדרג אליהם היות ושאר חלקי המחשב מחייבים כרטיסים מאוד מסוימים,אני לא זוכר באיזה חלק זה תלוי ואשמח לשמוע איזה חלק משפיע ולאיזה כרטיסים אני יכול לעבור,מה שידוע לי על הכרטיס שכרגע יש לי הוא: Geforce 6200 128+DVI AGP בתודה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by itayze,

i've been thinkinig about moving from my old mag 17inch screen , to a new 19inch monitor . my budget will be around 1600-1900 nis i want it to be a good screen , but i don't need a perfect monitor , just want that will look good on 85-90 fresh rate i already looked at some stores and 19" IIyama Vision Master Pro 455 Flatscreen High Brightness Diamondtron M2 Monitor 19" Viewsonic P90F Flat Monitor both look good and were made by good companies . sorry about the english . and also i'm sorry if i won't be able to respone quickly .

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ymss69,

מה עדיף ולמה?.. החלטתי ללכת על כרטיס אחד טוב אבל ממוצע שיעלה לי בערך 1500 (בארה"ב) ולחכות לDX10. אז אני צריך לבחור בין שניהם. ואם בחרתם אחד תנמקו למה ותגידו גם של איזה חברה עדיף. וגם מה ההבדל בין גירסאות ה256 מגה ל512 בX1800XT.

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  16. היי, אז המפרט הקיים: מעבד: Core2 Quad Q9450 2666MHz לוח: Asus P5Q Turbo RAM: 1X4 1GB DDR2 800MHz כרטיס מסך: Nvidia 9800 GTX+ 512 MB PCI-E 2.0 SSD: Crucial CT250BX 250 GB HD: Samsung HD204UI 2TB ספק כח: Corsair 520W Triple Rail HX OS: Win 7 Ultimate 64 bit מסך: Dell 2408WFP 24 מתכנן להחליף את הכרטיס מסך ולשדרג RAM ל-8GB לצורך הרצת GTA V בצורה טובה. אשמח לקבל עצותיכם

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by אורי מ.,

אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר חיבור שני מסכים לצורך עבודה נוחה עם תוכנות GIS (מיפוי). אין צורך בביצועים מיוחדים רק שיהיו שני חיבורי DVI. משום מה אני לא מצליח למצוא כרטיס כזה. בכל הכרטיסים שראיתי יש או חיבור אחד DVI ואחד VGA או DVI ו-Display port. אני יודע שאפשר להשתמש במתאמים אבל זה נראה לי מסורבל ומיותר אם יש פתרון פשוט. האם מישהו יודע איזה כרטיס יכול להתאים לצרכים האלו.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מישהו יודע מתי זה אמור לקרות ? והאם זה יוזיל משמעותית את סדרת ה57XX?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אהלן חבר'ה, לאור קנייתי האחרונה philips 42 8404 ;D רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך בטלוויזיה כמו שצריך ! כל הפרטים על המחשב נמצאים "במפרט מחשב שלי". דברים שכן חשוב שיהיו כתובים פה: יציאת DVI אחת לפחות חובה (מסך samsung 2043bw). יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה. כרטיס מסך שקט ככל שניתן, אבל שלא יהיה עם קירור פאסיבי. כרגע יש לי 9600GT ונראה לי שמבחינת ביצועים ה 4850 יותר טוב ותקנו אותי אם אני טועה. כמובן אני שואל כי אם כבר אני קונה כרטיס מסך חדש אני רוצה שיהיה לי גם שידרוג במשחקים על הדרך. משיטוט קצר שלי באינטרנט ראיתי שיש כאלה שכתוב שהוא מעביר HDMI via dongle. מה זה אומר? בנוסף, אני ידוע שזה לא קשור לפה אבל מי שידע לענות לי על השאלות ששאלתי כנראה ידע את התשובה לגבי השאלה הבאה.…

20. Started by Quickly,

חברים אני מחכה כבר הרבה זמן לרכוש כרטיס מסך חדש עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם 8800GTS בגירסא המוחלשת של ה 320 שעומדת לצאת יעבוד טוב על המחשב שלי והמעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך או לחלופין הספק חלש מדיי? המפרט שלי הוא: amd 3000+ venice @ 2200 MSI Neo 4 512x2 PQI 3200 HEC 400 X800xl קיצר האם המעבד יהווה צוואר בקבוק משמעותי לכרטיס 8800 GTS בגרסא החלשה או שמה זה לא יפריע לי כלכך ומתיי אמור לצאת הכרטיס הזה - 8800 GTS ב 320 מגה

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by kobi_af,

עכשיו יש לי מסך lcd ותאמת הכלה טיפה הראייה קשה לי לראות מדוייק מרחוק ופעם ראתי פיקססס אז יש לי שאלה: אני סבור מאוד שזה הקרינה של המסך גורמת לכך אז אם אני ישים משקפי שמש טובות לא חרטא שאני משתמש במחשב אז לא יקרה לי כלום? המשקפי שמש יגנו עליי מפני הקרינה?

22. Started by Iv0ry,

יש לי בעיית Stuttering במשחקים tf2, generals zero hour, assasin creed, crysis , gta2 הדריבר של כרטיס המסך, כרטיס הקול, ואפילו המסך הם עדכניים הספק הוא CM 460 W EXTREME POWER אני חושב זה כמו מה שקורה כאן: http://www.youtube.com/watch?v=3ilunu1BOQQ&feature=related

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by TheDiesel,

יש לי לוח אם ASUS H81M-E עם תושבת LGA 1150 ואני מתעניין בכרטיסי מסף הבאים כרטיסי RX Vega GeForce GTX 1060 -GeForce GTX 1070 Ti

24. Started by חנוך111,

האם קיימת אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני ללפטופ, דרך USB ובכך להפוך את הלפטופ למחשב גיימינג?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  25. הנושא אומר הכל, ההפרש הוא 70 ש"ח : שתי חברות מעולות עם מוניטין מצויין. בעקרון, אני לא מתכנן לעשות OC אבל ייתכן בעתיד ארצה. אני בטוח שמבחינת ביצועים נטו הם זהים/זניחים בהבדל. השאלה היא כנראה באיכות הבנייה, פילטרים ואולי OC. אז מה כדאי לי?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.