כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,966 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום, איזה מבין הכרטיסים לפי דעתכם טוב יותר ? בעיקר למשחקים ברזולוציית 1080P על מקסימום. משום מה אני לא מוצא ברשת בכלל ביקורת על הכרטיס מיני של ה - 1060. הסיבה לשאלה היא שהיה לי את ה 970 ובעקבות תקלה החליפו לי ל-1060. רציתי לדעת אם זה שדרוג או שנמוך. אשמח לתגובות בנושא וטובה שעה אחת קודם כדי שאוכל ללכת להחליף במידה וזה לא שווה, תודה, לידור
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שדרוג מחשב על 1000 שח תקציב: עד 1000 ש"ח חריגה מקסימלית: 0 תאריך מתוכנן לקניה: שבוע הבא שימושים העיקריים מהכרטיס גיימינג כמה שיותר כבד מפרט המחשב: מעבד: E5450 לוח אם: p35 gb כרטיס מסך נוכחי: hd6850 זכרון ראם: DDR2 8 GB מארז: cm centurion 5 ספק כוח: של קולר מאסטר 460W איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שמהסך תמך בה? 22" syncmaster 2243bw הערות נוספות: המחשב נקנה לפני כ 8 וחצי שנים ועובד בצורה בינונית, בעיקר חשוב לשדרג כ.מסך וספק. חשבתי על 260X + 500W https://www.tms.co.il/product/13003 https://www.tms.co.il/product/13070 תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הבא: - Hercules 3D Prophet FDX 8500LE 64 DDR. Radeon 8500 Chip by ATi. עכשיו, יש לי פנטיום 3 600 האם זה יעבוד או לו?? האם ג'י פורס mx-440 יעבוד??
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש הבדל משמעותי בין NVIDIA 7800 GT ל- NVIDIA 7800 GTX ? ^^ במשחקים רואים את ההבדל ? ב GTX אפשר להגיע להגדרות יותר גבוהות? למה NVIDIA 7800 GT עולה בערך 2000 שקל ו NVIDIA 7800 GTX עולה בערך 4000 שקל ?? ה GTX לא פי 2 יותר טוב מ GT, נכון??
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני טס לגרמניה וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולרכוש כרטיס מסך חדש הדגם שכרגע אני מעוניין בו הוא הR9 290 באחד מהדגמים עם הקירור המתקדם יותר. רציתי לברר לגבי הייבוא של הכרטיס לארץ, הבנתי שיש החזר מס כאשר קונים מוצר באירופה בתקופת חופשה, האם בהתחשב בהחזר מס יהיה משתלם יותר להביא את הכרטיס מחו"ל? והאם יש מס מסוים בכניסה לארץ במידה ואני מביא איתי מוצר כזה?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כן כן כמו שרשום בכותרת.. הייתי חייב לשתף אתכם בדבר המוזר הזה. לפני כמה זמן הפסיק לעבוד לי הדרייבר של העכבר שלי G700 ופתחתי פוסט במדור ציוד הקפי(אתם חייבים לקרוא): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557107.0
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיית Stuttering במשחקים tf2, generals zero hour, assasin creed, crysis , gta2 הדריבר של כרטיס המסך, כרטיס הקול, ואפילו המסך הם עדכניים הספק הוא CM 460 W EXTREME POWER אני חושב זה כמו מה שקורה כאן: http://www.youtube.com/watch?v=3ilunu1BOQQ&feature=related
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך 260 יכול להוציא לטלויזיה חדשה תומכת 100 HZ 100 HZ?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאור קנייתי האחרונה philips 42 8404 ;D רציתי לקנות כרטיס מסך חדש שיתמוך בטלוויזיה כמו שצריך ! כל הפרטים על המחשב נמצאים "במפרט מחשב שלי". דברים שכן חשוב שיהיו כתובים פה: יציאת DVI אחת לפחות חובה (מסך samsung 2043bw). יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה. כרטיס מסך שקט ככל שניתן, אבל שלא יהיה עם קירור פאסיבי. כרגע יש לי 9600GT ונראה לי שמבחינת ביצועים ה 4850 יותר טוב ותקנו אותי אם אני טועה. כמובן אני שואל כי אם כבר אני קונה כרטיס מסך חדש אני רוצה שיהיה לי גם שידרוג במשחקים על הדרך. משיטוט קצר שלי באינטרנט ראיתי שיש כאלה שכתוב שהוא מעביר HDMI via dongle. מה זה אומר? בנוסף, אני ידוע שזה לא קשור לפה אבל מי שידע לענות לי על השאלות ששאלתי כנראה ידע את התשובה לגבי השאלה הבאה.…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן כמה תמונות חדשות של X1900 (לא ידוע אם זה XT או XTX)...: והאתר: http://www.overclockers.ru/hardnews/21141.shtml (סליחה שברוסית... זה מה שיש אכשיו... אם משהו מוכן לבדוק את זה באמר של POWER COLOR )
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני קניתי את הRADEON 8500 DELUXE 128 MBDDR של GIGABYTE זה יותר טוב מTI 4200 128 MB DDR של ASUS ושאר הTI השונים. ??? ???
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צהריים טוב לפני כשבוע HD7970 החליט ללכת לעולמו מתלבט בין palit 1060 3gb שעולה 928 לבין 980 GTX 4GB שעולה 1115 משחק כרגע ב1680X1050 , לא רואה את עצמי עולה מהרזולוציה הזאת בקרוב ואם כן אז 1080P לכל היותר
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, קונה מחשב חדש עם תקציב מוגבל ובגלל כל החוסר בארץ נאלצת להתפשר בחצי שנה-שנה הקרובה על הכרטיס מסך הזה.. https://www.asus.com/il/Graphics-Cards/TUF-GTX1660S-O6G-GAMING/ * קראתי פה ושם אנשים שהתלוננו על בעיות חימום של דגמי tuf 1660, אבל מה ששמתי לב מבדיל את הדגם הזה (חוץ מהאוברקולינג) זה שיש heatpipes(?) שם כתוב - “DirectCUII”, מה הסיכוי שזה יכול לפתור את בעיית החימום? * במידה ולא, איך אני אוכל למזער התחממות? * האם הכרטיס מסך יהיה בסדר עם ryzen 5 5600x ? אני לא הכי מבינה בחומרה אז קצת אוכלת סרט עליו כי אני מרגישה שרכשתי אותו בסוג של ״לחץ״ בגלל כל החוסרים והמחירים ההזויים. ממש אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמה שאלות לידע כללי בנושא כרטיסי מסך. האם זה נכון לקרוא ל-NVIDIA חברה שמייצרת כרטיסי מסך? כנ"ל ל-AMD? האם אפשר לומר שהחברות כמו MSI ASUS Gigabyte הם חברות שמייצרות רק את הגופי קירור בלבד?(ובעצם הכרטיס מסך עצמו כולל המעבד הוא מתהליך ייצור של AMD או NVIDIA? ) האם GeForce הוא שם דגם של כרטיסי מסך? או שזה חברה מפני עצמה? מי מייצר את הדריברים לכרטיסי מסך של AMD ו- NVIDIA? האם הם שותפים בהוצאות? או שהם משלמים להם?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, חיפשתי כרטיס שיאפשר לי לחבר את המחשב לטלויזיה (כולל הפורמטים החדשים של הסאונד DTS-HD/True-HD) וגם יאפשר לי לשחק משחקים בינוניים. האפשרות הראשונה הייתה ATI 5450 ואז איך שהוא החלטתי לעלות ל ATI 5770. כשבאתי להזמין המוכר אמר לי שהמעבד והזכרון שלי חלשים מדי בשביל ה - ATI 5770. מה דעתכם? שאתכנס חזרה ל ATI 5450 (אז אני אפילו לא צריך להחליף את הספק)? אולי ה ATI 5670? מעבד CORE 2 DUO E4500 לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2. זיכרון 1024MB DDR2 667. ספק כח גנרי 350W.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש עזרה בקשר החלטה לקניית כרטיס מסך. היפרט התכני של המחשב שלי האו: 1)i3 6100 2)לוח אם asus 110m-a 3)kingstorm hyperX 8gb 4) ספק seasonic 520w אני רוצה להוסיף כרטיס מסך asus gtx 970 strix. האם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי? בבקשה עזרה.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 7600gs ויש לי הרגשה שהוא לא עובד מספיק טוב במשחקים... יש איזה תוכנה שמאמצת אותו ונותנת תוצאה של בדיקה שניתן להשוות מול כרטיס תקין .? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עכשיו יש לי מסך lcd ותאמת הכלה טיפה הראייה קשה לי לראות מדוייק מרחוק ופעם ראתי פיקססס אז יש לי שאלה: אני סבור מאוד שזה הקרינה של המסך גורמת לכך אז אם אני ישים משקפי שמש טובות לא חרטא שאני משתמש במחשב אז לא יקרה לי כלום? המשקפי שמש יגנו עליי מפני הקרינה?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך - AGP משהו בין בסיסי לגיימר מתחיל - תקציב 350. ניסיתי לבדוק בפרד של המומלצים אבל הAGP עודכן רק לפני איזה חודש. מפרט + כרטיס מסך קיים כרגע (שתבינו עם מה הסתדרתי עד עכשיו): Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4HT, 2400 MHz (12 x 200) Motherboard Name Intel Rock Lake D 865 P E R L (5 PCI, 1 AGP, 4 DIMM) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) BIOS Type AMI (05/20/03) Display: Video Adapter …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ה 9100 אמור להות יותר חזק מה 9000 נכון? אז מה קורה פה?? נלקח מהסקירה הבאה
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים אני מחכה כבר הרבה זמן לרכוש כרטיס מסך חדש עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם 8800GTS בגירסא המוחלשת של ה 320 שעומדת לצאת יעבוד טוב על המחשב שלי והמעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך או לחלופין הספק חלש מדיי? המפרט שלי הוא: amd 3000+ venice @ 2200 MSI Neo 4 512x2 PQI 3200 HEC 400 X800xl קיצר האם המעבד יהווה צוואר בקבוק משמעותי לכרטיס 8800 GTS בגרסא החלשה או שמה זה לא יפריע לי כלכך ומתיי אמור לצאת הכרטיס הזה - 8800 GTS ב 320 מגה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום שלום,הצוואר בקבוק במערכת שלי כרגע הוא הכרטיס מסך (5200 הישן והזכור לרעה) לאחר שנשרף לי ה5700 הקודם. אני מחפש כרטיס חדש (אני נותן מחשב שיש לי בבית[P3 800 +5200 ] לחנות מחשבים שקונה יד שנייה,ובתמורה הם יציעו לי כרטיס מסך . מה עליי לבחור? מה התחדש בכרטיסי הME מאז הפעם האחרונה שביקרתי פה? יש כרטיס שיכול גם להריץ את המטריקס החדש ומנג'ר ,במחיר סביר של עד 400-500 ש"ח? בקשה מאוד רלוונטית,אני לא רוצה הצעות מחנויות ברשת,אך ורק את מחיר השוק של הכרטיס משום שזו חנות פרטית. עוד שאלה שנשאלת,ATI או NVIDIA לMID END?
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי זה אמור לקרות ? והאם זה יוזיל משמעותית את סדרת ה57XX?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, זה המפרט שלי : מעבד intel 4790 לוח אם gigabyte z97x-gaming gt זכרון kingston hyperx beast 16G כרטיס מסך Gigabyte aorus 1080 TI ספק כח seasonic 650w כונן SSD Intel 128G אני משחק על 1080P בTV SONY W905, מוגבל ל1080P. בכול מקרה כמו שאפשר לראות בתמונה הביצועים אצלי ממש נמוכים, הסתכלתי באינטרנט על הגדרות מומלצות ולפי אותו מפרט ועדיין משהו לא זז אצלי, קריעות ותמונה, לאג פה ושם, מאוד מתסכל, שמתי לב שלא הCPU ולא הGPU עובדים על אזור ה100%, מה לא בסדר/מוגדר נכון ?. אני מקווה שזה הפורום הנכון. תודה,
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שנמצא במחשבי, כשהייתי בחנות אמרו לי שאין הרבה כרטיסים שאני יכול לשדרג אליהם היות ושאר חלקי המחשב מחייבים כרטיסים מאוד מסוימים,אני לא זוכר באיזה חלק זה תלוי ואשמח לשמוע איזה חלק משפיע ולאיזה כרטיסים אני יכול לעבור,מה שידוע לי על הכרטיס שכרגע יש לי הוא: Geforce 6200 128+DVI AGP בתודה
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-