עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם , הכרטיס מסך שלי סובל מהתחממות יתר, IDLE הוא מגיע ל80+ וכשאני מעביר ל100% מאוורר הוא מתקשה לרדת בטמפרטורה. החלפתי משחה טרמית על המעבדים אבל זה לא עזר ונראה שימיו ספורים. אם יש לכם עוד רעיונות לאיך לסדר את זה (אולי דרייבר בעייתי כי התקנתי את האחרון ומאז שמתי לב שהוא מתחמם מאוד מאוד מהר) . אם לא אז אשמח להמלצות על כרטיס מסך חדש עד 1000 שקל בהתאם למפרט שמצורף אצלי פה בצד. תודה

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. http://www.nzone.com/object/nzone_cascades_home.html

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. כמו שכתוב בכותרת, הייתי רוצה לראות המלצות לכרטיס מסך לגיימינג, עד 800 ש"ח, מאוד רצוי שלא תהיה חריגה, אבל אם מצאתם משהו מאוד שווה - שיהיה, עד 850. תודה מראש

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. הכרטיס המבוקש הוא בשביל משחקים לוח אם: ASUS P5KPL-AM מעבד: dual core E5300 2.6ghz זכרון: 4gb ספק: ספק: JTC P-4 500W ATX 12V SATA DR-B500E מסך: Samsung syncmaster xl2370 LED 23" HD תקציב: עד 600 ש"ח אם צריך להחליף את הספק זה בסדר (אשמח להמלצות) תודה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Quickly,

חברים אני מחכה כבר הרבה זמן לרכוש כרטיס מסך חדש עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם 8800GTS בגירסא המוחלשת של ה 320 שעומדת לצאת יעבוד טוב על המחשב שלי והמעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך או לחלופין הספק חלש מדיי? המפרט שלי הוא: amd 3000+ venice @ 2200 MSI Neo 4 512x2 PQI 3200 HEC 400 X800xl קיצר האם המעבד יהווה צוואר בקבוק משמעותי לכרטיס 8800 GTS בגרסא החלשה או שמה זה לא יפריע לי כלכך ומתיי אמור לצאת הכרטיס הזה - 8800 GTS ב 320 מגה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by CaRTeR,

שלום. אני צריך לקנות מסך דק דחווף לשולחן שלי כי מסך רגיל לא נכנס בו באמצע, ומה שאני מחפש זה 17 אינץ מחיר טוב ואיכות תמונה שעונה על המחיר. אייך המסך הזה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=325233&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+%ee%e7%f9%e1 הערות הארות ותגובות יתקבלו בברכה. נ.ב אני ממש לא מתכוון לקנות סמסונג זה שהם מספר 1 במסכים לא אומר שהם מספר 1 במחירים זולים אם יש לכם להציע לי משהו אחר במחיר הזה בערך באותו ביצועים אשמח לשמוע.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. הכל עבד מעולה תמיד, ואז לאחרונה- סרטים 720P ו 1080P לא רצים חלק מיוטיוב או VIMEO. מקרטע, לגמריי. מעצבן.... במחשב הסרטים רץ מעולה, אין בעיה. נסתי לשנות הגדרות ב ATI, לא עזר כ"כ. כרטיס X1650 ATI, אני עובד על 900X1440 רזולוציה (מסך 16X10). גולש בפיירפוקס, אין וירוסים, עבר את כל הסריקות עם תוכנות שונות. בכל מקרה הכל עבד לאחרונה תקין, פתאום זה קרה.גם הנושא של תצוגה במחשב מתחיל לאחרונה לעשות בעיות ותקיעות אז אני חושב קשור לכרטיס מסך... פירמוט לא פיתרון כרגע, המחשב משמש לעבודה. יש פיתרון ?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by imac,

ואם זה נכון שהוא יהיה יותר טוב מGEFORCE 4 TI4200?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. נראה שמדובר בכרטיסים מומהרים, הורדת תדר מסייעת בבעיה. אנשים החליפו ספקים בהספקים של 1000W+, השתמשו ב2 כבלים לכרטיס לרובם זה לא עזר, רק הורדת תדר. הורדת התדר נמוכה, לכן פחות סביר שזה קשור להספק הכללי אלה לבעייה תכנונית/דרייבר. אולי משהו בקוד של הקושחה. בFE להבנתי זה לא מופיע. https://videocardz.com/newz/geforce-rtx-3080-sees-increasing-reports-of-crashes-in-games https://www.igorslab.de/en/what-real-what-can-be-investigative-within-the-crashes-and-instabilities-of-the-force-rtx-3080-andrtx-3090/

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה, הטלויזיה ישנה וכל מה שיש זה חיבור RCA צהוב אדום לבן, השתמשתי בכבל VGA לRCA ולא הצלחתי להוציא שום תמונה כל מה שיצא זה רעש סטטי מהחיבור סאונד שמוכיח שיש איזשהו אות שעובר בכבל, מישהו אמר שלא כל כרטיס מסך יכול לשדר אות של RCA לא הצלחתי להבין אם שלי יכול או לא, מישהו יודע משהו, יכול לעזור? אגב כשאני מחבר את המצלמה לטלויזיה או את הDVD הנייד עם כבל של RCA הכל עובד אז כנראה זה האות שהמחשב שולח...

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by original,

המפרט שאני הולך לקנות הוא כזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1077 לוח אם: Gigabyt GA-P67A-UD3 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪698 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪419 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪408 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪268 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪93 מסך: Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 כמות: 1 - מחיר: ₪1227 הרכבה…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אחים שלי איך פותרים אתזה? ניראה לי שזה קרה בגל שחיטטי במקום הלא נכון בRIVATUNER בבקשה לעזור לי ולהגיד לי לפחות איך קוראים למצב/תהליך הזה.. תודה מראש..

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by toxigun,

שלום לכם חברי וחברותי לפורום. החל מיום שבת, 12.10.2002 RnGKay נכנס לתפקיד אחראי הפורום. אני עוזב את התפקיד לטובת לימודים אקדמיים (מדעי המחשב, תואר ראשון). החל מיום זה, את כל התלונות, הבקשות והביקורת החיובית והשלילית יש להפנות אליו. אמשיך לבקר כאן בפורומים ולהתדיין עמכם בזמני הפנוי (אם יהיה לי זמן פנוי). שיהיה לכם דיום פורה ונעים. שלכם, אלכס, אחראי פורום גרפיקה ותלת ממד לשעבר.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי כ. מסך של הרקולס ואני רוצה לממש אחריות? "אכלתי אותה"! כך נאמר לי על פי נציגת שרות הלקוחות של פנדס וזאת הוסיפה כי זה משום שהרקולס פשטה רגל. נאמר לי כי אם אני רוצה לממש את הביטוח עדיף שאשלח מייל לתמיכה של הרקולס ושם אולי יעזרו לי בבעיה. אני יודע, כולנו יודעים, שזה לא יעזור. מה לעזאזל אני אמור לעשות? הכרטיס הוא redeon 9800 aiw למי שמתעניין. ולמה לא אמרו לי את זה בפעם הקודמת שהתקשרתי אליהם? פעם שעברה התקשרתי לברר בקשר למימוש האחריות של הכרטיס הנ"ל ונאמר לי כי עלי לשלוח להם את הכרטיס והם יטפלו בנושא. האם אמרו לי את זה רק כדי להיפטר ממני?, כלומר, שאני אשלח להם את הכרטיס וכל פעם יומרו לי - מחר, מחר תתקשר. "אניייי לאא"[במבטא רוסי כבד]. שוב, מה אני אמור לעשות עכשיו? 1800 שקל…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. היי, קניתי היום כרטיס מסך 250 GTS של Nvidia עם 1 GB זיכרון. עכשיו כתוב על המארז בגדול של הכרטיס ninja, ולמטה יש מדבקה שכתוב עליה 250 GTS. עכשיו בדקתי עם כמה תוכנות וזה באמת 250 GTS, זאת אומרת לא עבדו עליי או משהו. פשוט חיפשתי בכל מקום אפשרי ואין לי מושג מי זאת החברה האת ninja. הנה תמונה מ-Speccy אם זה עוזר במשהו, http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/010e15d8.png הכרטיס מריץ לי משחק כבד אחד שניסיתי על הגדרות גבוהות בלי בעיות, אבל עדיין אני רק רוצה לדעת מי זאת החברה הזאת.. תודה מראש. (ד"א על המארז של הכרטיס אין שום מידע לגבי החברה או אתר אינטרנט או משהו בסגנון)

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך למחשב שלי (כרגע יש כרטיס on board) וזה בגלל שאני מרגיש שמחקים לא רצים ממש טוב..כמו NFS MOST WANTED זה המפרט שלי המסך DELL U2311H המעבד הוא Intel Core i3-540 3.10 4M הלוח Intel Tom Cove DH55TCהמארז CHENBRO PC317 ATX Thermal-Advancedהספק Topower [zumax] 500W + Turbo Fan הזיכרון4Gb [2x 2Gb] DDR3 1333 CL9 Kingston השאלה איזה כרטיס מסך להוסיף בתקציב של עד 400 שקל(אם יש צורך להוסיף ולקנות ב400 זה בעצם בזבוז כסף אז תקנו אותי) ושלא יתחמם המחשב ויעבוד עדיין בשקט כמו שהוא כיום וכן האם ההתקנה של זה היא פשוטה ז"א אני רק תוקע במחשב וזהו הוא כבר מזהה את זה (WIN 7) תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, AXP2400 GA7VAX 256DDR 2700 וכו'... הכרטיס שעכשיו יש לי הוא SAPPHIRE R9000 PRO. האם כדאי לי להחליף ללידטק TI4400 או לחכות ? אחרי הכל המחשב יהיה מחשב חזק ואני לא מאמין שה-4400 יוכל להציג כזה שיפור משמעותי מה-R9000. בכל אופן אני חושב שכדאי לחכות קצת על עוד ה-R9000 עושה את העבודה, מה דעתכם ?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by All_eyes_on_me,

CODE NAME - G100/D9E טכנולוגיה - 55NM ~1800 - טרנזיסטורים CORE CLOCK - 650 MHZ RAM - CLOCK 1000MHZ רוחב פס זכרון - 512MHZ 32 - ROP'S 96 - TMU'S S.P. - 384 RAM BAND' - 128 MB\S שיפור של כ - 15-20% על 8800GTX תאריך השקה - Q2 2008 http://www.hardware-aktuell.com/viewnews.php?article=707

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. יש לי מסך 19" ברזולוציה 1280X1024. אני משחק קרייסיס כבר הרבה זמן ופתאום שמתי לב שהמשחק עובד על 1024X768. העלתי את זה ל 1280X1024. לא מרגיש שום שינוי. המשחק קצת יותר איטי אבל חוץ מזה כלום. הלכתי לחבר שלי שיש לו מסך 22" ומסתבר שגם אצלו זה על 1024X768. גם אצלו העלאה ברזולוציה לא נותנת שום שינוי רק מכבידה על כרטיס המסך. בגלל שהרבה אנשים משקיעים המון כסף על כרטיסי מסך שיאפשרו להם להריץ משחקים כבדים ברזולוציה המקסימאלית של המסך שלהם, רציתי לשאול מה רזולוציה גבוהה בכלל נותנת?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by djee140,

אהלן אני רוצה לקנות כרטיס יד שניה מבחור שהשתמש בו כ4-5 חודשים לכרייה יש עוד שנתיים ו8 לאחריות זה סבבה? כמה נזק יכול להיגרם בתקופה כזו?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by exXxTreAm,

השאלה בכותרת ואם למישהו יש השוואה אז שייתן קישור. תודה

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Danix60,

היי, כרגע יש לי כרטיס ראשי HD5770 ונפל לידי 8800GTS 640MB השאלה אם אפשר לחבר אותם ביחד ? :s05:

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by גד :),

במחשב שלי יש כרגע ספק כח HEC 550TE 550W וכרטיס מסך GTX260, בנוסף המעבד באוברקלוק הספק מחזיק מעולה את כל המערכת אני בעיקר שואל כדי לדעת: אם אני אשים GTX470 נראה לי הספק יחזיק (תקנו אותי אם אני טועה) אבל אם אני אשים GTX480 הספק יחזיק?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by -LosNir-,

שלום, עד כה היה לי כ.מ. Sapphire HD5850 במשך 3 שנים, שעבד מעולה, ללא קריסות וכו'. לפני כשבוע החלפתי את הכ.מ. לטובת מערך Crossfire: Sapphire R9 280X Dual-X Sapphire HD7950 Dual-X לפני ההתקנת הכרטיסים, ביצעתי הסרה יסודית של הדרייברים, ולאחר מכן התקנתי CCC 14.4. מאז אני נתקל בתופעת "GSOD" (תמונה) בזמן משחק. התופעה חוזרת על עצמה לאחר 2-3 דקות במשחקים הבאים: GTA IV Sleeping Dogs הדבר לא קורה ב Counter Strike: Global Offensive. - לא בצעתי OC כלל, לא לכרטיסים ולא למעבד. - ניסיתי לבטל ULPS -- לא עזר. אשמח לעזרה, תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. ביצרנית האמריקאית מכריזים שה-Razer Core, המארז החיצוני החדשני שיאפשר חיבור כרטיסי מסך שולחניים למחשבים נייחים, יושק רשמית בחודש הבא, עם תג מחיר גדול מאוד של 500 דולר. לא כולל כרטיס המסך עצמו שנת 2016 מביאה איתה שלל חידושים מרשימים לעולם המחשבים והחומרה – ואחד מהגדולים שבהם הוא טכנולוגיה שמאפשרת לכרטיס מסך חיצוני להתחבר כמעט לכל מחשב נייח או נייד, בקלות ובנוחות ובהתבסס על תקן ה-Thunderbolt 3 שאמור להעניק מספיק רוחב פס בכדי להביא לניצול סביר של העוצמה הזו. את הסיפתח לטכנולוגיה תעניק לנו חברת Razer, שמאשרת כעת כי מארז ה-Razer Core הייעודי שלה אותו הציגה בחודש ינואר 2016, שמתבסס על טכנולוגיית ה-Xconnect מבית AMD, יהיה זמין לרכישה ב-15 באפריל – במחיר של לא פחות מ-500…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים