עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מאוד מאוכזב... לפני שבוע הייתי אומר שיש לי ראידון 9700 פרו ספייר היו פותחים את הפה מה ?! אחלה כרטיס אז יצא 9800 מה אתם רוצים להגיד שה 9700 שלי לא טוב ?! אני לא מדבר בשם עצמי אני מדבר בשם כולם קיבלתי את המחשב רק לפני 5 ימים אם 9700 פרו (ספייר ) על תשכחו שיצא דריברים חדשים מבית ati אז ה 9700 פרו ישיג הרבה יותר ביצועים לא כה ?! אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס ?! ראידון 9700 פרו מה הוא כבר לא חיה רעה ?!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני יודע שאסור ממש לשאול שאלה כזאת וצריך לחפש...אבל חיפשתי ולא מצאתי כלום וגם בקושי יש אנשים שיש להם את הכרטיס הזה...אז קשה למצוא וגם אין לי גישה לORB..

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. מהו כרטיס המסך המומלץ ביותר, עם יציאת HDMI, באיזור ה-700-800 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  4. של אני בעל כרטיס מסך 6600GT ובדקתי בתוכנה את מהירויות השעון וגיליתי שמהירויות השעון שלי שונות מהרגיל.... האם זה נכון?? תמונה:

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  5. אני מתכוון מאיפה המידע המדוייק שלכם פה בפורום לדעת לגבי צוואר בקבוק בין מעבד לכרטיס מסך,האם קיים איזה אתר שמראה על כל מעבד בנפרד עד איזה כרטיס מסך הוא יכל להעבוד ללא צוואר בקבוק? או שזה ידוע לכם מנסיון אישי?. לדוגמא יש לי את המעבד i5 760 ,בשביל לדעת אם יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס 680gtx אני צריך לשאול פה בפורום ? או שאני אוכל להיסתדר לבד ע"י איזה אתר קבוע שמראה זאת ללא פורום מסויים,כמו שיש אתר בנצ'מארק techpowerup שמשווה בין כרטיסים לגבי חוזק במשחקים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני הולך לסדר לדודים שלי את המחשב ויש להם TI4600, איזה דריבר נותן את הביצועים הכי טובים עם הכרטיס הזה? תודה מראש, מתן.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  7. איך זה יתכן ששלושה כרטיסים עם מפרטים שונים ואם זאת המחיר שווה בהפרשים של 50 - 100 ?? הכרטיס הראשון nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe Asus שעולה - 1400 שח הכרטיס השני nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe Leadtek כמו שאתם רואים הוא גם GTS כמו הראשון אך עם 640 מגה אגב שניהם 320 ביט ומחירו הוא - 1336 שח שזה אפילו פחות מקודמו עם 320 מגה בייט הכרטיס השלישי הוא nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Innovision זה הכרטיס שאתם מליצים עליו כאן במדור המפרטים שלכם לכרטיס הזה יש 512 מגה בייט ו256 ביט מחירו הוא 1218 שח עכשיו אני שואל אייך זה הגיוני שכרטיס מסדרה גבוה יותר או באותו סדרה עם מפרט גבוה יותר והמחיר שוה? אגב על מה אתם ממליצים משלושתם?

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by gun007,

תיראו אני עוד מעט קונה מחשב חדש רציתי לדעת מה השיידר ב 9600GT המומהר נגיד בדגם כמו palit 9600gt sonic ... עכשיו רציתי גם לשאול האם שווה להוסיף עוד 200 שקל רק אם זה ממש הכרחי ויתן תוצאות הרבה יותר גבוהות לכרטיס מסך 8800GT? http://www.skypc.co.il/sg_product~28604~8~0.htm שווה השידרוג הזה של ה 200? ושוב מה השיידר של ה 9600GT ?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by Mister-G,

אני שואל עכשיו בכלליות, מכיוון שיש פה ריב ואני רוצה לתת לו לינק לתוצאות של מה שתגידו כי זה הפורום שאני הכי חושב אמין לתשובה. מה עדיף כיום R9500PRO או TI4600? לא חייב להיות בגלל התמיכה ב DX9 לעתיד.. מי יותר טוב ב AA\AF? האם יהיה הבדל גדול בניהם? האם במשחקים שיש DX9 יהיה שיפור? כמו שהיה ב DOOM III? (יענו שה R9500PRO ניצח)... בתודה ג'י,

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  10. שלום לכולם, מצטער על כפל הדיונים,השתלטו לי על הדיון הקודם אז ככה: אבא שלי בחו"ל עד מחר ואני מחפש לקנות כרטיס. אני מוגבל קצת מבחינת הספק sst-st50f-es של silver stone 500w לוח אם Gigabyte PA65-UD3-B3 עכשיו בחנות הכי זול הוא ראה את הכרטיס Asus GTX 970 Direct CU II OC עם צריכת חשמל נמוכה, ונכנס לי במארז. האם מחיר של 390$ שאחרי מס של 6% זה 370$, האם זה משתלם? לקנות? לא תיהיה בעיה מישום מקום, כמו לא מתאים ללוח אם או משהו כזה? (בחיבור שלו זה שיכבה כפולה) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מערך sli gtx 680 2gb ואני מעוניין להחליף אותם ב-titan x איך המערך כרטיסים שלי מבחינת הביצועים בהשוואה ל-titan x האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים בין שניהם אני משחק על 1600P האם כדאי לשדרג או להשאר עם הכרטיסים הקיימים?

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. שלום אני מחפש כרטיס מסך AGP... הבנתי שה6600 הכי מומלץ? אבל משום מה לא מצאתי AGP... האם קיים?

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  13. העלתי פה בעיה בעידכון הדרייבר לפני כחודש וחצי ובסוף החלטתי לחכות מעט עד שAMD יסדרו אצלם את הבעיה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=532150.msg4539549#msg4539549 היום החלטתי שעבר מספיק זמן וניסיתי להעדכן שוב: נכנסתי לווינדוס דרך מצב בטוח--->נכנסתי לdriver sweep---> סימנתי V על הAMD ועוד 3 עידכונים של נבידיאה למשחקים שהיו לי על המחשב---> הסרתי את כולם--->חזרתי לווינדוס במצב רגיל, הורדתי מפה את 4 העדכונים (לא כולל הLatest Beta Driver) והתקנתי אותם אחד אחרי השני (באותו הסדר שבו הם מוצגים באתר). בין כל עידכון לעדכון בצעתי איתחול של המחשב, יש לציין שבסוף ההתקנה של הראשון היה רשום "ההתקנה הסתיימה עם אזהרה" וכשניסתי לצפות בקובץ הLOG המצורף המחשב לא נתן …

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  14. Started by Jenia24,

הכרטיס כרגע נחשב כMid-End או Low-End , איך הוא יסתדר עם משחקים בעוד כשנה-שנתיים אני לא גיימר כבד ואני בצבא אבל חשוב לי לפחות שאני יוכל להנות ממשחקים של שנת 08-07 על מקסימום איכות ו09 על מדיום לפחות . ואיך הוא לעומת ה2900GT או לעומת ה4650 512MB DDR 3. ומה ההבדל בין אריזת הריטייל לבולק ואיזה חברה עדיפה אם זה בבאנדל או באיכות ספייר או פאליט? איך הכרטיס באוברקלוק והאם במערך CF הכרטיס משתלם (אני הבנתי שאפשר לעשות CF גם עם 3-4 כרטיסים זה נכון?) תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 670 צפיות
  15. יש לי כרטיס xfx 6800gt שהיה במצב מנוחה בצורה קבועה על 55 מעלות (לפי מה שהבנתי זה טוב) מאז שהתקנתי את הדריבר האחרון ביותר(75.90) הטמפרטורות עלו ל67 במצב מנוחה...יש קשר בין הדברים או שיכולה ליהיות בעיה אחרת?? בכל מקרה יש לי 2 מאווררי 12 ס"מ במארז בנוסף לקרור בכרטיס ככה שהקרור החיצוני חזק

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by קלוקיי,

שלום, לאחרונה מאז התקנת הדרייבר החדש של כרטיס המסך, התחילו לי כל מניי בעיות תצוגה על המסך בעיקר כאשר מופיע הצבע האדום. הכרטיס הוא HD4870, והטמפ' שלו יחסית נמוכה 60 65 מעלות בזמן מנוחה. איך אני יכול לדעת שהבעיה היא בכרטיס? או שפשוט הדרייבר החדש שלו גורם לבעיות אלו?.. תודה

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by zombie,

הגדרות מקסימליות ללא פילטרים על 1080 P ישנם מקומות שראיתי מתחת ל30FPS הגיוני? הדרייבר מעודכן ושאר המשחקים רצים יפה... מעבד 6600k ו 8GB זכרון...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני משתמש בכרטיס המסך הנ"ל (בעל 64מ"ב זכרון). עד עכשיו היה לי מסך CRT שהשתמשתי ברזולציה 1024x768 ולא היתה בעיה. קניתי מסך LCD של סמסונג, 730B, שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x1024 בקצב רענון 60. הבעיה היא שיש ריצוד קל... אני לא יודע אם זאת בעיה במסך, או בגלל שאני משתמש בVGA ולא DVI (כמובן שאין בכרטיס מסך הישן שלי DVI), או בגלל שהכרטיס מסך לא יכול לסחוב את הרזולוציה הזאת, או סיבה אחרת שאני לא חושב עליה. אשמח לשמוע רעיונות או דרכים לבדוק... תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  19. אני לא חושב שאני צריך לפרט יותר המחיר שלו הוא 1349 ש"ח ולהלן המפרט : תכונות עיקריות: כולל רמקולים מובנים גודל מסך: Display Size 15" TFT 304.1(H) x228.1(V)mm רזולוציה : Resolution XGA 1,024x768 pixel Input Signal Analog RGB 0.7Vp-p תדר: Frequency H/30~61KHz, V/50~75Hz עומק צבעים: Color Depth 16.7M בהירות: Brightness 250 cd/m2 קונטרסט Contrast Rate 350:1 זמן תגובה Response Time 8ms/Tr, 22ms/Tf זוית צפייה Viewing Angle 150(H)/140(V) degree אורך חיי מנורה: Lamp Life40,000~50,000 hrs מתח חשמלי Power Supply AC 100~250V/50/60hz DC 12V רמקולים Speakers Yes. תקנים בין לאומיים Certifications FCC-B, CE,TUV,CB,BSMI, TCO Physical Size 355x390x215 mm (H)x (W)x(D) משקל Net Weight 4.…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום רב, אני מרכיב מפרט חדש מבוסס AMD, ומתלבט בין לוחות האם GA-MA74GM-S2H לבין GA-MA78GM-S2H. אחד השיקולים בהשוואה בין השניים הם הכרטיסים הגרפיים המובנים. הראשון מבוסס על Radeon 2100, ואילו השני על Radeon HD3200. השאלה שלי היא לאילו ביצועים גרפיים אני יכול לצפות מ-2100? הדרישות אינן גבוהות מדי: דפדדן אינטרנט, אפליקציות משרדיות, סרטים, משחקים ללא גרפיקה מתקדמת. האם 2100 יוכל להפעיל את הממשק אארו של ויסטה? בתודה, ilil

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by hzhz24,

הי. אני יודע שהדגם GV-N970 G1 GAMING-4GDמגיע עם תדר ליבה וזיכרון יותר מאשר הדגם השני. אבל בביצוע אוברקלוק שאני אעשה , האם הכרטיסים זהים או שיש הבדל והG1 בעל OC טוב יותר,ומדוע ? תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  22. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני כרגע חוסך. אבל נגלה לעיניי 1950XTX במחיר מדהים, אבל יקח לי זמן להגיע לתקציב הנכון. אז, האם יש סיכוי שהמחיר יעלה? קרה פעם שהמחירים עלו? אם יזלו הכרטיסים במלאי אין צ'אנס לקנות חדש? כי אני רואה אנשים פה בלחץ שלקנות את הכרטיס הזה כי הם חושבים שאם הוא יאזול במלאי לא יביאו אותו יותר.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. גירסה נוספת לכרטיס המסך המוביל של NVIDIA מחוץ למשפחת ה-Titan נועדה על מנת לציין 20 שנות פעילות של אסוס בתחום, ומתיימרת להיות המהירה ביותר בשוק כולו כל עוד דגמי ה-Pascal הראשונים אינם נראים באופן, נראה כי ה-GTX 980 Ti ממשיך להיות במרכז העניינים בשוק הביצועים הגבוה של יקום כרטיסי המסך – וכעת העניין הזה מקבל חיזוק עם ההכרזה של אסוס על ה-GeForce GTX 980 Ti 20th Anniversary Edition. חלק מכם ודאי זוכרים כי לפני חצי שנה החברה הטאיוואנית השיקה דגם של כרטיס ה-GeForce GTX 980 (הסטנדרטי) שנועד לציין את שני העשורים שבהם היא עוסקת בייצור כרטיסים גראפיים. ובכן, הדגם הנוכחי מהווה 'תאום' לאותו דגם משוכלל – כשההבדל הוא ליבת ה-GM200 הגדולה שיושבת הפעם מתחת לגוף המוזהב. …

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by Sctoweri,

אני מחכה לה בקוצר רוח מישהו יודע מתי היא כבר תופיע באתר?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  25. Started by nw,

שלום, יש לי חבר עם כרטיס מסך מסוג GF4 -MX440 של חברת innovision כשחיברנו את המחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים הצבעים היו מוזרים ולא מתאימים (לדוגמא צבע עור סגול.) מישהו נתקל בבעיה ויודע איך מסדרים את זה? או שהכרטיס ידוע באיכות גרועה עם TV OUT?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.