עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by חן מ,

היי תראו עוד מעט אבא שלי הולך לקבל מהעבודה שלו מעבד פנרין יעני סידרה E8XXXXX.עכשיו רציתי לשאול,במחשב החדש שיהיה בנויי טוב יהיה הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי עכשיו 76GS.והשאלה שלי היא:האם הכרטיס מסך הזה עם מעבד טוב ומערכת מחשב טובה בכללי יסחוב משחקים גם כבדים על הגדרות של מדיום?נגיד משחקים כגון קרייסיס או כל מיני משחקים כבדים שהולכים לצאת עכשיו תודה

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by kike100,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני צריך שתתנו לי רעיונות לכרטיס מסך בטווח מחירים של 1200-1300 שקל. תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by 111111,

SAMSUNG 710N-2-Black 17" LCD Monitor http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=24-001-171&depa=0 LG Electronics L1710SK 17" LCD Monitor http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-005-028&depa=0 או ה- LG F700P *האם סוף סוף תוכלו לענות לי האם 16ms יעשב לי גוסטינג במשחקים? תודה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by 246810,

יש לי כרטיס מסך ישן שנתיים אצלי GEFORCE 7300 GT של היצרנית GIGABITE כמה הוא שווה היום ? למי אני יכול למכור אותו? בנוסף יש לי ספק כח של GYRO 635WATT גם הוא שנתיים כמה הוא שווה היום? למי אני יכול למכור אותו?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  5. אז ככה, במחשב של אחי יש כרטיס GEFORCE 6200 PCIE ג'יגה זכרון ומעבר P4 3GHZ. פיפא 09 לא עובד אצלו ואנחנו רוצים לשדרג לו את המחשב, זכרון יש לי בבית כך שכשאוסיף אותו יהיה 2GB זכרון. עכשיו איזה כרטיס מסך לקנות לו בסביבות ה500 ש"ח בשביל שפיפא יעבוד טוב? על 1024x768 גרפיקה לא כ"כ משמעותי אם low,high,med כל עוד המשחק יעבוד חלק וכמו שצריך. עכשיו אם התקציב לא מספיק אז כמה אצטרך להשקיע בשביל שיעבוד כמו שאני רוצה?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  6. נגיד עכשיו אני על ערוץ 10, קודם כל רצוי לציין שאני לא על ממיר דיגטאלי כרגע.. אני על חיבור כבלים אנלוגי, שיש את כל הערוצים הרגילים הישראלים.. בקיצור אני על ערוץ 10, ואין סאונד... במחשב אפשר לשמוע שירים והכל ככה שהבעיה לא שם... לא ניסיתי עדיין לסדר את זה או משו כי אני ממש לא מבין בחיבורי כבלים האלה והכל.. ולא יודע בכלל איפה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים

7. Started by MorG,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מסוג X1950 PRO של Sapphire, מהכרטיס יש שתי יציאות לחיבור DVI ויציאה לחיבור S-VIDEO ככל הנראה. השאלה היא האם אני יכול לחבר את הממיר של יס לכרטיס הזה בכדי לראות טלוויזיה במחשב או שאני חייב כרטיס טלוויזיה יעודי? במידה וזה אפשרי איך בדיוק אני מבצע את החיבור הזה (ואיך אני מחבר גם את הסאונד לכל העסק)? במידה ולא, על איזה כרטיס טלוויזיה אתם ממליצים בשביל לצפות ביס דרך המחשב ואולי גם הקלטה (לא למטרות עריכת סרטים וכו'). תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. הכרטיס הכי טוב לגיימרים בתקציב 500 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 584 צפיות
  9. שלום ! אני מחפש כרטיס מסך לעבודה בגרפיקה עם תוכנות 3D אני הולך לעבוד עם 2 מסכים בחיבור של כרטיס שהוא Dual DVI. המסך שאני רוכש הוא מדגם Eizo FlexScan S1931 יש לי כבר דגם אחד של ה- Eizo FlexScan S1931, ולכן חשוב שהכרטיס מסך יוכל לעבוד ברזולוציה שהיא מתאימה לשני מסכי ה- 19 אינצ' . רציתי לדעת מה קורה כאשר אני כן רוצה לשחק במשחק או לראות סרט ב- DVD או בפורמט אחר האם הסרט או המשחק יכול לעבוד על שני המסכים כאילו הם מסך אחד גדול. לפי בירורים שאני עשיתי זה תלוי גם בכרטיס מסך (אמור להיות איזה פ'יצר בהגדרות ?!?!) וגם במשחק צריכה להיות אופציית תמיכה לעבוד על 2 מסכים או יותר כמסך אחד גדול ? זה חשוב לי אני רוצה לנצל את 2 המסכים כמסך אחד גם במשחקים וגם בסרטים !!!! אני מחפש כרטיס שיתן …

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by timac,

שלום קיבלתי מחשב חדש AMD 5000 2 GIGA 8800 GTS 320 קודם כל איך התוצאה 8000 ב MARK06 ?? דבר שני איך אפשר לעבור לתצוגה רגילה קלאסית אני לא מצליח..? דבר אחרון האם 56 מעלות מנוחה זה בסדר לכרטיס הזה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  11. אבא שלי מחפש כרטיס גראפי מקצועי (QUADRO). הלוח אם שלו הוא GA-8ST800 GIGABYTE. לוח אם AGP עכשו יש לו 6200GT. הוא מעוניין לקנות את FX 1000 והוא רצה לדעת אם הוא שווה 50 $( קונים מחו"ל) ואם הכרטיסים האלה באמת יותר טובים לשימוש בתוכנה SOLIDWORKS לעומת הכרטיסים הרגילים ב 500 שקל ולאיזה כרטיס רגיל הוא בערך משתווה מבחינת התוכנה הזאת. חיפשתי ביקורות שמשוות בין הכרטיסים המקצועיים לרגילים ולא מצאתי. אשמח אם תמצאו לי אחת. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by aviad91,

אני לא מצליח להתקין דריברים לכרטיס הזה. מופיע לי חלון לפני ההתקנה וכתוב: the nvidia sutep program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. מישהו יכול לעזור לי?...

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by Tommy,

יש לי ATI Radeon 9600PRO הדרייברים החדשים של OMEGA 4.7 טובים?

14. יש כול כך הרבה מאמרים ו כתבות על שתי הכרטיסים וכול אתר אומר משהו אחר....... הרוב לפי דעתי יודע ש ה 6800 ULTRA עדיף על ה X800 XTPE מהרבה סיבות http://www.pcper.com/article.php?aid=38&type=expert&pid=1 הנה תתקראו פה .... עכשיו נרגענו קצת ? והמבחן הזה נעשה לא עם הדריברים הכי עדכניים של NVIDIA וגם לא נראה לי של ATI והם לא השתמשו ב DIRECTX 9.0C מה ש ה 6800 תומך ו ה ATI למינהם תומכים רק עד 9.0B ויש עוד הרבה מאוד דברים שאפשר להגיד ..... ואפילו יש פה מבחנים מפתיעים ש ה GT לקח על כול הכרטיסים אפילו על האלוטרה ואני לא מבין איך?!?!?

15. קראתי תגובה כאן באחד הפורומים שצריך ויסטה בשביל להריץ את הDX10 .. זה נכו ן ? (גם עם הכרטיס מסך עצמו הוא תומך DX10 למשל 8800?

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  16. שלום לאחרונה אני נתקל בהפחתת ביצועים משמעותית בכרטיס שלי (המפרט בחתימה) במשחק GTA SA, התקיעות וההאטה מגיעים לאחר זמן משחק מסוים (כמה דקות) והשאלה היא האם זה נובע מהתחממות הכרטיס שבמנוחה הוא על בסביבות 50 מעלות ובמאמץ בין 65 לשבעים ומשהו. בנוסף המארז עצמו חם אבל לא יודע אם זה באמת כל כך קריטי תןדה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  17. Started by aviatawil,

שלום, ברשותי מחשב עם יציאת VGA בלבד. אני רוצה לחבר אותו למסך שאין בו כניסת VGA. הבנתי שאני צריך לקנות ממיר, (אלא אם כן יש למישהו רעיון אחר, אשמח לשמוע) ראיתי שיש ממיר שממיר ל HDMI או RCA. מה עדיף? מה ההבדל בינהם? (יש פער במחיר של 150 ש"ח). תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  18. כי אני חושב לחבר לשם wii ולשחק איתו על המסך מחשב

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by amitai124,

יש לי HD 4870 בלי מאמץ הטמפרטורה היא 60 מעלות במאמת הטמפרטורה היא 80 מעלות הכול טוב או שהקירור לא מקרר טוב ?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by Hr44,

מה זה pixel clock וPhase? האפשרוית האלו מופיעיות לי בהגדרות מסך...

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  21. Started by exXxTreAm,

מישהו יכול לתת מדריך (רצוי בעברית) וקישור להורדה של הביוס? אם אין מדריך אז אולי מישהו יכול להסביר לי איך לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  22. השקת הנייד הראשון עם Arc A730M במזרח ממשיכה לספק לנו תובנות מסקרנות אודות המיזם השאפתנילכתבה

23. Started by omri_drums,

טוב, נתחיל מזה שאני לא מבין גדול במחשבים ..חח קניתי מסך wide 19" ויש לי כרטיס מסך פשוט . עכשיו את התמונות במסך אני רואה מעוותות ורחבות .. השאלה שלי אם צריך לקנות כרטיס מסך מיוחד . או שאפשר לתקן את זה בדרך אחרת ? תודה (:

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by Kreedy,

שלום לכולם מקווה שהגעתי למקום הנכון כדי לקבל עזרה אז ככה השימוש שלי למחשב החדש הוא שימוש כללי ומשחקים משחקים בסגנון ה GTA IV FIFA 2009 וכאלה והכרטיסים הם GEFORCE 9800GTX+ 512MB DDR3 ATI RADEON HD4850 512 MB המחיר שקיבלתי מהחנות לגבי הGTX הוא 750 שלדעתי זה מחיר ממש זול ובכל זאת רציתי לדעת אם שווה יהיה לקחת את ה RADEON ולהתעקש איתו קצת כי הוא עובד רק עם GFORCE תודה מראש לכל העוזרים

דיונים חדשים בפורומים