עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Optimus_Prime99,

מה ההבדל בין 2 הכרטיסים הבאים? http://skypc.co.il/pl_product~28604~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~LV386~8~0.htm שמתי לב שלפאליט יש מהירות וזיכרון יותר גבוה וגם יותר זול אך מה זאת החברה הזאת בכלל??

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  2. שלום לכם אני רוצה לדעת האם בכרטיסים כמו: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail יש גם חיבור DVI וגם את החיבור הישן למסך (הכחול הזה..)??? משום שאני רוצה לחבר חיבור אחד לטלויזיה LVD וDVI למסך מחשב.. בנוסף אשמח אם תצרפו תמונה של החיבורים הנמצאים על הכרטיס עצמו - ניסיתי בגוגל לא מצאתי..... תודה

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by emanuelex,

שלום לכולם אני מעונין לרכוש מחשב חדש בקרוב ועלו לי כמה שאלות תוך כדי תכנון המפרט, 1.האם-DirectX 10 כבר יצא? 2.האם-DirectX 10 הוא ל-Windos Vista בלבד או שהוא מתאים גם ל-XP? זהו זה הכל בנתיים עם יהיה לי עוד שאלות אני יערוך או ישאל עוד . למה אני שואל? פשוט אני רוצה לדעת אם אני צריך את-Vista לDirectX 10 או שאפשר גם ב-XP כי אני מתכוון גם לקנות מערכת הפעלה חדשה אז אם אני צריך את Vista אני צריך להכניס למפרט עוד קצת RAM (יותר נכון להכפיל מ2GB ל 4GB מכיון שאני מכיר הרבה אנשים שיש להם Vista וזה רץ להם טוב רק אחרי ששינו לא 4GB RAM. כן אני יודע שחפרתי בכל מקרה... תודה מראש לכל מי שיעזור, עמנואל.

4. Started by Shlomi32,

הורדתי את הסרט the girl next door scream.tgnd.xvid.avi והבעיה היא שכשאני מנסה לראות אותו הוא מראה לי רק מסך ירוק כזה ולפעמים יש ריבועים קטנים עם צבע זזים ... הורדתי את המקודדים שצריך (לפחות מה שחשבתי) וזה לא עזר.. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  5. אם למשל יש לי סרט שהוא מוגדר כ HD, והכרטיס שלי תומך בפורמט הזה, איך אני מציג אותו? מה ברגע שאפעיל את הסרט אני אראה אותו HD? שמעתי משהו על כך שצריך מסך שתומך בפורמט הזה ועוד כל מני דברים, זה נכון?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by t_eliran,

שלום יש לי כ.מסך של Nvidia דגם GeForce 9600M GT קניתי אותו לפני כ3 שנים בערך יש לו 512MB זכרון +1G משותף. והוא סיפק אותי עד כה לשביעות רצוני, הפעיל לי את מאפיה 2 חלק לצורך השוואה. משהו ששמתי לב אליו לאחרונה כשאני רואה סרטים ב720P\1080P דרך הHD out במחשב אני שם לב לבעיות בהחלקת התמונה. שללתי שהתקלה היא מהטלוויזיה כי באמצעות דיסק און קי רואים מעולה. התקלה עצמה היא לא בסנכרון של זמן דיבור תמונה אלא יותר כאילו הFPS הוא על 4-5 בערך ואז נוצרת תמונה רובוטית שלא זורמת כ"כ בעין. מישהו יודע אולי איפה נעוצה בדיוק הבעיה שבגללה זה קורה? וכיצד ניתן לצמצם את זה או לפתור לגמרי? תודה לעוזרים

7. Started by sbf80,

מחפש כרטיס מסך לצפיה בסרטים ומשחקים קלים (לא גיימר) כמו C&C3. העדיפות היא יותר לסרטים ואם אפשר חיבור HDMI. המחשב יריץ גם Media Center (מבוסס על Quad).. תודה!

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  8. הסתבכתי עם האתר שלהם יותר מידי הורדות ואני לא מבין בזה! http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=93 תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  9. שלום אני מחפש את מפת הדרכים של שני החברות אם תאריכים של כרטיסים עתידים של החברות. תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  10. יש לי את הכבל שיש לו את שני הבננות הצהובות שמחוברות לחיבור השחור שנכנס לכרטיס מסך השאלה שלי האם אני יכול בו זמנית לחבר לבננה אחת של הTVOUT משהו כמו טלוויזיה, ולבננה השנייה של הTVIN לחבר משהו כמו קונסולה או משהו שמשדר ווידאו ואז ששניהם יעבדו בו זמנית? למשל הקונסולה משדרת לכרטיס מסך שישדר את זה ישר לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  11. אז אחרי כמה הסתובבויות בפורום כנראה שהבנתי שאני לא רוצה DX10 כרגע. גם בגלל חיזוי לביצועים עלובים בסכום שאני רוצה (8600GT?) וחשבתי דווקא ללכת על ה 7900 לפי כל ה BENCHMARKS למינהם. (שעוקף את ה 8600 בביצועים). אני מניח שהטווח מחירים שלי הוא עד 1500שח בערך. אני באמת מעדיף NVIDIA כי התוכנה שאני עובד עליה המון (AFTER EFFECTS) עובדת איתה יותר ב"שותף". אני גם משחק המון (כשיש משחקים טובים) כמו MEDAL OF HONOR 4 .. BIOSHOCK וכו'. תודה מראש לכל המתייחסים\ממליצים\עוזרים! נ.ב שכחתי לציין שאני חייב שהכרטיס יהיה לפחות 512MB. (רינדורים באפטר אפקטס)

12. אני מחפש זוג כרטיסים SLI חזקים ובתקציב זלא נושק לשמיים, יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  13. Started by moog,

לפני מספר ימים המסך לא הראה לי תמונה רק הבהוב חיברתי את המחשב ל3 מסכים אחרים ובכולם רואים מצוין הכל נורמלי חשבתי שזה המסך הלכתי לחנות ובחנות המסך עבד הבאתי אפילו את המחשב וזה עבד עם המחשב שלי גם חזרתי הבייתה ניסיתי שוב והמסך לא נדלק שוב רק הבהב חיברתי את המסך אצלי אפילו למחשב אחר של שכן וגם לא נדלק יש לציין שהמסך לפעמים נדלק אחרי מספר דקות ומראה תמונה אך שאני לוחץ על הכפתור כיבוי ומכבה אותו ומדליק אותו מחדש שוב לא נדלק רק הבהוב חזרתי שוב לחנות ושוב זה עובד שם אני התייאשתי אולי תוכלו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by yarivot26,

בסביבות ה1,000 שקל, משהו שיריץ את כל המשחקים החדשים וכל מה שייצא (עד יולי) תודה

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by yair_gurevich,

שלום שמי יאיר אני חדש בפורום שלכם ורציתי לשאול אם משהוא יודע איפה אפשר לקנות מסך TFT LCD בגודל שבין 8-11 אינץ' בסכום כמה שיותר נמוך לא משנה החברה ברזלוציה מינימלית שמשתווה לרזלוציה של טלוויזיה כלומר 640X480 פיקסל שמשתמשת במקור מתח של 12V אני לא מתכוון להשתמש איתה לחיבור למחשב אני מעוניין להשתמש בה לחיבור לדיסקמן מקריא VCD בתור טלוויזיה ניידת בצבא אני צריך שתהיה לה כניסה RCA VIDEO או RGB או אפילו אני יסתדר אם כל יציאה אחרת. אני מקווה להשתלב פה ואני מאד יודה לעוזר בתודה מראש יאיר.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by RoNeR,

ההבדל בין dvi ל vga משמועותי במסך דק?? (22 אינג של chimei)

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by parker8,

כמובן שניהם אני רוצה עם חיבור PCI EXPRESS ו-256 MB. תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  18. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך מסוג: SAPPHIRE HD 3650 512MB GDDR3 AGP קיבלתי איתו דיסק (דרייבר) התקנתי אותו והכל עובד כמו שצריך . אבל הבעיה יהא שהדרייבר לא עדכני , הורדתי אחר מהאתר של ati - והוא לא מזהה את הכרטיס מסך . יש לי ווינדוס vista .. תודה מראש לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  19. אני צריך לדעת עם הכרטיס הזה מפעיל משחקים כמו half life ,scarface (כי קונים לי אותו אז אני רוצה לדעת איך הכרטיס ). תודה מראש

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by nVIDIA70,

שלום. יש לי בעיה עם ה-7600GS שלי. הבעיה היא במשחק GTA SA ובשאר המשחקים שיש לי (אבל בולטת במיוחד במשחק הזה). אז הבעיה היא כזאת: כשאני בא לשחק ב- GTA SA אני מפעיל אותו, הכל סבבה למשך 15 דקות. אחרי רבע שעה פיתאום מתחילים להופיע לי ארטפקטים והמשחק מתחיל לפעול ממש מהר (הוא מתחיל להיות ככה תמיד אחרי שאני שומר). עכשיו שתבינו את הבעיה שלי, זה לא שהמשחק פועל על פריימים גבוהים זה פשוט שהוא פועל בקצב מהיר מידי שאי אפשר לשחק. הפעלתי V-SINC, לא עוזר. לא עשיתי אוברקלוק (הכרטיס על התדרים המקוריים 700 זיכרון 400 ליבה). התקנתי כמה גרסאות שונות של המשחק, לא עוזר. בעיה דומה יש לי גם עם משחקים אחרים: כשאני מפעיל למשל את NFSMS אז הוא פועל מהר מידי (כמו המשחק הראשון). כדי לפתור את הבעיה אני צ…

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  21. Started by Yaniv_Uzan,

חברה מצאתי 2 הצעות ממש טובות של 9800P הראשונה של ELSA http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6083 והשנייה מנועה מחשבים של POWERCOLOR http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1575 המחיר אצל פנדה נמוך ב 110 שח... ממה שאני הבנתי 2 הכרטיסים הם 128MB ו 256BIT. שניהם 3 שנים אחריות. מה אתם אומרים? איזה כרטיס שווה יותר? תודה יניב

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by Snoopy2006,

שלום, לאחר שהתייאשתי מכל הקומבינטורים שמנסים למכור מסכי מחשב משומשים במחירים מוגזמים החלטתי לנסות את מזלי בקניית מסך חדש. איזה מסך 17 CRT מומלץ לקנות היום מבין אלה שעדיין נמכרים בשוק ? חושב לי שקצב הרענון יהיה גבוה ככל האפשר (אני עובד ב-768 1024 בדר"כ) ואם אפשר שגודל פיקסל יהיה נמוך ככל האפשר. תודה

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by nirorlev,

מישהו מכיר את אחד הדגמים: ACER AL1712 MAG MS776 ה-MAG יקר יותר בכ-350 ש"ח. למה? יש יתרונות המצדיקים את המחיר? תודה....

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. שלום לכולם העניין הוא כזה, הכרטיס מסך שלי כבר התיישן ואני צריך חדש אבל המערכת שלי יחסית ישנה, AMD barton 2500+, 512 ddr 400, לוח עם AGP X8. התקציב שלי סביר לדעתי ועומד על 1000 שקל. האופציה הכי טובה שהעלתי אחרי חיפוש כמובן זה הGF6600GT של nVidia. לפי מה שראיתי פה באתר החתיכה של LEADTEK היא הכי ממולצת, יש את הכרטיס הנ"ל בAGP8X? ועוד משהו אני יכול להביא Giga-Byte GV-N66T128VP nVidia 6600GT במחיר טוב דרך חבר של אבי מה אתם אומרים עליו? זה המפרט שלו : http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66T128VP.htm . שמתי לב גם שהוא SILENT PIPE ואין לו מאוורר אקטיבי, למה זה ככה? כרטיס כל כך חזק לא צריך קירור טוב? תודה רבה קובי.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  25. Started by menybo2,

שלום יש לי כרטיס מסך של RADON ויש לו יצאת TV רציתי לשאול איך אני רואה tv ואם איזה תוכנה אני משתמש? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.