עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tamir2,

שמישהו יסביר לי בקשה על הכרטיסים של החברה הזאת!! אז כל מי שיודע שיגיד לי בבקשה.... ביי ותודה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by tamir2,

שמישהו יגיד לי בקשה איך הגרפיקה של הכטיסים שלהם (הכרטיסים החדשים) ובמה הם יותר טובים מכרטיסים אחרים?? תודה לכל מי שעזר לי!!!

3. Started by tamir2,

בקשה כל מי שיודע משהו על החברה והכרטיסי מסך שלה שיכתוב לי ויגיד לי איך הם... תודה

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  4. Started by H.I.V,

הסתדרה הבעיה שהייתה ב4.1 שבתוכנה שמסדרת את הריפרש רייט המשחקים היו פועלים תמיד על 60 הרצ??

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by The Ripper,

לא יאומן, אבל פשוט אי-אפשר להשיג מסך נורמלי, כזה אם יכולת טובה ברזו' 1600x1200@85. 959NF לא זמין והיבואן ממש גרוע,(יש פה נושא על זה). P95f+ ו- Iyama 454 לא זמינים וגם לא יהיו זמינים! Mag 810FD2 ו- CTX960 לא מייבאים. F900P סתם מסך ונוטה לבעיות גרפיות מה טכנולוגיה ה"חדשה" שלו, ואת Philips 109P40 לא ממש אהבתי בגלל טישטוש בולט בפינות. סוני?- יקרים רצח!! 2800 ש"ח הדגם הכי פשוט. סוני=עוני! נו? אז מה נשאר? להתפשר על ViewSonic G90f+ שהוא בכלל shadow mask ולא נותן את הרזו' שאני רוצה, אבל מסך אם ביקורות מצויינות ומחיר טוב,בערך 1600 ש"ח. הוא עדיין לא זמין, כל שבוע היבואן אומר "עוד שבוע שבועיים". האפשרות השניה היא כמובן Mitsubishi 930SB מסך מצויין אבל יקר כמעט 2700ש"ח (שזה תוספת של …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by weinman,

8) התחלתי לעבוד עם שני מסכים בתצורת תצוגה שכל מסך יראה משהו אחר. כך שאפשר לעבוד במקביל עם שתי יישומים שונים. הבעייה היא שתצוגת הדסקטופ מופיעה כרגיל רק במסך המוגדר כראשי. האם יש תוכנת מולטי-דסטופ כלשהיא התומכת בעבודה עם שני מסכים. התוכנות הרגילות מציעות עבודה רק במסך אחד. מערכת הפעלה: WIN2K כרטיס מסך: GIGACUBE 9200C3 Radeon 9200 128MB דרייברים: Catalyst 4.2 תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. כלומר אני מחפש כרטיס מסך מעדיף רדאון עם TVIN ו-TVOUT שאני יוכל לצרוב דברים שאני מעביר מהוידיאו ומהטלויזיה. משהו לא ממש יקר ואני קונה מסין לא בארץ כמה צריך לעלות אחד כזה תודה לעוזרים

8. את זה הופעתי לגלות, לאחר ששמתי לב לזה במשחקים במחשב שלי, ובמשחקים שנבדקו בBENCHMARK תחת השוואה של כל הכרטיסים ב-TOM'S HARDWARE... אגב זה גם מוכיח שאפילו המחשב הכי חזק היום (p4 3.2 עם ג'יגה ראם DDR400) לא מסוגל להריץ יותר טוב מהמחשב שלי...כי היילו רץ אצלי באותם פריימים ויש לי AMD1800 ו512 ראם DDR333... : בכל אופן, רציתי לדעת אם יש הסבר לעובדה שהGEFORCE 4 TI כל כך גרועים עם פילטרים? משהו בארכיטקטורה שלהם? הרי מבחינה טכנית, יש להם 8 צינורות עיבוד לעומת 4 צינורות של GEFORCE FX5200ULTRA, והכרטיס הלה באותה רמה כמוהם עם פילטרים ואף עובר אותם... http://www20.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-13.html#unreal_tournament_2003 :

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  9. רציתי לדעת האם מישהו פה קיבל תוצאות גבוהות יותר עם הדרייוורים החדשים 4.2 של ATI . התוצאה אצלי היתה תמיד בסביבות 33000 ( אני ללא אוברקלוק בשום דבר..) ודווקא אחרי ההבטחה הגדולה ש ATI תלו בדרייוורים האלה לא נראה שהם עומדים במילה. עשיתי התקנה מלאה כולל UNINSTALL מלא לקודמים וגם ניקוי עם DRIVER CLEANER שזו הדרך הכי בטוחה לעדכון דייוורים ועכשיו אני מקבל 31900 שזה דווקא ירידה של 5 אחוז בתוצאה ... יכול להיות מצב שדווקא בבאנצ'ים התוצאה תהיה נמוכה יותר ובמשחקים אני ארגיש דווקא שינוי לטובה ? כי האמת עוד לא הספקתי לעלות משחק ולבדוק אבל אחרי שראיתי שיש ירידה בבאנצ'ים אז אפילו לא טרחתי.. יש משהו שלא עשיתי נכון ?! אשמח לשמוע תגובות ... נ.ב - כל הדרייוורים שלי במחשב מעודכנים לאחרונים ביו…

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by Sake,

היי...אז פירמטתי את המחשב..שמתי את הדרייסרים החדשים של ATI Cat 4.2 ועכשיו משום מה אני לא יכול לעלות את הAGP Speed ???זה נשאר על off מה עושים בבקשה?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  11. Started by 114508534,

איך המסכים השטוחים שלהם?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  12. Started by TheBest,

כשאני נכנס לכל משחק, לא משנה איזה משחק זה. כשאני שם את כל הפילטרים וגרפיקה במקסימום הוא עושה לי CPU RECOVER במקרה הטוב ובמקרה הרע הוא עושה לי RESET, מה אני עושה ? כשאני מוריד פילטרים וגרפיקה חלקם עובדים וחלקם ממשיכים עם אותה הבעיה. אנא עיזרו, תודה !

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  13. Started by maxxy,

משהו יודע אם יש חנויות שאפשר לראות בהן מסכי יונדאי? או אולי את שם היבואן? אני מעוניין במסכי LCD של NEC, HERCULES או HYUNDAI... 17 אינץ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by X_Dror,

יורדים ממש בקרוב או שהם כבר ירדו, אבל משהו יודע כמה הם בערך יעלו אחרי ההוזלה?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by dorav,

איזה כרטיס מסך חזק יותר: Nvidia Geforce 5900FX Ultra 256mb או Shappire Radeon 9800 PRO 256mb ? מה אתם אומרים, מה ממולץ לי לקנות(לא מדבר על המחיר, אלא על איכות הביצועים!)? תדוה על כל העצות

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Posford,

למישהו יש את הטלוייזיה הזו : Hyundai HU-D21 והוא יודע איך עושים סריקת ערוצים אוטמטית לסרוק הכל כי סרקתי ידני ולא רואים כ"כ טוב. (אם זה חשוב, אז הטלוויזיה לא מחוברת לממיר). תודה (מקווה שזה המקום המתאים לפרסם תרד זה.)

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by roma,

שלום רב! הזמנתי לפני כמה ימים את המסך הנ"ל ולפי מה שהבנתי במסך יש כניסת DVI ובמחשב שאליו הוא יחובר אין כניסה כזו. מה עושים? או שמא יש למסך גם יציאה רגילה? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by The Ripper,

טוב, אין מסכי "19 נורמליים אז אולי כדאי ללכת על "22. בקטגוריה זו נראה שזה המסך הכי טוב לפי המיפרט שלו וגם הכי זול (ב- KSP 3850 ש"ח) ובנוסף לכל הוא זמין! הנה המיפרט שלו: http://www.ksp.co.il/monitor.php?nomer=AH הבעיה שלי ש "22 עדיין מאד יקרים והמסך המקביל שלו ב "19 ה- 454 עשה מלא בעיות עד שהחליטו לא לייבא אותו יותר. האם גם למסך הזה יש רקורד כזה ? כי רק דרך KSP הוא זמין! כלומר RCM כבר לא מייבאים CRT של IIYAMA. דבר נוסף, במחיר כזה אולי עדיף LCD, השאלה היא אם יש כאלה שטובים גם למשחקים?

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by TimoTy,

קניתי לא לפני הרבה זמן את הכרטיס ולא הבנתי כמה דברים חשובים! 1) שאני משחק ב-cs וזורקים רימון עשן ה-FPS יורד !!! זה לא יכול ליהיות ואני לא יוד למה זה קורא אצלי כי יש מחשב ממש טוב זה לא הגיוני... 2) אני רוצה להוריד לו דריברים ואני לא יודע איזה ומה לעשות איתם 3) אם יש עוד דברים או הצעות לשיפור אז תכתבו תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by Vortex,

דרישות: 1) כמה שיותר זול..אין עדיפות ל"מותגים" 2) שיתמוך בקצב רענון של 85 הרץ ברזולוציה 1024 על 768. זהו. תודה

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  21. Started by DaniDin,

הרצתי את ה-3DMARK 2003 עם ה-CATALYST 4.2 בלי לשנות כלום בתוכנה, והתוצאה הייתה 5300 . השאלה שלי האם זה תוצאה טובה למפרט הנ"ל : פנטיום 1.8 256 מגה RDRAM ATI RADEON 9800 PRO האם קיים אתר שיכול להראות לי תוצאות של מחשבים אחרים עם הכרטיס הזה? אשמח לקבל לינק. ואחרון... האם דריברים של אומגה ישפיעו על הכרטיס שלי?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  22. יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 4 MX 440 ובמידע התקנים כתוב: "ההתקן לא נתמך"-מה זה אומר? הורדתי דרייברים מהאתר של Nvidia כשפירמטתי את הוינדווס לפני שנה, ובכל זאת כתוב "דרוש עידכון" או "לא נתמך"!!!! מה עושים??? נ.ב-תוכלו בבקשה להביא לי לינק לדרייברים מעודכנים לכרטיס?תודה....

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by Internal,

כאן אתם יכולים לראות מהו הדרייבר הכי טוב http://www.onlynewz.com/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=12&page=1 אני מקווה שפירסמתי במקום הנכון...

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by Tzion,

מה עדיך שיהיה לכרטיס מסך: זכרונות של 128MB 64BIT או זכרונות של 64MB 128BIT ??? וגם מה עדיף, גיפורס FX5200 של GIGABYTE http://www.pchardware.co.il/docs/pd-706870786.htm או של GAINWARD http://www.pchardware.co.il/docs/pd930869070.htm

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  25. אני שואל את זה לא כי אני נוב (למרות שאני קצת אחרי כל המושגים שאני קורא כאן ואין לי מושג מה הם אומרים ) כי אני יודע ש R9800 פרו הרבה יותר טוב מFX 5900 (לא XT ) . אבל כשמסתכלים על הנתונים שלהם רואים שהם בתכלס אותו דבר ואפילו ל 5900 יש יתרון אגב אני מדבר על גרסת ה 128 MB . Radeon 9800PRO\256 מהירות ליבה: 380MHZ מהירות זיכרון: 680MHz (בערוץ בודד 340MHZ) או 700MHz ( בערוץ בודד 345MHZ) לגרסאת ה256MB אפיק זיכרון: 256BIT (שני בקרי זיכרון של 128BIT) כמות זכרון: 128MB או 256MB צינורות עיבוד: 8 בנוי בארכיטקטורה של 1X8שזאת אומרת טקסטורה אחת לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון ערוץ AGP X8 Geforce FX 5900: מהירות ליבה: 450MHz מהירות זיכרון: 850MHz (בערוץ בודד 425MHZ)…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים