עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אנשים בבקשה תעזרו לי אני פשוט לא יכול יותר, אני עוד מעט תופס כיסא וזורק אותו על המחשב, ולוקח את המסך ועושה לו נפילה חופשית בקומה 7! הTVOUT שלי, שלאחר מאמצים רבים אולי (אם אתם זוכרים פתחתי על זה שהTO שלי היה בשחור לבן איזה שלושה ת'רדים) החלפתי כבלים מצבים תוכנות הכל בסוף שנאי הייתה הבעיה, קיצר שזה מאחוריי עכשיו הTO פשוט עובד מתי שבא לו!!!!!!!! אני עומד להשתגע ולפעמים הוא לא עובד בכלל אפילו אחרי כמה ריסטרטים! מה יכולה להיות הבעיה, דריברים הכי עדכניים R9000 SAPPHIRE בבקשה תעזרו לי, אין לי הסבר לבעיה הזו! :s07: :s07: :s07:

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by sausage,

חשבתי על הרעיון הבא: לקונת לוח עם 975 ולקנות כרטיס X1900 crossfire בלי הכרטיס הנוסף. הרעוין הוא, שכשהמחשב יצתרך שידרוג עוד שנתיים, אוכל לקנות 1900 (non crossfire) מעפאן ב-200$ וכך להאריך את חיי המחשב. אפשרי? מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  3. הייתי שמח אם מישהו היה יכול להסביר לי מה משמעות כל ההגדרות הגרפיות השונות בגוטיק 3 (1.12). המשחק רץ לי בלי בעיה על הגדרות "בינוניות" וקצת מקרטע על הגדרות "גבוהות" ואני רוצה לכוון למשהו באמצע אבל אני לא בטוח מה כל דבר עושה ומה הכי משפיע על הביצועים. המחשב שלי: AMD Athlon 64 X2 4600 1GB DDR2 677 Gigabyte Geforce 7900GS ציון 3DMark06: 4715 תודה .

• 7 תגובות
    • 537 צפיות
  4. Started by אSף,

בהנחה שהוא תקין וללא אחריות? אני ממש מתלבט מה להציע למוכר - הוא מבחינתו פתוח להצעות.

• 92 תגובות
    • 7.9k צפיות
  5. הטמפ' 45-47 במנוחה זה נורמלי לכרטיס 6600GT אם קירור אקטיבי? ללא OC. טוב הרצתי גם ATI TOOL בבדיקת ארטיקפטים ולמשך 5 דקות והגיע ל75. רציתי לדעת אם זה נורמלי בחום הזה של הקיץ הטמפרטורות האלה?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

היי יש לי את המשחק DESERT STORM הראשון וראיתי בתיקית ההתקנה שלו קובץ שנקרא data1.hdr האם יש קשר כולשהו בין הקובץ הזה לבין המונח HDR שמוכר לכולנו? האם פירוש הדבר שHDR היה כבר קיים לפני שנים?

• 11 תגובות
    • 821 צפיות
  7. מבין כל יצרניות כרטיסי המסך, איזו חברה ידועה כאחת שמקדישה מחשבה לקרור יעיל של כרטיס המסך?

8. Started by wwll soldier,

יש לי בעיה בריבוי צגים, המחשב מאפשר את זה רק כאשר אני משתק ליבה אחת של הכרטיס(מה שאני לא רוצה לעשות) הדרייבר שאני משתמש הוא 169.21 של אנוידיה, בדרייברים קודמים זה נתן, מישהו יודע איך לסדר את זה חוץ מלחזור אחורה בדרייברים? תודה מראש

9. אותה חברה אותו כרטיס , לא מבין מה ההבדל, בארץ מוכרים את שניהם : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3283#ov http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3228#ov תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Gidi Fisher,

היי, אני מקווה שמותר לפרסם פה כרטיסים למכירה. אני מוכר את הR9 290X SAPHIREהמפלצתי שלי, הכרטיס חדש, בשימוש במחשב רק שבועיים מוכר כי יש בעיית תאימות של הכרטיס הזה ואדובי מעבר לזה רץ מדהים עם אססינס קריד החדש (סינדיקט) ובמבחני ביצועים הוא קורע את הכרטיסים במחיר זהה של NVIDIA מחיר 1500 (גמיש) , שוב, הכרטיס חדש ועובד פצצה, רק בעיית תאימות עם אדובי. גידי 052-5013632

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  11. שלום, בעקבות מבצעי בלאק פריידי אני משדרג במעט את המחשב שלי. ראיתי מבצע בTMS של כ. מסך 7870XT ב566 שקל כולל דואר רשום. כשהתקשרו לבקש את פרטי האשראי שאלו אותי איזה ספק יש לי מכיוון שהכרטיס דורש ספק של 600W ומעלה (לטענת הנציג). אני אמנם די חלוד בענייני החומרה אך זכור לי ש600W זה די הרבה. המפרט הנוכחי שלי: ספק Cooler Master 460W לוח אם Ga-ma790xt-ud4p מעבד AMD Phenom II X4 965 כ. מסך נוכחי AMD Radeon HD5770 הארד דיסק WD Cavaiar Black 1TB צורב DVD של LG GH22NS50 זכרונות 2X2GB DDR3 של סאמסונג כמו שכתבתי קודם, האם השינוי של הכרטיס יהיה שינוי גדול בצריכת החשמל שהספק לא יעמוד בו? בנוסף אני גם מתחדש בכוננן SSD 850 EVO של סאמסונג וזכרונות 2X8GB של Crucial. תודה מראש לכל העונים ובלאק…

12. שלי עומד כרגע על 620 מעבד, ו-720 זכרונות.. טמפרטורה ב ATITOOL במאמץ 90 מעלות!

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  13. אוק אני מתכוון לקנות מחשב חדש. עכשיו כמובן שמשוה חשוב זה הכרטיס מסך מעבד יהיה קונרו. עכשיו אני רוצה כרטיס מסך שיתמול בחיבר רגיל לא dvi כי אין לי במסך dvi אני משתמש במסך 15 אינץ של benq. רזולציית משחק תיהיה 1024*768. עכשיו מחיר אני לא יודע אני לא הולך לעשות מערך sli אני תאמת חשוב מיותר ויותר מדי כסף דעה שלי כי כל המזן צריך עוד פונקציות שהכרטיס יתמוך בהם וגם לא oc. עכשיו אני רוצה לדעת על זה ממליצים וכמו שכולם ידועים המפרט יבנה סביב הכרטיסמ סך והמעבד. זה יהיה מפרט למשחקים. אז איזה כרטיס כדאי להשים? ואחרי כמה זמן אני יצטרך להחליף אותו. אני רוצה שוהא יריץ את כל המשחקים ויעבוד נהדר.

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  14. Started by swisaman,

שלום לכולם! לא מזמן שמתי לב שבחלק מהמשחקים הGPU USAGE שלי לא נמצא על 99 אחוז כמו בבדיקות מאמץ או משחקים אחרים.(הוא פעם על 50,פעם על 70,פעם על 60 וכ"ו) זה קורה רק בחלק מהמשחקים. ועד כמה שידוע לי המעבד לא יוצר צוואר בקבוק. ^זה תקין?

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by GuillotineX,

חשבתי לקנות את ה7300gt האם יש כרטיס מסך אחר טוב יותר בתקציב הזה? המפרט: p4 2.8 512 agp מספיק שיריץ HL2,COH,FEAR,Q4,COD2 על הגדרות סבירות בנוסף אם מישהו יכול להמליץ על חנות מחשבים נורמלית באזור המרכז שמוכרת כרטיסי מסך.

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  16. שלום לכולם, רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יצליח לסחוב יפה משחקים כגון פיפא2006, AOE3,אולי איזה NFSMW וכמה משחקי ראלי.. חשוב לי לדעת אם הכרטיס הזה הוא בערך ברמה של ה6600GT כי אם כן זה מספיק לי. דרך אגב, אני שואל כי אני משיג אותו במחיר ממש ממש טוב, 380 שקל חדש וזה מתאים לי בול בתקציב. יש לציין שאני לא משחק במשחקים שהם יותר "כבדים" מאלה שציינתי למעלה.

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by charm,

שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות כרטיס עריכת וידאו שניתן יהיה אפשר לראות טלויזיה ווידאו במחשב ואולי גם לשמוע רדיו איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות ולמה? (המחיר פחות חשוב) ומאיזה חנות באיזור המרכז ועוד שאלה בקשר לטלויזיה מאיפה כדאי לקנות (שוב באיזור המרכז) כבל איכותי שיחבר בין המחשב (כרטיס עם TV OUT) לטלויזיה ושיראו בו הכי טוב (לפחות כמו שרואים במחשב) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  18. יש לי אפשרות להביא מן היצרן בסין 9600GT DDR3 512MB מסורס במחיר של 300 ש''ח הכרטיס הוא 128BIT הזיכרון הוא 256 מובנה והשאר מן הזיכרון הפיזי של מערכת המחשב. תמונה של GPUZ: http://up55.siz.co.il/up1/utkgzk1nwjno.jpg אז האם משתלם לקנות ב300 ש''ח וגם האם אני ירגיש הבדל ניכר מ-(8600GT(512MB DDR3 שיש לי? <<המפרט בצד<< ותודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by chubaka,

יש לי ti 4200 ואני לא מבין מה זה filtering וכל זה מישהו בבקשה יכול להסביר לי כמו כן איך אני עושה לו oc? בקיצור איך אני מביא אותו למקסימום יכולת?

20. אני מתכוון לקנות תמחשב הזה 2000# מעבד: Intel Conroe E6600 2.4Ghz 4MB 1066MHz Dual Core 2400# כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 1200# זיכרון: lPQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 700# לוח אם: GA-945P-S3 Intel Core 2 1066FSB DDR2 667MHZ 4 memory slots PCI Express x 16 2300# מסך: LG LCD 19 L1970HR 500# כובן קשיח: HITACHI 200GB 7200rpm 8MB Buffer SATAII 150# כונן דיוידי: Asus 16/48 Silver Retail DVD-ROM 500# ספק כח: ENERMAX LIBERTY 400W 600# מארז: GIGABYTE 3D AURORA אבל חשבתי שכבר עדיף לא להשקיע עכשיו הרבה בכרטיס מסך לקנות משהו שיחזיק לחצי שנה טיפה יותר ועד אז אמור לצאת D10 ואז לקנות כרטיס …

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by idok,

יש לי בעיה... הרצתי טסט של התוכנה PCMARK2002 ובסוף כשנכנסתי לאתר שלהם וראיתי את המפרט שלי, היה כתוב שהAGP העכשווי שלי הוא X2 ואפשרי X8,X4... למה כתוב לי שהכרטיס רץ על X2 כשהוא אמור לרוץ על X8? ד"א את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מתלבט בין שתי כרטיסים למחשב החדש שלי ואני צריך עזרה בלבחור איזה מהם יותר טוב ה7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E או Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E אני לא גימר כבד אז אני לא נראה לי צריך כרטיס יותר חזק מזה ובKSP אי אפשר לקנות את ה6800GT אז אני רוצה אחד מהם איזה כרטיס מסך יותר טוב ??

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by davidsystem,

היום קניתי כרטיס מסך gtx260 של zotac אמרו לי אם אני רוצה לשדרג pointofview gtx260 אני לא מכיר את החברה האם היא מוכרת?כדי לי ?אני יתין לינק של שתיים אני צריך להוסיף עוד 90 שקל בשביל לשדרג http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=4

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by sprites,

מבחינת יכולת ואייכות לכידת וידאו אנלוגי, האם עדיף כרטיס מסך עם יכולות vivo (שיושב על הAGPx8), או כרטיס מסך רגיל ובנוסף כרטיס לכידה פשוט (עד 600 ש"ח שיושב על pci)?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by Bori4ka,

שלום חברים, היה ברשותי כרטיס מסך 5850... ונדפק לו הקרור, יש לי אחריות אז פניתי לחנות והם נותנים לי זיכוי.. השאלה מה עדיף לקחת שיהיה באותו כוח מה שהמליצו לי זה 650 עם 2 גיגה זיכרון ללא תוספת או 660 שמה אני יצטרך להוסיף קצת מה אתם אומרים? איזה כרטיס אתם ממליצים שיהיה בכוח של 5850 או יותר חזק אני בעיקר משתמש משחקים סרטי HD ותלת מימד קצת עבודה עם PINNACLE עריכת וידאו ויש לי מסך 42 איץ תלת מימד תודהה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.