כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת. תודה על העזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תנו פירוט ככל שניתן. מהו רוחב הפס המקסמלי , ומהו רוחב הפס המינמלי ? אשמח לשמוע תגובתיכם. תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
החלו לזלוג פרטים על הדור הבא של NVIDIA בשמו Ampere , סדרת RTX 3000 אמורה לצאת באמצע שנה הבאה עם שיפור ניכר בביצועים ואפילו הוזלה בכרטיסי HIGH END עקב תחרות מצד AMD, אינטל שמוציאה כרטיסי גרפי חדש, והדור הבא של הקונסולות. https://wccftech.com/nvidia-ampere-rumors-massive-rt-performance-uplift-higher-clocks-more-vram-lower-tdps-vs-turing/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין ברכישת כרטיס מסך חדש. הכרטיס מסך מיועד להריץ משחקים כמו סימס 3, GTA IV, WORMS, כלומר אין צורך בהרצה של משחקים חדשים וכבדים במיוחד. התקציב עד 300 ש"ח ספק כוח- ENERMAX LIBERTY 400W תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
קירור נוזלי למעבד מדגם Corsair Hydro Series H100i Extreme דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Intel Core i7-4770K Haswell 3.5GHz Box Asus דגם Maximus VI Extreme צ'יפסט Z87 תושבת 1150 זכרון Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 1600MHz דגם CMY16GX3M2A1600C9R קיט של 2 יחידות מארז Corsair דגם Graphite Series 600T Mesh צורב Asus דגם DRW-24D3ST ממשק SATA כרטיס מסך EVGA דגם NVIDIA GeForce GTX770 Classified 4GB אני אשמח לקבל הצעות לשיפורים .. ספק כוח Seasonic 860W פלטיניום יש לי כבר + ssd intel 330 180giga אני מתלבט על כרטיס מסך יש דגם NVIDIA GeForce GTX770 OC DC2 2GB GTX770-DC2OC או שעדיף לקחת evga אני מקבל איתו 4 GB
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
יש למישהו שמץ של מושג מה יהיה המחיר שלהם בארץ ומתי הם יגיעו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
השאלה שבכותרת.[br]פורסם בתאריך: 26.12.2007 בשעה 15:44:42 נו?שאלתי שאלה פשוטה מאוד ><
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
היי. ככתוב בהודעה, החבר ישחק רק בזה. תקציב-עד 400 שקל, אם לדעתכם אפשר בפחות , אז זה יכול לעזור. יחובר לספק איכותי 380W של אנטק\סיסוניק. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כ.מסך של PowerColor (הדגם הנ"ל). רכשתי אותו לפני כארבעה חודשים, בזמנו הבנתי שיש אפשרות לצרוב ביוס של 6970 אבל האמת שלא השקעתי לזה כל חשיבות שכן לא ראיתי צורך לזה. היום מתוך סקרנות (וכמובן חמדנות) ניסיתי לצרוב ביוס של 6970. הבעיה שנוצרת לי היא שכאשר אני צורב את הביוס בהצלחה לאחר ההפעלה מחדש המחשב מסרב לעלות - אין שום ציפצופים ושום התראה, פשוט נתקע על מסך שחור עוד לפני שבכלל עלה הביוס של הלוח, ניסיתי מספר ביוסים + עשיתי MOD לנוכחי שלי - בכולם אותה בעיה. האם הכרטיס נ"ל בכלל ניתן לצריבה?(יש DUAL BIOS) ואם כן, מה אני עושה לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום חברים וערב טוב , אני לפני רכישה של מחשב חדש , המפרט מצורף כתמונה. המחשב ישמש בעיקר ללימודים (מדעי המחשב ותקשורת חזותית) ועבודה (פיתוח אתרים / אפליקציות ותכונות). יריץ תוכנות ADOBE (דו מימד בלבד בשנה שנתיים הקרובות) וvirtual machines (לינוקס וכדומה) למחשב יהיו 2 מסכים וזאת אחת הסיבות העיקריות לרכישה של הכרטיס מסך. כרגע המליצו לי על Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 בTMS השאלה אם זאת הבחירה הנכונה לצרכים שלי ואם הוא מתאים בכלל למפרט שלי / ספק כח. אני דיי מעוניין להישאר במסגרת התקציב הנוכחית אין לי בעיה להוסיף עוד 100-300 שקל אבל לא יותר מזה... תודה רבה על העזרה והזמן!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין להתחיל פרוייקט עם מספר מצומצם של משתמשים מהפורום(משהו כמו 3-4 כולל אותי), ונכתוב ביחד FAQ(Frequently Asked Questions) לפורום גרפיקה ותלת מימד, על מנת לעזור למשתמשים החדשים למצוא מידע על נושאים כלשהם ולמנוע תגובות של "תעשה חיפוש" באם הרעיון יצליח, הFAQ יעלה כסטיקי לפורום זה במקום הדיון הזה. כל מי שמעוניין להשתתף בהכנת הFAQ, נא ליצור קשר בהודעה פרטית ובקשתו תישקל. תודה ויום טוב. SpiritKnight
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום יש hd4850 ועשיתי לפני המון זמן oc ועכשיו שמתי לב שאין לי יכול להיות בגלל שעודכן הדרייבר או משהו כזה? אני זוכר ששמתי עד הסוף הכל ועשיתי בדיקות בזמנו והיה הכל תקין אז אם עכשיו אני יעלה בבת אחת הכל עד הסוף לא יקרה כלום?? או לעשות כמו שעשיתי פעם כל 5mh כל פעם ולבדוק 20 דקות לארטיפקטים? ודרך אגב אני מנסה לעדכן את הדרייבר ל- 12.4 אז אני מנסה להסיר את ההתקנה מלוח בקרה ולא מצליח ועשיתי ככה כל הזמן ותמיד היה רזולוציה נמוכה ועכשיו לא....חחח וכשאני מתקין את - 12.4 זה עדיין מראה לי 12.3 כאילו מה שאני עכשיו ! Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות ti 4200 עם 128 זיכרון, מה ההבדל בין AGP 4X ל8X והאם זה מצדיק מחיר גובה יותר? האם לכרטיס יש תמיכה ב DIRECT X 9? והאם הוא יעלה משחקים עכשווים בכלל?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של gigabyte z97x gaming 3 הלוח תומך בsli והשאלה שלי אם שווה לי להשקיע בכרטיס של amd כי אני משתמש ברזולוציה 1080-1920 שזה מושלם ל-480 כולל הצריכת חשמל המאוד נמוכה אבל אז הלוח אם שלי פשוט לא בא לידי ביטוי וגם לעתיד שאני ירצה לבצע מערך אני יצטרך לקנות 2 כרטיסים. עדיף פשוט להשקיע ל1070 למרות החוסר מימוש לכרטיס? בכול אופן מעוניין לשמוע עוד דעות תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
התקנתי אותו ומאז המערכת הרבה יותר יציבה ולא קורסת לי כל כמה דקות. בבדיקה שעשיתי על C&C3 ובצפייה בHD התמיכה סוף סוף טובה. עדין הדרייבר הזה לא שוחרר רישמית הוא מופיע באתר הנ"ל http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=15
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים עליהם כי לא יודע הם זולים ולא יודע אים כדאי ליקנות אותם פשוט אני רגיל ל ASUS ו GIGABYTE וכל השאר אני לא יודע.
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
כאילו כדאי לקנות עכשיו כרטיס עם תמיכה? והאם כרטיסים שיש להם תמיכה של DX10 יכולים להריצ משחקים שלDX10.1? אני פה קצת מתוסקל במחשב הישן שלי (משנת 2000) היה מותקן כרתי שבא עם תמיכה ב DX7 אבל הוא גם הריץ dx8 וdx9a למה בכרתיסים של היום זה לא דומה?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
איך אני יודע באיזה ביוס נמצא הכרטיס שלי? אני רואה את הכפתור של ההחלפה, אבל לא כתוב 1 ו-2 (הכרטיס של HIS) כשאני רוצה להחליף ביוס, צריך לנתק את המחשב מהחשמל? נכנסתי לCCC והאפשרויות בoverdrive נעולות למה זה?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
במסגרת האיסור החדש של NVIDIA על שינוי הגדרות הפעולה של כרטיסי ה-GeForce GTX 1070 Ti, נראה כי נתחיל לראות עוד ועוד יצרניות שמתחילות להציע פתרונות תוכנתיים נלווים ייעודיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם נתחיל בזה שזה המפרט שלי :I5 2400 MOTHERBOARD OF INTEL HD 5770 1.0 TB BLACK WD XASER VI MX BNS TR2 RX 550 W אני רוצה לקנות GTX 460 יש לי כמה שאלות קטנות אחד מי OCER יותר טוב הגירסא של ה768 MB או ה1GB כי פעם ראיתי פה מישהו אומר שה768 MB יותר טוב אז רציתי להיות בטוח כי אני הולך לדפוק לו וואחד OC ועוד משהו אני כל הזמן מחליף בין המסך 17 אינץ שלי למסך טלווייזה שלי 26 ה768 יחזיק ב26 ואם לא מזה יעשה בכל מיקרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אני מודע לעובדה שהכרטיס מגיע עם OC מוכן, אבל האם לבצע OC נוסף ישפר את הביצועים אפילו יותר? אני מקבל את הכרטיס שבוע הבא.
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי עכשיו אפשרות או ל CHAINTECH GEFIORCE 3 T200 128MB או מה שקניתי עכשיו ואותו אני רוצה להחליף MSI GEFORCE 3 T200 64 MB VIVO כדיי להחליף את גרסת ה 64 מגה ב 128 של CHAINTECH? http://www.chaintech.com.tw/Products/VGA/ag321.htm אני חייב מהר תשובה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם אני יכול לשים כרטיס מסך DDR3 על לוח אם של DDR 2 וכרטיסי זיכרון של 3GB? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
יש הבדלים גדולים בינו לבין AGP? כי אני רוצה לקנות לוח והשאלה אם שווה לי עם ה-PCI-E או AGP.. אני רוצה ליקנות את ה-X800XT PE בגירסת PCI-E.. השאלה מה משתלם לי, ומה יהיה טוב לעתיד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-