עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Aqualiz3r,

מישהו שמע משהו בקשר לכרטיס הזה? מתי הוא יגיע לישראל? לפי מה שאני יודע אפשר להשוות אותו ל 6800 GT מישהו יודע מתי הוא ימכר בארץ אני מת לקנות אותו...

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  2. http://www.ocia.net/articles/6800/6800.shtml הוא נתן הוראה ליצור איזה שהוא קובץ ולא כל כך הבנתי מה לעשות To create the batch file, open a new notepad file and enter in the following text: RivaTuner.exe /wrc020,0 /wrc024,0 /wrc028,0 /wrc02c,0 /wr1540,13f0f /rr1540 Then, save the file with a .bat file extension. Once complete, simply double click the icon as you would any other executable file. When executed, you should see something similar to the following: איך מבצעים את ההוראות האלה? ****בתודה מראש****

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  3. Started by שלמה הדג,

שלום, יש לי את הכרטיס Leadtek 6800GT ורציתי לדעת, איזה דרייברים מומלצים בשבילו והיכן ניתן להורידם. תודה.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  4. Started by eli20,

עד היום היה לי ג'יפורס 4, והחלפתי אותו לradeon. האם אני צריך לפרמט את המחשב כדי שהמחשב יפעל כראוי? תודה לעוזרים, אלי

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  5. בריוה טיונר אני רואה 300 ב3D מארק אני רואה 500 WTF? אהה וזה 6600GT והטמפרטורה 55 מעלות

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  6. שלום, יש לי GEFORCE 4 MX AGPX8 חדש שמשום מה אני לא מסוגל להתקין את הדרייבר של NVIDIA באמצע ההתקנה של FORCEWARE יש RESTART ואחרי שהווינדווס עולה, יש הודעה על שגיאה חמורה. הנה המפרט למקרה שזה רלוונטי: לוח אם של אינטל D850GB עם AGPX4 מעבד פנטיום 4 1500 256 MB RDRAM ניסיתי להתקין שוב אחרי פרמוט והתקנה מחדש של XP - לא עזר... מה יכול לגרום לזה? מה אפשר עוד לנסות?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  7. Started by demultiplexer,

יש לי מסך עם שתי כניסות וידאו אחת rgb והשנייה dvi ויש אפשרות לעבור בין הכנניסות. חשבתי לחבר שני מחשבים לאותו מסך. האם יש ממיר מכניסת הdvi לכניסת rgb ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  8. Started by SugarFreeBoy,

איפה?? והאם יש כבל אחד שיהיה עדיף על אחרים? תודה לעונים =)

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  9. Started by omerha,

מה עדיף RADEON 9700PRO של POWERCOLOR או Geforce FX 5900 של XFX ?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  10. Started by X_Dror,

http://ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=10&submit.y=7&submit=GO%21 הנה התיקונים שנעשו: Fixed in this driver: * Men of Valor: Buffering issues are no longer noticed when playing the game under Windows XP with an ATI RADEON 8500 or 9100 series installed * Myst URU Ages Beyond Myst: Attempting to turn 180 degrees and head towards the barb wire fence displayed within the game no longer results in the system failing to respond. This issue is known to occur under Windows XP with an ATI RADEON X800 XT Platinum Edition installed. * Richard Burns Rally: Playing the game under Windows XP with a…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  11. Started by Lanzar,

לכולם רציתי לדעת אך ה 6800GT ב PCI-E יחסית לגירסת ה AGP ? כמובן מבחינת BENCHMARKS, ואך גירסת ה PCI-E יחסית לגרסת ה AGP ב OC ?? מתי צריך לצאת 6800U ב PCI-E ?? תודה מראש LANZAR.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  12. Started by pumbatal,

איך הכרטיס radeon 9250 של CLUB3D ?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  13. האם אוכל לחבר ל-AIW X600 רמקול חיצוני (mono זול!) בנפרד ממערכת הרמקולים הרגילה (5.1) של המחשב (על לוח האם במקרה שלי)? המטרה היא שה-AIW ישמיע בקול רם בבית תזכורות/שעון מעורר מוזיקאלי/רדיו-אינטרנטי/שיחה מזוהה/וכו' גם כאשר נניח אני שומע באוזניות (המחוברות ל5.1) דברים אחרים. כשאני הולך לישון אני לא רוצה לזכור לנתק את האוזניות כדי שהשעון המעורר יעיר, כמובן. לא רוצה בכלל להתעסק עם ניתוק האוזניות אף פעם. ב5.1 אפשר להדליק ולכבות בלי לנתק חוטים. במילים אחרות אני רוצה שרמקול אחד של ה-AIW תמיד יהיה דולק בלי קשר אם ה5.1 מושמע באוזניות או ברמקולים שלהם. אפשרי? האם אפשר לדוגמא לנגן קובץ MP3 ליציאת אודיו של ה-AIW או שזה לא כרטיס קול סטנדרטי מה שיש שם? תודה!

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  14. Started by AvigdOr.GT,

יש אולי אפשרות שבגלל שהמחשב שלי רץ ללא SP2 לוינדוס אז איכות הביצועים של המשחקים ירודה? הSP2 יכול לשפר ביצועי מערכת?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  15. Started by bd,

איזה אני יוכל לקחת שהוא טוב ומשחקים האחרונים שיצאו יעבדו בו... אני לא גיימר או משו רק רוצה שהמשחקים יעבדוווווווו כמו NFS ודברים אחרים.... ואני לא חורש על המחשב במשחקיים

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  16. Started by uzana2004,

בס"ד הכרטיס מסך שלי זה 6600GT ואני זקוק למסך שיריץ הכי טוב משחקים עליו... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  17. Started by gtlv79,

היתי מבקש עזרה לדעת כמה ווט הכרטיס הזה בגלל שהלוח שקניתי תומך בכרטיס של 1.5 v בלבד בתודה מראש.

18. Started by royalt,

אני יודע ששואלים את זה הרבה אבל אני בהתלבטות בין שני כרטיסי מסך לא יקרים... בהתאם לתקציב שלי ההתלבטות היא בין - Ati gigabyte 9550 128BIT 128 MB לבין כרטיס מסך FX 5700 LE OCTEK/INNOVISIONעם זכרון 128MB DDR עם 128 BIT ( יש מקומות שבאותו מחיר רשום 256 BIT אבל אני לא בטוח אם להאמין) מה עדיף? אגב אם אתם אומרים 5700 אז מה עדיף בין שתי החברות שרשמתי (OCTEK או INNOVISION ) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  19. המסך הוא סוני טריניטרון שטוח לחלוטין 19" מבית דל דגם והכל מדוייקים: Dell P991 יש לי רדאון 9550 128 ביט מה הקצב רענון ורזולוציה האופטימליים בשבילו?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  20. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2857

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  21. Started by lumi,

ייש לי ממיר שמחובר ל TV '14 ישנה, שאלתי האם אני יכול לקחת מסך LCD של מחשב ולחבר אותו ישירות לממיר עם איזשהו כבל? ??? כוונתי היא ללא חומרה או תוכנה כל שהיא : תודה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  22. Started by tombcatz,

שלום לפורום יש בבעלותי PNY Geforce 6800NU 128MB 256Bit ותהיתי לעצמי מה הם הדרייברים האחרונים של Nvidia? כבר הרבה זמן שאני עם הדרייבר גירסא 66.93 ומפתיע אותי שNvidia לא שיחררה שום דרייבר מאז,או שאני פשוט טועה? אני לא מחפש דרייברים לא רשמיים [אומגה וכו'],אילא רק של Nvidia וגם לא מחפש גירסאות בטא תודה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  23. Started by ori83,

אני צריך המלצה למסך דק בפחות מ2000 ש"ח לצרכים משרדיים. המחיר יכול להיות גם מחיר מוערך במכירה פומבית. יש הבדל גדול בין 12 ל16 ms?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  24. Started by Mr.Pepo,

השימוש העיקרי שלו יהיה לצפות בערוץ 2 במעונות באוניברסיטה, הדרישה היחידה שהכניסה של האנטנה תציג איכות תמונה סבירה. תקציב מינימלי. כמה שפחות - יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.