עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כמו שכולכם יודעים לרבים מאיתנו יש את בעיית ה-VPC recover שגורם לכיבוי המחשב במצבים שמשחקים במשחקים ולהודעת התשלח והאל תשלח. אני עם הבעייה הזאת כבר כמה חודשים... ניסיתי הכול, החלפתי כרטיס מסך , התקנתי את הדרייברים של ה-chipest VIA את הדרייברים הכי מעודכנים, שיניתי את ה-AGP ל-4x אין אין פשוט ניסיתי ה-כ-ו-ל. אז עכשיו אני מקווה שיש למישהו פה בפורום פיתרון סופי לבעיה הזאת. ולמה ATI לא מוציאים עידכון או פאט'צ נגד הבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  2. Started by pyaniv,

שלום, הרצתי 3DMark 03 ואני רוצה להשוות תוצאות עם מערכות דומות לשלי. אני לא יכול להירשם כי הקוד הרשמה שלי לא תקף. מה עושים ?

3. אוף. אוף. ואוף. פעם שניה. אני לא מצליח להריץ סרטים. בפעם הראשונה נתנו לי תVLC מדיה פלייר ואמרו לשים את הכל על הגדרות יותר נמוכות. פעל, אבל לא יותר. מה אפשר לעשות? הכל על הגדרותנמוכות ולא פועל לי. כרטיס מסך : X1300PRO מסך : Mag AH 778

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by Hr44,

אני מחפש כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 400 (גמיש) חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה שלט מה אתם אומרים על ה PINNACLE PCTV STEREO? פתחתי כבר תראד בנושא אבל הדרישות השתנו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  5. דרישות: 1. מסך שטוח באמת. 2. התאמה גם לגיימינג מהיר ואיכותי וגם לעבודה עם מסמכים וקטעי קוד (C++, JV וכדומה). 3. כרטיס מסך בשימוש: 1900XT האם במחיר הזה לא עדיף 19' של EZIO או ויוסוניק? משהו כמו VP930 או VX224? אני חשבתי שעדיף CRT כי במסמכים אני עובד ב-1600X1200 ובמשחקים או סרטים אני מוריד ל-1280X1024 ול-LCD יש בד"כ בעיה עם שינוי רזולוציה (המסך נראה לא טוב כשהוא לא ברזולוציה הטבעית). תודה מראש על העצות, TMP

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by bar21,

שלום! רכשתי את הלוח ASUS M2A-VM HDMI עם מעבד Athlon X2 4000+Amd וזיכרון של 1 גיגה PQI TURBO DDR2 667 כמו כן יש לי ויסטה ULTIMATE עכשיו ,לאחר משחקים רבים:עידכון BIOS עידכון CATALYST וכו' המחשב עדיין אינו מדורג ב3.0 ב:Desktop performance for windows aero ע"מ שאוכל להנות מהAERO של ויסטה. האם ניתן לעשות עוד משהו(עליי לציין שלאחר כל העידכונים הSUBSCORE 2.9 ) האם הכרטיס הנ"ל בכלל תומך בAERO ושאלה אחרונה:האם יכול להיות שבגלל הMEMORY SHARING שהכרטיס לוקח מהזיכרון (128 MB) זה משפיע וכל אשר עליי לעשות זה להוסיף עוד סטיק? אודה לתשובה מהירה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by sahargt,

רציתי לקנות לאח שלי כרטיס מסך חשבתי להשקיע משהו בסביבת 300 דולר ראיתי כמה דגמים איזה הכי טוב חשוב שהכרטיס היה מסוג GF6800GT דגמים 1 http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814122195 2 http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814121177 3 http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814145085 4 אם יש דגמים יות טובים השמח אם תגידו לי

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  8. Started by Albetron,

צריך את דעתכם בבקשה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  9. שלום Gigabyte הוציאה לאחרונה כרטיס 7600GT 128MB מוזל בכ- 40$ מ- ה- 7600GT 256MB גם הוא מגיע כמובן עם DDR3 וכל הנתונים הרגילים של ה- GPU אני מתלבט בינו לבין ה- 7600GS הרגיל שלהם ? אני מתכנן לשחק משחקים חדשים אך רזולוציות ו- High detail לא ממש משנים לי מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by mp91,

יש לי RX 600 XT עם TV OUT.... חיברתי אליו כבל RCA ל S-VIDEO וזה לא מראה לי טוב בטלוויזיה.....(זה מראה לי צצבעוני אך בכול זאת מאוד מוזר ומאוד לא מובן ) הכבל הוא 4 פינים ב S-VIDEO ולעומת זאת אני יכול להכניס כבל עם 9 פינים ל חיבור ה TV-OUT שלי וחבר שלי אמר לי של ATI צריך כבל 9 פינים..... עכשיו רציתי לשאול האם צריך קבל עם 9 פינים ? ואם כן אז איפה קונים כי בכול חנות שהלכתי אליה יש להם רק עם ה 4 פינים... תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  11. אני אישית לא מכיר את החברה הזו (XFX) אבל מעניין אותי לדעת אם שווה לקנות כרטיס שלהם, כי לעומת גירסאות של חברות אחרות של 256BIT של ה - 7600GT זה ממש זול --> רק 916 ש"ח ב - IQPC, תודה מראש לכל העוזרים. עריכה : באתר שלהם כל הכטיסים של ה - 7600GT הם עם 128BIT, מוזר!!! --> http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=186022&productId=186026

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by choochoo,

שלום, יחד עם המחשב החדש שקניתי הגיע 8600GT שנבחר בעקבות יחס עלות / תועלת. הבעיה הגדולה עם הכרטיס היא דווקא בצפייה בטלויזיה. ראשית - אין מצב של "theater mode" בדומה ל-ATI - כלומר, אין אפשרות לקנפג את המסכים ב-Clone ואז לראות וידאו ב-overlay (כלומר וידאו מוצג בחלון קטן במסך מחשב ובמסך מלא בטלויזיה). בנוסף, משום שאני עדיין צופה בטלויזית CRT (גדולה אבל CRT...) התמונה עקומה מעט והכרטיס לא ממלא את כל המסך גם לאחר מתיחה מירבית של התמונה .... ד"א - NVIDIA מפרסמים ב-REL NOTES של הדרייברים שסדרה 8XXX לא תומכת בתכונות האילו !!! בקיצור - למי שמחפש צפייה בטלויזיה - רק ATI. אני שוקל להחזיר את ה-Radeon 9200 מלפני 3 שנים שמספק צפייה איכותית יותר (וכן, לא צריך שום האצת חומרה ל-HD בכרטיס ה…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by approx,

יש לי כול מיני ארקריפטים כאלה כמו בתמונה http://img151.imageshack.us/my.php?image=15001500148815131501su7.jpg למה זה קורה הכרטיס מסך חדש אתמול הגיע לי וגם זיכרון חדש היום קניתי 1 GB

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by geebor,

שלום לכולם, הנה שאלה שתשמע בודאי דבילית לרבים מכם, אבל בכל זאת: לפני כשנתיים קיבלתי שי פסח מסך דק Samsung SyncMaster 740B, ובערכה לא היה כבל DVI. כמה חודשים אח"כ קניתי מחשב עם כרטיס מסך שיש לו חיבור DVI, אבל עוד לא קניתי כבל כי הוא עלה באזור ה 150 ש"ח באותה תקופה. השבוע ראיתי במקרה באופיס דיפו שכבל DVI עולה בסביבות ה 60, ולפני שאני קונה אני צריך לשאול שאלת דביל - האם יש בדברים האלו איכויות? האם יש פרמטרים שאני צריך לבדוק לפני הקניה? תודה מראש אלון

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  15. שלום משתמש שעובד עם 3D MAX 8 רוצה לעבוד עם 2 מסכים עדיף כרטיס מסך חזק כמו ati firegl v7350 או QUADRO 4500 או 2 כרטיסי מסך שתואמים SLI?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  16. Started by mrsph666,

שלום, אנא, דרגו מבין הכרטיסים הבאים לפי עוצמתם, כש-1 זה החזק ביותר, ומה ההבדלים ביניהם? X800GT X800GTO X800GTO2 Limited Edition X800GTO FireBlade תודה!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by amit71,

לאחר קריאה מרובה בפורום קניתי מחשב עם כרטיס מסך HD3850 חיברתי 2 מסכים כאשר אחד מציג את לוח העבודה והשני רק את הרקע אך אני לא מצליח לעבור בין אחד לשני עם העכבר היכן בהגדרות צריך לסמן /לבחור כדי להפעיל את האופציה הנ"ל (לצורך עריכת וידאו בשתי המסכים)

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. שלום אנשים. יש לי שאלה כללית שהרבה זמן מבלבלת אותי, והיא כיצד מבטאים את שמות הכרטיסים של nvidia. אני אסביר את עצמי יותר טוב: מאז ומעולם האמנתי שמבטאים את שמותיהם של כרטיסי המסך של nvidia בצורה הזאת: נגיד 7600 אומרים שבעת אלפים שש מאות. אולם לפני שלושה ימים הופתעתי לגלות שלא כך קוראים לו אנשי מיקצוע אחרים. דוגמה לכך היא כשהלכתי לחנות המחשב הקרובה לביתי, ואז המוחר שם שאל אותי אם אני רוצה את הכרטיס מסך שבע שש מאות (7600). אז השאלה שלי היא צריך לבטא את השמות שלהם. בתודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  19. קראתי תגובה כאן באחד הפורומים שצריך ויסטה בשביל להריץ את הDX10 .. זה נכו ן ? (גם עם הכרטיס מסך עצמו הוא תומך DX10 למשל 8800?

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  20. ^^^ ואני גם לא רוצה להוריד את ה CATALYST CONTROL CENTER כי זה מכביד ואני לא אוהב אותו יש משהו מקביל ב OMEGADRIVERS? 7.1?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  21. שלום לכולם, שמי חן. אני כבן 17. אני חדש בפורום. (אשמח להכיר את כולם) בכל אופן, השאלה שלי היא כזאת, בדרך-לא-דרך, ייצא לי בקרוב להשיג את הכרטיס: Zotac 8800GTS 320MB המעבד שלי כיום הוא ה Core 2 Duo E6300, (כ -2 גיגה ראם, 667) האם יווצר לי צוור בקבוק? אם כן, האם אוברקלוק יוכל לסדר את זה? ואם זה יחייב קירור? תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  22. 1024 * 768 אם בכלל הטלוויזיות לא תומכות ברזולוציה הזאת? כמובן דרך S-video/composite

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by GORDY,

אני מעונין להתקין מערכת הפעלה חדשה ווינדוס 7.האם להסיר כרטיס אחד בהתקנת המערכת .או אין צורך פשוט להשאיר את שניהם?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  24. שלום שוב, לפני כחודש ניסיתי להמהיר את הPowerColor x1950pro שלי באמצעות התוכנה שבאה עם הכרטיס (CCC - Overdrive). הכרטיס הגיע לתדרים סבירים אבל לא החזיק מעמד בOC וקרס לאחר בדיקת מאמץ קצרה ו/או במשחקים. גם OC מזערי גרם לכרטיס לקרוס, והחלטתי שחבל על המאמצים לסחוט עוד ביצועים מהכרטיס. במהלך כל הניסיונות לבצע OC הכרטיס לא התחמם מעבר ל65 מעלות, לכן הבעיה כנראה היא במתח. בכל מקרה, מאז אותם נסיונות אני סובל מבעיות שונות בכרטיס - החל מקריסות בעת מאמץ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240884.30 ועד לביצועים גרועים (הכרטיס מקרטע (!) לפעמים בCOD2, בהגדרות גבוהות). ישנם גם משחקים שאני זוכר שלפני הOC רצו חלק, וכעת עם אותן הגדרות הם לא סוחבים. רזולוציה של 1280x1024 היא מילה …

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by sheff2k1,

איזה מהכרטיסים יותר חזק?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.