כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
קניתי GF6600GT עם 128MB&BIT יש לי 3.00GHZ ו- 1GB RAM קיבלתי ב- 3dmark 2001 ציון של 6832 בבקשה תגידו לי מה הבעיה? אני יודע שאני אמור לקבל הרבה יותר וגם במשחקים שיפעל יותר טוב התקנתי דריברים מהדיסקים ומאתר של NVIDIA והחיבורים במחשב הכל טוב עזרה http://img4.imageshack.us/my.php?image=120hy.jpg
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח חדש של pci-x עכשיו אני עוד לא התייעצתי בפורום אחר לגבי לוח זה הדבר הבא אחרי הכרטיס מסך שאני הולך לעשות כשאני אומר פורום אחר אני מתכוון ל hwzone רק בקטגוריה אחרת תודה לכולם אורן עריכה: המחשב שלי כרגע הוא מעבד: amd 64 bit 3000 מאוורר למעבד: CoolerMaster-hyper 6 לוח: ASUS | a8v-x זיכרונות: Princton 400Mhz 256mb *2 כרטיס מסך: Sparkel nvidia GeForce 5700le 256mb דיסק קשיח1: HItachi 80GB SATA דיסק קשיח2: WestranDigital 120GB SATA צורב די וי די: LG DVD RW זה לא הכל אבל אני חושב שזה יספיק בשביל להעריך מה יתאים למחשב עם לוח רציני בשווי 1000 ש"ח ומעלה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce זה מה שהזמנתי שימו לב שזה מומהר המוכר בפנדה אמר שהוא מגיע לרמה של ה GTS . מה אתם אומרים איפה הוא עומד ואיך הוא ביחס ל 1950PRO שרציתי?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בלי שום קשר למחיר...איזה מבין השניים יותר טוב מבחינת ביצועים(כמו שבטח הבנתם שניהם agp )
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כי לא ראיתי במפרט שלהם.... ראיתי רק בתוך חלון. הם מומלצים?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E Model GV-NX86T256D Chipset NVIDIA GeForce 8600GT Memory 256MB Memory Bus 128 bit Memory Type DDRIII 16Mx32 PCB Form ATX Bus Type PCI-E Bus Speed x16 D-SUB Y (By Adapter) TV-OUT Yes DVI Port Y (DVI-I) VIVO No Multi View Yes איך זה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום ניסיתי לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך שלי במחשב הנייד. הכרטיס המדובר הוא HD 5470. לאחר הורדת הדרייבר כראוי, הסרתי את הדרייבר דרך הקונטרול פאנל. במהלך ההסרה, מסך המחשב כבה לחלוטין, אך המחשב המשיך לדלוק. המתנתי כ-10 דקות וכשראיתי שאין שינוי, עשיתי ריסטארט ידני. לאחר מכן, המחשב הראה כאילו הסרתי את הדרייבר ולכן ניסיתי להתקין את החדש. לא ממש צלח. ניסיתי עוד כמה פעמים גם דרך דרייבר סוויפר וגם דרך הקונטרול פאנל. לאחר כל התקנה מופיעה לי בלוג של ההתקנה הודעת שגיאה, אשמח אם מישהו יאכל לפענח אותה, אולי הבעיה היא חומרתית ואני צריך להפעיל את האחריות. ההודעה היא כדלקמןקובץ מצורף). במידה שזה תקלת חומרה ארצה לדעת זאת במהרה, על מנת להפעיל את האחריות בהקדם האפשרי.…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את הכרטיס בחתימה ניסיתי לראות מה יש במסך של פתיחת הצינורות בריווה טונר, זה מה שיצא לי: אז חשבתי מה יקרה אם אני יסמן סתם למשל את אלה שמוקפים באדום, או אחד אחר שלא מסומן, מה קורה אז? תודה מראש, אלי.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס די מזמן, אבל לא שיחקתי כמעט בממשחקים. כששיחקתי, שיחקתי בכל מיני משחקי אסטרטגיה חלשים והכל היה טוב ויפה. עכשיו כשנכנסתי למשחק שיש בו יותר תלת מימד, כמו דום 3 או הלו 2(כל מיי משחקים שיש בהם אווירה של תלת מימד, ומסתובבים בהם) אז פתאום התחילו להופיע לי כל מיני סימנים שחורים כאלה על המסך, כמו פסים שחורים בנקודות שבירה. ניסיתי להתקין דריבר יותר חדש(לא בטוח עד כמה) וזה לא עזר. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מוריד מי האתר של הכ.מ SAPPHIRE את הדריור הכי עדכני וזה מה שזה מראה לי ברגע שאני רוצה ליכנס לפנל. http://www.upit.ws/picture.php?file=8de5a09c382e9.bmp אם אני מתקין את הדריור שבדיסק הוא פועל אבל אני לא יכול ליכנס לפנל בכלל אני לוחץ הוא לא מגיב....כאילו כלום לא נלחץ.. פעם ראשונה שהתקנתי הוא עבד מי אז עבר מלא זמן... רציתי לעדכן ואז ניהיה לי בעיות כאלה מחקתי שמחקתי כלום לא עוזר. חד משמעית אני שונא את ATI
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש השבוע ואני רוצה לקנות איתו כרטיס טלוויזיה כך שאני אוכל להקליט תוכניות דרך הווינדוס מדיה סנטר... אין לי שום שמץ בכרטיסי טלוויזיה אז בבקשה מישו יוכל לעזור לי ולהמליץ על כרטיס טלוויזיה שתומך בוויסטה? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייברים החדשים של אומגה וראיתי שבתחילת ההתקנה הם שואלים על אפשרות הFAST WRITE ואומרים שעדיף על OFF ורק לבעלי R9600 שלא עובדים בלי FW עדיף ON ולי יש 9600 אז אני לא יודע מה לבחור ON או OFF?? בנוסף יש לי עוד שאלה אני יצרף אותה לכאן במקום לפתוח ת'רד חדש: יש לי R9600PRO של GeCube הליבה היא 400MHz אבל הזכרונות הם רק 200MHz שבכל 9600PRO הם אמורים להיות על 300MHz איך הגיוני דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
טוב אז ככה אתמול התקנתי דריבר חדש של הנווידה ויש לי את תוכנה בשם SmartDoc5084 פועלת למי שלא מכיר זאת תוכנה ששולטת על המאוורר ומאפשרת OC למי שרוצה אני לא עשיתי אף OC אבל אני משתמש בזה בגלל דיווחים שבלי זה המאווררים על 60% קבוע לפחות בדגמים הישנים אחרי התקנת הדריבר המאווררים החליטו לפעול לאט והיה סימן תקלה במאווררים וגם לא הייתה לי אף אפשרות להגדיל את מהירות הסיבוב לבעיה יכולות להיות 3 סיבות אפשריות 1-בעיות תאימות אם הדריבר שלא מגיע בקופסה (לא בדקתי עוד התקנה אז עדיין לא רישמי) 2-בעיה בהתקנה 3-אולי צריך למחוק ולהתקין את SmartDoc5084 אחרי ההתקנה אני דווקה חושד במספר 3 כרגע הכל פועל בסדר למזלי ואני לא צריך להיגרר לחנות מה שהיה מאוד מעצבן בשלב הזה שהמחשב חדש בכל …
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני כבר לא ידוע מה לעשות ניסיתי הכול אני משתגע כבר אני משחק COD4 אחרי דקה ניתקע המישחק ממשיך ניתקע שוב שוב ממשיך ככה בלי הפסקה מישהו יכול להגיד לי מה המקור של הבעיה נימאס לי כבר S:SS
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום ביקורת על כרטיסי pci express עם מישהו יודע דברו
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שאלה כללית, ראיתי שיש חברות שמוכרות את כ. המסך שלהם כבר מומהרים. האם יש סיכון בכך? מדוע לא כל החברות ממהירות את כרטיסי המסך?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
כן, אני יודע שיש פה אלף הודעות כאלה...קראתי גם חלק אבל אף הודעה לא ממש עזרה לי אז ננסה נושא חדש... המסך 19" CRT של LG שלי עשה את העבודה שלו.. אחרי כמעט 5 שנים הוא פשוט מכאיב לי בעינים אם אני יושב מולו הרבה זמן (למרות שאולי זה קשור לכרטיס מסך, משהו שאני עוד צריך לבדוק - אם למישהי יש משהו להגיד בנושא הזה זה גם יבורך - הכרטיס הוא R9800 Pro של ATI.). וזה מביא אותי לזה שאני מחפש מסך חדש. למה LCD? כי הבנתי שאפשר כבר לשחק עליהם משחקים בצורה טובה, הם יותר קלים על העינים וזה גם יפנה לי קצת מקום בשולחן... בעקרון התקציב שלי זה בסביבות ה-2000 שקל אבל אולי אני אוכל למתוח את זה ל-2500, אם הסיבה לכך תהיה טובה. ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שאני מחפש מסך עם קצב רענון של 16MS אמיתי, אולי פחו…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
החלפתי לאחרונה כרטיס מסך מ- NVIDIA GeForce 7300GT ל- ATI Radeon X1650 PRO. הכל עובד חלק חוץ מזה שמסך ההפעלה (שרשום בו את לוח האם שלי) של הביוס מופיע בצבעים מוזרים עכשיו. גם הצבעים של הביוס עצמו קצת השתנו. זה לא ממש מפריע אבל רק רציתי לדעת אם זאת בעיה ואיך אפשר לפתור אותה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס TV ואני רוצה לדעת קצת פרטים איך ..? למה..? וכמה...? 1) איך הכרטיס עובד..? 2) האם אני צריך להיות מחובר לכבלים YES/HOT בשביל לקלוט משהו עם הכרטיס? 3) במידה ולא איזה ערוצים הכרטיס יכול לקלוט ? 1 , 2 , 10 ? 4) איזה כרטיס ממולץ ? (אנטנה פנימית או חיצונית?) 5) היכן יש להרכיב אותו לאחר הקנייה אצלי במחשב? 6) האם איכות הצפייה בערוצים השונים תלויה מאוד במחיר הכרטיס? או גם בכרטיס מסך עצמו? ( GEFORCE 5200) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום Gigabyte הוציאה לאחרונה כרטיס 7600GT 128MB מוזל בכ- 40$ מ- ה- 7600GT 256MB גם הוא מגיע כמובן עם DDR3 וכל הנתונים הרגילים של ה- GPU אני מתלבט בינו לבין ה- 7600GS הרגיל שלהם ? אני מתכנן לשחק משחקים חדשים אך רזולוציות ו- High detail לא ממש משנים לי מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני צריך השוואה של 3dmark או כל תוכנה אחרת שבודקת ביצועים לא משנה איזה שנה\ גרסה בין שני כרטיסי מסך MSI geforce 7300 256mb Msi Gforce 6600 256mb אני רוצה לדעת איזה ציונים הם קיבלו אני פשוט לא מצליח למצוא את זה באתר שלהם.. תודה אתה המפרט של כ"א מהכרטיסים אני יודע: של MSI הכרטיסים ד"א.. geforce 7300gs: CineFx 4.0, 64bit, 256 mb, 4 pipelines Geforce nx6600:, CineFx 3.0, 1280bit, 256mb, 8pipelines
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה שאלה שתשמע בודאי דבילית לרבים מכם, אבל בכל זאת: לפני כשנתיים קיבלתי שי פסח מסך דק Samsung SyncMaster 740B, ובערכה לא היה כבל DVI. כמה חודשים אח"כ קניתי מחשב עם כרטיס מסך שיש לו חיבור DVI, אבל עוד לא קניתי כבל כי הוא עלה באזור ה 150 ש"ח באותה תקופה. השבוע ראיתי במקרה באופיס דיפו שכבל DVI עולה בסביבות ה 60, ולפני שאני קונה אני צריך לשאול שאלת דביל - האם יש בדברים האלו איכויות? האם יש פרמטרים שאני צריך לבדוק לפני הקניה? תודה מראש אלון
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום משתמש שעובד עם 3D MAX 8 רוצה לעבוד עם 2 מסכים עדיף כרטיס מסך חזק כמו ati firegl v7350 או QUADRO 4500 או 2 כרטיסי מסך שתואמים SLI?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
היום הסתכלתי מקרוב על המסך ואז ראיתי מן קו דק שחוצה אותו ובדקתי שזה לא הרקע אלא המסך עצמו מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-