עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום Gigabyte הוציאה לאחרונה כרטיס 7600GT 128MB מוזל בכ- 40$ מ- ה- 7600GT 256MB גם הוא מגיע כמובן עם DDR3 וכל הנתונים הרגילים של ה- GPU אני מתלבט בינו לבין ה- 7600GS הרגיל שלהם ? אני מתכנן לשחק משחקים חדשים אך רזולוציות ו- High detail לא ממש משנים לי מה אתם אומרים ?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by ^Z^,

כותרת

• 8 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by KermitShor,

אני צריך השוואה של 3dmark או כל תוכנה אחרת שבודקת ביצועים לא משנה איזה שנה\ גרסה בין שני כרטיסי מסך MSI geforce 7300 256mb Msi Gforce 6600 256mb אני רוצה לדעת איזה ציונים הם קיבלו אני פשוט לא מצליח למצוא את זה באתר שלהם.. תודה אתה המפרט של כ"א מהכרטיסים אני יודע: של MSI הכרטיסים ד"א.. geforce 7300gs: CineFx 4.0, 64bit, 256 mb, 4 pipelines Geforce nx6600:, CineFx 3.0, 1280bit, 256mb, 8pipelines

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  4. Started by ZzO,

ראיתי שבקיי אס פי לא קיים ה6800gs אלא ה6800xt רציתי לדעת מה ההבדל בינהם? ועוד דבר קטן האם 6800gs נכון לשנה וחצי הקרובה יהיה מסוגל להריץ משחקים על רמה גראפית גבוהה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by paton1973,

מדוע יש כל כך הרבה כרטיסי מסך עם הקידומת 7600GT , איך מבדילים איזה הוא הטוב ביותר?

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by dark8,

או שאולי קיים משהו עדיף משניהם באותו מחיר (לא מעל 450 ש"ח) תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  7. Started by crovei,

אני נתקל בזמן האחרון בבעיה די מעצבנת.. במשחקים מסויימים, אחרי כמה דקות משחק, ה-6800GT שלי פשוט עולה לטמפ' גבוהות מדי (120 מעלות.. שזה הרבה מאוד ל-6800).. הקטע המוזר זה שזה קורה רק במשחקים ספציפיים.. זה קרה לי למשל בנסיך הפרסי האחרון (לא זוכר את השם), שזה לא כזה משחק מטורף מבחינת גרפיקה.. בפריי זה קרה לי כל הזמן.. מצד שני אובליביון רץ חלק, CS:S אף פעם לא עשה בעיות.. Battlefield 2 עובד אחלה.. ככה שזה די מוזר.. בעבודה שוטפת (אינטרנט, מוסיקה וכאלה) הכרטיס על 70-75, אבל טמפ' החדר היא 27-28 בקיץ והמארז לא מאוורר מדהים (מארז קטן עם בעיית אבק מציקה). אני חושב שזה אולי קשור לדרייבר.. אני ידוע שיש דרייברים קצת דפוקים שגורמים לבעיות חימום.. אני משתמש ב-84.25 (forecware). זה די מעיק…

8. Started by חן מ,

היי תראו עוד מעט אבא שלי הולך לקבל מהעבודה שלו מעבד פנרין יעני סידרה E8XXXXX.עכשיו רציתי לשאול,במחשב החדש שיהיה בנויי טוב יהיה הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי עכשיו 76GS.והשאלה שלי היא:האם הכרטיס מסך הזה עם מעבד טוב ומערכת מחשב טובה בכללי יסחוב משחקים גם כבדים על הגדרות של מדיום?נגיד משחקים כגון קרייסיס או כל מיני משחקים כבדים שהולכים לצאת עכשיו תודה

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by kike100,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ואני צריך שתתנו לי רעיונות לכרטיס מסך בטווח מחירים של 1200-1300 שקל. תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by geebor,

שלום לכולם, הנה שאלה שתשמע בודאי דבילית לרבים מכם, אבל בכל זאת: לפני כשנתיים קיבלתי שי פסח מסך דק Samsung SyncMaster 740B, ובערכה לא היה כבל DVI. כמה חודשים אח"כ קניתי מחשב עם כרטיס מסך שיש לו חיבור DVI, אבל עוד לא קניתי כבל כי הוא עלה באזור ה 150 ש"ח באותה תקופה. השבוע ראיתי במקרה באופיס דיפו שכבל DVI עולה בסביבות ה 60, ולפני שאני קונה אני צריך לשאול שאלת דביל - האם יש בדברים האלו איכויות? האם יש פרמטרים שאני צריך לבדוק לפני הקניה? תודה מראש אלון

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  11. ניסיתי היום להתקין דרייבר חדש לכרטיס 640GT שנת 2023 והדרייבר נפתח בתור תיקיה למחשב שהוא מסיים להיפתח הוא נמחק זה פעם ראשונה שזה קורה לי מחקתי את הדרייברים הכול אפילו כיביתי את האינטרנט וזה חוזר בסוף נשארתי עם הדרייבר שנתן לי הווינדוס של 2018 למה זה קורה ? יש דרך למנוע את זה ? ראיתי בגוגל שהרבה מתלוננים על זה זה מעולם לא קרה לי עם דרייברים של AMD

12. Started by A1eX,

אני לא מתכוון למשחקים או סרטים ששם מובן מעליו שלכ. מסך יש תפקיד חשוב, אני מתכוון לצפייה בתמונות, גלישה ברשת, עבודה בוינדווס, טקסטים וכו'.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  13. היי לכולם אני משחק במשחק BF2 ברשת, עכשיו מה שקורה ש dice not nice איך שאני מכנה את החברה הזאת הוציאה איזה פאטץ' שגורם לי שאני לא מצליח להיכנס למפה ואני עף החוצה בידיוק בלחיצה שמכניסה אותי READY למשחק. יש לציין שזה קרה גם כמה פעמים לפני הפאטץ האחרון אבל לא בצורה כזאת. כולם אומרים לי שזה עדכון לכרטיס מסך, יש לי כרטיס של Gigabyte 1900XTX 512 ואני לא מצליח אף פעם לעדכן אותו מהאתר כי זה לא קל להתמצות באתר הזה, מה שאני בעצם מבקש פה זה לבדוק האם יש מצב שזה אולי בגלל בעיית קירור, או באמת רק עדכון, כרגע אני עם דרייבר שמגיע עם הכרטיס. ואם זה רק עדכון אשמח להכוונה בנושא זה או אולי פינוק עד ליד כי לשלוח אותי לאתר שלהם זה סיוט בשבילי למרות שאני לא כזה בור פשוט האתר הזה ספציפי מעצ…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  14. נגיד עכשיו אני על ערוץ 10, קודם כל רצוי לציין שאני לא על ממיר דיגטאלי כרגע.. אני על חיבור כבלים אנלוגי, שיש את כל הערוצים הרגילים הישראלים.. בקיצור אני על ערוץ 10, ואין סאונד... במחשב אפשר לשמוע שירים והכל ככה שהבעיה לא שם... לא ניסיתי עדיין לסדר את זה או משו כי אני ממש לא מבין בחיבורי כבלים האלה והכל.. ולא יודע בכלל איפה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים

15. Started by Krazy-Hawk,

שלום, איזה מסך כדאי לקנות בסביבות ה-700 שקל? איך אלה של מאג ה770 וה 786 ? MAG CRT 17" - 770FS e-View series MAG CRT 17" - 786PFs - PF series - SILVER תודה.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by ראדון,

GTX660 או GTX 570?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  17. Started by timac,

שלום קיבלתי מחשב חדש AMD 5000 2 GIGA 8800 GTS 320 קודם כל איך התוצאה 8000 ב MARK06 ?? דבר שני איך אפשר לעבור לתצוגה רגילה קלאסית אני לא מצליח..? דבר אחרון האם 56 מעלות מנוחה זה בסדר לכרטיס הזה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  18. אבא שלי מחפש כרטיס גראפי מקצועי (QUADRO). הלוח אם שלו הוא GA-8ST800 GIGABYTE. לוח אם AGP עכשו יש לו 6200GT. הוא מעוניין לקנות את FX 1000 והוא רצה לדעת אם הוא שווה 50 $( קונים מחו"ל) ואם הכרטיסים האלה באמת יותר טובים לשימוש בתוכנה SOLIDWORKS לעומת הכרטיסים הרגילים ב 500 שקל ולאיזה כרטיס רגיל הוא בערך משתווה מבחינת התוכנה הזאת. חיפשתי ביקורות שמשוות בין הכרטיסים המקצועיים לרגילים ולא מצאתי. אשמח אם תמצאו לי אחת. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  19. זמן קצר אחרי תלונות שלנו על כך שאין לנו עוד פרטים אודות כרטיסי המסך הניידים הייעודיים של אינטל - מגיע דיווח מספרי מסקרן ראשון עבור אחד מהדגמים הצנועים ביותר במערךלכתבה

20. שלום לכולם יש לי שניי 6800 של LEADTEK אחד GT ואחד ULTRA... אני רוצה לצרוב ל GT ביוס של ULTRA אבל התוכנה המקורית של LEADTEK לא מביאה לי לעשות את זה... רשום שהכרטיס אינו תואם לביוס... עכשיו אני רוצה תוכנה שצורבת ביוסים לכרטיסי מסך ולא שואלת יותר מידיי שאלות... אני יודע שיש תוכנה כזאת אפילו הביאו לי את השם שלה היום !! אבל שחכתי אותו :-\ תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by avihy,

הכרטיס HD2900 PRO הושק. הכרטיס בא בשתי גירסאות: אחת עם 512MB GDDR3. אחת עם 1GB GDDR4 . מקור: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=9050

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  22. הדלפה של ערוץ טוויטר פופולרי על ביצועי ספינת הדגל הקרבה של NVIDIA גורמת לרבים להרים גבה - בשל ציון מלהיב במבחן הביצועים Time Spy Extremeלכתבה

23. Started by amitai124,

יש לי HD 4870 בלי מאמץ הטמפרטורה היא 60 מעלות במאמת הטמפרטורה היא 80 מעלות הכול טוב או שהקירור לא מקרר טוב ?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  24. האם אפשר לראות גם טלויזיה דרך הכרטיס מסך הזה ואיך אפשר לנצל זאת אשמח על עזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by Director,

שלום לכולם, פרמטתי את המחשב . עכשיו אני רוצה להתקין את הדרייביר של הכרטיס מסך (6600GT Gigabyte). כדאי להוריד את הדריבר מהאתר של nVIDIA / להתקין אותו מהדיסק?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים