כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שבפורום הרבה אנשים קוטלים את הכרטיס הזה ורציתי לדעת למה מה כל כך רע בו?? ד"א אני מתלבט לגבי קנייה שלו למשחקים כמו unreal 3 וכו'.... הוא יריץ אותם חלק על הגדרות מקסימאליות?? יש לי 2 GB ראם מעבד E6750 ולוח אם GIGBAYTE GA965P S3
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ליפני קניית כרטיס מסך אני לא גיימר אבל מחפש כרטיס שיריץ את רוב המישחקים החדשים האים כרטיס המסך Gigabyte ATI Radeon HD 3650 512Mb DDR2 יריץ מישחקים כגון:cod4 ו-crysis -ו fuel of war לא בהגדרות הכי גבוהות אבל יותר טוב מכרטיס המסך שיש לי geforce 7300gt 256 mb
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
תודה למגיבים..
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח ואני צריך כ. מסך PCI-E שיחזיק כחצי שנה עד שנה איזה מבין הכרטיסים הנ"ל עדיף? כאשר אם זה 7600GS אז אני מדבר על גרסת אקסטרים/OC כלשהי..
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי GEFORCE 6800 GT עכשיו הבעייה בדרייברים החדשים 70+ המעלות שלי עומדות במנוחה על 54 ככה וכשאני מתקין את הדרייברים המעלות עולה ב-10 ל-65 ככה במנוחה מישהו יכול להסביר לי מה יכולה להיות הבעייה ואיך מתקנים אותה..
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! כתוצאה מבעייה בלתי מובנת בכ. מסך הנוכחי, החלטתי בשעה טובה לשדרג לדור החדש של הכרטיסים. הכרטיס חייב להיות של חברת NVIDIA למען SLI בעתיד (אולי). התקציב הוא כאמור עד 700 ש"ח עם אפשרויות פזילה. השימושים הם (לפי סדרי עדיפויות): 1. גלישה 2. סרטים 3. משחקים *2 * מקריאה של מספר אתרי אינטרנט, נוכחתי לדעת שכרטיסי הדור החדש של NVIDIA, דור8, תומכים בוידאו בהבחנה גבוהה (HD). ומכאן יש לי שאלה - יש לי סרטי תוכן באיכות HD במחשב, ובמידה ואקנה כ. מסך התומך בכך, האם אוכל לקבל את האיכות הנדרשת גם אם ברשותי מסך LCD 1900R או אפילו כל מסך אחר? המפרט שלי מופיע בצד לעזרתכם. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי בקרוב , אני מתכוון לקנות את הכרטיס מארצות הברית. ההתלבטות שלי היא בין GeForce 8800gts 320mb לבין Reado HD2900pro . המחיר שלהם בארה"ב הוא בין 250 ל-300 דולר . או שאולי כדאי להוסיף משהו כמו 100 דולר וללכת על 8800gts 640mb או HD2900xt ,האם התוספת כסף שווה את התוספת בביצועים. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
טוב קנייתי טלויזיה חדשה לחדר עם כל החיבורים המתאימים ואני רואה את המחשב שלי בשחור לבן ....... זה היה ככה גם בטלויזיה הישנה שלי ..... אבל הייתי בטוח שזה בגלל שהיא ישנה...... יש לי את הכרטים FX5900 של MSI אאההה ניסיתי לשנות את שיטת השידור בלויזיה וגם במחשב..... בבקשה עזרו לי תודה :
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם שמעו ש לי כרטיס טלויזיה במחשב אממ אני מחר או עוד כמה ימים הולך לחבר אותו לטלויזיה..(שאני אומר כרטיס טלויזיה אני מתקוון שיש לי יציאה בכרטיס מסך שאנ יכול לחבר תטלויזיה..) עכשיו הצלחתי לחבר את המחשב שמה שאנירואה במחשב אני ראה בטלויזיה.. כאילו במקום המסך שלי.. עכשיו יש לי שאלה ם אני יכול לעשות דבר הפוך האם אני יוכל לחבר ולהביא איזה תוכנה שאני יוכל לראות טלויזיה במחשב.. חשולצין שאני עושה את זה בשביל להקליט תוכניות אז אם זה אפשרי תענו לי בהקדם. תודה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אוקי בדקתי כמה אופציות וכולן נעות בסביבות ה1800 ש"ח ולכולם כמעט מפרט זהה, עכשיו מה שלרוב משתנה זה הContrast Ratio ורציתי לדעת אם ככל שהיחס יותר קטן ככה האיכות טובה יותר או ההפך? לדוגמא מה יהיה עדיף 1:350 או 1:500? בקשר למסכים רובם בעלי 16MS, רזולוציה מקסימלית של 1024X1280 , ו16.7 מיליון צבעים וגודל נקודה של 0.264. המסכים שאני מיתלבט ביניהם: Nu Tech QL711V CMV CT722 Polyview PT725A Fujitso SCENICVIEW X17-2 PHILIPS 170S5FS וזהו אני חושב או שלכם יש הצעות טובות יותר, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני בונה מפרט חדש שבראש ובראשונה יהיה לעריכה גראפית דו ותלת ממדית עם התוכנות אדוב פוטושופ אדוב פרימייר ופאיינל קאט פרו, אבל רציתי שהכרטיס יהיה לי טוב גם למשחקים חדשים כי שלי כבר לא מעלה יותר משחקים מהשנה האחרונה... Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 965P-DS4 s775 Conroe, DDRII 800, 2xPCI-E 1GB TwinMOS X2 DDR II 667 320GB 16MB, SATA II Maxtor + 120GB Maxtor ופה אני תקוע עם הכרטיס מסך, ויש לי כבר מסך: l1750SQ של אל ג'י אל סי די 17 אינטץ' ועוד שאלה איזה כרטיס מסך אני צריך ליקנות כדי שאני יראה את המחשב בשני מסכים כמו בחדרי עריכה... שהמסך מפוצל אבל רק בתוכנת עריכה... אם אתם מבינים למה אני מתכוון תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לפני כחודש קניתי מחשב חדש הכולל כרטיס מסך ATI HD 4850 של Club3D ומעבד E8400. בהתחלה התקנתי עליו XP וכשניסיתי להפעיל משחקים המחשב איתחל לי את ההגדרות ויצא מהמשחק בשגיאת VPU RECOVER. חשוב לציין שהמעלות עומדות על 70+- במאמץ ולפי מה ששמעתי זה לא הרבה בכלל.. כשהתקנתי ויסטה הבעיה של ה VPU Recover נעלמה אבל יש עיוותים במשחקים ולפעמים גם במערכת הפעלה ואני לא שיחקתי עוד במשחקים כבדים (משחקים כמו FIFA ו Chicken invaders). בתוכנה של הדריבר יש אופציה של Test Custom Clocks כשאני מריץ אותה הוא כותב שהוא נכשל 8 מתוך 10 פעמים שאני מנסה.. אמרו לי כבר להתקין את הדריבר העדכני של הכ.מ והלוח אם ועדכנתי הכל וכלום לא עזר.. התקשרתי לSKYPC הם רוצים לעדכן לי את הביוס ושאני יביא את המחשב אליהם אבל …
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
זה המסך LCD השלישי שאני קונה בחודשים האחרונים בשבוע הראשון אני עושה רקע שחור בשביל לבקוד אם יתגלו פקסלים שרופים ! בנתיים אין פקסילים שרופים,אבל בקרע שחור בסמסונג הזה אני רואה שני קווי אור חלשים כאלה לא בוהקים בצידי המסך עליון והתחתון,כלומר זה ממש מתחת למסגרת העליונה ומעל למסגרת התחתונה של המסך יכולהיות שזו תופעה נורמלית ,לא יודע,שוב אני אומר תזה בזהירות שלא יבואו כאלה ויגידו שוב,זאת תקלה,לך לחנות תחליף !! אז בקשה למי שיש לו סמסונג 730B ,אם תעשו רקע שחור בשולחן העבודה אתם מבחינים אולי בשני קווי האור החלשים האלה לאורך הקווים,עליון והתחתון בצמוד למסגרת של המסך?!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני לא מבין למה זה חסום?? למישהו יש מושג איך לפתוח ת'אפשרות הזו [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
למישהו יש תשובה חד משמעית בעניין? אני לא מוצא תשובה לשאלה בשום מקום ולכן אני לא יודע אם מסך 22" יתמך בכרטיס שלי, אשמח לשתובה למישהו שיודע בוודאות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע ב100% עם ה -6800gt חייב ספק מעל 350 או ש350 מספיק ???? ואיזה נזק זה יכול לתת לכרטיס ?????????? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
מישהו במקרה איתר חנות שמוכרת את xfx 8800gts 320m ?? מישום מה אני לא רואה אף מקום שמייבא את הכרטיסים האלה....... או כרטיסים של msi מאותו דגם.... ולמה הכרטיסים של leadtek הם הכי זולים ?
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
חבר שלי קונה מחשב והוא רוצה לקחת גיפרוס ואני צרייך להראות שגיפורס יותר חלש משיהו יכול לתת כמה השוואות בניהם בבקשה זה דחוף כמו מבחני ביצועים ועוד תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למשחקים (לא משהו חדש... נאמר בסגנון דיאבלו, במילים אחרות... די ישנים), אשר יכלול גם כרטיס טלוויזיה. למחשב יש יציאת PCI וPCI EXPRESS המחשב עצמו די ישן. יש למישהו המלצות? תקציב - 300 - 400 - 500 ש"ח. תודה!
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים אני מעונין שיתיעצו לי לגבי כרטיס מסך כל שהוא שתומך בדרטיקס 9 ועם כל התוספות עד מחיר 600 שקל כרגע יש לי fx5200 ואני מאוד מאוכזב
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם :hi: הרצתי 03' 3DM על מחשב עם המפרט הבא: INTEL Pentium 4 Northwood 2.8Ghz socket 478 ASUS P4S800 Micron technology 768MB DDR 400Mhz ASUS Radeon 9250SE AGPX8 הרצתי עליו את '03 כי הכרטיס לא תומך DX9. אבל עדיין משהו בתוצאה לא בסדר, 600 נקודות ועוד ב2003 ??? איך יתכן ?? יש לציין כי התקנתי דריוור חדש מהאתר של ATI אחרי שפירמטתי את המחשב. עוד מדד: NFS-MW רץ על המינימום של המינימום ועדיין נתקע לפעמים. מה ניתן לעשות ?? ראיתי כבר מחשבים יותר גרועים שהוציא יותר נקודות. תוודה !! :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://rotter.name/User_files/nor/4642fbd46f41c459.jpg Amd dual core 4/2 X1950 PRO ! ו גם SUPERPI http://rotter.name/User_files/nor/4642fc4a71299fd4.jpg
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הנ"ל ללא אחריות : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814150182 ההתלבטות שלי היא בינו לבית ה3D Fuzion 7600GS שיעלה לי אותו דבר... אני יודע ששכולכם תגידו על ה7600GT, אבל השאלה שלי היא על אחריות, האם צריך אותו מאוד, או מסתדרים בלעדיה ?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-