עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asdfasd,

תקשיבו האם יש הבדל בביצועים בין ה4850x2 1024mb ל 4870 1024mb ?? והאם יש צורך ביותר מ-550w ל4850x2 ? (חושב לציין שה4850x2 הוא כרטיס אחד בעל שתי ליבות..)

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  2. שלום חברים! יש לי מחשב עם ספק כוח של 380w הכולל מעבד e8400! אני מאוד רוצה להחליף אותו למשהו טוב יותר! יש לי9600gt איך הוא לעומתו? האם יהיה שינוי משמעותי? ועוד שאלה יש לי מישהו שרוצה למכור את שלו הוא קנה אותו לפני שנה פלוס והוא נתן לי מחיר של 450 האם משתלמם לי לקנות? וכמה הייתם מוכנים לקנות אותו מיד שנייה! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  3. Started by aviad13,

של AGP... FX5500 או ATI 3650 ?

4. אז לאחר לבטים רבים, אני מזמין ביום ראשון LCD של Viesonic VP171B מצאתי אותו ב - קצת פחות מ - 2800 שזה ירידה קטנה מהמחיר הקבוע של 3000 לפני שאני מזמין, רציתי לדעת אם יש מסך אחר איכותי כמו ה - VP171 בתקציב של עד 2900 חשבתי גם על ה - SAMSUNG 712T אבל ראיתי אותו ולא התרשמתי

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  5. Started by codec,

אחרי שכמעט קניתי את המסך של הזה (Philips 190S5FS) פתאום ראיתי שגם המסך הזה ירד במחיר (Samsung 910V) ואז עברתי כאן בפורום וראיתי שמאוד ממליצים על viewsonic, מה שמוסיף את המסך הזה לרשימה (Viewsonic VG910B) או קצת יותר יקר (Viewsonic VP191B) ו- (Sony S94) אני יודע ש-samsung מעולים (יש לי "15 שלהם בבית, וגם ראיתי אותם בחנויות). המסך לא ישמש למשחקים (מקסימום סרטים, וגם זה לא הרבה). חשובה חדות הטקסט. מנסיון שלכם, בעלי ה-LCD, על איזו חברה מומלץ? אשמח לשמוע את דעתכם. נ.ב. איפה אני יכול למצוא מידע לגבי איזה פאנלים בשימוש ע"י החברות השונות?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  6. Started by Krazy-Hawk,

שלום, איזה מסך כדאי לקנות בסביבות ה-700 שקל? איך אלה של מאג ה770 וה 786 ? MAG CRT 17" - 770FS e-View series MAG CRT 17" - 786PFs - PF series - SILVER תודה.

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  7. Started by Maiasony,

שלום אנשים קניתי כרטיס מסך 6600 GT של פרולינק עכשיו כל דרייבר NVIDIA שאני מתקין עושה לי טקטורות שבורות כשניסיתי דרייברים של OMEGA לא היו הבעיות האלה אבל דרייברים של OMEGA נותנים ביצועים נחותים יש לי לוח של MSI 645 COMBO אני לא יכול להינות ממשחקים בגלל זה יש משחק שזה כמעט לא נראה בהם וי שכאלה שזה נמצא בצורה מוגזמת ויש (הרוב ) שיש בהם טקטסטורות שבורות מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  8. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חזק מאוד, בעוד 4 ימים אני טס לארצות הברית ונראה לי שאני אקנה שם. אני צריך כרטיס עם AGP ומוכן להשקיע כ-300-350 דולר. אם למשהו יש המלצה? דרך אגב אני מוכן להשקיע קצת יותר עבור כרטיס טוב יותר אם זה ישתלם מבחינה מחיר/ביצועים. תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  9. Started by borg,

יש לי מסך CRT בגודל "17 שתומך ברזולוציה מקסימלית של 1600X1200, אבל עובד ברזולוציה מיטבית של 1024X768 ב-Desktop ותוכנות Office. אני רוצה לדעת האם יש אפשרות ליצור על המסך שלי אמולציה (אולי באמצעות תוכנה) של רזולוציה של 1400X1050 המתאימה למסכים של מחשבים נישאים עם מסך בגודל של "15 (SXVGA+), רזולוציה של 1200X800 המתאימה למסכים בגודל של "15.4 (WXGA), ורזולוציה של 1920X1200 המתאימה למסכים בגודל של "15.4 (WUXGA). בעיקרון, מסכי LCD אמורים לעבוד ברזולוציה הטבעית שלהם (לא כמו מסכי CRT), כך שאני רוצה לדעת האם רזולוציות כאלה במחשבים ניידים מתאימות לעבודה על ה-Desktop (שמות של קבצים ב-Explorer), ולעבודה במסמכי Office, או שהפונטים נראים קטנים מהרגיל ("15.4 מתאים בעיקר לצפייה בסרטי DVD …

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  10. Started by אופיר,

ברשותי כרטיס מסך - Sapphire Atlantis Radeon 9600 PRO עם חיבור s-video. הענין הוא שזהו חיבור בעל 7 פינים, בעוד בטלויזיה החיבור הינו בעל 4 פינים. ברצוני לשאול אם אפשר להשתמש בכבל רגיל בעל 4 פינים (ניסיתי, אבל נראה לי שזה לא מתאים) או אולי קיים כבל או מחבר מיוחד.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by skuki1,

אהלן! אני קונה מחשב בתקציב נמוך יחסית, ובגלל שאני עושה פוטושופ פלאש וקצת משחקים (פיפא, נבא בעיקר) אני מנסה להשיג את הכרטיס מסך הכי טוב שאפשר. איזה כרטיס מסך לקחת בין הבאים: ?X300-SE PCI-E 128MB +TV, DVI? ?RADEON 9550 256MB TV, DVI? ?GF FX5500 256MB, TV, DVI? ? 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK)? ?XFX FX5500 256MB TV, DVI 128bit? אני יודע שחלק זה PCIE וחלק זה AGP, אני אקח לוח אם כאשר אני אדע איזה כרטיס מסך אני לוקח.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by wzeedan,

שלום לכולם יש לי מצלמת וידאו רגילה ולמרות שכל העולם עובר לדיגיטלי אני עדיין לא (יש לי מצלמת סטילס דגיטלית אבל לא וידאו). צברתי המון קלטות וידאו ומאוד רציתי להעביר אותם ל DVD בצורה עצמאית. אני יודע שזה אפשרי. נא עזרתכם!! נ.ב. המצלמה שיש לי היא PANASONIC VZ10 תודה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  13. שווה להחליף אותו עם ה R9100 שלי ?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by Posford,

אני מעוניין לקנות מסך דק ושטוח (או ששטוח לא משנה? אני לא מבין בדברים האלו). שיהיה 19' אינץ'. לא מבין בזוויות, חדות מסך וקרינה וכל זה. מחפש משהו טוב שיחזיק זמן, מה הטווח מחירים? אני מעוניין בסביבות 1000 ש"ח. אשמח להמלצות. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by gumi,

אז ככה חברים לפני כמה ימים שאלתי אתכם שאלה דומה.... אתמול התכנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך, הכרטיס שלי הוא 6800GT הגירסה שהתכנתי היא 75.90.... עכשיו אחרי ההתכנה והפעלת הווינדוס מחדש הטמפרטורה במנוחה עומדת על 71-73.... אז רציתי לשאול אם זה בגלל הדרייברים? או בגלל משהו אחר? בבקשה תעזרו לי....

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  16. 17 אינץ, רגיל. לא אכפת לי מאיפה, מכירה קבוצתית או מכירה רגילה, תשלומים. מחפש מסך טוב למשחקים ולשהות ארוכה מולו. תודה, דן.

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום ראיתי באתר של החנות שמוכרת בארץ את הכרטיס (קישור הורד בגלל חוקי הפורום) שהם מדגישים כי הכרטיס מקודד MPEG4 בחומרה הבעיה היא שבכל המקומות, אפילו הקישורים שהם שמים ראיתי שהוא מקודד בMPEG2!!! האם פספסתי משהו?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  18. Started by Tranquility,

אני רוצה לקנות כרטיס לכניסה של וידיאו (דיגיטלי ... כמו הממירים של YES והחדשים של HOT) עכשיו מאוד הייתי רוצה לעשות את זה בלי להביא עוד ממיר (אין לי בעיה להביא את הכרטיס ... פשוט אין מקום לממיר) האם זה אפשרי ? מי נחשב יצרן מומלץ... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by yanir42,

אנשים יש לי את הכרטיס מסך הזה והוא דפוק רצח,תנו לי שמות של כרטיסי מסך שאני יקנה חדש

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  20. Started by DJPOWER,

חיברתי אותו לטלויזיה ורואים שחור לבן בטלויזיה... בלי דרייבר רואים צבעוני איך אני מסדר את זה? אני רוצה לראות סרטים תודה יונתן

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by Bone-Breaker,

רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף מבין השניים האלה: Club3D Geforce 4 MX440-8X 64Mb 64bit TV/DVI Video Card או Gigabyte Radeon 9250 GV-R925128T 128Mb 64 bit Bulk Video Card אני יודע ששניהם ישנים וגרועים אבל בכל זאת אני צריך לדעת מי מהם עדיף. תודה.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by shoeyal,

עדיף מזיגזג אבל מקסימום נקנה במקום אחר(כמו כן נא להתחשב בשירות של היבואן)

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  23. קנה מזיגזג זה לא ראשון, זה נווה אפרים מונסון (ליד אור יהודה) והם אחלה חנות בקשר לשאלה השניה אני לא יודע אבל דיברו על זה תעשה חיפוש

• 10 תגובות
    • 536 צפיות
  24. אין לי מושג במה הוא תומח יש לי רק נתונים אתם תדעו במה הוא תומח ואם הוא מתאים לי תיראו זה הנתונים הכרטיס שאני רוצה לקנות הוא gigabyte radeon 9550 128mb הלוח אם שלי הוא: לוח של אינטל דגם D845EBG2 בדקתי בתוכנה cpu-z וכתוב שם בקטגוריה של הלוח אם בסוף כתוב AGP REVISION : 2.0 DATA TRANSFER RATE : 4X אין לי מושג מזה אומר ומה לעשות אני לא מבין כלום בכרטיסים מסך וכל זה תעזרו לי בקשה הכרטיס שיש לי עכשיו הוא nvidia g-force mx440 64mb תודה לכל מי שעוזר

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by אוריפ,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2220&p=1 ביצועים שופרו, בעיקר בDOOM3.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים