כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
או קיי השלמתי עם זה... ATI שונאים אותי... אבל לא נורא כי בדיוק עכשיו יש לי יום הולדת. חהחהחהחה :yelclap: :yelclap: אז מה שאני יעשה זה הדבר הבאה... אני מעוניין לימכור את הכרטיס מסך שלי... נראה לי שבאזור ה1000 שקל Sapphire X800 GTO2 256MB ואקנה כרטיס מסך חדש בכסף שאני יעשה ביום הולדת שלי... אחרי הכל זה יום הולדת מיוחד... אני מחליף קידומת... 20 זה גיל מגניב! חהחהחה אז אני חשבתי בלכיוון Nvidia FX6800Ulta או הGT של BFG עכשיו אני לא ראיתי מישהו שמוכר אותם בארץ... אבל מה אתם אומרים? איזה כרטיס כדאי לקנות עכשיו? בסביבות המכיר 2000 או 2200 עם חריגות של 200- 300 שקל... או אולי איזה 7800 שהיה טוב... אבל אני באמת צריך שהיה שווה את הכסף ושהיה טוב ולא כל כך יקר... במכיר שאמרתי מ…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 400 (גמיש) חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה שלט מה אתם אומרים על ה PINNACLE PCTV STEREO? פתחתי כבר תראד בנושא אבל הדרישות השתנו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
עוד עדות חיה לבלאגן בעולם השבבים מטעם המחנה הירוק?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0 ורציתי לדעת מה הטמפ' שאמורה להיות אצלו במנוחה ובמאמץ.. תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי רדיון 4670 ואני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה בעזרת כבל S-VIDEO ל RCA. במחשב השני הכל מתחבר יפה. מה שקורה כאן זה שאני נכנס ל ATI Catalyst Center ושם אני לא מצליח לבצע Clone או Extended . אני מצליח לעשות רק SWAP ,שזה אומר או מסך מחשב דלוק או מסך טלויזיה דלוק. ניסיתי את כל האפשרויות להתחבר גם דרך ווינדווס XP וגם דרך ויסטה,עשיתי עדכון גרסה לכל הדרייברים ללא תועלת . המחשב מזהה את המסך של הטלויזיה אבל לא נותן לי אפשרות להתחבר אליה. הכבל תקין 100% וגם כ.מסך כי הרי אפשר להציג תמונה ע"ג הטלויזיה במצב SWAP. מישהו יודע אולי ממה זה נובע? איך אני פותר את הבעיה הזאת ?זה מאוד חשוב לי . אני אודה למי שנתקל במצב דומה ויוכל לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
-
תביאו לי לינק לחנות שמוחרת radeon9800pro 256mb במחיר זול (כמה שיותר זול) תודה לכם
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe אולי עדיף לקחת משהו זול יותר ללא ירידה רצינית בביצועים!?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם המסך הבא שווה את המחיר שלו: מסך LCD גודל "17 LG L1770HQ ב1327 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
מסך הCRT 17 אינטש שלי מתחיל לגסוס והחלטתי לעבור לLCD השימוש העיקרי שלי הוא עבודה בפוטושופ ועיבוד תמונות לעיתים רחוקות אני צופה בסרטים במחשב. ראיתי הרבה המלצות על Viewsonic VP930 אבל הוא קצת יקר לי התקציב שלי באזור ה1200 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מתי הם אמורים לצאת? לאיזה כרטיסים בערך הם יהיו מקבילים? ומחיר בערך אם למישהו יש מושג.. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש צורך להתקין את התוכנה הזאת, היא עוזרת במשהו בכלל? וגם, מה זה Color Calibration ?... זה גם קשור לMagicTune ויושב בSTARTUP
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אהלן. לאחר הצעתכם החלטתי לקנות כרטיס חדש. התלבטתי בין 8600GT לבין X1950Pro. מה אתם ממליצים לי? אל תגידו אחרים, מבין שניהם? מה הכי טוב?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חברה תגידו איזה כרטיס יותר טוב ה7800GT או הGTX ? כמה מהירות ליבה\זכרון שלו? מאיפה אני יכול להזמין בחו"ל במחיר שהוא נמוך יותר מהמחיר בארץ[http://zap.co.il/models.asp?sog=C-GraphicCard&keyword=7800GT] האם הבדלי הביצועים בין זה: http://www.pcdiscount.co.il/Product.asp?productid=195 לזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=2421 מצדיקים את הבדל המחירים המטורף? יש 7800GT לAGP ? מהו הכרטיס הכי משתלם מבחינת ביצועים\מחיר[למשחקים...] בשוק היום? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מתלבט בין שתי החברות מה אתם אומרים ומה אתם אומרים גם לגבי הכרטיס עצמו?
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך מדגם ASUS 1. 2900XT 512MB GDDR3 Video Memory : 512MB Engine Clock : 740MHZ Memory Clock : 1.65GHz (825MHz DDR3)x Memory Interface : 512-BIT 2. 8800GTS 640MB GDDR3 Video Memory : 640MB DDR3 Memory Clock : 1.6GHZ (800MHZ DDR3)x Memory Interface 320-bit Engine Clock : 500MHZ אני מזכיר שמודבר על דגמים של ASUS
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי לכולם אני משחק במשחק BF2 ברשת, עכשיו מה שקורה ש dice not nice איך שאני מכנה את החברה הזאת הוציאה איזה פאטץ' שגורם לי שאני לא מצליח להיכנס למפה ואני עף החוצה בידיוק בלחיצה שמכניסה אותי READY למשחק. יש לציין שזה קרה גם כמה פעמים לפני הפאטץ האחרון אבל לא בצורה כזאת. כולם אומרים לי שזה עדכון לכרטיס מסך, יש לי כרטיס של Gigabyte 1900XTX 512 ואני לא מצליח אף פעם לעדכן אותו מהאתר כי זה לא קל להתמצות באתר הזה, מה שאני בעצם מבקש פה זה לבדוק האם יש מצב שזה אולי בגלל בעיית קירור, או באמת רק עדכון, כרגע אני עם דרייבר שמגיע עם הכרטיס. ואם זה רק עדכון אשמח להכוונה בנושא זה או אולי פינוק עד ליד כי לשלוח אותי לאתר שלהם זה סיוט בשבילי למרות שאני לא כזה בור פשוט האתר הזה ספציפי מעצ…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בחדר השני. מדובר בטלוויזיה CRT "שמנה" של טושיבה, דגם 29VH36G, ובכרטיס HD 3870. א. לטלוויזיה יש מחברי 21 פינים [sCART] (כשאחת מוגדרת ככניסת 21 פינים שמאפשרת חיבור SVHS אליה, לפחות לפי ספר ההוראות שצירפתי בלינק קודם) או חיבור SVHS ו-RCA מקדימה (למרות שאני מעדיף לעשות שימוש בחיבורי ה-SCART מאחורה). יש לי ממיר SCART ל-SVHS ו-RCA. אז... איך מומלץ לחבר את המחשב? ב.כרגע יש לי פה רק כבל RCA מספיק ארוך. אני מבין ש-RCA מוריד את האיכות ככל שהכבל יותר ארוך, אבל השאלה היא בכמה (מדובר באורך של 5 מטרים, ואם אני אעביר כבל קבוע לאורך הקירות, אז 10 מטרים). האם קניית כבל SVHS תעלה את האיכות משמעותית? ג. מה ההבדל בעצם בין SCART, SVHS ו-RCA? אני רואה שהמ…
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
-
http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=2685
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בצעתי חיפוש בפורום על הנושא הזה וניסיתי כמעט את כל הפתרונות שהוצעו כולל עדכון דרייברים. משהו יודע איזה גירסת דריבר פותרת את הבעייה הזו,כי יש המון גרסאות ואני ניסיתי רק את : catalyst 5.9
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מקווה שאני יכול לרשום כאן שאלה מהסוג הזה (התלבטתי בין מפרטים לכאן) התקציב הוא עד 10000 ש"ח סורק תמונות איכותי ברזולוציות גבוהות של 1024DPI בממשק FIREWIRE שמסוגל לסרוק דפים בגודל של עד A3 אם אפשרות לסרוק נגטיבים של תמונות (לעבודות עם פוטושופ) כרטיס מסך בתקציב של עד 5000 ש"ח שיעמוד בדרישות לגרפיקאי מקצועי (לוח ASUS SLI תואם אינטל) תודה רבה לכל מי שעונה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היה בסדר אחרי שכיביתי את המחשב זה פשוט נעלם(כבר פעם שנייה) והפרופילים לא עובדם אני לא יודע מה לעשות... בבקשה עזרה...
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני צריך דרייבירם מעודכנים ל9500 פרו בשביל אקס פי. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את הDRIVER החדש של NVIDIA ואני רוצה לדעת בבקשה את כל השלבים כדי שלא יהיו תקלות ולהסביר כל שלב תודה .
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-