כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
לפני קניית מחשב צריך המלצה או דעה לגבי כרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
איך אני אמור לבדוק את הטמפ' של הכרטיס.?? לאחרונה יש לי בעיה כאשר אני מאמץ את הכרטיס (נכנס למשחק וכו') אז המחשב נעצר לרגע ואז כל מיני צבעים במסך משתגעים ואז המחשב נתקע ולאחר מכן עושה ריסט.. לדעתי הכרטיס מתחמם אבל אני לא יודע איך לבדוק טמפ' וגם אם אני אבדוק ואראה שאכן הכרטיס רותח ואפשר להכין עליו חביתה - מה אני עושה אחר כך?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי ATI HD4850 מזה כשנתיים והחודשיים האחרונים התחילו לי שתי בעיות. 1. התקנתי את הדרייברים האחרונים, וכאשר אני מנסה לעלות את ה CCC המחשב נותן לי הודעת שגיאה. אין לי גישה ל CCC בכלל לצערי. 2. המחשב קופא לאחר פעולה רצופה (משתנה , לפעמים קופא אחרי 10 דקות ולפעמים אחרי 3 שעות). ניסיתי לפרמט מחדש את המחשב מספר פעמים, הבעיות חוזרות על עצמן. אני לא חושב שיש בעית קירור במחשב ואני לא עושה OC. הצעות יתקבלו בברכה. תומר.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום , חיברתי את המחשב שלי לTV דרך יציאת הRCA שקיימת בכרטיס המסך בלוח ASUS M2A-VM HDMI והתמונה שאני מקבל לא מפוקסת , ניסיתי גם את יציאת הS-VIDOE והתוצאה זהה. רציתי לדעת האם מישהו נתקל בתופעה הזו ויודע מה לעשות. האם זאת בעיה של הגדרת כרטיס מסך או אולי של CODEC (התקנתי את ה K-LITE CODEC PACK). במחשב הישן שיש לי ושגם הוא מחובר לTV דרך כרטיס מסך RADEAON 9200 רואים כמו שצריך. הגדרתי את יציאת הTV בBIOS לPAL ובהגדרות של הכרטיס ל B/PAL אשמח לעזרה :s05:
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך lcd שיש לו צבעים יחסית אמיתיים רוב העבודה על המסך זה עריכת וידאו כמעט ולא משחקים עליו אבל חשוב לי שיהיה ריפרש רייט של לפחות 12ms תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GF7600GS של Gigabyte אני מחזיר אותו לחנות ומקבל זיכוי. אני רוצה משהו עד 1200 ש"ח לא משנה ATI-AMD או nVidia
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס HD4870X2 ובתוכנה GPU-Z הוא מראה לי שיש לי 1GB זיכרון ו 115GB/S bandwidth ולמעטה מסומן שיש לי בCF: enable 2gpus וכתוב לי גם SIDEPORT OFF רציתי לברר 2 דברים : 1) מה זה SIDEPORT? 2)למה הוא מראה לי הכל בחצי (הכוונה ל1GB וBANDWIDTH 115GB/S ) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, בעוד כמה ימים אני רוכש את הGTX260 ויש לי כמה שאלות ברשותכם. א)יש לי כרגע במארז ספק כוח די חלש של 250W בלבד, וחשבתי להחליף אותו לספק של Enermax pro 625W, רציתי לדעת אם השילוב הזה יהיה בסדר והאם הוא מספיק חזק בשבילו כי הGTX260 לפי בירורים אחרונים שעשיתי דורש ספק שמספק בסביבות 500-550W חוץ מזה אין לי עוד משהו מיוחד במחשב, רק כונן DVD לוח אם, מעבד, ודיסק קשיח . ב)המארז שלי הוא מסוג galaxy midi tower atx 0205a והוא לא הכי גדול אבל בעיקרון בחלק התחתון שבו יש מספיק מקום לכרטיס גדול להיכנס, אבל האם יש עוד דברים שעשויים להגביל בהתחשב בסוג המארז? ג)המעבד שלי הוא מסוג E4500 2.2GHZ core 2 duoוראיתי שNVIDIA ממליצה על דגמים קצת יותר חזקים, האם לא יווצר מה שנקרא "צוואר בקבוק"(לפי …
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
האם כרטיס כזה יספיק לצפיה בסרטי hd : HD 4350 512MB (1G Hyper Memory) GDDR2 DX10.1 DVI HDMI PCI-E הוא ממש זול מצאתי אותו ב 180 שקל...
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים האלו חזק יותר לגיימינג? R9 290 Tri-X או GTX970 WF3 ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם . יש לי מחשב דיי ישן , ואני רוצה לקנות מחשב חדש ולהרכיב אותו בעצמי . הכרטיס מסך שייקנה עם המחשב הוא 4870 של PALIT / SAPPHIRE. חייבים לחבר לו את החיבור 6 פינים של החשמל ? או רק אם המחשב יראה הודעת שגיאה בעת ההפעלה של המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום משתמש שעובד עם 3D MAX 8 רוצה לעבוד עם 2 מסכים עדיף כרטיס מסך חזק כמו ati firegl v7350 או QUADRO 4500 או 2 כרטיסי מסך שתואמים SLI?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי מסך MAG19". האם באופיס דיפו יש מטליות מתאימות לניקוי?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia Gforce 6600 GT (אגב, מה אתם אומרים עליו ? קניתי אותו לפני 8 חודש ככה..) חיברתי דרך המתאם שקיבלתי איתו ל AV בטלויזיה. אני מנסה ולא מצליח לעבוד עם הטלויזיה במצב שהייתי עובד לפני שפירמטתי את המחשב (אתמול..). אני רוצה להגיע למצב שהמסך מחשב הוא העיקרי ועל הטלויזיה מה שרואים כל הזמן זה רק את התמונה של ה WELLPAPER. אם אני רוצה שמשהו יןפיע על המסך טלויזיה אני פשוט צריך לגרור אותו אל מחוץ למסך מחשב. ככה הייתי עובד ולזה אני רוצה לחזור. האופציות שיש לי עכשיו הם CLONE, SINGLE DISPLEY ו SPAN אופקי או אנכי. יש עוד בעיה.. חלק מהסרטים שאני מפעיל, לא משנה באיזה תוכנה, אני מצליח לראות את הסרט רק במסך מחשב. על ה TV אני רואה את הכל חוץ מאיפה שאמור לרוץ הסרט, שם אני רוא…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טיוי והציעו לי בPANDAS את הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_1995&products_id=15083 כן התקציב שלי לא בשמיים ככה עד 300 שקל אז אם מישהו מבין אשמח לתגובות?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לקנות כ.מסך הכי זול שיש רק שיתמוך ב Windows 7 וכל הגרפיקה שלו, כולל aero. פשוט יש לי מחשב ישן בן 5 בערך אם כ.מסך מובנה. הלוח הוא Asus, P5S800-VM-UAYGZ. אין כל כך הרבה מידע עליו אבל הבנתי שהוא כן תומך ב DX9... הבעיה ש Windows 7 וכל ה aero דורשים חוץ מ DX9 גם WDDM 1.0... אני לא יודע מה זה ה WDDM 1.0 הזה אבל נראה לי שהכ.מסך המובנה של הלוח לא תומך בו. אשמח אם תמליצו לי אל כ.מסך הכי זול אם תמיכה ב Windows 7 ו aero. ובכלל באופן כללי, מאיזה דגמים הכי ישנים של כרטיסי מסך (גם nvidia וגם ATI) יש את התמיכה ב aero ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
סוף כל סוף המחשב הישן שלי חופשי לשמש לסרטים בלבד כרגע יש עליו voodoo 3 3500 ואני לא מצליח לגרום ליציאת טלויזיה שלו לעבוד בXP אז אני מחפש המלצה לכרטיס מסך שכל השימוש שלו יהיה לראות סרטים בטלויזיה לא אכפת לי לקנות משומש העיקר שהיציאת טלויזיה תהיה איכותית אז אם מישהו רוצה להיפטר מכרטיס ישן תשלחו לי הודעה אם מישהו יכול לעזור לי לגרום ליציאת טלויזיה לעבוד בXP אני בכלל אודה לו (פעם הצלחתי לעשות את זה ב2000 עם דריברים מאיזה אתר אני פשוט לא זוכר מאיפה ) תודה רבה ושנה טובההה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני מחפש נואשות את הדרייבר של nvidia geforce2 mx400 tv out מי שיודע היכן ניתן למצוא את הדרייבר ל XP ?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לדעת אם יש כרטיס מסך כזה כי לא ממש מצאתי אותו? = ATI 1600 PRO 256MB 2XDVI VIVO (תסתכלו על הכל) כנראה שיש אז איך הוא ביחס ל - ATI 1900GT ? אמרו לי משהו שהוא מקביל ל1900GT
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי כרטיס מסך X1900XT אני מעוניין לחבר 2 מסכים אבל כאשר אני מנסה להפעיל את המסך השני שום דבר לא קורה האם יש דריוורים מיוחדים לכרטיסים האלו לפני זה היה לי ניודיה ויכלתי לעשות שיכפול מסך איך אני מבצע את זה ב כרטיס הנ"ל
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש, עם די וי די ורמקולים 5.1. אחת המטרות של המחשב היא צפיית סרטים. בגלל בעיות מקום חשבתי על לקנות מסך lcd אבל זה בעיה כי אני מעוניין לראות סרטים, ולכן אני צריך מסך גדול. כרגע יש לך משך 20" של iiama. די ישן מלפני 5-6 שנים. האם כדי לי לקנות מסך חדש תוך כדי הוצאה לא מוגזמת של כסף?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס של ATI 9500 PRO מיוצר על ידי ATI והורדתי את הדרייבר של אומגה מהאתר של WWW.OMEGADRIVERS.NET ושאני פותח את הקובץ לפניי שהוא מתקין את הדרייבר הוא שואל אותי איזה סוג של דרייבר אני רוצה ורציתי לדעת מה זה כל דבר האפשרויות שלי הם: 1.NORMAL OMEGA DRIVER 2.SOFTMOD 9500 OMEGA DRIVER 3.SOFTMOD 9800SE OMEGA DRIVER רציתי לדעת מה זה כל דרייבר ומה הכי מומלץ לכרטיס שלי יש לי את הקירור המקורי של הכרטיס תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לרכוש כרטיס מסך זול לחיבור למסך מחשב וטלביזיה החיבור לטלביזיה יהיה דרך HDMI הלוח האם תומך ב PCIe*16 אין צורך בתמיכה במשחקים מהירים האם כרטיסים המבוססים על 5450 מתאימים- למשל Sapphire 5450 512MB GDDR3? האם זיכרון של 512 מספיק?, האם המאורר שלו שקט? האם יש הצעות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
היי איפה אני יכול למצוא מה הגודל הפיזי של כרטיסי המסך ?? ויותר ספציפית 8800GTS תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-