כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
האם כרטיס כזה יספיק לצפיה בסרטי hd : HD 4350 512MB (1G Hyper Memory) GDDR2 DX10.1 DVI HDMI PCI-E הוא ממש זול מצאתי אותו ב 180 שקל...
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים האלו חזק יותר לגיימינג? R9 290 Tri-X או GTX970 WF3 ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם . יש לי מחשב דיי ישן , ואני רוצה לקנות מחשב חדש ולהרכיב אותו בעצמי . הכרטיס מסך שייקנה עם המחשב הוא 4870 של PALIT / SAPPHIRE. חייבים לחבר לו את החיבור 6 פינים של החשמל ? או רק אם המחשב יראה הודעת שגיאה בעת ההפעלה של המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום משתמש שעובד עם 3D MAX 8 רוצה לעבוד עם 2 מסכים עדיף כרטיס מסך חזק כמו ati firegl v7350 או QUADRO 4500 או 2 כרטיסי מסך שתואמים SLI?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש לי מסך MAG19". האם באופיס דיפו יש מטליות מתאימות לניקוי?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Nvidia Gforce 6600 GT (אגב, מה אתם אומרים עליו ? קניתי אותו לפני 8 חודש ככה..) חיברתי דרך המתאם שקיבלתי איתו ל AV בטלויזיה. אני מנסה ולא מצליח לעבוד עם הטלויזיה במצב שהייתי עובד לפני שפירמטתי את המחשב (אתמול..). אני רוצה להגיע למצב שהמסך מחשב הוא העיקרי ועל הטלויזיה מה שרואים כל הזמן זה רק את התמונה של ה WELLPAPER. אם אני רוצה שמשהו יןפיע על המסך טלויזיה אני פשוט צריך לגרור אותו אל מחוץ למסך מחשב. ככה הייתי עובד ולזה אני רוצה לחזור. האופציות שיש לי עכשיו הם CLONE, SINGLE DISPLEY ו SPAN אופקי או אנכי. יש עוד בעיה.. חלק מהסרטים שאני מפעיל, לא משנה באיזה תוכנה, אני מצליח לראות את הסרט רק במסך מחשב. על ה TV אני רואה את הכל חוץ מאיפה שאמור לרוץ הסרט, שם אני רוא…
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס טיוי והציעו לי בPANDAS את הכרטיס הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_1995&products_id=15083 כן התקציב שלי לא בשמיים ככה עד 300 שקל אז אם מישהו מבין אשמח לתגובות?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לקנות כ.מסך הכי זול שיש רק שיתמוך ב Windows 7 וכל הגרפיקה שלו, כולל aero. פשוט יש לי מחשב ישן בן 5 בערך אם כ.מסך מובנה. הלוח הוא Asus, P5S800-VM-UAYGZ. אין כל כך הרבה מידע עליו אבל הבנתי שהוא כן תומך ב DX9... הבעיה ש Windows 7 וכל ה aero דורשים חוץ מ DX9 גם WDDM 1.0... אני לא יודע מה זה ה WDDM 1.0 הזה אבל נראה לי שהכ.מסך המובנה של הלוח לא תומך בו. אשמח אם תמליצו לי אל כ.מסך הכי זול אם תמיכה ב Windows 7 ו aero. ובכלל באופן כללי, מאיזה דגמים הכי ישנים של כרטיסי מסך (גם nvidia וגם ATI) יש את התמיכה ב aero ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סוף כל סוף המחשב הישן שלי חופשי לשמש לסרטים בלבד כרגע יש עליו voodoo 3 3500 ואני לא מצליח לגרום ליציאת טלויזיה שלו לעבוד בXP אז אני מחפש המלצה לכרטיס מסך שכל השימוש שלו יהיה לראות סרטים בטלויזיה לא אכפת לי לקנות משומש העיקר שהיציאת טלויזיה תהיה איכותית אז אם מישהו רוצה להיפטר מכרטיס ישן תשלחו לי הודעה אם מישהו יכול לעזור לי לגרום ליציאת טלויזיה לעבוד בXP אני בכלל אודה לו (פעם הצלחתי לעשות את זה ב2000 עם דריברים מאיזה אתר אני פשוט לא זוכר מאיפה ) תודה רבה ושנה טובההה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש נואשות את הדרייבר של nvidia geforce2 mx400 tv out מי שיודע היכן ניתן למצוא את הדרייבר ל XP ?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לדעת אם יש כרטיס מסך כזה כי לא ממש מצאתי אותו? = ATI 1600 PRO 256MB 2XDVI VIVO (תסתכלו על הכל) כנראה שיש אז איך הוא ביחס ל - ATI 1900GT ? אמרו לי משהו שהוא מקביל ל1900GT
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי כרטיס מסך X1900XT אני מעוניין לחבר 2 מסכים אבל כאשר אני מנסה להפעיל את המסך השני שום דבר לא קורה האם יש דריוורים מיוחדים לכרטיסים האלו לפני זה היה לי ניודיה ויכלתי לעשות שיכפול מסך איך אני מבצע את זה ב כרטיס הנ"ל
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש, עם די וי די ורמקולים 5.1. אחת המטרות של המחשב היא צפיית סרטים. בגלל בעיות מקום חשבתי על לקנות מסך lcd אבל זה בעיה כי אני מעוניין לראות סרטים, ולכן אני צריך מסך גדול. כרגע יש לך משך 20" של iiama. די ישן מלפני 5-6 שנים. האם כדי לי לקנות מסך חדש תוך כדי הוצאה לא מוגזמת של כסף?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס של ATI 9500 PRO מיוצר על ידי ATI והורדתי את הדרייבר של אומגה מהאתר של WWW.OMEGADRIVERS.NET ושאני פותח את הקובץ לפניי שהוא מתקין את הדרייבר הוא שואל אותי איזה סוג של דרייבר אני רוצה ורציתי לדעת מה זה כל דבר האפשרויות שלי הם: 1.NORMAL OMEGA DRIVER 2.SOFTMOD 9500 OMEGA DRIVER 3.SOFTMOD 9800SE OMEGA DRIVER רציתי לדעת מה זה כל דרייבר ומה הכי מומלץ לכרטיס שלי יש לי את הקירור המקורי של הכרטיס תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לרכוש כרטיס מסך זול לחיבור למסך מחשב וטלביזיה החיבור לטלביזיה יהיה דרך HDMI הלוח האם תומך ב PCIe*16 אין צורך בתמיכה במשחקים מהירים האם כרטיסים המבוססים על 5450 מתאימים- למשל Sapphire 5450 512MB GDDR3? האם זיכרון של 512 מספיק?, האם המאורר שלו שקט? האם יש הצעות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
היי איפה אני יכול למצוא מה הגודל הפיזי של כרטיסי המסך ?? ויותר ספציפית 8800GTS תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
core i5 mbga-/h55 zalman zm500 win7 64 bit תודה אפשר חריגה קטנה בתקציב הכיוון הכללי הואnvidia ram 4 giga ddr3
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן להקליט שידור וידאו מתוכנת ממסרים כמו MESENGGER או EYEBALL וכו.. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לסין והונג קונג ביום רביעי הקרוב. אני מענויין לשדרג את ה FX5700LE שלי ל 6600GT להלן מספר שאלות בתודה מראש לעונים: 1. לא הצלחתי לבדוק מחיר הכרטיס בסין/הונג קונג האם משהו מכיר אתר רלוונטי ? 2. האם הכרטיס יכול בכלל לעבוד על המחשב שלי בצורה יעילה : AMD AMD Athlon XP 2000+ 1.7 GHz Total Physical Memory 384 MB Motherboard Info Manufacturer BIOSTAR Group Model M7VIB BIOS Vendor Award Software International, Inc Slot 6/6 (AGP) NVIDIA GeForce FX 5700LE (Omega 1.5303) Order 0 Designation AGP Type AGP Data Bus Width 32 b Details In Use, Long Device Class Display IRQ 11 3. האם יש חשיבות משמעותית לחברה ?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
היי כולם התקנתי את הדרייבר העדכני, אבל זה עדיין קורה מדי רבע שעה בערך יש הבהוב שחור (או יותר) בחיבור לטלויזיה. כלומר, זה ככל הניראה קשור לHDMI. זה קורה לא רק בזמן ניגון סרטים אלא בכל שימוש שהוא במחשב. אולי יש לכם רעיון לפתרון?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
הבעיה שלי שנראה לי לא שמתי את הכרטיס כמן שצריך השאלה שלי יש לי שני חיבורים בכרטיס שמתחברים לספק כח זה משנה איך אני מחבר אותם לספק באיזשהי צורה?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
קבלתי הצעה לקנות את המסך (חדש + אחריות 3 שנים) במחיר של 1500 ש"ח. את הנתונים עליו אפשרי למצוא בקישור הבא: http://www.agneovo.com/global/products/F-419.htm האם שווה את הקניה ? זו חברה שלא שמעתי עליה ולא מצאתי ביקורות על המסך הזה. השימושים למסך הן: סרטים/טלויזיה ומשחקים (פרט כמובן לאינטרנט ו Office). תודה על התגובות.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני משחק בcall of duty warfare ובהגדרות של המשחק הוא מזהה רק את הכרטיס מסך של אינטל, עדכנתי דרייבר ובהגדרות של הswichable הגדרתי לביצועים גבוהים והוא עדיין לא מזה את הכרטיס שאני רומה שהוא יעבוד איתו מישהו עוד נתקל בבעיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ואני רואה שחור לבן אני לא מוצא את הקונטרול פאנל של הכרטיס מסך תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-