כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה הזמנתי לפני שבועיים כמעט מחשב, והוא עוד לא הגיע בגלל שיש בעיה עם הכרטיס מסך הזמנתי את הRADEON 9800 pro ומסתבר שהוא כבר ירד מפס הייצור ואיפשר להשיג אוות. (רק של ספיר, והבנתי שלא כדאי להתעסק) גם השגתי אותו באחלה מחיר 1100 שקל, והתלהבתי, אבל עכשיו התקשר אלי המוכר בחנות ואמר לי סופית שאיפשר להשיג אותו. לכן אני מבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך. חשבתי על ה6800 הרגיל, אבל זה עדיין תוספת משמעותית במחיר ואני לא רוצה להתפשר על רדאון 9600 ולהתבאס אחרי חודשיים תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי win98 ויום אחד החליף רזולוציה ל480*640 ללא יכולת לשנות זאת ובנוסף מאפשר רק שני צבעים ו16 צבעים, בדקתי את המתאם הגרפי בלוח הבקרה וכתוב שהוא vga pci גרסה 4. מה עושים..נואשת לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
תראו, בפנדה הQ17 - עולה 2800 שקל. הL70S - עולה 2170 שקל. פה: http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=manufactory&catalog=20&manufactory=1927&DEPA=1&sortby=14&order=1 הQ17 - עולה 299$!! ממש ממש זול אפילו יותר מה731PF של בנקיו שעולה 2000 בישראל.309 דולר שם. הL70S - עולה 289$ הבדל של 10 דולר בחול, הבדל של 600 שקל בישראל (אני יודע שהL70S עולה 2500 בממוצע אבל בכל זאת משו מוזר בפנדה..). מישהו יודע איך אפשר לקנות משם את הQ17? כי 300$*4.5 = 1350, וגם אולי המכס גג 2000 לא? אין בישראל שוחטים במחירים :[ עריכה: התבלבלתי בפורום, נא להעביר לתצוגה וגרפיקה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי את שניהם בקטגוריה של 3d במאפיינים יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit מישהו יכלו להסביר לי עליהם מה הם עושים וכ"ו תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
איך אני בוחר דרך האפשרויות של הכרטיס מסך את הOPENGL בכרטיס מסך של נבידיה?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
טוב השאלה דיי ברורה, האם ניתן לשדרג רדאון 9550 לרדאון 9700 ? או שאפשר רק עם 9500 ?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
האם כדאי להחליף לגיפורס 4 ובכך התמונה בטלויזה תהיה יותר טובה או שאין כל קשר?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
לפני כחודשיים קיבלתי ATI ORIGINAL R9800XT 256 אני משתמש בו כבר זמן מה ואני מאוד מרוצה, היום התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI עם התוכנה החדשה שלהם ואני לא מרוצה, הכרטיס מתחמם יותר, מספר האפשרויות יותר מצומצם וכו... שמעתי גם שכדאי להתקין את הדרייברים של "אומגה" כי הם מנצלים את הכרטיס יותר טוב. מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מישהו יכול המליץ לי על כרטיס מסך סביר בטווח מחירים של 400-500 שח?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
ראיתי את MAG FD 2 זה מסך מאד טוב יש לו צבעים יפים מאד. אבל שמעתי פה שיש ל אחד שקוראים לו MOTAR משהו כזה שאומר שזה מסך גרוע עם בעיות. אז השאלה אם זה נכון,ואם F700P יהיה יותר טוב.?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2261 יש מצב שזה בעצם 64 bit או איזה קומבינה כזאת שבכוונה משמיטים ? איך הכרטיס הזה למשחקים כבדים (doom3 ו-HL2 שצריך לצאת) במחיר הזה ? אם למשהו יש הצעה אחרת במחיר הזה (ולא שקל יותר) אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להגיע לאיכות שווה של בערך גיפה 6600 או טיפה יותר באוברקלוק סביר ל-9800 פרו אחרי מוד ל-XT???
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
NVIDIA is set to release a new graphics core out in to the graphics race, which is currently under the NV41 codename. The chip is designed with one purpose in mind to reduce the cost of producing the GeForce 6800. As we already know, the GeForce 6800 has a 12x1 fragment pipeline, 5 vertex shader configuration with one full quad of the fragment pipeline disabled either via hardware masking, or via soft-masking using the VGA BIOS to disable pipelines. The NV41 will come in to place to put a stop to the softmodding that has been introduced in the latest version of Rivatuner. The chip will take over the roles of the GeForce 6800 and GeForce 6800LE, which are very expensive p…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם המסך טוב , רואים איכותי ולא עושה לכם שום בעיות! תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
איזה דרייברים כדי כרגע אני עם אומגה 4.12 והכרטיס שברשותי הוא ראידון 9700 פרו ספייר .... , ועשיתי סוף מוד לה 9800 רציתי לדעת עם זה משפיע או שכדי להבטל הכל . ולהתקין את הרגילים ואני יקבל אותם ביצועים .. זה באמת מטריד אותי בגלל זה אני שואל .
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
ב 900 שקל כדאי ? ראיתי בבנש מרקים שהוא עובר ת 9600 xt לדוגמא פה http://graphics.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-05.html
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
-
יש הבדל משמעותי בין היצרנים השונים מבחינת אפשרויות OC ל6600GT?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק מדויק באתר של LG לחלק של דרייברים למסכים (אפשר ללכת שם לאיבוד)
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום חברים, נשרף לי היום מסך CTX ששרת אותי 5 שנים בנאמנות. קניתי MAG 786PFs. חיברתי, ואני מקבל קצת עיוות בתמונה: הקווים לא ישרים, במיוחד קו אופקי נראה כמו מעט קעור. כמה שניסיתי לשחק עם התפריט של המסך לא הצלחתי לגעת בנקודה זו. האם מישהו מכיר את הבעיה. יש ברשותי מחשב עם XP וכרטיס מסך GeForce4 MX440. אני עובד ברזולוציה 1024X768 עם 85HZ (הבעיה קיימת בכל רזולוציה) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני המסכים שהזכרתי למעלה,המסך מיועד למשחקים וסרטים מה לדעתכם עדיף תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
היי יש לי את המסך בערך כחודש וחצי , עד לפני שבוע המסך עבד יפה מאוד והבעיה היא פשוט ריצוד די מעצבן של המסך מפעם לפעם יש לי כרטיס מסך של R9600P עם דרייברים מעודכנים וכרגע המסך הוא על 85HZ ניסיתי לשנות וכד'.... ללא שינוי האם הבעיה במסך?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
Step 1 Unzip mag.zip file and stored to a folder where you are going to install the driver. Step 2 Open the Display Properties window. Do this by selecting the Display icon in Control Panel, or by right-clicking anywhere on the Windows desktop (away from any icons). A small menu will open, left-click once on the last option, Properties. This opens the Display Properties window. Step 3 Click on the "Setting" tab at the top of the window and then click on the "Advanced Properties" button. Step 4 Click on the "Monitor" tab then click "Change" button. This will open the Select Device window. Click "Next". Step 5 Select "Display a list of all the drivers in a location?…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
כול השיידרים של הדמו כתובים בCG
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרטיס readon 9800 pro 256-bit 128mb ב rivatuner מופיע לי ב adapter information CORE R350 אבל ב BIOS מופיע R360 Hynix מה זה אומר ? האם אני יכול לצרוב ביוס של 9800 XT ? צירפתי תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-