עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי מה המצב רציתי לדעת אם אפשר עוד להשיג מאיפהשהוא כרטיס מסך geforce 4 4600 ti חדש ?? אני יודע שזה כרטיס ישן אבל היה לי אחד כזה פעם והיה לא יכולות אובר קלוק מדהימות ואני מחפש עוד כרטיס כזה כי אני יכול להשיג מערכת קירור מים רק לכרטיס הזה ובגלל זה אני מחפש כרטיס כזה תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by ronbzalen,

שלום אשמח אם תציעו לי מספר אפשרויות. אני מבקש שהאתר יהיה אמין ושהחברה של הכרטיס תהיה איכותית.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש והרכיב היחיד שאני עדיין מתלבט לגביו הוא הכרטיס מסך, בעיקר בגלל האפשרות ברכישת כרטיס משומש עם אחריות לשנתיים, כשההבדל במחיר הוא 600+ ש"ח. הכרטיסים ביניהם אני מתלבט, כאשר ההתלבטות היא ביחס עלות מול איכות: Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB: https://www.tms.co.il/product/13483 Sapphire Radeon R9 270X DUAL-X OC Boost: https://www.tms.co.il/product/13233 Sapphire Radeon R9 270X VAPOR-X 2GB GDDR5: https://www.tms.co.il/product/13113 Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5: http://www.tms.co.il/product/12970 אחת השאלות שלי אליכם, היא האם מסוכן לקנות את הכרטיס המשומש בעל האחריות לשנתיים, כי מוזר לי שההבדל במחיר בינו לבין המ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by ras81,

שלום יש לי את המפרט שרשום בחתימה הייתי רוצה לקנות כרטיס TV לטובת צרכים בסיסיים כגון הקלטת תוכניות מידי פעם וצפייה בטלויזיה (רדיו ייתרון אבל לא חובה) מכייון שאין לי שמץ של מושג לגבי הסוגים והחברות הייתי שמח אם חברי הפורום יוכלו להמליץ לי על כרטיס. תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  5. Started by nvered,

שלום, מעוניין לקנות כרטיס TV כדי שאוכל לחבר את המחשב לממיר הדיגיטאלי (כבלים). המטרה היא לראות טלויזיה במחשב. תקציב - לא מוגבל. לצורך צפייה בלבד . תודה, נמרוד.

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  6. Started by Jarhead,

שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס RADEON X1900XT 512MB PCI-E אבל אני לא יודע מאיזו חברה מומלץ לקנות אותו שגם המחיר יהיה טוב. קראתי גם כאן בפורם שמישהו כתב שהכרטיס מאוד רועש ורציתי לדעת איך אפשר להפחית את הרעש( אולי לקנות את הכרטיס ללא מאוור ואליו לקנות איזשהו גוף קירור?). תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by wizz95,

שלום לכולם, המליצו לי על הכרטיס הזה: GIGABYTE - nVidia GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E מחירו כרגע ב קייאספי 1100 ש"ח. שאלתי: גיסי כרגע במנהטן! יכול לקנות. האם אתה יודע איפה? הכי זול? אחראיות מה איתה אם קניתי שם. למשל בסט ביי יש שם כמו סופרפארם פה. לפי האתר המחיר כרגע : 238$ לפי חושב 3.8 לשקל יוצא 900 ש"ח. אשכרה אין מכס לארץ והחברות מוכרות במחירים מעולים לעומת חו"ל.. אז האם בכלל משתלם לי לקנות שם? אולי כבר אקנה מה שקראת לו מערך: שניים ביחד, האם חייבים להיות זהים? מה צמד טוב אולי במחיר דומה (ביחד) שיתנו תוצאה טובה יותר? אחלה ערב,

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by JediMaster,

רציתי לשאול אם המחירים של ATI 9800 pro הולכים לרדת אם כן לכמה בערך ובכמה זמן... כי ראיתי כתבה שבגלל ג'י פורס ATI מורידים מכירים

9. Started by Kongo,

עכשיו נכנסתי ומצאתי את זה: 9800SE AIW מה אתה אומרים זה שווה נכון? גם נפתח האומגה ע"י בדיקה, גם יש אחריות, גם כרטיס מסך חזק , גם AIW עם שלט וגם במחיר טוב וגם במלאי ובאספקה דיי מהירה מה אתה אומרים?

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  10. אני כרגע מנסה לבנות מחשב חדש לגרפיקה ,כרגע אני מתלבט בין PNY Quadro FX580 לבין PNY Quadro FX1800 המחירים בינהם משמעותים ,השאלה שלי היא האם גם הבדלים הם משמעותים?

11. Started by Oprapc,

אני מתכנן לקנות למחשב שלי ה-2.8GHZ 800MHZ HYPERTHREADING כרטיס חדש. אני לא רוצה משהו יקר מדי אז בינתיים אני הולך על ה-Sapphire Radeon 9600 Pro 128MB הייתי הולך על ה-NVIDIA אבל ה-FX 5200 חרא וה-FX 5600 יקר מדי, ב- 500 ש"ח מעל לרדיאון! הרדיאון 9700 גם יקר, הרדיאון 9800SE לפי מה שהבנתי הוא כמעט כמו ה-9600XT אז בינתיים חשבתי לקנות: Radeon 9600 Pro 128MB או Radeon 9600 XT 128MB ב-200 ש"ח יותר מה אתם אומרים? 8) רק שתדעו עכשיו אני עם GF4MX

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by dorish,

שלום יש ברשותי מקרן חדש שהוא מחובר למחשב ואני משחק במשחקים ככה וצופה בסרטים רציתי לדעת איך הכי כדי לי לחבר את המחשב למקרן ומה אני צריך לקנות ואיזה דגם הכי מומלץ כרגע אני מחובר דרך הכרטיס מסך שלי שהוא GF TI 4200 תודה.

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  13. Started by Koby,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה למחשב על מנת להיפטר מהטלויזיה שלי בחדר. אין לי שום הבנה בנושא ולכן אני זקוק לעזרתכם. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by Mithras,

שלום, ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה ולראות במחשב את הערוצים של YES האנלוגים והדיגיטליים במחיר בסביבות ה 300-500. אין לי שום מושג בדברים האלה, וזאת הפעם הראשונה שלי שאני. כמו כן אם אפשר גם להסביר על הכבלים השונים שאני יצטרך בשביל לחבר את הממיר לכרטיס הטלויזיה, תודה.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by aml,

חדש בתחום... בואו נגיד שהבנתי שהסדרה לא תמיד קובעת (לדוגמא 6600GT יותר טוב מ6800SE - אם יש כאלו דברים) אבל התבלבלתי כשATI התחילו עם כל הXים שלהם... אז איך ה9800PRO ביחס לX1300? (במחשב נייד יש לי X1150 זיכרון משותף שהבנתי שזה ממש לא משהו) או, איפה נכנסים הכרטיסים החדשים ביחס לישנים (אני מנחש שככל שאשלם יותר, אקבל ביצועים טובים יותר / פיצ'רים שאני לא זקוק להם)?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה לשדרג כרטיס מסך של מחשב קיים בתקציב של 1K~ המחשב הנוכחי הוא: Core2Q 9550 GB EP43DS3L 4GB Ram R4870 512MB Corsair VX550 המטרה בעיקר היא למצות עד כמה שאפשר את החומרה של המחשב הנ"ל, השימוש העיקרי הוא משחקים שדורשים כרטיס מסך מכובד (BF3, Skyrim, ME3 וכד'). העניין השני שונה לחלוטין, אני מחפש כרטיס למחשב חדש לאותה מטרה (ככל הנראה יהיה מבוסס Ci7 3770K/2600K ושאר goodies אחרים) והשתעשתי ברעיון לקנות את 680 GTX של Zotac מ-ksp באילת ב-2371ש"ח, השאלה היא האם העסקה הזו באמת תהיה משתלמת (בהנחה שהתקציה הוא ככל הנראה כ2400~ לכ.מסך)? תודה על עזרתכם. רזולוציה בשני המקרים היא 1080P (שני מסכים אם לדייק).

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by OferS16,

שלום, חבר שלי מתכנן שידרוג כרטיס מסך בזמן הקרוב(השבוע, אם אפשר כבר מחר) ומכיוון שהספק כח והמארז שלו מאוד מוגבלים(M.ATX ו 250W) הוא נאלץ ללכת על כרטיס בעל SLOT יחיד ובלי צורך בחיבור 6PIN אז המלצתי לו על הכרטיס HD 7750 XFX SingleSlot. הענין הוא שהכרטיס אינו נמכר בארץ ולכן הוא חייב להזמין מארה"ב אז מצאתי לינק עם מחיר מוזל והצעתי לו להזמין משם. http://us.ncix.com/products/?sku=71066&vpn=FX775AZNP4&manufacture=XFX&promoid=1261 השאלה שלי היא האם יש אחריות לכרטיס בארץ או במקרה שיהיה בעיה הוא יהיה חייב לשלוח את הכרטיס בחזה לNCIX או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by eden12,

שלום שמי עדן וברצוני לשאול כמה שאלות ראשית איני מבין גדול בכרטיסי מסך ולכן אני זקוק לעזרתכם בנושא. המחשב שלי נמצא אצלי לא מעט זמן, בערך 3-4 שנים. כמו שניתן להבין החומרה במחשב לא מדהימה ובעקבות זאת יכולות הרכיבים להרצת משחקים חדשים לא מספיקות. בבעלותי מעבד: Q8200 כ"מ:NVIDIA GeForce 9500 GT לוח אם: UNKNOWN זיכרון: 4GB RAM דיסק קשיח: 500GB ספק כוח: cidev power supply p4 500W אני בעיקר משחק משחקי ספורט כגון: 2K13, PES Need For Speed גם כמו COD וכדומה.. הבנתי שאני צריך להחליף את הספק כיוון שהוא מאוד חלש והוא לא יתאים לכ"מ חדש, בנוסף אני מתכנן לעשות OC חמוד למעבד שלי כדי לסחוט ממנו את המקסימום כי גם הוא לא מדהים ולחבר למחשב כרטיס מסך שיספק אותי לשנתיים שלוש הבאים אשמח להכוונות…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  19. Started by heroldh2,

שלום מה הדברים החשובים ביותר שצריך לבדוק לפני שקונים כרטיס מסך הבנתי שזיכרון זה לא דבר משמעותי תתקנו אותי אם אני טועה תודה

20. Started by omer4999,

שלום. לאחר זמן מה ששיחקתי במשחקי FPS החלטתי לשדרג את כרטיס המסך. יש רק בעייה אחת: אני לא יודע איך. אז בעקרון המטרה שלי היא להגיע לכרטיס מסך שמריץ משחקים כמו World Of Tanks, Battlefield ועוד בצורה חלקה (מעל ל-30 FPS). אני די חדש בתחום, ולכן אני לא יודע אילו כרטיסי מסך תואמים את הדרישות שלי, ואילו כרטיסי מסך תואמים את היכולות של המחשב שלי. הבנתי שלכל כרטיס מסך יש דרישות משלו, אבל אני לא יודע אילו מהן יש למחשב שלי ואני לא יודע איך לבדוק זאת. השאלות שלי הן כאלה: 1. אילו כרטיסי מסך תואמים את הדרישות שלי (ריצה חלקה של המשחקים שהצגתי מקודם)? 2. מהן הדרישות לכרטיסי המסך הללו? 3. כיצד אני מוודא שאותם כרטיסי מסך תואמים את המפרט של המחשב שלי? שלחו תשובה בהקדם, עומר.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. Started by גיאy,

שלום, יש לי מחשב של HP מעבד i5 8G זיכרון ספק כח 350W אני מחפש כרטיס מסך לא יקר למשחקי פורטנייט וולורנט. מכיוון שיש לי לגים האם הכרטיס הזה יספיק לי Gigabyte GT710 2GB GDDR5

22. Started by גיאy,

שלום , יש לי מחשב i5 8G RAM ואני רוצה לקנות כרטיס מסך לא יקר למשחקים כמו טנקי און ליין, מיניקרפט יש המלצות? עד סכום של 400 שקל על מה חשוב להסתכל בכרטיס מסך? תודה

23. Started by oriklo,

יש לי radeon 5770 ואני רוצה לשדרג בין טווח המחירים 900-1300 לכרטיס טוב יותר. (של radeon) מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות בטווח הזה? וראיתי 2 כרטיסי מסך שאני חושב שהם טובים: radeon 7870 או radeon 7950. תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מערך sli gtx 680 2gb ואני מעוניין להחליף אותם ב-titan x איך המערך כרטיסים שלי מבחינת הביצועים בהשוואה ל-titan x האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים בין שניהם אני משחק על 1600P האם כדאי לשדרג או להשאר עם הכרטיסים הקיימים?

25. Started by devek,

אהלן אחים יש לי כרגע כרטיס מסך GF 4 TI 4200 מה שאומר שיש לי חיבור AGP נכון? רציתי לשאול אתכם איזה משני הכרטיסים הבאים עדיפים לדעתכם? ATI Radeon X700 256MB Gigabyte Radeon 9600XT 256MB Sapphire תודה מראש

• 10 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים