עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קניתי את הכרטיס בשביל לחבר את המחשב לטלוויזית LCD בחיבור HDMI, כשחיברתי בינהם לא ניתנה לי אפשרות לשכפול מסך, המחשב לא מאפשר לי לבחור שום תצוגה נוספת חוץ מהמסך הרגיל של המחשב, מה אפשר לעשות?

2. Started by avi.hagit,

מסך "17 XEROX LCD דגם: XL-775D. למסך נתוני גרפיקה גבוהים במיוחד יחס CONTRAST 1:450 לקבלת איכויות תמונה מקסימליות למסך כניסה אנלוגית וכן כניסת DVI דיגיטאלית לתמיכה בכרטיסי מסך איכותיים, לקבלת איכות צפייה גבוה במיוחד. סידרת ה 7 של XEROX הנה סדרה ייחודית ומאופיינת ב XSHIELD ו (anti-glare glass cover) ציפויי מסך מיוחד לשמירה לאורך זמן רב יותר. למסכיי XEROX אחריות מקיפה ל 3 שנים החלפה בחדש במקרה של תקלה. מפרט טכני: טכנולוגית מסך: 17.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה: 140 מעלות זמן תגובה:16MS גודל נקודה (מ"מ ): 0.264 רזולוציה: 75HZ@ 1280X1024 זמן רענון:75-60 Brightness: 250cd/m2 Contrast ratio: 1:450 תאימות: PC ומקינטוש.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  3. Started by itay127,

אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ פיפא 09 ופרו 09 על ההגדרות הכי גבוהות. ואני מוסיף לו גם ARCTIC COOLING ACCELERO S1 REV2. תקציב לכרטיס 500 שקל. זה המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון TwinMOS DDR2 1024MB 667Mhz CL5X2 כרטיס גרפי ‏GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק Antec SONATA-III EC 500W קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 מאורר למארז Zalman Case Fan ZM-F3 120mm

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  4. Started by mulderfox,

טווח מחירים: 1200-1500 שקל. מה שיותר טוב, ולמה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by WarMachine,

ממה שראיתי הכרטיס מבוסס על ליבת הR300 ולא יכיל שום דבר אחר שישפר את ביצועיו אז למה הוא כרטיס מסך מקצועי? ולמה הוא עולה פי 2? ממה שראיתי רק הדרייברים שלו הופכים אותו למקצועי....הנקודה שלי פה אומרת שכמו שכל דבר אפשר להשיג באינטרנט קרוב לוודאי שיהיה אפשר להשיג את הדרייברים האלה(כאילו מהאתר של ATI)אז משהו לא נראה לי הגיוני שכל אחד עם כרטיס RADEON9700 יוכל להתקין את הדרייברים של FIREGL ושיהיה לו כרטיס מקצועי....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. זאת אומרת הנורמה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  7. Started by Triple-z,

יש עסקה טובה של בוואלה שופס: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1367721 גם הנתונים שלו טובים: 12MS DVI 600:1 PIVOT מגיע בשחור או כסף לא רע בשביל 2400 שקל, גם סמסונג חברה טובה לא? אז מה אתם אומרים מי מכיר תמסך? עריכה: עוד פרטים שהצלחתי להשיג: http://triple-z.dr.ag/Sam710TM.htm (זה המרה של המצגת פאוור פוינט לHTML עובד רק באקספלורר) http://triple-z.dr.ag/Sam710TM.ppt המצגת עצמה זה מה שהם שלחו לי אחרי ששלחתי להם אימייל וביקשתי פרטים. בקיצור הנתונים מעולים חבל על הזמן, וגם העסקה עצמה שהיא עד 10 תשלומים ללא ריבית ומשלוח חינם.. הבעיה היא לראות את המסך או חוות דעת ממישהו שבאמת קנה אותו.

8. Started by Casp3r,

שלום, ברשותי מחשב עם מעבד Q6600 על לוח Gigabyte p35-ds3. קצת "קיץ 2007" אבל זה מה יש כרגע. אני מחפש לשדרג לכרטיס מסך שיאפשר לי להריץ באופן יותר טוב את המשחקים המודרנים שיש כרגע ואת אלו שעתידים לצאת. כיום במחשב יש Geforce 8800GT שיעבור לhtpc בסלון. איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה כמו שצריך? הרזולוציה הנדרשת היא 1680X1050. עריכה - נתקלתי בכרטיס הנ"ל בKSP "GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E" אך הכרטיס הזה דורש pci-express 2 ואאל"ט בלוח שלי יש Pci-Express 1. עד כמה הדבר ישפיע על הביצועים והאם הפגיעה בביצועים (אם בכלל) כ"כ קשה שעדיף לקנות כרטיס מסך "נחות" יותר. אודה לתשובתכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  9. אני באמת לא מבין. עשו המון מחקרים בנושא ובסופו של דבר הגיעו למסקנה שהעין ה"מזוינת" ביותר שיש לבני אדם לא יכולה לשים לב ליותר מ-34FPS. אפשר לדעת למה ישנם אנשים שעושים מערכים משולשי כרטיסי מסך כמו ה-GTX280 אם זה המצב? ולמה ריצה של משחק על 34FPS לא נחשבת להרצה החלקה ביותר?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. האם אני יכול לשלוט בעזרת השלט של המחשב במסך(להעביר ממצב DVI למצב HDMI וכו')? יש לי מסך LG LED 24 W2486L.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  11. תודה.. אולי התמונה תעזור... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  12. Started by ras81,

שלום ראיתי באתר של החנות שמוכרת בארץ את הכרטיס (קישור הורד בגלל חוקי הפורום) שהם מדגישים כי הכרטיס מקודד MPEG4 בחומרה הבעיה היא שבכל המקומות, אפילו הקישורים שהם שמים ראיתי שהוא מקודד בMPEG2!!! האם פספסתי משהו?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  13. Started by GB,

שלום לכולם: אני חושב לקנות גיפורס 4 טי 4200 אבל מצד שני ראיתי ביקורות מעולות על הראידון 9500 פרו מה אתם חושבים : 1. כדי לקנות את הגיפורס או להשקיע יותר כסף ולקנות את הראידון? 2. בכמה ביצועי הראידון 9500 פרו יותר טובים משל הגיפוס?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  14. תוצאה של 7200 נקודות ב3DMAR06 היי רציתי את דעתכם בתוצאה שקיבלתי עם תוכנת 3DMARK06 בתוכנת XP 32 BIT, התוצאה שקיבלתי היא 7200 נקודות. יש לי כרטיס מסך 9600GT 512 מגה של חברת ZOTAC ספק של ברת SPIRE 550 WAT מחשב עם מעבד AMD 3800 ליבה כפולה 64 ביט זיכרון 2 זיגה DDR1 לוח אם של GIGABYTE GA-K8F-9 ULTRA האם יש צוואר בקבוק עם מחשב כזה? בתודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  15. Started by ciauai,

מדהים מה יכול לעשות Geforce 2 MX400 מעבד 1.7 זיכרון 348 כרטיס מסך רשום למעלה מריץ את כל המשחקים על איכות בינונית Half life 2 +lost coast +episod one +counter strike source על בינוני Lineage 2 c5+c4 כמובן שהוא לא מריץ DOOM 3 FEAR BF2 אבל את הרוב הוא מריץ... אך יכול להיות שכרטיס כזה ישן מריץ ככה FPS 40 ואפילו יותר במשחקים ואני לא צוחק רוזולציה 1024*768 (רגילה במסכי CRT שטוח)

16. Started by blue wings,

שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 7300 GS והגעתי למסקנה שצריך להשתדרג. בעיקר בגלל FPS נמוך במשחקים ברשת כמו COD4 Multi... הצורך שלי בכרטיס מסך הוא למשחקים בעיקר עכשיו שאלתי היא כזאת הלוח אם שלי הוא: GA-8I945GZME-RH של GIGA-BYTE האם הוא תומך בכרטיסי מסך החדשים? (לא ידעתי אם לשים את השאלה כאן או בפורום לוחות אם, אז אם צריך להעביר מצטער על הטרחה) ועוד משהו קטן אם אפשר. איזו המלצה איזה כרטיס לרכוש ואני פתוח גם לגביי ATI רק שיעבוד ויפגין ביצועים כמו שצריך כמובן.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  17. Started by taltola,

קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת האם מומלץ לי להפעיל את זה במשחקים או לא? אם זה משנה, אז זה המפרט של המחשב שלי: [TABLE=width: 620, align: left] [TR] [TD] מוצרים מוזמנים [TABLE=width: 98%, align: right] [TR] [TD]מק"ט [/TD] [TD]שם המוצר [/TD] [TD]כמות [/TD] [TD]מחיר [/TD] [/TR] [TR] [TD]C4570T [/TD] [TD]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray [/TD] [TD]1 [/TD] [TD]₪936 [/TD] [/TR] [TR] [TD]E41759-002 [/TD] [TD]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W [/TD] [TD]1 [/TD] [TD]₪44 [/TD] [/TR] [TR] [TD]GH87D3H [/TD] [TD]Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 [/TD] [TD]1 [/TD] [TD]₪570 [/TD] [/TR] [TR] [TD]8C-T4NL3-WWB6 [/TD] [TD]NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W -…

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  18. יש לי כרטיס MSI RADEON 9800 PRO בהתחלה שמתי את הדרברים שMSI הביאה עם הכרטיס ואז לאחר מכן התקנתי עליהם את הדריברים של הCATALYST 4.7 לאחר מכן שמעתי שצריך למחוק לפני שמתקינים חדשים אז מחקתי עם Driver cleaner לאחר שמחקתי התקנתי את 4.7 מחדש והפעם היו כל מיני שינויים למשל לא יכלתי לעשות REFRESH RATE יותר מ60 וחשוב לציין שלפני כן יכלתי להגיע ל85 ברוזולוציה של 1280 על 1024 וכעת אני תקוע על 60 אבל בכל זאת נסיתי להחליף ל85 בלי האופציה שהוא ימחוק לי את האפשרויות שהצג שלי אינו תומך בהם וכעת הוא עובד על 85 סבבה אז הלכתי למבחן האמיתי AQUAMARK ולהפתעתי הציון שקיבלו היה 38000 אלף במקום ה46000 אלף שקיבלתי לפני שעשיתי את כל השינויים למישהו יש רעיון מה הבעיה? מה קרה??? :'( סגרת…

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  19. שלום חברים , אני שם קבוע את המאורר בRIVATUNER על 91% וזה ממש מרעיש לי כרטיס מסך 8800GT EVGA עכשיו , אני רוצה ליצור פרופיל של המאורר ולא הולך לי ניסיתי הכל כבר לא הלך לי... יש למישהו פה פרופיל שהוא יוכל לתת לי? ואני רק יכניס אותו? ועוד שאלה שהמאורר כל פעם עולה ויורד לפי הטמפרטורה זה לא הורס או משהו ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  20. Started by omriko_cohen,

אהלן קניתי אתמול את כרטיס המסך Gigabyte GeForce Gtx 650ti והכנסתי אותו לחריץ המתאים בלוח אם (PCIE 16) הקטע שעכשיו הוא לא עובד בכלל.. הבנתי שצריך לחבר לו גם חשמל אבל אין לי כבל כזה בכלל שיוצא מהספק (500w) עם שש פינים מתאימים לכרטיס הנ״ל. מה אני עושה ??

21. Started by RealTime,

שלום לכולם! כרגע יש לי AMD ATHLON 64 3000+ עם 1 ג'יגה זכרון ו- RADEON 9800 PRO ,הלוח הוא AGP. הכרטיס מסך בשלבי גסיסה (כל משחק כבר עובד על רזולוציה וגרפיקה מינימלית) וההתלבטות שלי היא כזו: - לקנות ATI RADEON 1950 PRO ל- AGP במחיר של 1000 ש"ח בערך. - לקנות לוח אם חדש PCIX + מעבד AMD 3800 DUAL CORE במחיר בסביבות 700 ש"ח ואותו כרטיס מסך רק ל-PCIXPRESS ב- 800 ש"ח סה"כ: 1500. האם כדאי להשקיע עוד 500 ש"ח במעבד והלוח ? ושאלה לא קשורה: יש לי במגירה GEFORCE 6600GT תקין לחלוטין, כמה אפשר למכור אותו? וגם את ה-RADEON9800 PRO כשיוחלף? תודה!

22. גם הרבעון הראשון של שנת 2020 האיר פנים למפתחת השבבים, על עליות משמעותיות במוצרי השוק הביתי - ופוטנציאל להמשכיות איכותית עם השקת קונסולות הדור החדש לכתבה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  23. אהלן אחים שלי כמו שכולם יודעים לכרטיסי ה6X00 וה7X00 של NV יש בליבה חלק האחראי על קידוד ווידאו כלומר בזמן צפייה בDVD או סרט MPEG אז בימקום להישתמש במעבד בישביל הוא מישתמש בכרטיס המסך יש לי כבר את הקודקים של NV אבל רציתי לדעת עם יש תוכנה לקידוד (כמו VIRTUALDUB למשל) שמנצלת את כוח העיבוד של הכרטיס מסך בימקום המעבד? כדי שזה לא יקח כל כך הרבה זמן לקודד סרט לפורמט אחר למשל אודה מראש לכל מי שיעזור!!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  24. Started by zur93,

שלום לכולם לאחר המון סקירות והתלבטויות מצאתי שני כרטיסי מסך שאני מעוניין לקנות הראשון הוא : http://www.tms.co.il/product/12311 והשני הוא : http://www.tms.co.il/product/13272 מה אתם חושבים שעדיף?

25. Started by sigald,

רציתי לשאול האם התוצאה הזאת סבירה, כי היא פשוט נראית נמוכה יחסית לאחרים: Operating System Microsoft Windows XP DirectX Version 8.1 Mobo Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Mobo Model 7VTXE+ AGP Rates (Current/Available) 4x / 1x 2x 4x CPU AMD Athlon XP/MP/4 1541 MHz FSB 133 MHz Memory 256 MB Graphics Chipset NVIDIA GeForce3 Driver Name NVIDIA GeForce3 Driver Version 6.13.10.2832 Video Memory 64 MB Program Version 3DMark2001 SE Resolution 1024x768 32bit Texture Format Compressed FSAA Disabled Z-Buffer Depth 24bit Frame Buffer Double Rendering Pipeline D3D Pure Hardware T&L 3DMark Score 7174 3D marks Game 1 Car Chase - Low Detail 115.2 FPS G…

• 1 תגובה
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.