עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NJorl,

אילו סדרות תומכות ב- CF האם אפשר לערבב בין סדרות\יצרנים שונים מה בקשר ללוח, האם הוא צריך להיות בעל chipset של ATI (שהוא מאוד נדיר) או שזה יכול לעבוד גם בלוח SLI , יתרונות חסרונות מול SLI

2. Started by Black_Citadel,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3293 מחיר יקר מאוד יחסית לנתונים של הכרטיס 0_ם

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  3. Started by ooddd2,

5515 זה טוב או שזה גרוע? A64 3000 R9800P 512SAMSUNG זה תוצאה גרוע מאוד הוא בסדר?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  4. כל פעם שאני מתקין גרסא חדשה של הדריוורים של ATI נוצרת לי סיפריה בתוך \ATI\SUPPORT עם שם הדריוורים בגודל בינוני (ש30 מגה) בסוף ההתקנה לאחר הריסט, אפשר למחוק אותה?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  5. Started by lybmann,

אני מחפש כבר הרבה זמן מסך LCD. המסך שאני חושב ללכת עליו הוא SONY SDM-HS73PB. מעולם לא ראיתי אותו אבל הנתונים היבשים שלו ממש מרשימים אותי: 17 אינץ נקודה 0.264 רזולוציה 1280*1024 קונטרס 500 בהירות 400 !!!! תגובה 16 וזויות ראיה 160,160 עניין שיש להם מסך אחר בלי הציפוי Onyx-black ... השאלה היא מהוא הציפוי הזה למה הוא משמש ואם שווה באמת לשלם קצת יותר בשביל מסך עם ציפוי כזה???? מחכה לתשובה בתודה אלי

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  6. http://www.rostec.co.il/tep_catalog/product_info.php?products_id=474 יש שם כרטיס ATI X800XT , אבל אין מחיר ... מישהו יכול לפתור את התעלומה ? תודה

7. Started by ori24,

מהם בדיוק הפילטרים במשחקים שיש ה-X4 X8..... ועד כמה כל שינוי שלהם משפיע על הכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  8. LG 19 FLATRON T910BU http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4847 את התקציב אי אפשר למתוח יותר, ואני סגור על 19" השאלה אם הוא הטוב ביותר שהמחיר הזה יכול להציע?

9. Started by le011,

היי יש לי 9700 של POWRECOLOR לא מצליח להתקין את הדרריבר בשום אופציה שלו(ויש לו כמה) עקב כך שהוא מודיע שהוא לא מוצא חומרה תואמת אומגה מותקנים ללא שום בעיות יש למישהו הסבר לנושא? ;D

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  10. Started by tom123,

יש לי את הכרטיס PINNACLE PCTV והתקנתי הכל ורואים.. אבל מגעיללל לא רואים כמו טלויזיה רואין את כל הצבעים והכל אבל רואים כאלו שמתי אנטנה לא כבלים מה עושים? אולי תוכנה אחרת אם כן איזה?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  11. Started by Uri_s,

שלומות , ברשותי כרטיס מסך MSI Radeon 9800PRO 128mb ואני עובד עם WindowsXP SP1 . אני מריץ את דרייבר Catalyst 4.8 משום מה כל פעם שאני מדליק את המחשב הRefresh Rate מתאפס ל60 הרץ. איך אני מתקן את הבעיה? תודה.

12. Started by A.Iniesta,

יש לי כרטיס מסך מדגם: nvidia riva tnt 2 model 64/model 64 pro האם הוא טוב? איזה דריברים הכי מומלצים שלו? ומה קצב הריענון המומלץ לשים? תודה למי שיעזור!..

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  13. Started by Holography,

האם X700\GF6600 יצאו רק בPCIE? והאם יש להם מחיר משוער? תודה

14. לאור ריבוי השאלות באחרונה לגבי מסכי LCD ו CRT איזה יותר טוב מה כדאי לקנות וכולי, החלטתי להביא לכם את האתר הבא, אומנם הוא מביא נתונים טכניים תמונה וביקורת או שניים או 3 על חלק מהמסכים אבל זה בעקרון מה שאחנו יכולים להגיד לכם. (יש גם רשימת חנויות לרכישה המחיר בפאונד ) עדיין צריך ללכת לראות! את המסך לפני הקנייה. הנה לדוגמא השוואה ביין 3 מסכים של BENQ , השוואה שנשאלה הרבה לאחרונה. 767bs (black\silver), 767-v2(ver2) ,767-12 http://www.halifax-shopping-extra.co.uk/xSBS-Monitors~PG-1~NCP-3~PRDLT-21429989-21915379-22107103 (גם פה התבלבלו ושמו את התמונה של ה 767bs במפרט של ה 767v-2) בכל מקרה הנה הכתובת הראשית של השוואת המסכים : http://www.halifax-shopping-extra.co.uk/xPP-Monitor…

15. Started by ori24,

אני חדש בתחום הזה,רציתי לדעת מה זה בדיוק,איך עושים את זה בדיוק,ואיזו תוצאה נחשבת לטובה?

16. Started by gabig12,

17 אינץ ותגידו לי לפי מה מסתכלים כשקונים מסך? תהנו מהר כי זה דחוף (הלך מסך) :(

17. Started by ratzabi,

בחלק מהתוכנות הוא נקלט כ-XT בעל ליבה R350. ובחלק מהתוכנות הוא נקלט כ-XT בעל ליבה R360. אז איזה ליבה יש לא R360 או R350?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  18. Started by DJKING,

שלום לכולם אני חדש פה. יש לי מצלמה קטנה נסתרת איך אני יכול לחבר אותה למחשב היא עם חיבור RCA עובדת על מתח של 9V ע"י שנאי איך אני יכול להעביר את שידור הוידאו ואודיו למחשב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  19. Started by sagy_koffer,

בפורום פה רושמים שהX600 מתאים לPCI - E. ציטוט מתרד: "PCI - E זה PCI EXPRESS תקן חדש בנוסף גם לכרטיסי מסך." אם מישהו יוכל לפרט לי מה זה התקן החדש, ולמה לא מומלץ לקנות את הX600 הו יעזור לי מאוד, מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב ואני נטלבת איזה כרטיס מסך לקנות. אני מטלבת בין ה R9800P לX600. בתודה מראש על עזרתכם שגיא כופר. ;D נ.ב ענה ענו לי על השאלה בקשר לPCI - E זה חשוב לי מאוד.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  20. שלום, האם הכרטיס מסך שמוכרים שם הוא עם Memory bandwith של 64 או 128 ביט? תודה. הוא עולה אגב רק 430 שקל אם זה אומר לכם משהו...

21. Started by mr hankey,

ברשותי כרטיס מסוג 9800 פרו של sapphire ואני רוצה לדעת אם אני יכול להפוך אותו ל-xt?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  22. Started by Pitzinyelo,

מדובר על GT.

23. Started by motir,

שלום, יש לי את ה-Radeon 9550 (https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398) ולוח אם ASUS P4P800SE. הכרטיס והלוח תומכים ב-AGP X8 אבל אני רואה שהוא מחובר רק ב-AGP X4 (דרך התוכנה של Gigabyte). היכן ניתן לקנפג את ה-X8 ? תודה מוטי

24. Started by Sweet_Tooth,

אין לי מסך כרגע כך שאני משתמש ב TVOUT של כרטיס ה NVIDIA שלי וכך שאני רוצה לפרמט את המחשב בקרוב אני צריך לשאול שהאם אני אוכל לראות משהוא בדוס אחרי שאני מפרמט? אני רואה את תהליך האתחול של המחשב אז ...

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  25. Started by rino,

שלום האם יש משמעות להיכן ממוקם ספק הכח במסך LCD ? יש כאלה שהספק חיצוני ויש כאלה שהספק פנימי ותהיתי מה עדיף .

• 1 תגובה
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.