כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מתכוון למה צריך לעשות אני מתכוון מכל הבחינות ביוס קלוקינג וכו וכו וכו ומה הוא מנוע גראפי
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם לערכתכם הכרטיס HD3870 יוכל להחזיק לשנתיים אולי שלוש הבאות? אני מתכוון לקנות את הכרטיס של חברת Connected3D הבא עם DDR4 ,הכרטיס מסוג PCI-E2 כך שגם אם אשדרג את המחשב בשנה הקרובה הוא יוכל להתאים ללוחות החדשים וכמו כן הוא תומך ב Directx 10.1 .
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני צריך עזרה מכם במציאת דריברים לכרטיס הנ"ל, כי אני לא מתמצא בכרטיסים האלה ואין לי מושג באיזה דריברים יש צורך . יש צורך בדריברים גם ל 98 וגם ל XP. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך חזק שיפעיל לי את ה GTA IV הכי טוב שאפשר עד 1000 שח
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות טלוויזיה פלאזמה או LCD בגודל של 32 או יותר חשוב מאוד שיהיה אפשר להישתמש גם כמסך מחשב באופן מלא ובאיכות גבוה ביותר וצריך שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI (מחליף את מסך המחשב לחלוטין) מתחבר למערכת קולנוע ביתי (רסיבר ורמקולים ודיוידי) אז לא צריך רמקולים על המסך הכי חשוב שיהיה באיכות גבוה ביותר ויחליף מסך מחשב ובמחיר שיעמוד על 10-15 אלף אם זה אפשרי ואני ממש לא יודע מה לקנות מה עדיף (LCD או פלזמה) איזה מותג ואיפה לקנות (אני מחיפה) תודה מראש לכל המומחים נ.ב. מי שרוצה ויכול לעזור יותר לעומק אז האיסיקיו שלי הוא 991111
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה הכרטיס המסך שלי Nvidia GeFortce2 MX 400 תמיד רציתי לראות מה שיש לי בתוך המחשב לטלויזה בחדר אז קניתי חוט S-Video באורך 8 מטרים ומאחורי המחשב כמובן שיש לי חיבור (OUT) של S-Video ובטלויזה יש לי כניסה של S-Video . הכל טוב ויפה ואני רואה את מה שמציג המחשב שלי על גבי הטלויזה. הבעיה היא שאני לא יודע איך זה קרה שאני לוחץ על השלט ומחפש את התחנה שקוראים ל - AV-S ותמיד בתחנה הזאת ראיתי את מה שמציג המחשב על גבי הטלויזה , אני רואה את מה שמציג לי הממיר YES בשחור ולבן בלי קול אין לי מושג למה . ??? הדברים היחדים שחשבתי שיכול להיות שאני לא רואה זה בגלל: 1. הכרטיס של S-VIDEO נשרף או התקלל? 2. הממיר YES עושה בעיות ושולח תדרים שמפריעים ( אבל מה שמוזר שזה תמיד היה לי YES וה…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
דיפדפתי לי לתומי, ושמתי לב שכתוב בדף הכרטיסים של נוידיה: Available Models: GeForce 7900 GTX, GeForce 7900 GT, and 7900 GS סתם טעות, או כרטיס שעתיד לבוא?... http://www.nvidia.com/page/geforce_7900.html
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין שני הכרטיסים ,שווה להשקיע קצת יותר על 1024MB?(מה משפר ה1024MB?)
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
האם כדאי לקחת radeon9700 כזה: ATI Radeon 9700 128MB DVI OEM Video Card ב-1550 ש'ח במקום ה-pro במפרט הזה ולחסוך כסף? (כדי לקנות hard disc שינצל את הs-ata שבלוח אם) Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard(HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,USB 2) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory x2 Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard - 1895 ש'ח Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case מחיר: 5600 המחשב מיועד למשחקים והתקציב הוא 560…
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
כי אני חושב שקראתי פה פעם שהכרטיס מסך הזה לא תואם לחלק מלוחות האם.. לוח האם הנ"ל : http://www.intel.com/products/motherboard/DG965WH/index.htm
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר 4 שנים החלטתי להחליף את המחשב הנאמן שלי שהוא בעל כרטיס מסך FX5200 VIVO AGP שאני משתמש בו להנאתי ללכידת וידאו ביתי ועריכתו. הייתי היום בחנות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב ללא מסך ב כ 2000 ש"ח, אולם ואמרו לי שכיום כבר אין כרטיסי מסך כאלו ואם אני רוצה שאקנה כרטיס TV בנפרד. חזרתי הביתה והחלטתי לעשות שיעורי בית: מעיון בזאפ התברר לי שיש כרטיסים כאלו החל מ 300 ועד 3000 ש"ח (VIVO/VideoIn קטגוריות). התקציב הוא כמובן יחסית צנוע עד 500 ש"ח לערך. כבר קראתי כל כך הרבה חומר באינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות ??? ככל שאני קורא יותר אני מבולבל יותר..... אשמח לעזרה, המלצה, כל דבר.... תודה דני
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתה : יש לי LCD 42 שאליה מחוברים 2 מחשבים ב DVI-HDMI, כל אחד ליציאת HDMI אחרת. והנה הפרט המעניין: מחשב אחד מחובר אליה דרך כרטיס 8600 של XFX ורואים בו תמונה מושלמת. הרזולוציה הטבעית (1366-768) מועברת כמו שצריך עד לרמת דיוק הפיקסל והתמונה שמתקבלת חדה מאוד. ובמחשב השני לעומת זאת, שמחובר דרך כרטיס 8600 של Sparkle ומכוון על אותן הגדרות ורזולוציה כמו ה-XFX, מתקבלת מעין"תצוגת זום" ושבה השוליים של החלון נחתכים החוצה והחלון כאילו גדול מדי עבור המסך. הזוי ביותר! אם לא הייתי מקבל את אותה תמונה מושלמת מהמחשב הראשון, הייתי מתחיל לחפש את הבעיה במסך. אבל היות ובמחשב אחד זה עובד מושלם, אין כל ספק בנוגע לתמיכת NR וכו'. אפילו ה…
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם , מעניין אותי לדעת האם גם למסכי CRT יש הבדלים בביצועים של MS במשחקים.. אני קורא המון בנושא הזה על מסכי ה LCD / TFT אבל אף פעם לא ניתקלתי במושג הזה במסכי ה CRT מסך לדוגמא של SONY/CTX או SAMSUNG שידועות במסכי CRT עם שפורפרות מצויינות של TRINITRON או DIMANTRON יציגו ביצועים טובים יותר במשחקים לעומת מסך פשוט של חברה אחרת שעולה פחות או שאין לזה משמעות..? תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום, יצא דרייבר חדש לבעלי כרטיס NVIDIA,נראה שיש ממש שיפורים בדרייבר הזה,והוא גם תופס יחסית הרבה מבד"כ. להורדה תוריד מפה: http://www.nvidia.com/Download/index.aspx פרטים על הדרייבר החדש: * WHQL-certified driver for GeForce 6-series, 7-series, 8-series, 9-series, and 200-series GPUs, including the newly released GeForce 9800 GTX+, 9800 GT, 9500 GT and 9400 GT GPUs. * Adds support for NVIDIA PhysX acceleration on all GeForce 8-series, 9-series and 200-series GPUs with a minimum of 256MB dedicated graphics memory (this driver package installs NVIDIA PhysX System Software v8.09.04). * Experience GPU PhysX acceleration in several full games and demos today by downloading…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
האם נכון להגיד ש: ATI RADEON 9600PRO ו ATI RADEON X600PRO זה כרטיס זהה, רק אחד AGP והשני PCIE או דוגמה דומה בניידים של GIGABYTE . יש להם ניידים עם כרטיס ATI 9700 ויש ניידים עם X700 - זה אותו הדבר או לא ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום... אתמול התקנו את הטלויזיית LCD שלנו החדשה על הקיר, ואני כרגיל ישר חיברתי אליה את המחשב. הוא מחובר דרך החיבור COMPONENT הזה עם ה-3 צבעים. כשאני מחבר אותו, אני רואה מלא פסים כאלה יורדים זזה נראה כאילו צילמו מסך CRT עם מצלמה ורואים פסים כאלה יורדים.. וזה מעצבן כי בכל סרט או משחק יש את זה. ועוד משהו מוזר - כשאני במחשב מגדיר את הרזולוציה כ-576P (720X576 אין את הבעיה הזאת, זה קורה רק כשההגדרה היא 720P ומעלה. זאת טלוויזיית HD READY (לא FULL HD), אני מתחבר אליה עם כבל RCA רגיל (צהוב, אדום לבן) ומחבר כל אחד לצבע שונה. אולי זאת הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
בביקורת זאת אנו לוקחים לסיבוב דגמי כרטיסי מסך בעיצוב ייחודי של GIGABYTE עבור מותג Radeon של AMD - אלו הם ה-RX 6800 XT וה-RX 6900 XT מדגם GAMING OC, עם 16GB של זיכרון גרפילכתבה
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
- 1 follower
-
-
היי. יש לי HD5850 ----------------------- אז ככה. מאז שהתקנתי את 11.9 (ATI) כל דרייבר שאני מתקין כותב בסוף ההתקנה : Install package failures. הינה תמונה של הלוג: http://up353.s - iz.co.il/up3/w2byyimmzzl1.png אני מבין שיש בעיה בC++ אבל אין לי משג איך לתקן אותה. תודה! (פתחתי נושא חדש ויותר נוח להבנה)
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב השולחני. האם כדאי לי לקנות כרטיס אחד חזק או שני כרטיסים כ- crossfire הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 800 ש"ח פחות או יותר... דוגמא: Radeon HD 6850 1024MB שמחירו נע בסביבות ה 800 ש"ח או Radeon HD 6670 1024MB (שני כרטיסים) שמחירם ביחד בסביבות 900 ש"ח תודה מראש לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
או שאולי קיים משהו עדיף משניהם באותו מחיר (לא מעל 450 ש"ח) תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אותו כרטיס מסך, רק התוכנות שונות: GPUZ_0.5.5 והשנייה היא GPUZ_0.5.7 (בעקרון אותה תוכנה אבל מדוע היא רושמת PIXEL FILRATE שונה?) 0.5.5 0.5.7
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
-
כידוע, רוב כרטיסי המסך הסטנדרטיים מסוגלים להוציא אותות שונים לעד 2 מסכים במקביל בשימוש במצב "Extended". ברשותי כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 550TI המחוברים אליו 2 מסכים במצב שולחן עבודה מורחב אשר כל אחד מציג תוכן שונה ברזולוציה שונה. אני מעוניין להוסיף עוד מסך למערך הExtended כך שיתקבל שולחן עבודה רחב המורכב משלושה מסכים במקביל. כיצד ניתן לממש את זה מבלי SLI? למיטב הבנתי ניתן להתקין כרטיס PCI או PCI-E הכולל יציאת displayport שאליה יתחבר המסך השלישי. האם זה באמת כך? יש דרישות מיוחדות לכרטיס המסך? ללוח האם? אפשר פרטים על חיבור של יותר מ2 מסכים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-