עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zobb,

אני רוצה לקנות אותו. עכשיו אני יודע שאתם פה מקצועיים אז תגידו לי האם המסך הזה טוב. אם יש לכם הצעה יותר טובה ב 2000 ש"ח תאמרו לי תודה. רק אל תיתנו לי הצעה של מסך CRT תודה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  2. Started by ohadedwi,

שלום רב, קניתי מחשב לפני כמה חודשים, עם כרטיס מסך 8800 GT של Leadtec . וקראתי מאמר על הכרטיס ATI 3870 של Sapphire . במאמר היה כתוב שהכרטיס של ATI עוקף את הGT בהרבה פרמטרים. השאלה שלי היא איזה כרטיס יותר טוב? והאם אני צריך להחליף אותו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. Started by ngc224,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI HD5770, הטלוויזיה מחוברת למחשב דרך HDMI. אני יודע ש HDMI אמור להוציא קול אבל הוא לא מוציא... האם משהו יודע איך מזרימים אודיו מהמחשב לטלוויזיה דרך HDMI ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Liquid,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי את מהירות השעון של הזכרונות בכרטיס ה Radeon 9600Pro של Gigacube ואת המהירות בכרטיס ה9600 הרגיל שלהם. תודה. חיפשתי בגוגל, אך לא מצאתי מידע ממוקד ויעיל.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. Started by DL,

מישהו יכול לתת לי לינק לבדיקה כזו? רצוי יותר מאחד, תודה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  6. שום תוכנה ושום גרסה של riva tuner לא עובדת עם הדרייבר החדש של NVIDIA גרסה 185.85 למה זה ? בימים כאלה קשה שצריך שהמאורר יעבוד על מהירות גבוהה זה לא עובד.. מישהו יודע על זה משהו ?<! :s05:

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  7. gtx1060 6gb או rx480 8gb איזה מהם יחזיק יותר מעמד ויעלה משחקים במהירות וגרפיקה גבוהה יותר ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. איך אני יודע אם הוא מעודכן לעדכון האחרון ואיך אפשר לדעת מה הרזולוציה המומלצת שלו? יש לי leadtak gtx 460 והמסך samsong led bx2235 תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  10. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש למטרת משחקים כבדים בימים הקרובים. יש לי כבר מסך 19 אינץ' LCD ברזולוצית 1440X900 ואני לא מתכנן לשדרג אותו בזמן הקרוב. השאלה היא אילו כרטיסי מסך יתאימו לי בצורה הטובה ביותר, ושל איזה חברה הכי כדאי לקנות? מפרט המחשב: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤792 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤479 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤468 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103UJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤306 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-4G…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לדעת מה המצב של הכרטיס מסך שלי יש לי R9 280X אני רוצה לדעת מה המצב שלו אם הוא מתחמם וכו? איך אפשר לוודא את זה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. בבקשה אני רוצה את המדריך הזה

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  13. Started by VortexD,

במידה וחודש הבא יש בארץ ואני קונה עד שיצא ויסטה אני יוכל לשחק איתו או שרק עם ויסטה הוא יעבוד? ז"א אם אני קונה אותו ונגיד אני מתקין FEAR המשחק יעבוד? תודה על העזרה

14. האם ניתן לקחת כרטיס בסיסי תומך SM 2.0\2.0B ולתכנת אותם לSM3.0 אני מודה כי זו שאלה מוזרה,אך הידע שלי בתכנות ממש מזערי והייתי רוצה את דעתכם בנושא

15. Started by mz155,

הכ.מ. מסך הזה: Intel® GMA X3000 onboard graphics subsystem לאיזה כ.מ. של נוידיה הוא מקביל מבחינת ביצועים? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  16. Started by MATANEL,

שניהם באותו מחיר בדיוק . והשאלה היא מי מבנהם יתן ביצועים גבוהים יותר ? ה3870 כפול הליבה עם ה1GB זכרון או ה4870

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

יש השוואות?? ראיתי בלוגיק 7800GT ב1900 שח.??...הגיוני שאחרי כל הפרוצדורה של הובלה, מכס, מע"מ...זה יעלה מחיר שכזה??..או שזה טעות וזה אמור להיות 2900...(ואז זה קצת הסחפות)... קיצור...מה יותר עדיף??

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  18. Started by Nekir,

אהלן חברה אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, יש לי Radeon HD4870 מפרט של המחשב intel Core 2 Duo Processor E8500 3.16GHz 1333MHz 6MB LGA775 3.25 GB זיכרון כרטיס שהוא לא יקר יותר מידי (נגיד גג 1500 ש"ח) אבל גם לא משהו שאני בקושי ארגיש את ההבדל. תודה מראש לעונים, אני אוסיף עוד מידע אם צריך

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  19. יש דרך שאני יכול לצלם את המסך בוידאו כדי להראות לכם במה מדובר? תמונה קופצת זה נראה לי התאור הכי קרוב לבעייה. והיא מופיעה בעיקר בזמן ניגון סרטים וגלישה בדפדפן, במשחקים לא, בזמן סרט במשחק עצמו כן. יש למשהו מושג על מה אני מדבר ואיזה פתרונות יש לדבר הזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. תודה למגיבים..

21. Started by maxos,

יש לי מסך מחברה לא מוכרת, 17". עם השנים כנראה שהוא הפך להיות מאוד כהה ולא משנה כמה אני מעלה את הבהירות של המסך הוא עדיין נראה כהה. האים זו היא שחיקה טבעית של המסך , או שאני יכול לסדר את זה עם ברגים בפנים או משהו? אין לי בעיה לפתוח אותו ולהציץ...

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  22. Started by arie1990,

איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שהוא פחות מאלף שקל?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  23. עד היום כל מי שרצה לשלב 2 מאיצים גרפיים במחשב אחד נאלץ לבחור בפיתרון של נווידיה, ה SLI, אשר שולב בערכת השבבים למעבדי AMD 64BIT הנקראת NFORCE4-SLI. פיתרון נוסף, אך מוגבל למאיצי ה 6600GT, בא בדמותו של מוצר חדשני מבית ג'יגהבייט, ה 3D1 אשר שילב 2 ליבות גרפיות על כרטיס מסך אחד ובכך בעצם ביטל את הצורך בבקר ייחודי על לוח האם. אך מה יעשה מי שרוכש מערכת מבוססת מעבד אינטל ועדיין רוצה לשלב 2 כרטיסי מסך? נראה כי היום יש פיתרון, גם הוא מבית חברת ג'יגהבייט. החברה מכריזה על לוח אם בשם GA-8I915P Dual Graphic. לוח זה שרשום כפטנט מאפשר חיבור 2 כרטיסי מסך בתצורת PCI-EXPRESS על ערכת שבבים אינטל 915P המיועדת למעבדי אינטל בתושבת LGA775. הלוח הנ"ל יאפשר בנוסף חיבור של עד 4 מסכי מחשב בו זמנ…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  24. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_707&products_id=9728 זה מיועד למסך 19 ספק של HEC 400 ומעבד של AMD 6000

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  25. Started by Vidati,

שלום! בערך לפני שנה קניתי את הכרטיס 6600GT 128MB DDR3 של חברת POINT OF VIEW. בגלל שהוא הגיעה עם קירור עלוב והמעלות במאמץ היו מעל 70 אז פינקתי את הכרטיס בזלמן ALCU (נדמה לי לא זוכר את הדגם המסויים) ועשיתי גם כן OC לא מטורף 580\1150 השיפור היה ניכר בביצועים והמעלות במאמץ לא היו גבוהות, לא עבר את ה50. ראיתי אנשים שעשו OC יותר מטורף + VMOD. אבל בזמן האחרון יש לי מלא ארטיפקטים במשחקים אבל לא ישר, אם אני משחק בערך שעה אז מתחיל לפעמים אפילו לפני... האם הכרטיס נפגם?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.