עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pperoxide,

יש לי תקציב של 300 שקל אם אפשר פחות מה טוב הצרכים לא מיוחדים ממש אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה והמשחק הכי כבד cod מעבד q8300 2gb זכרון לוח אם Asus p5qpl-am יש לי פה כרטיס מסך מובנה עם יציאה VGA השאלה אם זה מספיק למשחק ולטלויזיה כי ניסיתי לחבר לפלזמה והעברתי בinput וזה פשוט לא מראה כלום והכרטיס מסך שלי נשרף נראה לי הוא לא מראה מסך.. היה לי 9550 radeon מה אתם אומרים??

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. http://www.tms.co.il/product/13167 - r9 290x tri x oc http://www.tms.co.il/product/13176- Gigabyte Radeon R9 290X Windforce oc http://www.tms.co.il/product/13120- Gigabyte Geforce GTX780 OC Ti Windforce http://www.tms.co.il/product/13046 - Gigabyte Geforce GTX780 Ti מה קורה עם הmantle אפשר לקחת את זה בחשבון או שזה סתם תרגיל של amd

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by X7-007,

MANTLE Support Fame Pacing Support http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/AMD-Catalyst-141-Beta-Driver-Brings-Mantle-Support-Frame-Pacing-Phase-2-HSA נייחים וניידים לינק רשמי http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx מומלץ לבדוק את המשחק http://store.steampowered.com/app/267130/ Star Swarm עם הדרייבר הזה

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  4. Started by mikechn22,

שלום, הלכתי לקנות את המפרט הזה והמוכר הציע לי להחליף את הכרטיס מסך ל GV-R787OC-2GD 7870 שעולה 750 שקל במבצע. האם זה כדאי, או שהוא מנסה לדחוף לי משהו לא טוב? תודה, מיכאל

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  5. Started by ASTR4L,

שלום לא מזמן קניתי לאחי הקטן מחשב (בן 10). זה המחשב http://ksp.co.il/?select=.269..391.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16087&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 עכשיו אני לא גר אם ההורים ובאחד הביקורים ראיתי שהוא משחק tf2 וקצת cs:go. ואין הרבה fps הרזולוציה של המסך היא 1280x1024. אני מעוניין לקנות לו כרטיס מסך לא יקר אבל שיחזיק לו את המשחקים ברזולוציה הזו ולא כמו שהוא משחק עכשיו 800x600 על 45-30 fps. עד 500₪

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by usx,

נהרס לי הכרטיס מסך 5970 לאט לאט היה מכניס את המסך ל SLEEP MODE עד שבסוף הפסיק להתעורר לגמרי. קניתי את ה TOXIC של sapphire התקנתי מערכת הפעלה מחדש. אחרי 10 דקות משחק מתחילות להופיע כל מיני צורות תוך כדי משחק על גבי המפה השמיים מתחילים להבהב, פסים הזויים שרצים על המסך ועוד כל מיני תופעות עבמים שאין לי מושג איך להסביר לקחתי את הכרטיס קיפלתי אותו והחלפתי אותו בחברה אחרת של Gigabyte גרסאת ה OC BF4 ההבדל בין הכרטיסים הוא TOXIC - 1150MHZ BOOST GIGABYTE - 1100MHZ BOOST חיברתי את הכרטיס החדש הכל היה בסדר יום למחורת אחרי 10 דקות משחק חזרו אותם הבעיות. מה זה כבר יכול להיות? ספק כח? אני מבין שארטיפקטים יכולים להופיע אחרי OC (אני לא עשיתי) המעבד שלי i7-3770k עם קירור סט…

7. אני אשתמש ב-SKETCHUP ו-AUTOCAD, העריכה תהיה כבדה. אני לוקח I7 4770. השאלה היא לגבי הכרטיס מסך: איזה יספיק לדעתכם? צריך GTX770 או משהו? או שאחד אחר יספיק? יש תקציב להכל.

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו התקציב שלי לא בשמים אני רוצה משהו בסביבות ה700 אין לי בעיה לחרוג באיזה 50 שקל עכשיו אני מתלבט בין שתים שמצאתי בין הR7 260X לבין GTX 650 TI http://ksp.co.il/?list_compare=.20835..22052. עכשיו בדקתי בכמה אתרים באינטרנט ועל פי מה שראיתי הR7 מנצח בהכל אבל רציתי לדעת חוות דעת של עוד אנשים (ועם מישהו יכול להסביר לי מה הTI אומר בGeforce זה יעזור לי כי יש TI ובלי TI תודה)

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by moshe_91,

שלום לכולם אני שואל בשביל דוד שלי.. יש לו מחשב עם מעבד של intel q8200 (ללא אוברקלוק), 3gb ram ddr2, ספק שצריך להחליף וכרטיס מסך gtx550 ti.. הוא משחק ב-battlefield 3 וב-battlefield 4 ורוצה שהמשחק יעבוד לו חלק יותר אך אין לו מספיק תקציב לקנות מחשב חדש ובטח שלא לחרוג מ-1,300 ש"ח.. וגם סבלנות לאסוף כסף על מנת לדחוס ספק וכרטיס מסך בתקציב הזה, ראיתי שהמליצו על הספק SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 והוא עולה 355 ש"ח ב-ksp.. אני יודע שהמעבד שלו יהווה בעיה ויעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך חדיש ולכן אני רוצה להתייעץ אתכם, השועלים.. איזה כרטיס מסך (אולי גם ספק אחר אם לדעתכם הספק שאני חושב שכדאי לו לקנות לא מספיק טוב או בזבוז כסף) יתאים למערכת שלו בלי שיהיה …

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  10. שיחקתי בבאטלפילד 3 על הגדרות גבוה ובדקתי טמפרטורה והיה 93 מעלות זה תקין? עד איפה זה תקין מדובר בגירסא עם הקירור רפאראנס דואג נורא ב6870 שלי זה לא היה עובר את ה75 מעלות סתם פראנואיד או מה? תודה

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by D_mon,

אני מעוניין לקנות בעוד שבועיים מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני כרטיסים: R9 270X לבין R9 280X. אני יודע ש 280 יותר חזק, אבל מה שרציתי לדעת האם הוא שווה השקעה של 500-600 שקל . המטרה שלי מכרטיס מסך שהוא יריץ בשלוש השנים הקרובות את כל המשחקים, גם אם זה על מדיום. רציתי לדעת גם כן איזה ספק מומלץ לכרטיסים אלה. תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Sarm1x,

אני מתלבט מאוד מה לקחת מכיוון שלGIGABYTE יש קירור CUSTOM אך EVGA חברה הרבה יותר איכותית ושירות יותר טוב. חוץ מזה שהWINDFORCE לא משהו לפי מה שאומרים ואין בארץ קירור קוסטום חוץ משל גיגביט ... לחכות לקירור של EVGA? כי לפי מה שאני רואה כמעט בכל אתר הרפרנס רותח (מגיע ל82-84 מעלות). תודה ענקית לעוזרים !!

• 29 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by cha_had,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה ואני צריך את עזרתכם: התחדשתי היום בכרטיס R9 280X, ניסיתי להתקין אותו במחשב והצלחתי, יש לי ספק מתאים, כבלים וכו'. הבעיה היא כשאני מדליק את המחשב ומחבר אליו את המסך, המסך רושם שאין אות (no signal). בדקתי אם הכרטיס החדש בכלל עובד והמאוורים שלו אכן מסתובבים - אך עדיין המסך רושם שאין אות. ניסיתי לשחק עם הסלוט PCI EXPRESS, עם הכבל DVI (להפוך אותו ולחבר את הצד השני), שיחקתי עם כבלי המתח בצורות שונות- ובכל המצבים הכרטיס מסך עובד והמסך רושם שאין אות. לעומת זאת כשחיברתי את הכרטיס מסך הישן RADEN 5450, המסך חזר לעבוד כרגיל. ועל כן רציתי לשאול - אולי קיים סיכוי שהמסך לא תומך ברטיס מסך??? בכל זאת המסך לא הכי חדש -מסך 4:3 ברזולוציה מקסימלית של 1280x102…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. שלום לא יודע אם זה הפורום המתאים.. יש לי 2 מחשבים בבית. נייח ונייד. כשאני עובד עם כל אחד מהם בנפרד אני פשוט מחבר את אחד המחשבים לצג הראשי שלי באמצעות כבל DVI. איך אני יכול לדעת או יותר נכון להשוות בין 2 המחשבים במקביל בכדי לדעת האם ההם מספקים צבעים זהים על אותו הצג ? אם אני מנתק כל פעם מחשב אחר ומחליף חיבורים אז אין לי אינדיקציה ברורה ומקום להשוואה כי קשה לבדוק האם הצבעים זהים או לא כשאני לא רואה זאת אחד כנגד השני. יש דרך אחרת ? אגב ב2 המחשבים פרופילי הצבע זהים כשההבדל היחידי הוא בכרטיסי מסך שלא בטוח שמפיעים על הצבע,אם כי אני רוצה לוודא את זה. תודה

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by yaronbsg,

אהלן, לפני איזה 3 חודשים רכשתי מחשב חדש וברשותי כרטיס מסך gtx 770 2gb. לפני חודש החלפתי מסך לאחר שהקודם התקלקל ל dell2711, רזולוציה של 1440P וה 770 לא סוחב בכלל. אני משתמש בעוד מסך טלוויזיה 1080P ועוד מסך מחשב 1200P. מה הייתם ממליצים? לקנות עוד 770 2gb? למכור את מה שיש לי ולקנות 780ti? לקנות את הטיטאן? לקנות 770 4 gb? אחד? אולי לחכות עד שיצא 780ti עם 6gb? לא בא לי להוציא 5000 ש"ח על כרטיס מסך, סביבות 3000 זה התכנון אבל עדיף כמה שיותר זול. זה דיי מציק לי לשחק במשחקים היום, השאלה כמה זמן להמשיך "לסבול" אם לחכות לדור החדש ואם לא אז מה לקנות עכשיו? (אם אפשר גם קישור לחנות זה יהיה מגניב) * בכוונה לא ציינתי AMD, יש לי ניסיון לא טוב איתם, למרות שלא פוסל על הסף, לא חקרתי בכיוון …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by adiadi,

שלום, ברשותי GTS450 על גבי Gigabyte GA-MA78LMT-US2H. חיברתי את כרטיס המסך לטלוויזיה עם כבל MINI HDMI to HDMI, בתחילה העביר את האות תקין, לאחר מכן פשוט הפסיק ללא התראה מוקדמת. יש לציין כי כרטיס המסך מזהה את מסך המחשב וגם כן את מסך הטלוויזיה. כשמדליקים את המחשב מסך הטלוויזיה מציג מסך שחור ורק לאחר כמה דקות עובר ל-NO SIGNAL ניסיונות החלפת דרייברים וחזרה לישנים לא עזרו. כרטיס המסך Onboard כן מעביר את האות לטלוויזיה כך שהבעיה היא לא בכבל. הרשת מלאה בנושאים לגבי אותה בעיה בדיוק עם ה-450 אך ללא פתרון. רעיון לבעיה? אם לא, כרטיס מסך למטרת חיבור לטלוויזיה ולגיימינג קל מאוד בתקציב של עד 400 ש"ח? תודה

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  17. Started by tomer_S,

אהלן לאחרונה זוג כרטיסי המסך הישנים שלי החלו להראות סימנים של פרישה ולכן אני מחפש בימים אליו מחליף ראוי העיסוק הרציני שלי במחשב מתמקד בעיקר במשחקים בעלי איכות גובה וסרטים באיכות HD, לאחר מספר התיעציות החלטתי ללכת על GTX780 של חברת MSI גרסת הLightning רגע לפי הקניה נתקלתי בגרסת הgaming שעל פניו נראת בעלת נתונים דומים... הייתי שמח עם משהו היה יכול לעמוד על ההבדל בניהם ואולי גם להמליץ על כרטיס נוסף המפרט שלי הוא: לוח אם : ASUS P6T SE http://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE/ ספק כוח : coolermaster 1000W מעבד : core i7 950 זכרון : 8GB DDR3 של Kingstone התקציב שלי 2500 -3000 ש"ח תודה מראש לעוזרים !!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by udist,

מתכוון לקנות כרטיס מסך ומתלבט בין הבאים EVGA GTX 780 Ti Gigabyte GTX 780 Ti 1. יש לי סלידה קלה מAMD ולכן מעדיף nVidia. 2. מתכוון לקנות באילת ומוכן להשקיע עד 3000 ש"ח 3. בהתחלה הכרטיס יחובר למסך 1920X1080 אבל בהמשך ירכשו מסך/מסכים אחר/ים. 4. מעדיף אורח חיים ואמינות. לא יבוצע OC. (שקט זה גם נחמד, אבל לא כל כך משנה) 5. מטרות - גיימינג כבד ושיחזיק לאורך זמן (כנראה הכרטיס האחרון שאני אקנה אשקיע בו ככה אז שיחזיק כמה שנים טובות) אז איזה מבין הכרטיסים עדיף? (אני שם לב שEVGA קירור סטוק וגיגבייט עם קירור יותר טוב (?) ) אולי עדיפה חברה אחרת בכלל? (כזו שאפשר לקנות באילת) וגם - האם בכלל עדיף לי לחסוך ולקנות 780 רגיל או גרסת Ghz?

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום לכולם, ברצוני לרכוש כרטיס מסך שישרת אותי בצורה טובה כאשר אני עובד עם תוכנות לעיבוד תמונות כגון Lightroom ו-Photoshop 5. כמו כן, אני מבצע סטרימינג מהמחשב לטלוויזיה שלי וארצה שהתמונה תזרום בצורה חלקה מבלי שארגיש בעיוותים קלים כפי שאני שם לב היום, כאשר הטלוויזיה מחוברת דרך יציאת ה-HDMI מהכרטיס מסך Built-in. הנתונים של המחשב שלי: מעבד i5 2320 8 ג'יגה RAM לא זוכר את הדגם של הלוח אם אבל הוא תומך בכל החיבורים הקיימים כיום. אשמח לשמוע המלצות מניסיון על כרטיס מסך שיעשה עבורי את הדברים שציינתי. חשוב לציין כי איני גיימר ולכן איני זקוק לביצועים מטורפים. בתודה מראש לעוזרים, רון.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך, שיוכל להוציא אות ל-2 צגים עם כניסות dvi המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט ולעיתים רחוקות קצת יוטיוב. המטרה העיקרית היא שהכרטיס לא יגמגם. עדיף בתקציב הכי נמוך שאפשר , מפני שהדרישות לא גבוהות. בערך 300 ש"ח ומטה אם קיימת חיה כזו. אשמח להסבר לאיך אתם בוחרים כרטיס מסך לפי דרישות. דבר נוסף - אם 2 הצגים לא מאותו דגם ורזולוציה, זה יצור בעיות? אם צריך עוד נתונים תגידו לי. תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  21. Started by Klayhamn,

האם יש למישהו מושג למה אני לא מצליח למצוא את כ. המסך 280X של ASUS בשום מקום בארץ (לכאורה)? יש 260X, יש 270X, יש 290, יש 290X... רק 280X אין ושל חברות אחרות (sapphire, gigabyte וכו') יש ויש... האם סתם אזל המלאי או שפשוט לא מייבאים אותו? הבנתי (מקריאה של השוואות וביקורות שונות ברשת) שהוא אמור להיות שקט במיוחד...

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Daver,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את כרטיס המסך הנ"ל כמו שהכותרת אומרת, אני לא יודע אם לקנות של Asus או של Gigabyte אשמח לדעת מה ההבדל ביניהם והאם זה שווה את תוספת המחיר (הAsus יקר יותר בכ200 ש"ח)

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. Started by AboveBeyond,

שלום , היום הכרטיס מסך שלי שווק חיים לאחר כמה שנים טובות ati 5670 512m gddr 5 עם קירור אקטיבי מחפש כרטיס חדש בתקציב של עד 300 ש"ח - אם אפשר פחות זה מצוין השימושים העיקריים הם צפייה בסרטים בלו ריי אשר המחשב מחובר לטלויזה ב HDMI בנוסף עבודה משרדית אינטנסיבית . חיבוריים רצויים : hdmi , dvi עדיפות לATI מפרט המחשב : מארז antec sonata 3 מעבד i5 8GB זכרון תודה לעוזרים !!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by almor12,

שלום אנשים, יש לי חבר שמעוניין לשדרג את הכרטיס מסך, כרגע יש לו GTX 460 של ASUS, הוא מעוניין לקנות את הGIGABYTE 770GTX 2GB. הספק שלו הוא seasonic m12ii-520 520w. שאר המערכת: intel 2500k gigabyte z-68ud3h corsair h100i g.skill ripshaw x 8gb 1666mhz corsair neutron gtx120gb seagate 2tb השאלה אם הספק יחזיק את המערכת עם הכרטיס שהוא מעוניין?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  25. Started by barbone,

היי .יש לי כרגע כרטיס NV 8800 GTS . שכן שלי הציע לי לקנות כרטיס מסך של GV-R685OC-1GD GIGABYTE 6850 1GB חדש באריזה במחיר של 500 ש"ח בלבד. מדובר כביכול בכרטיס מדורות קודמים השאלה היא האם המחיר מומלץ יחסית למה שאני מקבל או האם קיים בכלל כרטיס חזק יותר באותו מחיר או בהפרש יחסית זעום? באותה הזדמנות יכול לקנות כרטיס של ספיר Sapphire HD 6850 1GB ב50 ש"ח יותר.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים