כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו משהו טוב או רע לומר על הכרטיס? (החלטתי אולי להתפשרעליו פשוט כרגע בלי ללכת ולהוציא יותר כסף על אחד עם 256MB DDR) עד כמה ה 128 מגה הפרש יוצרים אשכרה איזשהו הבדל? אשמח לשמועכל דעה טובה או רעה על הכרטיס הנל שיש למישהו וכן על נוטשא הבדלי הזכרון.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
-
הצלחתי לסחוט מהכרטיס שלי... Radeon 9500 Pro 128Mb 128bit 4286 נקודות. זה טוב?!?!!? עשיתי אוברקלוק קטן 277@303 ו 270@303 Mhz ז"א שהזיכרון עובד על 606MHZ
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
http://www.pcisig.com/news_room/news/press_releases/2004_12_15/ למה ??
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך לחבר בסכום של 2000 שקל. הכרטיס צריך להיות בAGP ולא בpci-express כיום יש לו Nvdia fx5900xtv. בכמה כסף הוא יכול למכור את הכרטיס הזה בתודה מראש NOMIC
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי יצאה בכרטיס מסך... אבל לא רואים ברור את הכתוב, למשל השמות של האיקונית בשולחן העבודה.. וכשאני מפעיל סרט מתחילים לשים לב שיש פסים דיי רחבים ששטים במסך... והתמונה לא כל כך טובה. יש לזה פתרון?? דרך אגב ניסיתי לשנות רזולוציות שונות או להדק יותר את הכבל אבל שני אלו לא עזרו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
זה אותו מסך רק לtm יש רמקולים וdvi או שיש עוד שינוים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך LCD L1720P של LG ? ואם מישהו יכול להסביר לי מה החשיבות הרבה של יציאת DVI במסך ואם זה שווה את ההפרש של מאות שקלים במחיר. השאלה על המסך הספיציפי הזה באה בעקבות מבצע בשקם אלקטריק כשהמחיר הוא 2496 ש"ח + צורב DVD LG , אז אם אפשר תנו דעתכם גם על המחיר - לפי זאפ הוא אטרקטיבי מאוד במיוחד למי שמעוניין גם בצורב DVD.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום, אז שאלתי היא מה בדיוק ההבדל בין שני הסוגים? אודה אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנושא. הבנתי שלא כל לוחות האם תומכים ב-PCI-E, האם ASUS P4P800 Deluxe תומך בו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום!!! אני מעוניין לקנות מסך LCD בסביבות ה -1900 שקל שני המסכים שהבנתי כי הם הבולטים בשוק ותחת תקציבי הם הסמסונג 710N וה LG 1720B רציתי לדעת מי עדיף ואם יש עוד מסכים שמשתווים לאלו באיכות ובמחיר... תודה!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך חדש עם VIVO שעושה CAPTURE טוב. שמחירו בסביבות 500 ש"ח קיבלתי הצעת מחיר על SAPPHIRE ATI 9250 אשמח לשמוע את דעתכם לגביי כרטיס זה ולגביי כרטיסים נוספים אורי
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא תכרטיס באף מקום..... Sapphire לא מצאתי זמין במלאי.... דיברתי עם החנות של ה"בחורה" אמרו שיש להם את של PowerColor. בדקתי את זה עם נציג "טול" והם אומרים שזה יגיע רק אולי עוד שבועיים לארץ. מישהו שקנה פה בבקשה שישלח הודעה פרטית על איפה שהוא קנה (על מנת למנוע כאם פרסום של חנויות.)
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שמעתי שזה לכרטיס מסך אם יש כרטיס מסך שדורש 50 נגיד ו agp יש בו רק 40 w אזצריך להוסיף חיבור כזה לא? מה עושים אם חיבור כזה הוא ק'שה להרכבה לאן מרכיבים אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר/כדאי לשים כרטיס X8 על לוח שתומך X4? מה ההשפעה? שאלה נוספת, מה ההבדל בין R955128D ל- R955128T ? ואם כבר אני בתנופה... יש לי Geforce 4 MX440 ולאחרונה התקלתי במשחקים רבים שלא תומכים בכרטיס (זאת הסיבה שאני מחפש כרטיס אחר), למרות שהם תומכים בכרטיסים ישנים יותר כגון MX400 ואף ב Geforce 3. בדרך כלל אין באתרים פטצ'ים. יש למישהו עצה, פתרון?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות גם מסך... למשחקים... שיהיה לו זמן תגובה טוב 17 אינצ' ועד 2000 שקל תודה.... חחח דרך אגב איזה פרצוף מגניב
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום התקנתי כרטיס טלוויזיה במחשב הבעיה בהתקנה הייתה בקול כי מכרטיס טלוויזיה יוצא כבל שאמור להתחבר ללוח אם(שיעביר כל) אבל בלוח אם לא מצאתי חיובר אז התקנתי כרטיס קול עכשיו חיברתי עליו והכל עובד יפה אני ראוה טלוויזיה אם קול אבל כאן מתחילות הבעיות אני לא יכול לשמועה סרטים מהמחשב בשביל זה אני צריך להעביר את הרמקולים מחיבור לכרטיס קול לחיבור של לוח אם ואז אני ייכול לשמועה מוזיקה מהמחשב אבל לא יכולך לראות טלוויזה אם קול הבעיה השניה שזה גם מקליט לי מטלוויזיה בלי כל מה לעשות? עריכה|: אני גם לא יכול לכוון את הקול(להגביר להנמיך) דרך התוכנה (חייב לעשות זאת ידנית)
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
היי.. תשמעו אני מעוניין לעבוד עם הרזולוציה הכי גבוהה בה תומך המסך שלי על מנת שאוכל להנות יותר ובנוסף ידוע שברזולוציות נמוכות יותר מסכי הLCD נופלים. הבעיה שברזולוציה הזאת הכל נראה הרבה יותר קטן ואני רוצה להשאיר את המסך רחוק ממני שיהיה לי מקום על השולחן ולנצל את זה שהוא דק. לכן הגדלתי את גודל הDPI בהגדרות מאפייני תצוגה מה שפותר את הבעיה באופן חלקי מכיוון שבאינטרנט אקספלורר שום דבר לא משתנה, ובעיקר בפורטלים ראשיים וכתבות רואים ממש קטן הכל וזה לא כיף ככה בכלל אז מה אפשר לעשות כדי שגם התצוגה בדפדפן תיראה יותר בגדול? (חוץ מהגדלת גופן שלא עוזרת) בדף הראשי והכתבות של HWZONE למשל אני רואה מאוד קטן אבל בפורום פה אני רואה גדול הכל
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
בהרצת משחקים, כמה מהעבודה באמת עושה ה GPU וכמה עושה המעבד המרכזי ? האם בזמן הרצת משחק המעבד המרכזי כמעט נח כי הכל נעשה בכרטיס מסך או שה CPU הוא שותף מלא בעומס ? אם אני לוקח מעבד ממוצע ומטה ומשדך אלי כרטיס מסך פצצה הוא יריץ משחקים חדשים בצורה טובה ? אם הכרטיס הגראפי עושה את כל העבודה אז בשביל מה צריך הרחבות כמו 3dnow! ?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
נכנסתי להפעלה -->DXDIAG ואז לכלי אבחון directx עכשיו למטה כתוב לי (אחרי כל רשימת הקבצים שלו) ??הקובץ directx.cpl הוא מגרסה ישנה, דבר שעלול לגרום לבעיות. ??מספר קבצים הם (d3dx8d.dll, d3dx9d.dll, d3d9d.dll) גרסאות לאיתור באגים, והם יפעלו לאט יותר מהגרסה המסחרית. ??עליך להתקין מחדש את DirectX כדי לקבל את הגרסה העדכנית ביותר. עכשיו יש לי DIRECTX 9.0C והוא כותב שיש לי גרסה ישנה לפי מה שהוא כותב למעלה.... מוזר... בכל מקרה איפה אפשר להוריד ולהתקין את הדירקט החדש או לפחות מה שיעזור לי? גם התקנתי את Microsoft DirectX 9.0 SDK Update (Summer 2004) זה עוזר ? יכול להיות שזה קשור במשהו או אולי צריך להסיר אותו? בקיצור מה להוריד לדירקט והאם להסיר את החבילה הזאת?Microsoft DirectX 9.0 …
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
שלום ! חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהעיף את הגיפ'ה 5200 שיש לו עכשיו התקציב שלו לא גבוה במיוחד משהו כמו 400 ש"ח והוא אוהב לשחק במשחקים כבדים אמרתי לו שלמשחקים כבדים צריך לפחות משהו כמו 9600XT אבל הבעיה שאין לו תקציב לכרטיס כזה ואז נזכרתי שמישהו כתב פה פעם שאפשר לעשות לכרטיס רידון 9550 סטופמוד ל-9600XT האם אפשר לעשות לכל כרטיס 9550 סטופמוד או רק לדגם מסויים? ואם כן אז איזה דגם? מה הסיכונים בסטופמוד? איך מבצעים סטופמוד? יש איזה מדריך מפורט וטוב? אחרי הסטופמוד הטמפרטורה תעלה באופן קיצוני ודרך אגב בסטופמוד עושים גם OC לליבה של הכרטיס ולזיכרונות? ויש מצב שאחרי סטופמוד יהו ארטיפקטים וכל מיני עיוותים על המסך? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
Gigabyte FX6600GT GV-N66T128D AGPx8 128 Mb Bulk Video Card מהזה? זה נכון שעם אני יכנס ..נגיד למישחק Prince Of Persia 2 ..ואני יסים על גרפיקה הכי חזקה? העם המישחק יעבוד על הגרפיקה המלאה ויעבוד בלי הפרעות? ???
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
מה זה FireGL BIOS Updates ולמה זה טוב? יש לי x800 xt pe אני צריך לעדכן ביוס? איך זה נעשה? ולמה זה טוב אם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך למצוא שני מסכים במחירים הכי זולים שאפשר: Lg LCd 1730 אחד 17 אינץ' והשני 19 אינץ'. כמה שיותר מהר.... - תודיעו לי איפה אני יכול לקנות... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית, ברשותי המחשב הנ"ל: AMD 64bit 3000+ Gigabyte K8NS 512MB DDR400 A-Data Leadtek 6600GT WD 80GB אשר מותקנת עליו Windows XP SP2. היום, כאשר נכנסתי לשחק ב Half Life 2: Deathmatch, מקורי לחלוטין, הבחנתי כי משהו מוזר. נכנסתי להגדרות הגרפיקה וראיתי שם כי המשחק רץ על ההגדרות ה"אופטימליות" שהמשחק קובע לעצמו. שיניתי חזרה להגדרות האופטימליות בשבילי, כלומר כל האפשרויות על "High" ופילטרים מופעלים x2 x8. המשחק נתקע, והציג הודעת שגיאת זיכרון, משהו בסגנון "אין אפשרות לקרוא מזיכרון זה וזה", או "...cannot be 'read'". בנוסף, הבעייה הופיעה גם במשחק Doom3. מכיוון שדרייברים היו חדשים יחסית, ה 71.84, ועבדו יפה עד המקרה הזה, החלטתי להסירם ולהתקין 71.90. אך, נתקלתי…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-