כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך זול שיעלה ללוח שלי התקציב שלי הוא 2300 ש"ח מצאתי את זה http://ksp.co.il/?uin=36488&select=.1044..35..99. זה יעלה ללוח שלי ? עם יש למשהו הצעה לגבי כרטיס מסך שהיה זול שיעלה ללוח שלי אשמח לקבל קישור מפרט המחשב שלי: מעבד: i5 2300 לוח אם: ga h67m d2 b3 כרטיס מסך: asus gt610 ספק כוח: w350 אני חדש כאן אז עם זה לא מתאים לכאן אל תמחקו בבקשה תעבירו אותו למקום שמתאים לו תודה מראש לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
- 2 followers
-
-
חבר'ה הזמנתי לפני שבועיים כמעט מחשב, והוא עוד לא הגיע בגלל שיש בעיה עם הכרטיס מסך הזמנתי את הRADEON 9800 pro ומסתבר שהוא כבר ירד מפס הייצור ואיפשר להשיג אוות. (רק של ספיר, והבנתי שלא כדאי להתעסק) גם השגתי אותו באחלה מחיר 1100 שקל, והתלהבתי, אבל עכשיו התקשר אלי המוכר בחנות ואמר לי סופית שאיפשר להשיג אותו. לכן אני מבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך. חשבתי על ה6800 הרגיל, אבל זה עדיין תוספת משמעותית במחיר ואני לא רוצה להתפשר על רדאון 9600 ולהתבאס אחרי חודשיים תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס ללוח אם ודגש על רק על הלוח אם השאלה שלי האם יש עוד איזה חיבור לחבר?? צריך לחבר גם לספק איכשהו?? כי למשל בגיפורס 2 הקודם שלי המאוורר היה מחובר גם לחשמל אודה לקבל תשובות ענייניות מאנשים שמכירים את הכרטיס... תודה רבה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום !!! יש לי את הכרטיס הנ"ל והמחשב בחתימה וניסיתי לחבר את הכרטיס לטלויזיה ע"י חיבור RCA (הבננה הצהובה) ואני מקבל תמונה שחור לבו. אני ניסיתי לשנות בהגדרות של הטלויזיה לNTSC ובחזרה ל PAL ולא עוזר בבקשה תעזרו לי תודה SHIMON1
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כרטיס : bfg 8800gt oc2. עכשיו קיבלתי מתאם מהSVDEO לשלוש שקעים [צהוב כחול אדום] אליהם חיברתי שלושה תקעים [יש תקעים משני הצדדים] וחיברתי לטלווזיה. נכנסתי לערוץ הנדרש ו...כלום! ניסתצי להגדיר דרך הפאנל של nvidia ובpreview של 15 שניות המסך של הטלווזיה מהבהב לכמה שניות ואז שוב הוא לא מראה כלום..מה עושים? תודה רבה מראש לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 836 צפיות
-
-
נגיד במשחקים כמו FAR CRY או DOOM 3 יש את אופציית ה-ANISTROPIC ואפשר ךשים שם 1 או 2 או 4 וכו'.. או שאת ANTI ALIASING שאני לא יודע בכלל מה זה ואיך להגדיר הכל נכון.וגם את VERTICAL SYNC שאני לא יודע מה אלו בכלל.פשוט לפעמים אני מגדיר והמשחקים עובדים יפה ולפעמים יש כמה באגים מעצבנים וזה וגם קראשים. יש לי כרטיס X800 PRO של POWERCOLOR
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך Gainward powerPack Ultra/1460pcx, GeForce 6200 , TurboCache DDR2 ,128MB Supporting 256MB ובמשחקים אחרי בערך רבע שעה שאני משחק מתחיל לעשות קווים מוזריםם וכל המסך משתוללל... ולקחתי אותו לבדיקה ואמרו לי שהוא תקין לגמרי והכל בסדר גמור והם לא יודעים בכלל מה אני רוצה אתם מבינים?!?!? אז תעזרו לי פה בבקשה בעניין הזה ואיזה כרטיס מסך נורמליי ועם הגדרות סבבה הגדרות ממוצעות למשחקים שהם די רמה... תודהה לכם מקווה שתוכלו לעזור לי!!
-
- 10 תגובות
- 573 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך פשוט zotac geforce GT240 וקיבלתי איתו דרייבר תואם לויינדוס 7. כשהתקנתי אותו בפעם הראשונה הכל עבד מצויין, אבל עכשיו אני אחרי פירמוט של המערכת, עשיתי הכל לפי הסדר . פירמטתי, התקנתי דרייבר ללוח אם, התקנתי דרייבר לכרטיס מסך . התוצאה - המחשב פתאום קורס (כל כמה זמן)... הקריסה - המסך נתקע, לאחר כמה שניות גם העכבר נתקע וזהו רק לכבות ולהדליק .. אני די בטוח שזה בעיה עם הכרטיס מסך!!! מה עושים??
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
אני חייב שדרוג למחשב יש לי כרטיס מסך 4mx400geforce ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של 500 עד גג 600 ש"ח אני חושב על 7300 אנא ענו לי בהקדם בשעות הקרובות!
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
טוב יש לי תקציב של 1,500 בערך ואני צריך למצוא כרטיס הכי טוב במחיר זה ל-AGP בינתיים חשבתי על הכרטיסים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=13319 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=12185 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12854&catid=603 אבל אין לי מושג מה XT או GS מסמלים... ואני פתוח להצעות ... המפרט שלי בחתימה תודה רבה על העזרה !
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש עכשיו חיברתי אותו וכשאני מדליק חזרה תמחשב המסך לא מראה תמונה והנורית של המסך מהבהבת עזרה בבקשה.......
-
- 5 תגובות
- 493 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב פתאום כשאני משחק במשחקים כל צבע בגראפיקת המשחק שהוא בהיר יש עליו מן כתמים סגולים כמו פגם בגראיפקה......ואז שמתי לב שזה גם בסרטי וידאו וגם בתמונות זאת אומרת בכל מערכת המחשב שלי....ניסיתי לעדכן דרייברים של הכרטיס מסך וזה לא עזר איזה בעיה זו יכולה להיות??אולי זה בגלל הויסטה ??
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש כרטיס 6600GT 128MB ולי כרגע יש ATI Radeon 9550 256MB *כן אני יודע שהמגה לא כל כך חשוב.... אז ככה, חבר שלי מעוניין למכור את ה 6600GT שלו והשאלה שלי האם כדי לי להחליף את הראדאון שלי בזה? האם 6600GT חזק יותר מהראדאון שלי? הוא מוכר בערך ב 300 שקל... (לא עשה אובר קלוק ושימוש רגיל עם קירור סטוק כרטיס כמו חדש גם כן הוא לא כל כך מבין אז לא נגע בו גם) אולי אני אצליח לשכנע אותו למכור ב 250.... אז אם תוכלו לייעץ לי... האם כדאי לי להחליף ועוד שאלה: האם ה 6600GT טוב יותר עם קירור חזק ואיכותי ל OC מאשר הראדאון עם קירור חזק ואיכותי? מי מהם טוב יותר ל OC ? שאלה 3: או האם כדי לי כבר לקנות ב 500 שקל (תקציב שלי כמובן עם סטייה לפה ולשם אבל לא גדולה בכלל) לקנות כרטיס חדש אך…
-
- 6 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה שאני חושב עליה הרבה ואני צריך שתגידו לי מה דעתכם: יש לי פנטיום4 2.4 אם 256 זיכרון וכל זה. יש לי הרבה משחקים כמו דום3 או ניד פור ספיד אנדגראונד2 שלא פועלים לי על הגדרות גבוהות בקיצור נמעס לי מהכרטיס מסך שיש לי והחלטתי שאני רוצה לקנות כרטיס מסך. יש לי מספיק כסך שחסכתי לכרטיס מסך וחשבתי על רדון 9800 אם 126 וגם חשבתי על רדון 9600xt אם 256 זיכרון. אני רוצה לדעת ממכם מה יותר מתאים למחשב שלי מי בין שתי אלה? מה יפעיל לי משחקים יפה כמו דום3? ואם יש לי 126 זיכרון זה יעשה את המשחק איטי? מה זה ישנה?
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש הבדלים בין ה ATI RADEON לבין SAPPHIR RADEON ? כי ראיתי שההבדלי מחירים לא קריטיים, השאלה איך הביצועים
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בכרטיס מסך, שמתאים למחשב שלי. המחשב שלי, מעבד E2140 1.6 ליבה כפולה, 2 גיג'ה זיכרון, לוח אם של גיג'ה בייט, אני רוצה להריץ משחקים כמו NBA, ניד פור ספיד פרו סטריט, ועוד משחקי ספורט עכשיו אין לי תקציב גדול, עכשיו הציעו לי 2 כרטיסי מסך מיד שניה 1:חברת ספיר ATI X1950 PRO 512 מגה בייט 256 ביט ודרך אגב הבחור שהתקשרתי אליו אמר שהכרטיס מתחמם וכדאי לשים עוד מאוורר 2:חברת פאוורקולור ATI X1950PRO 256 מגה בייט 256 ביט עם קירור של ארטיק קולינג שנהם DDR3 השאלה שלי מה יותר מתאים למחשב שלי? והאם יש הבדלים גדולים בין 512 ל256? תודה רבה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 919 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר כדאי? ATi Radeon HD4350 Silent LP או Palit nVIDIA GeForce 9500GT Super 512MB PCIe אם יש לכם המלצות אחרות עד 350 שקל אני ישמח לשמוע.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, אני קונה ביום שני מחשב חדש, עכשיו הכל סגור פרט לכרטיס מסך. אני מתלבט בין ה Sapphire "ATLANTIS" R 9800 Pro / 128MB / 256-bit ל Sparkle GF SP8835V-DT FX 5900 128MB DDR Retail . הRadeon עולה לי 1380 והGF עולה לי 1150. לפי מה שהבנתי לGF יש chipclock במהירות של 400MHZ ו memoryClock במהירות של 850MHz. ולATI יש chipClock במהירות של 380MHZ וMemoryClock של כ 680MHZ. ידוע שלשניהם יש Buswidth 256bit ו8 צינורות עיבוד. שתי שאלות לי אליכם: 1. לפי הנתונים הללו? למה הATI יקר יותר? 2. מה מבין השנים טוב יותר עבורי? (זה שרק רוצה לשחק בכיף...) נ.ב. 3. האם כרטיס של Sparkle יהיה בסדר? השם נשמע מפוקפק. ???
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך דק טוב לגיימינג בגודל 19 או 21 ואין לי מושג מה לקנות. אם יש לכם איזה רעיון טוב תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות. ואני השתדל בפעמים הבאות לכתוב כותרות טובות ולכבד את כללי הפורום מצטער
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מסכים: הראשון מסך לא דק mag 786pf2 השני lg 1730s והשלישי samsung 710n עכשיו השאלה שלי מי מבין המסכים האלו הכי טוב? וגם מי הכי טוב למשחקים?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
צריך עזרה לגבי BFG NVIDIA GeForce GTX260 OCX MAXCORE 896MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2093&products_id=22799 אתם יכולים להביא לי ספק כוח שיחזיק אותו. כמה שיותר זול תודה
-
- 14 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב נייד עם כרטיס מסך S3 16 MEG ועם יציאת S VIDEO עכשיו חיברתי את זה לטלויזיה ואני רואה טוב הבעיה היא ששולחן העבודה שלי יותר מידי גדול לטלויזיה איך ניתן לסדר את זה ששולחן העבודה יתאים לטלויזיה עוד שאלה זה שבעזרת ה S VIDEO עובר רק וידאו וצריך לשמוע את הסאונד מהמחשב הנייד יש דרך שסאונד יתקבל מהטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 אינטש ואני תמיד על ריזלוציה של 1280 * 1024. המחשב שלי: Intel Pentium 4 (2800MHz) Asus P4P800 SE 512MB Memory והכרטיס מסך על הפנים... FX5200 המשחקים אצלי לא זזים על הגדרות גבוהות.... אפילו שאני משחק על ריזלוציה של 768 * 1024. איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שיעבוד טוב על ריזלוציה כזאת גבוהה (1280 * 1024)?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-