עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כבר עברו מעל חודשיים שאני עם וינדוס 7 64 ביט והדריבר היחידי שעובד לי הוא 9.7 , הכרטיס הוא 4870 512MB של GIGABYTE ניסיתי הכל , DRIVER CLEANER או איך שלא קוראים לזה פשוט הכל , הסרות התקנות מחדש שום דבר לא עזר , קיבלתי תוצאות נמוכות לכרטיס שלי בVANTAGE וFPS נמוך מן הממוצע במשחקים בנעוץ של הדריברים לעיתים רחוקות מישהו מגיב לי ואני חייב עזרה , תודה מראש בזמן ההתקנה , אחרי שאני בוחר באיזו שפה להתקין את הדירבר ולוחץ INSTALL זה נעלם ונותן לי את השגיאה הזו This program Did not run correctly blalallalbllalb לא יודע מה לעשות T_T

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  2. Started by A1eX,

שלום לכולם, עקב זאת שה8800GT הזקן שלי החליט למסור את נשמתו לבורא, הוחלט להחליפו ביורש ראוי. את המפרט ניתן לראות בצד, תקציב 600 ש"ח עם אפשרות חריגה לכאן ולכאן. עריכה: הכרטיס חייב להיות NVIDIA. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by benchy,

אולי קצת בלי קשר למדור אבל אני רוצה גם לדעת ביצועים של הכרטיס גראפי שלי.

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by Freddy,

שלום לכולם. לאחרונה אני נתקל בבעיה שיורד צבע שחור מהמסך ( אני כמעט בטוח שזה הציפוי של הזכוכית). היום החלטתי סופית שאני לוקח מגבונים לחים ומנקה אותו. ניקיתי ניקיתי ומסתבר שהמטליות הלחות של האגיס מורידות צבע שחור משונה. בינתיים יש לי נקודות נקודות של צבע שחור אפור וחלקים לבנים במסך, כלומר סכוכית רגילה. רציתי לדעת למה משמש הצבע הזה שנמצא על המדפסת והאם המסך נהרס. כמו כן רציתי לדעת האם הורדת הצבע מסכנת אותי ואת הרייאה שלי. תודה מראש אודי.

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  5. אני לא שואל על איכות כי המסך יהיה איכותי אבל מבחינת גודל אני יודע שבתכלס המסך LCD 15" קטן באינץ' אחד. אפשר להתרגל לעבודה כזאת, או שההבדל יהיה ממש מציק, בבקשה מאנשים בעלי ניסיון של עבודה עם מסך LCD 15".

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. יש לי כרטיס 7300 גיפרוס ואני בא להחליף רזוליצה לכרטיס למסך זה עושה שזה מתחלף אז נשאר אותו דבר אני צריך בבקשה בכול משחק שאני משחק במחשב זה נשאר אותו ולפעמים יש משחקים שלא עובדים טוב ברוזליצה הזאותי בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  7. Started by GamerFreak,

חשבתי אולי להחליף את שתי הכרטיסים שלי עקב בעיות במשחקים וחוסר דרייברים כל פעם מחדש של SLI השאלה אם 580 מספיק חזק לכל משחק בשוק היום ובזמן הקרוב?או שיש אפשרות אחרת יותר טובה. אין לי בעיה להוסיף כסף גם.למרות ששתי 560 הרבה יותר חזקים ממנו.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  8. Started by SuperStyle,

אז ככה במשחק GTA IV אי אפשר לעלות את הכול ל 100 אני לא יכול לעלות את ה TEXTURE ואת ה ראשון.בגלל זיכרון כרטיס המסך יש לי HD4850 עם קירור של AC. בפורום אחר יש קובץ שלא מגביל את זה.אם אני שם אותו ועושה הכל על 100 אזל זה עדין כותב לי שזה באדום. אז זה בסדר ? זה יכול לעשות משהוא לכרטיס?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  9. תודה רבה ! (לא הצלחתי למצוא את הנתון הנ"ל באתר היצרן)

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  10. אז ככה... קניתי את המחשב לפני שבוע בערך.. התקנתי כמה משחקים עכשיו בכולם יש את אותה הבעיה בתצוגה כשאני נכנס ישנם פסים כאלה וכל מיני נקודות ירוקות וזה רועד והכל וניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך עם עידכונים.. לא עזר לא כלום עשיתי פורמט עשיתי הכל לא עזר.. מה הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by dennis14,

איזה כרטיס יותר טוב ? ( רצוי להוכיח באמצעות בנצ'ים) ושאלה שנייה : איך הכרטיס הזה לעומת X1600PRO רגיל? http://isracomp.com/define.asp?idd=3182

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by ZzO,

יש ברשותי את לוח אם הבא: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI אני זקוק לכרטיס מסך עם יציאת בHD בתקציב של עד 300 שקל השימוש העיקרי הוא הקרנת סרטים לטלוויזיה ושימושים רגילים במחשב כגון גלישה, משחקים קלים אבל לא הרבה יותר מזה... לפעמיים גם עבודה גראפית אבל לא דברים כבדים שאלה נוספת לידע כללי, הגרסאות של סלוט הPCI-E הן חומרתיות או תוכנתיות?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  13. Started by YARONGT,

שלום חברה. חבר שלי קנה את ה ge force gt 440 gddr5 ב380 ש''ח האם זה שווה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ilaysk,

כרטיס המסך שלי-7800 GTX היתקלקל והיום התקשרו אלי מKSP ואמרו לי שי לי שתי אפשרויות: 1. לחכות חודשיים עד לGTX חדש או מתוקן עם כרטיס חלופי 6800 128MB עד אז 2. לקבל מיידית 7800 GT מה לעשות ??? בבקשה זה דחוף

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by co11,

שלום לכולם , יש לי 400 שקל בשביל כרטיס מסך ראיתי את הכרטיס מסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3966 מה אתם אומרים עליו?

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by 3d7,

שלום! יש לי מערכת הפעלה Windows XP x64 SP2 וכרטיס מסך Palit GeForce 8800GT Sonic. התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, ויש לי אפשרות נוספת להתקין nVIDIA WDM Driver. בחרתי באפשרות הזאת, ו-Windows הודיע לי שהלוגו של הדרייבר לא חתום לגירסה הזאת של Windows, או משהו כזה. השאלה שלי היא מה זה הדרייבר הזה, מה הוא נותן לי, האם אני צריך אותו, והאם להגיד ל-Windows להתקין את הדרייבר בכ"ז. אני עכשיו באמצע התקנה, כך שאשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by POD,

שלום לכם, אני רוצה לקנות מסך LCD עם יציאת DVI, עכשיו אני מחפש חנויות שיראו לי את המסכים בתצוגה ופשוט אין. הם שמים בתצוגה רק את אלה עם חיבור VGA. אני מתלבט בין ה- SAMSUNG 710TN ל- LG 1720P (שאני יכול לקבל אותו ביחד עם הצורב DVD החדש של LG ב- 2500 ש"ח). מישהו מכיר את המסכים האלה? האם באמת כדאי לי לקנות אותם בלי לראות אותם קודם? :-\ (האמת היא שאין הבדל בתמונות בין הדגם הזה של ה- SAMSUNG ל- SAMSUNG 710N, גם המוכר ב'שקם אלקטריק אמר שאין הבדל באיכות', כמובן שה-DVI יותר טוב). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by SugarFreeBoy,

איפה?? והאם יש כבל אחד שיהיה עדיף על אחרים? תודה לעונים =)

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. Started by RunningWithScissors,

רציתי לשאול האם יש למישהו היכרות או review אמין על הכרטיס הזה או דעה אישית עליו(מבוססת כמובן ), אני שוקל לקנות אותו כדי להחליף את ה GTX 670 שלי. מפרט: Core I7 3770K DZ-77GA-70K 16GB RAM Corsair CMX1600 4X4 SeaSonic SS560 Fractal R3

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כמו שראיתם אם ראיתם יש לי מחשב לא רע(מפרט בצד) בקיצור, יש לי קצת כסף, התקציב עד 1300 ש"ח. אני צריך כרטיס די חזק שיסחב משחקים על MED+ ללא תקיעות. אה ומה אתם אומרים על הכ.מסך שלי? הוא עדיין טוב? חריץ AGP

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך (או 2 כרטיסים לבחירתכם במערך CF או SLI לא משנה לי) שיתן מענה לקידוד סרטים באיכות HD. *המעבד במערכת יהיה I7 + 3 גיגה זיכרון. ממתין לתגובות.

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by avihay12,

שלום, כרגע אני עם ה-9500GT ואני לא מרוצה ממנו הכי בעולם וחשבתי לקנות כרטיס חדש. יש לי מעבד E7200 2.53 GHz ספק: 400W EZCOOL תקציב: לא יותר מ-600 שקל. אני רוצה כרטיס שיתאים למעבד ולספק(שלא יהיה צוואר בקבוק רציני),כרטיס שיתאים למשחקים(אין לי אפשרות לשדרג מעבד או ספק) חנות מועדפת: KSP Ivory. תודה.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  23. תמונות מודלפות מציעות לנו טעימה ראשונה מהשיפור הנאה בביצועים וביכולות שעתיד להביא עימו עידן ה-DirectX 12 המתקרב לכתבה: http://hwzone.co.il/directx-12-%d7%9e%d7%91%d7%98-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%94%d7%9d-%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d/

24. אני מנסה קצת תיכנות ב-delphi, אז מתוך עניין ולאור החשיבות שמייחסים פה בפורום להספקם של כרטיסי מסך, כתבתי איזה כלי נחמד שיעזור לכם לחשב חשבון חשמל חודשי\שנתי על כרטיס המסך \ רכיבים אחרים או כל המערכת. התוכנה פשוטה - מזינים צריכת חשמל ידועה במנוחה ומאמץ, מס' שעות (יומי\שבועי) שהמחשב ב-idle, מס' שעות (יומי\שבועי) של גיימינג והתעריף של חברת חשמל (קילו-וואט לשעה) ניתן לשינוי במידת הצורך (עם או בלי מע"מ). לוחצים על כפתור חישוב ומקבלים תוצאה. הקובץ מצורף... אם יש בקשות\הצעות אני כאן. עדכון: צורפה גרסא אחרונה 1.0.3. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 9.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.