עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by es88,

התקנתי את הווינדוס לפני כמה חודשים, היית לי בעיית HERTZ שלא מצאתי לה פתרון ראוי, כמעט כל הרזולוציות, פרט לרזולוציות נמוכות מאוד, לא היו עובדות על 60 HERTZ, אלה על 59. 59 בעצם מבטל לי את האפשרות של הV Sync במשחקים, ניסיתי לשנות בזמנו את קצב הרענון גם דרך הווינדוס, וגם דרך ההגדרות של הכ.מסך. (דריברים הכי חדשים שיצאו אז גם לכ.מסך ומסך) כ.מסך - HD4770 מסך - DELL 2209 רציתי לדעת אם קיים כרגע פתרון לבעיה הזאת? (למי שיש אותה, כי שוב כנראה שזה לא לכולם)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מדובר בלוחות ASUS P5Q PRO או GA EP45 DS3\R שיש להם 2xPCIeX16 האם אפשר לחבר שני כרטיסי מסך בלי קשר ל- CrossFire ? או לחבר שני כרטיסי מסך שכן תומכים ב- CF (כמו MSI R4670) ולהפעיל שלוש (או ארבע) מסכים ? בתודה, shenig

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by orei,

היי, לא מזמן התלבטתי אם לקנות כרטיס מסך חדש אך בנתיים החלטתי להשאר עם הכרטיס הקיים שלי hd5770. כחלק מחדר קולנוע ביתי שנבנה אצלי בבית אני מתכנן לחבר את המחשב שלי על מנת לראות איתו סרטים ולשחק משחקים (בעיקר פרו אך יתכן שגם משחקים אחרים). עכשיו השאלה שלי האם הכרטיס שלי hd5770 יצליח להחזיק טלוויזיה בגודל כזה כאשר נראה לי שחשוב לציין שהיא תעבוד בfull hd. אם הכרטיס לא יצליח להחזיק טלוויזיה כזו איזה כרטיס כן נראה לכם שיחזיק בתקציב של (1000 -1400 ש"ח). תודה וחג שמח!!!!

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by OpenCan,

לא הייתי בטוח אם זה יותר מתאים לפה, או לפורום תוכנה, אבל היה נראה לי שפה. אם לא, אני מצטער. בכל מקרה, קניתי אתמול כרטיס מסך רק לצורך שימוש בTV OUT שלו, אז בחרתי באופציה הזולה ביותר שנותנת את האפשרות שהייתה במלאי, Forsa GeForce MX4000. אחרי שהגעתי הבייתה והרכבתי את הכרטיס (ואת המחשב שקניתי איתו), התקנתי מערכת הפעלה Windows XP Proffesional SP2 באנגלית, חיברתי את כל החיווט של הכרטיס מסך לטלויזיה, והתקנתי את הדרייבר המעודכן אחרי שהורדתי אותו מהאתר של nVidia. תחילה אחרי שאיתחלתי קיבלתי תמונה קופצת בטלויזיה, לא ברורה, ורועדת. שיחקתי עם ההגדרות של הnView והגעתי למצב שהתמונה רק טיפה רועדת, אבל אפשר להבין מה יש שם. אחרי עוד טיפה משחק בהגדרות לא עברה יותר שום תמונה לטלויזיה, ומאז כ…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ExploiT,

שלום כולם אני חושב ככה עוד איזה שנה שנה וחצי כפי שכולם אומרים פה להחליף את הראדון 9800 פרו שעבוד בנתיים כמו גדול למשהו יותר חזק אבל הענין פה שהקטע עם ה pci ו sli ובכלל עם כול האנפורס 4 תופס תאוצה ונראה לי שיסגרו לגמרי את סקוט 754 ובכלל את כול העניין ה agp האם זה נכון ? פתחתי נושא זה על מנת לדעת האם יש עתיד למערכת שלי (ראו חתימה) רק לפני חודש גמרתי להרכיב אותה ורציתי לדעת עם עוד שנתיים שלוש ככה ישארו כרטיסי מסך לagp והסקוט 754 יחייה ? כמו שהיה עם מעבדי הפנטיום 3 שנארו 5 שנים וכרטיס מסך פעם ב6 שנים היה צריך להחליף ? מה אתם חושבים ?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  6. שלום אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך הזה יכול להכיל שני מכים כאילו לחבר עליו שני מסכים בבת אחת

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by gman27,

שלו ם חברים למרות שהוא כבר ישן יש לי שאלה יש ברשותי 7600 GT שמשרת אותי נאמנה אך לאחר עידכון תוכנה מעל 93.74 אני לא מצליח לצאת לטלויזיה כמו שצריך אני מקבל רק ריצודים אם אני חוזר לדרייבר ישן זה עובד יש לכם דעות בנושא ?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  8. מחפשת כרטיס מסך לחברה שבונה מחשב מבוסס I5 המחשב מיועד לצורכי גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) כרגע עובדת על מסך 19 אבל מתוכנן שידרוג ל24 מעוניינת גם בחיבור לTV לצפייה בסרטים (כרגע יש לה טלויזיה רגילה ...CRT אבל מעוניינת גם אופציה לחיבור HD ) חברות מעודפות גיגהביט או אסוס ושאלה נוספת במפרט שבנתה הספק כח הוא 500W של אנטק , האם זה מספיק ? תודה !

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  9. אני משתמש ב-RivaTuner. נכנסתי ל-Low-level system tweaks, לחצתי על Install, נכנסתי לאפשרויות ואני חושב שאפשר לפתוח שם 4 צינורות עיבוד ועוד יחידת Vertex Shader(אם זה מה שהתפריט הזה עושה). התכוונתי לנסות את זה, אבל ההודעה הנ"ל קצת מפחידה אותי: מהם הסיכויים שיהרס הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  10. כבר עברו מעל חודשיים שאני עם וינדוס 7 64 ביט והדריבר היחידי שעובד לי הוא 9.7 , הכרטיס הוא 4870 512MB של GIGABYTE ניסיתי הכל , DRIVER CLEANER או איך שלא קוראים לזה פשוט הכל , הסרות התקנות מחדש שום דבר לא עזר , קיבלתי תוצאות נמוכות לכרטיס שלי בVANTAGE וFPS נמוך מן הממוצע במשחקים בנעוץ של הדריברים לעיתים רחוקות מישהו מגיב לי ואני חייב עזרה , תודה מראש בזמן ההתקנה , אחרי שאני בוחר באיזו שפה להתקין את הדירבר ולוחץ INSTALL זה נעלם ונותן לי את השגיאה הזו This program Did not run correctly blalallalbllalb לא יודע מה לעשות T_T

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by A1eX,

שלום לכולם, עקב זאת שה8800GT הזקן שלי החליט למסור את נשמתו לבורא, הוחלט להחליפו ביורש ראוי. את המפרט ניתן לראות בצד, תקציב 600 ש"ח עם אפשרות חריגה לכאן ולכאן. עריכה: הכרטיס חייב להיות NVIDIA. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by benchy,

אולי קצת בלי קשר למדור אבל אני רוצה גם לדעת ביצועים של הכרטיס גראפי שלי.

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by Freddy,

שלום לכולם. לאחרונה אני נתקל בבעיה שיורד צבע שחור מהמסך ( אני כמעט בטוח שזה הציפוי של הזכוכית). היום החלטתי סופית שאני לוקח מגבונים לחים ומנקה אותו. ניקיתי ניקיתי ומסתבר שהמטליות הלחות של האגיס מורידות צבע שחור משונה. בינתיים יש לי נקודות נקודות של צבע שחור אפור וחלקים לבנים במסך, כלומר סכוכית רגילה. רציתי לדעת למה משמש הצבע הזה שנמצא על המדפסת והאם המסך נהרס. כמו כן רציתי לדעת האם הורדת הצבע מסכנת אותי ואת הרייאה שלי. תודה מראש אודי.

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  14. אני לא שואל על איכות כי המסך יהיה איכותי אבל מבחינת גודל אני יודע שבתכלס המסך LCD 15" קטן באינץ' אחד. אפשר להתרגל לעבודה כזאת, או שההבדל יהיה ממש מציק, בבקשה מאנשים בעלי ניסיון של עבודה עם מסך LCD 15".

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. יש לי כרטיס 7300 גיפרוס ואני בא להחליף רזוליצה לכרטיס למסך זה עושה שזה מתחלף אז נשאר אותו דבר אני צריך בבקשה בכול משחק שאני משחק במחשב זה נשאר אותו ולפעמים יש משחקים שלא עובדים טוב ברוזליצה הזאותי בבקשה עזרה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by GamerFreak,

חשבתי אולי להחליף את שתי הכרטיסים שלי עקב בעיות במשחקים וחוסר דרייברים כל פעם מחדש של SLI השאלה אם 580 מספיק חזק לכל משחק בשוק היום ובזמן הקרוב?או שיש אפשרות אחרת יותר טובה. אין לי בעיה להוסיף כסף גם.למרות ששתי 560 הרבה יותר חזקים ממנו.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  17. Started by SuperStyle,

אז ככה במשחק GTA IV אי אפשר לעלות את הכול ל 100 אני לא יכול לעלות את ה TEXTURE ואת ה ראשון.בגלל זיכרון כרטיס המסך יש לי HD4850 עם קירור של AC. בפורום אחר יש קובץ שלא מגביל את זה.אם אני שם אותו ועושה הכל על 100 אזל זה עדין כותב לי שזה באדום. אז זה בסדר ? זה יכול לעשות משהוא לכרטיס?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  18. תודה רבה ! (לא הצלחתי למצוא את הנתון הנ"ל באתר היצרן)

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  19. אז ככה... קניתי את המחשב לפני שבוע בערך.. התקנתי כמה משחקים עכשיו בכולם יש את אותה הבעיה בתצוגה כשאני נכנס ישנם פסים כאלה וכל מיני נקודות ירוקות וזה רועד והכל וניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך עם עידכונים.. לא עזר לא כלום עשיתי פורמט עשיתי הכל לא עזר.. מה הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by dennis14,

איזה כרטיס יותר טוב ? ( רצוי להוכיח באמצעות בנצ'ים) ושאלה שנייה : איך הכרטיס הזה לעומת X1600PRO רגיל? http://isracomp.com/define.asp?idd=3182

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by ZzO,

יש ברשותי את לוח אם הבא: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI אני זקוק לכרטיס מסך עם יציאת בHD בתקציב של עד 300 שקל השימוש העיקרי הוא הקרנת סרטים לטלוויזיה ושימושים רגילים במחשב כגון גלישה, משחקים קלים אבל לא הרבה יותר מזה... לפעמיים גם עבודה גראפית אבל לא דברים כבדים שאלה נוספת לידע כללי, הגרסאות של סלוט הPCI-E הן חומרתיות או תוכנתיות?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by YARONGT,

שלום חברה. חבר שלי קנה את ה ge force gt 440 gddr5 ב380 ש''ח האם זה שווה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ilaysk,

כרטיס המסך שלי-7800 GTX היתקלקל והיום התקשרו אלי מKSP ואמרו לי שי לי שתי אפשרויות: 1. לחכות חודשיים עד לGTX חדש או מתוקן עם כרטיס חלופי 6800 128MB עד אז 2. לקבל מיידית 7800 GT מה לעשות ??? בבקשה זה דחוף

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by co11,

שלום לכולם , יש לי 400 שקל בשביל כרטיס מסך ראיתי את הכרטיס מסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3966 מה אתם אומרים עליו?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.