כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי יציאת TV OUT ולפני איזה שנה אבא שלי הצליח איכשהו להקליט מהמחשב לוידאו אבל עכשיו לא אני ולא הוא זוכרים איך עושים זאת.. מישהו יכול להסביר לי? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
כתבה על המנוע הגרפי אנריל 3 www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2918963,00.html מישהו יודע מתי כרטיסי מסך עם 1 GB זיכרון אמורים לצאת? אני לא רוצה שיהייה מצב שבעוד שנה וחצי אני לא אוכל לשחק ;D ועוד משהו: דרוש מעבד של 3GHZ כדי להריץ את המנוע הגרפי הזה... אינטל תשיב לעצמה את הכתר של "המעבד הכי טוב למישחקים"?
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תקשיבו אני בדילמה מה יותר משתלם לקנות עכשיו את ה-X800 או לקנות 9800 PRO ועוד איזה שנה להתקדם?? ההבדל בין ה9800 לx800 שווה את הכסף??
-
- 12 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, נניח שיש לי כרטיס טלוויזיה, האם המחשב שלי יכול לשמש כטלוויזיה בלי חיבור לטלוויזיה? ועוד שאלה: אם יש לי כרטיס האם אני יכול להקליט תוכניות לתוך ההארד בפורמט AVI, MPG? ושאלה אחרונה: איזה כרטיס טלוויזיה אני צריך כדי לבצע את הדברים שרשומים למעלה? לא יודע אם חשוב לציין יש לי רדיאון 9800 פרו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
פשוט אני חושב שהרסתי את הכרטיס מסך שלי. בטעות הורדתי את הסינק בצורה לא טובה והוא התנתק בפיתאומיות. האם אני צריך למרוח שכבה חדשה של משחה טרמית? אולי הרסתי משהו בכרטיס? בעיקרון אני רוצה שלפעמים פיקסל אחד מתוך מיבנה שלם תלת מימדי מקבל מין זווית כזאת ואז זה נראה כמו שמולש כזה לנמשך עד אין סוף. משהו מאוד מוזר. וגם לא רואים אותו מכל זווית. מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם אני יכול לעשות משהו בקשר לזה. תודה עריכה: סליחה על הדאבל טופיק... :-\ האקספלורר שלי עשה בעיות הנה תמונה :
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
נו אז מה אתם אומרים אני יכול להיסתפק במסך שיש לי או שאני חייב לעבור לדיגטלי\LCD ?????
-
- 14 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין 3 הדברים הבאים - 9800 פרו עם מסך 17 אינץ' ברמה גבוהה. 9800 פרו עם מסך 19 אינץ' ברמה בינונית. X800 פרו עם מסך 17 אינץ' ברמה בינונית. את מה מבין 3 הדברים הבאים הייתם לוקחים??
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום !! אני לא יודע איזה כרטיס לקנות את ה - X800XT או את ה - 6800U עכשיו אני חושב שאת ה - 6800U יותר כדי לי מפני שהוא תומך בטכנולוגיה חדשה שה - X800XT לא תומך שהיא PS3.0 עכשיו שתי הכרטיסים הם בערך אותו דבר חוץ מהטכנולוגיה הזאת וה - X800XT מציג רק מהירות יותר טובה הוא לא מציג איזה טכנולוגיה חדשה אבל מצד שני עוד כמה זמן ייצא עוד טכנולוגייה חדשה שהיא - PCI-E ואז ה - AGP יעלם לו עכשיו השאלה שלי היא כזאת מתי ה - PCI-E ייצא כבר ????????? האם זה בקרוב ?????? כי אני כבר לא יכול לחכות עם הג'יפורס 4 המסריח שליי עכשיו אם אני יקנה את אחד מהכרטיסים האלה (X800XT 6800U) אחרי (אני לא יודע כמה זמן בגלל זה אני שואל ) כמה זמן אני מאמין שבקרוב ייצא ה - PCI-E ואז הכסף שהשקעתי באחד מהכרטיס…
-
- 11 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אז כרגע יש לי fx5200 ואני ממש רוצה להחליף ל9800 פרו. השאלה היא עד כמה הביצועים ישתפרו? האם זה באמת שווה להשקיע את הסכום הזה? אני אראה הבדל משמעותי ?!
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טווב אז ככה קניתי מחשבחדש והכל ואת הכרטיס מסך רדיאון 9800 פרו128 וזאת הבעיה: בכל משחק חוייבת להיות איזושהי הפרעה מעצבנת כזאת שפיתאום באמצע או בהתחלה של המשחק נגיד הגוף של השחקן הופך להיות עם שפיץ בפרצוף אוט באמצע הגוף פתאום ןושנכנסים למשחקים הכל טוב ויפה ועובד אבל יש סימנים לבנים מהבהבים על המסך, וזה לא קשור למסך זה אוליי קשור לדרייבר של הכרטיס מסך או מה? מישהו יודע? זה קרה גם לכם אוליי? בבקשה אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם דרך אגב הכרטיס הוא של גי'גהבייט. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
כרגע במצב השוק הקיים המפרט של R9800SE משך את עיני GPU 380MHZ MEMORY 128 MB 256BIT 340 DUAL ואולי אם המחיר של 9800פרו 256מ"ב ירד בקרוב GPU 380MHZ MEMORY DDR2 256 MB 256BIT 340 DUAL
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
החלטתי ללכת עם ה- MS576 MAG .. 15 אינץ....ראיתי אותו אצל חבר שלי...נראה פשוט מדהים... מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אז ככה, יש שאלה שהיא קצת לא הגיונית אבל אני אשאל בכל זאת כי ראיתי פה כמה דברים לא הגיוניים שהיה להם תשובה... אחיינים שלי שבאים אלי משגעים אותי כי הם רוצים לראות סרטים מצויירים מהמחשב - אני שם להם והם רואים בטלוויזיה... השאלה שלי האם ניתן להקרין להם את הסרט ב TV OUT ושאני יוכל להמשיך לגלוש במסך של המחשב... יש דרך? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אם כן..תגידו לי איך בבקשה תודה
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
כאשר אני שומע מוסיקה במחשב,בצלילים מסוימים המסך רועד בצד מסוים בצורה מוזרה כזאת. גם כשאר אני עושה בעצמי צליל חזק המסך רועד באותו צד. וגם כאשר מכונת הכביסה פועלת שנמצאת מאאחורי הקיר שמאחורי המחשב, כל המסך רועד בצורה שונה מזו כשיש צלילים. מה זה הדבר הזה? יש לי מסך AOC פשוט ביותר לא שטוח ולא כלום...
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי כרטיס geforce 440 mx 128 mb אני מעדכן אותו כל פעם שצריך אבל בעידכונים האחרונים המסך שלי התחיל להמרח קצת זאת אומרת רואים על תמונות ביטמאפ פיקסלים בוהקים .. ועל עוד גרפיקות למישהו יש מושג ? ואם צריך להחזיר לעידכון ישן יותר אז איפה, כי באתר של נוידיה יש רק הכי חדש ??? GambiT
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מעבד amd2800 albatron geforce fx5900xt איך התוצאה? תרשמו גם את התוצאה שלכם והמפרט לצורך השווה תודה
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום , בגלל אופציה שיש לי עכשיו למכור את הכרטיס מסך הקיים שלי במחיר טוב החלטתי לשדרג , הייתה לי הזדמנות היום להביא הביתה כרטיס gecube 9800pro 128mb , התקנתי אותו בזריזות ורצתי להפעיל את FARCRY ,חיכתה לי אכזבה גדולה. כשהעלתי את הגרפיקה למקסימות המשחק לא זז עד כדי כך שאי אפשר היה לשחק , ניסיתי בעוד כמה משחקים בהבעיה חזרה על עצמה . אחרי שקראתי פה בפורום איזה ת'רד שאנשים דיברו על התוצאות שלהם עם כרטיסים שונים ב3DMARK החלטתי לנסות ולראות לאיזה תוצאות אני מגיע . התוצאות הם נוראיות לפחות בהשוואה לתוצאות של אנשים מהפורום פה , המפרט שלי הוא כזה : לוח - asus p4p800 deluxe זיכרון - kingston 256X2 400MHz מעבד - pentium 4 3.0GHzc fsb 800MHz HT HD - seagate 120GB SATA 7200 8mb כרטיס…
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
נניח פתאום הדלקתי את המחשב אך הוא לא עלה טוב לא יודע למה.... המסך נכבה אחרי כמה שניות ושעשיתי ריסטרט הכל עבד טוב מאוד רק הייתה הוראה שהייתה תקלה בדרייבר... הכל עובד כמו שצריך בכל אופן! אני צריך לדאוג למשהו? אני אציין שיש לי כרטיס 9700 פרו, ודרייברים הכי חדשים של ATI 4.5 אם אני לא טועה!
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אז ככה יש לי gforce fx5600 מסך 17" סטנדרתי מסך 12" +- lcd מחובר לגג המחשב וגם טלוויזיה 29" שמחוברת למחשב עכשו להפעיל 2 מסכים בו זמנית זה לא בעיה אבל האם יש אפשרות שכל השלושה יפעלו ביחד ??? 17" מחובר ליציאת vga רגילה 12" מחובר ליציאת dvi והטלויזיה לS-vidio out בדריוור של nvidia אין אפשרות להפעיל את כל השלושה יחדו אולי למישהוא יש רעיון איך אפשר לעקוף את זה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול אם יש אפשרות בכרטיס טלוויזיה lifeview fly video'98 להקליט את מה שרואים ואם כן אז איך עושים את זה בגלל שניסיתי ולא הצלחתי
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך עד 1800 שקל אפשר קצת יותר (בקצת אני מתכוון לממש קצת......) שיהיה 15 אינץ ומחברה אמינה.....עדיף שחור...או כסף, לא קריטי.....שיהיה מתאים למשחקים...מה זה אומר מתאים למשחקים? לא משנה אבל שיהיה! ;D תודה רבה~!
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אני יודע שזה טכנולוגית תמונה דיגיטלית.. אני צריך איזה הסבר שיפרט לי. ושהמסך מחובר בDVI כל האפשרויות הרגילות שך הREFRESH RATE נשארות? או שהם מותאמות למצב הכי טוב? ובמה זה יותר טוב מתצוגה אנאלוגית? ומה היתרון הכללי של DVI על VGA? זה מאוד חשוב לי כי אני רוצה לקנות *היום* מסך Mitsubishi 19 Pro 930 SB/-BK.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
קיוויתי לקנות את הIIYAMA 454PRO אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום. שמעתי שהמסך הנ"ל יותר טוב, מישהו יכול להעיד על זה? וסתם אני מחפש חוות דעת כללית. אני קונה את המסך היום.. וליתר דיוק, היום, אחרי שאני אקבל מכם את חוות הדעת, כדי ליהיות בטוח. ;D
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-