כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היה לי כרטיס RX600XT של RADEON איתו לא היתה לי בעיה ושידרתי לטלוויזיה והכל היה בסדר. אתמול התקנתי את הכרטיס החדש ואת הדריוורים, בהתחלה בכלל הוא לא זיהה שהוא מחובר לטלוויזיה. אחרי שהכרחתי אותו לזהות אותה, אני לוחץ על כפתור ה-ON שאמור להתחיל לשדר לטלוויזיה, אבל כלום לא קורה. מבחינת חיבורים לא שיניתי כלום וכפי שכבר אמרתי ראיתי עם הכרטיס הקודם בסדר. אודה אם תוכלו לעזור לי, ובנוסף אם תוכלו לומר לי אם הכרטיס שקניתי נחשב לטוב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
החלפתי את ה HD7970 dual-X שלי ב GTX780Ti (gigabyte windforce) וחשבתי לשתף ברשמים על מנת עזור למשדרגים מתלבטים אחרים. דבר ראשון אני חייב להגיד שה7970 הוא כרטיס מעולה וגם הגרסה של ה dual-x קרירה ומצויינת (טיפה רועשת ב OC של25%) , אבל לאחרונה הוא כבר לא הריץ שחקים על הגדרות מקסימליות ברזולוציה של 1920x1200 , המחשבה הראשונית שלי הייתה לקנות עוד אחד אבל לא מצאתי מי שימכור לי בפחות מאלף שקל. בנוסף גם הספק שלי הוא 650W ולכן הייתי מוציא עוד לפחות 600 שקל על ספק חדש. מצאתי קונה לכרטיס שלי והתלבטתי אם לקנות 780 או שני 760 , 780 פשוט לא היה מספיק שידרוג כדי להצדיק את ההוצאה ולכן הלכתי לכיוון הזוג 760 . רגע לפני שקניתי ראיתי את הביקורת של ה 780Ti באתר הזה והחלטתי לקנות אותו. בחיים ש…
-
- 69 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
ובקשר לכרטיס מסך אני משתגע לא יודע איזה לקחת... X1600XT \ X800GTO ? מה יותר עדיף למרות שמה שעולה יקר יותר טוב..אבל המלצה לא תהרוג..ואם יש משו אחר שיותר עדיף תגידו לי זה המפרט 2x Twinmos 512MB DDR400 PC3200 1x ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 כרטיס מסך לאיודע איזה 1x Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM 1x Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse OEM 1x AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice Stepping E6 1x Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר תקופה ארוכה שיש לי בעיות בגרפיקה תלת מימד במשחקים ועוד בהתחלה חשבתי שזה בעיה בכרטיס מסך אך כבר החלפתי פעמיים וזו לא הבעייה הוספתי כאן שתי תמונות שימו לב. יש חורים בדמויות חלקים שקופים ומריחות של הצבע. כבר יצאתי מדעתי אשמח לעזרה. תודה רבה. אסף מסיקה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
מסך נגמר לו הזיכרון האם כדאי לשנות את כמות הזיכרון ל128 או יותר כדי לקבל ביצועים טובים יותר? או שזה עלול לגרום להורדת ביצועים או חלילה לנזק כלשהוא?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שאלה מוזרה אבל אני לא יודע מה ההבדל מישהו יכול להסביר לי..?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי, אני שובר את הראש כבר זמן מה בבחירת כרטיס מסך. יש לי מפרט מוכן למחשב ונשארה לי רק בחירת הכרטיס לקנייתו. המפרט הולך ככה: לוח אם - Gigabyte GA-EP45-DS3 מעבד - Intel® Core 2 Quad Q-9550 2.8GHz 12MB 1333MHz מאוורר למעבד - Thermaltake Big Typhoon 120 זיכרון - A-Data 2 x 2Gb DDR II 800MHz דיסק קשיח - 500GB 7200rpm SATA II 32M מארז - Raidmax Sagitta II ספק כוח - Huntkey 500W מסך - Samsung 19" T190 התקציב שלי לכרטיס הוא בסביבות ה1500 ש"ח אני אשמח לקבל הצעות מ2 החברות (nVidia וATI) חבר'ה, תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 779 צפיות
-
-
צ'שמעו יש לי geforce 6200TC אני לא כל כך מרוצה מיממנו אז אמרתי אני יקנה geforce 7800GTX ורציתי לדעת אם הכרטיס משתלם וחזק מאוד? ואם יש איתו בעיות? D: אם תוכלו לספק לי כל מידע עליו אני ישמח מאוד תודה מי ראש
-
- 10 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התדרים של ה-88 לא בשמים וחוץ מזה שהוא תומך DX 10 מה עושה אותו כל כך טוב? אני שואל כי למחשב החדש שאני קונה רציתי לקנות את הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6135 אבל מתגובות שקיבלתי אנשים אמרו לי שכדי להוסיף עוד בשביל הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6485 מה אתם אומרים? אני גם בדקתי בחומרה של טום וההבדלים בינהם היו לא כל כך גדולים
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך חדש למחשב, השימושים הם משחקים סטנדרטיים וצפייה בסרטי HD בטלוויזיה דרך המחשב (46 אינץ' full HD), הסתכלתי על כמה כרטיסים ב-ksp וצמצמתי את האפשרויות ל-2: 1. כרטיס מסך Gigabyte GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E https://ksp.co.il/?uin=15981 2. כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 240 BOOST 2GB DDR3 VGA DVI HDMI PCI-E https://ksp.co.il/?uin=20608 פרטי המחשב: לוח אם - Gigabyte GA-P55M-UD2 מעבד- Intel i5 זיכרון - 4GB ספק- 600W האם הם מתאימים למפרט המחשב? אם כן מה כדי ביניהם? (במידה ויש משהו מומלץ יותר בתקציב דומה, אשמח לשמוע..)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך,כיום אני עם REDEON HD5670 בעקרון היה אחלה של כרטיס עד שהחלפתי מסך ל32 אינץ' ובמשחקים הכל ניהיה מגעיל חשבתי לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE ati radion 6850 ב450 שח יד2. השאלה שלי אם זה מחיר הוגן? ואיך אני יכול לבדוק אותו ולדעת שהכל תקין עוד במעמד הקניה ולצמצם כמה שיותר נזקקים? ושאלה אחרונה אם זה יתאים למערכת שלי. לוח אם של asus saberthuth x58 מעבד אינטל I7 950 3.07 ג'יגה הרץ ספק 500 חבה לא מוכרת כ"כ תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
פתחתי את האשכול פה כי אני כמעט בטוח שזו הבמה המתאימה, (כן, גם אחרי קריאת החוקים..) עם זאת, אם טעיתי, אשמח למיקוד.. שלום אנשים יקרים, אני מנסה בשלב ראשון לזהות מה מקור התקלה שלי, וכן לדעת האם הבעיה כבר מוכרת / האם אתם מכירים פתרון. לאחרונה כאשר אני מדליק את המחשב, כל הפרטים שלו (כולל BIOS) מטושטשים ולא ניתנים לקריאה.. (מצורפות תמוונות) בזמן התקלה המחשב עדיין מגיב.. הבעיה עם הזמן קוראת יותר ויותר, אתמול גם אחרי שהמחשב כבר עלה, היו רעידות ושוב הוא נכנס לאותו מצב, כלומר המצב ניהיה גרוע יותר ויותר ופשוט קורה יותר.. לאחר הפעלה מחדש בד"כ הבעיה מסתדרת.. המחשב יכול לעבוד יום שלם תקין, ופתאום בשנייה אחת להגיע למצב העצוב הזה.. בתור התחלה לדעתי הבעיה שלי היא ב…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בוקר טוב.. היום הרצתי בדיקה של 3DMark06 [בזמן שעוד תוכניות פעלו ברקע...] זה הריץ את הבדיקות... ובסוף קיבלתי ציון כל כך עלוב של 253 נקודות... איך יכול להיות ציון כל כך נמוך?! פעם הרצתי 3DMark05 ויצא לי משהו כמו 8000 נקודות!!! יש לציין שהבדיקות זזו כל כך לאט! בערך 1 FPS !!!! הנה המערכת: מעבד Intel Pentium 4 3.2 GHZ זיכרון 512 מ"ב 80GB HD ATI Radeon 300X Series כן אני יודע, המחשב לא הכי טוב שבעולם... אבל הוא בסדר... למה קיבלתי תוצאה כל כך נמוכה ובדיקה היתה בFPS כל כך נמוך?!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Retailers In Europe Hike Prices Of The Upcoming NVIDIA RTX 3060 Up To $853 https://wccftech.com/retailers-in-europe-hike-prices-of-the-upcoming-nvidia-rtx-3060-to-599/
-
- 61 תגובות
- 12.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני פשוט עם תקציב של כ 850 ש"ח ואני לא יודע מה לבחור ראיתי את הסמסונג 793MB וממש לא אהבתי, ראיתי את המאגים וחוץ מה DF2 כל השאר על הפנים. את ה LG החדשים לא יצא לי לראות אבל אני זוכר שה LG הישנים היו ממש טובים. עוד משהו, ראיתי בזאפ הרבה ביקורות קוטלות על LG והשירות שלהם. מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס לפני כמה חודשים, היית לי בעיית HERTZ שלא מצאתי לה פתרון ראוי, כמעט כל הרזולוציות, פרט לרזולוציות נמוכות מאוד, לא היו עובדות על 60 HERTZ, אלה על 59. 59 בעצם מבטל לי את האפשרות של הV Sync במשחקים, ניסיתי לשנות בזמנו את קצב הרענון גם דרך הווינדוס, וגם דרך ההגדרות של הכ.מסך. (דריברים הכי חדשים שיצאו אז גם לכ.מסך ומסך) כ.מסך - HD4770 מסך - DELL 2209 רציתי לדעת אם קיים כרגע פתרון לבעיה הזאת? (למי שיש אותה, כי שוב כנראה שזה לא לכולם)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר בלוחות ASUS P5Q PRO או GA EP45 DS3\R שיש להם 2xPCIeX16 האם אפשר לחבר שני כרטיסי מסך בלי קשר ל- CrossFire ? או לחבר שני כרטיסי מסך שכן תומכים ב- CF (כמו MSI R4670) ולהפעיל שלוש (או ארבע) מסכים ? בתודה, shenig
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי, לא מזמן התלבטתי אם לקנות כרטיס מסך חדש אך בנתיים החלטתי להשאר עם הכרטיס הקיים שלי hd5770. כחלק מחדר קולנוע ביתי שנבנה אצלי בבית אני מתכנן לחבר את המחשב שלי על מנת לראות איתו סרטים ולשחק משחקים (בעיקר פרו אך יתכן שגם משחקים אחרים). עכשיו השאלה שלי האם הכרטיס שלי hd5770 יצליח להחזיק טלוויזיה בגודל כזה כאשר נראה לי שחשוב לציין שהיא תעבוד בfull hd. אם הכרטיס לא יצליח להחזיק טלוויזיה כזו איזה כרטיס כן נראה לכם שיחזיק בתקציב של (1000 -1400 ש"ח). תודה וחג שמח!!!!
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לא הייתי בטוח אם זה יותר מתאים לפה, או לפורום תוכנה, אבל היה נראה לי שפה. אם לא, אני מצטער. בכל מקרה, קניתי אתמול כרטיס מסך רק לצורך שימוש בTV OUT שלו, אז בחרתי באופציה הזולה ביותר שנותנת את האפשרות שהייתה במלאי, Forsa GeForce MX4000. אחרי שהגעתי הבייתה והרכבתי את הכרטיס (ואת המחשב שקניתי איתו), התקנתי מערכת הפעלה Windows XP Proffesional SP2 באנגלית, חיברתי את כל החיווט של הכרטיס מסך לטלויזיה, והתקנתי את הדרייבר המעודכן אחרי שהורדתי אותו מהאתר של nVidia. תחילה אחרי שאיתחלתי קיבלתי תמונה קופצת בטלויזיה, לא ברורה, ורועדת. שיחקתי עם ההגדרות של הnView והגעתי למצב שהתמונה רק טיפה רועדת, אבל אפשר להבין מה יש שם. אחרי עוד טיפה משחק בהגדרות לא עברה יותר שום תמונה לטלויזיה, ומאז כ…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם אני חושב ככה עוד איזה שנה שנה וחצי כפי שכולם אומרים פה להחליף את הראדון 9800 פרו שעבוד בנתיים כמו גדול למשהו יותר חזק אבל הענין פה שהקטע עם ה pci ו sli ובכלל עם כול האנפורס 4 תופס תאוצה ונראה לי שיסגרו לגמרי את סקוט 754 ובכלל את כול העניין ה agp האם זה נכון ? פתחתי נושא זה על מנת לדעת האם יש עתיד למערכת שלי (ראו חתימה) רק לפני חודש גמרתי להרכיב אותה ורציתי לדעת עם עוד שנתיים שלוש ככה ישארו כרטיסי מסך לagp והסקוט 754 יחייה ? כמו שהיה עם מעבדי הפנטיום 3 שנארו 5 שנים וכרטיס מסך פעם ב6 שנים היה צריך להחליף ? מה אתם חושבים ?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם הכרטיס מסך הזה יכול להכיל שני מכים כאילו לחבר עליו שני מסכים בבת אחת
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלו ם חברים למרות שהוא כבר ישן יש לי שאלה יש ברשותי 7600 GT שמשרת אותי נאמנה אך לאחר עידכון תוכנה מעל 93.74 אני לא מצליח לצאת לטלויזיה כמו שצריך אני מקבל רק ריצודים אם אני חוזר לדרייבר ישן זה עובד יש לכם דעות בנושא ?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מחפשת כרטיס מסך לחברה שבונה מחשב מבוסס I5 המחשב מיועד לצורכי גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) כרגע עובדת על מסך 19 אבל מתוכנן שידרוג ל24 מעוניינת גם בחיבור לTV לצפייה בסרטים (כרגע יש לה טלויזיה רגילה ...CRT אבל מעוניינת גם אופציה לחיבור HD ) חברות מעודפות גיגהביט או אסוס ושאלה נוספת במפרט שבנתה הספק כח הוא 500W של אנטק , האם זה מספיק ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני משתמש ב-RivaTuner. נכנסתי ל-Low-level system tweaks, לחצתי על Install, נכנסתי לאפשרויות ואני חושב שאפשר לפתוח שם 4 צינורות עיבוד ועוד יחידת Vertex Shader(אם זה מה שהתפריט הזה עושה). התכוונתי לנסות את זה, אבל ההודעה הנ"ל קצת מפחידה אותי: מהם הסיכויים שיהרס הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-