עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לאומגה דרייברים חדשים מתבססים על 4.5 מישהו ניסה אותה שווה להתקין יש לי כרטיס 9600xt 256mb תגובות ...?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by diablo4u,

החלטתי לקנות מסך. בהתחלה רציתי 17 אינץ crt ואחרי בירורים והתלבטויות החלטתי על הLG 17 FLATRON F700P על פינ שאר הדגמים. עכשיו ההורים שלי החליטו שהם רוצים להשקיע כי אני גם רואה על המסך הזה סרטים וטלוויזיה ושנקנה מסך דק ממש טוב. בכל מקרה אני צריך מסך דק שיש לו 16mm... כי אמרו לי שזה הדבר הכי טוב שיש למשחקים (מתוך המסכים הדקים) ושרק כשי שאת הנתון הזה לקחת. בכל מקרה, אני צריך מסך 17 אינץ דק שחובה שיהיה לו 16mm (שזה מה שצריך בשביל שאני אוכל לשחק כמו שצריך). לאבא שלי יש מסך דק שיש לו 25 או 50 ומשחקים שם זה זוועה. תזוזה אחת מהירה (לדוג' באנריל שאני משחק) והכל מתחרבש... בכל מקרה אני צריך שתתנו לי מסכים טובים בנתונים שאמרתי.

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  3. ברצוני להקליט תוכניות טלוויזיה על המחשב ו לצפות בהן מאוחר יותר בטלוויזיה .אז מה עדיף לקנות כרטיס מסך +כרטיס טלוויזיה או כרטיס מסך עם VIVO FEATURE יספיק לפעולה זו . אודה לכל הסבר בנושא

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  4. האם כדאי לקנות את המסך הזה 650 שקל ואיך הוא בהשוואה למסך MAG ברמת מחיר זהה?

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  5. Started by dlivneh,

לפני קצת פחות משנה קניתי כרטיס מסך R9100 64 DVI בחנות באזור המרכז. שלמתי בזמנו 480 ש"ח (מחיר טוב לאותה תקופה). הכרטיס היה מצויין למה שאני צריך והכל סבבבה. לפני 3 שבועות התחילו לי בעיות בכרטיס (התחמם). הסתבר שהלך המאורר. פניתי לחנות והם אמרו שהוא באחריות ויבדקו אותו. כעבור שבוע התקשרתי התברר ששלחו את הכרטיס לתיקון אצל הספק בחו"ל (רק הלך המאורר מה הסיפור), אומנם הציעו לי כרטיס מסך חלופי, GF4 TI4200 (ללא יציאת DVI), אבל הכרטיס נסע לטיול בחו"ל. מאז עברו כבר עוד שבועיים והכרטיס לא חזר. סיפור מוזר מאוד בעיני. יותר פשוט היה להחליף בארץ מאורר ב 40 ש"ח. מה דעתכם ? יתקנו לי את הכרטיס ?

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  6. חברה בבקשה עזרה , האם המיצובישי המדובר כאן כלכך הרבה שווה את הכסף שלו? והאם כדאי לי את המסך הזה בסביבות ה2500 שקל -http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_125&products_id=6407? תודה.

• 13 תגובות
    • 885 צפיות
  7. שלום !! אני רוצה לקנות את אחד מהכרטיס האלה : X800XT או את ה - 6800UE (אקסטרים) עכשיו אני רוצה לדעת (כמו כולם) מה יותר טוב ה - X800XT או ה - 6800UE (אקסטרים.) אני מציין בפירוש אקסטרים לא ה - 6800U הרגיל עכשיו בקרוב אני צריך לקנות את אחד מהכרטיסים האלה וכמו שציינתי מקודם אני רוצה לדעת מי יותר טוב מבניהם . אני מדגיש המחיר לא חשוב לי ! אז בבקשה מישהו יכול לתת לי תשובה כדי שאני יקנה את ההכי טוב מבניהם ? ושאלה שניה האם מישהו יודע מתי הוא יוצא הכרטיס הזה (6800UE ) ??

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by urielka,

איפה אפשר (אם אפשר) לקנותדבר כזה בישראל? ד"א:הביצועים שלו עד כדי כך טובים בoc?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by Kubb4,

איך החברה הזו? ואיך הכרטיס הספציפי הזה? GF4 TI4200 AGP 8X 128 DDR 256 BIT ?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך GeForce 5200 fx עכשיו יש לי פנטיום שלוש השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך מנצל את הכל או רק רבע מיכולתו המירבית ? ומה יקרה אם אני ישדרג את לוח האם ?

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  11. Started by Mda101,

בוקר אנשים השאלה הקשה... איזה לוקח 4400 כרגע בתוך המחשב 5200 אצלי ביד איזה לחבר בתוך המחשב איזה יעבוד יותר טוב? איזה יותר יעיל? שניהם 128... אבל אחד הוא AGPx8 ואחד הוא x4.... עד כמה זה משמעותי? המחשב הוא 2ג'יגה עם 256 מגה זיכרון http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=60 http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=467 אלו הליניקים לכרטיסים

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by Xiao Xiao,

שלום, אני עובד הרבה שעות ביום על המחשב (4-6) ולפעמים נוצר מצב של טשטוש שאני לא יכול להביט במסך מרוב איבוד פוקוס ולפעמים כאבי ראש. אין לי משקפיים ואני משתמש בCRT 17 אינץ'. המליצו לי לעבור לLCD ורציתי לדעת האם זה באמת יפתור לי את הבעיות של צפייה במחשב? אם מישהו מכיר פתרון אשמח לשמוע... (פרט לעצה להפסיק להתמש במחשב... ). תודה מראש, אורן.

• 12 תגובות
    • 984 צפיות
  13. שלום רצתי לשאול אם זה בכלל שווה את כול המאמץ. מפחנת איכות כי יש לי GF TI 4200 אם כניסת וידיאו ונסיתי כבר להכניס את הסרטים שלי למחשב אם אותה תוכנה שהוא ממליץ מאוד הייתי מעוכזב מהאיכות עד כדי כך שזה פשוט לא שווה את המאמץ. אז רצתי לדעת אם כרטיס שאני יקנה ללכדת יודיאו האיכות תהייה שווה את המאמץ אני רוצה לצרוב את זה על דיסק DVD יש לי משהו כמוה 15 קלטות וזה הרבה עבודה אבל אני חושב שזה שווה אבל בתנאי שאני לא יעבד איכות וכמה עולה כרטיס ממוצא ששוה את כול השעות שאני הולך לעבוד אליו יש פה משהו שחושב שעדיף לי לותר כי אני לא ימצא ולא יצליח לעשות את זה באיכות מספיק טובה שאני יהנה מזה ? תודה על התשובות וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  14. שלום לכולם אני בעליו הגאה של הכרטיס הנ"ל אבל אני לא יודע על איזה הגדרות כדאי להגדיר אותו.... המערכת שלי היא: amd 2400+ asus a7v8x 512 mb 80 gb WD עוד משהו???? בכל אופן תודה! נ.ב מישהו יכול להסביר לי את המושגים הבאים: anti alaising smart shader FFx

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  15. יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON 9200 DVI TV-OUT קיבלתי עם הכרטיס מסך הזה כבל שבו יש שלוש חיברוים: חיבור אחד לכרטיס מסך, ושני חיבורים נוספים, אחד לטלוויזיה, איפה שכתוב VIDEO בטלוויזיה, והשני אין לי מושג לאיפה, יש לו חיבור כזה דומה מאוד לחיבור העכבר. עכשיו, רציתי לדעת אם החיבור השני שציינתי נחוץ לי? כי אין לי מושג איפה מחברים אותו. ועוד משהו: הכבל הזה מאוד מאוד קצר (מטר), אז אני יכול לקנות כבל באורך 10 מטר? כמה הוא יעלה? והוא יתאים גם לכרטיס מסך?

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  16. היי אני מתלבט איזה מבין הכרטיסים האלה לקנות, אני רוצה את הכי טוב מבחינת ביצועים, ולא מבחינת מחיר. תודה רבה לכל המצביעים Install

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Arturh87,

חבר'ה תעזרו לי: בחלק מן המשחקים, זה יוצא לי מהמשחק וכותב לי הודעה: ש VPN recover אתחל את הכרטיס הגראפי בגלל שהוא הפסיק להגיב. מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי מחשב P3 1000 עם 512 MB זיכרון ו WINXP יש לי תקציב של 500 ש"ח לכרטיס מסך אני מבקש עזרה בבחירת הכרטיס יש לי את הדגמים הבאים: Gigabyte Geforce FX5500 (64 bit) 128 mb - Retail Gigabyte RADEON 9000 Pro 128 mb DDR TV DVI Retail Gigabyte RADEON 9200 - 128MB DDR - DVI - TV OUT AGPx8- RETAIL GIGABYTE RADEON 9600SE 128 mb TV OUT DVI אם יש לכם דגם אחר אשמח לקבל

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by X_Dror,

זה יכול להיות מסוכן אבל אם אתם זהירים זה יכול להיות ממש שווה! http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=PerformanceBenchmark&page=3&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&desc=asc&no=351

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by temptation,

שלום אני רוצה לקנות מסך 19 ואני לא יודע איזה .... אז ראיתי כמה מסכים ורציתי שתעזרו לי לבחור : Mitsubishi Diamond Pro 930 SB19 19" IIyama Vision Master Pro 455 Samsung CRT 19" - 959NF /// 19" Samsung 955DF Monitor תודה

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  21. רדאון 9600 ? 9800 ? או ג'י פורס ? ואם גיפורס אז איזה ?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by TheWave,

קניתי את הכרטיס מסך Radeon 9800Pro של Elsa. נכנסתי סתם לתוכנה ATI Tool והוא רשם לי שהמהירויות שעון של הכרטיס הם: 378Mhz Core Clock 337Mhz Memory Clock זה לא המהירות שעון האמיתיות. מישהו יכול להגיד לי מה קורה כאן?

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by tzahico,

שלום, המסך 17" הנוכחי שלי - MAG XJ700T, משרת אותי כבר 6 שנים, ובקושי מראה כבר צבעים, הגיע הזמן להחליף אותו. אני מחפש 17" CRT כשהקריטריונים שחשובים הם: 1. מחיר - עד 900 ש"ח - אני חייל, משמע אין כסף, אבל אם זה באמת עקרוני אני יכול לחרור מהסכום הזה. 2. קצב רענון - אני רגיש לדברים האלו, לפחות 100 הרץ ב-1024-768. 3. קרינה נמוכה - גם לזה אני רגיש. פרט לזה, כל הדברים הרגילים כמו איכות תמונה, ו-Value for money. תודה, צחי.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by zpd,

איך ניתן לאבחן מהיכן התקלה.הצבע האדום נעלם ואז התמונה מורכבת משני צבעים וכמובן שזה נראה זוועה.החלפתי מסך לחדש , החלפתי גם כרטיס מסך,ניקיתי את הסלוט של כרטיס המסך,החלפתי כבל מסך. שום דבר לא עוזר.השקעתי יותר מדי כסף במחשב מכדי שאחליף אותו בחדש. יש לי לוח INTEL 845HV,כרטיס מסך ELZA, פנטיום 4 1.5 G,זכרון 256 M, תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  25. המסך הוא 17 אינץ', כמו כן אם תתנו חוות דעתכם עליו? עפ"י אתר של פנדה ראיתי שה-F700P הוא המחליף של המסך הנוכחי שלי 795FT PLUS http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701> תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים