עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך (PCI-E X16) הכי טוב בשבילי במחיר של עד 400 (יכולה להיות חריגה של עוד 50 שקל אבל רק אם זה ממש שווה את זה - כי אני מעדיף להישאר במסגרת התקציב). הכרטיס ישמש בעיקר למשחקים אך גם לוידאו (SD ו-HD) ומוזיקה...וגם לאינטרנט, הורדות והתכתבות... עריכה: דרוש כרטיס מסך עם 512MB זיכרון כי יש לי מסך 22' ואני עובד איתו ברזולוציה של 1680x1050 שזה הכי גבוה.. ואני גם מעדיף לשחק במשחקים ברזולוציה הזו - אני מבין שזה לא אפשרי שכל משחק יעלה על הרזולוציה הנ"ל בכרטיס של 400 שקל...אבל בכל זאת אני אומר...

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by wsw2,

שלום אני "בניתי" מחשב ואני רק צריך לסיים אותו עם כרטיס מסך שיהיה חזק אני גיימר. זה המפרט שלו amd dual core am2 5200 לוח אם MSI K9N NEO דיסק קשיח mb16 rpm 7200' gb stat2 250 mhz800 1024mb dual ddr|| המוכר בחנות הציע לי את הכרטיסי מסך האלה RX1950PRO 256MB MSI VIVO 256BIT DUAL DVI Nvidia GeForce ,88xx בכל מקרה אני חושב שהם דיי חלשים למה שאני מחפש. אם תוכלו לייעץ לי אני אשמח מאוד

• 11 תגובות
    • 627 צפיות
  3. אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך בעיקר למשחקי פיפא .. (כדורגל/ספורט) תקציב : 700 ש"ח תודה..

• 7 תגובות
    • 501 צפיות
  4. Started by guy_viper,

טוב, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב (לשדרג את ה-FX5200 שיש לי עכשיו) אני צריך כרטיס שהוא AGPx8 ושיעלה בסביבות ה-600-650 שקל, מצאתי בחנות אחת את זה: Gigabyte ATI RADEON 9600XT 128Mb R96XT128D בעלות של 585 שקל. איך הכרטיס מסך הזה? טוב? ואיזה דגם מקביל לו בערך מהג'יפורס? אם יש לכם הצעות לכרטיסים אחרים אשמח לקבלם (כמובן שאל תשכחו שיהיה AGPx8 ובתחום המחירים 600-650 שקל ככה) אגב, עדיף את הכרטיס ?RADEON 9600XT על הג'יפורס 6200? ודבר אחרון: מה עדיף, Gigabyte ATI RADEON 9600XT 128Mb R96XT128D או Gigabyte ATI RADEON 9600Pro 256 Mb R96P256D ? (לפרו יש יותר זיכרון, אבל לעומת זאת ה-XT טוב יותר ) אם אפשר לענות לי עוד היום אז זה יהיה מעולה למה אני רוצה לקנות מחר את הכרטי…

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  5. שלום לכולם.... אני מתכנן להעביר את המחשב שלי שידרוג קטן שיכלול בין היתר כרטיס מסך.... התקציב שלי לכרטיס מסך הוא עד 500 ש"ח.... עכשיו הלוח שלי הוא קצת ישן....והוא תומך agp.... אז אני צריך המלצה לקנייה של כרטיס המסך....אם אפשר שיהיה מksp (זה ממש מקל עליי מבחינת נוחות) הכרטיסים שראיתי שמה הם אלו (תנו חוות דעת): כרטיס של evga שעולה 420 ש"ח: ?5500 256MB TV, DVI, AGP? כרטיס של gigabyte שעולה 430 ש"ח: ?GF FX5500 256MB, TV, DVI? אני אפילו לא בטוח שהוא agp אשמח לשמוע שכן... כרטיס של power color שעולה 450 ש"ח: ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP? ואחרון חביב כרטיס של sapphire שעולה 550 ש"ח: ?Radeon 9600 XT 256MB? אני יודע שהכרטיס האחרון עולה טיפה יותר מהתקציב שלי אבל אם זה שווה א…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by dvido,

אני מחפש מסך crt. אני צריך את זה בשביל מישהו שמבלה הרבה זמן מול המחשב וכל הזמן כואבות לו העיניים. התקציב הוא כ-1500 ש"ח. תעזרו לי בבקשה לקנות משהו טוב, עם refresh rate גבוה ואיכות טובה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by VolTAge,

המסך שלי נדפק ואני צריך לקנות חדש,אין לי מושג במסכים, ממש בקושי.. התקציב הוא בערך 1500+- מסך רגיל, CRT, שיהיה שטוח, וגודל אני לא יודע.. לא נראה לי 1500 זה מספיק ל 19'.. בקשר לגודל תציעו לי ואני יראה כבר.. חשוב שהמסך יהיה איכותי וישאר להרבה שנים.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  8. Started by איתי72,

אחים אני צריך עזרה בקניית מסך חדש בתקציב 800 עד 1000 שקל בדקתי בחנויות ומצאתי MAG 786 PF 1600x1200 160 hz 0.25 mm או SUMSONG or PHILIPS or LG 1280x1020 85hz 0.24 mm והם כולם אותו מחיר. בסביבות ה800 ש"ח אני יכול גם ב1200 ש"ח לקנות MAG 796FD2 השאלה שלי היא מה עדיף בדיוק?? ??? ועוד שאלה: למה המאג שהתכונות שלו הרבה יותר טובות משל האחרים עולה בדיוק כמותם?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by DaMn18,

היי, אני מתכוון לקנות מסך LCD 17 אינטש בחודש הקרוב אבל מעוניין שיקיים את התנאים הבאים : 1. 16 או 20 MS - זמן תגובה - כדי למנוע GHOSTING וכו'. 2. 16 מיליון צבעים (32BIT) ולא 18BIT כמו אצל מרבית מסכי ה 16MS מסוג AU. 3. PIVOT - סיבוב המסך ב 90 מעלות - נוח לקריאת וכתיבת מסמכים. 4. תקציב באזור ה 3000 ש"ח. 5. DVI המסכים הכי טובים לפי הבנתי הם ה Hercules ProphetView 920 PRO DVI ו Viewsonic VP171B. הבעיה היא שהראשון לא תומך ב PIVOT והשני מציג 18BIT ולא את כל הצבעים באמת. מה דעתכם ? יש מסך שעונה על כל הדרישות ? ואם לא , אז על מה כדאי ללכת ?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  10. מה אתם אומרים על המסך הזה אני חושב לקנות אותו אם אתם מכירים מסך יותר טוב תגידו לי בבקשה אני רוצה גם דיעה ממישהו שיש לו את המסך הזה תודה

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by kuBBia,

אני קונה בימים הקרובים כמה מחשבים ואני צריך מסך בתקציב של 700 שקל בערך, אז אני צריך המלצות למסך בתקציב הנ"ל ועוד שאלה קטנה...אני קונה כרטיס מסך Ge-Force 7600gt של איזה חברה כדאי לי? [מבחינת קירור,באנדל,אמינות,מחיר...] תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by dorratz,

שלום רב אני רוצה לקנות מסך חדש 17 אינץ' CRT ויש לי תקציב של 750 ש"ח. מצאתי חנות נחמדה עם מגוון מסכים, אנא עזרו לי להחליט מה לקחת מביניהם: http://www.logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00101

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  13. שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם על איזה מסך LCD למשחקים בעיקר אך לא רק למשחקים, אתם ממליצים לי לקנות בגודל של 17 אינצ' ושמחירו לא יעלה על 2000 שקלים, למרות שאם אתם תמליצו לי על מסך ברמה הרבה יותר טובה מ2000 שקלים אני מוכן להשקיע. ובנוסף רציתי לשאול את דעתכם על המסך הזה: nu-QL-711V דף בית: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=17 תודה לכולם על העזרה.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by Joolmus,

אני מעוניין להחליף את המסך הקיים שלי, ששירת אותי כבר הרבה זמן, אבל אני מתלבט באיזה מסך להחליף אותו. אני מעוניין במסך "17 אבל אני לא יודע מאיזה סוג, LCD או CRT, שזוהי ההתלבטות העיקרית שלי. השאלה היא אם כדאי לקנות מסך LCD, ואם יש מסכי LCD שיכולים לשרת אותי למשחקים ולסרטים כמו שצריך במחיר סביר. אם כן, הייתי שמח לקבל הצעות של חברות ודגמים של מסכים כאלה, במחיר של מקסימום 2700 שקל (אם פחות, יותר טוב). למרות זאת, הייתי מעוניין להעניין גם במסכי CRT 17" טובים, והייתי שמח אם הייתם נותנים לי גם פה דגמים של מסכים כאלה עד 1600 שקל (למרות שהייתי מעדיף משהו בטווח מחירים של 1300-1400 אם יש משהו טוב). בנוסף, אבא שלי מעוניין לקנות מסך LCD לצורכי משרד, אז אשמח לקבל גם פה עזרה. בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by redti,

שלום, בכוונתי לקנות מסך שטוח לא דק . 19 אינצ' בסביבות ה-1000-1500 ! מכוון שאתם מבינים אני מבקש את היעוץ שלכם.. מה המסך הכי טובבבבבבבב שאפשר לקנות בסכום הזה לפי הפרמטרים המצויינים למעלה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  16. יש לי כמה שאלות : 1) האם זה משנה באמת איזה חברה המסך לגבי האיכות תמונה וכל השאר? 2)מה עוזר לי חיבור DVI האם הוא יותר טוב? 3)בבקשה תנו המלצות ונתונים שאני צריך לברר במיוחד לפני הקניה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  17. אני צריך כרטיס שיהיה PCI-E אם אפשר של 256 מגה זה בשביל משחקים לאחי הקטן אני צריך שזה יעלה משחקים כמו פיפא דברים מהסוג הזה... מחיר 400 שקל

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yairxx,

היי שלום לפני משהו כמו חצי שנה קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך כי זה לא היה בתקציב שלי עכשיו כשיש לי כסף אני יכול לקנות כרטיס מסך לפי הצרכים שלי הצרכים הם: צפיה בסרטים באיכות גבוהה על מסך LCD אני עורך וידאו עם פרימייר, אביד ואפטר אפקט אז שגם יתאים בגזרה הזאת משחקים - צ'ופר המפרט שלי: 12 ג'יגה ראם i5 3470 3.2ghz לוח אם של ג'יגה בייט H77M וספק כח 500W של THERMALTAKE אני מוכן להשקיע משהו כמו 1200 שקל, מכיוון שהצרכים שלי לא מטורפים אשמח לקבל הצעה על 2 כרטיסים שאוכל לבחור מי שיעזור לי ובסופו של דבר אקנה את הכרטיס, יקבל תמלוג נחמד תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  19. אני צריך עזרה במה הבדל בין גרסת OEM ל Retail ומזה VIVO ועל איזה כרטיס מסך כדי לי לבזבז 1300 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Started by a-gold,

יש לי מעבד 3 ג'יגה פרסקוט 775 דגם 530 J אני רוצה לקנות לו לוח חדש וכרטיס מסך וצריך את עזרתכם בעניין לא מתכנן לעשות OC אבל רוצה כרטיס ולוח שיחזיקו להרבה זמן ושיהיו סוסים לגבי מחיר עד 2000 שתיהם לגבי כרטיס מסך הסתכלתי על הכרטיס הזה תגידו לי מה אתם אומרים עליו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_359&products_id=3772

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  21. Started by zomo,

יש לי בעיה אני מחבר הכל ולא רואה שום דבר מישהו יכול להגיד לי איזה הגדרות אני צריך לשים? אגב עבד לי פעם אבל לא יודע מה אח שלי נגע במחשב תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  22. Started by hezy,

תיראו הזמנתי מחשב אם מסך ViewSonic P70F ב1350 כל המחשב שלי יהיה שחור והמסך הוא שחור כסוף אבל היום היתקשרו אלי מהחברה ממנה הזמנתי תמחשב ואמרו לי שאין להם את המסכים האלו אז המסך הכי קרוב שאם הציעו לי זה VIEWSONIC FLAT 17" G70FMB MULTIMEDIA ב1175 תגידו המסך הזה טוב ? אני רוצה מסך מצוין בימיוחד למשחקים וחשוב גם שלא יהרוס לי את העיניים תגידו איך המסך והצעות למסכים אחרים של 17 שחורים או כסופים בתקציב עד 1300 ואפשר לחרוג קצת מהתקציב

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by psycho_dady,

אני רוצה לקנות radeon 8500 128 MB הבעיה היא שאני לא מבין בדברים האלה.. אז בבקשה תעזרו לי תגידו לי איזה כרטיס כדאי לי לקחת מה radeon או שכדאי לי לחכות ל r300 או ל nv30 בבקשה תעזרו לי אני כבר מבולבל מכל הדברים האלה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by padirn,

אמרו לי שזה כרטיס טוב שיתאים למחשב שלי אבל אחרי שחקרתי טיפה באינטרנט גיליתי שיש המון סוגים שלו http://xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=186022 ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם... אז אם מישהו יכול להסביר לי... רציתי גם לדעת אם הוא יתאים בכלל ללוח אם שלי

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  25. Started by FriXus,

אז ככה, המחשב הישן שלי הוא P3-533 עם Voodoo3 3000 וזיכרון פנימי של 128MB מאז שהתקנתי על המחשב את הWINXP החלו בעיות עם הדריבר/הוודו (יכול להיות קצת לפני זה), כמעט בכל משחק ששיחקתי וכל משחק שאני עדיין משחק כמו למשל WAR3 אחרי איזה רבע שעה של משחק המחשב נתקע עם מסך כחול ואומר לי שיש בעיה עם ה-3DFXVS.DLL- "נתקע בלולאה אינסופית. :-\" דבר זה קורה בדרך כלל ברזולוציות 1024X768 ומטה ברזולוציות גבוהות יותר הכרטיס כמעט ולא נתקע. ניסיתי אינספור דריברים רובם מאתר VOODOOFILES כי אין דריברים מקוריים> אין כבר את החברה.... ניסיתי אפילו להתקין עוד OS במקביל- WIN98 וגם שם זה קורה...... 1) האם זה בעיה של הכרטיס או הדריבר? 2) האם יש דריבר טוב שמתגבר על בעיה זו? אם אתם מבינים בעיניין אנא עזר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים