עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shdrthki1,

עכשיו גיליתי שזכיתי בלוח אם חדש Z68-GD80 אשר תומך בCF. עכשיו יש ברשותי כבר כרטיס 5850אקסטרים וספק FSP550W 80GHN 80+ חשבתי להוסיף לו עוד כרטיס זהה אבל אני לא בטוח האם הספק יחזיק והאם באמת כדאי לי להוסיף עוד כרטיס. והתמיכה בCF של 5850נחשבת לטובה וכמות הבעיות ירדה?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  2. Started by ratzabi,

איזה כרטיס יותר טוב מבין ה-2. שתיהם של חברת ג'יגה-בייט. תודה!

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  3. היי לכולם הנה הנתונים של המחשב שלי-e6300,asus p5b,1 גיגהזיכרון ddsr2 של ocz,כרטיס מסך 7600GS של MSI ddr3 עם 256 מגה ו128 ביט. אני רוצה לשדרג לכרטיס dx10 עם עדיפות לradeon נמאס לי מנווידיה :'(. תודה. מה עם זה<‏HD 2600 XT 256MB GDDR4 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ?

4. Started by Charlie17,

אוקי אז ככה חברים, אני עורך...גרפיקה דו ותלת...אך אני יותר מתמקד בדו...אז מהבחינת ביצועים איזה מאלה יותר מתאים לי? תודה רבה מראש!!! צ'ארלי17

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  5. איזה דרייברים כדי כרגע אני עם אומגה 4.12 והכרטיס שברשותי הוא ראידון 9700 פרו ספייר .... , ועשיתי סוף מוד לה 9800 רציתי לדעת עם זה משפיע או שכדי להבטל הכל . ולהתקין את הרגילים ואני יקבל אותם ביצועים .. זה באמת מטריד אותי בגלל זה אני שואל .

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  6. החלפתי לאחרונה כרטיס מסך מ- NVIDIA GeForce 7300GT ל- ATI Radeon X1650 PRO. הכל עובד חלק חוץ מזה שמסך ההפעלה (שרשום בו את לוח האם שלי) של הביוס מופיע בצבעים מוזרים עכשיו. גם הצבעים של הביוס עצמו קצת השתנו. זה לא ממש מפריע אבל רק רציתי לדעת אם זאת בעיה ואיך אפשר לפתור אותה.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  7. Started by FatherBoard,

יש לחבר שלי בעיה בחיבור כבל טלוויזיה לרדאון 8500 אל אי (קיברי... xpertVision ... אל תעירו לי על זה!) כשיש את ההרצת ביוס אז יש תצוגה בטלוויזיה, אבל כשזה נכנס לווינדוס - אין כלום. חשוב לציין! בפעם הראשונה הכל פעל בסדר, ורק אח"כ - אחרי שלחצנו על משהו כמו "extend to desktop" אז התצוגה הטלוויזיונית נעלמה! איך מחזירים אותה?!

8. Started by g1zey,

מחפש מסך LCD שיהיה 19 inch ו 4ms מהחנות www.tms.co.il כי יש לי שם הנחה רצינית . חשבתי על המסך הזה : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_169&products_id=1492 ורציתי לדעת מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  9. Started by Pie007,

צצה לי אפשרות לקנות מסך דק/שטוח Samsung SyncMaster 570s tft 15 אינץ', ב-590 ש"ח כמעט חדש האם שווה את הכסף או לא , ואיך המסך הזה למשחקים?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  10. Started by ReL,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 400 ש"ח PCI-E המפרט של המחשב שלי הוא : P4 3.0 GHz DDR 2 1.5 GB 4300 לוח אם Asus P5VD2-MX

11. Started by shlomid,

היום פירקתי את הרטיס המסך שלי ATI Radein 9500 pro וגילית משהו מאוד מפתיע ומעניין ליד החיבור של המאורר לכרטיס ישנו ריבוע קטן בצבע אדום ובתוכו שני מספקים קטנים מאוד, לכל מפסק שני מצבים. המפסקים מסומנים על הלוח בשם SW1. אני מבקש מכל אותם אנשים בעלי אותו כרטיס שיעשו בבקשה בדיקה לראות האם המפסקים קיימים גם אצלם. והאם מישהו מוכן לשפוך אור בכל הקשור לתפקידם בכרטיס

12. Started by ravx,

שלום לכולם, מקווה שזה אכן הפורום המתאים לפרסום השאלה הבאה : עד היום עבדתי על מחשב P4 3GHZ, 1GB RAM, GFORCE6800 256MB בתוכנת הגרפיקה Solid edge. בגלל שמודלים גדולים לא נעו באופן חלק קניתי כרטיס QUADRO FX3400 256MB 256BIT על מנת לשפר את התנועה של החלקים. אך אחרי שהתקנתי את הכרטיס כולל הדריברים האחרונים לא הבחנתי בשום שינוי בתנועה של המודלים אותם אני מזיז ( שאינם כבדים יותר מידי). אם יש למישהו מושג אם ניתן להגדיר את הכרטיס בצורה מסויימת שיעבוד טוב יותר ? בכל הבנצ'מקרים הוא נחשב ל MEDIUM/HIGHEND לתוכנה הזו, ואני לא מתעסק במודולים כבדים יותר מידי, פשוט נראה לי משהו לא תקין בהגדרות, אם למישהו יש מושג אשמח לעזרה... תודה.

13. Started by redead,

מישהו יודע מ הסיפור? אחרי איזה חודשיים שלא יצאו פתאום אם אני לא טועה בשבועיי יצאו כבר 3 דרייבירם חדשים אחד אחרי השני..

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  14. Started by unknown man,

מסך CRT המוכר אני צריך ב 750 שקל מ www.noacomp.co.il לא נראה לי שזה משנה ב CRT אבל למשחקים. ושמעתי שהאחריות של סמסונג על המסכים היא גרועה יחסית, זה נכון? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  15. המיפלצת החדשה בביקורת מלאה: http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_7990_Devil_13/ תהנו! שבוע טוב ומוצלח שיהיה לנו...

16. Started by mind55,

שלום רב, חומרה שיש לי: מעבד i3 3220 3.3 GH 3M זיכרון 8 G ספק חזק במחיר טוב 550W יצא לי לקנות כרטיס GTX 660 OC 2 G במחיר 500 מחבר. מבקש המלצה על בחירת כרטיס זה או המלצה על משהו אחר. . תודה מראש

17. שלום ! רציתי לשאול אותכם לפני קניה של R9800PRO של ספייר , האם יש לו יציאה לשני מסכים ? (או אולי אפילו יותר) במקרה ולא וגם אם כן אשמח לשמוע המלצות לעוד כ.מסך שיאפשרו לי לראות את התמונה מפוצלת בכמה מסכים . תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  18. לדעתכם אם קניתי כרטיס מסך לפני שבועיים ואני רוצה לשדרג אותו יאפשרו לי לשדרג אותו ולשלם את ההפרש בינהם? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  19. Started by itaylevi,

כשאני מנסה להכנס לאתר ולהכניס קוד, אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהם מעדכנים את המשחקים. http://sites.amd.com/us/promo/never-settle/Pages/nsreloadedforever.aspx מחיפוש בגוגל לא מצאתי שום מידע על העדכון או ממתי הוא קיים, מה קורה עם זה? תודה.

20. ערב טוב, החלטתי היום לנקות את המחשב פתחתי הכל הכל, הוצאתי את הכרטיס מסך, ספק כח, מאוורים הכל פירקתי את הלוח אם מהמארז והכל ועברתי על הכל עם פד אלכוהלי כמו שיש בבתי חולים 70% חיברתי הכל כמו שאני יודע בחזרה, ועכשיו אין תצוגה בכלל בכלל על המסך... יש רק נורה כתומה, אבל היא אמורה ליהות ירוקה ואמורה להראות משהו חיברתי מחשב מאוד ישן מאוד מאוד ואצלו הכל עובד על הכרטיס מסך המובנה שלו, כי אין לו כרטיס מסך רציתי לחבר את הכרטיס מסך שלי עליו - אי אפשר, הוא ממש ישן הלוח אם ושלי לא מתחבר אליו... אין לי עוד מחשב אחר לנסות ואני אובד עצות המחשב עובד, המאוררים עובדים, הראם מחובר כמו שצריך המסך לא הבעיה כי ווידאתי זאת - הוא עובד במחשב הישן בכרטיס מסך המובנה שלו זה פעם ר…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. Started by C991Now,

1.לטווח הרחוק שווה לקחת 4870 על 4850 ? 2.האם בעתיד, שמחשקים יצאו יהיה מצב שה4850 לא יסחב ואילו 4870 כן? [ על מסך 19" 3.האם זה משתלם לקנות ת 4870 ולא 4850 לטוח הרחוק? [ או שעדיף לקנות אח"כ כ.מ חדש] *המסך הוא 19",אבל תזכרו שזה לטוח הרחוק בעיקר...

22. NVIDIA מתכננת להוציא את ה-GeForce GTX 1050 Ti לפנסיה באמצעות דגם Turing חדש - שיהיה חלש באופן ניכר מה-GTX 1650 על אף ששם הדגם שלו עשוי להעיד אחרתלכתבה

23. Started by nore0,

ה-93.71 מתאים או שכדאי להישאר עם ה-91.47 ?

24. והאם לדעתם קיים מסך טוב יותר מאשר DELL 2700FP שהוא 20.1 אינטץ...אם יש לדעתכם דגם יותר טוב למה? תודה

25. שומש בשני מחשבים. נקנה ב2019. כמה לדעתכם אני יכול לדרוש עליו אם אני מוכר אותו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.