כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה ומשחק שם ושם אין הבדל ברזולוציות כך שמספיק היה ה8500 כדי לשים את כל האפקטים על הכי גבוה ולשחק אז אני הייתי רוצה לדעת אם אפשר...איזה כרטיס אפשר לקנות ככה שיחזיק לי לשנה שנה וחצי כי אני כבר יקנה ps3. היה לי קצת זמן לבדוק בטרדים שהיו וראיתי שיש כרטיס טוב ti 4200 או...ששמתי עין על ה 9600 הרגיל .
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב אחרי שאתמול יצא לי להשתמש רק במחשב הנייד של אח שלי פתאום לא כאבו לי העיניים אז אני חושב שהגיע הזמן להחליף מסך. הדרישות הם למסך 17" שיהיה טוב לאופיס סרטים ומשחקים, אין הגבלה ממש על התקציב כי מקסימום אני יוריד מהתקציב של המחשב. אני רואה כבר הרבה שמחפשים מסכים כאלה ואף אחד לא מוצא, מישהו יודע מתי צרכים להגיע המסכים של ה 12ms ? וההיידיס החדש שאמור להיות 10ms ?
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה במסך. המחשב חזר משדרוג במעבדת מחשבים, ומאז כל כמה דקות המסך משתתק ונהייה חשוך לשנייה וחוזר שוב. הטכנאי אמר לי להיכנס ללוח בקרה ושם לשנות משהו שהוא מאפס את המסך ולהפוך את כל הדברים שם ל NEVER. עשיתי זאת. לאחר מכן, התקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך (ג'יפורס MX 440). הבעיה כרגע שעדיין מידי פעם זה עושה את זה (מסך שחור), והרבה פעמים כשאני גולש באינטרנט, גם לפני השדרוג, המסך נתקע, ואי אפשר לעשות כלום רק להתחיל את הממחשב מחדש. מישהו יכול לעזור לי מה לעשות כבר? אולי יש בעיה עם ההגדרות של כרטיס מסך? אני אשמח לקבל תשובה ישירות לאימייל שלי: erez_sots@012.net.il בתודה מראש, ארז
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך 17" בתקציב של עד איזה 1100 ש"ח, אפשר לחרוג קצת. אלא האפשרויות שחשבתי עליהן: LG F700P - עולה 1100 ש"ח, מה זה הUSB Hub שמקבלים איתו? ViewSonic G75F - גם 1100 ש"ח. ViewSonic P70F - עולה 1300 ש"ח, אבל אמור להיות יותר איכותי. ViewSonic E92F+SB - 19 אינץ, וגם עולה 1300 ש"ח. איך האיכות שלו בהשוואה לאחרים? MAG 796FD2 - עולה 1100 ש"ח. Samsung 753DFX. אני יכול להשיג את הסמסונג במחיר נחמד מאיזה מקום. איזה מהם עדיף?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי בעזרתכם החלטתי לקנות RADEON 9800 ובדקתי ובארץ זה עולה 1350 וזה קצת הרבה אז חשבתי אולי לקנות מארה"ב טוב אז בקיצור רציתי לשאול 1. האם שווה לקנות מארה"ב ? 2. אתם מקרים אתר/חנות מארה"ב זולה יחסית שאפשר להזמין דרכה (לארץ הכי טוב אבל זה לא ממש חשוב)
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מה אני יגיד לכם ? הרבה פורומים עברתי, חדרים במירק ואנשים ניסו לעזור לי ואף אחד לא הצליח אז חזרתי עם הזנב בין הרגליים לבקש עזרה נואשת.. הTV OUT שלי לא עובד, אני מחבר את כל הכבלים כפי שצריך, ושאני נכנס להגדרות כרטיס-המסך הטלווזיה מסומנת באייקון של "לא מחוברת" אני מתשגע מזה, אנשים מכל העולם ניסו לעזור לי ולא הצליחו עריכה : גיליתי שהכרטיס מוציא PAL והטלווזיה כתוב עלייה NTSC PLAYBACK, האם זאת יכולה להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
זה בנתיים בעדיפות ראשונה, אבל אני מחכה לתגובות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=4496 והשני http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_45&products_id=4959 ה- response time של היונדאי 20ms (לא מופיע במיפרט) דבר נוסף... ה- benq מגיע בלי כניסת DVI , עד כמה זה משמעותי? ואם יש לכם המלצות למסך אחר בתקציב דומה אני אשמח לשמוע...
-
- 14 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לידידי המלומדים שלום ! אני מבקש סיוע בבחירת כרטיס מסך עבור מחשב חדש, שנושא המשחקים אינו רלוונטי. המחשב מיועד בעיקר ליישומיי וידיאו, אינטרנט, המרת וידיאו בין פורמטים והצגת מופעי מוסיקה וכדומה. לכרטיס אני זקוק ליציאות TV ו-DVI . כמו כן אני מעוניין בכרטיס אמין לאורך זמן, במידה ונדרש קירור נוסף, אשמח לקבל המלצות. בתודה מראש מאיר
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
עשיתי את הבנצ' למחשב הנייד שלי (לא נשמתי בערך רבע שעה ;D) וזה התוצאה (זה עוד כשהמתח בא מהמטען- לא מהסוללה...). היו כמה מבחנים שהתצוגה הייתה 2 FPS ... בנייד יש R7500M, P-M 1500 (סנטרינו) 512MB זיכרון. איך התוצאה הזו ביחס למערכות אחרות, בכלל, מה קנה המידה לתוצאה סבירה?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מתעניין במסך LCD 17 שישמש בעיקר לעבודה משרדית, לפעמים לסרטים, כנראה ללא משחקים, במחיר סביר (2500~) ראיתי מסך של חברת CMV, שעל הנייר נראה טוב מאוד, ואפילו קיבל ביקורת נחמדה מאוד כאן. הנה קישור לאתר היצרן מישהו מכיר? מישהו שמע? הנתונים נראים מצוינים, אבל לא מצאתי ממש ביקורות, והחברה יחסית לא מוכרת כאן. אני מחפש כמה שיותר פרטים לגביו. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי עכשיו R9800PRO והורדתי את התוכנה אבל אני לא כל כך מבין את הדברים הבאים: 1.האם התוכנה משנה את המהירויות של הכרטיס או רק מראה למה הוא מסוגל להגיע? 2.איך אני פותח עוד צינורות בכרטיס? נ.ב יש לי את הכרטיס של ספיר R9800PRO 128mb 256 bit +tv נ.ב 2 ...... הייתי מאוד שמח לדבר עם מישהו באייסיקיו כי אני לא רוצה לעשות את התר'ד הזה על 10000 דפים
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי 9800PRO 256 BIT וכשאני משחק פאר קריי למשל אז הקצב רענון כשאני לוחץ על הלחצן במסך הוא מראה לי קצב רענון של איזה 50 הרץ!!! כנ"ל גם לגבי CZ, מה לעשות או שזה נורמלי?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכם שלום לכם! אני קניתי וקיבלתי את הכרטיס מסך r9800 של החברה elsa קיצר הביצועים שלה יותר טובים מישאר ה9800 של שאר החברות או שזה סתם חרטה? ועוד משהו יש לי r9000 עכשיו על המחשב יחד עם הרדריוורים והכל של ati זה ה 3.7(נהותנים הכי הרבה ביצועים לכרטיס מסך שלי)אז אני הצתרך להתקין מיחדש דריוורים? האם להשאיר תדריוור הזה? 3.7 לא רואים שם ואי אפשר לשנות שם את הצינורות איבוד 8X ועל הדיפולט זה 4X אז כדי להתקין דריוורים אחרים? טוב סבבה! תודה לכם תודה לכם אתם טובים אתם ;D
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PRB2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ההבדלים הם, לפי מה שאני הבנתי: הכרטיס הראשון בא עם האריזה המקורית ועולה 50 שקל יותר הכרטיס השני בא עם 2 כבלים, 2 מתאמים, 2 דיסקים ועולה 50 שקל פחות אני צודק שזה כל ההבדל? ואם כן איזה מהם לקנות? עוד שאלה: 3 x 184-pin DIMM Sockets support max. 3GB unbuffered non-ECC PC2700/2100 DDR SDRAM memory (PC3200 up to 2 DIMMs only) (Visit the ASUS website for the latest qualified DDR400 module list) אני רוצה לוודע שהבנתי את זה נכון הלוח אם שאני קונה תומך בעד 2 סטיקים של DDR 400mhz (PC3200). נכון?
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי אמא שלי הסכימה לי לקנות לי כרטיס מסך חדש (עכשיו יש לי G-FORCE FX 5200 128 MB) וחשבתי לקנות אולי REDON 9600 אבל אני לא בטוח כי אני רוצה אחד כמה שיותר סוסון אבל לא יותר מדי יקר תודה על העזרה AviDov עריכה: שHL 2 וDOOM 3בטוח יעבדו ריתו
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות עכשיו radeon 9800pro , רציתי לדעת איך אני בודק תאימות שלו אם החמרה הקיימת שליש במחשב? לוח אם לא יודע...ספק כח? מה אני צריך לבדוק...
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
עם albatron geforce fx5900xt amd athlon xp2800 איך התוצאה? תודה
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב חדש עם פ4 512מ דדר של קינגסטון אם אני לא טועה 400 מעבד 3ג ולוח 785 של גיגה בייט עם כל הפיצרים חוץ מרייד הדבר היחיד ששמתי מהמחשב הקודם הוא הרדאון 8500 128 של ספייר אז או קי מאז שיש לי מחשב כזה סבבה התחלתי לשחק משחקים חדשים פיפה 2004 פאנדורה טומארוו נסיך פרס וכו .טוב לא אשקר ניסיתייייייייי גם פאר קרי אבל הכרטיס מסך כנראה באמת פאר ואני התחלתי קרי עכשיו מה אתם ממליצים ובבקשה לא נ-וידיה אלה אם כן יש לכם ממש נימוק משכנע!!!!! המסגרת היא בין 700 ל1000 שח טודע
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך להחליף כרטיס מסך התחברתי לא מזמן ל HOT ויש לי ממיר SAMSUNG ליד המחשב הבנתי שניתן לחבר את הממיר למחשב ע"י יציאת VIVO השאלה לפני שאני קונה את כרטיס המסך:האם יש בממיר של סמסונג יציאת VIVO ואם כן מהי?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
טוב זה מתחיל ככה. ברשותי RADEON 9700 PRO של גיגהבייט(לשעבר-הוא מת) אתמול פתחתי את המתחיל במקום צפצוף קצר הוא משמיע צפצוף ארוך והמסך נדלק ומיד נכבה. ככה היה פעמיים,ניתקתי מהחשמל את המסך והמחשב הפעלתי מחדש--- והופ הכל עבד פיקס. היום בבוקר כמובן שוב אותה בעיה רק שהפעם בשום אופן המחשב לא מסכים לעלות. ניתקתי 9999 פעמים מהחשמל והחזרתי. עד שלפתע כשאר סתם הזזתי קצת את הכרטיס מסך,המחשב הסכים לעלות,אך לאחר זמן טעינת הווינדוס(הדבר הכחול שזז) המסך שוב נדלק והווינדוס לא עלה. בקיצר לאחר מאמצים רבים הצלחתי להגיע למצב בטוח,להעיף את הדרייברים החדשים,ואז המחשב הסכים לעלות אבל עבד לאט בטירוףףףףףף. אז ניסיתי שוב להתקין את הדרייברים החדשים ואז שוב המחשב לא עלה. (אגב במצב בטוח הוא עשה לי שיש ב…
-
- 14 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי שאלה אחרי שאני מוריד דריברים לכרטיס מסך אני צריך למחוק אני הדריברים הקודמים ?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי 4600 של אלבטרון, רוצה לעדכן ביוס כי הכרטיס עושה לי שבבים ירוקים כאלה כל פעם שאני רוצה לראות סרט של משחק מחשב או פתיחים של המשחק וכו', הורדתי את הקובץ של הביוס, מה הלאה...? קראתי את המדריכים ברשת ולא הבנתי... ! אניי ודע שיש משהו בדוס בקודות תוכנות וזה... ??? תודה..
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי, מקווה שזה לפורום הזה... אני צריך המלצה לכרטיס לכידת וידאו עד 350 שקל. חשוב שהוא יוכל ללכוד וידאו ברוזולוציות של טלויזיה תוך כדי שמירה על איכות ופריים רייט שלא נופל מ30. המחשב שעליו הוא הולך לשבת לא חזק במיוחד אבל אמור להספיק (ראה מפרט). תודה רבה!!! עריכה: לא שמתי לב שהורידו את פונקציית המפרט אז הינה: P4 2GHZ NORTHWOOD 512 RDRAM 1066 RADEON 9600XT
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
היי קראתי את הביקורות באתר: http://www.pcper.com/article.php?aid=40&type=expert&pid=1 ואני רואה שה "GE-FORCE 6800 ULTRA "ניצח את "X800XT PLATINUM" ובדיוק אני מתכוון לקנות את הX800XT PLATINUM, אני קונה מבחינת ביצועים ולא מחיר. אז אחרי שקראתי את הביקורות, אני שוקל לקנות GE-FORCE 6800 ULTRA , אז רציתי שתאמרו לי אתם מי מבין השתיים יותר טוב, ואני מיצכוון יותר טוב מבחינת ביצועים, ולא שום מחיר. אז מי מבין השתיים יותר טוב? תודה רבה לעוזרים Install
-
- 51 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
As I've seen the Hyundai ImageQuest Q17 should be the best in this price... What you say?
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-