עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום.... יש לי כרטיס מסך Chaintech Geforce 2 400mx 64 mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק לפני שאני קומה 6600 גי טי אז השאלה היא מה המבירויות שעון הרגילות שלו? ועד איזה מהירות אני יכול בערך להגיכ איתו? (יש לו מאוורר בליבה) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  2. Started by motir,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD לעבודה (אני יושב מול המסך *כל* היום). המחיר לא נורא חשוב לי, העיקר האיכות. ראיתי את ה-Samsung 151S והוא מצא חן בעיני. המלצות אנשים? מה עם LG, מאג, BenQ...? ראיתי שיש ל-CTX וגם ל-MIRO מסכים דומים... תודה, מוטי.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by kvodi,

מי שיודע מה מומלץ מהכרטיסי מסך כדי להריץ אותו חלק וטוב.?

4. Started by kingscorpion,

אז יש לי מסך מחשב ישן והוא נורא שחור נגיד כשאני רואה סרטים ויש חושך אז כמעט ולא רואים כלום ורציתי לדעת האם יש דרך לעשות את המסך יותר בהיר חוץ מהכפתורים הרגילים שלו? המסך של energy אני חושב...

• 11 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by tomerco,

קודם כל איזה כרטיס יותר משתלם ה6800GT או ה7600GS 512 mb? לפי מה שהבנתי ה6800GT עדיף.. אבל שימו לב לBFG OC 7600 GS 512MB AGP הוא מגיע עם 420 מהירות ליבה לעומת ה350 של gt .. ודבר שני נניח שאני לוקח את ה6800gt של איזה חברה (יצרנית) לקחת, שיהיה מתאים מבחינת איכות\ביצועים\מחיר ? ומאיפה לקנות? אני חייב את העזרה שלכם חברה..

6. Started by tomerco,

שלום אני צריך עזרה במציאת x800GTO לAGP אני לא יודע של איזה חברה(יצרנית) הכי שווה לקנות מבחינת מחיר\ביצועים חשוב שיהיה עם GDDR3 תודה מראש לכל העוזרים! לאחר בדיקה מקיפה אני חושב שהSapphire x800GTO2 הוא הכי משתלם מישהו יודע איפה אני יוכל להשיג אותו בזול?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by palad1n,

היי, לפני כמה ימים רכשתי את הכ.מ הבא: Msi GeForce 6600gt 128gb ddr3 pic-e VGA/dvi/s-video nx6600gt-td128e כן, אני יודע שהוא ישן, חרא, בדיחה ולא משנה מה.. אבל הייתי צריך משהו. עכשיו חפשתי הרבה באינטרנט דרייבר בשבילו ולא מצאתי. אף פעם לא התעסקתי עם זה ממש, אז חשבתי אולי יהיה פה מישהו שיכול לעזור לי למצוא דרייבר בשבילו. השמח לעזרה ממכם חבר'ה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי, ביצעתי פירמוט היום למחשב ולצערי אני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים למערכת שלי (XP SP2). הורדתי מהאתר של Gigabyte גם את הדרייבר של הVGA וגם את הדרייבר של הכרטיס ספציפית אך שניהם נכשלו ובהודעה נאמר שזהו לא הדרייבר העדכני למערכת ושלא ניתן להפעילו. ניסיתי גם את התוכנה driveridentifier אבל היא לא עזרה לי במיוחד ואומרת שהדרייבר מעודכן כראוי. כרגע אני לא יכול להפעיל את הרזולוציה המקסימלית ואופציות נוספות כמו קצב ריענון גבוה יותר של המסך. אם מישהו יוכל לקשר לי לינק להורדה הכי עדכנית (או לאתר שאפשר לסמוך עליו ואני אחפש לבד) אני אודה לו עד מאוד. תודה מראש לעוזרים! זאב. עריכה: אגב הורדתי את הCATALYST CONTROL CENTER מהאתר של ATI אבל האם זה אמור להחליף את הדרייבר של הכ"מ?

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  9. שלום לכולם רכשתי מסך חדש מתוצרת IBM דגם P260 ואני צריך דרייבר בישבילו כי הווינדוס לא מזהה אותו... מישהו יכול לעזור לי למצוא ? כל האתרים מבקשים ממני להירשם ויש לי בעיה באי-מייל :-\ תודה לעוזרים מצאתי את זה באתר שלהם... http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-4VPS2T אבל אני לא מבין את אני פותח את קובץ בכזאת סיומת ? תודה הכל מקרא אבל כבר היסתדרתי

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  10. לפני כמה ימים שאלתי פה בפורם על GEFORCE 3 TI 200 128DDR של PALIT ב1100 אמרו לי שזה יקר ובמחיר הזה אני יכול לקנות GEFOTCE 4 TI 4200 שאלתי איפה ואמרו לי שתי חנויות באינטרנט [PANDA ועוד] [אישית אני אף פעם לא קניתי משהו באינטרנט לא יודע אם זה בטוח וגם לא מבין איך!] אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות שמוכרות GEFORCE 4 TI 4200 ב 1100 או קצת יותר לא באינטרנט - ובאזור גוש-דן [בת-ים , ראשלצ, תל-אביב, רמת-גן] [הניה הזאת כבר מתעכבת חודש בגלל שאלות והצעות מחיר בינתיים יש לי VODOO 3 והוא כבר עשה את שלו אני כבר רוצה לקנות ולשחק במשחקים החדשים יותר ] תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. דבר ראשון, אני רוצה להיות בטוח שזה באמת החיבור שאני צריך... המחשב שלי די ישן ואני כבר לא זוכר איזה לוח אם יש לי, אבל הכרטיס מסך שהיה לי הוא ה9800 pro. אני צריך כרטיס מסך שיהיה לפחות חזק כמוהו ובמחיר של מקסימום 300 שקל. יש עצות?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. הכרטיס מסך יושב על הלוח אם זה הלוח אם : SAPPHIRE AXION A3-M275 For AMD Cpu או בלינק הזה http://www.pan....co.il/product_info.php?cPath=609_270_763&products_id=3475 הכרטיס מסך בעצם של ATI ..... תודה מראש לכל העוזרים אתם כבר בטח יודעים להשלים את הלינק

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  13. אוקיי , יש לי FX5200 עם זיכרונות Hynix HY5DV281622DT ואני לא מוצא מידע מספק עליהם , הייתי רוצה את עזרתכם , כל תגובה תתקבל בברכה , לא מצאתי ביקורות שאומרות משהו... אבל אני יודע שעשיתי לזיכרונות האלו 400@640!...

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  14. יש כאלה בכלל?

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by p-o-i,

לפי מה שהבנתי לא כל המשחקים תומכים בWIDE רק החדשים...טוב אני חולה ג'נרלז ואני רוצה להביא אולי WIDE אז אני יודע בוודאות שהוא לא עובד עם WIDE אז אני גם זוכר שמישהו פה אמר שאפשר לבצע את התמיכה הזו עם טיפה ידע ופשוט לשנות קובץ מסויים אז מישהו יכול להסביר לי איך אולי???

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by eART,

בידי כרטיס ATI Radeon 9600pro תושבת AGP. אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבו לוח האם בעל תושבת PCI-E והוצע לי הכרטיס Geforce 7300GS. אני לא יודע איך הוא בהשוואה לATI שלי, מפני שאני צריך כרטיס יותר חזק (המחשב לא מיועד בשבילי, במחשב המיועד לי אני מזמין 7600GT). האם הוא חזק יותר באופן משמעותי מהR9600P, ואם הוא די דומה, מה בנוגע ל7600GS? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  17. שלום, אני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה 700-800 שקל PCI-E צריך לתמוך בשיידר 3. <<<< עדיפות ל ATI. (אבל תמליצו מה שבא לכם) מחכה לתגובה כלשהי. (ריפרפתי בדביק, אבל לא הצלחתי להחליט) מה אתה אומרים על הסדרה של ATI RADEON X1650 Series שווה משהו ?....

• 15 תגובות
    • 932 צפיות
  18. קניתי RADEON 9000 PRO 128עושה לי מלא בעיות במחשב מעוות לי צבעים וכולי האים כדאי להחליף אותו לGF4 TI4200 128 MB האים יש ביינהם הבדלים או הGF רק יקר יותר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם אני שוקל לקנות כרטיס טלוויזיה בסכום של 200-400 ש"ח.יצא לי לראות כמה כרטיסים טובים ויש לי שאלה בנוגע לחיבור שלהם.כדי לחבר כרטיס טלוויזיה למחשב אני צריך לחבר את הקבל הקווקסלי(כבל של כבלים לבן עבה עם סיכה בסוף)לכרטיס מסך וזהו או שאני צריך לחבר עוד משהו?אם כן אז היציאות האלו קיימות בכל הטלוויזיות כי שלי קצת ישנה בת 4-5 שנים של sony בגודל 29". תודה מראש

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  20. Started by skiski,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש וכנראה אני יקנה תכרטיס מסך ASUS 7600GT עכשיו יש שתי סוגים ASUS EN7600GT 2DHT 256M ואת זה ASUS EN7600GT SILENT 2DHT 256M (עולה יותר) רציתי לדעת מה באמת ההבדל שניהם .. האם כדי להשקיע בשני יותר כסף . וסתם לדעת האם הכרטיס טוב וכל זה .

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. היי חבר'ה ביצעתי הזמנה למחשב חדש מחנות SKYPC עכשיו הזמנתי את גרסת ה- OC של ASUS 8800 GT 512MB לצערי אני שבוע מחכה ואין את הכרטיס במלאי :\ עכשיו הם התקשרו אליי והציעו לי את הכרטיס Zodac 8800 GT 512 ואני נוטה שלא לקחת אותו מה אתם אומרים ? או מציעים ? לקחת או לא לקחת ? או שיש מקום אחר באזור המרכז שיש להם מלאי של כרטיסי מסך נורמליים ?

• 8 תגובות
    • 664 צפיות
  22. שמעו חברה יש לי כרטיס מסך 7600GS 256MB אם קירור של זלמן אליו עכשיו אני מדליק היום תמחשב אני רואה מסך שחור ניסיתי 1000 שיתות הוצאתי הכנסתי החלפתי מקום ניקיתי לא עוזר חיברתי את ה6200 של אחותי שאני איתו עכשיו והוא עובד מה אני עושה? יש מצב הוא נשרף? הוא תמיד היה על 42 מעלות עומד ניסיתי גם לחבר אותו למחשב אחר הוא גם לא עובד אני רוצה להביא כרטיס מסך חדש ב1000 שקל מה אני יכול להביא אתם יכולים להמליץ לי ? אני חשבתי על x1950pro 512mb

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  23. יש ברשותי תקציב של 1000 שקלים פלוס מינוס לרכישת כרטיס מסך רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיפעיל לי הכל כמו שצריך לי יש היום gt520 1 g מפרט המחשב שלי : I5 2400 3.1 ghz זיכרון 8g לוח אם h61 ספק כח 500w לא יודע של איזו חברה אני לא מבין כל כך בתחום הגיימינג ולכן אני ממש זקוק לעזרה אני אודה לעוזרים וגם לעוזרים במייל אני אשמח תודה רבה ( אני חדש פה בפורום היום נרשמתי )

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. לאחרונה קניתי מארה"ב את כרטיס המסך: Geforce6800NU 128MB של PNY. [מפרט מלא של מחשב-בחתימה] לפי מה שהבנתי,הכרטיס כולל 12 צינורות עיבוד פיקסלים,אולם יש לו עוד צינורות חסומים. רציתי להבין,כיצד,והאם אפשר לפתוח את הצינורות האחרים? והאם הדבר כדאי?והאם יש בו סיכון מסויים? תודה לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  25. מה קורה אנשים, דבר ראשון אני ממש בור ועם הארץ בכל הנוגע לכרטיסי מסך אבל מצטער מראש אם השאלות שלי לא ענייניות/דפוקות וכ"ו... אני מחפש כרטיס מסך עד מחיר של איזה 400+- שקל, לא צריך משהו יותר מדיי עצבני, אני לא גיימר בנשמה חחח רק רוצה שיריץ לי משחקים סבירים, לא את הכי חדשים שיוצאים בימים האחרונים חח עד עכשיו הייתי עם כרטיס מסך מובנה ולרוב הייתי משחק סולייטייר וכ"ו... בזמן האחרון קיבלתי מחבר ENTER THE MATRIX (כן כן, אני יודע שהוא משחק ממש ישן חחח) אבל אפילו הוא לא עבד אצלי חחח ראיתי בהרבה פורומים שאנשים ממליצים על HD 4670, אבל קצת הסתבכתי איתו... יש ‏HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ של ASUS ‏HD 4670 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של GIGABYTE מה ההבדל ביניה…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.