כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש וכנראה אני יקנה תכרטיס מסך ASUS 7600GT עכשיו יש שתי סוגים ASUS EN7600GT 2DHT 256M ואת זה ASUS EN7600GT SILENT 2DHT 256M (עולה יותר) רציתי לדעת מה באמת ההבדל שניהם .. האם כדי להשקיע בשני יותר כסף . וסתם לדעת האם הכרטיס טוב וכל זה .
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי חבר'ה ביצעתי הזמנה למחשב חדש מחנות SKYPC עכשיו הזמנתי את גרסת ה- OC של ASUS 8800 GT 512MB לצערי אני שבוע מחכה ואין את הכרטיס במלאי :\ עכשיו הם התקשרו אליי והציעו לי את הכרטיס Zodac 8800 GT 512 ואני נוטה שלא לקחת אותו מה אתם אומרים ? או מציעים ? לקחת או לא לקחת ? או שיש מקום אחר באזור המרכז שיש להם מלאי של כרטיסי מסך נורמליים ?
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שמעו חברה יש לי כרטיס מסך 7600GS 256MB אם קירור של זלמן אליו עכשיו אני מדליק היום תמחשב אני רואה מסך שחור ניסיתי 1000 שיתות הוצאתי הכנסתי החלפתי מקום ניקיתי לא עוזר חיברתי את ה6200 של אחותי שאני איתו עכשיו והוא עובד מה אני עושה? יש מצב הוא נשרף? הוא תמיד היה על 42 מעלות עומד ניסיתי גם לחבר אותו למחשב אחר הוא גם לא עובד אני רוצה להביא כרטיס מסך חדש ב1000 שקל מה אני יכול להביא אתם יכולים להמליץ לי ? אני חשבתי על x1950pro 512mb
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש ברשותי תקציב של 1000 שקלים פלוס מינוס לרכישת כרטיס מסך רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי מומלץ לי לקנות שיפעיל לי הכל כמו שצריך לי יש היום gt520 1 g מפרט המחשב שלי : I5 2400 3.1 ghz זיכרון 8g לוח אם h61 ספק כח 500w לא יודע של איזו חברה אני לא מבין כל כך בתחום הגיימינג ולכן אני ממש זקוק לעזרה אני אודה לעוזרים וגם לעוזרים במייל אני אשמח תודה רבה ( אני חדש פה בפורום היום נרשמתי )
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מארה"ב את כרטיס המסך: Geforce6800NU 128MB של PNY. [מפרט מלא של מחשב-בחתימה] לפי מה שהבנתי,הכרטיס כולל 12 צינורות עיבוד פיקסלים,אולם יש לו עוד צינורות חסומים. רציתי להבין,כיצד,והאם אפשר לפתוח את הצינורות האחרים? והאם הדבר כדאי?והאם יש בו סיכון מסויים? תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מה קורה אנשים, דבר ראשון אני ממש בור ועם הארץ בכל הנוגע לכרטיסי מסך אבל מצטער מראש אם השאלות שלי לא ענייניות/דפוקות וכ"ו... אני מחפש כרטיס מסך עד מחיר של איזה 400+- שקל, לא צריך משהו יותר מדיי עצבני, אני לא גיימר בנשמה חחח רק רוצה שיריץ לי משחקים סבירים, לא את הכי חדשים שיוצאים בימים האחרונים חח עד עכשיו הייתי עם כרטיס מסך מובנה ולרוב הייתי משחק סולייטייר וכ"ו... בזמן האחרון קיבלתי מחבר ENTER THE MATRIX (כן כן, אני יודע שהוא משחק ממש ישן חחח) אבל אפילו הוא לא עבד אצלי חחח ראיתי בהרבה פורומים שאנשים ממליצים על HD 4670, אבל קצת הסתבכתי איתו... יש HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של ASUS HD 4670 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של GIGABYTE מה ההבדל ביניה…
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אשמח אם תגידו מה אתה חושבים על המסך . http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=17 הנה ביקורות על המסך: http://www.pcplus.co.il/labs/product.php?pid=8 http://www.computerbuyer.co.uk/buyer/custompc-reviews/60784/nu-ql711v.html נבחר גם ב- PC-MAGAZINE נובמבר 2004 כאחד המסכים הטובים ביותר, ציון +9 אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים עליו כי אני כבר סגור על לקנות אותו.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את המחשב הנייד ואני רואה שתי תמונות שונות, למשל במחשב אני יכול לראות סרט ובו זמנית במסך השני לקרוא כתבה בYNET מבלי שיהיו בעיות - אני משתמש ב extend these displays ואין לי שום בעיה אם איכות או משהו כזה כי שני המסכים עובדים על מקסימום היכולת שלהם. עוד מעט אני אקבל מסך מחשב חדש והייתי רוצה לשמור את הישן אבל אני הייתי רוצה כבל VGA שמתחבר מהחשב הנייד ומתפצל לשני המסכים כך שאני אוכל לראות 3 תמונות שונות( אחת במסך של המחשב הנייד אחת בMAG ואחת במסך החדש) קראתי ושוטטתי בפורום וראיתי כל מיני …
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אז ככה, אני עומד לקנות כרטיס טלויזיה, בינתיים התקציב שלי לא מוגדר כי אני עוד לא יודע מה התקציב המקובל לדברים כאלו.. כמה נקודות לציון.. 1. אני לא מבין בתחום. 2. יהיה לי hot. 3. אני רוצה את היכולת להקליט סדרות מהטלויזיה למחשב. 4. את ההמלצות שלכם לגבי כרטיס טלויזיה נא לכתוב עם כמה שיותר מהנקודות הבאות: מחיר, איכות, יכולות (עצירה, הקלטה, הקלטה וצפייה בערוץ שונה וכו') גודל קידוד (כמה זמן הקלטה בג'יגה או כמה זיכרון לשעת הקלטה) ואם יש עוד כל מיני נקודות מבט חשובות נא לכתוב.. 5. יהיה לי מחשב רגיל ולא נייד או משהו כזה. 6. כפי שאמרתי, אני לא מבין לכן יש לי שאלה - האם אני יכול לחבר את זה אחרי שאני ירכיב את המחשב או שזה משהו פנימי? ואחרי זה מחברים לממיר נכון? 7. והנה המפרט שלי נכון ל…
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של 1500 ש"ח גג. מה אתם ממליצים?, אני צריך שיתמוך ב AGP ולא ב PCI אני חשבתי על :radeon 9800 pro/xt 128 mb או 6600gt 256B ? ואם לא אחד מהם מה אתם ממליצים לקנות? אני מעדיף 256 זיכרון. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה השגתי כרטיס מסך PCI -E - GEFORCE 6200 אותו אני רוצה לחבר למחשב בנוסף לכרטיס GEFORCE 8600 שכבר מחובר. על הלוח אם יש PCI-E SLOT נוסף המתאים ל SLI, אבל כמובן שאין בכוונתי להשתמש באפשרות ה SLI כי הכרטיסים לא זהים. למחשב כבר מחוברים שני מסכי LCD ואני רוצה לחבר טלוויזיה לכרטיס הנוסף... חיברתי את הכרטיס אבל המחשב לא מזהה אותו. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אז ככה.............. התקנתי gtu ושיניתי את הגדרות הכרטיס מאז לא עובדים מישחקים ב-opengl ו direct3d רק ב-software אפילו שפירמתטי את נמחשב אז המסקנה שהגעתי אליה היא שכנראה ה - gforce tweak utility קיקל לי את ההגדרות בתוך ה - bios של הgforce ואני צריך עזרה בלהחזיר אותו למצבו הקודם כי אין לי מושג איך משנים את ה - bios אני צריך לפחות תכנה כלשהי ................... מוכן לקבל תגובה מכל מי שמבין בזה באמת!!! בתודה מראש... wheedle
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב מדיה סנטר המורכב מלוח אם אינטל DG33TL בעל מעבד Q6600 ארבע ליבות. הלוח מגיע עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל (Intel® Graphics Media Accelerator 3100 Graphics Controller) בעל זיכרון משותף של 256MB. למחשב 6GB זיכרון ומותקנת עליו מערכת של Win7 64bit ללוח יש יציאת DVI מובנית. שאלתי היא אם תהיה תוספת ביצועים כל שהיא אם אתקין כרטיס מסך חיצוני למשל nVidia gefore 210 ? כמו כן מקריאת נתוני הלוח נראה לי שליציאת ה DVI יש הגבלת רזולוציה של 1600X1200 כלומר לא תומך HD מלא...? (לא יכול לבדוק כי ברשותי פלזמה HD ready) כמו כן הלוח מגיע עם 2 חריצי PCIe-x1, חריץ PCIe-x16 וחריץ PCI קונוונציונאלי. בחריץ PCIe-x16 כבר מותקן לי כרטיס רשת אלחוטי. היכן אתקין את כרטיס המסך במיד…
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש פה ומקווה שיעזרו לי פה וזה האתר היחדי שממש משקיע בסיקורים ובמדריכים לפי דעתי ויש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס טלווזיה:WinFast TV2000 XP FM http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=137 יש לי את הכרטיס הזה ואני לא ממש מרוצה מימנו האיכות לא ממש טובה כמו שראיתי בסיקורים שלכם למרות שניראה לי שמה שיש בביקורת באתר שלכם הוא לא כמו שלי:Leadtek Winfast PVR2000 איך אני מסדר שיהיה לי את האיכות המקסימלית מימנו ? חיברתי אליו ממיר של הוט אם כבל אודיו חייצוני מהממיר שלי ישירות לכרטיס קול ויש כזה קול מוזר ברקע שלא אמור להיות והאיכות תמונה לא כל כך טובה ולא מיתקרב אפילו לאיכויות שאתם היצגתם אני מחובר דרך כבל אנטה ניסיתי לחבר …
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הלכתי לפי המדרים וניסיתי את כולם...... דבר ראשון ניסיתי USB BOOT DISK אך גיליתי ש P5Q PRO לא תומך בזה... שנית ניסיתי את CD DISK BOOT (אפילו כמה) אך גיליתי ש הוא לא מזהה לי אף כונן... (c is unavailable WFT) איפלו העזתי לנסות דרך ה WIN אבלבגלל שאני עם ויטה 64 הוא לא מוכן כי הוא תומך רק ב32.......... מה לעשות??? המצב הזה ממש מציק............. הוא קורס בFIFA בתודה מראש רז
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שמעו פתחתי כבר נושא על העניין אבל אפחד לא ידע לענות לי.. עכשיו זה משהו שקשור לנושא... יש לי את הככרטיס הזה Leadtek 8800GT ZL (מאורר של זלמן) עכשיו יש לי כל מיני פסים אדומים חייגתי אמרו לי תגיע נבדוק לך תכרטיס... עכשיו האם מישהו יודע על בעיה ידועה בכל העולם או ישראל בכרטיס הזה ? אם כן אני יבקש להחליף אותו פשוטט אם כן תודיע לי
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וחשבתי לקנות אותו עם הכרטיס מסך הבא :ATI Radeon X1600 PRO כי כרגע יש לי כרטיס מסף ישן גי פורס 4 אבל עכשיו מישהו אמר לי לא לקנות כי זה לא ישנה כי אין לי מסך ממש טוב ולכן זה לא יראה יותר טוב ואני רוצה לדעת אם זה נכון או לא כי זה כרטיס מסך יותר טוב אז הוא יפעיל משחקים יותר טוב לא ? בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
כתוב בדסקריפשן של הפורום, שהוא עוסק גם במנועים גראפיים של משחקים, אז היתה לי התלבטות אם התארד שייך לפורום הזה או לפורום תוכנה. בכל מקרה העניין הוא כזה, יש לי תמונה, והרקע שלה הוא בצבע אחיד, 07D4EF ממש מזעזע.. לקחתי את הכלי Magic Wand, והעלמתי את כל הרקע, הפכתי אותו לשקוף על ידי מחיקה, הבעיה היא, שהרקע "נתפס" בין חלקים סגורים, למשל ידיים, רגליים, שערות בין הידיים רגליים לא היה בעיה, עושה את אותה פעולה בחלקים הגדולים, הבעיה היא בשערות, יש עשרות חלקים סגורים עם הצבע הזה, וזה לא יהיה הגיוני ללכת אחד אחד ולמחוק האם יש אפשרות פשוט להעלים את כל הצבע הזה, בפעולה כלשהי פשוט להפוך את כל ה"07D4EF" (תכלת) מכל האיזורים, לעשות אותו שקוף! (אם ממש ממש ממש אי אפשר שקוף אני מוכן להתפשר על …
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום רב! אילו הרכיבים של המחשב שלי: NVIDIA geforce 8800GTS 640 intel core 2 cpu 6600 2.40GHz זיכרון 2MB 667Mhz לוח אם Gigabyte GA945 משהו... אם זה קריטי תגידו לי ואתאמץ יותר לדעת מהו הדגם המדוייק... ובכן, השאיפה שלי היא לגרום למשחקים הכבדים לעבוד בצורה מהירה וחלקה יותר ברזולוציות הגבוהות. איך אני עושה את זה בצורה הטובה ביותר? האם ע"י המהרה של כרטיס המסך? זה אפשרי בכלל? אם כן, בהתייחס לשאר רכיבי המחשב שלי, זאת תהיה פעולה שתקנה יציבות במחשב? כל פיסת מידע תעזור לי מאוד, אני פשוט לא מבין בכלל בתחום ההמהרה... תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, אני מחדד את השאלה שכבר שאלתי בפורום והשאלה היא: אם אחד המוצרים האלו יעבוד ואם לא אז מדוע ואיזה מוצר כן מתאים http://www.amazon.com/EVGA-100-U2-UV19-TR-Supporting-2048x1152-Resolution/dp/B003L53C2E/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1329652471&sr=1-1 או זה? http://www.amazon.com/ARKVIEW-USB-DH88-Multi-Display-External-Displays/dp/B001B7H39W/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1329407836&sr=8-1%29 מה עדיף או שיש מוצר אחר (ספציפי) יותר טוב שלא עולה יותר מ70 דולר הסיפור שלי הוא: יש לי כרגע (לפחות לזמן הקרוב) מחשב נייד עם כרטיס מסך: Mobile Intel® 45 Express Chipset Family ,Microsoft Corporation - WDDM 1.1 כמו כן יש לי מסך MAG 1980*1200 די ישן שאליו אני מחבר את …
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הקובץ cat38patchscriptpack.zip שאיתו עושים את ה Patch לדריברים של ה Radeon באחד מהת'רדים הקודמים מישהו נתן קישור אבל הוא שבור אז אולי למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא את הקובץ הזה ?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתצוגת המסך, ברגע שאני מפעיל סרט או משחק כלשהו אני רואה על המסך נקודות אדומות בצורות קווים מופרסים על המסך בבקשה עזרו לי לפתרון את הבעייה!!!! תודה רבה לכול העוזר!!!!
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרטיס מסך geforce fx 5200 אני מעוניין לחבר את הטלויזיה למחשב באמצעותיציאת ה Svideo..... הכוונה היא לראות בטלוזיה קטעי וידאו ( לא בהכרח את כל הלוח עבודה)..... אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד אני עושה את זה, איזה תוכנה אני צריך ואיזה הגדרות להגדיר, דרייברים וכד'... - תודה רבה... TOM
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום ברצוני למכור כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 New Edition נקנה לפני שש חודש יש אחריות לעוד שנתים וחצי רציתי לדעת בכמה למכור אותו וגם אם יש מעוניינים נ.ב הכרטיס במצב טוב מאוד סיבת המכירה אני רוצה לשדרג
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מבקורות שקראתם עליו? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2516 אני גם מבין שהוא תומך בDX10...האם זה אומר זהוא עובד גם עם DX9? ובכללי כדאי לי לקנות אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר בטווח מחיר הזה? תדה למגיבים.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-