עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מחשב שהמפרט שלו הוא: לוח אם gigabyte ga-p35-ds3 ספק של enermax liberty 500W זכרון פנימי 4g ddr2 מעבד intel core2quad q6660 וכרגע כרטיס מסך 280gtx אני רוצה לשדרג כרטיס מסך חשבתי גם על ה 560 gtx אבל כרגע ה6950 נראה לי יותר לפי מה שקראתי (דעות נוספות יתקבלו בברכה) אם אני לא יכול לשדרג חשוב לי לדעת למה ולאיזה רכיב כדאי לשנות. תודה לעוזרים ושנה טובה!

• 14 תגובות
    • 922 צפיות
  2. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PRB2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ההבדלים הם, לפי מה שאני הבנתי: הכרטיס הראשון בא עם האריזה המקורית ועולה 50 שקל יותר הכרטיס השני בא עם 2 כבלים, 2 מתאמים, 2 דיסקים ועולה 50 שקל פחות אני צודק שזה כל ההבדל? ואם כן איזה מהם לקנות? עוד שאלה: 3 x 184-pin DIMM Sockets support max. 3GB unbuffered non-ECC PC2700/2100 DDR SDRAM memory (PC3200 up to 2 DIMMs only) (Visit the ASUS website for the latest qualified DDR400 module list) אני רוצה לוודע שהבנתי את זה נכון הלוח אם שאני קונה תומך בעד 2 סטיקים של DDR 400mhz (PC3200). נכון?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by F430,

צריך להחליף את הביוס לפי מה שאני מבין אבל אין לי מושג אך עושים את זה forums.techpowerup יש הסבר מפורט אבל אני ואנגלית לא חברים

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  4. אני חושב שחיברתי נכון אבל המישב לא מזהה את הטלוויזיה מה לעשות? מישהו יכול להגיד לי את השלבים לחיבור טלוויזיה? ניסיתי הכל... יש לי את ה RCA

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  5. קיבלתי עם הכרטיס מסך כבל כזה שמתחבר לאחד יציאות הטלוויזה של הכרטיס הוא עגול יש בו שני פינים בכל צד ועוד אחד בין שניהם למטה אז עשיתי חיפוש קטן והבנתי שאני צריך כבל עם יציאות לטלוויזה של Svideo ועוד אחד לא זוכר אז עכשיו מה אני אמור לקנות?! האם הכל שיש ברשותי בכלל מתאים או שאני צרך לקנות אחד וחדש מקווה שתעזרו

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  6. אז איך עושים את זה ? הורדתי 2 קבצים של BIN הקובץ נקרא כך : GeCube.X1950PRO.256.061020 והורדתי תוכנת Atiflash343 ועכשיו איך עושים את העדכון ? תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  7. שלום.... יש לי כרטיס מסך Chaintech Geforce 2 400mx 64 mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק לפני שאני קומה 6600 גי טי אז השאלה היא מה המבירויות שעון הרגילות שלו? ועד איזה מהירות אני יכול בערך להגיכ איתו? (יש לו מאוורר בליבה) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  8. Started by motir,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD לעבודה (אני יושב מול המסך *כל* היום). המחיר לא נורא חשוב לי, העיקר האיכות. ראיתי את ה-Samsung 151S והוא מצא חן בעיני. המלצות אנשים? מה עם LG, מאג, BenQ...? ראיתי שיש ל-CTX וגם ל-MIRO מסכים דומים... תודה, מוטי.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by kvodi,

מי שיודע מה מומלץ מהכרטיסי מסך כדי להריץ אותו חלק וטוב.?

10. Started by kingscorpion,

אז יש לי מסך מחשב ישן והוא נורא שחור נגיד כשאני רואה סרטים ויש חושך אז כמעט ולא רואים כלום ורציתי לדעת האם יש דרך לעשות את המסך יותר בהיר חוץ מהכפתורים הרגילים שלו? המסך של energy אני חושב...

• 11 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by tomerco,

קודם כל איזה כרטיס יותר משתלם ה6800GT או ה7600GS 512 mb? לפי מה שהבנתי ה6800GT עדיף.. אבל שימו לב לBFG OC 7600 GS 512MB AGP הוא מגיע עם 420 מהירות ליבה לעומת ה350 של gt .. ודבר שני נניח שאני לוקח את ה6800gt של איזה חברה (יצרנית) לקחת, שיהיה מתאים מבחינת איכות\ביצועים\מחיר ? ומאיפה לקנות? אני חייב את העזרה שלכם חברה..

12. Started by tomerco,

שלום אני צריך עזרה במציאת x800GTO לAGP אני לא יודע של איזה חברה(יצרנית) הכי שווה לקנות מבחינת מחיר\ביצועים חשוב שיהיה עם GDDR3 תודה מראש לכל העוזרים! לאחר בדיקה מקיפה אני חושב שהSapphire x800GTO2 הוא הכי משתלם מישהו יודע איפה אני יוכל להשיג אותו בזול?

13. Started by palad1n,

היי, לפני כמה ימים רכשתי את הכ.מ הבא: Msi GeForce 6600gt 128gb ddr3 pic-e VGA/dvi/s-video nx6600gt-td128e כן, אני יודע שהוא ישן, חרא, בדיחה ולא משנה מה.. אבל הייתי צריך משהו. עכשיו חפשתי הרבה באינטרנט דרייבר בשבילו ולא מצאתי. אף פעם לא התעסקתי עם זה ממש, אז חשבתי אולי יהיה פה מישהו שיכול לעזור לי למצוא דרייבר בשבילו. השמח לעזרה ממכם חבר'ה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, ביצעתי פירמוט היום למחשב ולצערי אני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים למערכת שלי (XP SP2). הורדתי מהאתר של Gigabyte גם את הדרייבר של הVGA וגם את הדרייבר של הכרטיס ספציפית אך שניהם נכשלו ובהודעה נאמר שזהו לא הדרייבר העדכני למערכת ושלא ניתן להפעילו. ניסיתי גם את התוכנה driveridentifier אבל היא לא עזרה לי במיוחד ואומרת שהדרייבר מעודכן כראוי. כרגע אני לא יכול להפעיל את הרזולוציה המקסימלית ואופציות נוספות כמו קצב ריענון גבוה יותר של המסך. אם מישהו יוכל לקשר לי לינק להורדה הכי עדכנית (או לאתר שאפשר לסמוך עליו ואני אחפש לבד) אני אודה לו עד מאוד. תודה מראש לעוזרים! זאב. עריכה: אגב הורדתי את הCATALYST CONTROL CENTER מהאתר של ATI אבל האם זה אמור להחליף את הדרייבר של הכ"מ?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  15. שלום לכולם רכשתי מסך חדש מתוצרת IBM דגם P260 ואני צריך דרייבר בישבילו כי הווינדוס לא מזהה אותו... מישהו יכול לעזור לי למצוא ? כל האתרים מבקשים ממני להירשם ויש לי בעיה באי-מייל :-\ תודה לעוזרים מצאתי את זה באתר שלהם... http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-4VPS2T אבל אני לא מבין את אני פותח את קובץ בכזאת סיומת ? תודה הכל מקרא אבל כבר היסתדרתי

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  16. לפני כמה ימים שאלתי פה בפורם על GEFORCE 3 TI 200 128DDR של PALIT ב1100 אמרו לי שזה יקר ובמחיר הזה אני יכול לקנות GEFOTCE 4 TI 4200 שאלתי איפה ואמרו לי שתי חנויות באינטרנט [PANDA ועוד] [אישית אני אף פעם לא קניתי משהו באינטרנט לא יודע אם זה בטוח וגם לא מבין איך!] אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות שמוכרות GEFORCE 4 TI 4200 ב 1100 או קצת יותר לא באינטרנט - ובאזור גוש-דן [בת-ים , ראשלצ, תל-אביב, רמת-גן] [הניה הזאת כבר מתעכבת חודש בגלל שאלות והצעות מחיר בינתיים יש לי VODOO 3 והוא כבר עשה את שלו אני כבר רוצה לקנות ולשחק במשחקים החדשים יותר ] תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. דבר ראשון, אני רוצה להיות בטוח שזה באמת החיבור שאני צריך... המחשב שלי די ישן ואני כבר לא זוכר איזה לוח אם יש לי, אבל הכרטיס מסך שהיה לי הוא ה9800 pro. אני צריך כרטיס מסך שיהיה לפחות חזק כמוהו ובמחיר של מקסימום 300 שקל. יש עצות?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  18. הכרטיס מסך יושב על הלוח אם זה הלוח אם : SAPPHIRE AXION A3-M275 For AMD Cpu או בלינק הזה http://www.pan....co.il/product_info.php?cPath=609_270_763&products_id=3475 הכרטיס מסך בעצם של ATI ..... תודה מראש לכל העוזרים אתם כבר בטח יודעים להשלים את הלינק

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. אוקיי , יש לי FX5200 עם זיכרונות Hynix HY5DV281622DT ואני לא מוצא מידע מספק עליהם , הייתי רוצה את עזרתכם , כל תגובה תתקבל בברכה , לא מצאתי ביקורות שאומרות משהו... אבל אני יודע שעשיתי לזיכרונות האלו 400@640!...

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  20. יש כאלה בכלל?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by p-o-i,

לפי מה שהבנתי לא כל המשחקים תומכים בWIDE רק החדשים...טוב אני חולה ג'נרלז ואני רוצה להביא אולי WIDE אז אני יודע בוודאות שהוא לא עובד עם WIDE אז אני גם זוכר שמישהו פה אמר שאפשר לבצע את התמיכה הזו עם טיפה ידע ופשוט לשנות קובץ מסויים אז מישהו יכול להסביר לי איך אולי???

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  22. Started by eART,

בידי כרטיס ATI Radeon 9600pro תושבת AGP. אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבו לוח האם בעל תושבת PCI-E והוצע לי הכרטיס Geforce 7300GS. אני לא יודע איך הוא בהשוואה לATI שלי, מפני שאני צריך כרטיס יותר חזק (המחשב לא מיועד בשבילי, במחשב המיועד לי אני מזמין 7600GT). האם הוא חזק יותר באופן משמעותי מהR9600P, ואם הוא די דומה, מה בנוגע ל7600GS? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  23. שלום, אני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה 700-800 שקל PCI-E צריך לתמוך בשיידר 3. <<<< עדיפות ל ATI. (אבל תמליצו מה שבא לכם) מחכה לתגובה כלשהי. (ריפרפתי בדביק, אבל לא הצלחתי להחליט) מה אתה אומרים על הסדרה של ATI RADEON X1650 Series שווה משהו ?....

• 15 תגובות
    • 887 צפיות
  24. קניתי RADEON 9000 PRO 128עושה לי מלא בעיות במחשב מעוות לי צבעים וכולי האים כדאי להחליף אותו לGF4 TI4200 128 MB האים יש ביינהם הבדלים או הGF רק יקר יותר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם אני שוקל לקנות כרטיס טלוויזיה בסכום של 200-400 ש"ח.יצא לי לראות כמה כרטיסים טובים ויש לי שאלה בנוגע לחיבור שלהם.כדי לחבר כרטיס טלוויזיה למחשב אני צריך לחבר את הקבל הקווקסלי(כבל של כבלים לבן עבה עם סיכה בסוף)לכרטיס מסך וזהו או שאני צריך לחבר עוד משהו?אם כן אז היציאות האלו קיימות בכל הטלוויזיות כי שלי קצת ישנה בת 4-5 שנים של sony בגודל 29". תודה מראש

• 7 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים