עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zivgev,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך של עד 300 - 350 שקל. ברשותי ספק 400W של ENERMAX ]אני מעוניין שיריץ משחקים בצורה יפה.אשמח לדעת אם יש דבר כזה בכלל? תודה רבה מראש !

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by ToMuSH,

אהלן! יש לי מערכת AMD שכוללת 720BE @ 3.5GHZ, GTX260, 4GBRAM, לוח GA-MA770T-UD3P וספק HIPER 550W. אני מעוניין לשדרג את כ. המסך אבל לא יודע בדיוק מה לקנות - מבחינת צוואר בקבוק.לאחר חיפוש בגוגל לא מצאתי תשובv, כל המידע שם משנת 09-10. ישנו GTX285 ביד שניה בפורום וחשבתי עליו, אבל השאלה היא האם זהו צעד נבון והוא ינוצל במלואו. אני רוצה לקנות רק מיד שניה (או אם הכרטיס המיוחל נמכר באיזה 400 שח חדש) - סחבק חייל. תודה חברים. *** עריכה: הספק הוא HIPER S625, בעל הספק של 625W ***

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  3. כמבון התמודד הוא 8800 640mb אנ ייודע שיש השוואות בין הpro לGts והPro לקח אותו אבל ראיתי שהגיעה ה1G לtms וגם לאור כמה נושאים שיצאו פה שצריך יותר צ320mb לcrysis ואני הולך לשחק על lcd בנוסף אני מעמדיף כמה שיותר זכרון אז מה הייתם לוקחים עד 2000 שקל לכרטיס מסך שאלה קצת בורית אבל בכל מקרה מה מציין הvivo בכרטיס מסך 2900pro?

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by ykg,

שלום לכולם. רכשתי את הכרטיס הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~C3D-HD4850-512D3E-HDMI~8~0.htm והתקנתי במחשב. הכרטיס לא כלל חיבור נפרד לספק (וגם לא כבלים מתאמים בבאנדל). איך זה יכול להיות? חשבתי שכרטיס כזה כבר מצריך חיבור נפרד לספק..? זה הגיוני? אני שואל כי אולי פספסתי ולא חיברתי נכון,הוא מריץ לי את COD4 כמו גדול אבל היו איזה פעמיים שהוא נתקע..אני חושש שאולי לא חיברתי נכון..

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by FatalElement,

איזה יותר טוב זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3978 או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3977 או זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3979 כולם כמובן 7800gt

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by puvsc,

הגיע בלאק פריידי - אני כבר כמה שנים עם ה HD7900 למה כדאי לשדרג?

7. Started by Gohan,

יש לי 500 שקל , אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול (לא משנה היצרן) מישהו יכול להמליץ לי? עדיף NVIDIA. תודה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  8. בוקר טוב. השבוע שדרגתי קלות את כרטיס המסך שלי מ geforce gtx 560 ti ל Radeon hd 7850. כרטיס ה GEFORCE הועבר לאחר כבוד למחשב ה HTPC בסלון לשמחתם של הילדים. שמתי לב שבמשחקים הצבעים בכרטיס של NVIDIA היו יותר חיים ובסה"כ היה יותר נעים לעיניים. לעומת זאת בכרטיס של AMD, התמונה אמנם איכותית, אין ספק, אך שונה - "יבשה" יותר. לא בדקתי על יותר מדי משחקים, אך זאת ההרגשה הכללית. מה דעתכם?

9. http://www.nzone.com/object/nzone_cascades_home.html

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  10. סוף סוף החלפתי את ה Galaxy 7600GS ל Evga 7600GS!!! סוף סוף קירור שקט! אין יותר אי-יציבות! למי שלא קרא את האשכול שלי, היו לי קריסות במחשב, אז אחרי הרבה בדיקות הגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך! היה לי כרטיס מסך של גלקסי, ופשוט בא לי להכניס כאלו מכות למי שהמליץ לי עליהם, פשוט ילדים קטנים חסרי חיים. לא מבינים בשיט בכרטיסי מסך, ראו שיש לו קירור אקטיבי אז ישר אמרו שזה יותר טוב, חירטטו שטויות כמו מהירות שעון של 1400 (כן בטח) ומהירות מעבד של 500 וזיכרון 1.2NS (עלאק). בסוף החלפתי ל EVGA, חברה הרבה יותר מוכרת, איכות יותר טובה, באנדל יותר עשיר. אני מרוצה המלצה להתרחק מ Galaxy!!!

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם , הכרטיס מסך שלי סובל מהתחממות יתר, IDLE הוא מגיע ל80+ וכשאני מעביר ל100% מאוורר הוא מתקשה לרדת בטמפרטורה. החלפתי משחה טרמית על המעבדים אבל זה לא עזר ונראה שימיו ספורים. אם יש לכם עוד רעיונות לאיך לסדר את זה (אולי דרייבר בעייתי כי התקנתי את האחרון ומאז שמתי לב שהוא מתחמם מאוד מאוד מהר) . אם לא אז אשמח להמלצות על כרטיס מסך חדש עד 1000 שקל בהתאם למפרט שמצורף אצלי פה בצד. תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום , לפני מס' ימים רכשתי מסך 24 אינצ' של סמסונג T240 עם רזולוציה מקסימלת 1200X1920 הכרטיס מסך שלי הוא - nVIDIA GeForce FX 5200 Asus V9520 שתומך עד רזולוציה: 2048 X 1536 עם חיבור VGA + DVI . כאשר אני מחשב את המסך בחיבור VGA אנלוגי רגיל - אני מצליח להגיע לרזולוציה 1200X1920 אך כאשר אני מחבר את המסך הDVI - הוא לא נותן לי אופציה להגדיל את הרזולוציה מעל 1600X1200 . האם ידוע לכך על בעיה כל שהיא ? יכול להיות שהכרטיס תומך ברזולוציה הזו רק בחיבור אנלוגי ולא בחיבור דיגיטאלי? הכרטיס ממש ישן אז זה נשמע לי הגיוני . אשמח אם תוכלו לעזור . תודה רבה !!!

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by comablack,

רציתי לשתף אותכם בממצאים שלי עד עכשו היה לי radon 9800 a gto2 החלטתי להחליף את ה gto ב 7800 gt של אנוידיה הכרטיס סוס עבודה אבל איכות התמונה הרבה פחות טובה מהכרטיסים של ati שהיו לי זאת פשוט עובדה חבל ואין לי תמונות להראות לכם

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Ryuk,

אהלן HWZ, בימים הקרובים אני עומד לרכוש כרטיס מסך חדש. טווח המחירים הינו 350 עד מקסימום 450 ש"ח. השימוש העיקרי שלו הינו חיבור למסך LCD (חיבור המחשב והמסך) כדי לצפות בסרטים. כמובן שאני גם משחק במחשב וכו' אבל השימוש העיקרי כמובן צפייה בתכנים. צריך שתיהיה בו יציאת HDMI , שיעביר גם אודיו וגם וידאו! אני קונה את כרטיס המסך מ"אייבורי", תל אביב \ ראשל"צ. אם מישהו מכיר מקום טוב יותר אשמח לשמוע הצעות. כרטיס המסך הנוכחי שלי: nVIDIA GeForce DVI HDCP\HDMI 9400GT 512GB PCIE מפרט המחשב שלי: (כן אני יודע שלא משהו ס.x ) זיכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON כרטיס רשת 1G LAN OB מעבד אינטל PENTIUM DUE CORE e7700 (אני לא בטוח אם זה 7700 או 7600, אייבורי בהתחלה דחפו לנו בכלל דוואל קור e5200 ואז החליפו,…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אחים שלי איך פותרים אתזה? ניראה לי שזה קרה בגל שחיטטי במקום הלא נכון בRIVATUNER בבקשה לעזור לי ולהגיד לי לפחות איך קוראים למצב/תהליך הזה.. תודה מראש..

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by -iTaY-,

יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד... ואני צריך לקנות אחד חדש המחשב שלי הוא: לוח אם MSI 945gcm5 v2 Intel Core2Duo E6750 2GB RAM ספק 300W ומסך 20" איזה כרטיס מסך אפשר לקנות בערך ב500 שקל אולי אפילו קצת חריגה.. ועוד שאלה אם אני קונה כרטיס מסך שיש בו 1GB אני יצטרך לשדרג את המחשב ל4GB או שזה לא משנה?

17. Started by yoni007,

שלום לכולם, אני קורא פה כבר הרבה זמן ואני צריך את העזרה שלכם. ברשותי מערכת שקניתי לפני כשנתיים שבזמנו הייתה חזקה, וכעת אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך. המפרט הוא כזה: לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 @ 2.66 Ghz ספק כח: SEASONIC 500W SS-500ET כרטיס מסך: TwinTech GeForce 9800 GTX אני יודע שהמעבד עלול ליצור צוואר בקבוק עם כמה כרטיסי מסך ולכן העדפתי להתייעץ בפורום לפני הקנייה. ההעדפה היא לכרטיס מסך של NVIDIA מהדור החדש (GTX 5xx), הרזולוציה היא 1680X1050, התקציב הוא: 1600 ש"ח. ההתלבטות היא בין: GeForce GTX 570 / GeForce GTX 560, ואם אין ברירה אז בין: HD 6950 / HD 6870. דבר אחרון, אני לא מעוניין בשדרוג המעבד / ספק הכח / לוח האם, אלא רק בכר…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. הייתי במעבדת מחשבים לפני כמה ימים לצורך תיקון המחשב שלי. כשהגעתי לשם הטכנאי עסק בבדיקת ה8800GTX שלקוח הזמין למחשב שלו. הטכנאי בדק את הכרטיס ב3DMARK גירסא 6 שזה הגירסא הכי כבדה נכון לעכשיו (אם אני לא טועה). תוצאות הבדיקה הם:.... 8400+ !!!!! מה שיותר הדהים אותי הוא שהציון של 8800GTS שנבדק על אותה מערכת היה 4000+ !!! מה שאומר שהביצועים של ה8800GTX גדולים בערך ב50% מהGTS!!! אני פשוט מרגיש שאני חייב להגיד את זה מכיוון שראיתי באתר הרבה אנשים שאומרים שכמעט אין הבדל בביצועים - אז תדעו שיש!!! והוא ענקקקקקק

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by bati6,

רציתי לשאול, איך עושים אוברקלוק ומתי אני אמור לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. אני קונה רק מ iqpc {ליד הבית} לא מתכנן אוברקלוק ההתלבטות מבין שלושה זה ככה :אני רוצה לשלם עבור כרטיס שיתן ביצועים ממש מורגשים מה x1950p שברשותי ושמשתלם לי להשקיע עליו בשביל ההבדל . .אני רוצה שלפחות קרייסיס יעבוד על הגדרות הכי גבוהות עם x2 aa ההבדל במחיר מבין שלושתם זה בסביבות ה180 ש"ח השאלה שלי האם באמת התוספת 180 ש"ח בין כרטיס לכרטיס נותן באמת את התמורה המצדיקה את המחיר. או שמדובר באחוזים קטנים {15%} כי בשבילי הבדל גדול זה כמו x1950p ל 7600gt שהעדפתי להוסיף 200 ש"ח ולקחת x1950p בגלל ההבדל אז איזה מבין שלושת הכרטיסים האלה הכי זול יחסית לביצועים שהוא נותן ? ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.as…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם. אני ממש לפני קניית מחשב, אך אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך. GigaByte 8800GTS 512MB 256BIT או GainWard 8800GTS TVDVI 512MB 256BIT איזה מהכרטיסים הבאים טוב יותר? שניהם זה הGTS החדש כמובן, אך של מי מהם הביצועים יותר טובים?(כי ראיתי בטסטים של כרטיסים אחרים, שיש כרטיסים שמביאים בכל משחק לפתות הבדל של 8 FPS שזה די משמעותי מבחינתי). אז מה מביניהם עדיף?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by User_Name,

איזה יותר טוב, מבינת ביצועים?שניהם אותו מחיר

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  23. יש לי 2500K על Z68-ud3p-b3 עם 16GB DDR3 לא מומהר. אני חושב שהספק הוא 650וואט המסך 1440P עם win7 הכרטיס מסך כמו שאמרתי בכותרת 7950 כרגע אין לי אפשרות לקנות מחשב חדש אולי בעוד חצי שנה. האם שווה לי לשדרג לכרטיס מסך יותר טוב ולסחוב את המחשב עוד שנה שנתיים או פשוט לחכות . המשחק האחרון ששיחקתי היה no man sky והוא די קירטע למרות שהורדתי רזולוציה ל 720p . האם זה סימן שהמעבד נחנק? אין לי בעיה לשחק ב1080p או אפילו פחות אני רק צריך FPS יציב . אני חושב שהמסך הוא 60Hz . כעיקרון יש לי 3 מסכים בגדלים שונים מחוברים למחשב : בשמאלי צופה ב streams בזמן שאני משחק או עושה משהו אחר בימני אני משתמש בשביל לדפדף באינטרנט, וה1440p באמצע. יכול להיות ש2 המסכים הנוספים חו…

24. Started by neil4,

מה עדיף לי לשמור את הרדאון 8500 64 מגה או את הג'יפורס אף איקס 5200 128 מגה? קבלו לינק על כל אחד ספציפית בול שני הכרטיסים: רדאון 8500: http://metromedia.co.il/Product.asp?Pid=CRG8500&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 ג'יפורס אף איקס 5200 : http://www.palit.com.tw/product/FX5200.htm[ {רק למטרות משחקים, ודרך אגב , למי יש בד"כ דרייברים יותר מוצלחים, לאיי טי איי או לאנבידיה?}

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.