כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
-
עדיין שווה לקנות את הכרטיס או כבר לא משתלם?? ועדיף כרטיסים אחרים כמו 9600XT כי אני משיג במחיר טוב במיוחד... הגלל שאני מוכר חלקים אחרים למישהו והוא מביא לי את הכרטיס ואני צריך להוסיף 150ש"ח הכרטיס של פאור קולור...
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כנראה בעתיד הקרוב מחשב חדש עם כרטיס חזק לגיימינג. 1. האם יש באופק הקרוב/לא קרוב איזו טכנולוגיה חדשה ששווה לחכות לה ולדחות את קניית המחשב ? 2. האם שווה לחכות ל DX 10 !? (תהיה תמיכה ל WIN 7 ?) אם יש משהו רלוונטי לעניין ששכחתי אז אני אשמח לשמוע תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום בכוונתי להחליף את כרטיס המסך שלי gf 6150 במשהו יותר טוב... סכום עד 1000 שקל מה אתם ממליצים? אה וראיתי את זה:http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11263 מה אתם אומרים שווה? לא שווה? יקר? או אולי יש משהו יותר טוב בפחות כסף וכמובן השימוש הוא למשחקים... אה וסליחה על השגיאות (אם יש) תודה שייט לעתיד : נ.ב: הכרטיס הנוכחי שלי הוא gf 6150 אבל יאנו אין לי כרטיס זה מותאם בתוך הלוח אם עצמו... וזה לוקח את הזיכרון שלו מתוך הram כי יש לי 2 סטיקים של 512 וזה אמור להיות רשום 1024 אבל רשום 894 משהו כזה אז גם השאלה שלי אם אני יכול להכניס כרטיס אחר או שאני צריך להחליף את הלוח... אל תצחקו למה אני לא מבין בזה כול כך... לוח אם:ga-k8n51pvmt-9 gigabyte וגם אם כרטיס טוב ילך אם הלוח …
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מתעניין בקניית כרטיס מסך כדי שאבא שלי ישחק בו וקודם כל במשחק כ flight simulator. אני לא רוצה להרכיב מחשב שיהיה יקר לא לצורך אך עדיין אני רוצה שיהנה ממנו עד הסוף. בהמלצה שלכם בבנית מפרטים הצגתם את 5850 שעולה 1500 ש"ח כאשר הנחות ממנו עולה 900 ש"ח. האם ההבדל הזה שווה את ההנאה מהכרטיס? כמו כן יש את ה gtx460 שגם הומלץ במפרטים. למה המפרטים המומלצים לא עודכנו עד היום, האם זה בגלל שלא היו שינויים מהותיים עד היום? יאללה תודה למגיבים
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את כרטיסי המסך שלי hd6850 cfx שאר המפרט הרלוונטי: i5 2500k עם oc ל 3.5ghz (סולידי) לוח אם ג'יגהביט z68x ספק כח ss 620w משחק על מסך dell u2311h, רזולוציה 1920x1080 תקציב: 700-900
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי כרטיס מסך MSI Geforce 4 TI4600 VTD 128MB DDR Retail Video Card + Tv Out מהאתר PC HARDWARE אשר הומלץ באתר זה. המפרט שלי כתוב ב"מפרט המחשב". השאלה שלי היא, האם סביר שיהיו בעיות בין הזיכרון של הכרטיס מסך שהוא DDR לבין הזיכרון של המחשב שלי שהוא SDRAM ? האם יש מישהו במצב כזה ? תודה לכל העונים.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תמונה (כנראה אמיתית) של הGeForce 7800GTX דלפה לרשת! הGF7800GTX יהיה מחליפו של הGF6800U, שמועות טוענות שהוא יהיה בעל 24 פייפליינים, 10 יחידות גאומטריה, מהירות ליבה של 430MHZ ומהירות זכרונות של 1400MHZ בבאס של 256BIT. http://myhard.yesky.com/image20010518/306406.jpg האם התמונה אמיתית? נאלץ לחכות ולראות.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, צריך את עזרתכם בבקשה אם מישהו יודע איזה מפצל HDMI רציני יכול לתת עבודה טובה. יש לי מסך LG דגם: 4K 65UH651. לפני המסך הזה היה לי מפצל ישן שהזמנתי מ-eBay (עם שנאי חשמל עצמאי) שעבד טוב ויכולתי לצפות במסך טלוויזיה ובמחשב (לצורך הקלטה - לשימושי אישי כמובן! אין לי עסק ואין לי איזה אתר הורדות או משהו - פשוט אני לפעמים מקליט במחשב דברים שלא בהכרח מעניינים אחרים וניתנים להורדה/לצפייה ברשת). מאז שקניתי את ה-LG השתמשתי במפצל הסיני הזה שהוזמן מ-eBay ולצערי אחרי יום וחצי נשרפה לי יציאת ה-HDMI במסך החדש... כמובן באו מהחברה והחליפו כרטיס ראשי וציינו שלא יחליפו שוב (ללא עלות). האם יש מפצל נורמלי, שאני יכול לסמוך עליו מבחינת מתח חשמל שלא …
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כי חבר שלי רוצה ליקנות את ה-Radeon 9700 אבל אמרתי לו לחכות ל-NV 30 האים צדקתי ? או שיקנה את ה- Radeon 9700 אכשיו ולא יחכה ל-NV 30 ?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תקשיבו , אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש , רציתי לדעת מה עדיף... CF של שני 6850 או GTX 580 אחד ?... עזבו את המחיר , מה עדיף מבחינת ביצועים , חום ?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע בן 4 שנים P55A-UD3 ( *1 x PCI Express x16 slot, running at x16 (PCIEX16) (The PCIEX16 slot conforms to PCI Express 2.0 standard.) ) I7-870 Sonata Solo 550 Plus 8 GB RAM כרטיס מסך HD6950 2GB מסך: U2711 רזולוציה 2560X1440 אני רוצה להביא לו עוד כמה שנים טובות אין העדפה לכרטיס מסויים מעדיף כרטיס מהדור הכי חדש ככה שיהיה תמיכה מקסימום שנים קדימה. לא מעוניין בעוד קצת ביצועים בהרבה כסף. משהו משתלם ועדיף בסביבות ה 1500 אגב, אין לי בעיה לחכות כמה שבועות חודשים אם צפויה הוזלה גדולה או להזמין מAMAZON בבלק פריידי אם ידוע לכם משהו.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע כרטיס מסך שלי החליט למות ואני מחפש לו חלופה הולמת. היה לי לפני זה GTX 470. המערכת היא Q9550 מומהר ל3.4, 4 ג'יגה ראם, וספק כוח 750W. אני מחפש כרטיס שלא יהיה אוברקיל למערכת ושיתן ביצועים לא פחות טובים מה- 470 שהיה לי. מה אפשר לקנות למחשב הזה עד 1000 ש"ח?
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הליבה העוצמתית ביותר של החברה מסנטה קלרה תשמש כבסיס ליצירת המערכת העוצמתית ביותר בעולם עבור פיתוח בינה מלאכותית לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס המוביל הבא של NVIDIA אשר מיועד להיחשף באופן רשמי היום בלילה נצפה בצמד מבחני ביצועים ממשפחת ה-3DMark היום בשעה 23:00 אנחנו אמורים לגלות מה בדיוק יציעו לנו כרטיסי המסך הראשונים מדור ה-Pascal של NVIDIA, אבל עד שזה יקרה הרשת ממשיכה לגעוש – החל מתהיות אודות הקשר בין Battlefield 5 למפתחת השבבים מקליפורניה, דרך השערות בנוגע לעיצוב הקירור שיגיע עם דגמי הרפרנס וכלה במבחני ביצועים ראשוניים, כשאת ההמולה מוביל בגאון האתר videocardz, שהפך לאחד מהאמינים והבולטים בסצינת ההדלפות והשמועות בתחום העיבוד הגראפי. אז שעות ספורות לפני שנזכה לראות אותם במו עינינו – אל הרשת מגיעות שתי תוצאות של דגם ה-GeForce GTX 1080 אשר עלו אל המאגר של מבחן הביצועים המפורסם 3DMark. האחת מ…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך nvidia 9500 GT, המאוורר שלו רועש מאוד. יש לי מארז antec עם מאווררים שקטים אבל בגלל כרטיס המסך, המחשב ממש רועש. אני כבר מזמן לא משתמש במחשב לגיימינג, המטרה העיקרית שלו היא הורדה של סרטים וניגון שלהם בטלויזיה. (לא בעזרת כרטיס המסך אלא בעזרת שרת PLEX, שידור הסרט לטלויזיה דרך wifi) מלבד זה השימוש במחשב מאוד בסיסי (אופיס, אינטרנט וכו') האם בהתחשב בעובדה שאני לא מעמיס על כרטיס המסך, אני יכול לנתק את המאוורר שלו? במידה ואני לא יכול לנתק, יש תחליף זול שלא יהיה כל כך רועש? נ.ב זה הרעש הרגיל של המאוורר, הוא לא תקול, החלפה באחד חדש לא תעזור.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברצוני לרכוש את הכרטיס ואין לי ניסיון עם היצרנית GIL רציתי לשמוע אם הכרטיס איכותי ושווה קניה כי הבדלי המחירים בינו לבין הGIGABYTE די משמעותיים. תודה רבה למגיבים
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הת'רד הזה נועד למי שרוצה לדעת על כרטיס מסך מסויים,יכול לקבל עליו מידע - כאן. כתבתי את המידע שלי על כרטיסי המסך שאני מכיר או שמעתי עליהם,מי שמכיר עוד מוזמן לכתוב את דגם הכרטיס,יצרן,ומידע. (הערה: הכרטיסים מסודרים לפי זמן היציאה שלהם,לחצו על הכרטיס על מנת להציג מידע ותמונה.) nVidia Geforce Geforce 256 Geforce 3 Geforce 4MX 440 Geforce FX5200 \ FX5700 Geforce 6200 Geforce 6600 Geforce 6600GT Geforce 6800GT ATI Rage Rage's ATI Radeon Radeon 9520 \ 9525 Radeon 9600XT אני יודע ששכחתי המון כרטיסים,יש כאלו שלא התנסתי בהם או שמעתי עליהם,לכן אני לא רוצה לתת מידע שיקרי. אתם מוזמנים לתקן אותי ולהוסיף,כל תגובה תיתקבל בברכה.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מאיפה משיגים את הכרטיס הזה? איפה יש אותו במלאי?? אני מדבר על זה שיש באתר של KSP עם הקירור המיוחד ויציאת הHDMI לKSP אין אותו במלאי.. למי יש? :s05: תודה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סוף-סוף סדרה 6 מספקת איכות תמונה נורמלית שימו לב לשיפור: http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=74790 הדרייברים ניתנים להורדה כאן: ftp://download.nvidia.com/Windows/91.45/ וכאן: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1468
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מכיוון שאני לא מבין בחומרה, ולא יודע איזה מידע לתת , הנה קישור ללוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2758#sp כרטיס המסך הנוסף שהיה לי התקלקל, ולכן אני מחפש כרטיס חדש. משחקים אצלנו במשחקים גרפיים, אבל לא כבדים במיוחד. אני מחפש כרטיס שיתאים גם למחשב הקיים, אבל גם למחשב הבא (שכנראה יגיע בשנה הקרובה...) מה אתם מציעים ? תודה מראש יוסי
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מי מהכרטיסים טוב יותר לתוכנות הבאות: פוטושופ CS5 גוגל סקטצ'אפ אוטוקד זה מה שיכריע אם אקח מחשב נייד של DELL או HP
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הבנתי שלאחרונה התגלה שיש בעית ירידה בביצועים של GTX970, כאשר הוא מתחיל לנצל את חצי הג'יגה האחרון שלו. האם בעיה כזאת קיימת גם ב960?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מחפש כרטיס מסך עם Darbee edition כמו זה http://www.anandtech.com/show/8132/computex-2014-galaxy-showcases-gtx-750-ti-darbee-edition האם יצא כרטיס חדש ? איפה יש ? מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פעם זה עבד לי מצויין, בזמן האחרון. לא ברור לי למה. הסט-אפ שלי הוא כזה: כרטיס מסך GeForce GTX 750 Ti עם חיבור DVI VGA HDMI. המסך הראשי (23 אינץ') מחובר עם DVI הטלוויזיה(32 אינץ') מחוברת עם HDMI ב"רגיל" הסידור הוא extend כאשר השולחן עבודה הראשי הוא במסך הראשי, ובטלוויזיה יש בד"כ איזה וידיאו שמתנגן(סרט/סדרה וכד') ששותפה שלי רואה. כשאנחנו רוצים לשחק קו-אופ או משהו דומה אני עושה clone/duplicate כך ששני המסכים יציגו אותו דבר. הבעיה היא, כאמור בכותרת, שהטלוויזיה כל כמה שניות/דקות (לא הצלחתי למצוא תבנית) פשוט מהבהבת שחור כאילו היא נכבת ואחרי שנייה נדלקת. חיפוש בגוגל לא העלה דברים מעניינים מדי, בעיקר כל מיני דברים שעוד קשורים לדרייברים ישנים שהיו איתם בעיות(הדרייבר שלי הוא…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-