כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אחי רוצה לשדרג כרטיס מסך היום יש לו כרטיס GF 8600 מעבד I5 750 מהראשונים שיצאו זיכרון DDR 3 1333 3GB לוח אם P55 כוננים קשיחים 3 דיסקים איזה כרטיס הכי חזק אני יכול לשדרג לספק כח 450W אני חושב HD 5830 EXTREM החדש , יש משהו יותר חזק
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, חיפשתי כרטיס שיאפשר לי לחבר את המחשב לטלויזיה (כולל הפורמטים החדשים של הסאונד DTS-HD/True-HD) וגם יאפשר לי לשחק משחקים בינוניים. האפשרות הראשונה הייתה ATI 5450 ואז איך שהוא החלטתי לעלות ל ATI 5770. כשבאתי להזמין המוכר אמר לי שהמעבד והזכרון שלי חלשים מדי בשביל ה - ATI 5770. מה דעתכם? שאתכנס חזרה ל ATI 5450 (אז אני אפילו לא צריך להחליף את הספק)? אולי ה ATI 5670? מעבד CORE 2 DUO E4500 לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2. זיכרון 1024MB DDR2 667. ספק כח גנרי 350W.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים שלום, איזה מבין הכרטיסים לפי דעתכם טוב יותר ? בעיקר למשחקים ברזולוציית 1080P על מקסימום. משום מה אני לא מוצא ברשת בכלל ביקורת על הכרטיס מיני של ה - 1060. הסיבה לשאלה היא שהיה לי את ה 970 ובעקבות תקלה החליפו לי ל-1060. רציתי לדעת אם זה שדרוג או שנמוך. אשמח לתגובות בנושא וטובה שעה אחת קודם כדי שאוכל ללכת להחליף במידה וזה לא שווה, תודה, לידור
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי קצת בארכיון חדשות פה, אבל לא מצאתי משהו רשמי. האם הוא יוצא או לא בסופו של דבר? אני שואל את זה כי אני רוצה לקנות את ה-4800SE ואני לא יודע אם כדאי לחכות קצת עד שה-FX יצא והמחירים של הדור הקודם ירדו... תודה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שאלה, מה יותר טוב מבחינת גרפיקה ביצועים FPS וכל שאר הדברים מחשב עם כרטיס מסך 8800 או קונסולת PlayStation 3 ?? זה דחוף לי אז אנא, תודה למגיבים.
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, AXP2400 GA7VAX 256DDR 2700 וכו'... הכרטיס שעכשיו יש לי הוא SAPPHIRE R9000 PRO. האם כדאי לי להחליף ללידטק TI4400 או לחכות ? אחרי הכל המחשב יהיה מחשב חזק ואני לא מאמין שה-4400 יוכל להציג כזה שיפור משמעותי מה-R9000. בכל אופן אני חושב שכדאי לחכות קצת על עוד ה-R9000 עושה את העבודה, מה דעתכם ?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טובאים את המסך הזה עקב חוסר ביקוש, וראיתי שפה בפורום דווקא די הרבה חברי בו, חשבתי שנחתום כל חברי הפורום המעוניינים על מסמך שמבטיח שאנו נרכוש את המסך הנ"ל ואפילו נשלח להם לינקים של אשכולות שדנים על המסך הזה בכל מיני פורומים... אני ממש ממש רוצה לרכוש אותו אז כל מי שחושב כמוני שיצור איתי קשר פה או בפרטי או באיציק 101346980. תודה לכל התומכים....
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של TOSHIBA, כרטיס מסך ATI 4570 אף פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת, אבל היום אחרי שהדלקתי אותו פתאום כמה דקות אחרי שגלשתי המסך נכבה. לא נגעתי בהגדרות חשמל או משהו כזה, אבל כנראה שמשהו קרה לזה אחרת אין לי מה להגיד. דרך אגב, אם אני מוריד את המכסה ומוריד את המחשב למצב שינה ואז "מעיר" אז שוב יש לי מסך בסדר לכמה דקות ואז שוב הוא נכבה. את ההודעה הזאת אני כותב כשאני מאיר עם פנס על המסך ואני רואה פחות או יותר מה קורה, אבל מה הבעיה הזאת ואיך אני פותר אותה? *** עמעמתי עכשיו את הבהירות מסך מהכי גבוה לממש נמוך ועכשיו זה לא קורה... אבל אני לא יכול להמשיך לעבוד על המחשב עם בהירות כל כך נמוכה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רכשתי מסך חדש Dell U2715H. ההתקנה הלכה חלק והמחשב מציג רזולוציה מקסימלית דרך DP to MiniDP של 2560X1440. לאחר זמן מה ראיתי שהמסך מאבד תצוגה אבל המערכת הפעלה ממשיכה לעבוד. המצב יכול להסתדר מעצמו אם לא אגע, באופן אקראי, לרוב אחרי דיי הרבה זמן... אם אני לא רוצה לחכות, אני חייב לבצע כיבוי יזום של מערכת ההפעלה ע"י לחיצה קצרה על הכיבוי ובהדלקה ללחוץ F8 ולבחור שיעלה ברזולוציה של 640X480 ואז אני משנה לFHD ולא לQHD המקסימלי כי זה יחזור למסך שחור... שוב, רוב היום המסך יכול לעבוד במקסימום. בגלל שחשבתי שמדובר בכרטיס שלי אז ניסיתי לבטל כיבוי מסך אוטומטי ולהישאר רק עם שומר מסך, נראה היה שזה סידר את העניין אך לשווא. הכרטיס מסך הוא Radeon HD7700 ולפי הנתונים …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני ללפטופ, דרך USB ובכך להפוך את הלפטופ למחשב גיימינג?
-
יש הבדלים בין ה - geforce 4 TI 4280PV 128MB של ALBATRON לבין geforce 4 TI 4200 128MB רגיל? (הבדלים כמו מהירות זכרונות או מהירות הליבה למשל... וכמובן שאני לא מחשיב את ה - AGP :) חיפשתי באתר של ALBATRON אבל לא מצאתי מפרטים טכניים רציניים על הכרטיס הנ"ל.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לפני ימים אחדים כרטיס 6600GT של אלבטרון בממשק AGP , הכרטיס אם תסתכלו נראה טוב ויפה , וגם נראה כאילו יש עליו קירור לא רע בכלל , אבל זה ממש לא ככה , הקירור פשוט זוועתי , הוא עולה על הזיכרונות ועל הליבה , והוא פשוט גוש מתכת ענקי שיש לו כמה סנפירים , זה הכל , הוא לא מופרד ולא כלום , יענו, זה כמה גושים גדולים שאמורים לטפל בזיכרונות ובליבה , וזה ממש לא טוב , בקיצור , אצלי בבית שאצלי דיי קר(20-22מעלות בחדר) הכל עבד בסדר והכל , אבל החדר של חבר שלי חם(משהו כמו החדר שלי בקיץ , 30מעלות) , והכרטיס עושה בלי סוף ארטיפקטים , במהירות סטוק(500\900) יענו ארטיפקטים של הזיכרונות , לא של הליבה , וזה לא שתגידו שזה איזה מארז ג'נרי , זה FOXCONN DIABLOAIC , בקיצור , הכרטיס בכלל לא מו…
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יום ראשון אני קונה (כנראה) את הכרטיס הנ"ל. מישהו יכול להביא באנצ'ים עדכניים עם הדרייבר הכי חדש שלו מול ה88GTS? אני לא רוצה לפתוח עכשיו מלחמה, אז מנהלים, אם אתם רואים שזה מדרדר לזה אנא תנעלו. פשוט, אני רוצה להיות בטוח בקניה שלי, בבקשה באנצ'ים אמינים (לא פודזילה וAMD) של הכרטיס מול הGTS. תודה רבה רבה מראש.
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחים שלי איך פותרים אתזה? ניראה לי שזה קרה בגל שחיטטי במקום הלא נכון בRIVATUNER בבקשה לעזור לי ולהגיד לי לפחות איך קוראים למצב/תהליך הזה.. תודה מראש..
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני בעיקרון משחק במחשב, עכשיו; אני משחק במשחקים כבדים יחסית כמו NeverWinter Nights למי שמכיר ו-EverQuest וכו'. לי יש כרגע מעבד 733 ואני רציתי לדעת עד כמה המעבד משפיע על הרצת המשחקים. אני יודע שראם והכרטיס מסך בעיקרון הם הכי חשובים, אבל אני רוצה לדעת אם המעבד נחשב גם לגורם חשוב בהרצת משחקים. בתודה, גל.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צהריים טוב לפני כשבוע HD7970 החליט ללכת לעולמו מתלבט בין palit 1060 3gb שעולה 928 לבין 980 GTX 4GB שעולה 1115 משחק כרגע ב1680X1050 , לא רואה את עצמי עולה מהרזולוציה הזאת בקרוב ואם כן אז 1080P לכל היותר
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה ימים התקינו לי YES בבית. קודם לכן היה לי מת"ב אנלוגי שחיברתי אותו בפשטות ע"י הכבל של הכבלים ישירות לכרטיס הטלוויזיה (leadtek winfast tv2000xp) . כשהביאו לי את הממיר אמרו לי לחבר את הכבל(הכבל של הכבלים) לכרטיס טלוויזיה דרך יציאת RF OUT1 שבממיר וכך עשיתי. התוכנה של לידטק לא זיהתה שום ערוצים. כשבאו אליי הביתה טכנאים בקשר לבעיה אחרת שהייתה בחדר של ההורים , אבא שלי שאל אותם לגבי החיבור של הממיר למחשב שלי, הם אמרו לו שצריך לחבר שתי בננות לממיר (Audio left , right) ובצד השני לחבר לכ.ט בline in . בנוסף לכך הם אמרו שצריך לקנות כבל שצד אחד שלו זה 21 פין (כניסה גדולה ועבה כזאת שיש בממיר) והצד השני s-video שאמור להכנס לכ.ט שלי. את שני הכבלים קניתי אבל התברר…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום ראיתי מפרט בחנות שהכרטיס שם הוא nvidia geforce gt 230 אני לא מצליח למצוא מפרט ליכולות שלו כמו איזה יצאות יש לו מה הרזולציה הטבעית שלו (איזה גודל מסך הוא תומך) וכו' ואם יש הערות כלליות אני אשמח לשמע. בנוסף יש לו נפח ענקי של 1.5 גיגה. אבל אין לי מוסג מה המהירות ערוצים שלו שזה הרבה יותר חשוב לפי מה שהבנתי עד עכשיו. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר חיבור שני מסכים לצורך עבודה נוחה עם תוכנות GIS (מיפוי). אין צורך בביצועים מיוחדים רק שיהיו שני חיבורי DVI. משום מה אני לא מצליח למצוא כרטיס כזה. בכל הכרטיסים שראיתי יש או חיבור אחד DVI ואחד VGA או DVI ו-Display port. אני יודע שאפשר להשתמש במתאמים אבל זה נראה לי מסורבל ומיותר אם יש פתרון פשוט. האם מישהו יודע איזה כרטיס יכול להתאים לצרכים האלו.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרטיס מסך חזק מאוד לגיימינג עד 1500 ש''ח חנות באזור חיפה או חנות עם מישלוח מיפרט: מסך 1440X900 ספק enermax naxn 550 מעבד e7500 3.41ghz
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה יותר טוב, מבינת ביצועים?שניהם אותו מחיר
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי בFOXPC את הGTX285 של XFX שעולה 1999 ש"ח ויש את הGTX260 החדש של EVGA שעולה בסביבות 1500 ש"ח. האם ההבדלים בין שני הכרטיסים הם כאלה גדולים שמצדיקים את התוספת של ה-500 שקל? אשמח לעזרה מהמומחים בתחום. המסך שלי זה T240 של סמסונג וזה מה שעוצר אותי מלקנות את המחשב החדש. תודה מראש לעוזרים!
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
https://www.massdrop.com/buy/msi-gtx-1070-founders-edition-pre-order (450 + 27) * 1.18 U.S. dollars = 2180 Israeli shekels
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
גירסה זאת של ה 8500 היא LIGHT EDITION נכון ? מה ההבדל בינה לבן גירסה מלאה של 8500 ? Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE ועוד שאלה מה עדיף זה או MSI GF3 TI200 ??
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם חברי פורום יקרים אני צריך המלצה לכרטיס מסך שהתכונות שלו הן: יציאותs -video HD VGA mb 512 טווח מחירים -כמה שיותר נמוך
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-