עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי 2500K על Z68-ud3p-b3 עם 16GB DDR3 לא מומהר. אני חושב שהספק הוא 650וואט המסך 1440P עם win7 הכרטיס מסך כמו שאמרתי בכותרת 7950 כרגע אין לי אפשרות לקנות מחשב חדש אולי בעוד חצי שנה. האם שווה לי לשדרג לכרטיס מסך יותר טוב ולסחוב את המחשב עוד שנה שנתיים או פשוט לחכות . המשחק האחרון ששיחקתי היה no man sky והוא די קירטע למרות שהורדתי רזולוציה ל 720p . האם זה סימן שהמעבד נחנק? אין לי בעיה לשחק ב1080p או אפילו פחות אני רק צריך FPS יציב . אני חושב שהמסך הוא 60Hz . כעיקרון יש לי 3 מסכים בגדלים שונים מחוברים למחשב : בשמאלי צופה ב streams בזמן שאני משחק או עושה משהו אחר בימני אני משתמש בשביל לדפדף באינטרנט, וה1440p באמצע. יכול להיות ש2 המסכים הנוספים חו…

2. Started by puvsc,

הגיע בלאק פריידי - אני כבר כמה שנים עם ה HD7900 למה כדאי לשדרג?

3. Started by אוריפ,

לחץ כאן לחץ כאן יש עוד כמה, אבל זה בנתיים... אני אעדכן בהמשך. הנה עוד: לחץ כאן בסה"כ יש שיפור, אבל לא נראה לי כזה גדול שדורש השקעה של 550$. לעומת זאת יש כמ הדגמים מעניינים כמו הX800 והX800XL שיכולים להוות תחליף טוב יותר לכרטיסים קיימים בשוק באותו טווח מחיר.

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  4. יש לי מחשב די מעפן... עכשיו, יש לי תקציב ואני רוצה לשדרג אותו בדרך הכי טובה כדי שיריץ לי ת'משחקים הכי חדשים בצורה הכי טובה שאפשר... יש לי מחשב Amd Athlon xp 2600+ עם 512 ראם (שני סטיקים אני חושב)... התקציב שלי הוא בערך 1400 - 1600 שקל... אני חשבתי לעשות לו אוברקלוק, לקנות מערכת קירור... להוסיף ראם ולקנות כרטיס מסך... מה דעתכם ומה כדאי לי לקנות? תודה מראש, דעתכם מאוד חשובה

• 42 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by zivgev,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך של עד 300 - 350 שקל. ברשותי ספק 400W של ENERMAX ]אני מעוניין שיריץ משחקים בצורה יפה.אשמח לדעת אם יש דבר כזה בכלל? תודה רבה מראש !

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  6. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%a2%d7%a8%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-nvidia-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%9e%d7%94/

7. Started by evman007,

: לא משנה לי DVI או לא ,רק שיהיה מסך טוב. תודה.

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  8. הייתי במעבדת מחשבים לפני כמה ימים לצורך תיקון המחשב שלי. כשהגעתי לשם הטכנאי עסק בבדיקת ה8800GTX שלקוח הזמין למחשב שלו. הטכנאי בדק את הכרטיס ב3DMARK גירסא 6 שזה הגירסא הכי כבדה נכון לעכשיו (אם אני לא טועה). תוצאות הבדיקה הם:.... 8400+ !!!!! מה שיותר הדהים אותי הוא שהציון של 8800GTS שנבדק על אותה מערכת היה 4000+ !!! מה שאומר שהביצועים של ה8800GTX גדולים בערך ב50% מהGTS!!! אני פשוט מרגיש שאני חייב להגיד את זה מכיוון שראיתי באתר הרבה אנשים שאומרים שכמעט אין הבדל בביצועים - אז תדעו שיש!!! והוא ענקקקקקק

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני קונה רק מ iqpc {ליד הבית} לא מתכנן אוברקלוק ההתלבטות מבין שלושה זה ככה :אני רוצה לשלם עבור כרטיס שיתן ביצועים ממש מורגשים מה x1950p שברשותי ושמשתלם לי להשקיע עליו בשביל ההבדל . .אני רוצה שלפחות קרייסיס יעבוד על הגדרות הכי גבוהות עם x2 aa ההבדל במחיר מבין שלושתם זה בסביבות ה180 ש"ח השאלה שלי האם באמת התוספת 180 ש"ח בין כרטיס לכרטיס נותן באמת את התמורה המצדיקה את המחיר. או שמדובר באחוזים קטנים {15%} כי בשבילי הבדל גדול זה כמו x1950p ל 7600gt שהעדפתי להוסיף 200 ש"ח ולקחת x1950p בגלל ההבדל אז איזה מבין שלושת הכרטיסים האלה הכי זול יחסית לביצועים שהוא נותן ? ASUS PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 512MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.as…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by -iTaY-,

יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד... ואני צריך לקנות אחד חדש המחשב שלי הוא: לוח אם MSI 945gcm5 v2 Intel Core2Duo E6750 2GB RAM ספק 300W ומסך 20" איזה כרטיס מסך אפשר לקנות בערך ב500 שקל אולי אפילו קצת חריגה.. ועוד שאלה אם אני קונה כרטיס מסך שיש בו 1GB אני יצטרך לשדרג את המחשב ל4GB או שזה לא משנה?

11. Started by imac,

ואם זה נכון שהוא יהיה יותר טוב מGEFORCE 4 TI4200?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אחים שלי איך פותרים אתזה? ניראה לי שזה קרה בגל שחיטטי במקום הלא נכון בRIVATUNER בבקשה לעזור לי ולהגיד לי לפחות איך קוראים למצב/תהליך הזה.. תודה מראש..

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by gandy,

הכרטיס הישן שלי מת ( Sapphire 7950 3GB GDDR5 Retail BULK). אודה להמלצה לכרטיס עד 1000 ש"ח המערכת שלי : מעבד Intel Core i5-4590 לוח אם Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 ספק FSP RAIDER 650W מארז Fractal Design Define R4 זכרון Hynix Original 8GB DDR3 1600 מסך Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led שימוש - משחקים

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אתם מבינים אני טס לארה"ב השנה ואני יודע שעולה כרטיס GEFORCE 6800 ULTRA 500$ וגם הכרטיס ATI X800XT עולה 500$ ואני מתלבט מה לקחת כל פעם אני שומע ביקורת אחרת מה יותר טוב ואני לא יודע כבר צריך עצות בבקשה!

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  15. http://www.nzone.com/object/nzone_cascades_home.html

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by djee140,

אהלן אני רוצה לקנות כרטיס יד שניה מבחור שהשתמש בו כ4-5 חודשים לכרייה יש עוד שנתיים ו8 לאחריות זה סבבה? כמה נזק יכול להיגרם בתקופה כזו?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  17. יש לי יומולדת ב23/8 ( ;D) ואני רוצה לקנות מסך אני יכול להוציא עד 2500 שקל. הכשיו אני רוצה לדעת מה יותר כדי לי (אני משחק הרבה אם זה משנה) LCD או 19" שטוח. בבקשה לנמק. ואם אפשר המלצות למסך. תודה מראש

18. האח הקטן של נייד ה-GX800 המטורף מתיימר לייצר היסטוריה משלו בכל הקשור למכונות גיימינג ניידות וקומפקטיות לכתבה

19. Started by SuB,

יש לי כרטיס מסך MSI geforce 4 ti 4400 128mb ויש בו תמיכה של עד 4X. אני ישמח אם מישהו יסביר לי מה הם עושים, אני הבנתי שזה "החלקה" של מה שרואים או משהו כזה. באפשרויות של השולחן עבודה בלשונית של ה-geforce אני יכול לבחור אם להשתמש בזה, אז רציתי לדעת גם אם להפעיל את האופציה הזאת. תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. היי, קניתי היום כרטיס מסך 250 GTS של Nvidia עם 1 GB זיכרון. עכשיו כתוב על המארז בגדול של הכרטיס ninja, ולמטה יש מדבקה שכתוב עליה 250 GTS. עכשיו בדקתי עם כמה תוכנות וזה באמת 250 GTS, זאת אומרת לא עבדו עליי או משהו. פשוט חיפשתי בכל מקום אפשרי ואין לי מושג מי זאת החברה האת ninja. הנה תמונה מ-Speccy אם זה עוזר במשהו, http://i206.photobucket.com/albums/bb231/Idan_Ts/010e15d8.png הכרטיס מריץ לי משחק כבד אחד שניסיתי על הגדרות גבוהות בלי בעיות, אבל עדיין אני רק רוצה לדעת מי זאת החברה הזאת.. תודה מראש. (ד"א על המארז של הכרטיס אין שום מידע לגבי החברה או אתר אינטרנט או משהו בסגנון)

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by ToMuSH,

אהלן! יש לי מערכת AMD שכוללת 720BE @ 3.5GHZ, GTX260, 4GBRAM, לוח GA-MA770T-UD3P וספק HIPER 550W. אני מעוניין לשדרג את כ. המסך אבל לא יודע בדיוק מה לקנות - מבחינת צוואר בקבוק.לאחר חיפוש בגוגל לא מצאתי תשובv, כל המידע שם משנת 09-10. ישנו GTX285 ביד שניה בפורום וחשבתי עליו, אבל השאלה היא האם זהו צעד נבון והוא ינוצל במלואו. אני רוצה לקנות רק מיד שניה (או אם הכרטיס המיוחל נמכר באיזה 400 שח חדש) - סחבק חייל. תודה חברים. *** עריכה: הספק הוא HIPER S625, בעל הספק של 625W ***

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  22. קניתי אותו והוא לא סוחב לי את הGTA החדש. ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי יותר טובים ממנו בlow profile

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by benyben,

שלום. מדי פעם מערכת הפורומים היא גם מקום חינוכי (או לפחות אני מקווה כך). האם אפשר לקבל הסבר למה זה בדיוק TESLA (של Nvidia)? וכמובן - ברמה פשטנית מאוד.

24. Started by Paci,

אם הGTX 1050TI לא יפתיע איכשהו בביקורות חדשות , כנראה שאקח את ה1060 3GB , אלו הדגמים שאני מתבלט ביניהם: Palit dual fan: http://www.tms.co.il/product/16423 Gigabyte mini: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19779 מעבד: i5-6500 ספק: seasonic 550w - s12g. הפאליט עם 2 מאוורים וגם קצת יותר זול , אבל הGB נראה יותר איכותי וגם הבנתי שמאוורר אחד יספיק כי אני לא מתכוון לעשות OC.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.