עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by T-Flash,

לפני שבוע התפרסם מידע חדש אודות הכרטיס 7900GS, שם היה מוזכר ה 7950GT שהמידע עליו היה רק זה שהוא יתחרה ב X1950Pro של ATi. היום האתר IT.com.cn פרסם עמודים ממצגת של NVIDIA על ה 7950GT. שימו לב שהנתונים שלו כמעט זהים ל 7900GTX, ההבדל היחיד הוא במהירות הזיכרון - אבל אפשר לפתור את זה בעזרת OC. זאת אומרת שאנחנו מקבלים כאן "כמעט" 7900GTX ב 299$, המחיר של 7900GT היום! אנחנו נמצאים בתקופה מאוד מעניינת, ATi ו NVIDIA עושות כמעט הכל בשביל להתחרות אחת בשניה עם כרטיסי DX9 כשכרטיסי DX10 קרובים מאוד.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by orenweb,

מה הכרטיס הטוב ביותר חדש שניתן לקבל בתקציב? כרגע המחשב ללא כרטיס מסך מעבד core I5 2500 ספק seasonic 620W בנוסף כרגע יש לי 4 GB זיכרון RAM ,האם כדאי לשדרג ל 8 Gb או שזה מיותר?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by yakir10,

ברשותי מחשב בן 4 שנים כנראה שהכרטיס מסך הלך וצריך חדש ... אני לא משחק במשחקים רק בפרו 11 ואולי בפיפא אבל צריך כרטיס שיעלה אותם בהגדרות גבוהות והכרטיס יהיה משתלם .. תודה מראששש

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by erashel,

יש לי מפרט : E7300 2gb ram 9600gt Fsp 400W משחקים חדשים לא עובדים לי טוב, אחת הבעיות היא שיש לי מסך 24 ואני משחק 1920x1080 Cod Bo עבד לי סביר אבל לא חלק וזה הכי חדש ששיחקתי, וזה לא משחק כבד . חשבתי לשדרג כרטיס מסך אבל השאלה אם יש בכלל טעם עם כזה מעבד, מה הכרטיס הכי טוב שינוצל עם צוואר בקבוק לא גדול מדי? וגם הספק לא משהו, התקציב שלי הוא עד 1200, אבל אם אין טעם אני לא אקנה סתם אז השאלה שלי היא האם יש בכלל טעם לשדרוג, ואם כן, אז אני צריך גם המלצה לכרטיס כי אני כבר לא מעודכן בחומרה בשנתיים האחרונות. תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. בנוגע לחיבור של כרטיסי המסך של NV(כמו 9400) ליציאת SPDIF OUT האם ניתן להוציא קול במקביל דרך היציאה האנלוגית של כרטיס הקול לרמקולים וגם דרך SPDIF OUT? או שצריך כל פעם לבחור איזה מביניהם הוא ה DEFAULT DEVICE האם כרטיסי מסך עם כרטיס קול מובנה (כמו G210)עדיפים על אלו שצריכים חיבור ל SPDIF OUT? והאם ניתן להוציא קול דרך HDMI ודרך הרמקולים שמחוברים למחשב?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. \/ || כותרת...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום לכם. אחרי שרשמתי לכם את האשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479574.msg4099466#msg4099466 גיגלתי קצת ומצאתי שיש הרבה אנשים שזה קרה להם בזמן האחרון. לא כל כך הבנתי את הפיתרון אבל הוא לא לקנות כרטיס מסך חדש. ווינדוס 7 פשוט מוציא את הכרטיס משימוש. אין לי מושג למה. בגלל זה באתי לכאן, בשביל לשאול אתכם. מישהו יודע מה הבעיה? מה הפתרון? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום אנשים, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח שיחליף את הכרטיס הנוכחי שלי (gainward nvidia GTX570 GS 1280mb GDDR5) שהתקלקל.. אני לא סגור על השם של הספק כוח שיש לי, אבל יש לו 2 מחברים לכרטיס מסך: של 6 פין ושל 6+2 פין. והוא היה מספיק חזק להחזיק את הכרטיס שציינתי למעלה. רצוי שיהיו לפחות 2 HDMI. אין לי צורך כרגע בDP כי אין לי מסך שתומך בהם. ושיהיה כמה שיותר מאוורר. תודה מראש!!! גיל

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Roeebaeloha,

שלום חבר שלי נוסע בקרוב לתאילנד ואני רוצה להגיד לו שיקנה לי כרטיס מסך חדש השאלה שלי האם המחירים שם של כרטיסי מסך זולים ואיפה מומלץ לקנות כרטיס מסך האם יש איזהשהו מוכר מורשה אמין שאין לו כרטיסים מזויפים או דפוקים ? וגם כיום יש לי gtx780 ואני רוצה להשתדרג בשביל משחקים לפי מה שהבנתי ה-980 הוא הכי טוב למשחקים כיום האם זה נכון? נ.ב אני ארכוש רק כרטיס של אנוידיאה בגלל שיש לי אנוידיאה שילד אז אני חייב כרטיס מסך של אנוידיאה...

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by fire15,

כי חבר שלי רוצה ליקנות את ה-Radeon 9700 אבל אמרתי לו לחכות ל-NV 30 האים צדקתי ? או שיקנה את ה- Radeon 9700 אכשיו ולא יחכה ל-NV 30 ?

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Pc_freak,

קניתי אותו ב 869 שקל מTMS לאחר שאחד מהHD4850 מת. לא הרגשתי בבצועים בBLACK OPS GTA VNFS HOT PERCIUT שמעתי שכרטיס טוב מאוד לאובר קלול אבל אפשר לעלות את הליבה ל775 בלבד ?? קצת תמונות http://eliad.org/viewer.php?id=1295966038.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1295975763.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1295934140.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1295982476.jpg

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by pakomako,

כרטיס חזק ? לחבר שלי הוא רוצה עכשיו הוא שואל אותי אם נגיד battlefield ודום וכל אלה ירוצו לו חלק נגיד ב 1024 או קצת יותר בדיטלס גבוהים עם AA גבוהה נגיד שווה תקנייה של נגיד 1800 ככה ואם איזה ג'יפורס הוא בערך מתחרה ?? תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by chenrp,

שלום לכולם... כרטיס המסך שלי הפסיק לעבוד היום בבוקר. כשפתחתי את המחשב, גיליתי שהקבלים שלו התפוצצו... אני מחפש כרטיס מסך פשוט... הקודם שלי היה 7600gs ויש לי ספק כח פשוט של 250w... לאיזה כרטיס מסך טוב וזול, אוכל לשדרג ללא שדרוג הספק? האם 9600 יעבוד? האם הוא מומלץ בסכום הזה או שיש תחליפים טובים יותר? תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. יש משהו שמעניין אותי מאוד , והוא איך אני יכול לעשות לקטע מסויים של סרט SLOW MOTION . כלומר שהסרט "ילך" לאט כמעט פראם פראם. ספרו לי איזה תוכנה הכי מתאימה לכך והכי פחות מסובכת. ותסבירו לי בדיוק איך אני אמור להפעיל את הפונקציה הזאת בתוכנה. אודה לכל מי שמבין , ויכול לעזור. תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום הצפיות שלי להריץ משחקים על רזולוציה 1280-1024 בהגדרות גבוהות ושיהיה מתקדם מבחינת טכנולוגית המלצות שראיתי זה 8800GT או 9800GT שעדיין לא הבנתי מה יותר טוב ומה בנוגע לATI כמו 4670 לדוגמא איך הוא ? בקיצור אם אפשר כמה שיותר לחסוך מבחינת תקציב זה יהיה מצויין המפרט E6850 2GIG 8500GT \:

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Shitface,

הי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, מחשב לגיימינג, עריכה ו-HTPC, אני צריך שיהיה חזק, אבל לא בהגזמה (הגזמה = לקנות את ה-8800). השקעה הכללית במחשב באזור ה-7K. מעוניין להשקיע בכרטיס באזור ה-1300, אפשר לזוז קצת למעלה או למטה. עקרונית - אני חשבתי לקנות את הHIS X1950Pro 512MB IceQ3 cooling, שנראה לי אחלה כרטיס רק שהבעיה היחידה שהוא לא תומך DX10. מבחינתי - לא ממש בעיה, כי אני לא מתכנן להתקין ויסטה, לפחות לא בקרוב. השאלה - האם כרטיסי 8600 יותר חזקים מהכרטיס שהזכרתי ככה ששווה כבר לקנות אותם ולקבל תמיכה על DX10, או שעדיף לי להישאר עם הכרטיס שבחרתי? חוץ מזה - יש הערכות לגבי מתי דברים לא יעבדו בלי DX10? יש חברות שהכריזו על משחקים שהולכים לצאת עם DX10 בלבד, או שת'כלס - אם לא הולכים להתקין …

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. היי אני ממש רגע לפני הזמנת מחשב חדש (i7 860, 6GB RAM), והדבר היחיד שאני לא סגור עליו כרגע הוא הכרטיס מסך. אני לא גיימר, אבל אני כן רוצה שתהיה לי האפשרות לשחק משחקים פה ושם, בנוסף - המחשב ישמש גם לצפיה בסרטים, ככה שחשוב גם שיהיה TVOUT (כרגע לטלויזיית CRT, אבל בקרוב אני אצטרך יציאת HDMI לטלוויזיה קצת יותר רצינית). המחשב הולך להירכש מKSP, ככה שרצוי מאד שהכרטיס ימכר על ידם, ניסיתי לבודד את הכרטיסים שעומדים בטווח מחירים שהקצבתי - אני ממש לא מבין בכרטיסי מסך, וכאן אני צריך את עזרתכם, באיזה מהם לבחור? אין לי בעיה לנצל את מלוא התקציב ולהגיע לכרטיס היקר ביותר - אבל אין לי שמץ של מושג אם אני באמת צריך אותו. להלן רשימת הכרטיסים הרלוונטיים: Gigabyte ‏HD 4650 OC 1GB GDDR2…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by batmanop,

תראו מה הופיע בקספ: http://ksp.co.il/?uin=32422 ???????????????

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by רועיירדן,

שלום מחפש כרטיס מסך עם Darbee edition כמו זה http://www.anandtech.com/show/8132/computex-2014-galaxy-showcases-gtx-750-ti-darbee-edition האם יצא כרטיס חדש ? איפה יש ? מה דעתכם ?

20. יש לי מחשב עתיק. מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHZ. 8 גיגה זכרון סיני כלשהו. לוח אם gigabyte 965p-ds3 כרטיס המסך שלי שמעולם לא היה מדהים (גם כשקניתיו) הוא ATI Radeon HD 2400 Pro. נדמה לי שספק הכח שלי הוא 450w (לא גנרי. לא זוכר את השם אבל זוכר שהוא מותג כלשהו. אין לי כח לפתוח כרגע את הקופסה ולבדוק :-)). אשמח להמלצה על כרטיס מסך (לא אכפת לי שיהיה משומש) למשחקים שיכול להתאים למחשב שלי (ושכמובן לא יהיה מעבר ליכולת של המחשב שלי לסחוב כי חבל על הכסף כמובן). אני לא מצפה לשחק ב-1080P. גם 720P יהיה נחמד כי פעם שיחקתי בפחות מזה ועדיין היה לי נחמד. העיקר שאוכל לשחק במשחקים חדשים יחסית (גם 5 שנים אחורה זה בסדר מבחינתי כי יש לי חסך רציני …

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Dutchy,

שלום הציאו לי כרטיס Powercolor radeon 9800 pro 256bit במחיר של 1200 שקלים עכשיו חשבתי בהתחלה ללכת על הMSI RADEON 9800 PRO שהוא עולה 1380 שקלים, אבל עם שנה אחריות, לעומת זאת הציעו לי את אותו כרטיס עם 3 שנים אחריות במחיר של 1500 שקלים כרגע אין לי את הכסף להשלים ביניהם, אבל בכללי, האם שווה באמת להוסיף 300 שקל בשביל כרטיס מסך עם R360 וקירור טיפה יותר טוב?(בסיקור שכולם התלהבו מהכרטיס הראו שלקירור יש גם פדי יקור לזכרונות, זה לא נכון, לפחות לא בארצנו, נציד פנדה אמר לי שבגירסא שמיובאת לארץ אין את הפדים הללו) אני לא כזה גיימר, פשוט אני מעוניין שהכרטיס יהיה BANG FOR THE BUCK, אני מתכוון הכי שווה למחירו, כי הMSI עולה בארה"ב גרושים ואני מרגיש מנוצל. אני חוזר על שאלתי, האם 300 שקל עדי…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. http://www.tomshardware.com/news/pcie-4.0-power-speed-express,32525.html רק אותי מפחיד לחשוב על לפחות 300W שיעברו דרך הלוח?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by toxigun,

שלום לכם חברי וחברותי לפורום. החל מיום שבת, 12.10.2002 RnGKay נכנס לתפקיד אחראי הפורום. אני עוזב את התפקיד לטובת לימודים אקדמיים (מדעי המחשב, תואר ראשון). החל מיום זה, את כל התלונות, הבקשות והביקורת החיובית והשלילית יש להפנות אליו. אמשיך לבקר כאן בפורומים ולהתדיין עמכם בזמני הפנוי (אם יהיה לי זמן פנוי). שיהיה לכם דיום פורה ונעים. שלכם, אלכס, אחראי פורום גרפיקה ותלת ממד לשעבר.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. ה980ti מתחיל לגמגם לי במשחקים כבדים.. אני מעוניין לשחק את cyberpunk 2077, באטמן שהלוואי שיצא בשנה הקרובה, rdr2 (הלוואי שיצא לpc יחד עם הדור הבא של הקונסולות) כנראה שבשנתיים הקרובות לא יהיה 4k 144hz במחירים סבירים.. (לא מסכים ולא כרטיסים)לכן כנראה נישאר עם 1080p. הנקודה היא איזה כרטיס משתלם לי היום? המפרט שלי יהווה צוואר בקבוק לכרטיס חדש מדור הrtx? או לדגמים של הדור אחריו במידה והדור הגרוע הזה יוחלף מהר? תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by i.k,

אני מתכנן לקנות 9800 פרו,רציתי לדעת איך ה9800 פרו של elsa האם מישהו יודע משהו על הכרטיס הספציפי הזה ? שווה קנייה או שעדיף חברות אחרות?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים