כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
סביבות ה-800 - 850 ש"ח, יש כרטיס טוב ממנו?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
רוצה לחבר למחשב מסך נוסף ( יש לי יציאה דיגטלית נוספת מהכרטיס מסך 7600גי' טי) שישמש כטלויזיה ולהציבו בחדר אחר במרחק של כ 7 מטר האם טכנית ניתן לעשות זאת בחיבור חוטי ו/או על חוטי , מה מומלץ איזה אבזרים אצטרך לצורך כך. כמובן שאם עלות המסך והאביזרים הנוספים יעברו 2000 ש"ח העסקה אינה כדאית, כיון שבמחיר זה ניתן כבר להשיג טלויזית ל סי די באיכות בסיסית בגודל 20 אינץ תודה לעונים ???
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום מה הדברים החשובים ביותר שצריך לבדוק לפני שקונים כרטיס מסך הבנתי שזיכרון זה לא דבר משמעותי תתקנו אותי אם אני טועה תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
רציתי לדעת בקשר לCHUCK PATCH , אותו אחד שמאפשר להפעיל HDR+AA בכרטיסי ATI, האם הוא עובד רק למשחק OBLIVION, או שעובד לכל המשחקים והאם חייב אותו בשביל להפעיל את הHDR והAA ביחד, במשחקים????
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום, באתר NVIDIA יש שעון להכרזה על משהו לפי השמועות ברשת נראה שזה GTX 1080 TI... http://www.nvidia.com/page/home.html
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה דרייבר מאפשר את הביצועים הכי טובים ו-OC לכרטיס FX5600 ULTRA של NVIDIA, (כן, אני יודע שהוא ענתיקה) לWINDOWS XP, ומאיפה מורידים אותו?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
מצאתי שני מסכים שנראו לי טובים רציתי לדעת אם מישהוא נתקל בהם ומי מביניהם יותר טוב ואם למישהוא יש איזו שהיא הצעה אחרת באותו המחיר מסך ראשון Samsung 730B מסך שני LG 17" LCD Monitor L1750HQ + DVI תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
מהם בדיוק הפילטרים במשחקים שיש ה-X4 X8..... ועד כמה כל שינוי שלהם משפיע על הכרטיס מסך?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
-
ה9600GT מגיע עם DDR3. הלוח אם שציינתי מגיע עם DDR2. לא יודע לגבי המעבד. האם העובדה שהלוח הוא DDR2 זה אומר שהDDR3 של הכרטיס מסך לא יהיה אפקטיבי ולא יהיה מנוצל ? האם זה אומר שיותר משתלם לי לקחת כרטיס מסך עם DDR2 ? כמו ה-9500 ? קישורים לחלקים: 1. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe, http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 2. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box, http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 3. לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני מחפש ממיר מ AV ל VGA הכי פשוט והכי זול . יש לי יצאת AV (נקבה) ואני רוצה להחבר אותה ל כניסה למסך VGA (נקבה) כל ממיר יתקבל בברכה המליצו לי איפה ניתן לרכוש כל לינק יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
בזמנו הומלץ לקנות מטליות מיקרו פליוור איפה קונים את זה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך כמו שתוכלו לראות במפרט אם יציאת S-Video ואני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה, עכשיו אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אני רוצה שבמסך המחשב אני יראה משהו אחד ובטלויזיה אני יראה משהו אחר. השאלה שלי היא איך לעשות את זה? יש לי את הכבלים והכל, אך איך אני עושה שבמסך של הטלויזיה אני יראה משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
בכוונתי לקנות אחד למערכת שלי (ראו מפרט) האם מישהו היו לו בעיות עם הכרטיס או שהוא עובד מצויין. נוסף על כך מה הם אפשרויות ה OC שלו - לא בחומרה. תודה מראש לכל חברי הפורום
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום רב, קנית מסך חדש:Flatron L1953TR ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 1500 ש''ח למשחקי מחשב טובים ש-Far Cry יעבוד טוב! בתודה מראש yosda-boy
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני טס לארצות הברית בעוד כמה ימים וקונה חלקים למחשב חדש. שמתי לב שטווח המחירים לכרטיסי 5850 נע בין 300 ל 400 דולר. אשמח להמלצה על דגם ויצרן. במחשב יהיה מעבד 930 וספק 750.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
[glow=yellow,1,100]דבר ראשון אני בטוח שאתם רגילים לראות דברים יותר טובים ממה שאני הולך להציג אז לא לעליב!(זה מה שיש)[/glow] ל RADEON 9550 יש (PS (pixel shader? if yes whice version?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש... מאז אני רואה את רוב הטקסטים באינטרנט שאני גולש(נניח YNET) עם גופן כזה מעט מעוות... צריך ממש אמנם להתקרב בשביל לראות את זה בבירור, אבל זה מפריע. חשבתי שזה בגלל ההגדרות בווינדוס, אבל זה לא. ניסיתי ושיניתי הכל. ביטלתי ClearType(באפקטים של המאפייני תצוגה בלשונית מראה), סמנתי רגיל ,סמנתי בלי כלום, הלכתי גם למתקדם וההגדרות של הביצועים סימנתי הכל ואח''כ ביטלתי הכל וגם חלק- לא עוזר אז בווינדוס זה לא. במסך אני לא מאמין שיש משהו..כי לא נגעתי הדרייבר שמותקן לכרטיס מסך 181.22. (זה GT7600 256MB 128BIT) צירפתי תמונות אבל אני לא יודע אם זה יעזור ותראו את זה כמו שאני רואה... תשימו זום על זה ותראו שימו ל…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרטיס GeForce FX 5600 שרכשתי לא מזמן. הורדתי את הדמו של NVIDIA - DUSK (http://www.nvidia.com/object/demo_dusk.html) אולם כאשר אני מפעיל אותו הוא רץ לאט ביותר - התמונה קופצת (חוץ מכאשר אני בוחר באפשרות ה-WIREFRAME או ה-DOTS). ברשותי הדרירים העדכניים וכנ"ל גם ה-DIRECTX. האם הבעיה היא בחומרה או בתוכנה? נ.ב כל המשחקים עובדים כמו שצריך... בתודה מראש, רומי
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
לפני שבוע ככה התקנתי את 9.5 והשבוע ניסיתי לחבר את הטלוויזיה למחשב אחרי כמה נסיות היה מסך שחור לכמה שניות ואז המחשב הופעל מחדש היה ניתוק בדרייברים הקודמים שהיו לי פעם זה לא היה ככה רק ב9.5 אז ניכנסתי למצב בטוח הסרתי את הדרייבר והתקנתי 9.4 שהיה טוב בישבילי אני בא להפעיל סרט שוב נופל לא יודע מה לעשות. מעלות:57 פתחתי ראיתי שהכל מחובר טוב בפנים
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
-
לאחרונה הכרטיס מסך GTX 590 מתחמם נורא מהר עד למצב שכאשר אני צופה למשל בסרטון ביוטיוב החום מגיע ל90 מעלות מה הסיבה לכך? וכאשר הכרטיס "במנוחה" הוא נשאר על 70-76 מעלות אשמח לפתרון תודה. :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
הי, הטמפרורה הרגילה היא 50 מעלות. כאשר אני משחק למשל את המשחק Serious Sam 2 הטמפרטורה עולה ל70 מעלות. במשחק Battlefield 2 הטמפרטורה היא 60 מעלות. האם נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-