כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכל, מחרתיים חבר טס לגרמניה וחשבתי שהוא יביא לי אותו, רק חבל שאין לי מושג איפה אני מברר כמה הוא עולה שם (ביורו כמובן), אז אם מישהו יכול לעזור לי אודה לו מאוד.
-
שלום לכם Peeps, אני צריך עזרה בקניית כרטיס מסך חדש. אחרי שקניתי את אובליביאן שלא רוצה לעלות אצלי בגראפיקה נורמאלית זה הכה בי שאני חייב כרטיס מסך חדש. כי שאר המפרט שלי לא רע, יש לי מעבד 3.0 של אינטל, 2 ג'יגה ראם ואחלה מערכת סראונד בחדר עם כרטיס לא רע. אין לי תקציב ולא רצון כרגע להחליף את כל המחשב שלי בגלל זה אני תקוע עם לוח אם AGPX8, אני מחפש כרטיס מסך שיספק אותי לפחות לשנה הקרובה בטווח מחירים עד ל1500 בערך. תנו לי את הכי טוב שאני יכול, כי אני מצאתי המון אפשרויות ואני לא מבין מספיק בשביל להחליט מה טוב יותר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי : core i7 920 asus p6T deluxe gtx295 הכרטיס הוא כפול ליבה אבל למרות זאת המחשב מזהה אותו בתור 896 מגה בלבד. מה אני צריך לעשות כדי שהמחשב ישתמש בשתי הליבות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי , לאחרונה ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה רגילה 29" ויש תופעה מוזרה ... את הסמל כניסה של הוינדוס (מה שרואים לפני השדסקטופ עולה) רואים בצבע אבל החרי זה הכל בשחור לבן ... יש לי כרטיס מסך 6800GT ואני מחבר אותו בבננה (צהוב) תודה לכל מי שעוזר (אני כבר מת לראות את הסרט של הסימפסונס כבר )
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, לפני בערך חודש קניתי מחשב חדש, עם Raedon X800. עכשיו אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה כדי לראות סרטים. אבל כשאני מחבר אני רואה את התמונה בשחור לבן והמסך כאילו קטוע באמצע... כאילו המסך יורד למטה ואז מגיע למעלה ועוד פעם יורד למטה. בקיצר אי אפשר לראות כלום ככה. יש למישהו מושג איך מטפלים בזה? ניסיתי לשנות את ה-refresh rate של הטלוויזיה לכל ערך בין 47-100, לא עזר להוריד את רמת הצבע, לא עזר, רזולוציה, לא עזר, hardware acceleration לא עזר. אין לי מושג מה עוד לעשות. עזרה מישהו? תודה מראש. (ד"א, הטלוויזיה מחוברת דרך יציאת ה-S-video לבננה שמתחברת למגבר, שמשם מחובר לטלוויזיה. ניסיתי לחבר ישירות לטלוויזיה וגם זה לא שינה כלום.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי 6800 gt של giga byte אני רוצה להוסיף לו מאוורר או שניים רציתי לדעת איזה עדיף ואיך אם יש תמונות זה מאוד יעזור.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות בנוגע לכרטיסמסך שברשותי. א.איזה ספק כח יספיק להחזיק את כל המערכת שלי כולל אוברקלוקינג לכרטיס מסך ולמעבד? ב.האם הכבל מהספק צריך להיות 2 כבלים נפרדים של 8 פין? ג.מה יותר חשוב הcore clock או הmemory clock ? ד.מה ההבדל אם אני ישים את הכרטיס ב pci e 8x או pci e 16x? ה.איך אני יודע כמה באמת כדי לעשות אוברקלוק ואיך לשמור על יציבות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמיד שאני בא להפעיל אותו הוא מבקש DIRECT X 8.1 ולא מצאתי את הגירסה הזאת של הDIRECT X ל WIN XP חיפשתי במיקרוסופט יש רק ל98 עד 2000 משהו יכול להביא לי קישור בבקשה
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הי אני צריך עזרה אם בחירת כרטיס מסך לPCI-E ב 1200 ¤ תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 969 צפיות
-
-
העברתי s video מהטלויזיה לכרטיס והלכתי ל catalyst control center והפעלתי שמה צג שני. עכשיו, מופיע לי בטלויזיה המסך של המחשב ואני רואה הכל טוב, אבל כשאני מנסה לנגן סרט במקום הסרט אני רואה שחור ובמחשב עצמו רואים טוב רק ב tv ככה שחור, יענו אם אני עושה מסך מלא בטלויזיה רואים רבוע שחור... איך פותרים את זה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג Gforce 3 Ti200 128MB ,אני רוצה לבצע Overclocking אך לפני כן רציתי לבדוק אותו בעזרת התוכנה AquaMark עלמנת שאוכל להשוות לפני ואחרי . כשהרציתי את התוכנה ישנם שני פרמטרים שהתוכנה בודקת TRIS/FRAMES ו- FPS . רציתי לדעת מהו כל פרמטר ? ולמה אני יכול לקרו תוצאה טובה ותוצאה גרועה ? ;D מפרט מחשב : P III 866 512MB W.D 30GB W.D 20GB
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש בדרייבר של ati שתי אפשרויות בהגדרות של ה-3d: performance ו quality , באיזה אני צריך לבחור על מנת שהכרטיס שלי יציג ביצועים גרפיים טובים יותר? בתודה לעוזרים, אלי
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
כותרת... יש לי לוח G965 והוא כולל כ.מסך X3000 אני רוצה להפעיל משחקים עם T&L ואי אפשר... קראתי איפשהו שיש דריבר שתומך. אני רץ על ויסטה אולטימט 64... מאיפה מורידים את הדריבר הזה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
הייתי שמח לעזרה בoverclocking ל-r9 295x2 של sapphire אני מצליח להגיע ל1085 Core clock ו1350 mem clock האם ה-Voltage בסדר ונכון והאם אפשרי להגיע ליותר? אשמח להדרכה בנושא, אני די חדש בתחום.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב חבר'ה, אני מודאג. אחרי השקעה מסיבית של 3200 ש"ח, שיפרתי את המחשב לרמה לא רעה בכלל, כפי שאפשר לראות במפרט המחשב החדש שלי. וההשקעה הכי גדולה הלכה על מאיץ X800 Fireblade. חשבתי שאחרי השקעה כזאת, אני אריץ משחקים על גרפיקה מקסימלית ולפעמים גם עם AA ו AF והם ירוצו חלק. ואני לא בטוח שזה מה שקורה פה.. :-\ לדוגמא, הדמו של NFS: MW, שמתי הכל על מקסימום, כולל פילטרים, והוא רץ על ממוצע של 28 (בדיקה ב FRAPS), זה נראה לי נמוך. משחק אחר שהרצתי ורץ לאט הוא STUBBS THE ZOMBIE, שהוא ממש חדש, והוא רץ בלי פילטרים על 30 בממוצע. אני לא יודע איזה בדיקות לעשות כבר, הבנתי שהבנצ'מרק הסינטטי לא *כזה* חשוב, מה שחשוב זה איך המשחקים רצים. אולי אם הייתה טבלה להשוואת ביצועים במשחקים שונים על מחשבים שו…
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיעבוד כמו שצריך עם photoshop cs2 שצורכת די הרבה זכרון ואולי עם עוד תוכנות גרפיות בעתיד, לא למשחקים. הדרישה היחידה שלי היא רק שיהיה מעל 128 מגה זכרון ושיהיה זול פניתי לשוק היד השניה והוצעו לי ההצעות הבאות פחות או יותר באותם מחירים: 1. ATI 9200 SE עם 128MB זיכרון 2. Geforce mx440 עם 128MB זכרון 3. Geforce fx5200 עם 128MB מגה זכרון אנא עזרו לי... תודה אביעד
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום יש לי את ה-GTX 660 OC ואני רוצה לשדרג לאחד חדש. אני מתלבט בין MSI Radeon R9 280X Gaming TwinFrozr 3GB OC לבין Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB. האמת היא שאני רוצה לשדרג מתוך המחשבה שכרטיס מסך זה כמו אוטו- עדיף למכור יחסית מהר, (יש לי את הכרטיס כשנה וחצי) כי משנה לשנה הערך יורד יותר ויותר, וגם סתם כי בא לי להריץ משחקים על הגדרות גבוהות יותר. האם אתם מסכימים עם ההנחה שלי? ודבר שני, האם אתם חושבים שהכרטיסים הנ"ל יהיו בחירה נכונה? הם יחזיקו מעמד די הרבה זמן? העניין הוא ששניהם בעלי ביצועים דומים, אך ה-770 עולה 90 שח יותר. ל-770 יש קירור טוב יותר, אך מגיע עם 2GB זיכרון, וה-280X עם 3GB. האם יש לזיכרון משמעות פה? במה אתם הייתם בוחרים? תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה ביצעתי קניה של מחשב דרך האינטרנט,להלן המפרט: AMD 3500 AM2 לוח אם GA-M55PLUS - S3G GIGABYTE 1024MB DDR2 667Mhz 250GB SATA II 7200 16MB WD PCX 7300GT 256MB DDR2 וצורב DVD LG .(ומארז כמובן...). (למעונינים לדעת המחיר הוא 3000 ש"ח.) השאלה שלי היא אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס חזק יותר באזור ה1300 ש"ח. בחברה מציעים לי בחירה בין: GIGABYTE GV-RX80L512DE Radeon X800XL 512MB 256-bit קישור מ-Newegg: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814125002 או:Leadtek PX7600 GT Geforce 7600GT 256MB 128-bit קישור מ-Newegg: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814122245 צריך את עזרתכם בבחירה בין שני הכרטיסים. נ.ב כפי שניתן להבין מהמ…
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לשאול מה יותר חזק X600XT או X1300Pro מה ההבדלים ביניהם?! תודה ענקית לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אני מתכננן לקנות מחשב חדש מיד אחרי ירידת המחירים של AMD ... זה המפרט- דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 391 מעבד : AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤ 1802 לוח אם : ASUS M2N-E ¤ 520 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤ 709 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL ¤ 2553 מסך : DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤ 2315 מארז : GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-FSCA1 ¤ 672 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT ¤ 616 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤9578 המעבד שאני רוצה …
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום רבותיי, חבר שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש. עכשיו הוא לא כזה גיימר, הוא משחק מקס' במשחקי ספורט כמו פיפא לא יותר מזה זה בטוח. אבל הוא רוצה שלפחות זה יעבוד חלק. יש לו תקציב עד 400 ש"ח והוא רוצה להוציא מזה את המקס'. הסתכלתי על הכרטיסים הבאים: GIGABYTE GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E GIGABYTE 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 אך לא הצלחתי לבחור איזה מהכרטיסים האלה לבחור. אשמח לשמוח עצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הייתי רוצה שתגידו לי איזה מסך יותר טוב CRT 17 inch - LG F700P + USB Hub - Flatron 203mhz Bandwidth או CRT 17 inch - Samsung 793DF Silver/Black - DynaFlat - 110mhz Bandwidth השאלה הזו נורא חשובה מי שיענה לי ישמח מאוד על התשובההה :xyxthumbs: :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב ואני רוצה לדעת איזה דרייבר כדאי לי להוריד אחרי זה? אמרו לי שהקאטליסט לא טוב...יש המלצה למשהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אני הורדתי לכרטיס שלי (ראו מפרט) את הדרייברים הבסיסיים מפה: מהאתר של החברה של הכרטיס את השניים מלמעלה, אבל יש פה כ"כ הרבה דרייברים וחלקם הגדול מתאים לכ.מסך שלי גם. אז איך אני יודע מה להוריד או מה הכי טוב משם ? (יש שם גם גרסאת דרייברים של 39 מגה, מישהו יודע למה זה כ"כ הרבה ?) בקיצור אני מבולבל מכל הדרייברים של ATI, שהיה לי כרטיס של NVIDIA (ג'י פורס) הכל היה הרבה יותר פשוט
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אוקי, לאחר התלבטתויות החלטתי על ה9600 פרו, ומכיוון שאני חוצה את הקווים בפעם הראשונה (אני הייתי עם NVIDIA עד עכשיוו), אני צריך עזרה בבחירת חברת הספק, בקיצור איזה לדעתכם עדיפה? (מיכיוון שההפרשים בין החברות קטנים לא חשוב המחיר). מה אתם אומרים על SAPHIRE? האים הם חברת קבר? תנו להם דרוג מ1-10 . ועוד דבר חשוב, יפריע לי בהרבה הAGPX4? כמה נקודות ב3DMARK2001? (מAGPX8). תודה רבה!!!!, יאיר.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-