עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jhonnyquan,

קראתי בכמה מקומות שגם ליבת ה G80 תומכת בטכנולוגיית PHYSX ,TCK באתר של NVIDIA כתוב שה 9800 וה 260 וה 280 רק תומכים... אני חושב שבספסיפיקציה של ה 8800GTS שלי G80 היה כתוב שהוא בעל יכולת עיבוד פיזיקאלי.... מה נכון?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  2. Started by Rahat lokum,

מאוורר כוון ל100 :\ האם זה אופייני לחודשי הקיץ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  3. היי לכם, יש לי לוח אם ASUS M2A VM-HDMI שכולל מעבד גרפי ATI Raedon X1250 מובנה. יש לי 2 מסכים שמחוברים במקביל, אחד מסך מחשב והשני טלוויזית LCD עם כניסת HDMI. עד לא מזמן הכל היה כמו שצריך, ופתאום בלי שאני יכול להצביע על משהו מסויים שקרה - אני רואה בטלוויזיה רק בשחור לבן. הייתי מאשים את הטלוויזיה או את הכבלים, אבל בזמן שהמחשב עולה - אני רואה מסך צבעוני, (המסך של הביוס הוא ירוק) וגם הלוגו של Windows הוא צבעוני בעליה. רק בזמן שמופיע שולחן העבודה המסך הופך לשחור לבן. ניסיתי לקנפג דרך ה CATALYST אבל או שאני לא יודע איך, או שזה פשוט לא זה. למרבה הפלא, משהו שגיליתי רק עכשיו - עשאני רואה וידאו - דרך מדיה פלייר - אני רואה בצבע... למישהו יש עיצה? המון תודה, אייל

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  4. שלום, יש לי כרטיס מסך Sparkle 8800GT עם הקרור שהוא מגיע איתו. הטמפרטורות לפי דעתי קצת גבוהות אני מקבל 66 במנוחה ועד 80-85 במאמץ מה דעתכם? נסיתי לשנות את הטמפרטורה של הכרטיס בעזרת Riva tune ו nTune בשניהם המאוורר מוגדר לעבוד על אוטומטי וב- 30% במצב זה המאורר מסתובב כ- 1450RPM ניסתי לשנות את ההגדרות בעזרת שתי התוכנות ידנית אבל המהירות של המאוור נשארת על 1400-1500Rpm למישהו יש מושג איך לגרום למאוורר לעבוד יותר מהר? תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  5. Started by ilay22,

בCCC אין לי את ה overdrive, ואני לא יכול לראות טמפ. ניסיתי ATI tools וגם שם ברשימת גרפים לא קיימת טמפ. של הכרטיס מסך ניסיתי את EVEREST וגם הוא לא מראה (מראה אפילו של הארד-דיסקים, ולא כ.מסך...) אני חושב שהוא מתחמם יותר מדי, ואני לא מוצא דרך לבדוק את זה, חוץ מלפתוח את המחשב...

6. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  7. http://www.legionhardware.com/document.php?id=761&p=0

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  8. Started by Erez360,

מישהו יודע מתי יוצא הדרייבר הסופי לhd4850? ומה הוא אמור לשפר ולשנות?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  9. אז ככה. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא GeForce 8800GT. המעבד הוא E6750 כפול ליבה של אינטל. יש ממש מעט משחקים שאני מוגבל בהם... וגם אז רק טיפה בVery High.... אבל עדיין, אני רוצה לשדרג למשהו טיפה יותר חדש... שמתי עין על ה4870HD של ATI... וגם על ה9800GX2 וה9800GTX של NVIDIA. התקציב שלי להחלפה מכסה מקסימוווםםם את הGX2 ב1910 שקלים כפי שהוא מוצע בSKYPC. בכל מקרה אני מתכוון למכור את הכרטיס הנוכחי שלי אז אם למישהו יש הצעות לאיך למכור אותו אני ישמח. לסיכום... שאלתי היא מה הכי מומלץ ומשתלם מבין ה-3 שהזכרתי והאם יש כרטיסים אחרם מומלצים..? תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  10. האם מערך של שני ati hd4870 יכנסו למארז antec p182 האם כתוצאה ממערך כזה תהיה בעיית חימום יתר

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  11. אני יודע שזה מעצבן שמישהו בא ושואל, אבל אני כבר לא בתחום יותר משנה, ואני ממש כבר לא בקיא בכרטיסים החדשים. הכרטיס אמור להחליף את ה-6800GT שקניתי בזמנו שהיה אחד המדהימים ועלה לי אז 2000 שקל...(!!!!). תודה.

12. איזה יותר טוב מבין שני אלה: 1. ‏8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ או 2. ‏8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מה יותר טוב??? וחוץ מזה, אם אתם חושבים ששניהם גרועים ויש לכם אחד אחר יותר טוב, אבל במחיר יותר נמוך מ-400 אז אני ישמח לשמוע הצעות. תודה רבה לעוזרים. נ.ב. אשמח שרק אנשים שבאמת מבינים בנושא יענו, ולא סתם אנשים כי זה מאוד חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  13. Started by idan1,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך. תחילה חשבתי לקנות את ה- 4850 המומלץ פה מאוד, אך מכיוון שאני אוטוטו מתגייס החלטתי שהכרטיס מיותר, שכן, אני לא חושב שיצא לי לשחק הרבה במחשב. חשבתי לקנות כרטיס זול יותר שיספק אותי בתקופת השירות הצבאי, ולאחר מכן אשדרג אותו. בזיגזג הציעו לי ללכת על ASUS Radeon HD3650 SILENT 512MB DDR2 - RETAIL שעולה 337 ש"ח. מה דעתכם על הכרטיס? יש אלטרנטיבות טובות ומשתלמות יותר? חלקים רלוונטים מהמפרט: מסך 17" ספק שבא עם Antec Sonata III מעבד אינטל 8400 תודה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  14. מדובר בחיבור של 7900GT לטלויזיה וחיבור של מסך דרך DVI , דריבר 175.19 WinXP . לא הייתה לי בעיה כזו בעבר , שמצב DualView מציג לי על הטלויזיה תמונה שחורה עם פסים לבנים רצים לאורך הטלויזיה . מצב CLONE עובד , אין שום בעיה , רק DualView עושה בעיות . עשיתי חיפוש ברשת מצאתי כמה נושאים ,אבל לא ראיתי שיש איזה פיתרון . אולי מישהו כבר ניתקל בזה ויודע את הסיבה או הפיתרון לבעיה.

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  15. Started by shai2009,

ראיתי כמה בנצים ברשת על הכרטיס והוא בהפרש של FPS בודדים מהגירסא של ה-512MB עד שעוברים את הרזולוצייה של 1280*1024. הוא עולה 450ש"ח, לאומת ה-512MB שעולה 650ש"ח(לא כולל את הגירסא של הפליט), אז עדיף את זה ולחסוך 200ש"ח, לא?

16. זה משנה אם יש לי ציפ סט 790i של nvidia וכרטיס מסך hd4870 ? כילו של ראדון יהיה לי יותר טוב גם nvidia?

17. התחדשתי במחשב חדש לפני כמה ימים :yelclap: רציתי לדעת אם הגיע עם הכרטיס משחק? ודרך אגב מה אני אמור לקבל עם הכרטיס? (באתר של ספיר לא מצאתי...) בנוסף כמה אני אמור לקבל ב3dmark 06 לכל המערכת? (יש למישהו קישור להורדה?) הנה המפרט: q9300 asus p5e sapphire 4850 Enermax modular 525W Thermaltake V1 Ocz Reaper 4GB Cl4 800Mhz Armor +mx Seagate 500GB Lg gsa H62l Asus mw221c

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  18. יצא הדרייבר לכריטיסים של NVIDIA בגירסא של WHQL 177.79 http://www.nvidia.com/object/winxp_177.79.html

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  19. Started by jon-E,

באיזה גודל של מסך הכי מומלץ לשחק עם הכרטיס מסך שבכותרת [חוץץץץץץ מ- 22 אינץ'] לא בעיקר המשחקים הכי כבדים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  20. Started by Blabber,

אתמול התחדשתי לי בכרטיס שכזה, הכנתי פרופילים של idle ו gaming והוא עושה לפעמים underclock ל 500 gpu ו 750 memory (במקום 625 ו 993 בהתאמה). עכשיו,לפעמים הוא נמצא על המהירויות הראשונות, ולפעמים על שניות, השאלה היא האם הוא פשוט עושה underclock כשאין שימוש ב gpu או שמשהו דפוק?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  21. קניתי מחשב מאייבורי עם כרטיס מסך GFORCE4 8500GT ומסך L1960TR. חיברתי את המסך למחשב באמצעות כבל VGA ויש לי ריצודים על המסך, כלומר התמונה קופצת כל הזמן ויש גלים על המסך.. ניסיתי לחבר את המסך בחיבור DVI ובחיבור זה הריצודים נעלמים והמסך נראה חלק לחלוטין.. מה יכול לגרום לבעיה?! האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או במסך? איך ניתן לפתור את הבעיה? בתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  22. Started by badtoyboy,

זה הכרטיס: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2198 9600GSO. רק כמה שאלות: שמעתי שב OC הוא מגיע לרמה של 8800GT. האם אני אוכל בגרסא הזאת להמהיר אותו בלי לקנות מאוורר נוסף? ועוד שאלה - האם בכרטיס הזה גם כן יש את המנוע הפיזיקלי מובנה למשחקים שדורשים( שמעתי שבכל הכרטיסים החדשים של NVIDIA יש)? ושאלה אחרונה - האם יש כרטיס יותר טוב במחיר הזה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  23. Started by danielhasan,

אני רוצה לדעת איך אני רואה מה הטמפ' של הכרטיס ועל הדרך גם איך אני יוצר פרופילים למהירות של המאוורר שברגע שאני נגיד מתחיל לשחק אני ישים על מהירות גבוהה יותר ככה שהכרטיס יתחמם פחות .. תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  24. Started by Tomerm,

אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון. אני מחפש המלצה למי שמכיר בניו יורק לחנות מחשבים. בדקתי ב COMP USA הם כנראה סגרו את הסניפים שלהם בניו יורק. Circuit City ו Best Buy לוקחים מחירים דיי גבוהים. למישהו יש המלצה על חנות מחשבים טובה בניו יורק ? ההבדל במחירים הוא 170$ לעומת 970 ש"ח בערך 300 ש"ח הבדל. ואני מתכוון לקנות עוד כמה דברים כך שההפרש מתחיל להיות קריטי. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים