כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, זה המפרט שלי ורציתי לדעת האם יש כרטיס מסך מומלץ (אני אישית אוהב Nvidia) אשר יכול לשפר לי בצורה משמעותית את ה- GTS 450 שיש לי כרגע.. (המטרה המרכזית היא משחקים כמו call of duty החדש וכו'). התקציב הוא כפי שכתבתי עד 750 ש"ח (אם יש המלצה משוגעת למשהו שכדאי עד 800 אז אני זורם) תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
עד היום היה לי ג'יפורס 4, והחלפתי אותו לradeon. האם אני צריך לפרמט את המחשב כדי שהמחשב יפעל כראוי? תודה לעוזרים, אלי
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
ההודעה הופיעה לי כבר פעמיים. מה לעשות? http://postimg.org/image/xgylfxjmd/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב ושלום לכולם... יש לי בעיה עם העדכון של הכרטיס מסך(מאתר GURO) ברגע שאני מתקין אותו קופצת הודעה של הXP ולאחר מכן המחשב לא נכבה כמו שצריך... כמו כן העדכונים באתר של NVIDIA ישנים(11/2004) ולכן לא מועילים בכלל.... מאיפה אני יכול להוריד עדכון חוקי לדריוור שלי(אני חייב לעדכן אותו כי כשהוא לא מעודכן יש לי בעיות במשחקים כמו פיפא וכו)?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
נראה לי שיש סוג כזה מה הוא ? וכמה הוא עולה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
3DMARK 2003 המערכת היא AXP 2500 8rda radeon 9600 pro twinmos (TMD-50B) 512mb 400MHZ יכול להיות שאני אקבל רק 3223?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנות 3D כגון Cad ,Solid Works ודומיהן כ %(50~40) מהזמן בשאר הזמן משחק ב CRYSIS ,Half-Life 2 ,Flight Simulator X Deluxe - שאלה האם עדיף לעשות SLI של 9800GTX, או כרטיס יחיד של 9800GX2 או להשקיע בכרטיס מבוסס nVidia Quadro ולקוות שהוא יריץ את המשחקים כראוי ל 9800 ? התקציב הוא 1500 ~ 3200
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מסך 15 LCD. מסך שמיועד אך ורק לגלישה באינטרנט (לא למשחקים) במחיד סביר. על איזה חברה ודגם הייתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
ati hd 4850 sli or ati hd 4890 ati hd 4870 sli or ati hd 4890
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אהלן התחילו לי ריצודים מאד מוזרים על גבי המסך ... ניסיתי להתקין דריבר חדש ( בטא ) חזרתי לדריבר ישן ושום דבר לא עוזר וזה מחמיר מרגע לרגע ( אני מאד חושש שזה הספק ) הכרטיס הוא HD6870 עם הדריבר הכי חדש ( לא בטא ) ללא OC לא למעבד ולא לכרטיס מסך שאר המפרט שלי נמצא כאן בצד ימין ליד השם שלי ... מה שכן ששמתי לב ברגע שאני מוחק את הדריבר או מריץ ב SAFE MODE הריצודים נפסקים לגמרי ! עשיתי אפילו כמה בדיקות מאמץ גם למעבד וגם לכרטיס ולא קיבלתי לא שגיאה ולא שום דבר חשוד ... אני אובד עצות זה ממש מחמיר מרגע לרגע ... אני יעלה סירטון של הבעיה אם תרצו ... מקווה לפתור את זה מהר ! תודה לעוזרים גיא - - - תגובה אוחדה: - - - תיקון ... כנראה הבעיה תוקנה ... כנראה הייתה התנגשות ב MSI AFTERBURNER …
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שיש בעיות עם ה-4950 HD . לא מריץ קריסיס טוב, בעיות בהפעלה וכו . אפשר חוות דעת על 2 הכרטיסים ?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אולי השאלה קצת מטופשת: יש לי במסך ה-LCD שתי חיבורים-DVI (הדיגיטלי) והאנלוגי. אז השאלה שלי היא האם לחבר את שתיהם? כי בינתיים חיברתי רק את הדיגיטלי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום לא מזמן החלפתי מחשב היה לי מחשב ישן עם וודו 3 וכל זה אבל תמיד שיחקתי ואהבתי (עד עכשיו) את המשחק מידטאון מדנס 2 עכשיו שהחלפתי מחשב ויש לי את הכרטיס : geforce4 440mx 64mb ddr הוא לא מראה טוב בעצם הוא מראה גרוע פסים על המסך וכל זה וגם במסך של בחירת מכונית לכל הכוניות הצמיגים שלהם בפנים רקים (אין מגנז או כל מילוי שאמור להיות פשוט ריק!) דרך אגב כל המחשקים עובדים לי מצויין אבל אני ממש ממש אוהב את המשחק הזה אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה! יגאל :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה ההבדל מבחינת ביצועים בין ה 7600GT 256 לבין ה 7600GS 512 ? וכן האם ישנו כרטיס אחר שנימצא ברף המחירים שלהם (גג 850) או שעומד לצאת אחד כזה..? תודה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אני יודע ששואלים את זה הרבה אבל אני בהתלבטות בין שני כרטיסי מסך לא יקרים... בהתאם לתקציב שלי ההתלבטות היא בין - Ati gigabyte 9550 128BIT 128 MB לבין כרטיס מסך FX 5700 LE OCTEK/INNOVISIONעם זכרון 128MB DDR עם 128 BIT ( יש מקומות שבאותו מחיר רשום 256 BIT אבל אני לא בטוח אם להאמין) מה עדיף? אגב אם אתם אומרים 5700 אז מה עדיף בין שתי החברות שרשמתי (OCTEK או INNOVISION ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
הוא מבקש ממני סיסמה....... איפה אני משיג אותה או מהי ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא מדריך לכך אני לא מצליח להכנס לחיפוש (שגיאה 404)
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
הורדתי את הדריוור החדש של ניוודיה182.08 ויש לי את ההודעת שגיאה הבאה באמצע ההתקנה "The contents of this file cannot be unpacked. The executeable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again." הצילו
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
לצד ה-Radeon Fury הכפול שאותו ראינו מציץ לרגע בעבר, מסתמן שגם למתחרה NVIDIA יש תוכנית להשקת כרטיס דגל כפול משלה. מבחן הביצועים האולטימטיבי של הדור הנוכחי? לכתבה: http://hwzone.co.il/החורף-יהיה-חם-היכונו-לבואם-של-כרטיסי-המ/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות 9600GT של Gigabyte ב600 שקל דרך חבר בטייאן מה אתם אומרים על EVGA 8800GT 256mb memory ראיתי ב KSP ב 550 שקלים, האם הוא יספיק לצרכי? אני כן רוצה לשחק במשחקים עם כל הפילטרים אבל רק ברזולוציות המדוברות (זה מה שהמסך הישן שלי תומך). כמו כן EVGA חברה מעולה (יש לי 6600GT שלה כבר 3 שנים OC 15% ). מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שווה לחכות לדעתכם? מדובר על קנייה בארה"ב ושליחה לארץ בדואר.. כמו כן, מצאתי את הכרטיס הזה במחיר נמוך באופן מחשיד.. מה דעתכם? https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-GDDR5-Windforce-GV-N1070WF2OC-8GD/dp/B01HHCA1IO
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה לכרטיס מסך עבור מערכת HTPC שאני מנסה לבנות תודה,
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום , אני צריך המלצה למסך 19 אינץ' , המסך צריך להיות לצורך משחקים בעיקר. רק אם אפשר תפרטו היכן ניתן להשיג את המסך שאתם ממליצים.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
איזה דריברים הכי טובים לביצועים במשחקים..??
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
???? איך אני מאפשר אותו ? אני מסנה כל מיני אופציות אבל אני פשוט לא יכל לאפשר אותו אין לי על מה ללחוץ
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-