כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מגדיר אחד מהם כתצוגה ראשית אז לא רואים בשני סרטים. עשיתי חיפוש בפורוםן ולא מצאתי משהו שעוזר לי, יש למשיהו פתרון ? יש לי geforce fx 5200 דריברים אני חושב 56 נקודה משהו.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מסך 17 אינטש בתקציב של לא יותר מ-900 ש"ח. המסך הכי טוב שמצאתי בטווח המחירים הזה הוא: 17" MAG 796PF Flat Monitor יש טובים יותר, בהתחשב במגבלת התקציב ? חשוב לי מאוד שיצויינו שמות של חברות שונות ודעכתם על מוצריהן מנסיון על הדגמים המוצגים.מי שמביא דעה שינמק, יפרט , יסכם ויוכיח. פרט נוסף שברצוני שיצוין הוא מה דעתכם על מסך Proview 787. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 834 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף: ATI מקורי 9600 PRO 256 במחיר של 770 FX5700 128 במחיר של 716 FX5600 256 במחיר של 732 תודה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם אפשר לעשות את זה ?
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני קונה R9800 pro ועדיין לא החלטתי אם לקנות מספיר או MSI באופן כללי הבנתי שלמעט הקירור של MSI ספיר יותר טובים אבל יש בעיה עם הBIT (כל הסיפור שלפעמים הם נותנים 128 במקום 256). אז יש איזו דרך לבדוק כמה ביט יש לכרטיס? ואם אני מוסיף קירור כללי למחשב (משהו בסיסי של Thermaltake) זה יהיה כמו הקירור של MSI?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לאלו שיתעסקו שם יש הגדרה של video memory cache mode שאצלי היא מכוונת על uc ויש שם עוד אפשרות לשים אותה על uswc שזה יותר טוב אבל זה רק אם הכרטיס תומך בזה איך אני יודע אם הכרטיס תומך בהגדרה הזאת יש לי fx5900xt gigabyte
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני אמור לקבל את הכרטיס החדש שרכשתי 9800PRO 128MB 256BIT של חברת ספייר , לפי מה שהבנתי הכרטיס אמור להגיע עם סינק חדש ( לא עם מה שבא עד עכשיו ) השאלה שלי : א. האם מישהו נוסף שמע על הסינק החדש שאמור להגיע עם הכרטיס והיכן ניתן לראות תמונות שלו ( ניסיתי באתר היצרן אך לא מצאתי ) ? ב. האם כדאי לרכוש קירור בנפרד לכרטיס או עם מה שהוא מגיע זה מספיק ? אני לא מתכוון לבצע O.C לכרטיס לפחות לא עכשיו . ג. יש לי P III 866 האם אני אמור לצפות לאיזשהי בעיה של תמיכה של הכרטיס עם הלוח והמעבד ( אני יודע שאני לא אקבל את הביצועים אילו היה לי מחשב יותר חזק וחדיש ) ?
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מה הכתובת של האתר בישראל של VIEWSONIC ומה הטלפון של היבואן שלהם אני רוצה לבדוק מתיי P75F יהיה בארץ
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מסך דק בגודל 19 מאחר והיום אני עובד עם מסך 21 אז אני רוצה שיחפוף בגודל בערך... קראתי הרבה מאמרים בדקתי השוותי ובאותה מידה חסכתי כסף הרבה כסף עכשיו אני מעונין לקנות את המסך... אני ראיתי את המסך של סוני הדגם הבא... SONY LCD 19" - SDM-HX93S עברתי על התכונות שלו יש לו תכונות מרשימות וגם מחיר כזה (סוני זה כל השוני?) מלבד נתון הזמן תגובה שהוא 25 מילישניות.. השימוש במסך העיקרי יהיה לגלישה באינטרנט גריפקה פה ושם קידוד סרטים לא כל כך קשור וגם משחקים איך אפשר בלי לא בצורה מוגזמת פה ושם 8) אז אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה במיוחד לאור ההוצאה הגדולה עליו :-X האם אתה ממליצים על דגם אחר? חברה אחרת? אשמח מאוד אם תעזרו לי מאחר ואני מעונין להזמין מסך עד שבוע ה…
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=d4af7d5ba409495e28be6d8ff675ac84&threadid=37839
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אולי את הכרטיס מסך geforcr 6800 ultra או את x800xt PE כפי שאמרתם לכם בנושא הקודם שלי אז מה יחזיק לי יותר זמן עדיף כאילו לקחת את הכרטיס עם PIXER SHADER 3 לעכשיו אני לא יודע אם כדי אותו לתקופה הזאת בגלל שאני לא יודע מתי יצאו משחקים שעובדים על PIXER SHADER 3 או שעדיף את הכרטיס ATI עם ה PIXER SHADER 2 שהוא יחזיק בערך שנתיים שלוש עזרה בבקשה דעות עצות עזרה
-
שלום, בכוונתי לקנות מסך שטוח לא דק . 19 אינצ' בסביבות ה-1000-1500 ! מכוון שאתם מבינים אני מבקש את היעוץ שלכם.. מה המסך הכי טובבבבבבבב שאפשר לקנות בסכום הזה לפי הפרמטרים המצויינים למעלה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ViewSonic G75f איזה שפורפרת יש למסך הזה? אני אולי קונה את המסך הזה יש מסך יותר טוב מי זה?
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://www.ebuyer.com/customer/products/index.html?rb=686953601&action=c2hvd19wcm9kdWN0X292ZXJ2aWV3&product_uid=63449 כמה זה בשקלים ובדולרים... ואתם אולי יודעים אם הם שולחים לארץ? כי אני לא יודע איפה לראות
-
זה אומר שזה DDRAM או SDRAM? אני רוצה לקנות את ה-9800PRO ובכרטיס של MSI רשום "DDR SDRAM" ובכרטיס של SAPPHIRE רשום "DDR Memory"!! מה זה אומר? תודה לעונים!!! ד"א מה יותר כדאי MSI או SAPPHIRE?? (מבחינת הכל) SAPPHIRE http://www.sapphiretech.com/vga/9800proult.asp MSI http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=RX9800PRO-TD128&class=vga
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני כרגע בחיפושים אחר מסך 15 LCD..... ביינתים אני כנראה הולך על MAG Innovison......מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל להפנות אותי למעבדה לתיקון מסכים שלא תשחוט לי ת'צורה. אני מאיזור המרכז... ולא, אני לא מעוניין לקנות מסך חדש אז תודה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ראיתי בפרום שתמיד אומרים שהמסך הזה הכי טוב פעם אומרים שהמסך של LG הכי טוב ,פעם אומרים של MAG , פעם אומרים של view sonic , פעם של סמסונג. כול מיני דגמים של החברות האלו! בהתחלה רציתי לקנות viewsonic P70F/P75F , אמרו לי שאין להם את הדגם הזה :-\ ואז בדקתי עוד פעם בחנות על 757NF ואז עוד פעם הם אמרו שאין את המסך הזה! :'( ואז ראיתי כאן בפרום שאין את המסכים האלו בארץ אתם יודעם עם בקרוב המסכים האלו צריכים להיות בארץ? אז השאלה! איזה מסך 17 הכי טוב בטוח! 1200-1600 ש"ח שייש את המסך הזה בארץ! אני רוצה את המסך הכי טוב שיש בארץ! אחרי זה תגידו מה האבדל בין המסך הזה ל view sonic P75F PLUS CRT 17 1200-1600 שקל לא רוצה LG - ואני גם לא רוצה מסך 19 בבקשה תעזרו 8) ויש לי כצת שגיאת כתיב 8)
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך נוסף (בגודל 19) למחשב שמיועד לעבודה עם תוכנת Maya, אך אין לי מושג מה הקריטריונים החשובים כאשר מחפשים מסך כזה. קיום יש ברשותי מסך 17 LCD של חברת Viewsonic הדגם הוא- VP171. אני מאוד מרוצה מהמסך שיש לי אבל אני מתכוון להתחיל לעבוד באופן שוטף ומלא על התוכנה ואני רוצה לעבוד בצורה הנכונה והיעילה ביותר ! 1. איזה מסך עדיף CRT או LCD ? 2. האם המסך שברשותי מספיק טוב ?, האם יש טעם לקנות את אותו המסך ולעבוד על שניהם במקביל ? או שעדיף לקנות מסך 19 CRT ואז לעבוד ביחד עם ה-VP171 3. האם יש קשר בין Rendering לסוג המסך-מבחינת מהירות, איכות ... ? 4. לפי הידע שלי מסך CRT הוא אנלוגי. האם קיים מסך CRT בעל חיבור DVI או שהדבר לא הגיוני מפני שחיבור DVI הוא דיגיטלי …
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס 9600XT של SHAPPIRE עכשיו ידוע לי שקיימים 2 סוגים של דרייברים לכרטיסי מסך מסוג RADEON והם או המקוריים של ATI או של אומגה שאני לא בדיוק יודע מה זה ... עכשיו השאלה שלי היא: מה שונה באומגה שאין במקורי של ATI? האם ה ATI מועדף על פני האומגה? אם לא למה האומגה מועדפת? תודה מראש נ.ב אם אפשר לינק לאתר של אומגה אני אשמח.. שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/page/wtb_6800.html תבדקו את הכתובת הזאת ותאמרו לי איזה חברה אתם ממליצים לי לקחת מתוך שלוש החברות של הכרטיס geforce 6800 ultra עצות ודעות בבקשה!!!!!!11
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הלו! תקשיבו בעוד כמה ימים אני טס לארצות הברית וקונה מNEWEgg כרטיס מסך, עכשיו: אני רוצה לקנות 9800 פרו אבל אני לא יודע מה יותר כדי אולי שם זה אחרת מפה והמאפיינים של הכרטיס אחרים אז בכל זאת הבאתי פה את ההגדרות 9800 פרו 128MB 256BIT SAPPHIRH Chipset/Core Speed: ATI RADEON 9800PRO/380MHz Memory/Effective Speed: 128MB DDR/680MHz BUS: AGP 4X/8X Ports: VGA Out(15 Pin D-Sub)+TV-Out(S-Video Out)+DVI Connector Support 3D API: DirectX®9, OpenGL®2.0 Cable/Accessories: 3 Cables, VGA via DVI Adapter, Composite via S-Video Adpater, 4 CD Max Resolution@32bit Color: 2048X1536@85Hz 9800 פרו של MSI 256BIT 128MB Chipset/Core Speed: ATI Radeon 9800 Pro/378MHz Memory/Effective Speed: 128MB DDR…
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום שמי יאיר אני חדש בפורום שלכם ורציתי לשאול אם משהוא יודע איפה אפשר לקנות מסך TFT LCD בגודל שבין 8-11 אינץ' בסכום כמה שיותר נמוך לא משנה החברה ברזלוציה מינימלית שמשתווה לרזלוציה של טלוויזיה כלומר 640X480 פיקסל שמשתמשת במקור מתח של 12V אני לא מתכוון להשתמש איתה לחיבור למחשב אני מעוניין להשתמש בה לחיבור לדיסקמן מקריא VCD בתור טלוויזיה ניידת בצבא אני צריך שתהיה לה כניסה RCA VIDEO או RGB או אפילו אני יסתדר אם כל יציאה אחרת. אני מקווה להשתלב פה ואני מאד יודה לעוזר בתודה מראש יאיר.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אתם מבינים אני טס לארה"ב השנה ואני יודע שעולה כרטיס GEFORCE 6800 ULTRA 500$ וגם הכרטיס ATI X800XT עולה 500$ ואני מתלבט מה לקחת כל פעם אני שומע ביקורת אחרת מה יותר טוב ואני לא יודע כבר צריך עצות בבקשה!
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-